|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Z dzidzia wszystko ok . Tak się fajnie naciagal.
I wstępnie będzie chłopak ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#662 |
|
Konto usunięte
|
Hej, przeczytałam ale taka czika, że nie ma siły myśleć nad pisaniem. Młode przez ten gorąc takie zmierzłe, że szok, w CH dzisiaj z mamą i nimi byłam, one w autku, D. dała taki pokaz że hej! pobiła siostrę
|
|
|
|
#663 |
|
Lurker ;)
|
Szklanka my mamy teraz taka, ze trzeba wcisnac i przekrecic, niestety moje cwane dziecko juz ja rozbroilo
Ogolem dla mnie wszystko co na gaz nie jest bezpiecznie. Kuchenka tylko na prad, ogrzewanie tez zmienilabym na elektrycznie zamiast tego gazowego( kolejne moje natrectwo- w zimie non stop sprawdzam czy sie gaz nie ulatnia, co chwile wolam tza zeby sprawdzil, bo czuje gaz). Szkoda, ze tyle roboty z tym i koszta tez spore. Fewciu w sumie napisze w k. ale duzo nie wiemy, bo bylo dopiero jedno spotkanie. Szaja Co Agatka na to?
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Aga, gratulacje, będziesz obsikiwana na przewijaku
TP na kiedy? Little, wrzask ja nie wiem - Agata niebijąca, młoda naprawdę nie ma skąd takich wzorców brać, a jednak poszarpała za włosy, waliła rękami i gryzła. Bo ona SAMA w autku chciała
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550906]Aga, gratulacje, będziesz obsikiwana na przewijaku
TP na kiedy? [/QUOTE] Styczeń 15 -20. Na razie się zmienia na każdym usg. |
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
siemanko
![]() Tżuńcio wybył na męskie piwko, a ja siedzę. Najdałam się jak bąk, bo teściowa upiekła ciasteczka (bezcukrowe ponoć)(od 3 tygodni nie jem słodyczy!) i wiecie co się stało? Po 10 minutach wszystko zwróciłam nie wiem dlaczego, teraz już ok się czuję, o co cho? ![]() Ania już się 3 razy budziła obstawiam zęby, już nawet czopa przyszykowałam, bo wczoraj w nocy nie chciała syropu wypić i taka histerioza że szok.Bo nie wiem czy wam mówiłam, w tydzień czasu, po 6 miesięcznej!!!przerwie, Ani wyszły 4 zęby w tydzień 3 czwórki i 1 dwójka a napuchnięta i biała jest ta ostatnia czwórka i dwie nastepne dwójki, więc myślę lada dzień będą i stąd te nocne balangi. Wczoraj od 23 30 do 2 30 nadmienię, że spała do 6 20 ![]() chyba idę spać, bo co tu robić? moje ogolone nogi nikomu się nie przydadzą
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550075]Hej, przeczytałam ale taka czika, że nie ma siły myśleć nad pisaniem. Młode przez ten gorąc takie zmierzłe, że szok, w CH dzisiaj z mamą i nimi byłam, one w autku, D. dała taki pokaz że hej! pobiła siostrę [/QUOTE]Dawid właśnie też nie wiem skąd nabrał, a nie raz wpada w histerię i rzuca, bije itp ![]() Hje? |
|
|
|
|
#668 |
|
Wtajemniczenie
|
super super, gratulacje!
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
Aga, jakby ci to... polecam 13 stycznia
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550906] Little, wrzask ja nie wiem - Agata niebijąca, młoda naprawdę nie ma skąd takich wzorców brać, a jednak poszarpała za włosy, waliła rękami i gryzła. Bo ona SAMA w autku chciała [/QUOTE] charakterek
|
|
#671 |
|
Lurker ;)
|
U nas tez jest bicie i krzyki ;/ Serio na slowo 'nie' reaguje wyciem i biciem. I tez nie wiem skad to, przeciez jej nie bijemy ani siebie nawzajem. Nawet na zarty rzadko sie klepiemy. Dzisiaj podeszla do mnie i tak walnela lapa, ze oksy mi spadly ;/ Tak po prostu.
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#673 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
neti - superzasty prezent Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
tylko normalny kostium jednoczesciowy lub dwu. aha, no i obowiazkowo czepek ![]() ------------ wiecie co, serio przeraza mnie ten wirus Ebola ![]() ![]() ![]() http://fakty.interia.pl/swiat/news-w...wa_block=facts |
|||||
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Aga gratulacje! Super, że wszystko ok no i syneczek
![]() Little serio potrafi to włączyć? To może ja mam inne kurki bo u mnie to naprawdę ciężko chodzi ![]() Ewa też bije i szczypie mocno. Ale widać, że targają nią potworne emocje, potrafi się rozpłakać w ułamek sekundy, potem w tyle samo uspokoić itp. Dzisiaj była histeria i głośne wołanie "tata, tata" bo chciała, żeby tata przeczytał książeczkę, a do mojego męża zadzwonił akurat telefon. Odebrał dosłownie na momencik, żeby spytać czy pilne i że potem oddzwoni, ale jak wrócił to histeria weszła w etap "odejdź już za późno" i był krzyk "mama, mama". Bidusia moja
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47551337]Aga, jakby ci to... polecam 13 stycznia
Moja sisotra mi poleca 15 styczeń. Bo Zuzka 13.01.2013 , to drugie 15. 01.2015 ![]() ![]() |
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pyt. mam ![]() musze kupic zelazko, najlepiej juz jutro ![]() jakie macie modele (pytam o te nowsze co bym mogla ewentualnie jeszcze dostac)albo ogolnie firmy? co polecacie? |
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja mówiłam że od prawie tygodnia pijemy z TZtem kefirek z grzybka tybetańskiego? Zamówili sobie ze swoim szefem a ja jestem dodatkowym królikiem dobre toto i np. już widzę po TZcie że np syfy z pleców i twarzy mu poznikały---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja mam Pstryniu Philipsa, ale nie pamiętam modelu, spróbuję poszukać. Zadowolona jestem, tzn TZ jest bo ja nie prasuję ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-gc3320.bhtml to Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-08-01 o 22:22 |
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzybek tybetanski?
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna data ![]() Ja lecę spać bo jutro do pracy trza wstać. Buziaki. Dobranoc.
|
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
No kurna, czy faceci naprawde mają mózgi? Bo sie zastanawiam po dzisiejszej wizycie szanownego tatusia! Zaprasza mnie na impreze do kumpla z pracy, taka poweselna, zaprosił kilkunastu kolegów z dziewczynami/zonami, bo cytat: nie wiedziałem, czy Twoja mama da rade małęgo uspic i czy sie zgodzisz ze mną isc. Koniec cytatu. Zaproszenie obowiązuje od dzis na jutro.
Młode odsmoczkowane bezproblemowo DELI, jak ja Ci zazdroszcze tych drzemek Amelosowych u nas dzis dopiero o 15 zasnął. na 1,5 godz, ale juz padał na pyszczek. Jeszcze dwa tyg temu miał koło południa, a teraz tak sie poprzestawiał, na mnoc zasypia przewaznie w okolicach 22 ale za to spi do rana, do 7-8 FEWCIU, uwazaj na siebie, dzis dobrze? Cytat:
swoją drogą przy trójce to dopiero bedziesz miec karuzele Cytat:
Cytat:
ja mam 165 a szpile to moja miłosc Ale mi nie pocytowało MENEQ, kochana wspólczuje bardzo, ja wiem co to conocne kilkugodzinne tugezy, nic fajnego |
|||
|
|
|
#681 |
|
Konto usunięte
|
Sylwietta, śmierdzi mi ta impreza bardzo.
|
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mają zakłąd przetwórczo-wędliniarski i jechali na jakichs generatorach na benzyne czy cus takiego... W kazdym razie pokosztowało ich to tyle, ze za prąd mają takli rachunek na pół roku ![]() Cytat:
Pies sąsiadów tak wyjcuje mi przed oknem, ze chyba go posle w kosmos NETI, super prezent!!! PSTRYNIU, co do golenia to ja maszynka i ogien, ale zawsze z "czyms" na nogach, zwykłe mydło w płynie nawet robi róznice, po samej wodzie to bym chyba skre zdarłą raz jeden jedyny uzyłam plastrów, o Jezusie, ból jak porodowy no i sobie darowałam, poza tym tez mam problem z wrastajacymi włoskami, zwłaszcza w okolicach bikini ![]() AGA, ale super, ze bedzie parka! Trafił tż w dyche najwazniejsze, ze zdrowo sie rozwija cos jeszcze pamiętałam i wyleciało... Dobranocki ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47552731]Sylwietta, śmierdzi mi ta impreza bardzo.[/QUOTE] Czemu Szaju? Ja i tak nie pójde, głownie ze wzglęgu na to, zeby nie było "jaka zdesperowana, co jej powiem to łyka" . Bo mnie to zdegustowało, ze tak dzis wyskoczył, najpierw zrozumiałam, ze za tydzien. Poza tym- nie mam sie w co ubrac ![]() :cojest : |
|||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
pstryczku nie zrozumialysmy sie: to jest kostium, np. taki:https://www.google.co.jp/search?q=ar...ce%3B450%3B450
Mam w tym stylu i bardzo sobie chwale. Ba sa wersje z dlugim rekawem i spodenkami, z bluza z kapturem, no cuda na kiju. |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku chodzi mi o wpis na blogu. Mam nadzieję że się mylę.
Aga cudownie że z Małżeństwem wszystko dobrze! Moje dziecko jeszcze śpi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu po żelazko do Avansu jedz jesli masz u siebie likwidacja jest i ceny o 40 % nizsze my wczorai kupilismy robota bosha ze wszystkimi bajerami za 370 zl z 600 wiec mega okazje sa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a swoją drogą gdzie oni? no i gdzie Black?i gdzie Gocha_p i e_vel i laurka, sarah, gojka juz też nie pisze,karusia nie zagląda, aplikacja czasem podczytuje,ale nie widzę też iffonki i czarnej ![]() Sylwietta, a gdyby impreza była tydzień poxniej to być poszła? potrafisz zapomnieć o tych wszystkich kobietach, upokorzeniach itp? tesknisz za swoim mężem? jak nie chcesz pisać tu to możesz w k byliśmy wczoraj u przyjaciol zobaczyć nowe maleństrwo, mieszkanko maleńkie, ok 10 gości, w domu chybaa ze 40 st nie wspomne,że dziecko strasznie płakało, jak to tatus powiedział, pewnie kolke miał ![]() powiem,że ja i TZ z powodu wysokiej temperatury nie daliśmy rady dłuźej posiedzieć u nas trzcia nocka z rzędu ok i spanie prawie do 8, cziki nie ma i Leos spi |
||
|
|
|
#687 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale myślę, że po prostu obowiązki teraz ją zjadają Cytat:
Sylwia, wiesz, co mi do głowy przyszło? że chce cię zwabić na tę imprezę, kij wie czego dodać do picia albo i niczego, ale mieć potem w zeznaniach masy ludzi, że się szlajasz po imprezach. |
||
|
|
|
#688 |
|
Lurker ;)
|
Kurcze Sylwia, naprawde w ogole rozwazalas to jego zaproszenie? Po tym wszystkim od tak moglabys gdziekolwiek z nim pojsc, tym bardziej do znajomych i udawac, ze nic sie nie stalo i jest ok? Mam nadzieje, ze nie, bo jestes madra babka, a to byloby najglupsze co moglabys zrobic w tej chwili.
Fewciu mala spala nam do 8 Tez jestem w szoku, obudzila sie tylko dlatego, ze weszlam do pokoju. Zdazylam nawet tz wybungowac z rana ![]() Aga gratuluje ptaszka, tez chcialabym miec synka jeszcze Synusia mamusi, bo cora jest tatusiowa... Ale mnie to juz nie doczeka :P
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia gratuluje odsmoczkowania...ja chyba jeszcze poczekam..
![]() a co do szanownego..Sywlia chyba nie zmierzasz iść??? nawet jeśłi byłoby to za miesiąć? ![]() Ja dziś pobudka o 6 i wio- turbo wyzwanie- Pięknie się upociłam Jak świnka na wybiegu-czuję sie super. Za wczorajszy brak treningu dziś i pobudka i nowe wyzwanie-ale sprostałam i czuję że zyję ,dzięki WAM
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Aga gratuluje chlopczyka!!!!!
Sylwia, ja tu nie chce mowic co masz robic i oceniac bo to nie w mojej gestii jestes madra kobieta, ale....cos mi tu smierdzi, za szybko cos sie to wszystko dzieje, no nie wiem.... Ostrozna badz bo sie wszystkie tu martwimy o Ciebie :-* Marsi moj tez dzisiaj wstal, po 8 dziecko idealne! Patrrzcie ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

ja nie wiem - Agata niebijąca, młoda naprawdę nie ma skąd takich wzorców brać, a jednak poszarpała za włosy, waliła rękami i gryzła. Bo ona SAMA w autku chciała
nie wiem dlaczego, teraz już ok się czuję, o co cho? 

gratulacje

Czy się mylę Black ? 

i np. już widzę po TZcie że np syfy z pleców i twarzy mu poznikały

a tu taki kolejny cud![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)