|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
A ja zaluje,ze komputery nie maja opcji oddawania zapachow
Swietna kawowa kolekcja. Noszac takie kolczyki przez caly dzien mozna sie delektowac cudownym zapachem. Dobra,nie wytrzymalam.Ide sobie zrobic kawy
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam na blogu
Chyba bardziej mi pasują te sztyfty niż te zalane żywicą, ale ogromne brawa za eksperymentowanie
|
|
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Świetne kawowe pomysły!
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hihi, kolczyki to aż tak nie pachną, żeby je było czuć jak się je ma w uchu, ale jak się pod nos podstawi to czuć, czuuuuuć
![]() Ja Wam powiem, że zapach kawy kocham, choć i smak też A ostatnio, jak nakupiłam tej kawy tyle różnej, to sobie wyrobiłam nawyk noszenia ze sobą ziaren i przegryzania raz na jakiś czas Fajnie się je taką kawę na surowo, taka miła odmiana od gum do żucia, tylko ludzie dziwnie patrzą, trzeba się czaić ![]() Cytat:
Więc wysyłaj czym prędzej, to się będziesz mogła wnet sama pobawić
|
|
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
Fajne te ziarenka : )
ja jednak czekam na lampę (podobno już jedzie) bo przy tej ilości fruwających kłaków psich i kocich to bez niej nie będę ryzykować ![]() a ziarenka kawy i ja kiedyś pogryzałam, choć to chyba nie jest miarodajne, bo ja w tej dziedzinie to jestem skrajną patologią - jak się uczyłam do egzaminów (w bardzo zamierzchłej przeszłości ) i już nic nie miałam do gryzienia to potrafiłam chrupać surową kaszę gryczaną. Wysnułam wtedy nawet teorię, że mój mózg jest napędzany ruchem szczęk - jak nie kłapałam paszczęką to w zwojach nic się nie chciało zapisywać
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Coś w tym jest Klejnotki, bo dużo osób zwiększa efektywność nauki przez kojarzenie z ruchem (typ kinestetyczny)
Ja na przykład cały czas muszę pisać albo podkreślać, bo inaczej nic się nie nauczę Mari, kawowa kolekcja - rewelacja
|
|
#728 |
|
Rozeznanie
|
Jak ja uwielbiam kawę! Świetna kolekcja
![]() Ziarenek kawy jeszcze nigdy nie żułam (ale teraz będę musiała spróbować ), za to z własnego doświadczenia polecam kawałki laski cynamonu, bardzo fajnie oddech odświeża ![]() Co do pogryzania czegokolwiek podczas nauki to podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami, im więcej zmysłów wtedy u mnie odbiera bodźce (wzrok + słuch, wzrok + dotyk) tym lepiej zapamiętuję. |
|
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Sztyfty kawowe świetne
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Mari, powiem Ci tak: wszystko co robisz jest cudne!
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
Kawowe kolczyki świetne - genialny pomysł
Aż mi się kawusi od patrzenia zachciało - zatem ruszam do ekspresu
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
kawowe świetne. czuje się zmuszona iść do kuchni zrobić sobie kawę
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Paryski komplet jest boski, aż poczułam zapach świeżych, chrupiących bagietek i usłyszałam muzykę z kabaretu Mouline Rouge.
![]() Łaaa, i jeszcze do spinek do mankietów się dogrzebałam, naprawdę cudowne są te przydymione!!! Jakbym potrafiła robić takie spinki to bym miała już plan na męskie prezenty na parę kolejnych lat. Boska, wysmakowana i szalenie elegancka jest Twoja biżuteria!
Mój wrappkowy chaos i nie tylko: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=418993 Edytowane przez almien Czas edycji: 2011-05-13 o 11:44 |
|
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Ale ja w ogóle lubię pisać, nie piszę ładnie, ale lubię, mogę zapisywać godzinami różne słowa, które mi do głowy wpadną, mogę przepisywać ręcznie kilkustronicowe podania w kilku kopiach i tak dalej. W szkole lubiłam przepisywać zeszyty, przepisywałam też śpiewniki koleżankom ze scholi (taka oaza dla dzieci, nie wiem cyz to jeszcze funkcjonuje) i tysiąc różnych innych takich robiłam głupot, w każdym razie dopóki miałam na to czas Teraz też mam nawyk robienia notatek dosłownie ze wszystkiego Zanim zadzwonię do urzedu mam wynotowane czego się chcę dowiedzieć i ewentualne dalsze pytania drążące temat. Jak mam zrobić większe zamówienia koralikowe konkretnych rzeczy, to mam notatki z przeglądu sklepów netowych, żeby się łatwiej orientować co i gdzie. Mam normalnie setki stron notatek z ciekawych artykułów ze stron netowych, bo wiem, że prędzej wrócę do notatek, niż do artykułów (chociaż wszystkie mam w zakładkach). Normalnie ja się powinnam urodzić w średniowieczu i zostć mnichem-przepisywaczem ![]() A teraz już kurczę tyle codziennie piszę na kompie, że szybciej mi coś napisać w wordzie niż ręcznie, zgroza. I serio, jak się bardzo spieszę, to piszę na komputerze i drukuję, po prostu porażka. Na pierwszym roku jeden mądry profesor nam mówił uparcie, żebyśmy codziennie pisali coś, cokolwiek, choćby stronę, bo w przeciwnym wypadku oduczymy się na polonistyce pisać. I w sumie miał rację, tylko powinien jeszcze dodawać, że powinniśmy pisać ręcznie, byłyby dwie pieczenie na jednym ogniu ![]() No dobra, pomękoliłam to teraz ilustracje. Nic szczególnego, bo takie tam tylko zamówieniowe, ale żeby wątek nie umarł Czerwone serca pokazuję, choć sama się ich wstydzę
Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-05-23 o 16:35 |
|
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Oj tam, oj tam, nie ma się czego wstydzić, bo ja na przykład chętnie bym takie założyła
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności. Te serduszka wyglądają cudnie w oprawie drobniejszych koralików
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Oryginalne zastosowanie tego filigranu jako zapięcia
![]() A serducho też urocze
|
|
|
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
No serca jak serca, ale wiecie, ja, która już rzygam sercami Swara, i te wlaśnie serca, w dodatku bordowe... no po prostu
|
|
|
|
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
a pisz, ile wlezie, ja bardzo lubię czytać to, co napiszesz
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Eeeeeeee no już jej tak nie słodźcie - Mari, no czerwone serca swara wymodziłaś??? Innego koloru nie było? Fuj!
![]() Po cichu jedynie powiem, że wzór zaczepisty. Ale to po cichutku tak tylko!
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne a serduszka bardzo ładnie się prezentują
|
|
|
|
|
#743 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja piszę przecież, że lubię pisać ręcznie w sensie czynności pisania, a niekoniecznie tworzenia tekstów jako takich, więc musiałabym Ci co najwyżej listem coś wysyłać, żeby się dzięki temu móc realizować
(co da się zrobić, jak coś, mogę Ci przepisać książkę telefoniczną albo coś )No wiedziałam, że na kogo, jak na kogo, ale na Ciebie to mogę liczyć :P Na swoją obronę mam tylko to, że to było bardzo konkretne zamówienie, o. ![]() A wrzucę se tu jeszcze ślubne kolczyki gronkowe Wprawdzie już takie same, ale złotawe, kiedyś pokazywałam, ale liczę na to, że może nikt tego nie pamieta
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
Gronka super! A talenty to ty masz przeróżne... może napiszesz odręcznie jakiś poradnik - opasłe tomiszcze? Byłby mega drogi, bo w jednym egzemplarzu, ale jak pożądany...
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT: Tylko nie wiem, co by miało być treścią takiego poradnika, jesli to ja bym miała być autorką, bo ja czego nie ruszę, to mi nie wychodzi, normalnie... I co z jednym polem aktywności życiowej sobie dam radę, to w drugim się robi jakaś rozpierducha )
Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-05-25 o 09:29 |
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Napisz nie wiedząc o czym będzie i wchodź w dygresje, i tak się będzie świetnie czytało
![]() A gronka... |
|
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Kolczyki gronka piękne
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Super! Tylko pewnie ciężkie, nie?
|
|
|
|
|
#750 |
|
Wtajemniczenie
|
Uszu ponoć nie urywają
Ale ważą zdecydowanie więcej, niż mini swar na biglu, to fakt W sumie miałam je zważyć przed wysyłką, ale zapomniałam... Ale to nic, może zrobię takie trzecie, jak mi tylko paznokcie odrosną, to wtedy zważę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

Swietna kawowa kolekcja. Noszac takie kolczyki przez caly dzien mozna sie delektowac cudownym zapachem. Dobra,nie wytrzymalam.Ide sobie zrobic kawy