|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Będę trzymać kciuki za Was ![]() Ja miałam tylko ten fioletowy. Mnie taki e zapachy nie przeszkadzają Jest tak gorąco, że pływam
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem przyzwyczajona do ziołowych "smrodków", ale mimo, iż Seboradin jest naprawdę intensywny, podoba mi się Ja ratuję się wentylatorem, bez niego ani rusz
|
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne, młoda, zdrowa, a tu ciągle takie komplikacje ![]() Skubana,Ty to masz tych ubrań pokaż, co zamówiłaś ![]() Cytat:
Nigdy o czymś takim nie słyszałam, co to? ![]() Ja dziś od 8 rano do teraz robiłam w ogródku. Ale smażalnia ![]() Przyszedł do mnie dzbanek Brita! Kupiłam wczoraj jakiś podkład- krem cc z eveline, ciekawe jak się będzie sprawować oglądałam te nowe bb z ziai, co za badziewie! W ogóle nie kryje, nic, zero, żadnego koloru, matu, niczego.Bardziej przypominają zwykłe kremy nawilżające niż bb.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-22 o 12:05 |
||
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz i mnie się podoba, ale w ciąży nie mogłam go znieść, od razu brało mnie na wymioty ![]() http://www.sheinside.com/Green-Short...-cat-1727.html ta miała przyjść w poprzedniej paczce, ale przeoczyli i niedawno wysłali http://www.sheinside.com/Green-Round...-cat-1860.html http://www.sheinside.com/Yellow-Long...-cat-1735.html http://www.sheinside.com/White-Sheer...-cat-1727.html nie wiem jaki stanik do niej założę, ale to nic wygląda identycznie jak sukienka Asos na która kiedyś chorowałam. Zobaczymy jak ta będzie wyglądać. http://www.sheinside.com/Light-Blue-...-cat-1733.html http://www.sheinside.com/White-Short...-cat-1727.html Cytat:
Mam ze dwie siaty ubrań do sprzedania, ale jakoś nie mogę się za to zabrać ![]() Mam Britę i codziennie używamy Mnie te drogeryjne kremu BB, CC itd. jakoś nie przekonują. Nie próbowałam, ale mam wrażenie, że właśnie mają bardzo słabe krycie. |
||
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza sukienka mi się podoba. Ta biała chyba też, ale koszmarnie bym w niej wyglądała, więc nawet się nie zastanawiam
![]() Ale bym chciała mieć tyle ciuchów. Nie mam teraz nawet jednej sukienki na ramiączkach na wakacje. Niby często sobie coś kupuje, ale co wyciągam ciuchy letnie z ostatnich sezonów to albo są mocno sprane, odbarwione od słońca, albo dziurawe. Teraz robią ciuchy na jeden sezon i to wcale nie za małe pieniądze Ja teraz prawie nie używam podkładów, więc krem bb czy cc wydaje się niezłym pomysłem. Nie zależy mi już na mocnym kryciu, bo twarz mam elegancką Tylko ta ziaja przesadza w drugą stronę, to jest zwykły krem nawilżający, nawet nie koloryzujący.A! Byłam na badaniach krwi. Wątroba w normie
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-07-22 o 12:35 |
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
To w kwiaty na ramiączkach to sukienka czy kombinezon (2) ?
Bosko wygląda Jeszcze trochę i będę się stroić Jak schudnę ![]() Maryha to skurcz. I niestety nieprawdą jest, że dziecko już mogłoby się urodzić. Ciąża bezpieczna to ciąża od 37 tygodnia. Rodzą się wcześniaki, pewnie, i są zdrowe, ale niestety nie w każdym przypadku. "Tragedii" by nie było, tak się mówi, ale nikt nigdy nie da Ci tej gwarancji. Także niech siedzi jeszcze ![]() Seboradin mi nie śmierdzi, a śmierdzi mi balsam Tisane w słoiczku. Cudownie działa, ale zapach... ![]() Cytat:
Muszę kupić tusz i chyba wyślę Tż Skubany tak dobrze ostatnio sobie radzi, że chyba z kupnem tuszu nie byłoby problemu, zapiszę mu na kartce i niech idzie
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-07-22 o 12:41 |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musisz się uspokoić, nastawić, że będzie dobrze, że nawet gdyby coś to nic złego się nie stanie, psychika jest naprawdę ważna w tej chwili Jak jestem w szpitalu to przechodzę przez blok porodowy i jest tam zupełnie cicho za każdym razem jestem tym zdziwiona ![]() Pewnie, że wysyłaj. Mój mi sam z siebie kiedyś Collosala kupił
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem, ale czasem naprawdę jest ciężko się nie zamartwiać.. Jestem dobrej myśli, wszyscy bardzo mnie wspierają i codziennie powtarzam sobie, że będzie mimo wszystko dobrze ![]() Dzięki ![]() O proszę, a to ci Tżcik ![]() Mój to sam z siebie by nie wpadł na to, bo on nie ogarnia takich tematów Ja się napatrzyłam w szpitalu, nasłuchałam, że az strach
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jak tam po wizycie? Wypiłam na miescie mrożona kawe i teraz mnie mdli ![]() Musze włoski umyc i nalozyc jakas maske, ostatnio mam troszke suche te kłaki. |
||
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://www.mojewypieki.com/przepis/g...ie-i-chrupiace
ten dobry. Cytat:
. To jest jakiś stary zapach. Chyba go wycofują. Koszmarny jest.Cytat:
A na przyszłość możesz dużo zaoszczędzić kupując filtry AQUAPHOR. Są o wiele lepsze. Szybciej i skuteczniej filtrują, i na dłużej wystarczają. No i są o połowę tańsze. Ja zawsze z PL sobie przywożę. Filtrowanie nie jest idealne, bo zatrzymuje również niezbędne minerały, ale z dwojga złego wiadomo.
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam kilka komplementów na temat włosów i zapłaciłam za wizytę 5zł. Tak cieszyłam się na maskę drożdżową, ale jakoś teraz nie służy ona moim włosom, jak na początku. Może to przypadek, więc będę próbować dalej.
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny
Asiu jak tam Malutka?
|
|
|
|
#674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę w końcu zacząć coś z tym robić, bo sam się nie spali. Tylko jak wygospodarować czas i siły na ćwiczenia ![]() To ma też swoje minusy - nigdy nie wiem w co się ubrać Teraz moją szafę w większości stanowią rzeczy z lumpeksu i Sheinside. Z normalnych sklepów mam baardzo mało ciuchów. Cytat:
Ciąża Cię nie oszczędza Jestem pewna, że mała Ci to wszystko wynagrodzi Ja ciążę dobrze zniosłam, no oprócz okrutnych mdłości i wymiotów jakoś do 6 miesiąca. Tyle co ja się orzygałam Zobaczymy ![]() Cytat:
Tą mam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...picka-edp.html ona też na początku zalatuje mi fajkami po chwili to się ulatnia i zostaje bardzo ładny zapach, przynajmniej dla mnie
|
|||
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Asia, trzymam kciuki mocno!
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Kurczę, listonosz mnie obudził Otworzyłam mu taka roztrzepana, ale stary był, więc nie tak źle Fitomed troszkę chyba matowi mi włosy przy skórze Dziwne są, trochę tępe jakby. A mam ten do suchych (szampon)
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Miki zacznij od diety. Ćwiczenia Ci nie zaszkodzą, dobra kondycja się w życiu przydaje,ale "spala się" głównie dietą. Chociaż z drugiej strony, to też zależy
Bo u Ciebie to ogólnie przytyłaś wszędzie, czy tylko brzuch po ciąży został? Bo chudnąć będziesz chudła z całego ciała, a Ty przecież drobna jesteś
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-07-23 o 14:07 |
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie diety nie wyobrażam,choć po porodzie na pewno będę się odchudzać
![]() Ostatni raz robiłam to w wieku 16 lat Kocham jedzenie, to lekkie również, jednak ciężko byłoby mi się powstrzymywać np. od moich ukochanych makaronowych potraw.
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie trzeba przecież całkowicie rezygnować
. Makaron pełnoziarnisty, tani jest w Biedronce i Lidlu. Dieta to nie same warzywa i nabiał. Zresztą, jak się nie przekroczy kalorii to się schudnie na pączkach i twarogu. Myślę, ze u Miki akurat nie trzeba byłoby dużo, bo ma drobną budowę bez skłonności do tycia. Mniej węgli prostych, więcej białka, regularne posiłki i jakoś poszłoby pewnie do przodu.
|
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię pojeść, tak konkretnie, dlatego się obawiam diety ![]() U Miki też myślę, że szybko pójdzie bez zbędnego wysiłki We wrześniu pyknie mi 5 lat na Wizażu
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Gadałyście o tuszach do rzęs i Tżtach. Wczoraj listonosz przyniósł dla mnie paczkę, a tam tusz do rzęs. Tż zamówił.
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
O proszę
Chociaż dobry?
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy. Loreal, False lash wings. Na Gwiadzkę dostalam jakiś Lancome, to była totalna porażka.
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Idę pakować, potem wypróbuję to mazidło.
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio i ja zmieniłam sposób odżywiania. Już nawet nie mam ochoty na słodycze. Choć wczoraj zjadłam kawałek czekoladowego ciasta jak byliśmy w chińczyku. Bardziej z ciekawości niż dlatego, że miałam ochotę. Ale też od kiedy inaczej się odżywiam, gotuję jedzenie do pracy, nie jem słodyczy, to kiedy tylko zjem coś z czekoladą, zaraz na drugi dzień pojawia mi się jakiś syf na twarzy
![]() Jedynie co muszę zmienić jeszcze to jeść więcej, choć mało nie jem. Chcę troszkę przytyć, bo mi łatwiej schudnąć niż przytyć i wbrew pozorom, to wcale fajne nie jest.
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie największą pokusą są słodycze
Ciągle coś podjadam Śniadania jem ostatnio bardzo proste i szybkie, bo mała za długo nie posiedzi w wózku żebym mogła zjeść jak człowiek. Przeważnie są to kanapki z wędliną + pomidor lub ogórek, ewentualnie taki twaróg http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Twa...-59218-big.jpg Obiady to różnie, często jem pierś kurczaka + ryż (lub makaron) + warzywa, ewentualnie sosy, ryby. Kolacja to czasem jajecznica, kasza manna z owocami, duży jogurt z musli, twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem, zależy na co mam ochotę i co jest w lodówce. Zrezygnowałam z hot-dogów, bo od nich spora oponka mi urosła Słodycze ciężko wyeliminować Bo jak tu nie zjeść batonika czy ciasta do kawy ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Przyszła mi miętowa sukienka. Świetna No chyba, że znajdę taki z całym, silikonowym tyłem.
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam to samo, bez słodyczy annnnnnni rusz
A hot-dogi Moglabym jeść i jeść, tak samo pizza i kebab. Z resztą, czego ja bym teraz nie zjadła. Dziś mam ochotę na ptysie i czekam aż Tż mi przywiezie, dobrze mam z nim, tylko dzwonię i wymyślam Miki - poka, poka
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamte to jest istny smród. Nie mogę znaleźć foci.
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra już ciii ![]() Mówisz i masz https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24056 udało mi się zrobić dzisiaj zdjęcia. Cytat:
|
||
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Słodycze nie. A juz snickersy i inne tego typu batony mnie zamulają szybko, za słodkie. Do kremowych ciast też mnie mocno nie ciągnie. Lubię za to kruche
Za to z fast foodów tylko frytki, raczej na kanapkę z maca itp się nie skuszę, na hot doga też nie. Pizzę lubię, ale dobrą . Najlepsza domowa. A są takie okresy tydzień, dwa, że kompletnie nie mam ochoty na takie jedzenie. Ze słonymi to też mam tak, że sama rzaaaaadko kupuję, ale jak Tż przy mnie je to ciężko Przesypuję sobie wtedy najczęściej do maleńkiej miseczki i łudzę się, że zjem tylko jedną, co najczęściej oczywiście nie wychodzi. Ale sama nie kupię i wtedy problemu nie ma.
Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-07-23 o 21:39 |
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znacie może sposoby na pękniętą skórę pięt? Kupiłam dziś kapsułki z wit. a+e, dernilan. Boli jak nie wiem, nawet lekko dotknąć nie mogę tej lewej pięty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Nigdy o czymś takim nie słyszałam, co to?
Ale musisz się uspokoić, nastawić, że będzie dobrze, że nawet gdyby coś to nic złego się nie stanie, psychika jest naprawdę ważna w tej chwili 

15.04.2013
Jestem pewna, że mała Ci to wszystko wynagrodzi