|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Mnie siostra rozumie, bo pokazałam. A tak to wszyscy myślą, że przesadzam. No tak - ciągle push up i najlepsze są przyjaciółki, same mają to mówią, że przesadzam ![]() I szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a czosnek to jak naturalny antybiotyk! Polecam gorące mleko, do tego czosnek, masła trochę i miód - stawia na nogi! ![]()
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg ![]() Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2012-02-13 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korinko my mieliśmy wczoraj do Paryża jechać, ale nie wyszło, bo chora jestem ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-13 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7233 |
Rozeznanie
|
Jejku co ta choroba wszystkich łapie
![]() Ja mam zamiar coś ugotować i pewnie będą to sajgonki , bo juz obiecuje i obiecuje od Daaaawna a jutro dobra okazja. ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Mój TŻ nie lubi żadnych ciastek i tortów ani słodkich deserów więc nei mam wielkiego pola do popisów kulinarnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7234 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 2 dzieci - przed ciążami miałam jakies piersi - nie był to szał -ale dobry push up i nawet krąglaski sie wtdy fajne robiły. 1 dziecko - jak urodziłam popłyneło mleko to miałam ze 2 rozmiary więcej - przytyłam 20 kilo w ciązy. Minął okres karmienia, spadłam z wagi - cycki lipa. Nawet nie wróciły do stau sprzed ciąży. Nadmienię że nie mam rozstępó, niczego. 2 dziecko - przytyłam 16 kilo - cycki juz nie były takie duże jak w 1 ciąąy - przestałam karmić, schudłam bardziej niż przed ciążą - zostało mi 70A ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Wysłałam zaproszenie - przymiesz? ![]() Siwa to identyko historia o Mnie, tylko po pierwszym karmieniu za duzo sie moje piersi nie zmieniłi..po wsadzeniu do staniczka uwydatniałam bułeczki eh no ale wlasnie drugie karmienie zniszczyly juz je całkowicie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozatym ja panuje nad komputerem ..tym bardziej że mój mi padł to wiecie ha, ma wstęp na sprawdzenie poczty, poczytanie wiadomości i pooglądaniu AUT ![]() za to wiecej schiz miałam o program np. goło na wesoło..starałam sie to oglądac z nim ale było mi bardzo trudno i tylko nerwy za to dziś juz inna bajka, wreszcie bez sresu do tego podchodzę i mam ubaw ![]() no a co do twojej wyrozumiałości Kicia to cie podziwiam, przed operacją nie odważyłabym sie isc w takie miejsce ![]() ![]() z reszta mój Tż jest smieszny słodki i wnerwiajacy za razem. ostatnio np. mi powiedział..nie chce bys mi pozwoliła bawic sie z dala od ciebie bo ja tez będe musiał dac ci takie pozwolenie... ![]()
![]() |
#7235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7237 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-13 o 12:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7238 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
A ja wam powiem że strasznie żałuje tego ciecia pachwego...brakuje mi sprawnosci w rekach juz nie moge wtzymac tylko lezac ani sama sie nie umyje ani sama sobie nie ugotuje a z nudow to zwariuje !! I strasznie boli dalej od 3 dni kompletnie bez zmian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja znowu mam cały czas lekki niedosyt,że mogłam więcej wziąć - chociaz wczoraj jak załozyłam w miare dopasowaną cienką bluzke rozpinaną - to był fajny widok ![]() Mam nadzieje że mi to nie spadnie - tylko jeszcze sie wybije.
![]() |
#7240 |
Raczkowanie
|
ever_92 - Ja jestem 3 lata starsza od Ciebie (o ile dobrze interpretuję nick) i tuż po operacji. Może się wydawać, że jesteśmy strasznie młode jak na taką decyzję ale to nie znaczy, że nie jest ona przemyślana. Dla mnie kolejne parę lat z płaską klatką i kompleksami to by była prawdziwa męka. Z tego co piszesz Tobie też nie jest łatwo więc moja rada jest taka: nie ma co czekać do ciąży!
U mnie było podobnie. Wszyscy twierdzili, że przesadzam i że trzeba się zaakceptować takim jakim się jest. Ale jak wreszcie dałam się mamie i przyjaciółkom pomacać bez stanika to zapdała wymowna cisza i od tej pory mogłam liczyć i na zrozumienie i na wsparcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#7241 |
SPAMER
|
Nie no ja sie uczesze ale ogolnie wkurza mnie to lezenie juz. Poza tym to moze biust mnie juz tak nie boli ale pachy to masakra i te siniaki z boku...z lewej jest wieeeelki fioletowy siniak. A ja jestem zła ze zrobil wieksze ja nie chcialam balonow tylko wiekszy biust a teraz wygladam jak Pamelcia :P Ogolnie chyba mam kryzys
|
![]() ![]() |
![]() |
#7242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mama też mnie do psychiatry chciała wysyłać - "coś Ty sobie w tej głowie uroiła? Musisz przytyc to będziesz miała biust" A na to Tato: "Tak, a później to kolejny problem bo w kompleksy popadnie że za gruba jest" ![]() ![]() Nie przesadzamy tyko jesteśmy odważne a nie głupie i próżne - wszystko jest dla ludzi. To źle że człowiek sam ze sobą chce sie czuć dobrze?
![]() |
#7243 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ostatnio brakuje mi czasu na wszystko, ale udało mi się wrzucić nowe fotki ![]()
#7244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To oddaj troche ![]() Teraz była koleżanka - była trochę zaskoczona bo myslała że będą większe ![]()
![]() |
#7245 |
Wtajemniczenie
|
Viva ale Twój stan nie jest winą akurat cięcia pachowego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- siwa nie zastanawiaj się nad tym co by było gdyby bo nigdy zadowolona nie bedziesz ![]() ![]() ja też takie fazy przechodziłam, to za małe, to za duże, teraz są w sam raz ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-13 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#7246 | |
Raczkowanie
|
Ja miałam kryzys w PT - 3 dni po. Łzy się lały od samego rana - ale ja cały czas z jednego powodu - nie sa chyba takie do końca wielkościa jak chciałam - ok, wiem to sie jeszcze zmieni /mam nadzieje/ - ale tak ogólnie, no wiecie...
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Mirabella - my to chyba o jednej matki co? Ale nie widzę Twojego albumu - masz go w ogóle?
![]() |
#7247 |
Wtajemniczenie
|
siwa nie sądzę żeby w końcowym efekcie Twoje piersi wyszły mniejsze od moich
![]() ![]()
#7248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja naprawde byłam płazem ![]() Dobra idę do wanny - jak ściągnę plastry, porobie zdjątka - to może jeszcze dzisiaj coś wrzucę
![]() |
#7249 |
Wtajemniczenie
|
płaz płazem a jak trzymałaś przed operacją implancik w rece to przynajmniej tyle samo musi teraz wyleźć do przodu
![]() to co ja miałam to były puste worki po kiedyś ładnych piersiach, mało tkanki tam było i ona nie dała piersią za bardzo wielkości bo się rozchlasnęła na implanciek jak naleśnik ![]() ![]()
#7250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- a i się cały czas zastanawiam jak to się dzieje że ten sutek zawsze jest w dobrym miejscu i tak idealnei trafia.... to lekarz to robi?? czy taka juz żeńska natura? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7251 |
Wtajemniczenie
|
Ise implant teksturowany
![]() ![]() ![]() sutek niestety nie zawsze idealnie wypada na środeczku, czasem z winy lekarza, źle osadzony implant ![]()
#7252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7253 |
Wtajemniczenie
|
lekarz zaleca a samemu się nosi
![]() ![]() ![]()
#7254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7255 |
Raczkowanie
|
Joasi, a ten Twój suteczek był za wysoko, czy za nisko, że dłużej pas nosić musiałaś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#7256 |
Wtajemniczenie
|
ja nie miałam drenów bo mój lekarz stosuje je tylko gdy trzeba
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- anink za nisko ![]() ![]()
#7257 |
SPAMER
|
Wyciaganie drenów u mnie wygladało: wyciagniecie sznureczka ktory go trzyma...wyciagniecie drenu...przemycie...plast erek...i koniec. Lekarz mowil ze nie boli ale ja sie z tym nie zgadzam i pamietam jak to było z siwą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7258 |
Raczkowanie
|
dzięki joasi za odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#7260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic się nie bój. Z brzucha i bioder może schodzić nawet 2 miesiące.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.