|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
niestety byłam siku i co....mały upław z krwia, najpozniej jutro rano dostane@ z jednej strony na wyjazd nie bede sie tak sle czula a z druiej chcialam jednak byc w ciazy
|
|
|
|
#722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi fajnie ze przeprowadzka skonczona ja do dzis jeszcze cos tam wykakuwuje a juz tu ponad 6 miechow mieszkamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||||
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
wiecei co dziewczyny jakos dziwie denerwuje sie.......moze przed tymi swietami jakos mnie stres złapal nie mam pojecia ale jkaos tak nagle mnie wzielo i nie moge sie uspokoic...
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
#724 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochanie, uspokój się, bo nerwy nikomu nie służą.. a skąd u Ciebie ten niepokój?
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się doczekać planowanego terminu @ by zrobić teścik
a powinnam dostać tak około 2 stycznia, w sumie to niedługo
|
#726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Czemu się denerwujesz i czym? |
|||
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę to już dziś... bo jutro w zabieganiu , zamieszaniu i roztargnieniu napisałabym kilka szybkich słow, a tyle chcę powiedzieć....
* tym z Was, które planują starania o dziecko życzę rozsądnych decyzji, podekscytowania, miłości i owocnych starań... * tym z Was, które starają się o dziecko życzę , aby ten czas wypełniony był poczuciem wewnętrzego spokoju, wsparcia, nadziei i wiary w to, że marzenia mogą się ziścić, abyście już wkrótce poczuły w sobie drugie serce... *tym z Was, które muszą poddać się ważnym badaniom życzę, aby pomogły one znaleźć przycznę kłopotów i ją uleczyć, byście w jak najkrótszym czasie mogły cieszyć się owocami miłości, aby droga, którą musiałyście przejść - nieraz ciężka i długa, opłaciła się po tysiąckroć... * tym z Was , które noszą w sobie Nowe Życie życzę sił, zdrowia, uśmiechu i wielu pięknych chwil- aby ten czas stał się czasem radosnego oczekiwania, czasem spełnionej i wypełnionej do końca miłości, czasem rozkwitania, abyście już wkrótce ujrzały niebo w oczach swoich dzieci... *tym z Was, które straciły najcenniejszy okruszek życzę, aby wylane łzy rozpaczy zamieniły się wkrótce w łzy szczęścia, krzyk buntu w krzyk radości, depresja w euforię, strata w owoc, smutek w siłę... abyście spojrzały w niebo z uśmiechem, abyście znów oddychały lekko, abyście znów uwierzyły, aby wróciła nadzieja, aby znów rozkwitło w Was życie- zdrowe, silne i gotowe zmierzyć się ze światem... * życzę nam wszystkim, abyśmy mimo lęków, niepokoju, rozczarowań, smutku odnalazły w ten cudowny czas świąt wewnętrzny spokój, nadzieję i siłę. Życzę Wam pięknych Świąt , Dziewczęta. W wigilijny wieczór mimo odległości nas dzielącej, mimo, że nie znam Waszych imion, mimo, że nie rozpoznałabym Waszych twarzy w tłumie- pomyślę o Was patrząc w płomień świecy, pomyslę o Was ciepło, jak się myśli o Przyjacielu, którego się dawno nie widziało. Wesołych Świąt.... Nika
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2008-12-22 o 23:08 |
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie chcę robić złudnych nadziei, ale to jeszcze nie okres, może to tylko takie plamienie które jest dopuszczalne w czasie ciąży? Nika przepiękne życzenia, dziękuję Ja nie mam takiego daru więc zwyczajnie życzę Wam przede wszystkim Wesołych Świąt i samych cudownych chwil oraz malutkich ślicznych bobasków
|
|||
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
Nika dziękujemy za piękne życzenia Mam dziś bardzo zły dzień, mam doła
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
witam. no i @ nie przyszla. wczoraj tylko ten lekki uplaw i nic. tylko bole podbrzusza. ide zaraz po test bo chyba zwariuje. jesli to nie ciaza to @ robi mi na zlosc. spoznia sie akurat teraz kiedy w tym tyg. jest tyle spraw a ja bede wygladac jak psu z gardla
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
własnie sobie zmierzylam temp. i mam 36.9 wiem ze dwa dni mierzeniea nic nie dadza. ale jak wczoraj mialam 37.1 a dzis 36.9 tzn ze spadla i moge dostac juz @ ? czy to jeszcze zalicxa sie do podwyzszonej? czy musi byc ponad 37 dla ciazy?
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moim problemem chyba jest to, że za dużo myślę
28TCEdytowane przez KALWI23 Czas edycji: 2008-12-23 o 09:13 Powód: edycja |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Nika piękne życzenia
a ja mam nudę w pracy, nie ma szefostwa bo na urlopie i nie mogę doczekać się pójście do domu. Dziś jak tylko wejdą mi pieniądze na konto to lecę kupić prezent mężowi bo jeszcze nie kupiłam ![]() dziś też biorę się za porządki i ubieranie choinki dostałam piękne bombki malowane ręcznie przez moją ciocię
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
test negatywny
teraz mam nadzieje ze szybko dostane @ bo mam dosyc tego czekania.
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ja też czekam na @
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Niko jak zawsze Twoje słowa mnie poruszają do głębi , piękne życzenia
możesz Ty jak mówiła Ania z zielonego wzgórza moja pokrewna dusza???? jako, że jutro wigilia i raczej nie będę buszowac po neci więc składam Wam już życzonka moje towarzyszki oby ten czas Świąt był pełen ciepła rodzinnego i miłości, spokoju i radości, oby spełniły się pragnienia, oby dało się wyhamować na chwilkę w tej codziennej bieganinie i spojrzeć na świat i powiedzieć jest pięknie PS. jako dekoracja niech posłuży prezencik, który dostał ode mnie mąż w sobotkę na załapanie atmosferki świąt (sama robiłam)
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-23 o 10:01 |
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje drogie, cieszę się, że życzenia się podobają. są z głębi serca. dziś zwariowany dzień, więc lecę...aaaaaaach święta
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba wyjdę dziś wcześniej z pracy, może o 14
muszę tylko zadzwonić czy jest reszta moich wyników badań m.in. grupa krwi której jestem ciekawa
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Nika sliczne zyczenia
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku ![]() Oraz szybkiego zafasolkowania zyczymy Wam wsyztskim ja i dropsik
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Gizmiatko
ja właśnie odebrałam grupę krwi i różyczkę ![]() grupa krwi to A Rh+ a różyczki wynik to : IgG - 212 IU/ml, IgM - ujemny
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie umiem tak pieknie pisac ale chcialabym Tobie i wam wszytskim dziewczyny życzyc abyscie w nowym roku ziscilo sie kazde marzenie ktore macie,żeby kazda z was wkroczyla w nowy rok ze spokojem,miloscia w sercu i usmiechem na twarzy....aby tegoroczne swieta byly piekne i spokojne.By dobre anioły Was sprzyjały i byscie NIGDY nie traciły wiary w siebie i wludzi.....DZIEWCZYNKI WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super. Gizmiatko - fajnista choinka. Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmijcie proszę z życzeniami. Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota, Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba. No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy, Można także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić. Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie, A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-12-23 o 13:38 |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jakos nie moge sie zaktywowac, zeby czesciej u Was pisac, ale regularnie czytam. I wszystko przezywam, co piszecie. Smutne, co niektore z Was musialy przejsc w tym roku (i nie tylko, w dziecinstiwe rowniez).
Zycze Wam, aby Nowy Rok przyniosl nowa nadzieje i aby malenki cud stal sie udzialem kazdej z Was madziarkapl - trzymaj sie! Nika - sliczne zyczenia U mnie dzis 14dc, wiec owu tuz tuz (chyba jeszcze nie bylo ). Staranka trwaja. U Ciebie Malin chyba tez? Bo my mamy jakos podobnie ten cykl? Kibicuje Ci tym bardziej![]() A ja o ile w poprzednim cyklu bylam pewna ze sie uda (ach, jaaasne), to tym razem jestem pewna ze sie nie uda. Ze skrajnosci w skrajnosc ![]() Buziaki dziewczyny. Nowy Rok, nowe nadzieje, nowe zycie... A Swieta to czas milosci i szczescia. Niech to szczescie zawita do kazdej z Was.
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
a ja wlasnie zrobiłam sobie przerwe w sprzataniu kawa i muzyczka
maz dzwonil ze bedzie wieczorem wiec mam czas chwile dla siebie a czym sie denerwowalam to nie wiem...
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wyskoczyłamna chwilkę do perfumerii i kupiłam mężowi perfumy, dokupię koszulę i będzie OK
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co fajnego nabyłaś? |
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
ja za chwilkę do domku i znów sprzątanko
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałabym
:Serdeczne życzonka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

niestety byłam siku i co....mały upław z krwia, najpozniej jutro rano dostane@ z jednej strony na wyjazd nie bede sie tak sle czula a z druiej chcialam jednak byc w ciazy

, a tak wogóle to dzień dobry wszystkim .
hihi fajnie ze przeprowadzka skonczona ja do dzis jeszcze cos tam wykakuwuje a juz tu ponad 6 miechow mieszkamy 

Nie wiem jak ludzie to robią, ale ja już wolę nie.
28TC

nie wolno. 

muszę tylko zadzwonić czy jest reszta moich wyników badań m.in. grupa krwi której jestem ciekawa