Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 16:46   #661
anlejka
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Czyżby przytyk? Jakbyście rozmawiały o Potterze, też bym zaraz przyleciała
Na miotle
I o simsach jak jest dyskusja to też się zjawiasz

Edytowane przez anlejka
Czas edycji: 2013-04-26 o 16:48
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:46   #662
ja i moj kot
Raczkowanie

drabina bierzesz kościelny, czy cywilny?

Jak bym miała brać ślub to we dwoje gdzieś daleko w jakimś małym, drewnianym kościółku. Już widzę to oburzenie rodziny, że na weselu nie potańczą
ja i moj kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 16:59   #663
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
To zdjęcie z akcji w Katowicach. Wystylizowali ludzi, żeby wyglądali jak po wypadku i wsadzili do rozbitego auta. Ogólnie ma to być przestroga dla kierowców

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:05   #664
201604250941
Konto usunięte

Ja bym wzięła skromny ślub a prosto z niego na lotnisko gdzieś w tropiki. U nas chyba w ogóle sie nie praktykuje podróży poślubnych. A przynajmniej nie w najbliższej okolicy ślubu.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:16   #665
ja i moj kot
Raczkowanie

Byłam już na wielu ślubach i nigdy młodzi nie mieli podróży poślubnej. Tak samo z wieczorami panieńskimi i kawalerskimi.
ja i moj kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 17:57   #666
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Chociaż czasami koszt wesela mnie dziwi, to jeszcze bardziej dziwi mnie szykowanie wszystkiego miesiącami albo i latami.
Jak zerknę na podforum slubne to dziwię się ilości zmarnowanego czasu. Dorosłe kobiety ekscytuja się jak małe dziewczyki każdym drobiazgiem, pierdółką jakby nic innego nie istniało.

Nie wiere, by każda miała tak wyczulone poczucie estetyki, by takie zabiegi były konieczne
Ja podejrzewam, że u mnie może to podobnie wyglądać. Nawet teraz jak mam sobie kupić buty czy sukienkę to obejdę wszystkie sklepy w mieście i wybieram najlepsze. Pewnie to samo byłoby z salą, sukienką...
Tyle, że dla mnie te 2 lata to czas żeby wesele zorganizować na spokojnie, właśnie po to, żeby się nie gorączkować, bo "to i to trzeba załatwić na już". Gdybym miała pół roku to pewnie żyłabym tylko weselem.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ale też dużo zależy od podejścia młodych, czy musza mieć nowy garnitur i sukienke czy wypożyczyć, bo nowe to tak 5 tyś same w sobie.
Znowu przesadzasz
Cytat:
Nie ma to jak wydać wszystkie pieniadze na slub i to będąc w ciąży najlepiej. A po ślubie stan konta zł00.00
Stan konta 0 zł nie jest taki zły, gorzej jak jest kilka-kilkanaście tysięcy na minusie.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Kurczę, ale to smutnie zabrzmiało:-(
Bardzo smutno...

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Moja siostra wesele przygotowywała 1,5 roku. Nikt w domu już nie mógł zniesć jej gadania i przeżywania, bo przeżywała, jakby się do śmierci przygotowywała a nie do ślubu. Ciągle płakała, bo np. okazało się, że w jej sukni tiul idzie na lewo a nie na prawo, jak chciała
Nie zamówiła kamerzysty na ślub, bo jeśli coś się nie uda to nie będzie nagrane i "nie będzie wstydu".
O kurde....

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość

A ktoś jeszcze robi wesela w remizie ? Myślałam, że one już nie istnieją Remizy - nie wesela
Chyba nie żyjesz w wiejskim otoczeniu

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
Jasne. Od razu mi się przypomniał patent, zdaje mi się z poprzedniej epoki, kiedy to dzieciom matki zatykały nos, żeby ono musiało otworzyć buzię, a wtedy siuuup łycha jakiejś papki do paszczy. Okrutne.
My tak dawaliśmy najmłodszej lekarstwa.

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Ja kiedyś niemal zeszłam w sklepie, gościu z tych co idą tam porozmawiać z kasjerką, goguś i amant, a czy ta kapusta to dobra? Taak? A kwaśna? Ja musze sprawdzić (uśmiech nr 4 i błysk zęba).
Wsadził palec do ust, naślinił, wsadził do beczki z kapustą i posmakował.
Fujjj....

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Czyżby przytyk? Jakbyście rozmawiały o Potterze, też bym zaraz przyleciała
Nie no, o ile piszesz to wszystko z pamięci to podziwiam. Serio

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
o.o jestem przerażona, moi znajomi robili wesela na 40 osób i do 15 tysięcy spokojnie im zeszło.
jak tak się kalkulowałam to u mnie to samo - fotografa nie zamawiam, sukienkę chcę kupić w sieciówce byle biała i wygodna (śmieszą mnie panny młode bezy które by dojść do stołu przestawiają wszystkie krzesła ) jedyne na co na pewno wydam kasę to profesjonalny makijaż - no naprawdę dobrze zrobiony i trwały, jednak mazianie się w domu nawet najlepszymi kosmetykami to nie to samo. No i może fryzura.
Autobusu nie będę zamawiać, bo bez jaj :d to nie te lata gdy ludzie nie mieli samochodów . Nie wszyscy u mnie w rodzinie piją, nie widzę problemu. Jak ktoś przychodzi z dziećmi to zazwyczaj któryś rodzic nie pije żeby w miarę je ogarniać (bo u mnie mają po 3 często)... Na ślub mi się marzy jechać taksówką ze zmienników :d z bardziej realnych rzeczy to trabantem albo maluchem . Żadnych paznokci robić nie będę, nie lubię, przeszkadzają mi. Na solarium nie łażę bo mi się nudzi, buty i tak są jednorazowe... kamerzysty nie będzie, to relikt lat 90/00 i tak się tego nie ogląda. Na pewno też biorę DJ'a - to bezpieczniejsza opcja. Na pewno wolę zainwestować w dobre jedzenie i dobrą obsługę - trochę mnie bawią takie wesela "zastaw się a postaw się" a jednocześnie oszczędź na detalach. Na poprzednim weselu kelnerował właściciel ubrany w laczki i jego żona która przepraszam ale wyglądała jak mało reprezentacyjna miotła... Zamiast wydawać 5000 na sukienkę, wolę sobie kupić wygodną letnią i dorzucić po 200 zł na małe czarne dla kelnerek żeby nie wyglądały jak spod mostu ;-p fotograf to imo rzecz zbędna w czasach gdy tyle osób ma aparaty - nie zależy mi na zdjęciach, nie oglądam ich. Jakie się zrobią w trakcie takie się zrobią, lepiej zainwestować w to co się dzieje tu i teraz niż we wspomnienia i zamiast fotografa wynajęłabym animatorkę zabaw dla dzieci - będzie ich pewnie sporo a rodzice też chcieliby trochę spokoju
Mów za siebie. Ja uwielbiam oglądać zdjęcia. Filmy mniej, z wesel znajomych oglądam fragmenty, ale to dlatego, że są na ogół słabo zrobione.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 19:32   #667
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ja bym małych czarnych obcym kelnerkom nie kupowała...znajomym też nie. Takie ze mnie skąpiradło . Ale mogę specjalnie przylecieć drabince na wesele ponosić talerze, bo nie mam małej czarnej w szafie .

W ogóle, jakbym miała dziś brać wesele, to olałabym tradycyjne. Nie to, że mi się nie podobało, ale decydowaliśmy się na nie, jak mieliśmy w głowach miłość do ludzi, bo fajnie tak, jak się wszystkim podoba i inne bzdety. W sensie, impreza dla rodziny, prezentowana przez rodziców i teściów, bo ich było na to stać a nie mieli pomysłu, co nam kupić konkretnego. Człowiek jednak nieco mądrzeje z wiekiem. Mi się podoba koncepcja "wesel" w stylu zachodnim, czyli....ślub, jak to ślub...a potem przyjęcie w knajpie z jakimiś przekąskami, kawą, ciastkiem i drinkiem. Nie trwa długo, nie ma poprawin, dużo kasy nie leci. Mnie jednak cały dzień na pełnych obrotach zmęczył. Rano fryzjer, potem te akcje z ubieraniem kiecy, makijaże itd.... i wesele, gdzie się lata od stołu do stołu, żeby przypadkiem ciocia Zosia nie poczuła się urażona. Tak...zostaliśmy ofiarami własnej dobroduszności i chęci zrobienia "dobrze" rodzinie.

Pomysł z kiecką z sieciówki jest fajny, dziś pewnie też bym tak wybierała. Mi się podobają takie koncepcje, typu...biała kiecka z dołem z koła i białe trampki, takie retro .

No nic...po 3 latach można sobie powspominać, że było fajnie, ale dzisiaj bym zrobiła inaczej. Nie żałuję, bo nie mam czego...bo kiecka mi się podobała, sama impreza ogólnie też...tyle, że w noc poślubną padliśmy, jak kawki ze zmęczenia.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 19:39   #668
Finlora
Zakorzenienie

Pisałam już kiedyś, że dziwi mnie pisanie dziwnymi skrótami na wizażu i przed chwilą trafiłam na kolejny dziwny twór - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i dłuższą chwilę zajęło mi domyślenie się, że "nkt" oznacza "niektóry"

Użycie tyle razy słowa "dziwny" zamierzone

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2013-04-26 o 19:41
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 19:44   #669
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Pisałam już kiedyś, że dziwi mnie pisanie dziwnymi skrótami na wizażu i przed chwilą trafiłam na kolejny dziwny twór - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i dłuższą chwilę zajęło mi domyślenie się, że "nkt" oznacza "niektóry"

Yyyy nei rozumiem tej mani na skracanie wyrazów. Jakaś moda z USA, czy coś?

Jakby to było po "skrótowemu"? - Yn rm tj mi na srcnie wów. Jkś mda z USA, czy cś?
Stary 2013-04-26, 20:09   #670
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ja i moj kot Pokaż wiadomość
drabina bierzesz kościelny, czy cywilny?

Jak bym miała brać ślub to we dwoje gdzieś daleko w jakimś małym, drewnianym kościółku. Już widzę to oburzenie rodziny, że na weselu nie potańczą
Jak będę brała to tylko i wyłącznie cywilny

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

hehe ciri15 tak mówię za siebie .
A sukienka z sieciówki, voila - http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+R%C4%98KAWAMI
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...nka%2BBershka/
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TYMI+WSTAWKAMI
http://www.hm.com/pl/product/09315?article=09315-A

ja tam chętnie bym je ubrała. albo jakąś skromną białą gładką krótką i wtedy bym zaszalała z burzą loków czy strojnym bukiecikiem albo kolorowymi butami.
dla mnie tam klasyczne suknie ślubne - są takie "niekoniecznie". Stwierdziłam dawno temu że ślub wezmę w plenerze i w ogóle mam bardzo luźne podejście akurat do strojów tego dnia. Ma być wygodnie. Żadnych ciotek krysiek które o północy tańczą bez butów bo szpilki je piją. Lepiej od razu przyjść w czymś do tańczenia.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 20:16   #671
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Nie trwa długo, nie ma poprawin, dużo kasy nie leci.
Przypomniało mi się o co była ta kłótnia z mamą - o poprawiny. Z tego co zauważyłam robi się je coraz bardziej wystawne(choć podobno kiedyś wesela były nawet kilkudniowe) - jak drugie wesele, ze wszystkimi gośćmi.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Pomyślałam, że to "nikt".

Stary 2013-04-26, 20:16   #672
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będę brała to tylko i wyłącznie cywilny

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

hehe ciri15 tak mówię za siebie .
A sukienka z sieciówki, voila - http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+R%C4%98KAWAMI
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TYMI+WSTAWKAMI
http://www.hm.com/pl/product/09315?article=09315-A

ja tam chętnie bym je ubrała. albo jakąś skromną białą gładką krótką i wtedy bym zaszalała z burzą loków czy strojnym bukiecikiem albo kolorowymi butami.
dla mnie tam klasyczne suknie ślubne - są takie "niekoniecznie". Stwierdziłam dawno temu że ślub wezmę w plenerze i w ogóle mam bardzo luźne podejście akurat do strojów tego dnia. Ma być wygodnie. Żadnych ciotek krysiek które o północy tańczą bez butów bo szpilki je piją. Lepiej od razu przyjść w czymś do tańczenia.
Ja to powiedziałam, że pójdę w białej sukience po kolana, we fioletowych trampkach, a wesele jeśli już to do 22:00, bo potem cisza nocna I bez alkoholu Nawet nie wiedziałam, że można taką wojnę w rodzinie wywołać. Teraz przynajmniej wiem kogo zapraszać na swoje potencjalne wesele
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 20:19   #673
201604181004
Konto usunięte

Ja rozważam raczej baleriny. Czy tam jakieś pantofle. Żadne takie http://img.szafa.pl/ubrania/0/005224...jasny-ecru.jpg
xd
kojarzą mi się ze ślubami roku 2000.
Stary 2013-04-26, 20:27   #674
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozważam raczej baleriny. Czy tam jakieś pantofle. Żadne takie http://img.szafa.pl/ubrania/0/005224...jasny-ecru.jpg
xd
Miałam buty na obcasie do kościoła i potem na wesele baleriny
Stary 2013-04-26, 20:29   #675
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Jak będę brała to tylko i wyłącznie cywilny.
Oh a to wiesz, że nie możesz mieć sukienki bo sukienki to tylko można do koscioła. Nie szkoda Ci???

- zawsze to slysze jak mowie o cywilnym
Stary 2013-04-26, 20:32   #676
201604181004
Konto usunięte

Taaa właśnie, albo "taka ładna sceneria a urząd taki brzydki" - nie ma przymusu brania ślubu w urzędzie, naprawdę można w plenerze
Stary 2013-04-26, 20:35   #677
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa właśnie, albo "taka ładna sceneria a urząd taki brzydki" - nie ma przymusu brania ślubu w urzędzie, naprawdę można w plenerze
W moim rodzinnym mieście przenieśli cały USC lącznie z pałacem ślubów, do takiej nieładnej kamienicy. Jakbym miała brać cywilny, to na pewno nie tam. Za to znajomi brali w Szczawnie Zdroju w budynku teatru zdrojowego...pięknie .
Stary 2013-04-26, 20:36   #678
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Oh a to wiesz, że nie możesz mieć sukienki bo sukienki to tylko można do koscioła. Nie szkoda Ci???

- zawsze to slysze jak mowie o cywilnym
W wątku o faux pas ślubnych jedna laska prezentuje taki pogląd. A raczej prezentowała, bo jak ktoś jej uświadomił to przemyślała i zmieniła zdanie. Bo to tak trudno się domyślić, że nie każdy będzie miał ślub w kościele.

Stary 2013-04-26, 20:41   #679
201604250941
Konto usunięte

Zastanawiam się ile osób niewierzących wzięło ślub w kościele dla sukienki właśnie.

W plenerze to chyba od niedawna wolno, może dlatego nie każdy to wie. Cośtam było wcześniej o majestacie urzędnika państwowego, musiał być w urzędzie. Ale u nas urząd jest na zamku, więc pół biedy.
Stary 2013-04-26, 20:43   #680
201604181004
Konto usunięte

Nieee, już dawno dawno wolno . Naprawdę ;-p. Bardzo długo można ale się tego nie robi z kilku powodów - jest to mało popularne, trudno zorganizować takie miejsce by był dobry dojazd potem do knajpy, dodatkowo polska pogoda może spłatać figle.
Stary 2013-04-26, 20:46   #681
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Nieee, już dawno dawno wolno . Naprawdę ;-p. Bardzo długo można ale się tego nie robi z kilku powodów - jest to mało popularne, trudno zorganizować takie miejsce by był dobry dojazd potem do knajpy, dodatkowo polska pogoda może spłatać figle.
Tak? To fajnie. Pamiętam tylko, że urzędnika musisz sama przewieźć i odwieźć.
Ja bym się przy cywilnym w plener nie bawiła chyba, to jest o wiele skromniejsze, idziesz, krótka mowa, podpisujesz papier, ludzie klaszczą, wychodzisz. Za to weselisko bym robiła w plenerze
Stary 2013-04-26, 20:51   #682
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
xd
Ja brałam ślub w 2004 bodajże i mi ciotka, co sie za "babke na topie" uważała i nadal uważa, wciskała mi takie buty, i to w dodatku klapki
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 20:53   #683
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Zastanawiam się ile osób niewierzących wzięło ślub w kościele dla sukienki właśnie.
Obstawiam, że dla 90% biorących tam ślub ten sakrament nie ma takiego znaczenia jak powinien mieć i ogólnie ludzie nie widzą o co w tym chodzi, z czym to się wiąże.

Stary 2013-04-26, 20:55   #684
monicar
Zakorzenienie

Bardzo chciałabym swój w plenerze. Rozmawiałam na ten temat z zaprzyjaźnionym księdzem i jest to bez problemu do zrobienia.
Stary 2013-04-26, 20:55   #685
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
o.o jestem przerażona, moi znajomi robili wesela na 40 osób i do 15 tysięcy spokojnie im zeszło.
jak tak się kalkulowałam to u mnie to samo - fotografa nie zamawiam, sukienkę chcę kupić w sieciówce byle biała i wygodna (śmieszą mnie panny młode bezy które by dojść do stołu przestawiają wszystkie krzesła ) jedyne na co na pewno wydam kasę to profesjonalny makijaż - no naprawdę dobrze zrobiony i trwały, jednak mazianie się w domu nawet najlepszymi kosmetykami to nie to samo. No i może fryzura.
Autobusu nie będę zamawiać, bo bez jaj :d to nie te lata gdy ludzie nie mieli samochodów . Nie wszyscy u mnie w rodzinie piją, nie widzę problemu. Jak ktoś przychodzi z dziećmi to zazwyczaj któryś rodzic nie pije żeby w miarę je ogarniać (bo u mnie mają po 3 często)... Na ślub mi się marzy jechać taksówką ze zmienników :d z bardziej realnych rzeczy to trabantem albo maluchem . Żadnych paznokci robić nie będę, nie lubię, przeszkadzają mi. Na solarium nie łażę bo mi się nudzi, buty i tak są jednorazowe... kamerzysty nie będzie, to relikt lat 90/00 i tak się tego nie ogląda. Na pewno też biorę DJ'a - to bezpieczniejsza opcja. Na pewno wolę zainwestować w dobre jedzenie i dobrą obsługę - trochę mnie bawią takie wesela "zastaw się a postaw się" a jednocześnie oszczędź na detalach. Na poprzednim weselu kelnerował właściciel ubrany w laczki i jego żona która przepraszam ale wyglądała jak mało reprezentacyjna miotła... Zamiast wydawać 5000 na sukienkę, wolę sobie kupić wygodną letnią i dorzucić po 200 zł na małe czarne dla kelnerek żeby nie wyglądały jak spod mostu ;-p fotograf to imo rzecz zbędna w czasach gdy tyle osób ma aparaty - nie zależy mi na zdjęciach, nie oglądam ich. Jakie się zrobią w trakcie takie się zrobią, lepiej zainwestować w to co się dzieje tu i teraz niż we wspomnienia i zamiast fotografa wynajęłabym animatorkę zabaw dla dzieci - będzie ich pewnie sporo a rodzice też chcieliby trochę spokoju
Podoba mi się Twoje podejście

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Rano fryzjer, potem te akcje z ubieraniem kiecy, makijaże itd.... i wesele, gdzie się lata od stołu do stołu, żeby przypadkiem ciocia Zosia nie poczuła się urażona. Tak...zostaliśmy ofiarami własnej dobroduszności i chęci zrobienia "dobrze" rodzinie.
To jest główny powód, dla którego nie chcę wesela.
Ale ja jestem aspołeczna trochę
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 21:10   #686
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie brałam cywilny, w białej sukni z salonu, błyszczącej, na halce z kołem i bezowatej. Czym spowodowałam wielkie oburzenie, no bo jak to na cywilny w sukni ślubnej?!

Buty miałam dość dobre bo robione w salonie ślubnym czerwone szpilki wygodne były i niekoniecznie jednorazowe. Co ciekawe czerwonych butów prawie nikt nie zauważał- wniosek w butach warto iść wygodnych.

Na forumslubne nie wchodzę i nie wchodziłam bo to większy kosmos niz mamusiowe.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-04-26 o 21:13
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 21:31   #687
201604250941
Konto usunięte

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

n byłam na cywilnym w Holandii i suknie były brokatowe cekinowe bufiaste i nikt problemu nie robił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-26, 21:41   #688
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
n byłam na cywilnym w Holandii i suknie były brokatowe cekinowe bufiaste i nikt problemu nie robił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jeszcze się nie załapałam .
Stary 2013-04-26, 22:14   #689
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Na miotle
I o simsach jak jest dyskusja to też się zjawiasz
Nie, na dywanie
Dobrze jest mieć zainteresowania

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Nie no, o ile piszesz to wszystko z pamięci to podziwiam. Serio
Przyznam, że jak nie jestem w 100% pewna, że tak to właśnie było, to sprawdzam, coby was nie okłamać

Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
Ja brałam ślub w 2004 bodajże i mi ciotka, co sie za "babke na topie" uważała i nadal uważa, wciskała mi takie buty, i to w dodatku klapki
Chciałabym to zobaczyć
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 22:18   #690
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
To jest główny powód, dla którego nie chcę wesela.
Ale ja jestem aspołeczna trochę
Sposób na to jest taki, żeby zaprosić tylko tych, których się lubi, to wtedy takie podchodzenie nie będzie nieprzyjemnym obowiązkiem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości