![]() |
#661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() Edytowane przez overmind Czas edycji: 2013-05-31 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No proszę jakie to szczęście że z moim facetem nie jesteśmy jeszcze po ślubie, przynajmniej jeden "obowiązek" mi odpada i mogę uprawiać sex kiedy mam na to ochotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Wredny kotecek
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
http://www.papilot.pl/milosc/7397/Dl...zdradzaja.html
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy faceci nie chca prostytutek, chcą sobiue stworzyc własną prostytutke na wyłacznosc. Twoje odpowiedzi sa tak naiwne, na jakim ty swiecie zyjesz kobieto, skoro masz 28 lat i pewnych rzeczy po prostu nie pojmujesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak zgaśnie to oddasz go innej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#674 | |
Wredny kotecek
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Ale jak można kogoś kochać, kiedy w związku się nie układa, a życie erotyczne to tak ważne dziedzina?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą może w łóżku z żoną mu się układa tylko jest erotomanem i mu za mało, dlatego puka jeszcze autorkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
O rany, co tu się dzieje
![]() Jakaś Ty obowiązkowa, za żonę wypełniasz obowiązki ![]() Ciekawe tylko, co będzie jak to jemu nawali korzeń ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zona sie leni, d... nie daje, nie pracuje na dodatek a on ja kocha. To dziw, ze mu pomnika jeszcze nie wystawili albo nie siedzi w Sevres jako wzorzec najlepszego meza ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak bo obowiązkiem żony jest bycie na każde skinienie męża. ![]() Kobita nie ma ochoty na seks raz, drugi czy trzeci to szukam sobie kochanki no co tam ![]()
![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
ten wątek podnosi mi samoocenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
BAN stały
|
Możesz się zdziwić, autorko, reakcją żony. Kiedy mój swojej byłej o mnie powiedział, ona...zabroniła mu się ze mną spotykać, powiedziała, ze nigdzie już nie wyjedzie bez niej i koniec. I myślała, że to wystarczy i wszystko wróci do normy. Potem za pomocą kłamstw opóźniała jego wyprowadzkę z domu (bo to nieopłacalne, by mieszkali osobno), wreszcie zaczęła udawać, że niczego nie widzi.
I to tak skutecznie, że sama w to uwierzyła. Potem myślała, że on się wyprowadził na chwilę, żeby przemyśleć i wrócić. Rozmowy nie dawały rezultatu, chociaż mówił wielokrotnie, że to koniec. Ucinała temat. Udawała, że nie ma sprawy i już. Długo tak było. A myśmy myśleli, że go wyrzuci natychmiast, Nic z tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale ten facet jednak wcale nie musi dawać tych formułek tylko po to by uwieść autorke,on może najzwyczajniej w nie wierzyć
![]() ![]() ![]() Mój tatusiek również zdradzał,ale po rozwodzie z mamą jest już ponad 10 lat i spłodził właśnie syna ze swoją konkubiną [ do niej nic nie mam,spoko babka,zaczęła się spotykać z ojcem kilka lat po rozwodzie,nawet mi jej żal ![]() I tak o to po 10 latach usłyszałam od niego,że on nie zasłużył na to jak był traktowany,że popełnił kilka błędów ale on pracował,starał się na rodzine a tu ciągłe było czepianie się go by np. nie chlapał za wanne ![]() ![]() Szkoda tylko,że przed rozwodem wystarczyło na niego krzywo spojrzeć,w złym tonie się odezwać a już była awantura i talerze latały,mamie groził i wyzywał jak poprosiła go by np. zdjąl nogi ze stołu lub by po sobie posprzątał ![]() Był tak nierozumiany i nie kochany w domu,że musiał poszukać pocieszenia gdzieś indziej ![]() ![]() więc znalazł dziewczę które go rozumiało i dupy dawało bez wymagania ![]() ![]() Znalazł kolejną naiwną,która kase wyniuchała i tak o to znosi to wszystko ale stać ją na wszystko ![]() Autorko z mojej opowieści dla Ciebie wspomne że to o rozwód mamuśka wystąpiła,bo ojcu było dobrze - miał obiadki,posprzątane i ruchał kiedy chciał bez wymagań z drugiej strony ![]()
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Naczelna Nastolatka
|
a mi się najbardziej podobało jak autorka napisała, że jak im się erotycznie nie będzie układać to skończy ten związek. Czyli po pierwsze chce rozbić rodzinę żeby pukanko było a jak nie będzie to facet won. A po drugie dla autorki seks jest wartością nadrzędną w związku więc co my się dziewczyny dziwimy, że pochwą myśli...
No biedne te misie, żony ich za nogi trzymają. A mój to jakoś potrafił się spakować i w kilka godzin wynieść z domu, więc jak się chce to można. Tylko trzeba faktycznie chcieć.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2013-05-31 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=dalilah12345;410856 61]Rozumiem raz odmówić sexu, bo się źle czujesz i jesteś zmęczona, ale ciągle? Wszak jest to nazywane "obowiązkiem małżeńskim", więc oprócz sprzątania, gotowania trzeba jeszcze za przeproszeniem dawać d.py. Żonka nawet nie pracuje, więc chyba tak wiele od niej nie wymaga
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Straszne jest to co piszesz ![]()
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- bijesz rekordy naiwności, to po prostu człowieka na łopatki kładzie, jaka ty naiwna jesteś ![]() ten pan cię rzuci któregoś dnia jak nic, bez "powodu", jakby cie nigdy nie było, jak to nazywają: "po angielsku" - a ty zostaniesz z pytaniem "ale dlaczego, jak to, gdzie popełniłam błąd?" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-31 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.