Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 16:58   #631
buldog25
Raczkowanie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Cześć dziewczyny
Ale naskrobalyscie przez weekend, nie umiałam z Wami pisać bo byliśmy podpisać umowę z zespołem na wesele jutro was nadrobić! Z dietą oki, przyszły tesc powodzial ze niebawem cycki stracę :P

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
buldog25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 17:12   #632
sysa09
Zakorzenienie

A ja łupie orzechy na sobotnie ciasto
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 17:28   #633
bejata440
Zakorzenienie

Ale plotkary

Ciesze sie ze poniedziałek za mną, wlasnie sie relaksuje w wannie, ale chce i tak sie porozciągać/yoge poćwiczyć wieczorem więc prysznic znowu wskazany, ewentualnie wskoczę z rana o 5
Dzisiaj pierwszy dzien w pracy po tygodniu chorobowego i jestem załatana. Dostałam praktykantke dzisiaj i tlumacze jej procesy biochemiczne po niemiecku

Do pracy chyba zrobie sobie box z kurczakiem i makaronem i jakimś warzywem ktore znajdę w lodowce. To jakis poczatek trzymania czystej miski
Stary 2015-11-16, 17:37   #634
agafisia
Zakorzenienie

sandra-ooo cycki muszą być na ślub żeby mąż miał się czym cieszyć w noc poślubną:P
sysa-a no jabluszka smaczne proste i tanie-takie jak lubie

ja dziś miałam mamę na obiedzie a jutro teścia...szkoda że mnie nikt nie zaprasza:P

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 18:05   #635
aza3994
Zakorzenienie

Na szczescie koniec dnia... Jestem taaak zmeczona, a musze jeszcze sie pouczyc na jutrzejsze koło z mechaniki materiałów teraz pije sobie herbatkę czarną 0,5l z łyżeczka miodu pocwiczylam dzis 60minut i ladnie jadlam. Dzis:
1. Serek wiejski lekki z polowa kromki ciemnego chleba
2. Warzywa na patelnie , kotlet mielony z indyka, 1/3 torebki kaszy pęczak
3. Jogurt naturalny activia + 30g muesli, kawka z automatu
4. Dwie cienkie kromki chleba probody, plaster zoltego sera, ser bialy, salata, pomidor, ogorek zielony , herbata z łyżeczka miodu

Aga wszyscy do Ciebie przylatuja na obiadek a nikt Cie nie chce zaprosic? Mendziarstwo suuuper to jablko brzmi, moze tez kiedys zrobie

Bejata czyli dosc ciezki powrot do pracy po wolnym? Milego wieczoru

Sysa to Ty jeszcze tego ciasta nie robilas? Wydawalo mi sie, ze juz zrobilas i zniknęło natychmiastowo

Buldog spoko tesciu, ma racje

LilyLo super super spadki

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 18:27   #636
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

niedawno wróciłam do domu 8h pracy, a przez dojazdy, nie ma mnie w domu około 11h nigdy jeszcze nie miałam tak daleko do pracy, ale cóż. W końcu jakaś sensowna praca, to trzeba się przemęczyć z dojazdami

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Sysa aga ja za to wole kremy za zwykłymi zupkami to tak srednio jestem

Ania89 moze kiedys sprobuje, podrzuc przepis ja cukinie uwielbiam faszerowac i zapiekac
ja też wole kremy

przepis banalnie prosty kroję cukinie w kostkę(w całości, nie obieram ze skórki), do tego 1 ziemniak i 1marchewka, cebula i gotuję. Potem dodaję trochę bulionu, przyprawy i troszkę serka topionego(można bez tego, ale wg mnie lepiej smakuje i takie bardziej puszyste jest), blenduje i już

a pieczoną faszerowaną cukinie też uwielbiam
najbardziej z mięsem mielonym, kaszą jaglaną, pieczarkami i cebulką i czasem troszkę jakiegoś sera na to dla smaku

Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
Właśnie zbieram się do szpitala, zabieram ze sobą jednak własną wałówkę Szkoda mi prawie miesiąca diety zmarnować

500 g mięsa mielonego z indyka
1/2 czerwonej papryki
4 średnie pieczarki
1 jajko
pieprz, sól, zioła prowansalskie, słodka papryka - do smaku

Paprykę i pieczarki kroimy na dowolne kawałki, wszystkie składniki mieszamy. Formujemy kotleciki i smażymy/ pieczemy - co kto woli. Ja osobiście wsadziłam je do sylikonowej formy na muffinki i piekłam w "ruskim" piekarniku 30 min. Pyyyyycha!!
powodzenia, oby szybko zleciało

robiłam takie, tylko bez papryki a zamiast tego z cebulką. Pychotka czasem dodawałam też trochę jakiś otrębów, żeby trochę zagęścić dawno nie jadłam, muszę niedługo zrobić

Cytat:
Napisane przez LilyLo Pokaż wiadomość
osiągnęłam cel wagowy który sobie wymierzyłam na listopad -3kg 13 dzień diety, czuje się świetnie, oby tak dalej
super

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
ja w tym roku kombinuje z zupami krem-ale tak średnio mi podchodzą...właśnie mdłe i ta konsystencja zupek dla dzieci mi nie podchodzi...no i jestem po nich głodna ale czasem zrobię w dzień lekkiego jedzenia
zawsze można zrobić trochę bardziej płynne, nie takie mega gęste. No i jak się dobrze przyprawi to pychotka ja mogłabym jeść codziennie. Dzisiaj znów planuję na kolację krem z cukinii

Cytat:
Na szczescie koniec dnia... Jestem taaak zmeczona, a musze jeszcze sie pouczyc na jutrzejsze koło z mechaniki materiałów teraz pije sobie herbatkę czarną 0,5l z łyżeczka miodu pocwiczylam dzis 60minut i ladnie jadlam. Dzis:
1. Serek wiejski lekki z polowa kromki ciemnego chleba
2. Warzywa na patelnie , kotlet mielony z indyka, 1/3 torebki kaszy pęczak
3. Jogurt naturalny activia + 30g muesli, kawka z automatu
4. Dwie cienkie kromki chleba probody, plaster zoltego sera, ser bialy, salata, pomidor, ogorek zielony , herbata z łyżeczka miodu
ja tez wymęczona, ale może postaram się choć trochę pojeździć na rowerku

a dla Ciebie za ćwiczenia. I jedzonko ładne choć na śniadanie spokojnie mogłaś zjeść całą kromkę chleba, albo nawet ze 2 śniadanie musi być konkretne

ja w końcu dzisiaj jestem zadowolona ze swojego jedzenia. Może jeszcze nie na 100% idealnie, ale i tak w porównaniu z tym co było ostatnio to jest super!
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:38   #637
sysa09
Zakorzenienie

aza, robilam, robilam ale w sobote bede robila drugie, dla tza Jeju, jak Ty malo jesz, ja bym z glodu umarla chyba
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 19:58   #638
aza3994
Zakorzenienie

Ania86 wyprobuje na pewno ale bez tego serka topionego ja dodaje troche mleka dla delikatnosci i konsystencji
A sniadanie to ja jadlam o 6 rano, wiec slabo wchodzi jak jem o 9 czy cos to inaczej to wygląda
Jak praca fajna jest to pewnie, nie ma co narzekac, chociaz wiadomo... Boli, ze tyle czasu sie marnuje

Sysa aaa czyli mi sie nie pomieszalo bejb ja ostatnio tak duzo jadlam, pozwolilam sobie ostro... Przytylam wiec teraz pilnuje dietki...

Zeżarłam jeszcze banama

3/2017
Stary 2015-11-16, 20:34   #639
agafisia
Zakorzenienie

daga-a ja kabanoski:P zamiast ćwiczeń...tępa dzida ze mnie
ania89-ale bido dojazd masz długi...współczuje...

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 20:42   #640
aza3994
Zakorzenienie

A ja dożarłam jeszcze 2 wafle ryżowe i mnie dalej nosi ... Głupie baby...

3/2017
Stary 2015-11-16, 20:45   #641
bejata440
Zakorzenienie

Dziewuszki dobrej nocy życzę !
Ja nie pocwiczylam.
Zjadłam obiad a potem 2 oreo i wypiłam szklankę mleka.
Zrobiłam posiłki za to na jutro do pracy. A po pracy mam trening biegowy.
Napisze Wam rano dzien dobry z kawa ;-)
Stary 2015-11-16, 20:47   #642
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania86 wyprobuje na pewno ale bez tego serka topionego ja dodaje troche mleka dla delikatnosci i konsystencji
A sniadanie to ja jadlam o 6 rano, wiec slabo wchodzi jak jem o 9 czy cos to inaczej to wygląda
Jak praca fajna jest to pewnie, nie ma co narzekac, chociaz wiadomo... Boli, ze tyle czasu sie marnuje
no to fakt, że im wcześniej je się śniadanie tym gorzej wchodzi też tak mam choć i tak staram się, żeby było konkretne i najwyżej wciskam na siłę

czy fajna to się jeszcze okaże
ale przynajmniej wiem za co robię. Bo w poprzednich pracach-nie dość że lipne były, to jeszcze jak nadchodził dzień wypłaty to nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać
no mam nadzieję, że będę zadowolona, choć na razie trochę mnie przeraża ta praca, no ale początki zawsze są ciężkie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
ania89-ale bido dojazd masz długi...współczuje...
no niestety. A generalnie miałam pracować w innym salonie, który miałabym dużo bliżej,a na ostatnią chwilę się dowiedziałam, że jednak gdzie indziej no ale cóż zrobić, jak mus to mus.

W końcu miałam dietetycznie dzień na + i 35min na rowerku zaliczyłam, pomimo zmęczenia
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:50   #643
Liviene
Raczkowanie

hej dziewczęta
zważyłam się i mamy -1 kg od początku, czyli 76-75....-58, ale to przez to że nie cwiczyłam i straciłam motywację, ale dziś jestem zmotywowana. Znalazłam na dnie szafki takie wydrukowane dawno temu pierdoły, jakieś inspiracje, cytaty i harmonogram, wszystko pięknie pomalowałam, poprzyklejałam i wgl, efekt jak w podstawówce, ale będzie cieszył oczy. Wszystko na drzwiach sypialni przykleiłam, centralnie na środku, żeby się wstydzić, jak będę chciała zrezygnować, bo te wszystkie dzienniczki chowane w szufladę mi ne pomagają, a ja chcę wyraźnie widzieć swoje malutkie postępusie
Byłam u fryzjerki, obciełam moje długie, zniszczony włosy, i...... nie uwierzycie, jestem szczęśliwa, jest mi lżej, jakby ktoś dał mi skrzydła :P: to chyba dzięki temu mam dziś zalew takich pozytywnych myśli, wiadomo droga do sukcesu to lepsze i gorsze dni.
Melduję, że nie pochłonęłam dziś nic słodkiego. Mym jedynym grzeszkiem ciągle jest biały chleb, eh... ;p Nie słodziłam też żadnych napojów i starałam się delektować obiadem.
Liviene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 03:53   #644
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ja nie dam rady was nadrobić, dlatego się tylko witam

Poszłam wczoraj wcześnie spać to teraz jestem wyspana Zabieram się dzisiaj za ćwiczenia po dwóch dniach przerwy
Przez moją @ od 2 dni ssało mnie na jakąś pyszną czekoladę, wczoraj ją kupiłam i co? zjadłam 4 kostki i mnie zemdliło, reszta leży i jej nawet nie ruszam, chyba jestem chora Jaaaa i tylko 4 kostki czekolady??? przecież ja potrafię całą zeżreć, do tego docisnąć jeszcze inne słodycze
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 05:25   #645
aza3994
Zakorzenienie

Witam z rana przy kawce u mnie dzis maly spadek notywacji.. Tzn mam straszna ochote na slodycze, chce mi sie isc do sklepu i kupic jakaś slodka buleczke albo cos czwkpladowego, masakra...

Madzia brawa dla Ciebie za ta czekolade podziwiam udowodnilas ze JEDNAK mozna nie zeżreć calej czekolady na raz :p

Livienie super, gratuluje spadków i fajnie ze tak ostro sie zmotywowalas. Mysle , ze takie rzrczy to super sprawa

3/2017
Stary 2015-11-17, 05:57   #646
Butterfly_27
Zakorzenienie

Daga Nie jedz słodkiego, od tego brzuch boli i mdli
No właśnie chyba chora jestem, ja i nie zjeść całej czekolady?
Leży mi przed nosem ta czekolada, moja ulubiona i jakoś mnie nie rusza, chyba muszę iść do lekarza
Ale wiecie jeszcze mamy cały dzień przed sobą
Melduje zaliczone ćwiczenia: 45min rowerka (21,1,km), Killer, 65 przysiadów i 65 brzuszków
Stary 2015-11-17, 05:59   #647
aza3994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Daga Nie jedz słodkiego, od tego brzuch boli i mdli
No właśnie chyba chora jestem, ja i nie zjeść całej czekolady?
Leży mi przed nosem ta czekolada, moja ulubiona i jakoś mnie nie rusza, chyba muszę iść do lekarza
Ale wiecie jeszcze mamy cały dzień przed sobą
Melduje zaliczone ćwiczenia: 45min rowerka (21,1,km), Killer, 65 przysiadów i 65 brzuszków
Super aktywność!!!! No nie zachecaj sie tak do tej czekolady jak Cie nie wola to sama do niej nie idz ja sobie powiedzialam stanowcze NIE i zamiast buly kupie sobie mandarynke

3/2017
Stary 2015-11-17, 06:11   #648
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie dam rady was nadrobić, dlatego się tylko witam

Poszłam wczoraj wcześnie spać to teraz jestem wyspana Zabieram się dzisiaj za ćwiczenia po dwóch dniach przerwy
Przez moją @ od 2 dni ssało mnie na jakąś pyszną czekoladę, wczoraj ją kupiłam i co? zjadłam 4 kostki i mnie zemdliło, reszta leży i jej nawet nie ruszam, chyba jestem chora Jaaaa i tylko 4 kostki czekolady??? przecież ja potrafię całą zeżreć, do tego docisnąć jeszcze inne słodycze

Co to za nieludzka godzina na pisanie? Ja co prawda tez wstaję o 5 ale mnie zastrzeliłaś. Ja tez potrafię całą czekoladę zeżreć i dociskam ze swobodą więc martwię się o Ciebie kobieto!
Melduję, że zaczynam 9. dzień diety i mam nadzieję, że 9. bez grzeszków. Dziś po pracy planuje kijki - oby tylko pogoda dopisała.

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 07:40   #649
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Super aktywność!!!! No nie zachecaj sie tak do tej czekolady jak Cie nie wola to sama do niej nie idz ja sobie powiedzialam stanowcze NIE i zamiast buly kupie sobie mandarynke
hehe obraziłam się na nią

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Co to za nieludzka godzina na pisanie? Ja co prawda tez wstaję o 5 ale mnie zastrzeliłaś. Ja tez potrafię całą czekoladę zeżreć i dociskam ze swobodą więc martwię się o Ciebie kobieto!
Melduję, że zaczynam 9. dzień diety i mam nadzieję, że 9. bez grzeszków. Dziś po pracy planuje kijki - oby tylko pogoda dopisała.
Ja zawsze wstaje o5tej bo wcześnie chodzę spać, ale czasami przebudzę się 10-15min przed budzikiem
A te zamartwianie się to tak na serio? Zapomniałam się przyznać, że zanim zeżarłam 4 kostki czekolady to 2 godziny wcześniej zjadłam 2 garści żelków haribo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 07:49   #650
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
A te zamartwianie się to tak na serio? Zapomniałam się przyznać, że zanim zeżarłam 4 kostki czekolady to 2 godziny wcześniej zjadłam 2 garści żelków haribo

No to już jestem spokojniejsza

13.10.2017
Stary 2015-11-17, 07:52   #651
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
No to już jestem spokojniejsza
Nie dobra jesteś, życzysz mi żebym się obżerała
Stary 2015-11-17, 08:12   #652
buldog25
Raczkowanie

Hej dziewczynki Wczoraj byłam z TŻ w teatrze, uśmiałam się tak, że dzisiaj mam zakwasy jak po dobrym treningu brzucha, jak myślicie mogę w takim wypadku jednak zaliczyć wczorajszy dzień jako treningowy? Ja wczoraj na obiad miałam gołąbki a dzisiaj planuję pałki z kurczaka z kaszą owsianą (jeszcze nigdy takiej nie jadłam, więc nie wiem czy w ogóle będzie mi smakować, ale ja jestem na tyle kaszolubna więc pewnie zagości w naszej kuchni na dłużej). A Wy lubicie kasze?

agafisia ja też uwielbiam takie jabłka, ale zazwyczaj kończy się na tym, że zanim je przygotuję nie mam już czekolady, żeby ją do środka włożyć wiem, że cycki muszą być, ale ja mam akurat taką głupią budowę, że biustonosz nawet w tych "najgorszych czasach" miałam max 70B, ale za to nadrabiam No i przy każdej diecie pierwsze co leci to właśnie cycki

aza3994 wiem, że teściu spoko, to równy gość Jak mnie TŻ przedstawił to od razu zaczął do mnie mówić "synowa", żartował, że jakby był młodszy to mój S. nie miałby z nim szans ostatnio nas uświadamiał, że nie możemy doprowadzić do monotonii w seksie Także równy gość a jak poszło kolokwium? Aaaa i za wafle!!

bejata440 mam nadzieję, że źle doczytałam i to nie chodzi o żadne ciasteczka oreo?

Aniaa_89 a ja mam patent na jedzenie śniadania, kolację jem zazwyczaj białkową albo białkowo-warzywną, a że uwielbiam chleb to rano jak tylko otworzę oczy pierwsze co myślę to ŚNIADANIE a tak serio, to nawet jak TŻ idzie na rano do pracy i wstajemy o 4.00 to nie mam problemów z jedzeniem, baaa jak on wyjdzie to czasami przez ten pełny brzuszek zdarzy mi się jeszcze fajnie pospać

Liviene gratuluję spadków a ja ostatnio zapuszczam włosy pod welon ale też już marzę, żeby je ściąć bo jednak dużo mniej czasu zajmuje ułożenie krótkich włosów

Butterfly_27 gratuluję spadków i wytrwałości w walce z czekoladą Ty jesteś chyba naszym największym motywatorem

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56

Edytowane przez buldog25
Czas edycji: 2015-11-17 o 08:14
Stary 2015-11-17, 08:33   #653
ania8628
Zadomowienie

Hej! U mnie wczoraj standard jeśli chodzi o ćwiczenia - 80 minut ( 40 hula hop i 40 rowerek). Coś ostatnio kiepsko się czuje - serce mi wali jak młotem bez powodu, może ciśnienie, kawę piję jedną góra dwie dziennie.... Najbardziej mam pietra jak kieruję autem a mnie takie coś dopadnie....

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Sandra właśnie tych cycków zawsze najbardziej szkoda, a przeważnie tak jest że podczas diety one jako pierwsze chudną....

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:37   #654
Zuza_kg
Zakorzenienie

buldog25 - ja z kasz to najbardziej jęczmienną ewentualnie kuskus. Nie cierpię gryczanej i jaglana tez nie bardzo mi podchodzi. Ja mam podobny patent - na śniadanko i drugie śniadanko chlebuś, który uwielbiam - nie mam absolutnie żadnych problemów z jedzeniem rano i podobnie jak Ty budzę się z radosnym okrzykiem ŚNIADANIE na ustach Za to kolacyjka grzecznie białkowo warzywna.

Butterfly_27 ja Ci źle nie życzę Kochana, sama jestem totalnie uzależniona od czekolady i jestem przekonana, że nie byłoby możliwości żebym przestała po 4 kostkach

13.10.2017

Edytowane przez Zuza_kg
Czas edycji: 2015-11-17 o 08:40
Stary 2015-11-17, 08:41   #655
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
jestem totalnie uzależniona od czekolady i jestem przekonana, że nie byłoby możliwości żebym przestała po 4 kostkach
ja niestety chyba też nie poprzestałabym na 4 kostkach.....

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:57   #656
buldog25
Raczkowanie

ania8628 to jest niesprawiedliwe, że nie możemy sobie wybrać, z czego chciałybyśmy schudnąć

Zuza_kg Ja uwielbiam wszystkie kasze pod każdą postacią, na słodko, wytrawnie obojętnie Najbardziej podchodzi mi kasza pęczak

Odliczanie do ślubu...
Stary 2015-11-17, 10:05   #657
aza3994
Zakorzenienie

Buldog tez jeszcze nie jadlam kaszy owsianej, podziel sie wrazeniami po obiadku jajestem kaszolubna, uwielbiam chyba wszystkie najmniej jeczmienna chyba
Smieszny tesciu to jakiej dlugosci masz teraz włosy a jakie chcesz?

Ania86 mnie tez czasem tak pikawa wali, nie wiem od czego...

Dzisiaj:
1. Serek wiejski
2. Kromka ciemnego chleba, salatka z indykiem i brzoskwinia
3. Banan maly i 2 mandarynki
4. Zupa pomidorowa z makaronem
5. Jablko
6. Salatka warzywna

3/2017
Stary 2015-11-17, 10:49   #658
Zuza_kg
Zakorzenienie

Firma przyniosła dziś torta bezowego.... Jestem bardzo bardzo dzielna i odmówiłam (choć sama w to nie wierzę). W czwartek mój chrześniak ma urodziny i wiem, że jemu nie będę mogła odmówić i zjem kawałek - ale spokojnie, mam już wszystko przemyślane i po prostu nie zjem w tym dniu obiadu i kolacji

13.10.2017
Stary 2015-11-17, 13:00   #659
Butterfly_27
Zakorzenienie

Buldog Jejku ale ci zazdroszczę, też bym bardzo chciała pójść do teatru A takie ćwiczenia też są dobre
Ja lubię kasze ale tylko z mlekiem, tj kasze manne
ooo tak jak przytyje to pierwsze co to brzuch i a jak schudne to pierwsze co to (.) (.) a i tak mam mało Muszę sobie strój kąpielowy nowy kupić, bo już za duży jest.

ooo ja teraz czytam co piszę, ja już po polsku nie umiem pisać, tylko wstawiam szyk niemiecki Ale wybaczcie mi dopiero z kursu wróciłam
Hahaha ja motywatorem, dobrze, że nie bierzecie ze mnie tych złych przykładów

Ania86 gratki za ćwiczenia Może masz mało magnezu jak pijesz tyle kawy i ci wtedy serce wali albo za wysokie ciśnienie?

Zuzka Ja jem tak samo, na śniadanie chlebek, a kolacja warzywno-białkowa
Ooo widzisz odmówiłaś torta, jesteś lepsza ode mnie
Stary 2015-11-17, 13:23   #660
buldog25
Raczkowanie

aza3994 dwa lata temu miałam baaardzo krótkie, takie na 5-7 cm, teraz mam już trochę za ramiona a ile planuję? hmm sama nie wiem, im do września będą dłuższe tym lepiej, bo chciałabym taką fryzurkę na ślubie jak w załączniku

Butterfly_27 Ja mam o tyle fajnie, że szef nam sponsoruje raz na dwa miesiące w ramach ukulturalniania pracowników podwójne bilety do kina, teatru, operetki itd czasami się zdarzy nawet jakiś weekend w górach, Warszawie albo nad morzem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy-welon5.jpg (54,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg upiecia-slubne.jpg (81,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lekkie-upięcie-z-długich-włosów-pint.jpg (59,0 KB, 3 załadowań)

Odliczanie do ślubu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości