|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Cytat:
![]() Dziękujemy za komplementy *************** Przez chwilę mialam dość już dzisiejszego dnia ![]() Naszczęście jestem już po małym lazienkowym SPA i zdecydowanie mi lepiej
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też właśnie nie mam pomysłu na krzesła i taborety .Też idę na łazienkowe spa ale.... z Korą. Pora piesa wykąpać, nie chce mi się Murmelius mam 3 takie łyżeczki, o różnych kształtach. Truskawki pozera z ręki z szybkościa błyskawicy, a obiadków nie chce. O co chodzi , nagle przestało jej smakować
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1 zdj - jeszcze chwile wczesniej wsyztskie zabawki byly w tej niebieskiej skrzynce ![]() 2- syzyfowe prace czyli probuje posprzatac w domu 3- wlazi na mnie przy kazdej okazji |
|
|
|
|
#725 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Maciusia
Serdeczne życzenia imieninowe dla Jasia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maja pięknie dziękuje wszystkim ciociom za komentarz i miłe słowa Pysiu tak, Maja bardziej jest tatowa ![]() Joli bluzeczka ![]() Cytat:
Cytat:
Maatra to chyba naturalne, że chcesz jak najwięcej czasu spędzić z dzieckiem. Komuś się po prostu bardzo nudzi i komentuje niepotrzebnie to czego nie powinien. Przecież swoje obowiązki wypełniasz. Cytat:
Mój mąż natomiast jest taki, że każe mi wszystko sobie kupować, mówię do niego widziałam fajne buty, odp kup sobie , ja: no ale trochę drogie są, on: to co, kup sobie jak Ci się podobają. I tak jest z wszystkim co powiem, że mi się podoba Także jakbym się sama nie pilnowała, to na życie by nam brakło![]() Cytat:
Nawet gdyby pośpiech był spowodowany dzieckiem to chyba nic w tym złego i nie trzeba od razu takich historii tworzyć i donosić. Cytat:
No i dobrze robisz, odstresuj się trochę. Ja też sobie musze w sobotę zafundować dzień kosmetyczny ![]() Cytat:
Może ma słabszy apetyt przez te upały. Ja sama dużo mniej teraz jadam. Do tego zęby pewnie gdzieś tam się cisną. Agatka poznała smak przemieszczania się i możliwe, że szkoda jej teraz czasu na jedzenie skoro wkoło tyle fajnych rzeczy jest do zobaczenia. Cytat:
Tak Pysiu, Ty we własnej osobie ![]() Kubuś jest uroczym chłopcem, na pierwszym zdjęciu, tym z wysuniętym języczkiem wyszedł jak mały urwis, głowa mokra od nadmiaru pracy Na kolejnych już znany nam Kubuś milusi PuchatekMaja na szczęście mebli nie szarpie, kabelki owszem. Cytat:
Blanka szybciutko uwinęła się z zabawkami, ale równie szybko wysprzątała całe mieszkanie. Wspinaczka z niej piękna, no cóż na kimś/czymś musi ćwiczyć wstawanie
|
|||||||||||
|
|
|
#726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale mojego Poison Ivy nie ma Cytat:
Ja chcę jeszcze raz , owszem pewnie codzienne spotkania i mi się w końcu znudzą, ale na początku mogą być i codzienne Cytat:
, przysięgam, mnie tam nigdy nie było P.S. Jakoś taka dziwna jest teraz atmosfera na perfumach, wcześniej było przyjemniej ![]() Cytat:
, ja ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie tusz Sisley`a, który uwielbiam Masz Demoniku szczęście, moja Ola nie lubi jak się ją przytula
|
||||
|
|
|
#727 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. W takim razie musimy się jeszcze zastanowić. Tymczasem dzięukuję bardzo za pomoc w moich wątpliwościach Też tak mi się wydaje Wolałabym nie mieć tajemnic przed mężem, ale przecież nie uświadomię go brutalnie, że zamiast 22 butelek (o których on ma wyobrażenie) mam 30, bo wtedy, to już na pewno nie pozwoli mi na nową . Cytat:
. Pełzak jest cudowny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też tak chcę Gdzieś mi się zagubiła wiadomość Bianki. Blanka jest śliczną dziewczynką, a z zabawkami sobie poradziła bardzo szybko P.S. Przepraszam Demoniku, że dopiero teraz, ale mój mąż obdarował mnie 10kg truskawek i musiałam się z nimi zmierzyć ![]() Spóźnione życzenia imieninowe dla Jasiulka |
|||||||
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój mąż bardzo Cię Kocha może na dużą ilość perfum nie pozwala, za to truskawkami hojnie Cię obdarowuje . Co z nimi zrobiłaś? Kładłaś w słoiki, czy zamroziłaś?? [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7990269]Wypluta ostatnio jestem strasznie Nawet sie z Tz lekko starlam na temat snu Oliego, bo wyobrazcie sobie, ze gdy nie chodzilam do pracy, Oli spal od 19.30 do ok 5.30-7, i w dzien dwie krotkie drzemki, teraz Tz go tak przestawil, ze Oli spi dwie godziny poznym popoludniem, do ok 18, potem przed 21 spac nie chce juz, bo jest wyspany I tak w nocy spi 7 godzin tylko, wstaje po 4, przed piata, a ja padam na nos...Zabronilma Tz klasc malego do spania pozniej niz o 15, oczywiscie nic z tego nie wyniklo, bo wczoraj znow spal do 17.30 ![]() Aaaa, tyle pisaniny....a wlaciwie moglam to ujac w dwoch zdaniach.... Milego dnia [/quote]Też byłabym zła na tak długą drzemkę przed samą nocą. Maja co prawda sypia po 30 min, ale jak mi idzie spać przed 19, to wiem, że wcześniej niż o 22 spać nie pójdę. Najlepiej jest jak śpi między 17/18, potem nie mam problemów by zasnęła po 20. Edytowane przez 82anusia Czas edycji: 2008-06-25 o 10:19 |
|
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry. Witamy ciocie i Maluszki w ten upalny czerwcowy poranek .
Najsłodsze buziaki dla dziesiejszych miesięczniaków Kubusia Wczoraj wydawało mi sie, że Agatka ma podwyższoną temperaturę. Próbowałam zmierzyc termometrem i w pupci i pod paszką. Tylko, że nie dałam rady, Pucka tak długo nie usiedzi, uleży w miejscu. Słyszałam o termometrach na czółko, paseczkach, czy polecacie coś takiego. Macie jakieś wypróbowane sposoby, bo unieruchomienie nie wchodzi w rachubę, bo królewna szału dostaje, a na pleckach nie uleży .Mam chwilkę, bo Agatka otwarła sobie drzwi z szafy i śpiewa do ubranek .Blaneczka urocza, ten jej zawadiacki uśmieszek Poissy je też nie zamierzam okłamywać męża, ale prosto w oczy też mu nie walnę, że zaś wydałam stówę na kremy. Oczywiście leżą na widoku, ale on i tak nie zauważy ![]() Lea , żeby Olimu się spanie naprawiło ![]() Wczoraj teściowa powaliła mnie swoim tekstem. Najpierw jęczała, że trzeba do kablówki odnieść dekoder, bo synuś zostawił jej cyfrę. Mąż nie miał ochoty wcześnie rano tam jechać to zaoferowałam się, że przejdę sie z małą w ramach spaceru. Ona stwierdziła to pójdę z wami Już idę, bo panna domaga sie zainteresowania. Miłego dnia. pa |
|
|
|
#730 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę, że wiąże się to z tym, że ja w sumie mało na siebie wydaję, więc nie obawia się o stan naszej kieszeni ![]() Cytat:
Ja mierzę temperaturę w ostateczności. Najpierw sprawdzam organoleptycznie. Buziak w skroń - nigdy mnie to nie zawiodło. Jeśli wydaje mi się lekko zacieplony to wtedy mierzę, ale jak nie czuję ciepełka to jest ok. Poza tym obserwuję go, jak się zachowuje normalnie to nie ma powodu do niepokoju. Jak na razie to mierzyłam temp chyba ze 2 razy. Ale sposobu na to nie mam. Przy Kacu miałam taki termometr przykłądany do czółka, ale to do niczego. Trzeba trzymać niby kró†ko, ale dokładnie musi przylegać i wcale dokładnie nie pokazuje. A jak się dziecko wierci to nie utrzymasz. Oj bateria mi w lapto pada. Miłego dnia życzę Wam wszystkim! |
||
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
ja się nie odzywam bo dołka załapałam
pozdrawiam was wszystkie i Zyczonka dla Kubusia i Tymusia i Spoznione dla Jasia i maciusia |
|
|
|
#732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Tymka [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7990269] Ja najbardziej lubie momenty, gdy w sekunde Oli mi znika z oczu, wtedy pytam sie Tz, widzisz go?? On, ze nie i pedem biegamy po mieszkaniu w poszukiwaniu Oliego, a on siedzi w lazience memlac papier toaletowy [/quote]chciałabym to zobaczyć, musi super wyglądać ![]() Cytat:
![]() 2 kg zamroziłam tak na wszelki wypadek (czasami w zimie mam ochotę na makaron z truskawkami, albo ciasto. 1 kg zostawiłam na bieżącą konsumpcję czyli 7 kg poszło na dżemy (naleśniki z dżemem truskawkowym uwielbiamy wszyscy) Cytat:
U nas też jest problem z mierzeniem temperatury, a wygląda to tak, że mąż trzyma, a ja mierzę pod pachą. Jeden z najlepszych pediatrów, których spotkałam na swojej drodze powiedział, że nie ma potrzeby mierzyć temp. w pupie, wystarczy pod pachą. Cytat:
). Do tego tak balsamów, kremów to fakt nie zauważa, ale perfumy i owszem. Jak zamówiłam Azzaro Orange Tonic i postawiłam na półce (w myśl zasady nieschowanego nie znajdzie ) to zaraz zauważył, że coś mi przybyło. I musiałam się potem głupio tłumaczyć, że zapomniałam mu powiedzieć. Więc to co poza jego wiedzą kupiłam (a to naprawdę niewielkie pojemności), to stawiam za kartonikami, które stoją z przodu. On generalnie nie jest aż tak zły pod tym względem, ale najbardziej go denerwuje, że często podejmuję decyzję bez niego, to go najbardziej boli. A ja nie mam ochoty kolejny raz mu tłumaczyć, jak dany zapach jest mi niezbędny do życia . Myślę, że każda z nas ma jakiegoś takiego fiołka, jedna wydaje na ciuchy, druga na kolorówkę, trzecia na balsamy i kremy, a jeszcze inna na biżuterię. Moja teściowa ma hopla na punkcie butów, co miesiąc kupuje przynajmniej 3 pary. A ja zawsze mu tłumaczę, że mój nałóg może i sporo kosztuje, ale za to zdrowia nie niszczy, tylko pustoszy kieszeń .----------------- U nas dzień jak co dzień. Dzisiaj robimy sobie dzień zakupowy. Troszkę się powłóczymy po sklepach. |
|||
|
|
|
#733 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mierzę temperaturę (oczywiście jak czuję, że głowa za ciepła) pod pachą, jak Maja ssie pierś, lub sadzam na kolanach mocno trzymam i pokazuję jej różne zabawki, a najlepiej dać jej pilota, bądź komórkę. Drugi sposób jest bardziej zawodny ![]() Cytat:
Coś w tym jest, niby sobie kupuję, ale znam umiar i raczej są to drobne rzeczy. Ostatnio w sklepie musiał mnie namawiać 5 min na zakup sukienki weselnej Podobała mi się, ale cena już nie bardzo W końcu uległam Ja jestem ciężki zawodnik do kupowania, zanim coś wezmę 100 razy przemyślę, muszę połazić, pooglądać, a nie tak hop siup Nikt nie lubi chodzić ze mną na zakupy Ciekawe czemu ![]() Cytat:
Chyba tak, ja mam/miałam manie kupowania lakierów do paznokci, gumek do włosów i kolorówka, choć w mniejszym stopniu niż tamte dwa . Teraz mój fiołek trochę przycichł. Cytat:
Udanych łowów Edytowane przez 82anusia Czas edycji: 2008-06-25 o 12:46 Powód: literówki |
||||
|
|
|
#734 | |||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
chcialam juz za rok po wakacjach zaczac starania,ale chyba dam sobie jeszcze rok ekstra Cytat:
pozniej napewno pomoze mu Kladia w "zmiekczaniu" mamusi ![]() Cytat:
![]() tez mam problem z taboretami ;/ przewraca je i chce lizac nogi, bo sa: albo aluminiowe,albo chromowe,albo stalowe(srebrne w kazdym razie )i zimne.Cytat:
my tez musimy sie zaopatrzyc w te wszytskie zabezpieczenia,bo Si juz przycial kilka razy paluszka.az wstyd z mojej strony,ze jeszcze tego nie kupilam,wiedzac ze mam chodzace zlo w domu Cytat:
a czekolady nie jadlam,ale UWAGA UWAGA 10 min na rowerku jezdzilam Cytat:
![]() podziwiam Cie, bo ja sobie z 2 nie radze narazie !!! no ale Ty masz lepsza praktyke ![]() Cytat:
z tego co widzialam na blogu, to i w domu cwiczyliscie.wielki buziak od nas Cytat:
tylko te nazwy takie kuszace... rany co sie ze mna dzieje [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7990269]Tak, tak, Pysiu: to bylas Ty I teraz rozumiesz moja lekka nutke zazdrosci w pytaniu, czy Kubus tak grzecznie sie bawi kilkoma zabawkami, heh, to juz przeszlosc Ja najbardziej lubie momenty, gdy w sekunde Oli mi znika z oczu, wtedy pytam sie Tz, widzisz go?? On, ze nie i pedem biegamy po mieszkaniu w poszukiwaniu Oliego, a on siedzi w lazience memlac papier toaletowy Wypluta ostatnio jestem strasznie Nawet sie z Tz lekko starlam na temat snu Oliego, bo wyobrazcie sobie, ze gdy nie chodzilam do pracy, Oli spal od 19.30 do ok 5.30-7, i w dzien dwie krotkie drzemki, teraz Tz go tak przestawil, ze Oli spi dwie godziny poznym popoludniem, do ok 18, potem przed 21 spac nie chce juz, bo jest wyspany I tak w nocy spi 7 godzin tylko, wstaje po 4, przed piata, a ja padam na nos...Zabronilma Tz klasc malego do spania pozniej niz o 15, oczywiscie nic z tego nie wyniklo, bo wczoraj znow spal do 17.30 Aaaa, tyle pisaniny....a wlaciwie moglam to ujac w dwoch zdaniach.... Milego dnia [/quote] przyznaje sie bez bicia,ja tez zazdroscilam, bo czasami nie mam juz sily i marze zeby Si usiadl i ladnie bawil sie zabawka, a nie np probowal sie na nia wspinac... moj Tz tez wprowadzil wlasne zasady z drzemkami,gdy wychodze do pracy...cwaniak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kiedys sie oburzyl, bo nie powiedzialam,ze kupilam sobie 5 par majtasow w La Senzie. z zalem dodal : kiedys to mi o wszytskim mowilas i pokazywalas co kupilas... ************************* ************************* ****** DZIECIACZKI BOSKIE od rana mialam dzien placzu,a zaczelo sie od tego,ze Tz kosza ze smieciami ogrodowymi nie wystawil...ta pogoda chyba tak na mnie dziala. wyjatkowo nie mam dzis ochoty isc do pracy,ale trzeba. od rana siedze w kuchni i robie golonke,ktora golonki wcale nie przypomina, no coz.... i tak bywa
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Co to z tą pogodą ?
Siostra mnie poinformowała, że w Gdańsku też tak parno było wczoraj i tez myślała, że padnie.Dziś też jakoś dziwnie, byłyśmy już co prawda na targu, ale też jakoś tak powłócząc nogami. Ledwo trafiam na klawisze, Malwinka jest też poddenerwowana chyba i wyje co raz. Co do drzemek to też miałam taką sytuację, że mój mąż - kiedy zostawał z małą w domu podczas mojej pracy- chciał ją koniecznie uśpić i zdarzało mu się to robić ok. 17. Ja mam zasadę, że po 16 raczej nie pozwalam Malwince spać, bo ona wieczorem kładzie się o 19. Staram się tego przestrzegać. W normalnych warunkach druga (i ostatnia) drzemka jest o 13-14. Temperaurę mierzę pod pachą. No i się obudziła. Spała 15 minut .
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu moja Dusia ma taki sam dywanik w pokoiku co Kubulek-bardzo go lubimy (czyt.ja
)Mam zagwozdkę. Czy do mleka modyfikowanego(bebiko 2R) które podaję Darii mogę dodać kaszkę (chodzi mi Bobovita na smaczny sen)jesli ona sama w sobie zawiera juz mleko?Bo ta kaszka ma być rozrabiana na wodzie ale jakoś mi nie wychodzi...
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#738 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
......................... ......................... ........ mała juz dzisian lepiej w żóbku a ja miałam dzień zakupowy i solarium też było. razem z siostrą , bratową i bratanicą.kupiłam 2 bluzeczki,zielone szorty, spodenki dla tż a no i nowy staniczek i czapko- chustke dla Klauduni zieloną- bo takiej jej brakowało. no to dobrej nocy
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zakręcona jestem- chciałam wam jeszcze pokazać fotki z ubiegłego lata
|
#740 |
|
Rozeznanie
|
Dorka, bardzo radośnie wyglądasz na zdjęciach - widać ciąża Ci służyła. Zresztą Ty jesteś chyba przeważnie pogodną dziewczyną
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Oh, Leokadio, wybacz mi
Jakże ja mogłam o Twym radosnym jak wschodzące słońce licu zapomnieć... |
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Czytam, nadrabiam ale slabo mi idzie. Pysiu pelzaczek uroczy, a mowilam ze jeszcze bedziesz chciala zeby siedzial i na momencie nie znikal z oczu A najgorsze ze tu strasza ze jak zaczna nam chlopaki chodzic to juz calkiem torpeda. Dorka, Ty na zdjeciach ucieszona jak zawsze wesola z Ciebie dziewczyna ![]() Lea, ja tu tez o wesolej Dorce wspomnialam tylko a o Tobie ani slowem. Wybacz A co do wstawania do herbaty to mam rade, proponuje obrus na stol i jak sie nie chce wstawac to zawsze mozna za niego pociagnac i z obrusem herbatka przyjedzie ![]() Joasiu, nie smutaj sie. Widziszz ja tez sie dolowalam ale wsyztsko przeciez minie i znowu bedzie dobrze. U nas z TZ juz calkiem fajnie, kryzys mija i mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej. Musze wrocic chyba do motta, ktore powtarzalam jak poznalam TZta ze "Chciec to móc" - wtedy tak sobie mowilam i wsyztsko mi sie udawalo. Nie wiem dlaczego o tym zapomnialam. Zakupow TZ ze mna nie lubi bo tez latam, wsyzstko ogladam, porownuje ceny i jak za drogie to glownie rezygnuje. Woli juz dac mi kase i zebym szla sama tylko samej to nudno wiec i tak ciagne go za soba. Poza tym ktos musi mi doradzic a on najlepiej mi pwie w czym mu sie w podobam ![]() Dziewczyny a jak spotkanie w Multikinie? Odbylo sie? Edytowane przez aneta80s Czas edycji: 2008-06-25 o 21:35 Powód: Radosna Lea |
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już biegnę, już lecę, wiatr rozwiewa mi włosy, woda bulgocze równie wesoło i pogodnie jak usposobienie Leokadii, moje piękne dłonie wybierają najlepszy gatunek herbaty, jaki moja skromna chata posiada......tylko wybacz mi, niegodnej! |
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;8000459]Oj dziewczyny, dziewczyny, widze, ze sobie ze mnie zarty stroicie
[/quote]My? ![]() Anetko, cieszę się, że u Was lepiej Joasiu, trzymaj się .Jeśli chodzi o zakupy, to ja dość zdecydowana jestem (czasem nawet za bardzo). Chyba łatwo się ze mną kupuje. Nie znaczy to, że jestem rozrzutna, staram się szukać okazji, o które bardzo trudno w Stanach nie jest, trzeba mieć tylko czas i ochotę na polowanie czy to w sklepach, czy w internecie. Jak już wiecie, moją słabością są zegarki i jestem w stanie wydać na nie dużo więcej niż na ciuchy. Oczywiście też w granicach rozsądku. Męża od jakiegoś czasu nie biorę już na bieganie po sklepach, bo mija się to całkowicie z celem . Często mi mówi, że mogę kupić to, co chcę, ale ja się nie dam nabrać - rozwodu w najbliższym czasie nie przewiduję .P.S. No dobra, przyznaję się. Też mi się wczoraj nie chciało herbaty zrobić.
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Lea, to dbaj o siebie chudzinko. Odlozyc laptopa, wyturlac sie z koca, zalozyc papcie, chwycic za herbate, tyle gimnastyki i roboty przed snem to wcalke nie dziwne ze taki chuderlaczek
![]() ![]() ![]() Nie gniewaj sie tylko, takie mlodziezowe zarty sie mnie trzymaja kochana
|
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
Wy tu o herbacie, a mi się tak pić chce, buuu. Chyba też się ruszę. Ale ona będzie gorąca, przydałby się ktoś do podmuchania
![]() Jak wiecie są już wakacje i siedzimy z Kacem w domu. Zaskakuje mnie ten mój syn od czasu do czasu. Teraz Wam podam plus posiadania starszego rodzeństwa. Powiedzcie czy zdarza Wam się żeby ktokolwiek spytał: "mogę go/ją przewinąć?" ojców naszych dzieci nie podejrzewam o takie chęci. Jeżeli już to jest to z wielką łaską: "no, mogę go/ją przewinąć" (w ostateczności. )A tu dzisiaj Kac się właśnie zapytał w te słowa. Wzruszyłam się I zawołał mnie tylko raz do pomocy bo michał zaczął mu uciekać
|
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Hej mam problem. TŻ w niedzielę odpadło podczas spaceru dwa razy kółko, zdenerwował się bardzo. Jak ja opowiedałam jak to jest z tym gratem to kiwał głową, ale jak jemu sie to zdarzyło, to stwierdził, że jednak trzeba kupić wózek.
Mam trzy typy, ale jeszcze nie wiem który kupię, najpierw zobaczę je w sklepie na żywo. może za tydzień cos wybiorę .1.chiccco simplicity 2.graco mirage plus 3.a ten tzreci gdzieś mi zaginął Wkleiłam adresy obrazków, mam nadzieje, że dobrze to zrobiłam i wyrazicie swoje cenne opinie na ten temat. dziękuje z góry. Leosia jak masz okazje to leń się do woli, na taki luksus tylko nieliczni mogą sobie pozwolić Anetko , żeby było coraz lepiej.Dorka super fotki. Idzie burza, ja też idę |
|
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hihi, próbuję sobie wyobrazić Michałka uciekającego od Kacpra. Fajny ten Twój starszy synek. Natomiast muszę tu pochwalić męża, że nigdy z łaską Malwinki nie przewija. Jak sobie przypomni, to sam z własnej woli zmieni jej pieluchę. Jak nie, to po mojej prośbie robi to bez zająknięcia Lea, powróż sobie z fusów herbacianych - może będziesz miała szczęście i wyjdzie, że jednak normalna.... Zimnej herbaty nie lublju. Edytowane przez Murmelius Czas edycji: 2008-06-25 o 22:34 Powód: Czy Lea jest normalna? |
|
|
|
|
#749 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całe szczęście ja mam drewniane i ciężkie, Maja ich nie przewróci Chyba fajnie musi Simon wyglądać jak liże te nóżki Ciekawe czy swoje dziewczyny też po nogach będzie całował?![]() Cytat:
Ja myślę, że skoro sama w sobie ma mleko to dodawać jeszcze modyfikowane z kleikiem mija się z celem. Obawiam się, że wyszłaby z tego jedna wielka klucha Wsypuj powoli do wody kaszkę i w końcu uzyskasz pożądany efekt, pamiętaj, że po minucie ona jeszcze trochę zgęstnieje. Bo chyba chodzi o to, że konsystencja Ci nie odpowiada? Cytat:
Dorka do twarzy Ci z brzuszkiem. Bardzo ładnie wyglądałaś w ciąży, jakie miałaś pełne piersi ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7999959]Edit: a do tego leniwa, bo siedze na kanapie, pic mi sie chce niemilosiernie, metr ode mnie na stole stoi herbata, ale nie chce mi sie do niej wstac, len, len, len...[/quote] Też tak czasem mam, ale najczęściej nie chodzi o herbatę, a on pęcherz i mi się iść nie chce ![]() Cytat:
Anetko cieszę się, że w waszym związku już jest dobrze oby tak dalej, a nawet jeszcze lepiej![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;8000459]PS. Ide po ta herbate, ale najpierw musze odlozyc laptopa, wyturlac sie z koca, zalozyc papcie i skonczy sie to nie tylko na herbacie, pewnie i przekasze cos jeszcze Bo taka ze mnie chudzina, musze dbac o siebie [/quote]Ile energii przy tym spalisz, koniecznie musisz coś przekąsić ![]() Cytat:
Ja najczęściej słyszę przewijałaś ją?? Fajnego masz synka, zresztą obaj są fajni, Kacper to taki pomocny chłopiec. Cytat:
Coś nie widzę, ani obrazków, ani adresów ![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;8001180]Niech mi ktos napisze, czy ja jestem normalna ![]() Wstalam, wzielam, usiadlam, siedze, siedze i po 10 minutach przypomnialo mi sie, ze ta herbate to mialam wypic, nie tylko postawic obok I moja zimna juz jest, nie trzeba dmuchac, bo zrobilam ja z godzine temu [/quote]
|
||||||
|
|
|
#750 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dużo nie nakupowałam dwa body i sukienkę dla Oli. Cytat:
![]() Motylek testowała Demetry i najbardziej podobał jej się Rain i Wet Garden, ja zapiszę się na zakupy w wątku perfumowym na jakieś 3 Demetery, ale w lipcu lub sierpniu. Na pewno chcę mieć Poison Ivy, Burzę i Deszcz. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7999959]Ja tez jestem pogodna i radosna Czasami, jak jadkiem nie pokąsasz
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Za to jest cudny, szczególnie z jęzorkiem na wierzchu 

.
, nagle przestało jej smakować 

.
, ale mojego Poison Ivy nie ma 

, żeby Olimu się spanie naprawiło 

. Dziś to samo: śpi od 10, a budził się już dwa razy. Za pierwszym razem położyłam go na boczek i chrapał dalej, za drugim trochę marudził, ale wciąż był senny, więc położyłam się obok niego w naszym łóżku. Tym razem nie zasnęłam, pół godziny gapiłam się na tę rozkoszną buzię, przysunęłam się bliziutko, żeby czuć jego ciepły, pachnący oddech.

.