![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana sierpień 2016
Ragitko pokazesz mi flakon Silver Rain albo spis nut bo nie moge znalezc. Szalik mocno cytrusami pachnie?
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- W takim razie czytalam ten opis. Do czego bys porownala silver rain i szalika? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Ragutko chetnie sie skusze na Givenchy, ale co do tego Silver rain nie jestem pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się jedynie Insolence
![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Trzeba bylo nie pokazywac fragry
![]() Wybralam kilka zapachow ale watpie ze za ktorys sie wymienisz. Donna Karan Black Cashmere, Lady Vengeance i 24 Gold. Patrze ze mam Baccarat'a ktorego masz w chciejstwach. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Kochana BR raczej nie oddam bo pachnie oblednie i teraz ta flaszka ktora mam kosztuje ponad £300. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Wlasnie nie wiem jak to ugryzc. Napewno chcialabym Givenchy, a z tych zapachow ktore wypisalam raczej nic nie oddasz za Sahare? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Kochana z miłą chęcią bym Ci zrobiła odlewke bo mam 200ml ale rzecz w tym ze nie umiem.
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Kochana bede probowala jednak zrobic odlewke ile chcesz ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Kochana to co bys mogla oddac za Harris i Sahare z tego co wymienilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Dobra to pisze co i jak
![]() Napewno chcialabym Givenchy, pozniej Lady Vengeance(tu chyba nie mam szans bo masz az 100ml), 24 Gold, BC i moze jeszcze Chloe. Jak to widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Hmm chodzi o to ze mam odlewke Lady i podoba mi sie ten zapach. Moze napisz czego szukasz czy raczej wolałabys jej w ogole nie wymieniać.
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Kochana tylko Jo Malone, Serge Lutens i moze Gypsy water. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Dawno nie uzywalam Gypsy ale moge sie psiknac i Ci pozniej napisac. Z Lutka mam Chergui zostalo jakies 40ml z 50ml i mam Fille En Aiguilles i zostalo tak 35ml z 50ml i na dnie moze około 20ml Feminite Du Bois. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się następujące zapachy u Ciebie:
* Vince Camuto Vince Camuto 30 ml z testowym ubytkiem * Chloe Absolu de Parfum 50 ml z testowym ubytkiem * Estee Lauder Pleasures 45/50 ml * CH 212 Sexy ze 100 ml pozostała 1 cała 50 ml kulka Znalazłabyś coś u mnie za któreś z nich? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem jesli chcesz zostawic BC to nie ma problemu
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Jasne zaraz zajrze na fragre ![]() I jak Ci sie podoba Baccarat? Tak ja bede probowala jakos przepsikac ale nic nie obiecuje. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Podobają mi sie jeszcze dwa Tomcie ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Tak proponowalas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Hahaha narazie Baccarat zostaje ze mna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Ragutko w takim razie za Miller Harris jestesmy dogadane
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Kochana ja z Lady to mam odlewke tylko musze do Debenhamsu sie przejsc i sprawdzic czy to byl TF Noir czy inny zapach a dzis nie dam rady bo tylko do 19 otwarty a moj partner dopiero po 18 jest w domu. Jutro jest czynny dluzej wiec napewno sie przejde. Ja rowniez rezerwuje dla Ciebie perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Ragutko dzis ide do Debenhams takze odpisze Ci co bym wolała. Mysle ze bedziemy mogly zamknac wymianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Podumam jeszcze ale chyba wezme Lady odpowiadaloby Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Dodaje zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#683 |
spin doctor
|
Cześć.
![]() Może za Słonika zechcesz ok 85/100Armani Diamonds Intense lub ok 70/75ml Very Irresistible L'IntenseGivenchy?
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu
![]() chętnie oddałabym Ci Słonia ale Armani Diamonds Intense miałam i jakoś nie tęsknię. Pomyślę nad VI bo tej wersji chyba nie znam ![]()
![]() |
#685 |
Kici kici miau miau
|
ragutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2019-04-05 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Cipresso di Toscana lub In2U. Ewentualnie Pleasures.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264531 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
spin doctor
|
I jak, myslałaś coś
![]() Agatko, daj mi proszę dzis znać, bo jak nie zechcesz wymienić to sobie kliknę flaszkę-tak mi się chce słonia, ze nie wytrzymam ![]()
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Oj, przepraszam przeoczyłam Twoje pytanie - niestety nic w zamian za Si nie widzę.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.