|
|
#693 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Hej
Mam nadzieję,że mnie kojarzysz kilka dni temu pisałaś,że coś Cię interesuje u mnie,ale ja się pogubiłam troszkę;mi się podobają dwie rzeczy w rezerwie:czwórki i różyk Clinique.Piszę,żebyś nie myślała,że nie pamiętam o Tobie - wiem,że chciałaś mus Erisa i że próbowałam Cię zachęcić do spódnicy Promod (jeśli jesteś +/- zaineteresowana,to daj znać) Sorki za zwłokę i napisz proszę,czy te rzeczy u Ciebie są jeszcze do negocjacji,czy już sobie poszły
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
Troszkę dokładek - zapraszam
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Brilliant Brunette Shampoo / ok. 235/250 (2 użycia) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-11962-opis-John-Frieda-Brilliant-Brunette-Shine-Release-Moisturizing-Shampoo-nawilzajacy-szampon-dla-brunetek.htm Brilliant Brunette Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania ?
|
|
#697 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Clinique - Superbalm 03 Mango
Trochę starte napisy; kod: B18 / ubytek ok 50% Benefit - rozświetlający puder w puszku / 1 test Sally Hansen - Insta-Brite Nail Whitener / 3 x użyty w/w rzeczy mi sie podobaja z Twojej dokladki mam caly czas mgielke yes to carrotts bylabys sklonna oddac cos z w/w w zaman za moja mgielke?
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie cienie ale pewnie nie wymienisz za moje rzeczy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1272806774---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Lancome - 6 Color Focus Kod: CB139 / zużycie ok. 5-6 % - intensive base Light almond Aplikatory do cieni - część Inglota, część nie znanej firmy. Nowe i używane. Oddam jako całość, albo do brakujących wymianek. to mnie interesuje |
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję - kompletny brak czasu :/
Widzę u ciebie: Luxurious Volume Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania Brilliant Brunette Shampoo / ok. 235/250 (2 użycia) Brilliant Brunette Conditioner / ok. 245/250 (1 test) Odżywka do spłukiwania Valera Ionic Multistyle Professional pigmenty MAC Benefit - rozświetlający puder w puszku / 1 test |
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za??:
Ch.Moore - Baranek Cornelia Funke (trylogia): Atramentowe serce, Atramentowa krew i Atramentowa śmierć Zależy mi na Baranku dla koleżanki, ale Trylogię też bym chętnie chciała. |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
wstepnie zainteresowal mnie slonik mini
![]() a czy jakies meskie zapachy znalazlabys- mini lub mniejsze pojemnosci? ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- kochana, pozwól, że przemyślę na spokojnie i w miedzy czasie jeszcze przejrzę dokładnie Twoje wszystkie wątki...
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za:- Valera Ionic Multistyle Professional - MAC Naked ? |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze zapytam jakie odlewki moglabys zrobic damskich zapachów?
bede dzis/jutro w perfumerii to moglabym sprawdzic wszystkie mi nieznane ...
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co to zrobmy tak, jak bedziesz w polsce to ja wtedy przesle wymiarki wtedy tez latwiej bedzie mi sie zdecydowac jakie kosmetyki bym chciala za nia i sie szybko dogadamy.
material jest bardzo dobry jakosciowo, nie farbuje na pewno, to nie ejst taka typowa cienka bluzka z wystajacym kolenirzykiem, naprawde ta doczepiona do niej koszula jest z bdb materialu do zgadania sia
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, pomyślę nad propozycją.
|
|
|
|
#714 |
|
Rozeznanie
|
Te książki, które Ty wybrałaś wyceniam tak:
Diler – Cameron White – okładka miękka, stan bdb- ok. 10zł PL-BOY 2 - Marcin Szczygielski - okladka miękka, stan idealny (w skład wchodzą 2 tytuły: PL-BOY oraz Wiosna PL-BOYA) jeszcze nie czytany, ale będzie w idealnym stanie, zapłaciłam ponad 30zł Les Farfocles czyli Nasturcje i ćwoki oraz Farfocje namiętności - tak jak wyżej Całuski Pani Darling – Małgorzata Musierowicz ok 8zł Pocałuj mnie, gdy zasnę 6zł Kamasutra: Mężczyzna uwodzicielski * Kobieta zmysłowa; Wyd. Muza SA; Warszawa 2008 - NOWE, kosztowało 59zł Masaż erotyczny TAO – Stephen Russel, Jürgen Kolb – okładka miękka, stan bdb 8zł Łącznie daje to kwotę ok. 151 zł Z tym, że książki Szczygielskiego byłby dostępne dopiero za ok. miesiąc, bo muszę przeczytać
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
mnie w oko wpadły nastepujace rzeczy:
Avene - Cleanance, tonik dwufazowy Pozostało ok. 40% / ważny do 11/10 2 x 10ml atomizerki - SWATCH, zegarek damski GE162 ![]() - Naked-MAC odzywka dla brunetek Frieda |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
ksiazki jeszcze przejrzę bo faktycznie wiele mi zalega, perfumki moge odlac ale mam tylko jeden atomek 5 ml po miracle do któego moge ten zapaszek przelac,
vity juz nie mam, nikt nie chciał wiec oddałam na makulaturę, widocznie nie wykasowałam jeszcze, przepraszam, ksiazki digest sa jak nowe, bo nawet nie czytane, mój ojciec chorobliwie zamawiał swego czasu a ja potem zabrałam na nowe mieszkanie i leża w szafie, kazda ponad 100 zł kosztowała wiec pomarudzę ale dogadamy sie, reszta kasiazek włąsciwie nówki-tu z kolei moja mama prenumerowała, jedynie siesicka jest juz wiekowa wiec moge ja dorzucic ot tak, czy zegarek miał juz kiedys jakas usterke, wymieniane baterie, chodzi, wsio z nim ok? mysle ze zgramy wymianke tak zeby było uczciwie i nikt nie czuł sie stratny |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Aplikatory do cieni - część Inglota, część nie znanej firmy. Nowe i używane. Oddam jako całość, albo do brakujących wymianek. Benefit - Hold it (dość ciemny, ładny kolor) / 2 testy Benefit - Color plump! (szminka w kredce), śliczny rozświetlający róż / 3 razy użyta - Wielofunkcyjne urządzenie do modelowania włosów + etui. PĘDZLE W ETUI (firmy Lancrone): miseczka - szklana, nowa! suszarka Philips Salon 2000 HP 4877
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze nie za granice, bo włąsnie przed chwila sprawdzałam na stronie PP i taka wysyłka by mnie ok 80 zł wyszła a to troszke za duzo jednak
co do ksiazek to ja własnie myslałąm zeby zaproponowac Ci np 2 digesty za zegarek? plus jakas tak dodatkowa z listy, co Ty na to? natomiast jesli o reszte chodzi to moze Ty zaproponuj ![]() i takie pytanko mam , pozawymiankowe czy miałabys mozliwosc załatwienia całej flaszki CdG Avignon?miszkasz moze w UK?
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Protko, po przejrzeniu swoich audiobooków znalazłam Folwark. A za dwie książeczki to troszkę mi się nie kalkuluje wymiana. No chyba, że np. chciałabyś dwie interesujące Cię odlewki w zamian za dwa pozostałe audio?
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
ło matko, gdzie Ciebie tam zawiało
, suma sumarum wyszło jak początkowo pisałas, wszystkie rzeczy, które Ci sie spodobały za te, któe spodobały sie mnie końskim targiem i tak wszyło jak na poczatku ale jeszcze Ci zwinę odsypke białego MAc'a, cio?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

kilka dni temu pisałaś,że coś Cię interesuje u mnie,ale ja się pogubiłam troszkę;mi się podobają dwie rzeczy w rezerwie:czwórki i różyk Clinique.