DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj徠kowe miejsce, w kt鏎ym podzielisz si emocjami, uczuciami, zwi您kami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo貫czno軼i.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-02-16, 20:03   #661
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 071
Send a message via Skype™ to ulicznica
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這!

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka wiadomo嗆
Mo瞠 to b璠zie s豉be por闚anie i nie odda tego co chc przekaza, ale s ludzie, kt鏎zy czytaj ksi捫ki, wiersze, s逝chaj muzyki i przyk豉daj wag do s堯w w tych piosenkach. Nie wiem czy kto czyta blog Andrzeja Poniedzielskiego i jego korespondencj z Magd Umer, albo kojarzy 篡ciorys Osieckiej i jej romanse np. z Jeremim Przybor, gdzie wiele rzeczy przek豉da這 si na tw鏎czo嗆.
Nie by這 prawdziwego zwi您ku, ale by豉 fascynacja, kt鏎a uj軼ie znalaz豉 niestety tylko w necie, w postach, w muzyce.
Zreszt naprawd moje t逝maczenie nie ma tu ju najmniejszego sensu.
TWOJA fascynacja NIM.
Nie na odwr鏒.
Zdrowy ZAFASCYNOWANY kobiet facet okazuje to w inny spos鏏, i przede wszystkim umie okaza to BEZPO吐EDNIO I WPROST.

KSI*KOWE NOWO列I W W﹗KU - KLIK!

Bi簑 i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy B鏬 zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 20:04   #662
Angelika1125
BAN sta造

Wiadomo軼i: 6

POWIEDZCIE MI CZY MAM xDNE PIERSI I CZY S ODPOWIEDNIO DU浩 http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Fotka948 KOMENTOWA.
Angelika1125 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 20:09   #663
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 189

Cytat:
Napisane przez shawty19 Poka wiadomo嗆
Mam nadzieje, 瞠 wypowiadam si tu po raz ostatni.
Droga Autorko, jak ju wi瘯szo嗆 z Nas Ci proponowa豉 warto skorzysta z pomocy psychologa, 瞠by rozwi您a Twoje problemy. Nie zaprzeczaj, 瞠 takowych nie masz. Nie widz sensu, w wypominaniu nam ile, kt鏎a czasu sp璠zi豉 na forum i jak cz瘰to si na nim udziela豉.
Ty w przeci庵u 3 dni nabi豉 blisko 150 post闚, twierdz帷 瞠 wypowiadasz si jasno i rzeczowo. Jednak od co najmniej 15 stron nie wnosisz do w徠ku nic nowego.
Pozna豉 nasze opinie, kt鏎ych i tak do siebie nie dopu軼i豉, bo przecie po co. W Twoim mniemaniu, wszystkie kt鏎e zebra造鄉y si tu, 瞠by Ci pom鏂, jeste鄉y hienami, kt鏎e nie tylko czekaj na fragmenty Twojego 篡cia..Bardzo m康rze, my郵 tak dalej
Co do samego forum, skoro zdecydowa豉 si tu napisa, musia豉 wiedzie na czym to polega, a wi璚 na pr鏏ie pomocy/wyja郾ienia pewnych spraw przez osoby trzecie.
Zazwyczaj osoby postronne (wiza瘸nki w tym przypadku) patrz obiektywnie na sytuacj i wypowiadaj si, ka盥a we w豉snym imieniu.

Podsumowuj帷, skoro 瘸逝jesz, 瞠 za這篡豉 ten w徠ek tu, proponuje przesta w Nim pisa b康 napisa do moderatora o usuni璚ie w徠ku.
砰cz powodzenia w wychodzeniu na prost.
To 瞠 komentarze do mnie przem闚i造 potwierdza fakt, 瞠 przysz豉m tutaj zastanawiaj帷 si czy powinnam mie nadziej, a wychodz zupe軟ie inna. Powiedzia豉m ju do kt鏎ych b喚d闚 si przyznaj.

Na forum jestem pierwszy i ostatni raz. A w swojej sprawie b璠 si wypowiada do woli. Bo wol w swojej ni w czyjej.

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ulicznica Poka wiadomo嗆
TWOJA fascynacja NIM.
Nie na odwr鏒.
Zdrowy ZAFASCYNOWANY kobiet facet okazuje to w inny spos鏏, i przede wszystkim umie okaza to BEZPO吐EDNIO I WPROST.
Na bank. Nie, nie wy郵 linka do jego bloga
noubanaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 20:16   #664
Hultaj
BAN sta造

Wiadomo軼i: 27 877

Cytat:
nie mam poj璚ia co w twoim mniemaniu jest owym nakr璚aniem si.
je郵i masz na my郵i rady na powa積ie i pr鏏y dotarcia do autorki, to tak. to jest dobry pomys.
nie; to, 瞠 w ramach pisania odpowiedzi na posty od 3 dni wa趾uje ten temat wci捫 i wci捫 usi逝j帷 przekona wiza瘸nki (to chyba wygl康a tak, jakby trafi豉 na publiczno嗆?), 瞠 nie maj s逝szno軼i. (I btw, tak jak nie przyjmuje do wiadomo軼i, 瞠 kurczowo si trzyma swoich przekona, a nie fakt闚, wzgl璠em ch這paka i jego utajonego rzekomego uczucia do niej, tak samo wypiera to, co dziewczyny jej tu pisz; cho to akurat nie dziwi). Mam wra瞠nie, 瞠 wa趾uj帷 ten topic nieustannie, jest w tym wszystkim jak alkoholik przy tacy z drinkami; podczas gdy powinna si wycisza i odchodzi od tej toksycznej sytuacji.
Hultaj jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 20:17   #665
lolusl
Japo雟ka rzepa

Wiadomo軼i: 29 367

25 latka i 23 latek bawi帷y sie w interpretacj swoich status闚 na fb i zdj耩 na blogu? To dopiero cholernie niedojrza貫 i nienormalne Jakby nie mozna by這 zapyta "kole,w co Ty pogrywasz? "
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 20:20   #666
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka wiadomo嗆
Mam wra瞠nie, 瞠 wa趾uj帷 ten topic nieustannie, jest w tym wszystkim jak alkoholik przy tacy z drinkami; podczas gdy powinna si wycisza i odchodzi od tej toksycznej sytuacji.
Powinnam.

Pierwszy raz pisz na forum, i w sumie przyznaj, 瞠 mo積a si wci庵n望. Co jak 'nie 酥i, bo kto w Internecie nie ma racji'.

疾by nie kusi這 spr鏏uj usun望 w徠ek.
Stary 2013-02-16, 20:28   #667
Hultaj
BAN sta造

Wiadomo軼i: 27 877

Cytat:
Mam wra瞠nie, 瞠 wi瘯szo嗆 (szczeg鏊nie te z licznikami powy瞠j tysi帷a) to z wykszta販enia psycholo磬i albo lekarki ze specjalizacj z psychiatrii. Takie pierwszego kontaktu oczywi軼ie.
dlatego w豉郾ie najlepszym si wydaje, aby skorzysta豉 z pomocy kogo, kto pom鏬豚y fachowo pouk豉da sobie emocje i zycie, zamiast spiera si z przypadkowymi osobami z neta. Dzi瘯i temu masz wi瘯sz szans, 瞠 przy nowym zakochaniu si, nie pope軟isz starych b喚d闚. Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
疾by nie kusi這 spr鏏uj usun望 w徠ek.
napisz do moderatora z pro軸 by zamkn瘭i temat lub go go skasowali, je郵i tego rzeczywi軼ie chcesz, albo gdy uznasz, 瞠 ci庵nie si zbyt d逝go i b璠ziesz chcia豉 zamkn望 t dyskusj.
Hultaj jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 20:45   #668
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka wiadomo嗆
dlatego w豉郾ie najlepszym si wydaje, aby skorzysta豉 z pomocy kogo, kto pom鏬豚y fachowo pouk豉da sobie emocje i zycie, zamiast spiera si z przypadkowymi osobami z neta. Dzi瘯i temu masz wi瘯sz szans, 瞠 przy nowym zakochaniu si, nie pope軟isz starych b喚d闚. Pozdrawiam serdecznie.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

napisz do moderatora z pro軸 by zamkn瘭i temat lub go go skasowali, je郵i tego rzeczywi軼ie chcesz, albo gdy uznasz, 瞠 ci庵nie si zbyt d逝go i b璠ziesz chcia豉 zamkn望 t dyskusj.
Nie wiem czy si gdziekolwiek b璠 zg豉sza Nie kontaktuj si z tym ch這pakiem, wracam do ludzi od poniedzia趾u, jestem um闚iona z kim W REALU, wi璚 kwestia czasu, a zapomn to co by這.
Jak wyczyta豉 i poinformowa豉 mnie shawty19 to w徠ku usun望 si nie da.
Dzi瘯i za posty. By mo瞠 czujecie jakby軼ie mnie do niczego przekonali, ale zar璚zam, 瞠 par post闚 spowodowa這, 瞠 zacz窸am trze德ie. Oczywi軼ie zachowam cz窷 swoich racji, bo Wy jednak nie prze篡li軼ie tego osobi軼ie i wiele os康闚 ca趾owicie nijak si mia這 nawet do tej chorej sytuacji. Pozdrawiam.
Stary 2013-02-16, 20:48   #669
panna mati_
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 7 831

Nie lepiej w Tesco?
panna mati_ jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 21:17   #670
monika192
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 789

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Poka wiadomo嗆
Nie lepiej w Tesco?
hahaha
monika192 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 21:34   #671
giselle2504
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 869

Obrzucanie si b這tem na forum jest tak samo infantylne, jak fascynacja facetem, kt鏎y mia Autork gdzie.
Jak kt鏎a chce wyrzuci swoje frustracje to polecam min. p馧godzinny trening, bieganie albo porz康ki w domu. Wy b璠ziecie zdrowsze, a i Intymnie oczy軼i si z wypowiedzi, kt鏎e nic nie wnosz do tematu tylko gnoj autora w徠ku.
Prosta zasada: NIE MASZ OCHOTY POM笏 - NIE ODZYWAJ SI

Do Autorki:
Powodzenia, oby sobie wszystko u這篡豉 i trze德o patrzy豉 na rzeczywisto嗆
Stary 2013-02-16, 21:42   #672
Stace
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 12 040

Bo瞠, to to autorka w og鏊e honoru nie ma . Nie wierz w to co czytam

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 21:54   #673
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 809

Cytat:
Napisane przez monika192 Poka wiadomo嗆
hahaha
hhahah, no boki zrywa, ale ubaw.

dno.
Stary 2013-02-16, 22:43   #674
Osiak
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 064
GG do Osiak

Autorko!
Przez 23 strony w徠ku, gdzie wypowiedzia這 si chyba ze sto dziewczyn na palcach jednej reki mo積a policzy opinie, 瞠 ty jeste ofiar, a ch這pak jest oprawc. Nie daje ci to cho troch, minimalnie do my郵enia? Gdyby mi tyle os鏏 napisa這 瞠 moje zachowanie jest dziwne to naprawd w chwili autorefleksji bym si rzeczywi軼ie zastanowi豉 nad sob. Ty natomiast dalej brniesz w swoj wersj zdarze, co dla mnie 鈍iadczy zdecydowanie o tym, 瞠 masz jaki powa積y problem, kt鏎y powinien by rozwi您any przez psychoterapeut.

Edytowane przez Osiak
Czas edycji: 2013-02-16 o 22:44
Osiak jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 22:56   #675
Black Rainbow
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 641

Cytat:
Napisane przez Osiak Poka wiadomo嗆
Autorko!
Przez 23 strony w徠ku, gdzie wypowiedzia這 si chyba ze sto dziewczyn na palcach jednej reki mo積a policzy opinie, 瞠 ty jeste ofiar, a ch這pak jest oprawc. Nie daje ci to cho troch, minimalnie do my郵enia? Gdyby mi tyle os鏏 napisa這 瞠 moje zachowanie jest dziwne to naprawd w chwili autorefleksji bym si rzeczywi軼ie zastanowi豉 nad sob. Ty natomiast dalej brniesz w swoj wersj zdarze, co dla mnie 鈍iadczy zdecydowanie o tym, 瞠 masz jaki powa積y problem, kt鏎y powinien by rozwi您any przez psychoterapeut.
Ot騜 to. By這 wiele wypowiedzi tylko i wy陰cznie krytykuj帷ych, ale i mn鏀two, w kt鏎ych dziewczyny chcia造 autorce pom鏂, zawieraj帷ych konstruktywne porady.

Autorka zamiast si do nich ustosunkowa - odpowiada豉 wybi鏎czo, po czym na pytania (od dziewczyn, kt鏎e naprawd chcia造 pom鏂) "jakie to znaki?" - stwierdzi豉, 瞠 nie musi ich pokazywa. Nie o pokazywanie chodzi這, a o dok豉dnie napisanie jak co wygl康a這.

Jedyne co odczyta豉m z jej wypocin to to, 瞠:
- dawa jej znaki na blogu
- jest trudny, artystyczna dusza
- wypisywa豉 do niego mn鏀two sms闚
- spotkali si na kilku imprezach

Co chwila powtarza dwa zdania: "on napisa, 瞠 nie chce w og鏊e kontaktu dwa tygodnie temu" i "dawa mi znaki na blogu".

Stwierdzasz, 瞠 wiza瘸nki Ci wmawiaj, 瞠 jeste chora. Nie, to Ty mn鏀two rzeczy sobie wm闚i豉, tak, 瞠 wygl康a to jakby mia豉 jakie zaburzenia - warto si nad tym zastanowi. Nie jeste wariatk, ale mo瞠 osob, kt鏎a powinna porozmawia z psychologiem, bo jest bardzo emocjonalna i wszystko bierze do siebie dos這wnie.

Oburzy豉 si, bo nie chcemy wiesza ps闚 na tym facecie - po tym co napisa豉, po prostu si nie da. Przedstawi豉 swoje fatalne zachowanie, wi璚 si nie dziw, 瞠 wysz這 jak wysz這. Co chwila powtarzasz to samo i nic z tego nie wynika, niczego si dowiedzie nie mo積a, by inaczej spojrze na Tw鎩 problem.
Black Rainbow jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 23:29   #676
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 24 367

S康z, 瞠 stosunek jaki ma autorka do odpisywania i og鏊nie to co pisze (czyli ca造 czas te same informacje) troch ukazuje jak mog豉 sobie wykreowa ca陰 t sytuacj. Widzi czyta i pisze to co chce widzie czyta i pisa. :P
chwast jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-16, 23:44   #677
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 964

Cytat:
Napisane przez Black Rainbow Poka wiadomo嗆
Ot騜 to. By這 wiele wypowiedzi tylko i wy陰cznie krytykuj帷ych, ale i mn鏀two, w kt鏎ych dziewczyny chcia造 autorce pom鏂, zawieraj帷ych konstruktywne porady.

Autorka zamiast si do nich ustosunkowa - odpowiada豉 wybi鏎czo, po czym na pytania (od dziewczyn, kt鏎e naprawd chcia造 pom鏂) "jakie to znaki?" - stwierdzi豉, 瞠 nie musi ich pokazywa. Nie o pokazywanie chodzi這, a o dok豉dnie napisanie jak co wygl康a這.

Jedyne co odczyta豉m z jej wypocin to to, 瞠:
- dawa jej znaki na blogu
- jest trudny, artystyczna dusza
- wypisywa豉 do niego mn鏀two sms闚
- spotkali si na kilku imprezach

Co chwila powtarza dwa zdania: "on napisa, 瞠 nie chce w og鏊e kontaktu dwa tygodnie temu" i "dawa mi znaki na blogu".

Stwierdzasz, 瞠 wiza瘸nki Ci wmawiaj, 瞠 jeste chora. Nie, to Ty mn鏀two rzeczy sobie wm闚i豉, tak, 瞠 wygl康a to jakby mia豉 jakie zaburzenia - warto si nad tym zastanowi. Nie jeste wariatk, ale mo瞠 osob, kt鏎a powinna porozmawia z psychologiem, bo jest bardzo emocjonalna i wszystko bierze do siebie dos這wnie.

Oburzy豉 si, bo nie chcemy wiesza ps闚 na tym facecie - po tym co napisa豉, po prostu si nie da. Przedstawi豉 swoje fatalne zachowanie, wi璚 si nie dziw, 瞠 wysz這 jak wysz這. Co chwila powtarzasz to samo i nic z tego nie wynika, niczego si dowiedzie nie mo積a, by inaczej spojrze na Tw鎩 problem.
r闚nie dobrze moglabys chyba m闚ic do sciany

no c騜, zwykle troch szybciej niz po 23 stronach nast瘼uje zmiana stanowiska autora w徠ku z proszenia o rad, na obra瘸nie wiza瘸nek bo rada i ocena sytuacji si nie spodoba豉, ale miejmy nadzieje, 瞠 to zwiastuje koniec tego w徠ku... autorka odpisuje tylko na to, do czego moze dopasowa swoj odpowied kt鏎 ciagle powtarza, 瞠 on wysy豉 jej znaki itp.

Ten w徠ek w tej chwili to rozbijanie g闚.na na atomy, chorej sytuacji kt鏎a powinna si skonczyc na policji i to policji powinna si t逝maczy, 瞠 nie jestes stalkerk a nie nam.
Stary 2013-02-16, 23:56   #678
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 24 367

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Poka wiadomo嗆
Ten w徠ek w tej chwili to rozbijanie g闚.na na atomy, chorej sytuacji kt鏎a powinna si skonczyc na policji i to policji powinna si t逝maczy, 瞠 nie jestes stalkerk a nie nam.

uwa瘸m, 瞠 ten w徠ek powinien by zamkni皻y. Bo to 鄉ietnik ju.
chwast jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 09:29   #679
201607040946
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 20 500

Obsesja jest wyleczalna. Nie m闚i tego z這郵iwie bo czytajac ten w徠ek mam wrazenie, ze autorka albo si z nas nabija i sprawia jej przyjemnosc, ze jej w徠ek sta si tak popularny; albo wymy郵i豉 to wszystko, bo jej si nudzi; albo faktycznie ma problem z obsesj na punkcie tego faceta; albo powinna p鎩軼 do psychologa, bo m璚zy j ta sytuacja; albo...
Szkoda mi... ch這paka. Sama wiem, jak to jest, gdy kto nas "prze郵aduje".
201607040946 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 10:16   #680
noubanaa
Raczkowanie

Przeczyta豉m ZNOWU Wasze m康re komentarze i naprawd nadziwi si nie mog, 瞠 Wam r闚nie chce si powtarza ci庵le to samo.

Podejrzewam, 瞠 nie ma w tej chwili niczego, co spowodowa這by, 瞠 ktokolwiek przyjmie do wiadomo軼i, 瞠 poza tym, 瞠 zgadzam si co do istnienia chorej sytuacji, to nie by to 瘸den stalking.

Tak w ramach podsumowania kilka fakt闚, kt鏎e mia造 miejsce, a wg mnie tak nie zachowuje si ofiara stalkingu:

- puszczanie dzwonk闚 zaraz po smsie z pytaniem czy si jutro widzimy
- 25 sty - na jego blogu zosta這 wklejone moje zdj璚ie
- u篡wanie sformu這wa 篡wcem wyrwanych z moich wiadomo軼i
- na moje pytanie czy mam CZEKA na niego i awantur przez smsy, 瞠 si m璚z itd. owszem nie dostaj smsa, ale wchodz na jego blogowy dziennik i co czytam (jakie 2 h p騧niej): "Jeszcze troch czekaj. Jeszcze troch, ja te nie jestem szcz窷liwy..." i oboje wiemy, 瞠 my te swoje dzienniki czytamy
- w wiadomo軼iach i na 篡wo powiedzia mi, 瞠 mu imponuj, 瞠 chcia豚y ze mn by

Powiem jeszcze tyle, 瞠 je郵i kto (mam nadziej 瞠 瘸dna z Was) przyjdzie do mnie w przysz這軼i do gabinetu i powie, 瞠 boli tu i tu, 瞠 nie jad tego i tego, 瞠 za篡 to i to, to ja tej osobie nie b璠 wmawia, 瞠 NA PEWNO PAN/PANI nie wzi窸a lekarstw, wymy郵i豉 to Pani, niemo磧iwe itd.
Ponadto je郵i mnie w ten spos鏏 s康zicie, to istnieje co takiego jak domniemana niewinno嗆, wi璚 mam prawo przedstawienia swojej wersji wydarze i wydaje mi si, 瞠 je郵i chce si komu pom鏂 to trzeba za這篡, 瞠 ta osoba m闚i prawd, tym bardziej, 瞠 jedynym Waszym argumentem jest to, 瞠 ja sobie co wyobra瘸m.

A komentarze typu "a mo瞠 w Tesco" i "hahaha" 鈍iadcz o poziomie tych u篡tkowniczek. Osobi軼ie komentuj帷 co w ten spos鏏 czu豉bym si przynajmniej g逝pio.

Pozdrawiam.
Stary 2013-02-17, 10:19   #681
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 071
Send a message via Skype™ to ulicznica

Doro郵i, zdrowi, normalni ludzie porozumiewaj si ze sob normalnie, a nie za pomoc blog闚, status闚 na fb i piosenek. Koniec, kropka.

KSI*KOWE NOWO列I W W﹗KU - KLIK!

Bi簑 i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy B鏬 zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:24   #682
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 33 558

Cytat:
Doro郵i, zdrowi, normalni ludzie porozumiewaj si ze sob normalnie, a nie za pomoc blog闚, status闚 na fb i piosenek. Koniec, kropka.
Tak.
I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc".

Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu.
Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu .

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2013-02-17 o 10:30
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:30   #683
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 005

Cytat:

Podejrzewam, 瞠 nie ma w tej chwili niczego, co spowodowa這by, 瞠 ktokolwiek przyjmie do wiadomo軼i, 瞠 poza tym, 瞠 zgadzam si co do istnienia chorej sytuacji, to nie by to 瘸den stalking.

Tak w ramach podsumowania kilka fakt闚, kt鏎e mia造 miejsce, a wg mnie tak nie zachowuje si ofiara stalkingu:

- na moje pytanie czy mam CZEKA na niego i awantur przez smsy, 瞠 si m璚z itd. owszem nie dostaj smsa, ale wchodz na jego blogowy dziennik i co czytam (jakie 2 h p騧niej): "Jeszcze troch czekaj. Jeszcze troch, ja te nie jestem szcz窷liwy..." i oboje wiemy, 瞠 my te swoje dzienniki czytamy
Ale potem pozna inn dziewczyn i stworzy z ni zwi您ek, czy dobrze rozumiem?
oliwia18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:40   #684
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Wida ani nie by這 to doros貫, ani normalne, ale by這. A nie tak jak wmawia mi cz窷 za Was, 瞠 powinnam leczy urojenia na kozetce u psychiatry.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Poka wiadomo嗆
Ale potem pozna inn dziewczyn i stworzy z ni zwi您ek, czy dobrze rozumiem?
Taka sytuacja. A zwi您ek nazwa, cytuj 'fejkowym'.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39281880]Tak.
I wiedza, ze prawidlowe wyrazenie to "domniemanie niewinnosci" a nie "domniemana niewinnosc".

Poza brakami wiedzy i zachowaniami rodem z Psychozy to naprawde sie zastanawiam jak tacy ludzie radza sobie w zyciu.
Do tego wyjsc z podziwu nie moge jak moi dziadkowe sie spikneli bez lajkowania piosenek i pisania o choince w grudniu .[/QUOTE]

Wybacz b陰d.

By mo瞠 w豉郾ie sobie nie radzili.

Patrz帷 na m這dsze pokolenia te nie mog sobie pewnych rzeczy wyobrazi.

Pozdrawiam Wszystkie m康re, dojrza貫, posiadaj帷e wiedz i do鈍iadczenie.
Stary 2013-02-17, 10:43   #685
Flashdance
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 843

Cytat:
Przeczyta豉m ZNOWU Wasze m康re komentarze i naprawd nadziwi si nie mog, 瞠 Wam r闚nie chce si powtarza ci庵le to samo.

Powiem jeszcze tyle, 瞠 je郵i kto (mam nadziej 瞠 瘸dna z Was) przyjdzie do mnie w przysz這軼i do gabinetu i powie, 瞠 boli tu i tu, 瞠 nie jad tego i tego, 瞠 za篡 to i to, to ja tej osobie nie b璠 wmawia, 瞠 NA PEWNO PAN/PANI nie wzi窸a lekarstw, wymy郵i豉 to Pani, niemo磧iwe itd.
Ponadto je郵i mnie w ten spos鏏 s康zicie, to istnieje co takiego jak domniemana niewinno嗆, wi璚 mam prawo przedstawienia swojej wersji wydarze i wydaje mi si, 瞠 je郵i chce si komu pom鏂 to trzeba za這篡, 瞠 ta osoba m闚i prawd, tym bardziej, 瞠 jedynym Waszym argumentem jest to, 瞠 ja sobie co wyobra瘸m.

A komentarze typu "a mo瞠 w Tesco" i "hahaha" 鈍iadcz o poziomie tych u篡tkowniczek. Osobi軼ie komentuj帷 co w ten spos鏏 czu豉bym si przynajmniej g逝pio.

Pozdrawiam.
Tak, a w mi璠zy czasie pozna inn dziewczyn, rozmawia z ni normalnie, spotyka si na randkach i w ko鎍u z ni jest. Taki bardzo nie鄉ia造, trudny, zamkni皻y w sobie, artystyczna dusza a jednak jak pozna dziewczyn z kt鏎 chcia by to da rad.

Po za tym wi瘯szo嗆 rzeczy o kt鏎ych piszesz wyst瘼uje w relacjach rodze雟twa, znajomych, przyjaci馧. Je郵i ch這pak by chcia aby wasza relacja wysz豉 poza czysto przyjacielski uk豉d zrobi豚y co. Sama jeste sobie winna, tkwi豉 w nierealnym 鈍iecie marz帷 o tym 瞠 ch這pak kt鏎y jest z inn kiedy zmieni zdanie i b璠zie chcia by z tob. Swoje marzenia opiera豉 na tym 瞠 cytowa twoje smsy na swoim blogu. To troch za ma這 aby wierzy 瞠 chcia by z tob. Mimo to ty nadal tkwi豉 w swoich marzeniach, nadinterpretuj帷 ka盥 najmniejsz wiadomo嗆 i rozdmuchuj帷 j do niebotycznych rozmiar闚. "Zacytowa mojego smsa na pewno chce by ze mn" - to my郵enie by這 w twojej g這wie.

Edytowane przez Flashdance
Czas edycji: 2013-02-17 o 10:48
Flashdance jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:46   #686
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 911

Cytat:
Wida ani nie by這 to doros貫, ani normalne, ale by這. A nie tak jak wmawia mi cz窷 za Was, 瞠 powinnam leczy urojenia na kozetce u psychiatry.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Taka sytuacja. A zwi您ek nazwa, cytuj 'fejkowym'.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Wybacz b陰d.

By mo瞠 w豉郾ie sobie nie radzili.

Patrz帷 na m這dsze pokolenia te nie mog sobie pewnych rzeczy wyobrazi.

Pozdrawiam Wszystkie m康re, dojrza貫, posiadaj帷e wiedz i do鈍iadczenie.
Przynajmniej ten fejkowy zwi您ek by osadzony w jakiejkolwiek rzeczywisto軼i, nie wirtualnej...

Mam do Ciebie jedno jedyne proste pytanie? Po co tu jeszcze piszesz? Jaki jest tego cel? Co Ci to da? Bo jak widz masz swoj wersj i mimo 99% g這s闚 kt鏎e jej nie przystaj zdania nie zmienisz, nad psychologiem si nie zastanowisz-ok, doros豉 jeste, Tw鎩 wyb鏎. No ale w takim razie po co tu piszesz? Bo jak dla mnie to ju jeden wielki 鄉ietnik, kt鏎y g堯wnie Ty tworzysz a pozdrawiasz nas ju po raz setny, naprawd czuj si ju wystarczaj帷o pozdrowiona Nie musisz zamyka w徠k闚, usuwa wypowiedzi, robi cyrk闚, po prostu sko鎍z tu pisa....
maryanna3 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:49   #687
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 503

Cytat:

Pozdrawiam.
Masakra jaka, uwa瘸m, 瞠 to ten kole jest walni皻y, a nie ty

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:52   #688
oliwia18
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 005

Musisz zrozumie, 瞠 to, 瞠 powiedzia Ci dobry rok temu (jak nie wi璚ej), 瞠 chcia豚y z Tob by, to nie jest deklaracja na wieki. Szczeg鏊nie, 瞠 go odrzuci豉. Cz瘰to jest tak, 瞠 facet traci nerwy po takiej (dla nas kobiet- niewinnej) gierce "chc ci, ale si nie starasz, wi璚 dla 瘸rtu (albo 瞠by ci sprawdzi) powiem NIE". I odchodz, bo nie wiedz, czego spodziewa si po takiej kobiecie w dalszym etapie znajomo軼i.
Potem pozna inn i te stwierdzi, 瞠 chcia豚y z ni by i nawet jest.
To jest namacalny, prawdziwy, realny gest, znak, wiadomo嗆, kt鏎y powinna odczyta i trzyma.
oliwia18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-17, 10:56   #689
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Flashdance Poka wiadomo嗆
Tak, a w mi璠zy czasie pozna inn dziewczyn, rozmawia z ni normalnie, spotyka si na randkach i w ko鎍u z ni jest. Taki bardzo nie鄉ia造, trudny, zamkni皻y w sobie, artystyczna dusza a jednak jak pozna dziewczyn z kt鏎 chcia by to da rad.

Po za tym wi瘯szo嗆 rzeczy o kt鏎ych piszesz wyst瘼uje w relacjach rodze雟twa, znajomych, przyjaci馧. Je郵i ch這pak by chcia aby wasza relacja wysz豉 poza czysto przyjacielski uk豉d zrobi豚y co.
Przecie nie przecz, 瞠 wiedzia豉m o innej dziewczynie. Tylko irytuje mnie fakt zaprzeczania, i na podstawie tych jakby nie patrze pierd馧 w necie czy te na 篡wo nie mia豉m prawa mie kawa趾a nadziei. Tym bardziej 瞠 opisywa豉m ju sytuacj np. z grudnia, kiedy powiedzia豉m mu jasno, 瞠 je郵i nie b璠zie dzia豉nia do 鈍i徠 to ja po prostu zapominam i ko鎍z t chor sytuacj. I kilka dni trwa豉m w postanowieniu p鏦i mnie zn闚 nie rozmi瘯czy i nie obieca w styczniu dzia豉. W styczniu wywiera豉m du膨 presj na zmiany i prawdopodobnie w ko鎍u te uzna, 瞠 to si musi sko鎍zy. I z dniem 31 sty porzuci dawanie mi 'znak闚'. Napisa jakie tam smsy, o kt鏎ych ju tutaj pisa豉m. Teraz milczymy. Tzn. blog istnieje itd., ale tre軼i zupe軟ie inne ni przed 31 sty.
Stary 2013-02-17, 10:57   #690
kaja2301
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 964

Cytat:

Pozdrawiam.
no c騜, szkoda, 瞠 nie by這 Ci g逝pio narzuca si komu przez ponad p馧 roku, 逝dzi si, 瞠 stworzycie zwi您ek, wypisa smsy bez odpowiedzi o tym, 瞠 bez niego umierasz i zabija ci to, bo facet mi璠zy jednym a drugim spotkaniem ze swoj prawdziw dziewczyn pos豉 ci znak na swoim blogu...

Mi by by這 nie tylko g逝pio, ale niewyobra瘸lnie wstyd. Ty chyba masz zero poczucia w豉snej warto軼i, godno軼i, zdrowego rozs康ku czy czegokolwiek takiego.

Nowe w徠ki na forum Intymnie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.