Jak uwieść żonatego faceta? - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 13:05   #661
overmind
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez dalilah12345 Pokaż wiadomość
Myślę, że sam sex mógłby dostać w agencji towarzyskiej bez zbędnego mówienia
eh, ale tam trzeba zapłacić przelicz ile już zaoszczędził na tych kilkudziesięciu spotkaniach z tobą! kurcze, wspaniały mężczyzna, taki zaradny życiowo i oszczędny!

Edytowane przez overmind
Czas edycji: 2013-05-31 o 13:07
overmind jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:06   #662
2016051109231
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem raz odmówić sexu, bo się źle czujesz i jesteś zmęczona, ale ciągle? Wszak jest to nazywane "obowiązkiem małżeńskim", więc oprócz sprzątania, gotowania trzeba jeszcze za przeproszeniem dawać d.py. Żonka nawet nie pracuje, więc chyba tak wiele od niej nie wymaga

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

O widzisz, jednak i ja i on zgadzamy się z Tobą w tej jednej kwestii, ona powinna wiedzieć

No proszę jakie to szczęście że z moim facetem nie jesteśmy jeszcze po ślubie, przynajmniej jeden "obowiązek" mi odpada i mogę uprawiać sex kiedy mam na to ochotę
2016051109231 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:08   #663
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Po co ma płacić jak ma za darmola?
Randki też kosztują, chyba drożej od "numerka" w agencji, bo to kolacja, to jakiś alkohol itp. A trzeba jeszcze posiedzieć, pogadać, czas się marnuje
dalilah12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:09   #664
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez overmind Pokaż wiadomość
eh, ale tam trzeba zapłacić przelicz ile już zaoszczędził na tych kilkudziesięciu spotkaniach z tobą! kurcze, wspaniały mężczyzna, taki zaradny życiowo i oszczędny!
+ płatne panie lekkich obyczajów nie zakochują się w swoich klientach - a tu ma i seks za darmochę kiedy chce, i cielęce uwielbienie
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:10   #665
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
+ płatne panie lekkich obyczajów nie zakochują się w swoich klientach - a tu ma i seks za darmochę kiedy chce, i cielęce uwielbienie
Wydaje mi się, że jeśli tak bardzo ma mnie gdzieś jak się Wam wydaje, to to "cielęce uwielbienie" jest raczej minusem
dalilah12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:12   #666
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Randki też kosztują, chyba drożej od "numerka" w agencji, bo to kolacja, to jakiś alkohol itp. A trzeba jeszcze posiedzieć, pogadać, czas się marnuje
Tak się cenisz? Chociaż tak w ogóle to nie wiesz czy i do agencji nie chodzi(ł)
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:13   #667
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Wydaje mi się, że jeśli tak bardzo ma mnie gdzieś jak się Wam wydaje, to to "cielęce uwielbienie" jest raczej minusem
ale czemu? przecież nic Ci nie obiecuje, Ty niczego nie wymagasz... żyć nie umierać, jak ktoś potrzebuje się dowartościować
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 13:14   #668
overmind
Rozeznanie

Cytat:
ale i tak wychodzi taniej niż w agencji. no tylko tego czasu trochę szkoda ale dalej uważam, że jest ekonomiczny
overmind jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:16   #669
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- obrzydliwe , no obrzydliwe jest to, jak o niej piszesz. Podobnie jak robienie z własnego dawania żonatemu dupy często, gęsto i bez wymagań- miłości niczym z poematu; a jego małżeństwo sprowadzasz nagle do niedawania dupy, oraz obowiązku bycia mopem domowym. Obrzydliwe jest to, co masz w tej swojej główce.
Tyle że tak widząc małżeństwo- nagle ty wylądujesz jako żonka-dupka + sprzęt wielofunkcyjny- toż takie ma pan wymagania.
Rzyg, to dla mnie najbardziej obrzydliwa wypowiedź w całym tym długim wątku.

