Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 08:51   #691
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
mi stuknęła 30-stka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :p arty:

szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zdrowego maluszka

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:53   #692
mamad1
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Witam!
Ja już dzisiaj po wizycie. Szyjka ok (trochę się bałam, bo czasem mam te skurcze). Następna wizyta za 5 tygodni...

Jeśli któraś z Was myśli, że dużo przytyła, to co ja mam mówić? 27. tydzień a ja 14 kg na plusie Na szczęście startowałam z niskiej wagi (jak dla mnie prawie niedowagi), więc parę kg może mi zostać po porodzie - nie pogniewam się...
A moja teściowa przed chwilą znowu przyleciała, żebym przyszła jeść
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:54   #693
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

to raczej nieprawda, ja Filipa miałam przystawionego do piersi od razu na łózku porodowym, a żółtaczkę miał bardzo silna, 10 dni w szpitalu spędziliśmy bo bilirubinę miał nawet na poziomie 19
u nas tak samo... ale nie wiadomo jakby bylo jakbys nie przystawiala albo jakbym ja przystawiła kto wie...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:55   #694
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
mi stuknęła 30-stka
Wszystkiego najlepszego!
Jesteś tylko 6 dni młodsza ode mnie
Stary 2011-05-12, 08:57   #695
pieleszka
Wtajemniczenie

sygine wszystkiego najlepszego sto lat

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:58   #696
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Zanka zmień mi wiek na liście mamusiek, bo mi stuknęła 30-stka

sto lat kochana spełnienia marzeń, lekkiego porodu i cudnego dzidziusia

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:58   #697
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Zarejestrowałam się do tego konkursu z bebiko i mam dostać jakiś prezent dla maluszka
Opisałam również to jak się dowiedziałam, że będę mamą-nacisnęłam dalej i powyskakiwały jakieś dziwne rzeczy, więc niewiem, czy przeszło dalej
A ja nie mogę nigdzie znaleźć tego konkursu. Jak naciskam, żeby wziąć udział to z powrotem mi się rejestracja włącza

Sygine Wszystkiego najlepszego

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-12 o 08:59
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 08:59   #698
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
A ja nie mogę nigdzie znaleźć tego konkursu. Jak naciskam, żeby wziąć udział to z powrotem mi się rejestracja włącza
Bo najpierw trzeba się zarejestrować, a potem dopiero brac udział w konkursach

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-12, 09:00   #699
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Bo najpierw trzeba się zarejestrować, a potem dopiero brac udział w konkursach
To ja już się zarejestrowałam
Stary 2011-05-12, 09:00   #700
83monia
Zakorzenienie

ufff... z rana sie wzielam za zdrapywanie starej farby na scianie (kawalek wymyslilam kiedys pomalowac na fiolet, a teraz cchcemy na zółty, bałam sie że nie da rady zamalować). całkiem dobrze zeszło. teraz moze juz mi jutro kuć elektryk i bedzie malowanko w dwóch pokojach i poprawka w kuchni bo jakoś dziwnie wyszło... moze jak mi sie bedzie chcialo to jeszcze zaszpachluje pare dziurek które wylookałam na scianach i bedzie git. mąz juz grzmi przez gg że mam na d.pie leżeć a nie coś robić, ale mi sie nudzi.

zaraz zmykamy na plac zabaw ("do piachu"), skoro nie ma, cytuje syna, "burzy z pierunami"

Stary 2011-05-12, 09:04   #701
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
To ja już się zarejestrowałam
Spróbuj jeszcze raz, mi po zarejestrowaniu wyświetliło się coś o tym konkursie-klikełam i tam było miejsce na opisanie własnie tego dnia.

Juleńka
Mateuszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 09:05   #702
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u nas tak samo... ale nie wiadomo jakby bylo jakbys nie przystawiala albo jakbym ja przystawiła kto wie...
jakbym nie przystawiła to może by mu szybciej zeszło

bo potem się okazało że to żółtaczka pokarmowa - jak odstawiłam na dwa dni od piersi to szybko mu bili spadła
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:05   #703
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Cześć dziewczyny

Zanka zmień mi wiek na liście mamusiek, bo mi stuknęła 30-stka

Postaram się was trochę nadrobić i lecę kończyć tort, robić jogurtowiec i sałatkę szykować...
Najlepsze życzenia

zaspałam dziś do pracy, ale i tak pozytku ze mnie nie ma bo oczy mi sie zamykają
Stary 2011-05-12, 09:06   #704
agni82
Zadomowienie

sygine sto lat!!!!
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:07   #705
Kolina
Zadomowienie

witam slonecznie
znowu piekny dzien sie zapowiada, cieszy mnie to, bo lubie sloneczko
ja od wtorku jestem bez auta, oddalam do naprawy i wczoraj na budowie byla pieszo, spotkalam kilka osob, ktore w ten sposob dowiedzialy sie o ciazy, gratulowaly zaskoczone..

Shira_83, Natka_, Vaniliova11, zanka205, patik87 dziekuje Wam za kciuki za moja wizyte, kochane jestescie

wizyte mialam pozno, chyba ostatnia na liscie bylam
na fotelu badanie ok, szyjka zamknieta
w usg - maly spal, przebudzil sie pod koniec badania, na razie jest glowka do gory, waga ok 912g (nie za malo jak na 26t2d ?)
mam brac magneb6 na twardnienia brzucha, te kropeczki co mi sie pojawily to nie wiadomo co to, mowi ze to nie typowe i sie z tym nei spotkal
kolejna wizyta za tydzien u innego lekarza, wczesniej krzywa cukrowa, morfologia i mocz

83monia, plan porodu imponujacy, fajnie zwiezle to ujelas

SweetAngel1984, za udana wizyte u pulmonologia

kto jeszcze dzis wizytuje? tez trzymam mocno

beata_1988, agulaaabar za nowy tydzien

mamad1 super ze wizyta udana i szyjka trzymie jak nalezy

sygine - STO LAT!

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
...
aha dostałam Furaginum na bakterie w moczu i cholera od kiedy je biorę sikam co chwilę jak głupia, już mnie to denerwuje
któraś miała te tabletki? też tak na Was działały?
w ogóle jakieś żółte bardzo siki mam po tych tabletkach oczywiście
tak, to normalne, zabarwia mocz i wiecej sie sika przy nim, jest tez wskazane wiecej pic by szybciej bakterie wyplukac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 09:08   #706
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj jeszcze raz, mi po zarejestrowaniu wyświetliło się coś o tym konkursie-klikełam i tam było miejsce na opisanie własnie tego dnia.
Oj tam już mi się nie chce drugi raz rejestrować
Idę na śniadanko
Stary 2011-05-12, 09:08   #707
kindzia890
Raczkowanie

Sygine Wszystkiego najlepszego !!

Ja nie mam jeszcze ubranek.. tzn. mam ale kilka sztuk dosłownie mam dostać ciuszki od znajomej. Więc na razie zakupki odłożyłam, bo nie wiem czego mi będzie brakowało Wózek też mam dostać także trochę mi odejdzie wydatków będę musiała kupić tylko spacerówkę później, bo jest zniszczona, ale na początek może być Zostało łóżeczko, laktator, chusta i kosmetyki widziałam na allegro tanie chusty ok. 30-40 zł z poradnikiem jak się je zakłada. Czy któraś z was kupowała takie chusty albo używała? Mi będzie potrzebna, bo będę musiała Bartka tramwajem zawozić do przedszkola i łatwiej mi będzie z chustą niż z wózkiem
w zeszłym tygodniu zrobiłam kącik dla Bartka.. mój brat pomógł mi złożyć łóżko. Tak to Bartek spał ze mną co było dość nie wygodne bo zakładał mi nogi na brzuch teraz mam całe łóżko dla siebie jak kładłam go spać wczoraj to zrobiło mi się smutno jak to będzie jak mała się urodzi Czy bardzo będzie się buntował... nie chce żeby poczuł się zazdrosny, choć pewnie tego nie unikne jestem sama z tym.. tzn. mieszkam z mamą, ale ona ma swój świat. Ciężko jednemu z rodziców zastąpić mamę i tatę.. a co dopiero dwójce.. to tak jak było by mnie cztery
kindzia890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:09   #708
LadyInBlack2
Rozeznanie

a u mnie też ma być dziś burza

wczoraj było potwornie gorąco, miałam debiut w gołych nogach

sygine- sto lat sto lat !!!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Lady in Black pierwsza mi dzisiaj tak smaka na botwinkę narobiłaś uwielbiam, ni emogę doczekać się swojego ogrodu-sałaty, pomidorków, ogóreczków, porów, botwinki, etc.. A wózek spoko, tez mam tako ale jumpera, podobają mi się. Cena nie za wysoka w sumie.
A skąd Twoja mama ma już w ogródku?
moi rodzice mieszkają na wsi, zawsze dość wcześnie zasiewają ogródek żeby były pierwsze nowalijki, przywiozła mi sałatę, koperek, szczypiorek i botwinkę. To pewnie też zależy od regionu Polski.

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
no to wydaje mi się że dobra cena, ciekawe ile u mnie w sklepie będzie kosztował, ale pewnie jak na allegro tak poszedł w górę to nie długo w sklepach też....
My chcemy póki co kupić taki:
super kolor u nas takiego nie bylo do wyboru

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
To nasza łazienka kolory moze niestandardowe ale ja uwazam ze jest sliczniutka

Po lewej jest wc i zlew
super

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
ja nie moge nigdzie znalezc szlafroka....chyab bede musial kupic jakis w sklepie chyba ze do tej pory cos sie trafi z nienacka
moze poszukaj na bazarku, zawsze to taniej niz w sklepie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
a my dziś kończymy 30 tydzień

jutro zaczynamy 31 tc
jak ten czas leci

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Wkraczamy dziś w 28 t.c.
III trymestrze witaj

klask i:
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:10   #709
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamuski!

Monia kawał dobrej roboty ten Twój plan porodu

SweetAngel

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
hej mamuśki

znalazłam tanią huśtawkę na all może któraś się skusi

http://allegro.pl/fisher-price-zen-h...606986614.html

sweet trzymam kciukasy za wizytę
Wczoraj właśnie widziałam tą aukcję, a że chcemy taką huśtawkę to się napaliłam, ale mężowi nie podoba się, że trzeba z góry zapłacić i termin oczekiwania od 30-98dni ... No i nie zamówiliśmy. Chyba będziemy musieli zamówić tą za 500 bo tańszych nie widzę

Zanka ja Furaginum bardzo często brałam przed ciążą i skutki były te same-czyli to normalne.
Sygine Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:c mok:

Mamad bardzo fajnie, że z szyjką wszystko wporządku A teściowej hmm można tylko współczuć... Może spróbuj z nią poważnie porozmawiać?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 09:11   #710
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dziewczyny czujecie kłucie w okolicach pępka?ja od wczoraj czuję dosyć częste ukłucia i wogóle jakoś brzuch mnie ciągnie w dół...a jak posiedzę dłużej, to nie mogę sie wyprostować tak do końca-ale to chyba normalne nie?

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-05-12, 09:15   #711
agni82
Zadomowienie

Dzięki Monia. Też właśnie myślę, że dziecko będzie przechodzic katusze w tym, a niektóre ubranka robione są bez żadnego przemyślenia. Jak np. mnóstwo kieszonek na spodenkach i do tego guzików po bokach (chyba jak się dzidzia przekręci na boczek to guziki będą ją uwierały?).

Aj a jak na złośc wszystkie mają kaptury, ale będę szukac. moze teściowa zrobi z 2 sweterrki na drutach?
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:25   #712
moniczka2123
Zadomowienie

Czesc dziewczyny
Cytat:
Hej
Brunetka jasne, że bida aktualna, a jakby inaczej, ale tak jak mówiła Patik, może byśmy w końcu wybrały datę i godzinę
Beatka piękna sypialnia, ciuszki, wózek i fotelik tam w rogu
Moniczka śliczna lazienka-DUŻA i kuchnia też DUŻA- Ty w domku mieszkasz? U nas w bloku to wszystko takie minimalistyczne
Monia Ty to masz gadane i potrafisz się wyrazić Wczoraj któraś z dziewczyn podawała link do konkursu, żeby opisać, dzień w którym dowiedziałaś się o ciąży i odrazu pomyślałam o Tobie zakasowałaś byś wszystkie laski

Widzę, że inne dziewczyny też umawiają się na spotkania-fajnie

Ja wczoraj ostałam się przy pierogach i aż mi słabo się robiło i wiecie co -wyrzucam wszystkie przepisy na pierogi-bo niedoż, że dużo roboty, to i tak nie wychodzą mi takie jakbym chciała, to co się będę męczyła, nie?

Tak ja w domku ale mamy osobne wejscie od tesciow i mamy dwa pokoje kuchnie i lazienke ale nam tam wystarcza zupelnie

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:26   #713
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Mamad bardzo fajnie, że z szyjką wszystko wporządku A teściowej hmm można tylko współczuć... Może spróbuj z nią poważnie porozmawiać?
Już próbowałam. Na drugi dzień było ok, ale na trzeci to samo... Niektórzy już tak mają. Ona akurat przeczulona na punkcie jedzenia. Chłopaki (mąż i szwagier) już się przyzwyczaili i olewają to, ale ja jeszcze nie umiem. Jeśli ktoś całe życie poświęcił dzieciom i mężowi (moja teściowa nie pracowała zawodowo, tylko zajmowała się domem), to trudno mu przyjąć do wiadomości, że dzieci już są samodzielne... Typowy przykład nadopiekuńczości. A moja mama to jakby przeciwny biegun- oczywiście martwi się o nas, ale od dziecka stawiała na naszą samodzielność, choć niestety czasem za wcześnie i za dużo wymagała... I moje bratowe też miałyby ciężko, gdyby z nią mieszkały...

