Powiększanie piersi cz.7 - Strona 236 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 21:43   #7051
malinkac
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

ja widzę, że Wy tu różne rzeczy wiecie
a macie może jakiś sprawdzony sposób na expressowe SOS dla suchych zniszczonych dłoni?
mam w pracy zimno, dużo kurzu i od paru dni nie mamy wody :/ i w efekcie moje dłonie wyglądają fatalnie...
Stary 2012-02-10, 21:49   #7052
jooasi
Wtajemniczenie

no z tym 200 tobym ryczała jak bóbr i pewnie już po kolejnej op była tak to jest jak ryż zamiast na talerzu w staniku ląduje
tatuaż wygojony ładnie ale jest na etapie schodzącej skórki, łuszczy się jak moje cycki 2 miechy temu ciagle coś mi się łuszczy, starość nie radość
Stary 2012-02-10, 21:49   #7053
Gipsy
Raczkowanie

Co do ukrywania cycków to ja się zastanawiam co ja moim współlokatorkom z mieszkania powiem... Inni na pewno nie zauważą bo w ubraniu nie widać różnicy ale one mnie wielokrotnie bez stanika, w piżamie widziały i chyba im nie wmówię, że magicznie coś z niczego powstało

Byłam dziś na pierwszych stanikowych zakupach. Najpierw odwiedziłam 2 triumphy w mojej okolicy ale niestety nie bardzo mieli mi co zaoferować bo dopiero od C rozmiary były Żeby się podbudować wylądowałam oczywiście w H&M i zupełnie przypadkowo znalazłam to: http://www.hm.com/pl/product/91796?a...rticle=91796-A Myślicie, że się nadaje?
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:51   #7054
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
a Ty jak na tych hormonach jedziesz to i biust przez trzy lata okazały dostałaś
ta powycinana sukienka na gołe cyce dała do myślenia towarzystwu jakby staniczek się odciskał to by przeszło ale Ty im sutkami po oczach

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

ja też kiedyś takie włoski nosiłam długaśne i mniej upierdliwe były niż te do ramion rozczesałam związałam albo nie i zawsze piękne a teraz kombinuje to wałki to prostownica i nigdy zadowolona nie jestem
No wiem, że narozrabiałam liczyłam, że już wszyscy byli na dwóch gazach i nie zauważą. Albo pamiętać nie będą
O no właśnie- najgorzej jest zanim włoski nie są długie. Potem to już nie ma problemu najmniejszego.
A właśnie niedawno moja znajoma oznajmiła, że nie rozumie po co kobiety takie włosiska noszą. Bo ciągle spięte noszą, a jak rozpuszczą to niewygodnie. Trochę dziwna uwaga - i dała mi do myślenia. Mówię wam jak nic ONI się domyślają

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:52   #7055
jooasi
Wtajemniczenie

malinko zmień prace
spróbuj podgrzać delikatnie oliwe i wymoczyć w niej łapki, potem dobrze je zapakować w bawełniane rękawiczki. jest też fajna maska Ziaja Pro za pare złotych na allegro, grubo na noc nałożona daje dobre efekty.
Stary 2012-02-10, 21:56   #7056
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Co do ukrywania cycków to ja się zastanawiam co ja moim współlokatorkom z mieszkania powiem... Inni na pewno nie zauważą bo w ubraniu nie widać różnicy ale one mnie wielokrotnie bez stanika, w piżamie widziały i chyba im nie wmówię, że magicznie coś z niczego powstało

Byłam dziś na pierwszych stanikowych zakupach. Najpierw odwiedziłam 2 triumphy w mojej okolicy ale niestety nie bardzo mieli mi co zaoferować bo dopiero od C rozmiary były Żeby się podbudować wylądowałam oczywiście w H&M i zupełnie przypadkowo znalazłam to: http://www.hm.com/pl/product/91796?a...rticle=91796-A Myślicie, że się nadaje?
To jest topik- najpierw będzie dobry do spania
A Ty współlokatorką śmiało mów że hormony Ci lekarz dobrał nowe. U Ciebie nie będzie podejrzeń - bo przecież leczyłaś się już w ten sposób
Nie polecam dzielenie się z innymi tymi "rewelacjami"- niestety najcześciej kończy się to nieprzyjemnie.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-02-10, 22:01   #7057
jooasi
Wtajemniczenie

