![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Powiem tak, on kocha żonę, szanuje itd, jest przywiązany, jednak wygasło u nich pożądanie. Co do tego czy on robi błąd. On czuje się winny kłamstwa, jednak nie czuje się winny samej zdrady a to dlatego, że żona niejednokrotnie go odrzuciła gdy chciał sexu, mimo że on dobrze ją traktował, zabierał na kolacyjki, dawał prezenty i długo się starał żeby poczuć od niej jakieś chęci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Ja tam poczekam na jej reakcję, jak już ją luby autorki poinformuje.
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszytskim to tylko jego wersja. Zreszta bardzo czesta wersja facetow chcacych pukac naiwniaczki.
![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Flawless
|
Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
A pomyślałaś, że Tobie też może się kiedyś nie chcieć- i co wtedy? Kolejna? Jak możesz wchodzić w relację z człowiekiem, któremu nawet brak odrobiny szacunku do własnej żony. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
Do naiwniaczki to mi daleko, weszłam w to z pełną świadomością że może mi się uda a może nie. Cóż, z tego co opowiada to wychodzi na to że naprawdę był dla niej dobry, może nie idealny, ale powiedzmy że lepszy niż przeciętny facet. Są właśnie cechy, które mnie w nim urzekły, przemawiające za tym że nie jest tak nikczemny jak Ci się wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, takie formułki nie są nigdy prawdziwe, tak samo jak formułki 'to nie Ty to ja', 'nie zasługuję na Ciebie' i wiele innych. To tylko oklepane, najprostsze, utarte schematy tekstów sprzedawanych kobietom, które nie za wiele myślą nad tym, co słyszą z ust faceta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszesz z punktu widzenia jednej ze stron, naiwność straszna bije z tego, co piszesz oraz determinacja. W sumie facet wypada , im więcej o nim piszesz, szczególnie argumentację jego przytaczając- fatalnie. Zwykła uczciwość wymaga, skoro ten pan tak męczy się z tą "zmienioną zoną" , aby ona o tym wiedziała. I jak najbardziej się kreuje: to taki tani chwyt, zobacz, jaki zły jestem, jak źle postępuję, no ale miłość do ciebie jest większa ![]() ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-31 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslisz, ze dupą go zdobędziesz? Bo z tego co piszesz facetowi brakuje seksu,z zona jakoby go nie uprawia, to robi to z tobą. W takiem razie do czego jestes mu potrzebna, skoro w domu ma wszystko, co mu potrzebne poza seksem? Do seksu to byle otwór sie nada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że tak widząc małżeństwo- nagle ty wylądujesz jako żonka-dupka + sprzęt wielofunkcyjny- toż takie ma pan wymagania. Rzyg, to dla mnie najbardziej obrzydliwa wypowiedź w całym tym długim wątku. No i tak jak pisałam gdzieś tam na początku, łyknęłaś jednak bajer: "żona nie rozumie/łączy nas dziecko/nawet ze sobą nie sypiamy" ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-31 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez overmind Czas edycji: 2013-05-31 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Flawless
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
i ty autorko naprawdę wierzysz w te bzdury jakie on ci wciska? zadziwiające. A co do obowiązku małżeńskiego to ty naprawdę uważasz, że jak w małżeństwie seksu brakuje to należy sobie kogoś do ciupciania znaleźć zamiast problem rozwiązać z mężem/żoną? i co będzie jak zostaniesz ty jego żonką i seksu ci się odechce z jakiś powodów? zgodnie z twoją logiką wtedy powinnaś mu dać błogosławieństwo i wepchnąć w ramiona kolejnej chętnej.
I przypominam, że ja nie jestem żoną, sama byłam kochanką i mam faceta z odzysku więc nie reprezentuje grupy żon tylko zdrowy rozsądek
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2013-05-31 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wybacz, ale temat ojca przerobiłam, w porównaniu z moją matką jestem szczęśliwą mężatką. I wiesz to, że "w ich związku się nie układa"- znasz z jego bajania, być może żona byłaby zdumiona odkryciem tego argumentu ![]() Ty wiesz, lepiej "po co mają być razem". Wszak ty jesteś jego od 2 miesięcy księżniczką ukochaną, jego panią serca i kutasa ![]() I serio patrzysz tak na związek "po co być razem , jak się nie układa"- a nawet nie podjęto próby pracy nad związkiem. Jest źle i zaraz wymiana modelu ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-31 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sprowadzasz swoje dwumiesięczne nastawianie tyłka na boku do rangi big love, a żonę, partnerkę twojego kochasia od lat co najmniej 6 do nic nieznaczącego przedmiotu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Naczelna Nastolatka
|
przecież ty go znasz kilkadziesiąt dni i to z namiętnych randek a nie z normalnego życia. On ci mówi takie rzeczy jakie pozwalają mu od ciebie dostać seks i tyle. Nie wierzę, że masz prawie 30 lat i jesteś taka głupia, no nie mogę w to uwierzyć.
![]() |
#653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, związek to nie tylko sprzątanie, gotowanie i dawanie, jak to poetycko określiłaś, dupy. To także rozwiązywanie problemów i naprawianie tego, co nie działa, szczera rozmowa i pokonywanie kryzysów. Ty byłaś kiedyś w długim związku?
Ja pozdrawiam i życzę szczęścia, obyś odbiła jej tego faceta, przynajmniej jego żona zobaczy z jakim była człowiekiem, pocierpi i może zacznie układać sobie życie na nowo z normalnym facetem. W tym czasie Ty przejmiesz jej 'małżeńskie obowiązki' karmienia misia i nadstawiania tyłka (tylko pamiętaj: dupa wysoko! oni tak lubią). Tylko nie zawal, bo zacznie zwierzać się innej i nawiąże z nią mistyczną więź poprzez ku*asa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On "szczery chłopak " jest, "żona jest ta zła" ![]() I panna takie dyrdymały pisze i ex-cathedra opinie wydaje o żonie, której na oczy nie widziała, a z której męża kutasem się dzieli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
Myślę, że sam sex mógłby dostać w agencji towarzyskiej bez zbędnego mówienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Wredny kotecek
|
Widzisz facet poszedł na łatwiznę - nie układa się z żoną to znalazł inną łatwą co mu da kiedy zajdzie potrzeba, ale jednocześnie ma żonę co mu ugotuje i gacie wypierze. Obrzydliwie wygodnickie. Jak się chce coś zmienić, albo właśnie z kimś innym życie układać, to się najpierw jedno kończy a potem drugie zaczyna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.