![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Jozia no właśnie,a le to nie umowa, tylko oswiadczenie, nie wiedziałam, jak to wytłumaczyć
![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-04-16 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłyśmy przecież, że no mamy się tu wspierać w najlepszych i najgorszych chwilach .. Jeśli wstydzisz się tutaj no to przecież napisz na gmaila... ja uważam, że podzielenie sie z kimś trapiącymi problemami pomaga zafrasowanej osobie... ALe cóż takczy tak Trzymaj siekobieto w karbach i nie daj się marazmowi Jutro Wasze święto Ciesz nim sietak jakby było pierwszym i ostatnim ( w stanie przedmałżeńskim) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() zasmarkana, zakichana, z duża temperaturą, spocona, do pracy nie chodzę, pracy pisać nie mogę, dopiero się podniosłam z łózka i zaraz znowu uciekam... tak to właśnie zareagowałam na wiosnę i piękną pogodę ![]() Kasia masz moje dwa kciuki... a więc na bank pomogą!! ![]()
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja wlasnie jestem po intensywnym trenignu ![]() silownia, aero i rolki na zwienczenie tego wszystkiego ![]() ale tu dzis przerazajaca cisza ![]() nawet w sesji tak nie bylo ![]() a propos sesji... ja mam w przyszlym tygodniu czastkowego kolosa i juz pierwszy egzamin ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Uuuuu...to będziemy 3mać kciuki
![]() ![]()
#726 |
Zakorzenienie
|
a mnie brzuch napiernicza, @ przyszła ;/ jak zwykle niezawodnie w czwartek, ehhh idę spać, dobranoc laski
#727 |
Zakorzenienie
|
ja jestem w temacie muzyki na slubie
![]() i tak sie zastanawiam czy moga byc dwa marsze weselne? tzn. na wejscie marsz weselny Wagnera o taki http://www.youtube.com/watch?v=P6rX3...eature=related a na wyjscie Mendelssohna http://www.youtube.com/watch?v=4tDYM...eature=related mozna tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
google rozwialy moje watpliwosci
![]() Wagnera zazwyczaj gra sie na wejscie, a Mendelssohna na wyjscie ![]() wiec u nas tak bedzie ![]() zawsze jak bylam na slubach to na wejscie byly jakies nijakie melodyjki, stad moje dylematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
hej dawno mnie tutaj nie było
![]() ![]() kurcze dzisiaj Kaśce87 zostanie dokładnie rok do ślubu..jak fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() dzisiaj mam dobry humor i mam zamiar super spędzić ten dzień z TZ-cikiem ![]() przed chwilą moja mama wpadła do pokoju i mówi, że nie zdążymy ze ślubem, a ja jej na to, że to nie zależy ode mnie ani od niej ani od TZ i jutro będziemy gadać ![]()
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam dzis wolny dzien... ale mam zamiar spedzic go pracowicie i ponadrabiac rozne rzeczy na uczelnie. a wieczorem spotykam sie z moimi dziewczynami z liceum ![]() ![]() i nawet kochany TZcik zawiezie i przywiezie mnie autkiem co by mnie nikt nie napadl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
#734 |
Zadomowienie
|
ja też mam dzisiaj wolne ale idę do laboratorium
![]() ![]() ![]()
#735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
łażę po rynku i przekonuję ludzi, że ich największym marzeniem jest pójście do knajpy dla której pracuję
![]() ![]() ![]()
#737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
i będziesz mnie denerwować, że idziecie się dobrze bawić?
![]() ![]() ![]()
#739 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez tak myślę, a poza tym to chyba się tak właśnie czesem gra te marsze, jeden na wejście a drugi na zejście ![]() Cytat:
A w ogóle to wszystkiego naj naj naj dla Ciebie i TŻta ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc moj TZ uwiebial prace kelnera w restauracji prz rynku ![]() ![]() ![]() pomysl sobie, ze przynajmniej pracujesz w ladnym miejscu, ludzie sa weseli, nie musisz sie z nimin uzerac itp. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ogólnie praca jest ok, ale mam już trochę dość, pracuję tam od ponad roku i zawsze mam doła jak mam iść do pracy, ale ja tak mam z każdą pracą, mam nadzieję że mi to kiedyś przejdzie ![]()
![]() |
#742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje że na ślubie się tak nie porycze..cały make-up mi spłynie.. ![]() a tak a propos to bym chciała żeby jakaś śpiewaczka zaśpiewała nam ave maryja.. wtedy dopiero poleciały by mi łzy..
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() szukajac znalazlam sobie nawet propozycje roznych piesni w roznych momentach (taa fora slubne to skarbnica wiedzy ![]() wejście: marsz weselny Wagnera (same organy) ofiarowanie: Ave Maria - Schuberta http://www.youtube.com/watch?v=8PmSUovTGRs (organy+wokal) komunia: How beautiful are the feet of Them - Heandl'a http://www.youtube.com/watch?v=t3yQT-NTf2U (organy+wokal) podpisywanie papierów (jesli bedzie w trakcie mszy): Aria na strunie G - Bacha http://www.youtube.com/watch?v=uFwZe...eature=related (same organy) wyjscie: marsz weselny Mendelssohna (same organy) no i jeszcze spiewaczke damy do spiewania psalmu ![]() ![]() · Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-17 o 10:20 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy ja jestem jakas nie wadomo co, ale strasznie nie lubie narzucajacych sie facetow ![]() juz sie boje co to bedzie w Egipcie, bo tam podobno nie ma lekko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podobno jak TZ zostawi choc na chwile sama na lezaku hotelowym to zaraz zjawia sie jakis amant z obslugi i sie zaczyna... ![]() ja tam nie lubie takich zaczepek... i uzerania sie potem z takim delikwentem zeby sobie dal spokoj ![]() moze dlatego, ze jestem z natury bardzo mila dla nieznajomych i nie potrafie ostro powiedziec zeby sie odwalili... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-17 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do użerania to tez nie znoszę, ale przeważnie kończy się na pytaniu i odpowiedzi i nie jest to nawet nachalne, co nie znaczy że jakoś to specjalnie lubię, po prostu mi obojętne ![]() ok, znikam do labu bo sobie tu chat zrobiłyśmy ![]()
![]() |
#749 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia trzymam kciuki, że się wyjaśniło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chciała arię na strunie g, kanon Pachelbela, gdzieś też trzeba wcisnąć ave maria, bo rodzicom sie podoba i to takie ślubne i Mendelsohna na koniec. Jeszcze lubię eine kleine nacht musik ale to niebyt ślubne a do tego smyczkowe a nie organowe. W ogóle wszystko bym njchętniej chciała smyczkowe a tylko Mendelsohna organami. Cytat:
![]() Lain zdecydowaliśmy się na to Peru ![]() ![]() ![]() Muszę kupić coś koleżance z okazji parapetówki i sie zastanawiam co, macie jakieś pomysły? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
jutro sie wszystko wyjaśni a dzisiaj mam wszystko gdzieś i spędzę ten dzień z TZ-cikiem
![]() się zachmurzyło...jak za rok w tym dniu będzie taka pogoda to się zdenerwuję ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-17 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.