![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Z dzidzia wszystko ok . Tak się fajnie naciagal.
I wstępnie będzie chłopak ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Konto usunięte
|
Hej, przeczytałam ale taka czika, że nie ma siły myśleć nad pisaniem. Młode przez ten gorąc takie zmierzłe, że szok, w CH dzisiaj z mamą i nimi byłam, one w autku, D. dała taki pokaz że hej! pobiła siostrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Lurker ;)
|
Szklanka my mamy teraz taka, ze trzeba wcisnac i przekrecic, niestety moje cwane dziecko juz ja rozbroilo
![]() Ogolem dla mnie wszystko co na gaz nie jest bezpiecznie. Kuchenka tylko na prad, ogrzewanie tez zmienilabym na elektrycznie zamiast tego gazowego( kolejne moje natrectwo- w zimie non stop sprawdzam czy sie gaz nie ulatnia, co chwile wolam tza zeby sprawdzil, bo czuje gaz). Szkoda, ze tyle roboty z tym i koszta tez spore. Fewciu w sumie napisze w k. ale duzo nie wiemy, bo bylo dopiero jedno spotkanie. Szaja ![]()
#664 |
Konto usunięte
|
Aga, gratulacje, będziesz obsikiwana na przewijaku
![]() TP na kiedy? Little, wrzask ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550906]Aga, gratulacje, będziesz obsikiwana na przewijaku
![]() TP na kiedy? [/QUOTE] Styczeń 15 -20. Na razie się zmienia na każdym usg. |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
siemanko
![]() Tżuńcio wybył na męskie piwko, a ja siedzę. Najdałam się jak bąk, bo teściowa upiekła ciasteczka (bezcukrowe ponoć)(od 3 tygodni nie jem słodyczy!) i wiecie co się stało? Po 10 minutach wszystko zwróciłam ![]() ![]() Ania już się 3 razy budziła ![]() Bo nie wiem czy wam mówiłam, w tydzień czasu, po 6 miesięcznej!!!przerwie, Ani wyszły 4 zęby w tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() chyba idę spać, bo co tu robić? moje ogolone nogi nikomu się nie przydadzą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550075]Hej, przeczytałam ale taka czika, że nie ma siły myśleć nad pisaniem. Młode przez ten gorąc takie zmierzłe, że szok, w CH dzisiaj z mamą i nimi byłam, one w autku, D. dała taki pokaz że hej! pobiła siostrę ![]() Dawid właśnie też nie wiem skąd nabrał, a nie raz wpada w histerię i rzuca, bije itp ![]() Hje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
super super, gratulacje!
![]() |
#669 |
Konto usunięte
|
Aga, jakby ci to... polecam 13 stycznia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47550906] Little, wrzask ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#671 |
Lurker ;)
|
U nas tez jest bicie i krzyki ;/ Serio na slowo 'nie' reaguje wyciem i biciem. I tez nie wiem skad to, przeciez jej nie bijemy ani siebie nawzajem. Nawet na zarty rzadko sie klepiemy. Dzisiaj podeszla do mnie i tak walnela lapa, ze oksy mi spadly ;/ Tak po prostu.
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#673 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
neti - superzasty prezent ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ------------ wiecie co, serio przeraza mnie ten wirus Ebola ![]() ![]() ![]() http://fakty.interia.pl/swiat/news-w...wa_block=facts |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zadomowienie
|
Aga gratulacje! Super, że wszystko ok no i syneczek
![]() ![]() Little serio potrafi to włączyć? To może ja mam inne kurki bo u mnie to naprawdę ciężko chodzi ![]() Ewa też bije i szczypie mocno. Ale widać, że targają nią potworne emocje, potrafi się rozpłakać w ułamek sekundy, potem w tyle samo uspokoić itp. Dzisiaj była histeria i głośne wołanie "tata, tata" bo chciała, żeby tata przeczytał książeczkę, a do mojego męża zadzwonił akurat telefon. Odebrał dosłownie na momencik, żeby spytać czy pilne i że potem oddzwoni, ale jak wrócił to histeria weszła w etap "odejdź już za późno" i był krzyk "mama, mama". Bidusia moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47551337]Aga, jakby ci to... polecam 13 stycznia
![]() Moja sisotra mi poleca 15 styczeń. Bo Zuzka 13.01.2013 , to drugie 15. 01.2015 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pyt. mam ![]() musze kupic zelazko, najlepiej juz jutro ![]() jakie macie modele (pytam o te nowsze co bym mogla ewentualnie jeszcze dostac)albo ogolnie firmy? co polecacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja mówiłam że od prawie tygodnia pijemy z TZtem kefirek z grzybka tybetańskiego? Zamówili sobie ze swoim szefem a ja jestem dodatkowym królikiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja mam Pstryniu Philipsa, ale nie pamiętam modelu, spróbuję poszukać. Zadowolona jestem, tzn TZ jest bo ja nie prasuję ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-gc3320.bhtml to Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-08-01 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzybek tybetanski? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja lecę spać bo jutro do pracy trza wstać. Buziaki. Dobranoc.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 | |||
Zakorzenienie
|
No kurna, czy faceci naprawde mają mózgi? Bo sie zastanawiam po dzisiejszej wizycie szanownego tatusia! Zaprasza mnie na impreze do kumpla z pracy, taka poweselna, zaprosił kilkunastu kolegów z dziewczynami/zonami, bo cytat: nie wiedziałem, czy Twoja mama da rade małęgo uspic i czy sie zgodzisz ze mną isc. Koniec cytatu. Zaproszenie obowiązuje od dzis na jutro.
Młode odsmoczkowane bezproblemowo ![]() ![]() DELI, jak ja Ci zazdroszcze tych drzemek Amelosowych ![]() ![]() ![]() FEWCIU, uwazaj na siebie, dzis dobrze? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi nie pocytowało ![]() MENEQ, kochana wspólczuje bardzo, ja wiem co to conocne kilkugodzinne tugezy, nic fajnego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Konto usunięte
|
Sylwietta, śmierdzi mi ta impreza bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pies sąsiadów tak wyjcuje mi przed oknem, ze chyba go posle w kosmos ![]() ![]() ![]() NETI, super prezent!!! PSTRYNIU, co do golenia to ja maszynka i ogien, ale zawsze z "czyms" na nogach, zwykłe mydło w płynie nawet robi róznice, po samej wodzie to bym chyba skre zdarłą ![]() ![]() ![]() AGA, ale super, ze bedzie parka! Trafił tż w dyche ![]() ![]() cos jeszcze pamiętałam i wyleciało... Dobranocki ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47552731]Sylwietta, śmierdzi mi ta impreza bardzo.[/QUOTE] Czemu Szaju? Ja i tak nie pójde, głownie ze wzglęgu na to, zeby nie było "jaka zdesperowana, co jej powiem to łyka" . Bo mnie to zdegustowało, ze tak dzis wyskoczył, najpierw zrozumiałam, ze za tydzien. Poza tym- nie mam sie w co ubrac ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
pstryczku nie zrozumialysmy sie: to jest kostium, np. taki:https://www.google.co.jp/search?q=ar...ce%3B450%3B450
Mam w tym stylu i bardzo sobie chwale. Ba sa wersje z dlugim rekawem i spodenkami, z bluza z kapturem, no cuda na kiju. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku chodzi mi o wpis na blogu. Mam nadzieję że się mylę.
Aga cudownie że z Małżeństwem wszystko dobrze! ![]() Moje dziecko jeszcze śpi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu po żelazko do Avansu jedz jesli masz u siebie likwidacja jest i ceny o 40 % nizsze my wczorai kupilismy robota bosha ze wszystkimi bajerami za 370 zl z 600 wiec mega okazje sa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i gdzie Gocha_p i e_vel i laurka, sarah, gojka juz też nie pisze,karusia nie zagląda, aplikacja czasem podczytuje,ale nie widzę też iffonki i czarnej ![]() Sylwietta, a gdyby impreza była tydzień poxniej to być poszła? potrafisz zapomnieć o tych wszystkich kobietach, upokorzeniach itp? tesknisz za swoim mężem? jak nie chcesz pisać tu to możesz w k byliśmy wczoraj u przyjaciol zobaczyć nowe maleństrwo, mieszkanko maleńkie, ok 10 gości, w domu chybaa ze 40 st ![]() ![]() nie wspomne,że dziecko strasznie płakało, jak to tatus powiedział, pewnie kolke miał ![]() powiem,że ja i TZ z powodu wysokiej temperatury nie daliśmy rady dłuźej posiedzieć u nas trzcia nocka z rzędu ok i spanie prawie do 8, cziki nie ma i Leos spi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#687 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sylwia, wiesz, co mi do głowy przyszło? że chce cię zwabić na tę imprezę, kij wie czego dodać do picia albo i niczego, ale mieć potem w zeznaniach masy ludzi, że się szlajasz po imprezach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Lurker ;)
|
Kurcze Sylwia, naprawde w ogole rozwazalas to jego zaproszenie? Po tym wszystkim od tak moglabys gdziekolwiek z nim pojsc, tym bardziej do znajomych i udawac, ze nic sie nie stalo i jest ok? Mam nadzieje, ze nie, bo jestes madra babka, a to byloby najglupsze co moglabys zrobic w tej chwili.
Fewciu mala spala nam do 8 ![]() ![]() Aga gratuluje ptaszka, tez chcialabym miec synka jeszcze ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
Sylwia gratuluje odsmoczkowania...ja chyba jeszcze poczekam..
![]() a co do szanownego..Sywlia chyba nie zmierzasz iść??? nawet jeśłi byłoby to za miesiąć? ![]() Ja dziś pobudka o 6 i wio- turbo wyzwanie- Pięknie się upociłam Jak świnka na wybiegu-czuję sie super. Za wczorajszy brak treningu dziś i pobudka i nowe wyzwanie-ale sprostałam i czuję że zyję ![]() dzięki WAM ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Aga gratuluje chlopczyka!!!!!
Sylwia, ja tu nie chce mowic co masz robic i oceniac bo to nie w mojej gestii jestes madra kobieta, ale....cos mi tu smierdzi, za szybko cos sie to wszystko dzieje, no nie wiem.... Ostrozna badz bo sie wszystkie tu martwimy o Ciebie :-* Marsi moj tez dzisiaj wstal, po 8 ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.