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Dziewczyny czujecie kłucie w okolicach pępka?ja od wczoraj czuję dosyć częste ukłucia i wogóle jakoś brzuch mnie ciągnie w dół...a jak posiedzę dłużej, to nie mogę sie wyprostować tak do końca-ale to chyba normalne nie?
Też tak mam, a na badaniach wychodzi wszystko ok...
Stary 2011-05-12, 09:28   #714
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Margaret pytanie do Ciebie: będziesz rodzić na Prostej prawda? Czy mogłabyś mi polecić swojego lekarza? Wracam w czerwcu i od razu przydałaby się konsultacja. Kiedyś chodziłam do ginka na Paderewskiego, ale wolałabym kogoś ze szpitala.
.
Tak będę rodzić na Prostej, ale moja lekarka tam nie pracuje więc nie pomogę.

beata_1988 super Wasze gniazdko i zdobycze lumpkowe rewelacja

blondynkapoznan śliczna kołyska

sygine wszystkiego najlepszego

Wczoraj widziałam się ze Scio na SR. Czeka do piętku bo jak wyniki bedą dobre to ja wypuszczą Na patologii remont i po 6 kobitek w jednej sali leży Oby jutro ja wypuścili

Dzisiaj przegladam jeszcze listę potrzebnych rzeczy i w sobotę jedziemy na zakupy
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:29   #715
brumek
Zakorzenienie

Hejka
Znowu przecudny dzień się zapowiada! Aż chce się żyć

My mamy dziś 100-dniówkę Wiem, że dla Was to już dawno za plecami, ale ja się cieszę

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
w usg - maly spal, przebudzil sie pod koniec badania, na razie jest glowka do gory, waga ok 912g (nie za malo jak na 26t2d ?)
No i super! Waga na pewno nie jest za mała, po prostu każde dziecko jest inne

Sygine - sto lat, kochana Witaj w gronie 30-tek

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-05-12 o 09:30
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:29   #716
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Dzięki Monia. Też właśnie myślę, że dziecko będzie przechodzic katusze w tym, a niektóre ubranka robione są bez żadnego przemyślenia. Jak np. mnóstwo kieszonek na spodenkach i do tego guzików po bokach (chyba jak się dzidzia przekręci na boczek to guziki będą ją uwierały?).

Aj a jak na złośc wszystkie mają kaptury, ale będę szukac. moze teściowa zrobi z 2 sweterrki na drutach?
zawsze mozesz zamiast czapki nalozyc kaptur i po sprawie a guziki to czasem sa wewnatrz spodni jako takie skrocenie w pasie (do tego jest gumka z dziurkami). male dziecko rzadko na boczku spi (no przynajmije takie meisieczne...), w sumie i tak najlepiej wszystko na gumce kupowac albo ąłdowac w spiochy/pajace. czasem sa takie spodnie z kieszeniami na kolanie ze nawet moj trzylatech nie moze kolan zginac

to co by doroslego uwieralo (guzik na kosci miednicy czy plecach, metka...) moze i dziecko wiec wystarczy pomyslec czy my bysmy sie z takim kapturem wyspali...

Stary 2011-05-12, 09:30   #717
zanka205
Zakorzenienie

sygine najlepszego!

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:34   #718
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry zapowiada się kolejny gorący dzień, mieszkamy na ostatnim piętrze i zaczynam już odczuwać gorąc w mieszkaniu, nie idze wytrzymać!!!

Sygine - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

mamad1 - super, że na wizycie ok i , że szyjka trzyma

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
wizyte mialam pozno, chyba ostatnia na liscie bylam
na fotelu badanie ok, szyjka zamknieta
mam brac magneb6 na twardnienia brzucha, te kropeczki co mi sie pojawily to nie wiadomo co to, mowi ze to nie typowe i sie z tym nei spotkal
kolejna wizyta za tydzien u innego lekarza, wczesniej krzywa cukrowa, morfologia i mocz
Brawa za wizytę

Carmela, wózek piękny ja też na razie skłaniam się ku x - landerowi, tylko chciałabym znaleźć taki do 1500 zl (co do modelu to jeszcze nie wiem), choć nie wiem, czy to możliwe

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:36   #719
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Moge sie wypowiedziec co do klucia mnie głownie wieczorami kluje w okolicach pepolka i tez uwazam ze to normalne

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 09:38   #720
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

My mamy dziś 100-dniówkę Wiem, że dla Was to już dawno za plecami, ale ja się cieszę
Gratuluję studniówki!!!

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości