![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這!
Cytat:
Nie na odwr鏒. Zdrowy ZAFASCYNOWANY kobiet facet okazuje to w inny spos鏏, i przede wszystkim umie okaza to BEZPO吐EDNIO I WPROST.
![]() |
![]() |
#662 |
BAN sta造
Wiadomo軼i: 6
|
POWIEDZCIE MI CZY MAM xDNE PIERSI I CZY S ODPOWIEDNIO DU浩 http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Fotka948 KOMENTOWA.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | ||
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 189
|
Cytat:
Na forum jestem pierwszy i ostatni raz. A w swojej sprawie b璠 si wypowiada do woli. Bo wol w swojej ni w czyjej. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
BAN sta造
Wiadomo軼i: 27 877
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Japo雟ka rzepa
Wiadomo軼i: 29 367
|
25 latka i 23 latek bawi帷y sie w interpretacj swoich status闚 na fb i zdj耩 na blogu? To dopiero cholernie niedojrza貫 i nienormalne
![]() ![]() ![]()
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszy raz pisz na forum, i w sumie przyznaj, 瞠 mo積a si wci庵n望. Co jak 'nie 酥i, bo kto w Internecie nie ma racji'. ![]() 疾by nie kusi這 spr鏏uj usun望 w徠ek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | ||
BAN sta造
Wiadomo軼i: 27 877
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak wyczyta豉 i poinformowa豉 mnie shawty19 to w徠ku usun望 si nie da. Dzi瘯i za posty. By mo瞠 czujecie jakby軼ie mnie do niczego przekonali, ale zar璚zam, 瞠 par post闚 spowodowa這, 瞠 zacz窸am trze德ie. Oczywi軼ie zachowam cz窷 swoich racji, bo Wy jednak nie prze篡li軼ie tego osobi軼ie i wiele os康闚 ca趾owicie nijak si mia這 nawet do tej chorej sytuacji. Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 831
|
Nie lepiej w Tesco?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 789
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 869
|
Obrzucanie si b這tem na forum jest tak samo infantylne, jak fascynacja facetem, kt鏎y mia Autork gdzie.
Jak kt鏎a chce wyrzuci swoje frustracje to polecam min. p馧godzinny trening, bieganie albo porz康ki w domu. Wy b璠ziecie zdrowsze, a i Intymnie oczy軼i si z wypowiedzi, kt鏎e nic nie wnosz do tematu tylko gnoj autora w徠ku. Prosta zasada: NIE MASZ OCHOTY POM笏 - NIE ODZYWAJ SI ![]() Do Autorki: Powodzenia, oby sobie wszystko u這篡豉 i trze德o patrzy豉 na rzeczywisto嗆 ![]()
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 040
|
Bo瞠, to to autorka w og鏊e honoru nie ma
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 809
|
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Autorko!
Przez 23 strony w徠ku, gdzie wypowiedzia這 si chyba ze sto dziewczyn na palcach jednej reki mo積a policzy opinie, 瞠 ty jeste ofiar, a ch這pak jest oprawc. Nie daje ci to cho troch, minimalnie do my郵enia? Gdyby mi tyle os鏏 napisa這 瞠 moje zachowanie jest dziwne to naprawd w chwili autorefleksji bym si rzeczywi軼ie zastanowi豉 nad sob. Ty natomiast dalej brniesz w swoj wersj zdarze, co dla mnie 鈍iadczy zdecydowanie o tym, 瞠 masz jaki powa積y problem, kt鏎y powinien by rozwi您any przez psychoterapeut.
[I][COLOR=Indigo]"砰cie nie jest ani lepsze, ani gorsze od naszych marze. Jest po prostu inne." Edytowane przez Osiak Czas edycji: 2013-02-16 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 641
|
Cytat:
Autorka zamiast si do nich ustosunkowa - odpowiada豉 wybi鏎czo, po czym na pytania (od dziewczyn, kt鏎e naprawd chcia造 pom鏂) "jakie to znaki?" - stwierdzi豉, 瞠 nie musi ich pokazywa. Nie o pokazywanie chodzi這, a o dok豉dnie napisanie jak co wygl康a這. Jedyne co odczyta豉m z jej wypocin to to, 瞠: - dawa jej znaki na blogu - jest trudny, artystyczna dusza - wypisywa豉 do niego mn鏀two sms闚 - spotkali si na kilku imprezach Co chwila powtarza dwa zdania: "on napisa, 瞠 nie chce w og鏊e kontaktu dwa tygodnie temu" i "dawa mi znaki na blogu". Stwierdzasz, 瞠 wiza瘸nki Ci wmawiaj, 瞠 jeste chora. Nie, to Ty mn鏀two rzeczy sobie wm闚i豉, tak, 瞠 wygl康a to jakby mia豉 jakie zaburzenia - warto si nad tym zastanowi. Nie jeste wariatk, ale mo瞠 osob, kt鏎a powinna porozmawia z psychologiem, bo jest bardzo emocjonalna i wszystko bierze do siebie dos這wnie. Oburzy豉 si, bo nie chcemy wiesza ps闚 na tym facecie - po tym co napisa豉, po prostu si nie da. Przedstawi豉 swoje fatalne zachowanie, wi璚 si nie dziw, 瞠 wysz這 jak wysz這. Co chwila powtarzasz to samo i nic z tego nie wynika, niczego si dowiedzie nie mo積a, by inaczej spojrze na Tw鎩 problem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 24 367
|
S康z, 瞠 stosunek jaki ma autorka do odpisywania i og鏊nie to co pisze (czyli ca造 czas te same informacje) troch ukazuje jak mog豉 sobie wykreowa ca陰 t sytuacj. Widzi czyta i pisze to co chce widzie czyta i pisa. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 964
|
Cytat:
![]() no c騜, zwykle troch szybciej niz po 23 stronach nast瘼uje zmiana stanowiska autora w徠ku z proszenia o rad, na obra瘸nie wiza瘸nek bo rada i ocena sytuacji si nie spodoba豉, ale miejmy nadzieje, 瞠 to zwiastuje koniec tego w徠ku... autorka odpisuje tylko na to, do czego moze dopasowa swoj odpowied kt鏎 ciagle powtarza, 瞠 on wysy豉 jej znaki itp. Ten w徠ek w tej chwili to rozbijanie g闚.na na atomy, chorej sytuacji kt鏎a powinna si skonczyc na policji i to policji powinna si t逝maczy, 瞠 nie jestes stalkerk a nie nam.
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 24 367
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Obsesja jest wyleczalna. Nie m闚i tego z這郵iwie
![]() Szkoda mi... ch這paka. Sama wiem, jak to jest, gdy kto nas "prze郵aduje". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Przeczyta豉m ZNOWU Wasze m康re komentarze i naprawd nadziwi si nie mog, 瞠 Wam r闚nie chce si powtarza ci庵le to samo.
Podejrzewam, 瞠 nie ma w tej chwili niczego, co spowodowa這by, 瞠 ktokolwiek przyjmie do wiadomo軼i, 瞠 poza tym, 瞠 zgadzam si co do istnienia chorej sytuacji, to nie by to 瘸den stalking. Tak w ramach podsumowania kilka fakt闚, kt鏎e mia造 miejsce, a wg mnie tak nie zachowuje si ofiara stalkingu: - puszczanie dzwonk闚 zaraz po smsie z pytaniem czy si jutro widzimy - 25 sty - na jego blogu zosta這 wklejone moje zdj璚ie - u篡wanie sformu這wa 篡wcem wyrwanych z moich wiadomo軼i - na moje pytanie czy mam CZEKA na niego i awantur przez smsy, 瞠 si m璚z itd. owszem nie dostaj smsa, ale wchodz na jego blogowy dziennik i co czytam (jakie 2 h p騧niej): "Jeszcze troch czekaj. Jeszcze troch, ja te nie jestem szcz窷liwy..." i oboje wiemy, 瞠 my te swoje dzienniki czytamy - w wiadomo軼iach i na 篡wo powiedzia mi, 瞠 mu imponuj, 瞠 chcia豚y ze mn by Powiem jeszcze tyle, 瞠 je郵i kto (mam nadziej 瞠 瘸dna z Was) przyjdzie do mnie w przysz這軼i do gabinetu i powie, 瞠 boli tu i tu, 瞠 nie jad tego i tego, 瞠 za篡 to i to, to ja tej osobie nie b璠 wmawia, 瞠 NA PEWNO PAN/PANI nie wzi窸a lekarstw, wymy郵i豉 to Pani, niemo磧iwe itd. Ponadto je郵i mnie w ten spos鏏 s康zicie, to istnieje co takiego jak domniemana niewinno嗆, wi璚 mam prawo przedstawienia swojej wersji wydarze i wydaje mi si, 瞠 je郵i chce si komu pom鏂 to trzeba za這篡, 瞠 ta osoba m闚i prawd, tym bardziej, 瞠 jedynym Waszym argumentem jest to, 瞠 ja sobie co wyobra瘸m. A komentarze typu "a mo瞠 w Tesco" i "hahaha" 鈍iadcz o poziomie tych u篡tkowniczek. Osobi軼ie komentuj帷 co w ten spos鏏 czu豉bym si przynajmniej g逝pio. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Doro郵i, zdrowi, normalni ludzie porozumiewaj si ze sob normalnie, a nie za pomoc blog闚, status闚 na fb i piosenek. Koniec, kropka.
![]() |
#682 | |
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 33 558
|
Cytat:
I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc". Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu. Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-02-17 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 005
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39281880]Tak. I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc". Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu. Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu ![]() Wybacz b陰d. By mo瞠 w豉郾ie sobie nie radzili. Patrz帷 na m這dsze pokolenia te nie mog sobie pewnych rzeczy wyobrazi. Pozdrawiam Wszystkie m康re, dojrza貫, posiadaj帷e wiedz i do鈍iadczenie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 843
|
Cytat:
Po za tym wi瘯szo嗆 rzeczy o kt鏎ych piszesz wyst瘼uje w relacjach rodze雟twa, znajomych, przyjaci馧. Je郵i ch這pak by chcia aby wasza relacja wysz豉 poza czysto przyjacielski uk豉d zrobi豚y co. Sama jeste sobie winna, tkwi豉 w nierealnym 鈍iecie marz帷 o tym 瞠 ch這pak kt鏎y jest z inn kiedy zmieni zdanie i b璠zie chcia by z tob. Swoje marzenia opiera豉 na tym 瞠 cytowa twoje smsy na swoim blogu. To troch za ma這 aby wierzy 瞠 chcia by z tob. Mimo to ty nadal tkwi豉 w swoich marzeniach, nadinterpretuj帷 ka盥 najmniejsz wiadomo嗆 i rozdmuchuj帷 j do niebotycznych rozmiar闚. "Zacytowa mojego smsa na pewno chce by ze mn" - to my郵enie by這 w twojej g這wie. Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-02-17 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 911
|
Cytat:
Mam do Ciebie jedno jedyne proste pytanie? Po co tu jeszcze piszesz? Jaki jest tego cel? Co Ci to da? Bo jak widz masz swoj wersj i mimo 99% g這s闚 kt鏎e jej nie przystaj zdania nie zmienisz, nad psychologiem si nie zastanowisz-ok, doros豉 jeste, Tw鎩 wyb鏎. No ale w takim razie po co tu piszesz? Bo jak dla mnie to ju jeden wielki 鄉ietnik, kt鏎y g堯wnie Ty tworzysz a pozdrawiasz nas ju po raz setny, naprawd czuj si ju wystarczaj帷o pozdrowiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 503
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 005
|
Musisz zrozumie, 瞠 to, 瞠 powiedzia Ci dobry rok temu (jak nie wi璚ej), 瞠 chcia豚y z Tob by, to nie jest deklaracja na wieki. Szczeg鏊nie, 瞠 go odrzuci豉. Cz瘰to jest tak, 瞠 facet traci nerwy po takiej (dla nas kobiet- niewinnej) gierce "chc ci, ale si nie starasz, wi璚 dla 瘸rtu (albo 瞠by ci sprawdzi) powiem NIE". I odchodz, bo nie wiedz, czego spodziewa si po takiej kobiecie w dalszym etapie znajomo軼i.
Potem pozna inn i te stwierdzi, 瞠 chcia豚y z ni by i nawet jest. To jest namacalny, prawdziwy, realny gest, znak, wiadomo嗆, kt鏎y powinna odczyta i trzyma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 964
|
Cytat:
Mi by by這 nie tylko g逝pio, ale niewyobra瘸lnie wstyd. Ty chyba masz zero poczucia w豉snej warto軼i, godno軼i, zdrowego rozs康ku czy czegokolwiek takiego.
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.