Gipsy a gdzie jest Twoja okolica?? ten z H&m jak najbardziej tylko powiedz co tam za podszewka w środku jest bo wygląda jak zwykły topik.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Gipsy a mi przyszedł ten topik z Shocka co linka Ci dawałam jest super jak nie kupiłaś to bierz ja wzięłam M i guma mogłaby być zciszlejsza ale cyca bym w mniejszy nie włożyła. na Ciebie ta S bedzie idealka ma mocniejszy materiał i nadaje się do chodzenia normalnego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 22:02   #7058
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no z tym 200 tobym ryczała jak bóbr i pewnie już po kolejnej op była tak to jest jak ryż zamiast na talerzu w staniku ląduje
tatuaż wygojony ładnie ale jest na etapie schodzącej skórki, łuszczy się jak moje cycki 2 miechy temu ciagle coś mi się łuszczy, starość nie radość
co prawda, to prawda z tym ryżem. Ale stracha miałam
A tatuaż blednie potem czy staje się wyraźniejszy, czy jak ? trzeba go korygować jeszcze jak np makijaż pernamentnty ? Pewnie jak się już wygoi - to dopiero będzie śliczny

Stary 2012-02-10, 22:09   #7059
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A jak dużo potrzeba tych olejów I daje się to potem zmyć za pierszym razem. No i gdzie ten migdałowy się kupuje? Dzięki, spróbuje z pewnością
I dziękuje za miłe słowa o włoski nie dbam jakoś szczególnie- w gruncie rzeczy nie potrzeba na nie więcej czasu i zachodu niż na półkrótkie. A może nawet mniej- rano czeszę się może z pięć min. Koka po latach robi się bez lustra. To na prawdę żadna sztuka i wysiłek mieć takie włoski
ja tak na oko daje! wiecej na koncowki (powiedzialbym, ze nawet duzo) mniej przy skorze glowy aby nie obciazyc.
olejek ze slodkich migdalow w aptece kupuje. Mysle,ze w Polsce tez jest dostepny.
No i wlasnie! zmywa sie bardzo latwo! wystarczy jedno mycie! a efekt jest super!
Ja to mam fiola na puncie wlosow i moglabym godzinami o nich gadac! no ale .... farbuje... i srednio im sie to podoba

malinko
na sucha skore rak ciepla oliwka z oliwek jak mowi Jooasi pozniej rekawiczki na lapska i spac. z gotowych kremow, polecam te z duza zawartoscia mocznika.
Stary 2012-02-10, 22:13   #7060
Gipsy
Raczkowanie

Na suchą skórę jak i włosy, polecam olej kokosowy. Tłusty strasznie ale działa rewelacyjnie i ładnie pachnie.

Cytat:
Gipsy a gdzie jest Twoja okolica?? ten z H&m jak najbardziej tylko powiedz co tam za podszewka w środku jest bo wygląda jak zwykły topik.
Ja między śląskiem a Wrocławiem kursuję. Teraz mam ferie i w domu siedzę więc niestety jestem zdana na dwa centra handlowe oddalone a parę kilometrów...

On jest właśnie taki topikowaty bradziej ale ma bardzo gruby materiał, mocną gumę i delikatnie zaznaczone miseczeki. Po dzisiejszej wyprawie obawiam się, że nigdzie nie znajdę sportowego stanika w rozmiarze A

Cytat:
To jest topik- najpierw będzie dobry do spania
A Ty współlokatorką śmiało mów że hormony Ci lekarz dobrał nowe. U Ciebie nie będzie podejrzeń - bo przecież leczyłaś się już w ten sposób
Nie polecam dzielenie się z innymi tymi "rewelacjami"- niestety najcześciej kończy się to nieprzyjemnie.
Potem wszystkie będą chciały brać te hormony
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:21   #7061
malinkac
Raczkowanie

dzięki
na tą chwilę mam chyba w domku oliwę z oliwek to zaraz się w niej potaplam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 22:22   #7062
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivkaa200 12.07 - 152
a kiedy to się stało Olivko juz tylko 152 dni
Witam wieczorna pora
Mya ja nie wiem kiedy to sie stało codziennie odliczałam i to juz niedługo i jestem coraz bardzej wystraszona mam nadzieje że mi przejdzie. Tyle mam mysli w głowie I tyle głupich pytań

Anink gratulacje

martka ciesze sie ze pozaliczałas i masz z głowy
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:27   #7063
malinkac
Raczkowanie

ja już niestety odpadam, miałam ciężki dzień ale na szczęście już weekend nie mam takiej kondycji jak Wy
dobrej nocki wszystkim
Stary 2012-02-10, 22:27   #7064
martkka sz
Raczkowanie

a u mnie zauwazyli w pracy ale dopiera za drugim razem ( pracuje w weekendy)... a ubralam sie w czarna zaslaniajaca wszystko bluzeczke i nawet wlosy mialam rozpuszczone zeby zakryc pannice. sytuacja wygladala tak : wchodze jakby nigdy nic, na pewniaka po za pierwszym razem nikt nieczego nie skumal. i nagle slycze od kolegi <<wyjatkowo pieknie dzisiaj wygladasz>> a ja na to <<serio? dziekuje bardzo >> i w nogi. no i jakos tak po godzinie ten sam kolega << czy moze cos ostatnio zmienilas, bo sie nadziwic nie moge>> ja << tak, troche kolor wlosow... >> a on << a moze, wybacz te niedyskretne pytanie>> i patrzy na cycki!! a ja do niego udajac oburzona << hahaha, a zona wie, ze tak sie innym przygladasz? a moj biust, to kwestia dobrze dobranej nowej bielizny, moge podac ci nazwe sklepu , to zonie sprezentujesz>>!! i byl koniec tematu!!!

Kurcze dziewczyny, u mnie nie bylo szans zebym prawde powiedziala!! :nie : dziekuje bardzo,i tak mnie na jezykach wszyscy maja. a rodzice wiedza choc juz kupe lat sama na swoim jestem. no TZ oczywiscie i przyjaciolka.

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-02-10 o 23:58
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:40   #7065
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

gipsy ale tam poniżej ciekawy był http://www.hm.com/pl/product/97589?a...=SIMILAR_TO_PD

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
http://kobieta.wp.pl/kat,87314,title...wiadomosc.html

nam nie urosło a innym rosnąć nie przestaje to ja już swoje nawet przed wolałam od dwóch arbuzów
joasi ale jakie komentarze na dole np: "Dziewięciu na dziesięciu mężczyzn woli duże piersi, ten jeden woli pozostałych dziewięciu." albo: "
Widzę ,ze sa tu sami panowie chwalący wielkie balony ,to ja wam powiem co lubia prawdziwe kobiety ,prawdziwe kobiety lubia facetów 25cm +,więc wasze żałosne 15 czy osiemnaście możecie sobie wsadzić,jestescie śmieszni z tymi odrostami,jesli wasze kobiety mowia ,że to im wystarcza ,to klamią,pora spojrzeć prawdzie w oczy." i ostatni to wielki znawca cycków: "Podzielę się z wami swoim doświadczeniem, dzieci. Otóż w swoim życiu miałem do czynienia z kilkoma paniami, które miały niewątpliwy zaszczyt być moimi dziewczynami Ich atrybuty kobiecości zawierały się w granicach od A do E, z pominięciem D.Po prostu nie dane mi było obcować z panią o rozmiarze D. Uwierzcie mi na słowo,że najlepsze są C. Rozmiar A pominę milczeniem,ale jeśli miałbym wybierać między E a B, to zdecydowanie stawiam na B. Także panie z rozmiarem B: głowy i piersi do góry! Kobiety z E mogą wam tylko pozazdrościć-ich piersi sterczą tylko, gdy myją podłogę."

haha czasmai komentarze są lepsze od artykułu
a propo staników sportowych kupiłam rewelacyjne w .. uwaga.... LIDLU firmy crivit - ale są naprawdę super - lepiej trzymają niż ten triupmh od lekarza
nawet link znalazłam - tylko... dziwnie mi to mówić ale ta Pani na obrazku ma trochę "małe" piersi http://fanlidla.pl/gazetka/2012.01.0...onosz,sportowy

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-02-10 o 22:44
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 22:45   #7066
tonia87
Rozeznanie

a ja tak zmienię trochę temat...
wczoraj napisałam do tego hotelu a dzisiaj dzwoniłam, bo mi nie odpisali i mi pani powiedziała, że 700Kč/noc+ śniadanie.. a teraz sprawdzam maila... odpisali mi, że 500Kč/noc+śniadanie... i napisałam co i jak i niech mi napiszą ile mam płacić, bo po co mi później 200Kč będzie
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:49   #7067
martkka sz
Raczkowanie

hahahahaha!!! madzia!!! ale odjechane te komentarze!!! Ludzie, nie maja co robic i wyglaszaja na prawo i lewo swoj swiatopoglad!!!

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
a ja tak zmienię trochę temat...
wczoraj napisałam do tego hotelu a dzisiaj dzwoniłam, bo mi nie odpisali i mi pani powiedziała, że 700Kč/noc+ śniadanie.. a teraz sprawdzam maila... odpisali mi, że 500Kč/noc+śniadanie... i napisałam co i jak i niech mi napiszą ile mam płacić, bo po co mi później 200Kč będzie
ja bym maila wydrukowala i sie wyklocala na miejscu! ze mam 500 tak jak mi napisali!!! i kazala zawolac szefa!niech szuka, kto winny!
Stary 2012-02-10, 23:01   #7068
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość

ja bym maila wydrukowala i sie wyklocala na miejscu! ze mam 500 tak jak mi napisali!!! i kazala zawolac szefa!niech szuka, kto winny!
Martka - klikam LUBIĘ TO też bym tak zrobiła hihi
Stary 2012-02-10, 23:20   #7069
gwendolinka
Zadomowienie

Tak sobie podczytuję...
Fajne te topiki I super staniczki widziałam -nie sportowe- z panache i gossarda. Chętnie bym sobie kupiła jakiś baaardzo sexowny- chociaż mi taki niepotrzebny Tak dla lepszego samopoczucia ale ciężko tak na bezrobociu
Narazie trzymam się dietki -bez grzeszków Dziś byłam na permanentnym -korekcie. Ustka teraz mi się muszą wygoić tak z tydzien i dopiero bede mogla iść na basenik

A w ogóle powiem Wam że kobiety naprawdę te cycki robią dla siebie Ja w ogóle ich nie wystawiam bo sobie myślę "a co mi tu bedzie chołota oglądać- nie ma tego dobrego, niech wystawiają te które nie maja co pokazywac " Chociaż w lecie bede chodziła bez stanika Juz mam plan ! Albo w cieniutkim topiku! Wole chyba cienka koszulke i sterczace sutki niz wielki dekolt.... Ja jak zwykle "na opak"

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Mya Ty to w sylwestra im dowaliłaś widokiem i jeszcze zdziwiona! że teraz są podejrzenia
A ja nie słyszałam ze bylas bez stanika. myslalam ze jedynie dziure wycielas niezla

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 23:21   #7070
martkka sz
Raczkowanie

dziewczyny, tak z innej beczki teraz .jaki znak zodiaku jestescie? bom ciekawa
Stary 2012-02-10, 23:21   #7071
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Tak sobie podczytuję...
Fajne te topiki I super staniczki widziałam -nie sportowe- z panache i gossarda. Chętnie bym sobie kupiła jakiś baaardzo sexowny- chociaż mi taki niepotrzebny Tak dla lepszego samopoczucia ale ciężko tak na bezrobociu
Narazie trzymam się dietki -bez grzeszków Dziś byłam na permanentnym -korekcie. Ustka teraz mi się muszą wygoić tak z tydzien i dopiero bede mogla iść na basenik

A w ogóle powiem Wam że kobiety naprawdę te cycki robią dla siebie Ja w ogóle ich nie wystawiam bo sobie myślę "a co mi tu bedzie chołota oglądać- nie ma tego dobrego, niech wystawiają te które nie maja co pokazywac " Chociaż w lecie bede chodziła bez stanika Juz mam plan ! Albo w cieniutkim topiku! Wole chyba cienka koszulke i sterczace sutki niz wielki dekolt.... Ja jak zwykle "na opak"
Kurcze ja to na razie mam opory że te sutki tak widać czuję się dziwnie ... a Gwen bez stanika to ja tu czytałam niedawno że to tak nie bardzo zalecane
Stary 2012-02-10, 23:23   #7072
gwendolinka
Zadomowienie

Mnie kolezanki na studiach dalej nie pytaja... jedna tylko wie ale to moja przyjaciolka... inne chyba ślepe M oże im się to w głowie nie miesci, ze można takie rzeczy robić. No wiecie "skad bym miała kase" jako "biedna studentka" Z drugiej strony jak przyszłam z obstrupionymi ustami na ćwiczenia to też zero komentarza... Chyba się mnie nie pytają o nic bo się boją odpowiedzi z mojej strony.... To chyba to bardziej.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-10, 23:24   #7073
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem byczek
A tak na marginesie to widzę że tu się takie "stałe" dyżury kształtują - zawsze po nocach te same "nocne marki" siedzą
Stary 2012-02-10, 23:26   #7074
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Olać zodiak! Ja jestem wąż w horoskopie chińskim. Niestety do mnie pasuje w 90% (piszę, niestety bo węże mają charakterek- oj mają) Niebawem będzie wężysko na ramieniu ....i Mya dostanie zawału serca

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
Kurcze ja to na razie mam opory że te sutki tak widać czuję się dziwnie ... a Gwen bez stanika to ja tu czytałam niedawno że to tak nie bardzo zalecane

Wiem, ze niezalecane...ale muszę Was zmartwić bo ja z tej wąskiej grupy, czyli : nierodzących, nierozciągniętych, z okrąglaskami zaimplantowanymi całkowicie podmięśniowo . I bede mogła

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-10, 23:26   #7075
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Chyba się mnie nie pytają o nic bo się boją odpowiedzi z mojej strony.... To chyba to bardziej.
grr jesteś groźna uuuuaaaa

no to może nas nie zmartwiłaś ale ... powiem jedno ... fajnie masz a jak się sprawdza chiński znak?

Czas edycji: 2012-02-10 o 23:29
Stary 2012-02-10, 23:33   #7076
gwendolinka
Zadomowienie

Hahaha Magdalenko Jaaaa? Ja to jestem do rany przyłóż . Ty masz nie duzy implant wiec tez będzie mogła sobie pozwolić na małe conieco podejrzewam , że w ogólnym rozrachunku wcale nie bede chodziła wiecej niz inne dziewczynki bo jednak najwygodniej je spętać czymś .Pogadać i się pojarać zawsze można , że można

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

sprawdz sobie
http://horoskop.wp.pl/chinski.html

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-10, 23:38   #7077
magdalena_81
Raczkowanie

no pewnie że jak można to można hehe a co z tą chińszczyzną? ja urodzona 30 kwietnia znasz jak to się sprawdza - mam nadzieje że nie jestem jakąś tam "małpą" albo "kogutem" haha kiedyś coś tam sprawdzałam i coś mi ten "kogut" świta - ale tatuażu z kogutem to bym sobie nie zrobiła hahaaaa
nie zauważyłam linka - już spr

tak jak myślałam Kogut

dobrze że nie marzę o tatuażu swojego chińskiego znaku heh

Czas edycji: 2012-02-10 o 23:41
Stary 2012-02-10, 23:41   #7078
martkka sz
Raczkowanie

ja prosie jestem! moze sobie takie tattoo strzele! bardzo sexy!

madzia
luzik! Ty tatuaz kurczaka a ja swiniaka i nikt na cycki nie bedzie sie gapill!!!

Edytowane przez martkka sz
Czas edycji: 2012-02-10 o 23:48
martkka sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 23:51   #7079
gwendolinka
Zadomowienie

hehehe Ja bym pewnie też nie robiła , ale chce przerobić stary więc to bedzie ładnie przykrywało

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-02-10, 23:56   #7080
magdalena_81
Raczkowanie

Cytat:
ja prosie jestem! moze sobie takie tattoo strzele! bardzo sexy!

madzia
luzik! Ty tatuaz kurczaka a ja swiniaka i nikt na cycki nie bedzie sie gapill!!!
o kurde kwiiiiik to dopiero znak - myślałam że kogut to już na maxa przesada - a taki tatuaż byś miała jak Socha w reklamie rexony pod pachą hihihiii niezłe ale wymyślili chińczyki ale powiem że jest w tym trochę prawdy .... dobra przyznaje się jestem kogutem
Gwen na Boga - nie porównuj węża do koguta (- tudzież kurczaka) i do świnki ... wąż jest ok na tatuaż

Czas edycji: 2012-02-10 o 23:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości