|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję
domyślam się co mi odpiszę: jesteś samolubna, mam ciężką sytuację teraz i nie mam na kogo przepisać a ty myślisz tylko o sobie... Oczywiście mnie olewa ale on się chciał tak przyjaźnić... mieć mnie nadal w swoim życiu...widać... nawet nie raczy odpisać ani odebrać tak samo by było jakbym się z nim przyjaźniła... burak |
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak masz rację, żałosny burak ten Twój i ten mój ja sie chociaż cieszę że nas nic już nie łączy i nie musze z nim łatwić żadnych spraw... to że piszemy we wrześniu tę samą poprawkę to nic
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Chyba u nich inaczej wygląda przyjaźń... zresztą ci byli wszystko robią nie tak jak trzeba... Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy?
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
jezu ja kompletnie nie daje rady. Mielismy utrzymywac kontakt i naprawde ostatnio widzielismy sie ponad tydz temu i pisalismy spoko co slychac itp codziennie. Nie tak jak kiedys to logiczne ale mimo wszytsko nie odbieralam ze odpisuje tak zebym sie odczepila. Owszem zawsze smsy wychodzily z mojej strony, ale to ja zawalilam, to on nie wytrzymal, zerwal, wiec sie staram, tak? juz nic nie wiem. Teraz pracuje caly tydz po 12h od rana, nie wypisuje do niego, ewentualnie jednago smsa, jak mu dzien minal czy cos. Nie chce sie narzucac wypytywac co robil itp jak jakies przesluchiwanie. W przyszlym tyg ma miec wolne ale chcial tez pojechac gdzies na pare dni. wiec pytalam czy znajdzie troche czasu dla mnie zebysmy sie zobaczyli. Napisał ze jesli nie pojedzie, to ok, ale ze nie wie czy to dobry pomysl. Napisalam ze spoko jak nie teraz to kiedy indziej jak bedzie mial czas, i czemu ma to byc niedobry pomysl? odp nie otrzymalam. Nie wiem moze ja juz wariuje i tak obsesyjnie pragne zeby wrocil, ale ja wiem ze on nie wroci. Ale chcialam zawalczyc tylko juz nie wiem jak, bo nie chce zeby myslal ze jestem nachalna i zdesperowana, fatalny dzien
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Do eksa przyszła jego dziewczyna. Ryczę już jakieś pół godziny. Gotuje się we mnie, najchętniej wpadłabym do niego i go zwyzywała. Jak pomyślę, że on ją pewnie na powitanie pocałował, że teraz ją może dotyka, że razem żartują, że będą się kochać, bo przecież ewidentnie przyszła do niego na noc, bo już wieczór...
Ten dupek wie, że nie zostawiłam go, bo przestałam go kochać! Kocham go nadal, a on robi takie świństwo! W ogóle nie cierpi po naszym rozstaniu! W ogóle, a mnie aż skręca z bólu
|
|
|
|
#667 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale coś w tym jest,że płacimy za te nasze głupie błędy życiowe...---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
wiem jak cierpisz ale widzisz ktoś kieruje twoim życiem po to aby Ci pokazac jakie to ści....wo i gó..no,że nie warto się już łudzić też mam doła bo mój były idzie z tą swoją wywłoką na wesele do jego brata ale na szczęście go nie widuję w ogóle tak bardzo mi przykro nie wiem jak mam Cię pocieszyć... bo sama walczę z tym chorym uczuciem.Mam podobne myśli takie jak twoje.Trzymaj się kochana---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ja wczoraj miałam takiego doła...Nie martw się kochana on za to zapłaci |
||
|
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#670 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Co za palant... |
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
A ja dokonałam dziś ciekawego odkrycia - mój ex, który przy rozstaniu zarzekał się że chce być na razie sam, ma konto na portalu randkowym
|
|
|
|
#672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Aj dziewczyny co za pech znowu. Bylam na randce z chlopakiem którego poznalam na necie i znowu nie to. Kolejny facet nie wiem juz ktory i nic. Dlaczego nie moge poznac nikogo fajnego. On moze miec kogos a ja musze byc sama. Chcialabym kogos poznac poczuc te wow i zeby to bylo odwzajemnione zauroczenie. Cholera chyba na to zasluguje. Chcialam trochę szczęściu pomoc bylam otwarta ale to blad bo to przynosi tylko kolejne rozarowania. Moze kiedys samo przyjdzie ale cos mi sie wydaje ze bede dluzej sama niz sie spodziewałam. Trudne ale bede czekac na kogos z kim naprawde bede chciala spedzac czas. Nie tylko dlatego ze czuje sie samotna. Trudne widac teraz weekendy maja należec tylko do mnie:-( strasznego mam dola... Ze nic.mi nie wychodzi, jeszcze przez to wszystko rzuciłam sie na wafelki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#674 | |
|
histoire abracadabrante
|
Dot.: Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Z moich doświadczeń wynika, że w momencie, gdy skupiamy się na poznaniu kogoś i bardzo tego pragniemy to... nic nie wynika. Same porażki, rozczarowania, faceci - totalni idioci. Olej to i przestań szukać. Sam się znajdzie |
|
|
|
|
#675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Juz przyzwyczailam sie do tego,i do tej samotności. ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- W pracy mam kogoś ale on mnie nie chce.Znów gdy komuś innemu na mnie zależy to ja go nie chce.Czy w ogole jest coś takiego gdzie dwóm osoba moze zależeć jednocześnie tak samo? |
|
|
|
|
#676 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie inicjuje kontaktu i nie proponuje spotkań, bo ma rację, nie jest to dobry pomysł z tej prostej przyczyny, że nie jesteście już razem. "Przyjaźń" po rozstaniu nie oznacza, że będzie się spędzać każdą chwilę razem, ale na kumpelskich zasadach. Zwykle oznacza to tylko "będę się do ciebie przyznawać na ulicy". On jest tak idealnym mężczyzną, że ignoruje Cię, nie odpisuje, nie wyjaśnia Twoich dylematów. Przecież on tylko czeka, aż sobie wreszcie odpuścisz, a Twoje wiadomości wcale go nie cieszą, tylko czasem odpisze, bo wypada. Jak przychodzi wiadomość od Ciebie, pewnie sobie myśli "znowu ona..." Szkoda, że nie widzisz swojego zachowania z zewnątrz.
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Dałabym dużo żeby się dowiedzieć co siedzi w głowie ex. Mija miesiąc od rozstania, już samo to wywołuje przygnębienie, a jeszcze miałam sen z nim w roli głównej, w którym się całowaliśmy, a pożądanie było wielkie. Dobrze, że tylko we śnie do niego pojechałam a nie na żywo. W dodatku PMS. Łzy gonią łzy
|
|
|
|
#678 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja myślę dokładnie tak samo Cytat:
Idź na spacer. Ja tak robię i jest dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skup się na przyszłości. Przecież zaczynasz już niedługo pracę! Zaczniesz wychodzić do ludzi, będziesz musiała o siebie zadbać, będziesz miała o wiele mniej czasu na rozmyślania. Przyjdą jeszcze gorsze chwile i dni, ale one miną, aż w końcu całkowicie znikną. Cytat:
Jak już będziesz po randkach, daj znać, jak było.Cytat:
![]() Cytat:
Ja też jestem fanką Małego Księcia ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Nie śledzę tego, co robisz na Wizażu i w jakich wątkach się wypowiadasz, więc nie wiem, jak jesteś odbierana w innych miejscach. Nie mam zamiaru najpierw przeglądać czyichś wypowiedzi na WIzażu, by móc cokolwiek odpisać danej osobie. Pisałam wyłącznie o tym wątku, bo "uderzył" mnie Twój pesymizm dotyczący ogólnie przyszłości, założenia rodziny, poznania kogoś itp. Mimo wszystko życzę Ci jak najlepiej.
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj byłam na imprezie u koleżanki,która mieszka na tym samym osiedlu co kiedyś mieszkał ex. Miejsca naszych pierwszych randek,pocałunków. Dziwne uczucie być tam bez niego,gdybym wtedy wiedziała jakie będzie zakończenie tej historii...Nie wiem co powinnam czuć w takich sytuacjach,ale jestem dumna-nie płakałam. To chyba dobry znak.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-24 o 11:52 |
|
|
|
|
#680 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Bo nie czekam, nie łudzę się, skupiam się na teraźniejszości i przyszłości, myślę o sobie i o to, co mogę zmienić w swoim życiu, by było jeszcze lepiej.Chciałabym tylko, aby mój eks pewnego dnia zdał sobie sprawę z tego, kogo stracił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochanek się nią pobawi i w końcu się znudzi, a ona z podkulonym ogonem wróci do Ciebie błagać o przebaczenie, a Ty wspaniałomyślnie jej przebaczysz i będziecie znowu "szczęśliwą" rodzinką. Znam kilka takich rodzinek, scenariusz zawsze się powtarza.Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do eliminacji pod względem wykształcenia, hobby i planów na życie, to ja niestety byłam taką idiotką , że myślałam, ze jak dwoje ludzi się kocha, to te rzeczy są mało istotne, bo przecież uczucie jest najważniejsze Niestety, to są bardzo ważne kwestie. Cytat:
Jeszcze dla mnie za wczesnie, bo mój eks nie stał mi się zupełnie obojętny. Dlatego postanowiłam cieszyć się życiem i korzystać z okazji, ze mogę randkować, a jak przyjdzie odpowiedni czas, to się zaangażuję/zakocham A tego typu randek nie chcę traktować jako niepowodzeń, ale jak kolejne ciekawe doświadczenia.
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dołączam się. Od wtorku oficjalnie jestem bez chłopaka - we wrześniu minęłyby 3 lata razem. Ja to zakończyłam, ale on chyba na to czekał. Złapałam go obejmującego "starą znajomą", potem do niej pisał z lewego konta. Ona mężatka, na stałe mieszka w Anglii, więc zobaczy ją max. 2 razy do roku. Więc słaby powód, żeby ryzykować związek, który chce się dalej utrzymać. Nasz związek- ze skrajności w skrajność- albo kłótnie, albo idealna para. Zauważyłam, że to pojawia się dość często- chłopak dba, zależy mu, przynosi kwiaty, mówi czułe słówka, aż nagle - koniec. Przyznam się, że ostatnio pisałam do niego czy się spotkamy porozmawiać. Odpowiedź - dzisiaj nie dam rady, jutro jeżeli chcesz. Jutro to ja już go miałam gdzieś, po prostu dla własnego spokoju musiałam sprawdzić jego reakcje, żeby później nie żałować. |
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Minął dzień i nawet burak nie raczył z grzeczności odpisać na smsa... Nic mu nawet nie wrzucałam w tym smsie... chociaż chciałabym. Napisałam tylko w sprawie która jego dotyczy także. Nie wiem chce mi pokazać tym że w ogóle nic dla niego nie znaczę, że nawet nie może napisać jednego smsa "ok wyśle ci te umowy".... Żal porostu żal...
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj minął miesiąc od jego odejścia. wychodzę na prostą
choć gdy usłyszałam wczoraj "naszą piosenkę", oczy mi się zaszkliły
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Do dupy to wszystko. Samotne sobotnie wieczory z drinkiem w reku. Mam dosyc swojego zycia. Jestem juz zmeczona robieniem dobrej miny do zlej gry.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#685 |
|
Przyczajenie
|
To i ja się dołączę...
Minęły prawie 2 miesiące... kobtaktu nie mamy 3 tygodnie... nie potrafię żyć. Na poczatku nie spałam, nie jadłam, siedziałam w łózku płaczac non stop. Schudłam 7kg... Nigdy nie myslałabym, ze przezyje takie cos, ze takie cos mnie spotka, tak silne emocje z którymi nie mogę sobie poradzić... tak bardzo mnie zraniła ja wciąż tak bardzo go kocham... Powiedział, ze mnie kocha i nie kochał... ze nasz zwiazek był iluzją.... ze tylko ja w to wierzyłam co było... Po 2 tyg od razstania ma nową... koleżankę, która zna lata... po miesiacu od rozstania przyznał mi sie ze ma kogos, ze ja kocha ze 2 tygodnie są razem i jest zakochany, ze mam mu dac spokój, ze nie chce słyszec, ze go kochałam i kocham... jesli go kocham to mam mu pozwolic byc szczesliwym... Pisał o niej, ze 2 tyg po rozstaniu spotkał ją po kilku latach, ze nie miał z nia kontaktu, facebooka, telefonu, ze ni ekontaktował sie z nia jak był ze mna... ze nagle spotkali sie i zakochali... jak to mozliwe? Jednak. kłamstwo ma krótkie nogi... nie wiem czy zacząl z nią wczesniej (watpliwe), ale miał ją wśród znajomych... nie jest prawdą, ze dpotkali sie polatach i nagle cos zaiskrzyło. Nagle on, osoba która ceni prywatnosc, nie obnosi się z pokazywaniem ludziom życia, wstawia zdjęcia z nią, mówi, ze jest zakochana, ze kocha, ze wszystko nagle się zaczeło i on tego nie planował po prostu tak sie stało... Nie rozumiem jego... a mielismy wspólne plany, jak sam mówił był ze mną szczesliwy, ale mnie nie kochał...pisał ze ciagle o mnie mysli, bo zle mu z tym co sie wydarzyło a teraz od razu ma nową, obnosi się tym... wstawia zdjęcia, a przeciez wie jak bardzo go kocham,jak bardzo cierpię, ja bardzo mnie to boli... |
|
|
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez starxx Czas edycji: 2013-08-24 o 21:50 |
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kojarzę Twoją historię, założyłaś tutaj oddzielny temat. Rzeknę tak - może nie jest to szczególny dupek, ale na Twoje uczucie już nie zasługuje. Jak znalazł sobie inną to trudno. Prawdopodobnie spotka ją taki sam los jak Ciebie, bo wątpię by po 8 latach związku dało się tak szybko tworzyć nowe i chociaż w części zaangażować. Nie katuj się oglądaniem jego profilu na facebooku. Nie żałuj braku kontaktu. Nie pozostaje Ci nic innego jak próbować z tym żyć, zacząć stawać na nogi no i regularnie przychodzić tutaj na sporą dawkę pocieszenia ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Chciał kontaktu, teraz nie chce, również rzucił się do pracy jak głupi. Naprawdę daj mu czas. Nie pisz wiadomości, nie dźwoń, zniknij... Jeżeli autentycznie mu zależy, jak się zarzeka, za jakiś czas się odezwie. Ty się tylko tym trujesz. Spróbuj jakoś bez niego żyć. Na początku będzie pokracznie, ale dasz radę. Nawet się nie zorientujesz kiedy on przestanie być Ci potrzebny.
|
|
#688 |
|
Przyczajenie
|
tak, miałam osobny wątek...
Nie potrafię bez niego życ... nie potrafię zrozumieć jak moze mieć nową... mówic ze jest zakochany, ją kocha po 2 tygodniach... przeciez on nie ma 15 lat... moze otworzy oczy... mam nadzieje, ze wroci... ze to tylko zabawka na zapomnienie o mnie
|
|
|
|
#689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie szukaj chłopa na siłę. Na szybko to tylko jakieś ogony na jedną noc można wyrwać
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

ja sie chociaż cieszę że nas nic już nie łączy i nie musze z nim łatwić żadnych spraw... to że piszemy we wrześniu tę samą poprawkę to nic
wiem jak cierpisz ale widzisz ktoś kieruje twoim życiem po to aby Ci pokazac jakie to ści....wo i gó..no,że nie warto się już łudzić też mam doła bo mój były idzie z tą swoją wywłoką na wesele do jego brata ale na szczęście go nie widuję w ogóle tak bardzo mi przykro nie wiem jak mam Cię pocieszyć...