![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cześć dziewczyny
![]() Ale naskrobalyscie przez weekend, nie umiałam z Wami pisać bo byliśmy podpisać umowę z zespołem na wesele ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
A ja łupie orzechy na sobotnie ciasto
![]()
#633 |
Zakorzenienie
|
Ale plotkary
![]() Ciesze sie ze poniedziałek za mną, wlasnie sie relaksuje w wannie, ale chce i tak sie porozciągać/yoge poćwiczyć wieczorem więc prysznic znowu wskazany, ewentualnie wskoczę z rana o 5 ![]() Dzisiaj pierwszy dzien w pracy po tygodniu chorobowego i jestem załatana. Dostałam praktykantke dzisiaj i tlumacze jej procesy biochemiczne po niemiecku ![]() Do pracy chyba zrobie sobie box z kurczakiem i makaronem i jakimś warzywem ktore znajdę w lodowce. To jakis poczatek trzymania czystej miski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
sandra-ooo cycki muszą być na ślub
![]() ![]() ![]() sysa-a no jabluszka smaczne ![]() ![]() ja dziś miałam mamę na obiedzie a jutro teścia...szkoda że mnie nikt nie zaprasza:P
#635 |
Zakorzenienie
|
Na szczescie koniec dnia... Jestem taaak zmeczona, a musze jeszcze sie pouczyc na jutrzejsze koło z mechaniki materiałów
![]() ![]() ![]() 1. Serek wiejski lekki z polowa kromki ciemnego chleba 2. Warzywa na patelnie , kotlet mielony z indyka, 1/3 torebki kaszy pęczak 3. Jogurt naturalny activia + 30g muesli, kawka z automatu 4. Dwie cienkie kromki chleba probody, plaster zoltego sera, ser bialy, salata, pomidor, ogorek zielony , herbata z łyżeczka miodu Aga wszyscy do Ciebie przylatuja na obiadek a nikt Cie nie chce zaprosic? Mendziarstwo ![]() ![]() Bejata czyli dosc ciezki powrot do pracy po wolnym? Milego wieczoru ![]() Sysa to Ty jeszcze tego ciasta nie robilas? Wydawalo mi sie, ze juz zrobilas i zniknęło natychmiastowo ![]() Buldog spoko tesciu, ma racje ![]() LilyLo super super spadki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() niedawno wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przepis banalnie prosty ![]() ![]() ![]() a pieczoną faszerowaną cukinie też uwielbiam ![]() najbardziej z mięsem mielonym, kaszą jaglaną, pieczarkami i cebulką ![]() ![]() Cytat:
![]() robiłam takie, tylko bez papryki a zamiast tego z cebulką. Pychotka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ja w końcu dzisiaj jestem zadowolona ze swojego jedzenia. Może jeszcze nie na 100% idealnie, ale i tak w porównaniu z tym co było ostatnio to jest super! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
aza, robilam, robilam ale w sobote bede robila drugie, dla tza
![]() ![]()
#638 |
Zakorzenienie
|
Ania86 wyprobuje na pewno ale bez tego serka topionego
![]() ![]() A sniadanie to ja jadlam o 6 rano, wiec slabo wchodzi ![]() ![]() Jak praca fajna jest to pewnie, nie ma co narzekac, chociaz wiadomo... Boli, ze tyle czasu sie marnuje Sysa aaa czyli mi sie nie pomieszalo ![]() Zeżarłam jeszcze banama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
daga-a ja kabanoski:P zamiast ćwiczeń...tępa dzida ze mnie
![]() ania89-ale bido dojazd masz długi...współczuje...
#641 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki dobrej nocy życzę !
Ja nie pocwiczylam. Zjadłam obiad a potem 2 oreo i wypiłam szklankę mleka. Zrobiłam posiłki za to na jutro do pracy. A po pracy mam trening biegowy. Napisze Wam rano dzien dobry z kawa ;-) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czy fajna to się jeszcze okaże ![]() ![]() ale przynajmniej wiem za co robię. Bo w poprzednich pracach-nie dość że lipne były, to jeszcze jak nadchodził dzień wypłaty to nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać ![]() no mam nadzieję, że będę zadowolona, choć na razie trochę mnie przeraża ta praca, no ale początki zawsze są ciężkie ![]() no niestety. A generalnie miałam pracować w innym salonie, który miałabym dużo bliżej,a na ostatnią chwilę się dowiedziałam, że jednak gdzie indziej ![]() W końcu miałam dietetycznie dzień na + ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Raczkowanie
|
hej dziewczęta
zważyłam się i mamy -1 kg od początku, czyli 76-75....-58, ale to przez to że nie cwiczyłam i straciłam motywację, ale dziś jestem zmotywowana. Znalazłam na dnie szafki takie wydrukowane dawno temu pierdoły, jakieś inspiracje, cytaty i harmonogram, wszystko pięknie pomalowałam, poprzyklejałam i wgl, efekt jak w podstawówce, ale będzie cieszył oczy. Wszystko na drzwiach sypialni przykleiłam, centralnie na środku, żeby się wstydzić, jak będę chciała zrezygnować, bo te wszystkie dzienniczki chowane w szufladę mi ne pomagają, a ja chcę wyraźnie widzieć swoje malutkie postępusie ![]() Byłam u fryzjerki, obciełam moje długie, zniszczony włosy, i...... nie uwierzycie, jestem szczęśliwa, jest mi lżej, jakby ktoś dał mi skrzydła :P: to chyba dzięki temu mam dziś zalew takich pozytywnych myśli, wiadomo droga do sukcesu to lepsze i gorsze dni. Melduję, że nie pochłonęłam dziś nic słodkiego. Mym jedynym grzeszkiem ciągle jest biały chleb, eh... ;p Nie słodziłam też żadnych napojów i starałam się delektować obiadem.
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Ja nie dam rady was nadrobić, dlatego się tylko witam
![]() Poszłam wczoraj wcześnie spać to teraz jestem wyspana ![]() ![]() Przez moją @ od 2 dni ssało mnie na jakąś pyszną czekoladę, wczoraj ją kupiłam i co? zjadłam 4 kostki i mnie zemdliło, reszta leży i jej nawet nie ruszam, chyba jestem chora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana przy kawce
![]() Madzia brawa dla Ciebie za ta czekolade ![]() ![]() Livienie super, gratuluje spadków i fajnie ze tak ostro sie zmotywowalas. Mysle , ze takie rzrczy to super sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Daga Nie jedz słodkiego, od tego brzuch boli i mdli
![]() No właśnie chyba chora jestem, ja i nie zjeść całej czekolady? ![]() Leży mi przed nosem ta czekolada, moja ulubiona i jakoś mnie nie rusza, chyba muszę iść do lekarza ![]() Ale wiecie jeszcze mamy cały dzień przed sobą ![]() Melduje zaliczone ćwiczenia: 45min rowerka (21,1,km), Killer, 65 przysiadów i 65 brzuszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za nieludzka godzina na pisanie? ![]() Melduję, że zaczynam 9. dzień diety i mam nadzieję, że 9. bez grzeszków. Dziś po pracy planuje kijki - oby tylko pogoda dopisała.
![]() |
#649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te zamartwianie się to tak na serio? Zapomniałam się przyznać, że zanim zeżarłam 4 kostki czekolady to 2 godziny wcześniej zjadłam 2 garści żelków haribo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już jestem spokojniejsza ![]()
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() agafisia ja też uwielbiam takie jabłka, ale zazwyczaj kończy się na tym, że zanim je przygotuję nie mam już czekolady, żeby ją do środka włożyć ![]() ![]() ![]() ![]() aza3994 wiem, że teściu spoko, to równy gość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bejata440 mam nadzieję, że źle doczytałam i to nie chodzi o żadne ciasteczka oreo? ![]() Aniaa_89 a ja mam patent na jedzenie śniadania, kolację jem zazwyczaj białkową albo białkowo-warzywną, a że uwielbiam chleb to rano jak tylko otworzę oczy pierwsze co myślę to ŚNIADANIE ![]() ![]() Liviene gratuluję spadków ![]() ![]() ![]() Butterfly_27 gratuluję spadków i wytrwałości w walce z czekoladą ![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-17 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zadomowienie
|
Hej! U mnie wczoraj standard jeśli chodzi o ćwiczenia - 80 minut ( 40 hula hop i 40 rowerek). Coś ostatnio kiepsko się czuje - serce mi wali jak młotem bez powodu, może ciśnienie, kawę piję jedną góra dwie dziennie.... Najbardziej mam pietra jak kieruję autem a mnie takie coś dopadnie....
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Sandra właśnie tych cycków zawsze najbardziej szkoda, a przeważnie tak jest że podczas diety one jako pierwsze chudną....
#654 |
Zakorzenienie
|
buldog25 - ja z kasz to najbardziej jęczmienną ewentualnie kuskus. Nie cierpię gryczanej i jaglana tez nie bardzo mi podchodzi. Ja mam podobny patent - na śniadanko i drugie śniadanko chlebuś, który uwielbiam
![]() ![]() Butterfly_27 ja Ci źle nie życzę Kochana, sama jestem totalnie uzależniona od czekolady i jestem przekonana, że nie byłoby możliwości żebym przestała po 4 kostkach ![]()
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-11-17 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
ja niestety chyba też nie poprzestałabym na 4 kostkach.....
#656 |
Raczkowanie
|
ania8628 to jest niesprawiedliwe, że nie możemy sobie wybrać, z czego chciałybyśmy schudnąć
![]() Zuza_kg Ja uwielbiam wszystkie kasze pod każdą postacią, na słodko, wytrawnie obojętnie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Buldog tez jeszcze nie jadlam kaszy owsianej, podziel sie wrazeniami po obiadku
![]() ![]() Smieszny tesciu ![]() Ania86 mnie tez czasem tak pikawa wali, nie wiem od czego... Dzisiaj: 1. Serek wiejski 2. Kromka ciemnego chleba, salatka z indykiem i brzoskwinia 3. Banan maly i 2 mandarynki 4. Zupa pomidorowa z makaronem 5. Jablko 6. Salatka warzywna |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Firma przyniosła dziś torta bezowego....
![]() ![]()
#659 |
Zakorzenienie
|
Buldog Jejku ale ci zazdroszczę, też bym bardzo chciała pójść do teatru
![]() ![]() Ja lubię kasze ale tylko z mlekiem, tj kasze manne ![]() ooo tak jak przytyje to pierwsze co to brzuch i ![]() ![]() ooo ja teraz czytam co piszę, ja już po polsku nie umiem pisać, tylko wstawiam szyk niemiecki ![]() ![]() Hahaha ja motywatorem, dobrze, że nie bierzecie ze mnie tych złych przykładów ![]() Ania86 gratki za ćwiczenia ![]() ![]() Zuzka Ja jem tak samo, na śniadanie chlebek, a kolacja warzywno-białkowa ![]() Ooo widzisz odmówiłaś torta, jesteś lepsza ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Raczkowanie
|
aza3994 dwa lata temu miałam baaardzo krótkie, takie na 5-7 cm, teraz mam już trochę za ramiona a ile planuję? hmm sama nie wiem, im do września będą dłuższe tym lepiej, bo chciałabym taką fryzurkę na ślubie jak w załączniku
Butterfly_27 Ja mam o tyle fajnie, że szef nam sponsoruje raz na dwa miesiące w ramach ukulturalniania pracowników podwójne bilety do kina, teatru, operetki itd ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.