![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rolki:)
Cytat:
A ja nie testowalam. Wszystko pewnie zalezy od wykonania. W dziecinstwie mialam wrotki nakladane i mimo prl -owskiego designu nawet nie spadaly. Moje rolki z go - sportu powoli maja coraz bardziej starte kolka, musze pomyslec o nowych. Dawniej dobre byly salomony, ale juz ich nie produkuja. Dzisiaj nie bylam na rolkach - burza + pierwszy dzien okresu. Wiec odpuscilam sobie sport. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Salomon nigdy nie produkował kółek. Głównie Hyper był dostawcą.
#723 |
Przyczajenie
|
Dot.: Na sportowo!! Rolki!
[quote=LaFinca;8095156]Sunny Tiger, jak ida postepy? Ja wczoraj juz wszedzie pojechalam na rolkach
![]() ![]() ![]() LaFinca gratulacje ja niestety jeszcze nie do końca ufam swoim umiejętnościom, no i ostatnie 2 tyg mialam przerwę, ale mam nadzieję, że dziś mi się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
Witam witam :P
Dzisiaj jezdzilam sobie 40 minut.. przejechalam caaalaaa legnicka, most milenijny i osobowicka we wroclawiu i tak wrocilam do domku.. tylko nie wiem ile to km :/ nigdzie nie moge znalezc ... ale szukam dalej bo ciekawa jestem ![]() Ale jezdzilo sie baaardzo fajnie ![]() ![]()
#726 |
Raczkowanie
|
hej
![]() mam w planach kupić sobie rolki, ale nie wiem jakie najlepiej kupić. Wydaje mi się, że najlepsze będą z kauczukowymi kółkami, ale nie wiem ile mniej wiecej powinnam za nie zapłacić-widziałam na allegro dość ładne za 140 zł, jak myslicie, czy to odpowiednia kwota? |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie myślałam, żeby odkopać wątek, bo już dawno nikt tu nie zaglądał ![]() Jeżdżę codziennie 40 min(rano i wieczorem) i jak na razie nie mam dość ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
I bardzo dobrze, że wątek odkopany
![]() ![]() Nat92 - i jak masz jakieś efekty ![]() Chwiejna88 - ja swoje rolki kupiłam za 220zł w maju tamtego roku i jestem z nich zadowolona. ![]()
![]() |
#729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Efekty są w postaci podniesienia pupy i ogólnie poprawienia stanu sylwetki, ale ćwiczę dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
No to ja nie mogę być gorsza, też trza codziennie o 5 wstawac
![]() ![]() ![]()
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Ale mialam dzis wypadek na rolach. JEchalam ulica i mi sie sznurowka rozwiazala . Nie widzialam tego. I nagle zaplatala sie w druga rolke i baaam. Noga zdarta, łydka. DObrze ze nic za mna nie jechalo. To od 13 lat najwiekszy moj upadek. Boli.. W dodatu dzis zaliczylam dwie gleby. Bo raz wjechal na mnie moj TZ i oczywiscie ja sie wylozylam, ale lekko. Ale pozniej bylo naprawde powaznie.
A rolki to Powerslide Cell II - superanckie ![]() ![]() Edytowane przez ewakuacja Czas edycji: 2008-08-14 o 20:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
No dziewczyny dolączam do waszego grona
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
A ja dalej na tych rolkach jak ostatnia pokraka wygladam :P:P Ale w koncu sie nauczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Teraz nie używam ochroniaczy, ale kiedyś, kiedy uczyłam się dopiero jeździć - zawsze. Do dziś pamiętam jak kłóciłam się z mamą, gdy kazała mi je nakładac
![]() A ja dzisiaj niestety nie pojezdziłam, z powodu wielkiej burzy o 5 rano ![]() Bo mi osobiście deszcz nie przeszkadza, ale nie poszłam, bo obawiałam się o zniszczenie rolek. Może wie któraś z Was dziewczyny? ![]()
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Podziwiam was dziewczyny
![]() Zdecydowałam się na zakup rolek o których wcześniej wspominałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=718 Przesadnie wygodne to one nie są, ale połączenie butów z rolkami bardzo ułatwia mi życie, gdyż z racji wykonywanego zawodu muszę w weekend zahaczyć parę miejsc, do których w rolkach nie ma wstępu. Na początku wydawały mi się baaardzo szybkie ale trochę czasu minęło, nauczyłam się nad nimi panować i nawet opanowałam manewr hamowania i już nie są za szybkie ![]() Pozdrawiam wszystkich fanów rolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj 40 min zaliczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Salomony i jestem z nich bardzo zadowolona. Kiedy szukalam rolek dla siebie pare lat temu zastanawialam sie co takiego jest w salomonach, ze sa takie drogie ![]() ![]() Oprocz kolek wazne jest zeby but dobrze lezal i zeby bylo wygodnie, nie ma nic gorszego od niewygodnych rolek. Moi znajomy tez maja rolki z odpinana ploza - to jest wygodne, jak chcesz np wsiąść do autobusu czy wejsc do sklepu - ja tam nie narzekam, mam normalne rolki i nie przeszkadza mi to w zyciu ![]() Ostatnio mam mega pecha - od jakichs 2 miesiecy w kazdy weekend albo jestem wieczorem umowiona albo leje - ostatnio co sobota pada deszcz, a w ciagu tygodnia rolki sa w domu w krakowie a ja pracuje daleeeeeko stad! ![]()
![]() |
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Moje leżą na strychu, ale to są L, a ja się topię w XS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiło się chłodniej, ale dopóki nie pada można śmiało pomykać ![]()
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Zadam chyba najgłupsze z możliwych pytań: jak nauczyć się jazdy na rolkach?
![]() Przygarnęłam jedne, pasują, ale idzie mi bardzo średnio (; Po pierwsze nie mam z kim jeździć, a z kimś raźniej. Poza tym nie wiem za bardzo gdzie? W parku mi głupio, mam wrażenie, że wszyscy patrzą. A koło bloku nie mam warunków... A tak bardzo marzę, żeby śmigać na rolkach przez miasto... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Musisz po prostu jeździć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze gadasz nat92. rosiek olej ludzi - jak nie maja co robic, to niech się gapią. A ty po prostu musisz jeździć. Po jakims czasie łapie się bakcyla ![]() ![]()
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
Początki są najlepsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Przyczajenie
|
ja pamiętam jeden z moich "pierwszych razów"
![]() umówiłam się z przyjaciółką, a przed jej klatką jest taki malusieńki podjazd, teraz bym pewnie nawet nie zauważyła, że jest. No ale wtedy- prawdziwa góra ![]() Podjechałam sprawnie, zatrzymałam się, i poczułam, że zaczynam się staczać... I wiecie jak zaczęłam hamować...? ![]() Zrobiłam skłon do przodu i próbowałam ratować się rękami ![]() Wyobrażam sobie, jak to musiało komicznie wyglądać....Byłam przerażona, a dziś się z tego śmieję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
mam rolki,w niedziele próbowałam sie uczyc jezdzic.
Potłukłam dupsko ze hej;/
#750 |
Zakorzenienie
|
Na łyżwach już próbowałam, z koleżanką za rękę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.