![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Buldog ooo fajnie, też tak chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Magda to są fryzury, które by mi się podobały, ślub mam dopiero we wrześniu, do tego czasu mam nadzieję, że jeszcze duużo mi urosną więc jeszcze o próbnej fryzurze nawet nie myślę, na razie jestem na etapie odchudzania się przed pierwszymi poszukiwaniami sukni ślubnej
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Buldog Fajnie ci szybko włosy rosną, ja to mam pecha co mi coś urośnie to końcówki się wykruszą i wychodzi na to, że mam zawsze tej samej długości włosy, a chciałabym mieć takie do pasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Magda właśnie ja zawsze miałam ten sam problem, od Komunii jak mi mama ścięła włosy nie umiałam ich mieć dłuższych niż do ramion, jeszcze tym bardziej że mam włosy kręcone, to zapuszczanie zawsze kończyło się u fryzjera ścięciem. Ale jakiś czas temu trafiłam na bloga anwen i od tego czasu stosuję olejowanie, odpowiednio dobrane serum na końcówki, maski i keratynę i nie dość ze włosy wyglądają zdrowo to w końcu przekroczyłam dotychczas nieosiągalną granicę "do ramion"
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Magda musisz dobrać odpowiedni olej do Twoich włosów a przede wszystkim nie możesz go dać za dużo, bo wtedy więcej z tym problemów niż pożytku
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Buldog Właśnie sobie czytam porady na tej stronie, ale kurcze tego jest tak dużo, a ja nie mam tyle czasu. Jak na razie piję drożdże i pomyślę o olejowaniu raz na jakiś czas.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
No tam jest tego bardzo dużo! Na początek poczytaj porady dla początkujących, mi już samo wprowadzenie tych kilku zmian dużo pomogło!
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Kasza owsiana jednak mi ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Buldog Nie pomyślałam o tym, że włosy żyją średnio 5 lat, czyli jak się nie przyśpieszy ich wzrostu to nie będę ich miała dłuższych niż 60cm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Magda no masz rację, lepiej drobnymi kroczkami niż się zniechęcić
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() sandra-ale ładne fryzurki ![]() tez najbardziej lubię pęczak ![]() ![]() ![]() ![]() śwetny teściu ![]() ![]() ![]() madzia-no no-ty szybko leć do lekarza powiedz że coś strasznego się z toba dzieje i pewnie koniec jest blisko ![]() ![]() ![]() ![]() daga-też dzis kupiłam tylko mandarynki zamiast słodkości ![]() ania86-jak ty ładnie ćwiczysz ![]() ![]() ania89-ile masz minut w tym miesiącu? ja chciałam dobić 500 ale jak dobije 200 to będzie dobrze... reszty nie pamiętam co miałam napisac wiec tylko buziale przesyłam ![]() ![]() dziś na obiad robiłam bitki wołowe z sosem grzybowym,puree i kapustą kiszoną ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Dupa blada, miałam rano wam napisać, ale cały dzien albo laboratorium albo telekonferencja , albo jakies wygłupy w pracy ![]() Wpadłam do domu, jem na szybkiego i lece do bankomatu, zrobie małe zakupy i o 18:15 mam wybieganie z grupą. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Buldog taaa ja to napewno nie mam z tobą szans. Ja zamiast mieć co raz dłuższe to mam co raz krótsze albo takie same
![]() ![]() Aguś łaaaa wiesz co się stało z resztą mojej ulubionej czekolady?? Synek wrzucił mi tą czekoladę do wczorajszego kakaa którego nie wypił i było skwaszone, a więc pierwszy raz w życiu mi się czekolada czy kakao zmarnowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Przyczajenie
|
Ja dziś już jestem po treningu! Specjalnie zarejestrowałam się na forum, ponieważ chcę zrzucić kg na Sylwestra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
Magda no też jeszcze dużo zostało do długich wiec spokojnie możemy rywalizować :P
Worhin witaj ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
hej
czytałam Was troszkę, ale nie chce mi się cytować, zmęczona jestem eh ;/ jak pijecie te drożdże? słyszałam że 1/3 kostki zaparzyć szklanką wrzątku, tak? boje się trochę, czy umiałabym to tak zrobić, żeby się ne zatruć ![]() witaj Worhin ![]() ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem. Podreptałam z kijkami przeszło 6,6 km i endomondo - któro coraz bardziej lubię - mówi, że spaliłam przy tym 594 kcal
![]() Zjadłam serek wiejski z kilkoma pomidorkami koktajlowymi i zadowolona mogę odpoczywać. Do jutra dziewczynki ![]() Ps. Witaj Worhin
#678 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Czy u was tez taki spiacy dzien? Musialam sie zdrzemnac popoludniu, masakra. Obudzialam sie na "Singielke" tyle dobrze ![]() Madzia, przeczytalam KAKAO i mam teraz na nie ochote, uwielbiam ![]() ![]() zuza_kg, moj chrzesniak ma urodziny w piatek ![]() Pomaluje dzisiaj paznokcie ![]()
#679 |
Raczkowanie
|
Melduje zaliczona siłownię
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() po pracy byłam jeszcze na szybkich zakupach w Biedrze, więc późno wróciłam ale teraz już słodki relaks ![]() na późny obiad miałam kotleciki z mięsa mielonego z indyka z pieczarkami i cebulką w panierce z płatków jaglanych. Pychotka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a kasze owsianą też mam, kupiłam kiedyś, ale jeszcze nie wypróbowałam ![]() ![]() ja jem na śniadanie omleta owsianego z masłem orzechowym i owocem-zazwyczaj bananem i uwielbiam to śniadanko ![]() i generalnie zazwyczaj nie mam problemów ze zjedzeniem, nawet jak wcześnie wstaje(choć mimo wszystko głodniejsza jestem jak wstaje później), ale czasem mam takie dni że ciężko mi wcisnąć śniadanie, ale to zazwyczaj jak jestem zestresowana czymś itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale codziennie suszarka, prostownica to co się dziwić ![]() Cytat:
![]() ![]() ale ten miesiąc będzie słaby, bo na początku miesiąca nic nie ćwiczyłam, niedawno się ruszyłam, ale i tak nie są to jakieś mega ilości. A jeszcze w przyszłym tygodniu czeka mnie 5dniowy wyjazd na szkolenie, więc ćwiczeń nie będzie i cóż ![]() ale grudzień będzie na pewno lepszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Liviene 1/3 kostki zalewasz wrzątkiem, ale musi to być wrzątek! Ja piję to po 15-20 minutach i zapijam sobie mlekiem, wtedy mnie to nie odrzuca
![]() [Zuzka Ja nie wiem co ty tam w tym endomondo wpisałaś. Ale jakim cudem przy truchtaniu 6,6km spalasz prawie 600kcal? Jak ja podczas godzinnego biegania tyle spalam ![]() ![]() ![]() Syska Ja dzisiaj chciałam zrobić taki deser dla wszystkich w pucharkach, a dokładniej pokrojone owoce zalać galaretką i dodać bitej śmietany na górę, dla mnie oczywiście bez tej śmietany ![]() ![]() Ania89 hehe u mnie jajko ze słodkim by nie przeszło ![]() ![]() ![]() Ja uciekam poćwiczyc troche na bieżni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Madzia, moja mama zawsze robiła nam takie galaretki jak byliśmy młodsi, do tego jeszcze starta czekolada mleczna, mniam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zuzka, mnie też się wydaje, że 600kcal to bardzo duuużo jak na takie chodzenie mała ![]()
08.2016: 63,2kg 04.2018: 55,3kg ![]() Biegam bo lubię ![]() 30.06.2018 ![]() Edytowane przez sysa09 Czas edycji: 2015-11-17 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
Syska Ja uwielbiam robić takie deserki. Moje dzieci lubią owoce ale aż tyle ich nie jedzą, a jak zrobię taki deserek to chętnie wcinają
![]() ![]() Ja zapijam drożdże małą ilością mleka, tylko po to żeby zabić ten smak w ustach ![]() ![]() Hahaha ja to jestem udana, chciałam pobiegać na bieżni a nie wiedziałam, że już tak późno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
a drożdży to się w mleku nie rozpuszcza? mi sie wydaje że nie powinno się to gryźć
![]() madzia-toż to marnotrastwo czekolady-mandat powinnaś dostać:P piernik?? osz ty pierniku ![]() zuza-a u mnie deszcz...jedyny sport który lubię to kije i deszcz pada... ania89-ja na początku miałam zapał a teraz dupa blada...też mam mało minut... jutro jadę do neurologa z moimi pleckami...się okaże co dalej...trzymcie kciuki ![]()
#685 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor!
Brawo za wszytskie spadki i treningi. Ciesze sie ze coraz wyższe obroty macie ![]() Ja wróciłam z wybiegania. 11,5km podbiegów i zbiegów po polach lasach łąkach szosach z wiatrem wiejącym mocno w ryj! Siedzę w wannie i sie szoruje bo jestem bardzo brudna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja nie farbuję akurat, ale prostownica i suszarka robią swoje ![]() a że jak pisałam z pielęgnacją u mnie średnio(choć akurat przy włosach używam odżywek itd), no ale to trochę mało i przydałoby się jakieś olejowanie/maski itd, no ale mi się nie chce robić takich rzeczy, więc cóż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() niedużo, nawet mnie to nie zmęczyło, no ale lepszy jakikolwiek ruch, niż siedzenie na kanapie, więc i tak ok ![]() ![]() trzymam ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
ze sportu...oglądam mecz
![]() ![]()
#688 |
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() ![]() Madzia fajne te deserki - zdrowe i smaczne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
Hejka, chętnie dołączę się do Was
![]() ![]() Nie pierwszy raz w życiu się odchudzam, ale przyznam, że ciężko mi teraz konkretnie się zawziąć i ruszyć z tematem ostro ![]() Liczę na to, że kontakt z Wami, wsparcie i wspólne śledzenie wyników pomoże mi ![]() Na dzień dzisiejszy moja waga przy wzroście 162 wynosi 55 kg ;D. Moją największą zmorą są słodycze, bez których nie wyobrażam sobie dnia ![]() wzrost 162cm waga obecna 55 kg waga wymarzona 47 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi sie isc do pracy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.