|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
ja myślę że tu chodzi głównie o ta skórę, bo ją ciagał i ciągał aż bolało ^^
powiedział że no cienka jest i ciężko będzie ją rozciągnąć i nei chce żeby popękała, cokowliek to znaczy :/ ja tam się w sumie jakos nie martwię, moje założenie jak znalazłam to forum było do 300 a teraz jestem prawie przy 400 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko ten profil taki sterczacy mnei cały czas zastanawia ale raczej pod mięśniem nie będzie tego tak bardzo widać? ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- + strasznie się boję rozstepów! nie po to operuję zeby się nabawić kolejnego kompleksuuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie się wydaję, że skóra popękana, to rozstępy i sądzę, że o to mu chodzi. Kiedys na różowym widziałam powiększenie z rozstępami, nie bardzo to wygląda. A jak skóra mało rozciągliwa i zwarta, to może popękać. ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- U mnie dokładnie tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do facetów to owszem oni rozumieją chorobę ale .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6907 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek...
Ja już po, właśnie wróciłam do domu kilka godzin temu. Wszystko OK, mam tylko małe ale - czy nie są za małe? Na razie mam plasrty i nie widzę ich w całości. Mąż zachwycony - mówi że takie w sam raz, nie ma efektu Pameli, ale ja mam chyba jakiś niedosyt. One chyba jeszcze wystrzelą do przodu, co? Na razie nie mam zdjęć wstawionych - postaram się ![]()
#6908 |
Rozeznanie
|
a w ogóle to dotykałam tego implantu PIERWSZY raz i taki milusi, chciałabym takie coś w domku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6909 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() z tego co tu się naczytałam, to jeszcze pójdą do przodu także nie martw się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6911 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a nie dzieje się z nimi nic? nie wysuszają się jakoś albo ich struktura się nie niszczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6913 |
Raczkowanie
|
siwa gratuluję!! A jakie w końcu dostałaś, 350, czy 375????
|
![]() ![]() |
![]() |
#6914 |
Raczkowanie
|
Ból jest do zniesienia - powiem tak - cesarka dla mnie była duużo gorsza w porównaniu z tą operacją. Chociaż cesarki też dobrze zniosłam - po kilku dniach sama jechałam autem na ściąganie szwów
Jedyne co mnie martwi to że są chyba za małe i trochę jakby spod pachy - ale ja miałam przerwę przed. Poczekam aż ściągnę plastry
#6915 |
Wtajemniczenie
|
Gwen bo Alis ma profil m+ to są szerokie implanty i dość płaskie a z tego co pamiętam miała naprawde dużą wyjściówke, stąd ten efekt
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Ise no to pozostało albo zaakceptować albo zmienić doktora ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6916 |
Rozeznanie
|
Gratuluję
![]() ![]() pisz jak wracasz do zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6917 |
Wtajemniczenie
|
siwa gratuluje
![]() ![]() a gdzie w koncu ciął doktorek? 375cc to nie jest mało dla takiej drobiny jak Ty, cycki jeszcze zmienią kształt, zaokrąglą się ładnie ale jak miałaś wcześniej rozciągniętą skórę to się nie wybiją tak jak u dziewczyn z płaską klatką ![]()
#6918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Zapiszcie mnie na 29.02. do operacji!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! JUPI JA JEJ!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6919 |
Wtajemniczenie
|
wiesz co Ise oni te wkładki to kazdy ma inne, ja mierzyłam u dwóch lekarzy i był zupełnie inny efekt, u jednego sterczące u drugiego naleśnikowate więc cięzko odpowiedzic na to pytanie ale efekt końcowy jest bardzo różny od przymiarki
![]() ![]()
#6920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6921 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]()
#6922 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Na dworze pełno śniegu, ślicznie biało ![]() Usiadłam z lampką szampana Asti i robię sobie chwilę przerwy. Posprzątałam cały salon z kuchnią i łazienkę, szafka po szafce, szuflada po szufladzie ![]() Wszystko jest tak jak powinno. Wczoraj wyprowadziła się moja przyjaciółka więc teraz wszystko jest znowu tak jak było kiedyś na swoim miejscu. Zrobiłam zakupy ![]() Jutro na kolację przychodzi mój xTZ ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- To, że lubisz słodkie nie znaczy, że masz poziom cukru podwyższony
#6923 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Juz jestem na 100% spokojna ![]() po kontrole zaslaných lotů bylo zjištěno, že Vámi uvedené implantáty byly naší společností v daném období MUDr. Polákovi fakturovány. Navíc od 31.3.2010 nebyly na českém trhu implantovány žádné implantáty zn. P.I.P. Věřím, že Vás tato informace uklidnila. Hezký klidný den přeje ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- wysyłane do wielu po kontroli ustalono, że implanty były Państwu naszą firmę w danym okresie MD. Polak fakturowane. Ponadto od 31 marca 2010 wszczepiono na rynku czeskim, nie implanty PIP Nie wierzę, że ta informacja będzie uspokoić. A nice quiet życzenia dzień Taki szybki translator ![]()
![]() |
#6924 |
Zadomowienie
|
Ulala kolacja dla xTZa no no. Nie może być. Nie dość że były, to jeszcze mu gotujesz
![]() Ja mam dziś coś takiego- że mi sie moje cycki taaaaak podobają ... Jakieś równe czy co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- No i katharsis ... tez lubię Asti ![]()
#6925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dla kogoś to większa przyjemność, aczkolwiek nie wiem czy ta kolacja nie skończy się znowu kłótnią, ostatnia niestety tak się skończyła. Zobaczymy, mam nadzieję, że nie ma wygórowanych oczekiwań ![]()
![]() |
#6926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6927 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogóle nie wiem czy nie iść jeszcze w przyszłym tygodniu zrobić raz badania hormonu, bo się okaże, że tabletki mi zbiły poniżej dolnej granicy i będzie lipa ![]() a tabletki nazywają się EUTHYROX 50, ale są inne dawki jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6929 |
Raczkowanie
|
Ja nie będę brała w dniu op ,już z 5 lat jak nie więcej biorę tabletki letrox50, lekarz powiedział ,że już do końca życia muszę ,Tobie też tak mówił??
#6930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i też pamiętam, że lekarka wspominała, że jak będę w ciąży to będę musiała być pod obserwacją i zmieniać dawki leku.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.