|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7051 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
ja widzę, że Wy tu różne rzeczy wiecie
![]() a macie może jakiś sprawdzony sposób na expressowe SOS dla suchych zniszczonych dłoni? mam w pracy zimno, dużo kurzu i od paru dni nie mamy wody :/ i w efekcie moje dłonie wyglądają fatalnie...
#7052 |
Wtajemniczenie
|
no z tym 200 tobym ryczała jak bóbr i pewnie już po kolejnej op była
![]() ![]() tatuaż wygojony ładnie ale jest na etapie schodzącej skórki, łuszczy się jak moje cycki 2 miechy temu ![]() ![]()
#7053 |
Raczkowanie
|
Co do ukrywania cycków to ja się zastanawiam co ja moim współlokatorkom z mieszkania powiem... Inni na pewno nie zauważą bo w ubraniu nie widać różnicy ale one mnie wielokrotnie bez stanika, w piżamie widziały i chyba im nie wmówię, że magicznie coś z niczego powstało
![]() Byłam dziś na pierwszych stanikowych zakupach. Najpierw odwiedziłam 2 triumphy w mojej okolicy ale niestety nie bardzo mieli mi co zaoferować bo dopiero od C rozmiary były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O no właśnie- najgorzej jest zanim włoski nie są długie. Potem to już nie ma problemu najmniejszego. A właśnie niedawno moja znajoma oznajmiła, że nie rozumie po co kobiety takie włosiska noszą. Bo ciągle spięte noszą, a jak rozpuszczą to niewygodnie. Trochę dziwna uwaga - i dała mi do myślenia. Mówię wam jak nic ONI się domyślają ![]()
![]() |
#7055 |
Wtajemniczenie
|
malinko zmień prace
![]() spróbuj podgrzać delikatnie oliwe i wymoczyć w niej łapki, potem dobrze je zapakować w bawełniane rękawiczki. jest też fajna maska Ziaja Pro za pare złotych na allegro, grubo na noc nałożona daje dobre efekty.
#7056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty współlokatorką śmiało mów że hormony Ci lekarz dobrał nowe. U Ciebie nie będzie podejrzeń - bo przecież leczyłaś się już w ten sposób ![]() Nie polecam dzielenie się z innymi tymi "rewelacjami"- niestety najcześciej kończy się to nieprzyjemnie.
![]() |
#7057 |
Wtajemniczenie
|
Gipsy a gdzie jest Twoja okolica??
![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Gipsy a mi przyszedł ten topik z Shocka co linka Ci dawałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#7058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tatuaż blednie potem czy staje się wyraźniejszy, czy jak ? trzeba go korygować jeszcze jak np makijaż pernamentnty ? Pewnie jak się już wygoi - to dopiero będzie śliczny ![]()
![]() |
#7059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
olejek ze slodkich migdalow w aptece kupuje. Mysle,ze w Polsce tez jest dostepny. No i wlasnie! zmywa sie bardzo latwo! wystarczy jedno mycie! a efekt jest super! Ja to mam fiola na puncie wlosow i moglabym godzinami o nich gadac! no ale .... farbuje... i srednio im sie to podoba ![]() malinko na sucha skore rak ciepla oliwka z oliwek jak mowi Jooasi ![]() ![]()
![]() |
#7060 | ||
Raczkowanie
|
Na suchą skórę jak i włosy, polecam olej kokosowy. Tłusty strasznie ale działa rewelacyjnie i ładnie pachnie.
Cytat:
On jest właśnie taki topikowaty bradziej ale ma bardzo gruby materiał, mocną gumę i delikatnie zaznaczone miseczeki. Po dzisiejszej wyprawie obawiam się, że nigdzie nie znajdę sportowego stanika w rozmiarze A ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7061 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() na tą chwilę mam chyba w domku oliwę z oliwek to zaraz się w niej potaplam ![]()
#7062 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorna pora
![]() Mya ja nie wiem kiedy to sie stało codziennie odliczałam i to juz niedługo i jestem coraz bardzej wystraszona ![]() ![]() ![]() Anink gratulacje ![]() martka ciesze sie ze pozaliczałas i masz z głowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7063 |
Raczkowanie
|
ja już niestety odpadam, miałam ciężki dzień ale na szczęście już weekend
![]() ![]() dobrej nocki wszystkim ![]()
#7064 |
Raczkowanie
|
a u mnie zauwazyli w pracy ale dopiera za drugim razem ( pracuje w weekendy)...
![]() ![]() ![]() Kurcze dziewczyny, u mnie nie bylo szans zebym prawde powiedziala!! ![]() ![]() ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#7065 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Widzę ,ze sa tu sami panowie chwalący wielkie balony ,to ja wam powiem co lubia prawdziwe kobiety ,prawdziwe kobiety lubia facetów 25cm +,więc wasze żałosne 15 czy osiemnaście możecie sobie wsadzić,jestescie śmieszni z tymi odrostami,jesli wasze kobiety mowia ,że to im wystarcza ,to klamią,pora spojrzeć prawdzie w oczy." i ostatni to wielki znawca cycków: "Podzielę się z wami swoim doświadczeniem, dzieci. Otóż w swoim życiu miałem do czynienia z kilkoma paniami, które miały niewątpliwy zaszczyt być moimi dziewczynami ![]() haha czasmai komentarze są lepsze od artykułu ![]() a propo staników sportowych kupiłam rewelacyjne w .. uwaga.... LIDLU firmy crivit - ale są naprawdę super - lepiej trzymają niż ten triupmh od lekarza ![]() nawet link znalazłam - tylko... dziwnie mi to mówić ale ta Pani na obrazku ma trochę "małe" piersi ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-10 o 22:44 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7066 |
Rozeznanie
|
a ja tak zmienię trochę temat...
wczoraj napisałam do tego hotelu a dzisiaj dzwoniłam, bo mi nie odpisali i mi pani powiedziała, że 700Kč/noc+ śniadanie.. a teraz sprawdzam maila... odpisali mi, że 500Kč/noc+śniadanie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7067 | |
Raczkowanie
|
hahahahaha!!! madzia!!! ale odjechane te komentarze!!!
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7069 |
Zadomowienie
|
Tak sobie podczytuję...
Fajne te topiki ![]() ![]() ![]() ![]() Narazie trzymam się dietki -bez grzeszków ![]() ![]() A w ogóle powiem Wam że kobiety naprawdę te cycki robią dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Mya Ty to w sylwestra im dowaliłaś widokiem i jeszcze zdziwiona! że teraz są podejrzenia ![]() ![]() A ja nie słyszałam ze bylas bez stanika. myslalam ze jedynie dziure wycielas niezla ![]()
#7070 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, tak z innej beczki teraz .jaki znak zodiaku jestescie? bom ciekawa
![]()
#7071 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7072 |
Zadomowienie
|
Mnie kolezanki na studiach dalej nie pytaja... jedna tylko wie ale to moja przyjaciolka... inne chyba ślepe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7073 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie to widzę że tu się takie "stałe" dyżury kształtują - zawsze po nocach te same "nocne marki" siedzą ![]()
![]() |
#7074 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
Wiem, ze niezalecane...ale muszę Was zmartwić bo ja z tej wąskiej grupy, czyli : nierodzących, nierozciągniętych, z okrąglaskami zaimplantowanymi całkowicie podmięśniowo . I bede mogła ![]()
![]() |
#7075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to może nas nie zmartwiłaś ale ... powiem jedno ... fajnie masz a jak się sprawdza chiński znak?
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-10 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7076 |
Zadomowienie
|
Hahaha Magdalenko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- sprawdz sobie ![]() http://horoskop.wp.pl/chinski.html
#7077 |
Raczkowanie
|
no pewnie że jak można to można hehe a co z tą chińszczyzną? ja urodzona 30 kwietnia znasz jak to się sprawdza - mam nadzieje że nie jestem jakąś tam "małpą" albo "kogutem" haha kiedyś coś tam sprawdzałam i coś mi ten "kogut" świta - ale tatuażu z kogutem to bym sobie nie zrobiła hahaaaa
nie zauważyłam linka - już spr tak jak myślałam Kogut dobrze że nie marzę o tatuażu swojego chińskiego znaku heh
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-10 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#7078 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madzia luzik! Ty tatuaz kurczaka a ja swiniaka i nikt na cycki nie bedzie sie gapill!!! ![]() ![]() ![]()
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-02-10 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#7079 |
Zadomowienie
|
hehehe
![]() ![]()
#7080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gwen na Boga - nie porównuj węża do koguta (- tudzież kurczaka) i do świnki ... wąż jest ok na tatuaż ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-10 o 23:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.