|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Prawdę powiedziawszy, tez bym sie zdenerwowała. Nie tego oczekuje sie za torebkę za ponad 300$.
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-04-30 o 11:51 |
|
|
|
|
#662 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Bo już jeden jest, ale koty powinny być dwa, więc na razie się ze sobą oswajają ![]() W ciągu trzech dni nauczył się korzystać z kuwety, dzisiaj sam przez całe mieszkanie poszedł do łazienki i zrobił co należy, bez zanoszenia go i pierwszy raz dzisiaj zjadł jedzonko inne niż mleko dla kotów No i zaczyna reagować na imię- Loki
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
słuszne zdanie, ostatnio słyszałam, że "z kotami jest jak z chipsami- nigdy nie kończy się na jednym" dlatego też we wakacje planujemy dokocenie i nasz Artur będzie miał braciszka
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jutro zaczynam 30 Day Shred Kupiłam też nowy Shape z nową płytą Ewy Chodakowskiej, wczoraj zrobiłam i to będzie masakra, miks moich znienawidzonych ćwiczeń
|
|
|
|
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uroczy maluszek ![]() Cytat:
może sobie kupię w nagrodę jak skończę studia ![]() Fajne |
||
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwczyny... skoro już w temacie torebek, to od jakiegoś czasu szukam małej fajnej torebeczki... chciałam kupić jedną z Mohito lub Zary ale na żywo jakoś mnie nie przekonały ;/
Strasznie podobają mi isę☠te ala Celine.. ale są duże więc zrezygnowałam i znalazłam mniejsze - tylko czy warto za prawie 200zł - niby skóra, ale kto tam wie ;/ choć śliczne są ... co myslicie?? Oprócz tych kolorów są też pudrowo różówa i biała
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Tak samo JET SET bez zamka wyglada słabo gdy nie jest wypełniony.tu na zdjęciu: ImageUploadedByWizaz Forum1367330750.874991.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po samym skalpelu nie widziałam super efektów na udach poza ujędrnieniem, a jednak chciałabym zgubić z 2 cm - wystarczy, że pozbędę się fałdki od wewnętrznej strony. Nowej płyty jestem ciekawa mam wszystkie, a i tak tylko skalpela robię.
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane zdjęcie spódnicy z reserved na sobie. Przepraszam, że dopiero teraz, ale kompletnie o tym zapomniałam. Zdjęcia robiłam na szybko, więc spódnica wygnieciona, no i ręce mi się trzęsą ostatnio więc zdjęcia lekko rozmazane.
Przyszły też moje zakupy z online sklepu z reserved. Jestem ze wszystkiego zadowolona. Bluzka dotarła czysta, spodnie pasują, szalik jest ok. Szybko i sprawnie w 2 dni
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam kupić ten sweter http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...with-open-back ale nie ma białych S-ek... |
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweterka u siebie nie widziałam niestety. Eva Longoria Ide kończyć ciasto bananowe
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#675 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W końcu długi weekend Choć ja w czwartek normalnie pracuję, to cieszę się na tą wolną środę Zaraz chcę popisać troszkę prac na studia, bo czas upływa nieubłaganie i niedługo nadejdzie czas na ich oddawanie Byłam dzisiaj w markecie po chleb na jutro i muszę powiedzieć, że szaleństwo zakupowe a'la zbliżająca się katastrofa/ koniec świata można uznać za otwarte Kolejki masakryczne, chleba resztka, kolejka do działu mięsnego końca nie miała Nie pojmuję tego szaleństwa Przecież w czwartek znowu będzie otwarte ![]() Dziękuję Powiem Ci szczerze, że jak ją zobaczyłam na wieszaku, to się rozczarowałam. Jednak po przymierzeniu zakochałam się w niej na nowo ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40557079] Super zakupy - najbardziej podobają mi się żółte zarowe spodnie (chyba można do nich dobrać żakiet ) oraz koszula w kropyDziękuję Polowałam na tę zarową, ale później ją odpuściłam. Teraz się z tego cieszę, bo tę z Mohito ze zniżką kupiłam za 80 zł ![]() Dziękuję Cytat:
Podobają mi się te szpilki, ale czarne. Zastanawiam się tylko, czy te srebrne cekiny będzie można jakoś odczepić bez uszkadzania buta, bo one jakoś do mnie nie przemawiają Wolałabym całe czarne Babie się nigdy nie dogodzi
|
|
#677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajnie
![]() Jaki cudny Nie oddam Cytat:
Cytat:
Swoją odbieram dopiero w czwartek i zamierzam się ostro wziąć wtedy za siebie ![]() Cytat:
Ja chcę je wszystkie W tym miesiącu mam nadzieję, że w końcu jakieś zamówię
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ponadto zainspirowałam się Twoimi zakupami i kupiłam też szorty podobne do tych co wklejałaś tylko trochę krótsze.
|
||
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby po 1-wszym wszystkie sklepy miały nagle się zapaść pod ziemię Powinnaś być z niej zadowolona, bo jest naprawdę piękna Ja akurat krótkie szorty mam, ale takich dłuższych brakowało A że była zniżka, to żal było nie brać
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poradźcie-jak to teraz jest z kopertówkami, torebkami dobiera się je nadal do butów ?Mam sukienkę w kolorze fuksji, białą marynarke i buty w kolorze nude...gdzie znajdę jakąś fajną?Byłam wHM i reserved-nic ciekawego...poratujcie:pr osi:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
ślicznie Ci w niej
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do dobierania butów i torebki w tym samym kolorze to już raczej przeżytek...ale z twojego opisu nude by pasowała No i potem tez ją możesz nosić
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przymierzam się do tego skalpela już od jakiegoś czasu-ale nade mną to musi byc jakis porządny bat-żeby się samej w domu zmobilizowac do cwiczen(albo znaleź czas) Jak zapłace za karnet na siłownie to szkoda mi wydanej kasy-żeby odpuścic i ide pocwiczyc ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- to byłby już kolor nr 4
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ile kosztuje gazeta?
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Skalpel jest ok, jeśli chce sie wymodelowac ciało. Jeśli chodzi o spalanie zdecydowanie bardziej polecam Jillian Michaels. Właśnie jestem w trakcie 6weeks 6pack - level 1 i powiem Wam, ze jej układy sa ciekawe, ponadto nie ćwiczy sama, więc pokazuje na dwóch osobach - jedna poziom początkujący, druga zaawansowany, jak wykonywać ruchy. Poza tym podjęłam miesiac temu wyzwanie squats ;-). Wiem, ze niektóre dziewczyny tu tez, jak Wam idzie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#686 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40574836]ciężko, po przekroczeniu 150 moment robienia przysiadów jest najgorszym momentem mojego dnia
[/QUOTE]Ja jestem na 115 i juz mi cieżko ;/ a chciałabym robić po 300 i wiecej :| Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#689 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() carpaibex daj znać jak te nowe ćwiczenia Chodakowskiej, z tego co widziałam to wizażowe specjalistki od działu fitness (m.in fitnessowa guru Rzabba) są niezbyt przychylnie nastawione do programów Ewy, odradzają dziewczynom wykonywanie tych ćwiczeń na rzecz treningów z Jillian np
|
||
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórych jej ćwiczenia nudzą, to jestem w stanie zrozumieć, ale mnie motywuje jak mało kto, dzięki niej w ogóle podniosłam sie z kanapy i dlatego będę wykonywała te treningi starając się zwracać uwagę na poprawną pozycję Trochę naczytałam się też o Jillian i postanowiłam wypróbować jej program. Ściągnęłam Level 1
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Bo już jeden jest, ale koty powinny być dwa, więc na razie się ze sobą oswajają 

Zbyt wiele par mi się podoba
może sobie kupię w nagrodę jak skończę studia

Wróciłam niedawno, bo koleżanka namówiła mnie na wyjście, ale z racji z tego, że w poniedziałek kluby zamknięte, jutro ponownie się wybieramy