Powiększanie piersi cz.7 - Strona 231 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 14:59   #6901
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

ja myślę że tu chodzi głównie o ta skórę, bo ją ciagał i ciągał aż bolało ^^
powiedział że no cienka jest i ciężko będzie ją rozciągnąć i nei chce żeby popękała, cokowliek to znaczy :/

ja tam się w sumie jakos nie martwię, moje założenie jak znalazłam to forum było do 300 a teraz jestem prawie przy 400 hehehehehee
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:00   #6902
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
to ja miałam lepiej... byłam na pogrzebie u taty od koleżanki. i organista tam był taki co śpiewał jak zarzynana koza. dobrze, że akurat wszyscy klęczeli bo się skuliłam i płakałam ze śmiechu. tak mi wstyd było
Kurcze Tonia ja mam też niekontrolowane ataki śmiechu w najmniej oczekiwanym momencie i też jest mi wstyd, ale to chyba nieuleczana cecha... i dziedziczna, moja córka ma to samo . A jak z tym walczę i się nie śmieję, to mi łzy lecą i mam śmieszny grymas twarzy .
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:05   #6903
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
No, trzymam Cię za słowo. A jak tam u Ciebie, mam już co oglądać w Twoim albumiku?? Bo mnie zżera ciekawość

Ise To podobna wkładka jaką ja może będę miała (bo raczej to 325). Dla mnie to sporo, ale ja mam inne warunki anatomiczne (mam węższą klatkę). Skóra rzeczywiście może stanowić problem, ja mam mało rozciągliwą i też ogólnie jej mało. Jak się nie rodziło, to skóra jest siłą rzeczy bardziej zwarta i ja baaardzo się obawiam rozstępów.

Ja bym brała, bo jak kiedyś będziesz chciała wymienić (np. po karmieniu) to będziesz miała większy wybór, a skórę nie tak na maksa naciągniętą.
No właśnie też tak pomyślałam że po karmieniu najwyżej sobie wymienie , a teraz nie będę na siłe wpychac wiecej, w sumie od początku zaznaczalam ze nie chce dużego tylko taki naturalny i zeby mi w sporcie nie przeszkadzał. tej skóry własnie mało, bo większość mojej wagi to tyłek i uda :/

tylko ten profil taki sterczacy mnei cały czas zastanawia ale raczej pod mięśniem nie będzie tego tak bardzo widać?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

+ strasznie się boję rozstepów! nie po to operuję zeby się nabawić kolejnego kompleksuuuu
Stary 2012-02-09, 15:09   #6904
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
ja myślę że tu chodzi głównie o ta skórę, bo ją ciagał i ciągał aż bolało ^^
powiedział że no cienka jest i ciężko będzie ją rozciągnąć i nei chce żeby popękała, cokowliek to znaczy :/

ja tam się w sumie jakos nie martwię, moje założenie jak znalazłam to forum było do 300 a teraz jestem prawie przy 400 hehehehehee
Ise Ja też byłam tak ciągnięta.....jak krowa się czułam, ale ona ma gorzej, bo ją codziennie tak ciągną....

Mnie się wydaję, że skóra popękana, to rozstępy i sądzę, że o to mu chodzi. Kiedys na różowym widziałam powiększenie z rozstępami, nie bardzo to wygląda. A jak skóra mało rozciągliwa i zwarta, to może popękać.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
większość mojej wagi to tyłek i uda :/ )
U mnie dokładnie tak samo taka uroda....
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:18   #6905
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Ise Ja też byłam tak ciągnięta.....jak krowa się czułam, ale ona ma gorzej, bo ją codziennie tak ciągną....

Mnie się wydaję, że skóra popękana, to rozstępy i sądzę, że o to mu chodzi. Kiedys na różowym widziałam powiększenie z rozstępami, nie bardzo to wygląda. A jak skóra mało rozciągliwa i zwarta, to może popękać.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

U mnie dokładnie tak samo taka uroda....
to mnei pocieszyłeś *** fajnie teraz się cieszę i nei mogę się doczekac operacji!!!
Stary 2012-02-09, 15:20   #6906
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Tatuażyste mam, w Holandii. Całkiem nieźle rysuje, ale ja nie chce odbicia lustrzanego tego co mam a inny wzór, który będzie pasował w miarę do tej diablicy. W sumie ten aniołek jest delikatny ale jego by się trochę poprawiło, tzn mocno zarysowane kontury i ta jej "bielizna" na pewno nie biała

---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

Myślę, że nie, będą odwrócone tyłem do siebie to na szczęście się nie zauważą A ja uwielbiam tatuaże. Słyszałam nieraz, że to uzależnia. Kiedyś planowałam tylko dwa, stwierdziłam, że to bzdura no bo jaki inny mogłabym sobie zrobić. Ale jak zaczął mi robić koleś tego diabełka to ja już zaczełam myśleć o aniołku Czyli jednak coś w tym jest

TŻa do pracy zawiozłam a sama to się kładę spać raczej. Miałam się do pracy szykować, ale nie jestem w stanie. Wczoraj tak mnie od kaszlu szarpało, że wymiotowałam, chciałam iść do pracy, ale dzisiaj jest to samo, ledwo mówię i mam stan podgorączkowy:/:/ W zeszłym roku chodziłam tak do pracy i się tak załatwiłam, że w ostatniej chwili poszłam do lekarza i ledwo nie wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem płuc. Tym razem wolę nie ryzykować. A mój ukochany mi spawił rano przykrość, twierdząc, że jaja sobie robię, udaję i mam do roboty wypierdzielać:/:/ Na tych chłopach to widać jak można polegać, zero współczucia i wsparcia:/:/
A gdzie Kicia masz ten tatuaż i gdzie planujesz zrobić następny? Ja nie mam żadnego i chyba nie będę miała, bo to boli , ale moim zdaniem ten aniołek do diabełka nie za bardzo pasuje. A w Holandii to piercing i tatoo są wszędzie. Dla mnie te przyrządy w oknach wystawowych wyglądają jak narzędzia tortur. Ale chyba się znają, może coś doradzą co będzie stanowiło całość. Znam dziewczynę, która też tak zrobiła dwa niepasujące tatuaże i jeden usuwała potem, podobno sporo bólu i spore koszty.

A co do facetów to owszem oni rozumieją chorobę ale .... jak są sami chorzy. Wtedy leży taka kupka nieszczęscia w łóżku, oscentacyjnie zażywa leki i cierpi nawet w przypadku zwykłego katarku
Stary 2012-02-09, 15:33   #6907
siwa124
Raczkowanie

Dzień doberek...

Ja już po, właśnie wróciłam do domu kilka godzin temu.
Wszystko OK, mam tylko małe ale - czy nie są za małe? Na razie mam plasrty i nie widzę ich w całości.
Mąż zachwycony - mówi że takie w sam raz, nie ma efektu Pameli, ale ja mam chyba jakiś niedosyt.

One chyba jeszcze wystrzelą do przodu, co?
Na razie nie mam zdjęć wstawionych - postaram się

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 15:38   #6908
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

a w ogóle to dotykałam tego implantu PIERWSZY raz i taki milusi, chciałabym takie coś w domku DD do głaskania
Stary 2012-02-09, 15:48   #6909
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
+ strasznie się boję rozstepów! nie po to operuję zeby się nabawić kolejnego kompleksuuuu
ja też się tego boję, bo poprzednia lekarka dawała mi 295 i że niby więcej nie bo jestem przed karmieniem, a teraz mam mieć 400. okaże się, że lekarz mi powie też, że 400 nie wejdzie.. albo wsadzi na chama i mi narobi rozstępów. im bliżej terminu tym więcej myślę o 'przeciw' i złych rzeczach

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Dzień doberek...

Ja już po, właśnie wróciłam do domu kilka godzin temu.
Wszystko OK, mam tylko małe ale - czy nie są za małe? Na razie mam plasrty i nie widzę ich w całości.
Mąż zachwycony - mówi że takie w sam raz, nie ma efektu Pameli, ale ja mam chyba jakiś niedosyt.

One chyba jeszcze wystrzelą do przodu, co?
Na razie nie mam zdjęć wstawionych - postaram się
cześć fajnie, że już jesteś boli coś?

z tego co tu się naczytałam, to jeszcze pójdą do przodu także nie martw się
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 15:49   #6910
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Na solarium blizenki koniecznie najpierw zabezpiecz blokerem/ filtrem nie przepuszczającym i naklej plasterek na to. Nawiewy na maxa żeby nie przegrzewać piersi i czas króciutki a nic się nie stanie.
A co do solarium Mya to ja wyczytałam że to chodzi przede wszystkim o blizny - podobno się implanty nie grzeją - słyszałam że dłużej stygną co Ty o tym myślisz
Stary 2012-02-09, 15:53   #6911
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
A co do solarium Mya to ja wyczytałam że to chodzi przede wszystkim o blizny - podobno się implanty nie grzeją - słyszałam że dłużej stygną co Ty o tym myślisz
dołączam się do pytania
a nie dzieje się z nimi nic? nie wysuszają się jakoś albo ich struktura się nie niszczy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 15:58   #6912
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dołączam się do pytania
a nie dzieje się z nimi nic? nie wysuszają się jakoś albo ich struktura się nie niszczy?
No jak ja zapytałam lekarza czy nie zaszkodzi - to powiedział, że to przecież jest pod tkankami ale mój lekarz ma całkiem odmienne zalecenia i informacje niż tu dziewczyny piszą - więc wolę nie doradzać a sama "zapytowywać"
Stary 2012-02-09, 16:00   #6913
mune
Raczkowanie

siwa gratuluję!! A jakie w końcu dostałaś, 350, czy 375????
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 16:09   #6914
siwa124
Raczkowanie

Ból jest do zniesienia - powiem tak - cesarka dla mnie była duużo gorsza w porównaniu z tą operacją. Chociaż cesarki też dobrze zniosłam - po kilku dniach sama jechałam autem na ściąganie szwów

Jedyne co mnie martwi to że są chyba za małe i trochę jakby spod pachy - ale ja miałam przerwę przed. Poczekam aż ściągnę plastry
Stary 2012-02-09, 16:22   #6915
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen bo Alis ma profil m+ to są szerokie implanty i dość płaskie a z tego co pamiętam miała naprawde dużą wyjściówke, stąd ten efekt

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Ise no to pozostało albo zaakceptować albo zmienić doktora ja myślę, że możesz przy tym zostać biorąc pod uwagę przyszłą ciąże i karmienie oni tak straszą tymi rozstępami bo wiedzą że zadna się na nie nie pisze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 16:26   #6916
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Gratuluję i pewnie się zrobią okay! nei od razu mięsień puszcza chyba
pisz jak wracasz do zdrówka
Stary 2012-02-09, 16:29   #6917
jooasi
Wtajemniczenie

siwa gratuluje fajnie że dobrze to znosisz
a gdzie w koncu ciął doktorek?
375cc to nie jest mało dla takiej drobiny jak Ty, cycki jeszcze zmienią kształt, zaokrąglą się ładnie ale jak miałaś wcześniej rozciągniętą skórę to się nie wybiją tak jak u dziewczyn z płaską klatką
Stary 2012-02-09, 16:44   #6918
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen bo Alis ma profil m+ to są szerokie implanty i dość płaskie a z tego co pamiętam miała naprawde dużą wyjściówke, stąd ten efekt

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Ise no to pozostało albo zaakceptować albo zmienić doktora ja myślę, że możesz przy tym zostać biorąc pod uwagę przyszłą ciąże i karmienie oni tak straszą tymi rozstępami bo wiedzą że zadna się na nie nie pisze
i tak jestem z siebie dumna ze poszłam i walczyłam :P już się bałam ze nic nie uzyskam :P a tu o kieliszek wódki wiecej a jak to jest z tą "projekcją"?? one będą tak sterczały też po operacji? bo w tym staniku to sterczały bardzo do przodu :P

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Zapiszcie mnie na 29.02. do operacji!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! JUPI JA JEJ!!!
Stary 2012-02-09, 16:55   #6919
jooasi
Wtajemniczenie

wiesz co Ise oni te wkładki to kazdy ma inne, ja mierzyłam u dwóch lekarzy i był zupełnie inny efekt, u jednego sterczące u drugiego naleśnikowate więc cięzko odpowiedzic na to pytanie ale efekt końcowy jest bardzo różny od przymiarki u mnie jest zdjecie z przymiarki naleśnikowatej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 17:12   #6920
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
wiesz co Ise oni te wkładki to kazdy ma inne, ja mierzyłam u dwóch lekarzy i był zupełnie inny efekt, u jednego sterczące u drugiego naleśnikowate więc cięzko odpowiedzic na to pytanie ale efekt końcowy jest bardzo różny od przymiarki u mnie jest zdjecie z przymiarki naleśnikowatej
a dodasz mnie do znajomych bo bym zobaczyła Twoje fotki??
Stary 2012-02-09, 17:18   #6921
ania1919
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny Toniu jakie bierzesz tabletki na tarczyce i czy w dniu operacji będziesz brała?
Stary 2012-02-09, 17:21   #6922
Katarsis87
Raczkowanie

Witajcie
Na dworze pełno śniegu, ślicznie biało
Usiadłam z lampką szampana Asti i robię sobie chwilę przerwy.
Posprzątałam cały salon z kuchnią i łazienkę, szafka po szafce, szuflada po szufladzie
Wszystko jest tak jak powinno.
Wczoraj wyprowadziła się moja przyjaciółka więc teraz wszystko jest znowu tak jak było kiedyś na swoim miejscu.
Zrobiłam zakupy
Jutro na kolację przychodzi mój xTZ

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Witaj polecam chrom, ale trzeba uzbroic sie w cierpliwość
To, że lubisz słodkie nie znaczy, że masz poziom cukru podwyższony
Stary 2012-02-09, 17:29   #6923
Nadinka2
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki
Juz jestem na 100% spokojna

po kontrole zaslaných lotů bylo zjištěno, že Vámi uvedené implantáty byly naší společností v daném období MUDr. Polákovi fakturovány. Navíc od 31.3.2010 nebyly na českém trhu implantovány žádné implantáty zn. P.I.P. Věřím, že Vás tato informace uklidnila. Hezký klidný den přeje

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

wysyłane do wielu po kontroli ustalono, że implanty były Państwu naszą firmę w danym okresie MD. Polak fakturowane. Ponadto od 31 marca 2010 wszczepiono na rynku czeskim, nie implanty PIP Nie wierzę, że ta informacja będzie uspokoić. A nice quiet życzenia dzień

Taki szybki translator

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 17:32   #6924
gwendolinka
Zadomowienie

Ulala kolacja dla xTZa no no. Nie może być. Nie dość że były, to jeszcze mu gotujesz

Ja mam dziś coś takiego- że mi sie moje cycki taaaaak podobają ... Jakieś równe czy co Choolera na basenie nie byłam, za to od 3 godzin wypisuje sobie przepisy na jajka i ide własnie robic sobie jajka faszerowane z tunczykiem wedzonym Bo od dziś jestem na diecie białkowej- tak mi gadałyscie o tych dietach ze postanowiłam jednak wziac sie za siebie i tak nic nie robie tylko siedze w domu to mogę sobie pogotować. Wysłałam jedno cv hehe. Ja zawsze robie to tak masowo

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

No i katharsis ... tez lubię Asti

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 17:35   #6925
Katarsis87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ulala kolacja dla xTZa no no. Nie może być. Nie dość że były, to jeszcze mu gotujesz

Ja mam dziś coś takiego- że mi sie moje cycki taaaaak podobają ... Jakieś równe czy co Choolera na basenie nie byłam, za to od 3 godzin wypisuje sobie przepisy na jajka i ide własnie robic sobie jajka faszerowane z tunczykiem wedzonym Bo od dziś jestem na diecie białkowej- tak mi gadałyscie o tych dietach ze postanowiłam jednak wziac sie za siebie i tak nic nie robie tylko siedze w domu to mogę sobie pogotować. Wysłałam jedno cv hehe. Ja zawsze robie to tak masowo

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

No i katharsis ... tez lubię Asti
Lubię gotować
A dla kogoś to większa przyjemność, aczkolwiek nie wiem czy ta kolacja nie skończy się znowu kłótnią, ostatnia niestety tak się skończyła.
Zobaczymy, mam nadzieję, że nie ma wygórowanych oczekiwań
Stary 2012-02-09, 17:38   #6926
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Ból jest do zniesienia - powiem tak - cesarka dla mnie była duużo gorsza w porównaniu z tą operacją. Chociaż cesarki też dobrze zniosłam - po kilku dniach sama jechałam autem na ściąganie szwów

Jedyne co mnie martwi to że są chyba za małe i trochę jakby spod pachy - ale ja miałam przerwę przed. Poczekam aż ściągnę plastry
GRATULUJĘ!!Super, witaj wśród cycolinek! a implant 375 wcale nie jest mały, także na pewno im się poprawi . A sterczące będą jeszcze jakiś czas moje mają tydzień i jeszcze sterczą na boki
Stary 2012-02-09, 17:39   #6927
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Wczoraj mi zabrali internet w domu na 48h :/ i nie mogłam zajrzeć i popisać a widzę że dużo się działo.
Dziś o 12 mam wizytę u chirurga w sprawie wielkości implantów )
Przypomnę że planował Mentor CPG333 330CC a chcę się zapytać czy mogłabym mieć 430cc ?
co o tym myślicie wszystkim? HELP ))
i dzięki za każdą pomoc, bo sie juz stresuję oczywiscie... dużo one wyjdą?
a i raz jeszcze moje wymiary: 180 cm, 68 kg, obwód pod piersią: 84, rozstaw sutków 19 cm i mam 25 lat i jestem przed ciążą i karmieniem
!!!
Zajrzyj do mnie .Ja mam podobne wymiary- 179cm,67kg,87 pod.Tam jest tez moja wyjsciowka wiec mozesz porownac,One na zdjeciach wygladaja duze a w rzeczywistosci sa mniejsze i pod ciuszkami sie chowaja.
Stary 2012-02-09, 17:56   #6928
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Toniu jakie bierzesz tabletki na tarczyce i czy w dniu operacji będziesz brała?
no właśnie się zastanawiam nad tym ale chyba nie..
w ogóle nie wiem czy nie iść jeszcze w przyszłym tygodniu zrobić raz badania hormonu, bo się okaże, że tabletki mi zbiły poniżej dolnej granicy i będzie lipa

a tabletki nazywają się EUTHYROX 50, ale są inne dawki jeszcze
Stary 2012-02-09, 18:21   #6929
ania1919
Raczkowanie

Ja nie będę brała w dniu op ,już z 5 lat jak nie więcej biorę tabletki letrox50, lekarz powiedział ,że już do końca życia muszę ,Tobie też tak mówił??
Stary 2012-02-09, 18:34   #6930
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Ja nie będę brała w dniu op ,już z 5 lat jak nie więcej biorę tabletki letrox50, lekarz powiedział ,że już do końca życia muszę ,Tobie też tak mówił??
tak, do końca życia.
i też pamiętam, że lekarka wspominała, że jak będę w ciąży to będę musiała być pod obserwacją i zmieniać dawki leku..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości