![]() |
#661 | |
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() 2.tego to ja Ci nie powiem , od wracza zależy ![]() ![]() 3.a o tym nic nie wiem ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat walki z checia zajrzenia do lodówki i zszabrowania czegoś
![]() Póki co wciagnełam 2 makaroniki ![]() Dobra ide sobie zrobić siorbaty z cukrem to mi sie odechce kombinować z jedzeniem ![]() A za niedługo i tak obiados - mielone z frytkami ![]()
#663 |
niecnotliwa dziewica
|
U mnie dziś von trupka + kopytka + kiszony ogórek
![]() Tylko kiedy to będzie.... ![]()
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będo bo pierwszą serie dostałam bo żołądek nie przyjmie.... ![]() ![]() ![]() ![]() Krcze szukam szukam i nie moge odszukać... Widziałam jakąś listę na której były te perfumy opisane jako wycofane z produkcji
![]() |
#665 |
Niewyczymie.
|
Znad kawusi.
![]() Ktosik mnie pytał cóż to za olejek co go kupiłam do paszczy - Decleor ylang-ylangowy. ![]() Śniadanka do łóżka dzisiaj nie dostałam i muszę się sama pofatygować, a wcale mi się nie chce. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Czy warszawskie spotkanie to juz było czy temat nadal aktualny?
![]()
#667 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam ale chyba nie...
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ju, to już będę zostawiać ślad zasze. Nie zawsze pewnie mądry, ale trudno, sama chciałaś ![]() ![]() Testnelam sobie dziś w Naturze Panią Walewską, bo strasznie ciekawa bylam. Niebieska..no nawet jak dla mnie zbyt dziwna. Zlota...taka se chemiczna. Czarna ladna. Jak guma balonowa Donald. Tylko bliskoskorna i znika po 15 minutach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Niewyczymie.
|
Kupiłam sobie dzisiaj botki w River Island. Cholernie ładne, czarne, na wysokim grubym obcasie.
Ledwo doszłam w nich do domu. Powiedzta mi, kochane moje, czy stopa się kiedyś przyzwyczai? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Jutro będę nadrabiać, bo padam i idę do domu. btw Też macie naloty gryzących meszek? ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#672 | ||
Zakorzenienie
|
Podpaliłam się
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze dodatkowo - wpis zawsze wygląda martwo bez komentarzy
![]() |
#673 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Postaram się częściej zostawiać komentarze, teraz mi trochę ciężej bo internet przeglądam głównie na komórce i tu nie ogarnęłam jeszcze jak zostawić komentarz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
niecnotliwa dziewica
|
Ju, ja do Ciebie też regularnie zaglądam, i podziwiam
![]() Clare doszły, jutro się nimi spróbuję wypaćkać i straszyć otoczenie ![]() ![]()
#676 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() chyba się jutro zważę ![]() Cytat:
więc tym do gęsi bliżej ![]() 2. ![]() niestety ![]() chyba tam nigdy nie byłam, w okolicy tylko tesco, sainsburak, loon fung ![]() ![]() 3. grzeszna butelka jest imponująca, ale w środku niczego wysokich lotów się nie spodziewałam ![]() Cytat:
![]() u mnie owocówki nie wiadomo skąd się pojawiły przyjdzie lato i znów wylezie całe to paskudne robactwo ![]() z góry uspokajam, że się nie wybieram i nie będę wpraszać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.mam nadzieję , że to ściema i nieprawda ![]() ![]() ![]() Cytat:
chyba nie było ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam , bo kotha na mnie wrzeszczy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z naturalnych materiałow tak mają, wiec nie ma co się zrażać że na początku cisną tu i tam. Weż sobie pochodż trochę po domu, posiedż w nich przed kompem...tak codziennie po trochu i powinno być dobrze ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ale nie wytrzymalam. Czego to dociekliwe dziecko nie wykombinuje ![]() Doszło dziś moje Obsession men i ....jak dobrze,ze wzięłam dużą flachę ![]() Fajowe jest, takie sllodko wytrawnei świetnie się mi nosi. Ale ale....babskie też jest cudne, bardziej kobiece i slodkie i będzie flacha.Tylko najpierw odlew wielki zużyję . To pewnie w przyszlym miesiącu już ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
a, miałam napisać, że insta, to zuo
niechcący się dorobiłam na chwilę konta przyszedł nowy telefon i kliknęłam z ciekawości apkę, która namawiała stwierdzeniem 'zobacz jak wielu twoich znajomych już tu jest' zanim cokolwiek zobaczyłam, to mi podstępnie założyli konto i po chwili sama zostałam obiektem szpiegowania przez m.in. moją byłą szefową ![]() teraz myślę jak się z tego dyskretnie wymiksować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego nie używam większości funkcji w telefonie. Bo jeszcze coś wcisnę i nie będę wiedziala co to i jak z tego wymiksować sie ![]() Ma tylko dzwonić, wysylać smsy i mmsy i bateria musi tzrymać tydzień . I juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Niewyczymie.
|
W sumie to mnie wcale te botki nie obcierają, tylko że ja nigdy nie śmigam w obcasach i mnie tak strasznie stopa boli, tam gdzie cały ciężar mojego wielkiego cielska się opiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo się stopa przyzwyczai i Ty do obcasa i przestanie boleć. Albo się nie przyzwyczai , ale Ty przyzwyczaisz się do bólu. Albo but jest żle wyprofilowany ( obstawiam to) i będzie bolalo zawsze....jak się da, to bym oddala albo wymienila na inny model... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś już odwirusowywałam jeden telefon, bo sam rozsyłał smsy z wirusem do wszystkich kontaktów a w drugim robiłam hard reset i downgrade po nie udanej aktualizacji i ciągłym bootloop'ie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Niewyczymie.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę pisać - i filmy kręcić wrócą Krytyczne Czwartki, Ofiary Mody i może jeden w tyg luźny wpis - z recenzją kinową, torbą, makijażem i perfumami ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam teraz tylko ![]() ![]() ![]() Noszenie globalne wciąż jest dla mnie trudne - bo raz, jak się na coś zdecyduję, to znaczy, że nie na co innego ![]() Po drugie - zapach prawie każdy jest dla mnie... inwazyjny, coś mi zakłóca, więc wolę te z miękką projekcją, tyle, że podobają mi się te ostre i drapieżne ![]() Ale pora pożegnać się ze złudzeniami - tzn ja. Śmieszne, że używam częściej tych, które mi się nawet nie do końca podobaja, ale jakoś nie stwarzają bariery, a te ukochane stoją... nieliczne co prawda już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zostawiłam sobie teraz tylko koralowe Ryłki, z sentymentu, ale też ich nie noszę ![]() A z innej beczki - czy jak się dostało ostrzeżenie z All to ma to jakieś konsekwencje? głupia baba - mi to zrobiła. Kupiłam perfumy, ona sama zapytała po 2 dniach, czy chcę je kupić czy rezygnuję. Powiedziałam, że wolałabym zrezygnować, ale nie chcę jej robić kłopotu. I czekałam na odpowiedź - a ta napisała "Perfumy już sprzedałam, ale będzie pani musiała zapłacić prowizję. Powiedziałam, że oczywiście - no i przyszło pytanie, z All, czy transakcja doszła do skutku, bo sprzedający upomniał się o zwrot prowizji. Zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że nie kupiłam - stąd ostrzeżenie ![]()
![]() |
#687 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale potwór w rzeczy samej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. O jeżu, mam IDENTYCZNIE!!! ![]() ![]() Przykro mi, ale nie ogarniam kuwety Allegrowej. ![]() ![]() Lecę już. Muszę. Potem i tak dwie h patrzenia w sufit. A jutro lekarze, wyszło mi coś nieciekawego na nerce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo ofiar mody dawno nie było, tęsknie ![]() Co do ostrzeżenia na allegro to nie pomogę bo nie wiem ale jakaś dziwna ta sprzedająca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Macham z łóżka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad jakiegoś cebulowego kwiatka w doniczce i sernika. Chłopaki w robo utuczyc nas chcą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-08 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W sumie jak masz komu oddać to dobrze. Zawsze będzie ktoś zadowolony ![]() Cytat:
![]() To ja mam inaczej. Jak cos mi się podoba ( a podoba mi się latwo i szybko, szczegolnie ostatnio), to noszę i noszę i noszę i sie dopsikuję w ciągu dnia....szczegolnie jak jestem w domu to lubię na siebie lać sporo i często. Jak wychodze do ludzi, to staram się jednak rozsądnie żeby za bardzo nie mordować otoczenia. Zwisa mi czy się komuś podoba czy nie to czym pachnę, ale zdroworozsądkowo wylewam na siebie normalne porcje...3 - 4 psiki, jeszcze zależy czego...nie chcę zeby ktoś zemdlal i sobie np glowę rozwalil ![]() Wyrzuty sumienia miałabym prawdopodobnie ![]() Jak mi coś nie podejdzie, to pozbywam się blyskawicznie i bez żalu. Gorzej jak do jakiegoś zapachu mam mieszane uczucia...wtedy potrafi wracaći wylatywać kilka razy ![]() Z All nic Ci nie zrobią. Jedno ostrzeżenie spoko. Sama kiedyś mialam. Po trzech bodajże zawieszają konto na 3 miesiące , a potem odwieszają. Przynajmniej tak było jak ja dostalam. Ale nie przejmuj się tym, bo to nic. Swoją droga sprzedająca dziwna...już mogla normalnie podać namiar na konto jak jej tak zależao na tej zawrotnej prowizji, żeby jej zwrocić ten grosz ( bo to zapewne grosze) a nie z formularzami wyskakiwać...no ale co kto lubi... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-03-08 o 08:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.