No i tak jak pisałam gdzieś tam na początku, łyknęłaś jednak bajer: "żona nie rozumie/łączy nas dziecko/nawet ze sobą nie sypiamy" klasyka banału.
Madana nie, bo ona jest inna, wyjątkowa i to ją ten pan kocha prawdziwie, bo prawdziwie to sie kocha członkiem i jej ten los nogdy nie spotka, bo jej o niebo lepsza od tej zony- mopa, co to nie umie sie seksic (bo zakładam, ze autorka w tej kwestii to spec i ma mega doswiadczenie).
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:24   #670
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

http://www.papilot.pl/milosc/7397/Dl...zdradzaja.html

Cytat:
mężczyźni zdradzają, gdy czują, że obce kobiety ich adorują. A że facet jest jak małe dziecko, które łatwo do czegoś przekonać, dając mu lizak, tak dorosły mężczyzna jest bardzo łasy na wszelkie oznaki zainteresowania płci przeciwnej. Gdy flirtowanie posunie się o krok za daleko, żaden facet się nie wycofa. Dlaczego? Bo to takie niemęskie...
Ukochana była zbyt zapracowana i zmęczona, a w dodatku dostrzegała tylko ich wady. Kochanka natomiast zawsze okazywała zrozumienie, dysponowała wolnym czasem i potrafiła podbudować jego samoocenę.
Stary 2013-05-31, 13:25   #671
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórzy faceci nie chca prostytutek, chcą sobiue stworzyc własną prostytutke na wyłacznosc. Twoje odpowiedzi sa tak naiwne, na jakim ty swiecie zyjesz kobieto, skoro masz 28 lat i pewnych rzeczy po prostu nie pojmujesz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 13:37   #672
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak, on kocha żonę, szanuje itd, jest przywiązany, jednak wygasło u nich pożądanie. Co do tego czy on robi błąd. On czuje się winny kłamstwa, jednak nie czuje się winny samej zdrady a to dlatego, że żona niejednokrotnie go odrzuciła gdy chciał sexu, mimo że on dobrze ją traktował, zabierał na kolacyjki, dawał prezenty i długo się starał żeby poczuć od niej jakieś chęci.
a co zrobisz,zeby pożądanie u was nie zgasło?
a jak zgaśnie to oddasz go innej?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:47   #673
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
On próbował rozwiązać ten problem, ale ile miesięcy/lat ma próbować? Otwarcie z nią o tym rozmawiał, ona mówiła mu że się zmieni, a potem znowu to samo.
No i super, moze teraz sie nawet zona ucieszy, ze facet ma kogo posunac, bo jej ten "obowiazek" spadnie z glowy, pardon, z d.py.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:51   #674
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
On próbował rozwiązać ten problem, ale ile miesięcy/lat ma próbować? Otwarcie z nią o tym rozmawiał, ona mówiła mu że się zmieni, a potem znowu to samo.
Ej te zdanie idealnie do twojej sytuacji pasuje Będziesz się starała miesiące/lata odbić go żonie i mieć na wyłączność, on ci w końcu zacznie mówić, że "wkrótce" powie żonie o was ale ciągle to się będzie odwlekało I ty wtedy i tak nie zrezygnujesz bo będziesz wierzyła "może za tydzień wreszcie to zrobi" a potem znowu to samo Tak samo on może wierzyć że jeszcze mu się z żoną ułoży, w końcu powiedział ci że ją kocha
Stary 2013-05-31, 14:25   #675
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że darzysz mnie bezwzględną nienawiścią. Na wszystko patrzysz przez pryzmat związku swoich rodziców, jednak musisz wiedzieć że nie wszystkie sytuacje są takie same. I nie zawsze kochanka jest tą najgorszą. Popatrz na to z drugiej strony. Jeśli w ich związku coś się nie układa, a życie erotyczne to ważna dziedzina, to po co mają być razem?
No właśnie. Tak im źle to po co? Dlaczego jeszcze od niej nie odszedł w takim razie?
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 14:26   #676
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No właśnie. Tak im źle to po co? Dlaczego jeszcze od niej nie odszedł w takim razie?
Bo ją kocha przecież powiedział autorce!
Stary 2013-05-31, 14:29   #677
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak można kogoś kochać, kiedy w związku się nie układa, a życie erotyczne to tak ważne dziedzina?
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 14:30   #678
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
No tak. Czyli wnioskuję, że jednak im się jakoś układa skoro się kochają i nadzieje autorki na jego odejście można skreślić jako bezpodstawne
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 14:33   #679
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Ale jak można kogoś kochać, kiedy w związku się nie układa, a życie erotyczne to tak ważne dziedzina?
Mnie nie pytaj ja tylko napisałam to co on jej powiedział Też tego nie wiem
Zresztą może w łóżku z żoną mu się układa tylko jest erotomanem i mu za mało, dlatego puka jeszcze autorkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 14:38   #680
Dzikun
Zakorzenienie

Odp: Jak uwieść żonatego faceta?

O rany, co tu się dzieje
Jakaś Ty obowiązkowa, za żonę wypełniasz obowiązki

Ciekawe tylko, co będzie jak to jemu nawali korzeń ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 14:52   #681
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Bo on jest AZ taki dobry czlowiek, ze kocha mimo wszystko.
Zona sie leni, d... nie daje, nie pracuje na dodatek a on ja kocha. To dziw, ze mu pomnika jeszcze nie wystawili albo nie siedzi w Sevres jako wzorzec najlepszego meza

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
O rany, co tu się dzieje
Jakaś Ty obowiązkowa, za żonę wypełniasz obowiązki
Zeby wszyscy byli tacy obowiazkowi i pracowici toby Polska byla juz dawno tygrysem Europy

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:19   #682
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

Cytat:
Powiem tak, on kocha żonę, szanuje itd, jest przywiązany, jednak wygasło u nich pożądanie. Co do tego czy on robi błąd. On czuje się winny kłamstwa, jednak nie czuje się winny samej zdrady a to dlatego, że żona niejednokrotnie go odrzuciła gdy chciał sexu, mimo że on dobrze ją traktował, zabierał na kolacyjki, dawał prezenty i długo się starał żeby poczuć od niej jakieś chęci.

No tak bo obowiązkiem żony jest bycie na każde skinienie męża.
Kobita nie ma ochoty na seks raz, drugi czy trzeci to szukam sobie kochanki no co tam
Stary 2013-05-31, 15:20   #683
motyla
Zakorzenienie

ten wątek podnosi mi samoocenę
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:23   #684
kalincia
BAN stały

Możesz się zdziwić, autorko, reakcją żony. Kiedy mój swojej byłej o mnie powiedział, ona...zabroniła mu się ze mną spotykać, powiedziała, ze nigdzie już nie wyjedzie bez niej i koniec. I myślała, że to wystarczy i wszystko wróci do normy. Potem za pomocą kłamstw opóźniała jego wyprowadzkę z domu (bo to nieopłacalne, by mieszkali osobno), wreszcie zaczęła udawać, że niczego nie widzi.
I to tak skutecznie, że sama w to uwierzyła. Potem myślała, że on się wyprowadził na chwilę, żeby przemyśleć i wrócić. Rozmowy nie dawały rezultatu, chociaż mówił wielokrotnie, że to koniec. Ucinała temat. Udawała, że nie ma sprawy i już. Długo tak było.
A myśmy myśleli, że go wyrzuci natychmiast, Nic z tego.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:25   #685
magd102
Rozeznanie

Dziewczyny ale ten facet jednak wcale nie musi dawać tych formułek tylko po to by uwieść autorke,on może najzwyczajniej w nie wierzyć On robił wszystko,dbał a żona to jędza się okazała

Mój tatusiek również zdradzał,ale po rozwodzie z mamą jest już ponad 10 lat i spłodził właśnie syna ze swoją konkubiną [ do niej nic nie mam,spoko babka,zaczęła się spotykać z ojcem kilka lat po rozwodzie,nawet mi jej żal ).

I tak o to po 10 latach usłyszałam od niego,że on nie zasłużył na to jak był traktowany,że popełnił kilka błędów ale on pracował,starał się na rodzine a tu ciągłe było czepianie się go by np. nie chlapał za wanne Że wciąż nie rozumie dlaczego rodzina się od niego odwróciła,dlaczego wszyscy uważają go za złego
Szkoda tylko,że przed rozwodem wystarczyło na niego krzywo spojrzeć,w złym tonie się odezwać a już była awantura i talerze latały,mamie groził i wyzywał jak poprosiła go by np. zdjąl nogi ze stołu lub by po sobie posprzątał po prostu patologiczna rodzina i aż żal opisywać...
Był tak nierozumiany i nie kochany w domu,że musiał poszukać pocieszenia gdzieś indziej no i mama nie chciała brać hormonów bo tyła po nich,a tata nie chciał zakładać gumek
więc znalazł dziewczę które go rozumiało i dupy dawało bez wymagania Dziewcze jednak w końcu przejrzało na oczy i zwiało,choć się jej oswiadczył nawet
Znalazł kolejną naiwną,która kase wyniuchała i tak o to znosi to wszystko ale stać ją na wszystko

Autorko z mojej opowieści dla Ciebie wspomne że to o rozwód mamuśka wystąpiła,bo ojcu było dobrze - miał obiadki,posprzątane i ruchał kiedy chciał bez wymagań z drugiej strony

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:30   #686
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Możesz się zdziwić, autorko, reakcją żony. Kiedy mój swojej byłej o mnie powiedział, ona...zabroniła mu się ze mną spotykać, powiedziała, ze nigdzie już nie wyjedzie bez niej i koniec. I myślała, że to wystarczy i wszystko wróci do normy. Potem za pomocą kłamstw opóźniała jego wyprowadzkę z domu (bo to nieopłacalne, by mieszkali osobno), wreszcie zaczęła udawać, że niczego nie widzi.
I to tak skutecznie, że sama w to uwierzyła. Potem myślała, że on się wyprowadził na chwilę, żeby przemyśleć i wrócić. Rozmowy nie dawały rezultatu, chociaż mówił wielokrotnie, że to koniec. Ucinała temat. Udawała, że nie ma sprawy i już. Długo tak było.
A myśmy myśleli, że go wyrzuci natychmiast, Nic z tego.
Nastepna z ucisnionym misiaczkiem Ona wszystkim kierowała- to wcielenie zua- zona , on sie nie mógł wyprowadzić od niej szybciej, bo trzeba było czekać, az ona go wyrzuci. Komedia
Stary 2013-05-31, 15:33   #687
zakonna
Naczelna Nastolatka

a mi się najbardziej podobało jak autorka napisała, że jak im się erotycznie nie będzie układać to skończy ten związek. Czyli po pierwsze chce rozbić rodzinę żeby pukanko było a jak nie będzie to facet won. A po drugie dla autorki seks jest wartością nadrzędną w związku więc co my się dziewczyny dziwimy, że pochwą myśli...
No biedne te misie, żony ich za nogi trzymają. A mój to jakoś potrafił się spakować i w kilka godzin wynieść z domu, więc jak się chce to można. Tylko trzeba faktycznie chcieć.

Edytowane przez zakonna
Czas edycji: 2013-05-31 o 15:35
zakonna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:38   #688
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

[QUOTE=dalilah12345;410856 61]Rozumiem raz odmówić sexu, bo się źle czujesz i jesteś zmęczona, ale ciągle? Wszak jest to nazywane "obowiązkiem małżeńskim", więc oprócz sprzątania, gotowania trzeba jeszcze za przeproszeniem dawać d.py. Żonka nawet nie pracuje, więc chyba tak wiele od niej nie wymaga

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Straszne jest to co piszesz
Stary 2013-05-31, 15:55   #689
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
kofam jom, zdrady nie rzałujem

[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

bijesz rekordy naiwności, to po prostu człowieka na łopatki kładzie, jaka ty naiwna jesteś
ten pan cię rzuci któregoś dnia jak nic, bez "powodu", jakby cie nigdy nie było, jak to nazywają: "po angielsku" - a ty zostaniesz z pytaniem "ale dlaczego, jak to, gdzie popełniłam błąd?"

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-05-31 o 16:02
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 15:56   #690
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Rozumiem raz odmówić sexu, bo się źle czujesz i jesteś zmęczona, ale ciągle? Wszak jest to nazywane "obowiązkiem małżeńskim", więc oprócz sprzątania, gotowania trzeba jeszcze za przeproszeniem dawać d.py. Żonka nawet nie pracuje, więc chyba tak wiele od niej nie wymaga
Rozumiem że wg ciebie w przypadku np ciąży zagrożonej mąż powinien mieć odgórne przyzwolenie na zdradę bo przecież nie może kilka mies żyć bez seksu bo mu jajka rozerwie? No i w ogóle jak tak można biedaczka skazać na brak przyjemności tyle czasu Żona mu wręcz powinna dawać kieszonkowe na agencje towarzyskie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości