![]() |
#631 | |
Niewyczymie.
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() ![]() E, deser to ino lody i liczi, no ale i tak się nie załapałam, strasznie byłam tych liczi ciekawa, bo jeszcze nigdy nie kąsałam. ![]() Z tymi blogierkami to też masz rację, ale będę szczera: czasami patrzę, że wybijają się totalne miernoty, a naprawdę dobre blogerki, które świetnie piszą i które osobiście uwielbiam... nie wybijają się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Gorzej jak se wymienisz na gorszy
![]() Cytat:
![]() O! Miałam ostatnio w Lidlu ciężarki zobaczyć i zapomniałam byłam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Warto
![]() Red chyba ma je teraz jako godne zastępstwo Lumiere. Ale mogę teraz mylić z czymś innym.. Zrób sobie urodziny przy logowaniu na przyszły miesiąc albo końcowkę miesiąca, jakiś kod zniżkowy wtedy maja przyslać, bodajrze - 10 %. A próbki mają porządne. Poratowałąbym probasami, ale już w świat polecialy dawno... A jak może wyglądac kisiel i ciastka z kota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mi jej szkoda. Dzięki stokrotne, przekażę. ![]() ![]() ![]() Oooo z nieba mi spadłaś, pomożesz w tłumaczonku? Utknęłam na jednym zdaniu, (tzn robię dalej, ale muszę do niego wrócić rzecz jasna ![]() Spending on IT must increase as a percentage of sales. Kotekst taki, że to badanie rynku, co uważają executivy że będzie kluczowe dla ich biznesów in the next 3 years etc etc. ![]() Będę dźwięczna ![]() ![]() Chyba, że ktoś jeszcze biznesowo ogarnięty. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-06 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tytuł , ktory sugeruje tematy sensu stricte malarskie moze nie zachęcać do licznych odwiedzin . Może przydalby się jakiś podtytuł wskazujący na szerszą tematykę , humor itp.
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Justyno - teraz już na spokojnie mogę się wypowiedzieć, a nie z doskoku jak przedtem, no cóż rozumiem Cię. Naprawdę Cię rozumiem. Dało mi do myślenia to, że tylu masz nabywców, zatem oni w sposób naturalny mogliby stać się czytelnikami. Z pewnością niektórzy z nich są, ale tu wkracza chyba wszechobecny brak czasu. To są najprawdopodobniej bardzo zajęci ludzie, i zwyczajnie brak im czasu na śledzenie bloga. Od czasu do czasu może wejdą i poczytają, ale czy znajdują na to czas każdego dnia/ co drugi dzień?
Żeby zyskać nowych, to wciąż nie przychodzi mi do głowy nic innego, niż samemu się gdzieś udzielać, pokazać, w nowych tudzież innych kręgach. Skoro pantoflowa poczta nie działa tudzież się wyczerpała. Sama, zapytana czy kogoś czytasz, odpowiedziałaś, że nie. (o ile dobrze pamiętam) Zatem widzisz to również z punktu widzenia odbiorcy. Ja zarydzykuję, i powiem, że jeżeli chcesz Justyno w miarę szybko dotrzeć do szerokiego odbiorcy - załóż kanał na YT i kręć filmiki o perfumach! Uważam, że brak przeciwwagi do tego co na YT perfumowo już się znajduje, po drugie słuchanie Ciebie byłoby przyjemnością, plus kondensacją wiedzy, a po trzecie Jutuberki ![]() Zupełnie po swojemu, nie po jutubowemu, po prostu się kręć, linkuj bloga i zobaczysz. Tylko, że to z kolei angażuje czasowo, ale dobrze uwalnia myśli. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-06 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() z pracy Cytat:
te kettle 2,5 kg? macałam, fajne, ale nie wiem czy brać 2 czy wystarczy 1 na początek Cytat:
liczi jest fajne, ale na pestkę uważaj ![]() Cytat:
jak chcesz żeby dojrzało, to wyjmij z lodówki, zawiń w papier i do szafki jeśli zużywasz pół, to zostaw na później zawsze połówkę z pestką ![]() Cytat:
![]() co to za cudo? ![]() ja się zachwycam co lush robi z moją skórą ![]() Cytat:
nie jestem, ale staram się jak mogę ![]() Ju, jak tylko mogłam to się zawsze przed snem rzucałam na nowy wpis, jak tylko podałaś na fb. teraz muszę się wyregulować do nowego systemu. w dodatku z braku telefonu nie jestem tyle online. poza tym nie używam żadnych narzędzi do śledzenia, komentować kiedyś próbowałam i nie poszło. zresztą ja się na żadnych blogach nie udzielam, bo nie umiem, nie wiem co napisać. zresztą regularnie zaglądałam tylko do Ciebie, Sabb, na MWH u Anven i do jednej urodnicy co się przerzuciła na vloga ![]() reszta, to 1-2 wpisy znalezione przypadkowo przez gogle i uciekam ![]() ja tam mogę nie jeść tydzień, albo więcej jak dzieci nie mam u siebie, to często zapominam o jedzeniu takie okresy wegetacji o samej wodzie i ziołach, jak żołąd nie wysiada to jeszcze kawę popijam później sobie odbijam ![]() raz się zapędziłam za bardzo i pić przestałam, ale to deprecha była jak nery zaczęły boleć i pojawiły się halucynacje to się jakoś sama ogarnęłam w dzieciństwie mnie zmuszali, przekupywali, faszerowali środkami pobudzającymi apetyt ![]() jak się sama nauczyłam nieźle gotować, to się trochę poprawiło w temacie a tak na prawdę, to tylko jak mam chuopa blisko (ale tylko tego obecnego, przy innych była masakra), to wraca mi normalny apetyt ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() A Ty masz na myśli jakieś konkretne cuda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gładkość i miękkość na paszczy ![]() jakoś tej zimy zamiast mocnych kwasów używam drapaków potestowałam trochę na miejscu i jakiś balsam bym jeszcze chciała ale wolałam doczytać, bo nie mogłam się zdecydować chuop jakieś mydło nabył może go wyślę przed przylotem na zakupy, bo na święta się wybiera ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Mić nie widać, a ja kaczuchy znalazłam chociaż to chyba gęsi są i bez kaloszków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często, nawet przy wpisach kiedy pokazuję skończony obraz, komentarzy nie mam wcale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziś mało nie obraziłam czytelników... Opis obrazu, rozumiecie : "Kolory brąz i niebieski" Koniec opisu ![]()
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://uk.lush.com/products/gorilla-perfume mnie się tylko dirty na skórze udało przetestować - trzymał się do wieczora nie wiedziałam za co łapać, a było mało czasu na decyzje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety murszę zmywać się do łoża zmusić się do snu. ![]() A szkoda, bo teraz nagle mam wielki przypływ energii i jasności umysłu. Trochę przerwy od tłumaczenia, trochę Wizażu i od razu człowiekowi lepiej na głowę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |||||
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.chińtkie skośne lody ![]() 3.bo mierność występuje najpowszechniej i dlatego ma najwięcej odbiorców na swoim poziomie , odbicia od mierności w górę są niszowe Cytat:
![]() kisiel to wiem ,ciastka jeszcze sobie nie wyobraziłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() ![]() 3. ![]() tak ogarniając temat myślą dochodzę do wniosku , że praktycznie chyba nie ma dziś kobiet , które nie miałyby kiedykolwiek jakiegoś problemu z jedzeniem - niechęć , nadmierne , odchudzanie , anoreksja, bulimia - każda coś za sobą ma , nawet jeżeli na oko wygląda i je normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale i tak nie mogę narzekać na figurę biorąc pod uwagę ile potrafię zjeść ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
również znad kawusi
![]() Cytat:
Aż do pewnego momentu w życiu (30) kiedy to zbiegły mi się wszystkie rzeczy (w tym najgorsze) na raz i pozostawiły po sobie ślad w postaci +10 kg ![]() Nic to, shit happnes ![]() zmykam pracusiować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#650 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja jestem za leniwa na paczkomat, musiałabym do niego iść - a PP w zęby przyniesie
![]()
#652 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moja PP to może i przyniesie, ale po dłuuuugim czasie. Wolę paczkomat.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Taka mi się refleksja jedzeniowa jeszcze nasunęła: jak byłam mała, też byłam niejadek i w pewnym momencie nawet mi coś tam na apetyt przepisali. Tyle, ze jak patrzę z perspektywy czasu jak moja mama gotowała, to się nawet nie dziwie, ze nie chciałam tego jeść. Tłusto, smażone i na smalcu. Jako jedyna przyprawa - sól i cebula. Warzyw prawie wcale - ogórek i pomidor. I kwestia lichego zaopatrzenia to jedno, a kwestia pewnej wyobraźni kulinarnej to trochę co innego....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-03-07 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam, ja od dziecka na żadnej diecie nie byłam, a też uwielbiam non stop cos memłać, najlepiej słodkie ofkors
![]() |
#657 |
Wtajemniczenie
|
Za dziecka byłam niejadek i kościotrupik, mogłam nie jeść całymi dniami wręcz, tylko pić. Potem dojrzewanie, potem hormony, rozregulowało mi się wszystko, x kg za dużo. Najchętniej jadłabym bez przerwy. I jak byłam wege też byłam chuda, ale poleciało mi mnóstwo rzeczy, kazali wrócić do mięsa. Jak jem bardziej białkowo jestem rzadziej i mniej głodna.
Miłego dnia całemu Baru ![]() Ju zaglądam na bloga, ale rzadko zostawiam komentarz (teraz wiem, że to błąd). Czasem jest ciąg dni, kiedy nic się nie chce. A Twój blog wielokrotnie mi pomógł, poprawił nastrój.
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Jół baru
![]() Palabelko help Wzięłam serię zastrzyków na kręgosłup i przez tydzien po kuracji było ok a dziś schyliłam się po coś z ziemi ,to jak mi strzeliło aż gwiazdy zobaczyłam i mól mega poniżej krzyża ciągnący biodro... ledwo się dotelepałam do domu , ruszanie nogami tzn chodzenie boli bo ciągnie za biodra . A jak teraz siedzę to drętwieje mi noga... To dysk? I nadlej zastrzyki bedą?Już mi ![]()
#659 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To mam spać na podłodze dobrze zrozumiałam? Jak tak to od razu się dziś kładę ![]() Ale pytanie podstawaowe , będą zastrzyki? ![]() ![]() ![]() A i to prawda że Jacomo Silences Jest wycofane?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-03-07 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.