![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październikowe PM
No Gratulacje BEAMI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Beami gratuluję, same zdolne bestie na tym wizażu kurczę
![]() Dziewczynki piszecie, że czas szybko zleci, że potem nie będę wiedziała w co ręce włożyć, więc właśnie się Was pytam, co by jeszcze można było zrobić szybciej, by potem juz mieć to z głowy. Ale tak sobie myślę, że chyba nic, bo przez ten rok to rzeczy, które mi się teraz podobają bardzo, mogą mi się przestać podobać, to jest ten ból ![]() btw. Patrzcie za oknem jaka pogoda, u mnie we Wro leje, a ile par ma dziś ślub, a czerwiec niby taki pewniak, mam nadzieję, że październik będzie piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziękuje za gratulacje
![]() Ja własnie swietowałm i dzis główka mnie troszki boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Beami ja też ci gratuluję, też wczoraj świętowałam (koniec sesji) i też mnie głowa boli i żołądek i w ogóle wszystko
![]() Dziewczyny z tym bukietem to macie rację i ja to wiem , ale jestem tak skonstruowana ,że naprawdę za bardzo liczę się z opiniami innych i nic na to nie poradzę. A muszę wam powiedzieć ,że 2 lipca wyjeżdżam i wrócę dopiero z końcem sierpnia i ten cały czas nie będę miała dostępu do neta i już sobie wyobrażam ile tu napiszecie przez ten czas i ile będę miała do czytania po powrocie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
ania to tobie tez gratulujemy zakonczenia sesji, wyjezdzasz na wakacje? ze cie nie bedzie
![]()
#726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i to takie coś właśnie..
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
A u nas przesuw na przyszły rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja nie znalazłam swoich butków do ślubu. Wogóle to dziś łaziłam za balerinkami fajnymi bo do pracy mi potrzebne (staż zaczęłam i potrzebne mi takie) no i nic nie było, bo tez mam wąską stópkę, więc 36 był za mały a 37 za duży, a jak się wydawał dobry to w palucha cisneły ![]() Za to w Deichmannie widziałam właśnie bosssskie fioletowe, eleganckie buciki ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny dziś jak jeździliśmy po mieście z moim TŻ-em i mamą moją to weszliśmy do sklepu z gajerkami, a moja mama zaraz wypaliła żeby TŻ nie kupował sobie błyszczącego garnituru bo są nieładne i jasne są też nieładne. Ja się wściekłam bo denerwuje mnie jak ona tak się wtrąca, choć niby na źle nie chce i mysli że jest wszystko ok. Nawet czasem jak coś gadamy do siebie i ona usłyszy to zaraz wyraża swoje zdanie. Tylko co nas to interesuje, jak my po swojemu i tak zrobimy! Jeju ![]() ![]() ![]() A ja to już bym wogóle chciała być po ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEAMI GRATULUJĘ !!!
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co Ci doradzić, chyba jużnic nie masz do załatwienia, możesz jedynie pomyśleć nad podziękowaniami dla rodziców, jak chcesz robić album ze zdjęciami to można już powooli zaczynać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Teściową się nie przejmuj one tak mają. Ja tam moja jednym uchem słucham a drugim wypuszczam od tego czasu co kiedyś jechaliśmy razem na wakacje, tzn, Ja z TŻ na wesele i wakacje a ona do swojej siostry (tylko droga wspólna), zostawiliśmy ją i pojechaliśmy w Bieszczady, tam rozwaliliśmy miskę olejową i kużyn musiał nas holować i w ogórl były przygody, to ona do mnie, że sie tego po mnie nie spodziewała, że jest na mnie zła bo ja do niej (jej siostry) nie zadzwoniłam i nie powiedziałam, a ona sie od ludzi dowaiduje i jużchciałą wracac pociągiem bo samochód po wypadku ![]() ![]()
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
olajka, dzięki
![]() ![]() SSR, doszłam do wniosku, że nie dam rady w tym roku, za dużo ciśnień ![]() Zdecydowałam, że nie chcę dźwigać wszystkiego sama, a naciski na TŻ tylko wprowadzą zbędny stres, a nie o to w przygotowaniach do ślubu chodzi. Zarządziłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
![]() u mnie nic nowego. z tym, ze bylam dzis na dyzurze u swojego promotora, by dograc szczegoly pracy. bylo nas tak duzo, ze zaczelismy o 12.30, a wyszlam dopiero o 17.30 ![]() obrone mam 14 lipca, a oczywiscie stresuje sie tak, ze szok - chodzi o nasza pania dziekan, ktora potrafi maglowac i maglowac przy obronach ![]() ![]() ze spraw slubnych - zadne nie posunely sie do przodu. claris skoro, zreszta tak jak mi ![]() ania Tobie tez gratuluje - zakonczenia sesji ![]() ![]() voodia w takim razie rozumiem, powod zmiany daty slubu. takimi przygotowaniami nalezy sie cieszyc a nie meczyc i stresowac, sluszna decyzja ![]() olajka na solarium chodzisz lezace? bo masz plamki pod pachami tak? jak pojdziesz nastepnym razem to sprobuj polozyc rece nad glowa, by paszki opalic, albo idz na stojace. SSR jutro wysylasz pierwsze zaproszenia ![]() ![]() zmykam spac milej nocki
#733 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() nawet nie miałam chwili w weekend żeby do Was zajrzeć - tyle biegania, ale udalo nam sie wszytsko załatwić po naszej myśli ![]() Judith - daje do zrobienia bizu bo chce w innym kolorze - raczej roż... niestety jedyne na co nie miałam juz czasu to spotkanie w sprawie bizu, ale pod koniec lipca jedziemy znowu zalatwiać formalności w kościele to juz na bank sie z nią spotkam... co do spotkań z zespolem i fotografami to jestem pozytywnie zaskoczona, mam nadzieje, ze pracuja rownie dobrze jak robia wrażenie co do rad i sugestiii. Fotografowie powiedzieli potwierdzili, ze źle wyglądaja perłowe cienie; 2 tyg przed ślubem nie powinno sie chodzic na solarium, no i żeby nie było duzej różnicy miedzy panna młodą a TŻ ![]() ![]() co do zespołu to zastrzegliśmy, ze nie chcemu żadnych konkursów - jedyne co to zgodziliśmy sie na jakąś "śmieszną" przysięge po oczepinach, poza tym, zenych piosenejk typu "facet to swinia" czy "załóż gume"....na poprawiny skłaniamy sie ku biesiadzie przy stołach... no i podziekowania dla rodziców powiemy nie do mikrofonu tylko bezposrednio do rodzicow - to dla mnie zbyt osobiste, zeby sie tak afiszować ![]() no i chyba to tyle. voodia - jestemn tego samego zdania co złotko, nie ma co sie napinać jeśli wszytsko ma być na Twojej głowie BEAMI gratulacje!!!!!!!! aaaa, i jeszcze fotograf zwracał uwagę, zeby mieć ładne np. pióro do podpisywania (chyba aktu ślubu ![]() ![]() ![]()
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-29 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Mam pytanie do tych ktore juz pozałatwialy w koscie wszystyko. Chodzi o to czy jzu zaniesliscie papierki z nauk przedmalzenskich i moze wiecie kiedy najpozniej trzeba to zaniesc do kosciola. Kurcze mam problem bo ja dopiero bede miec od 3 weekendu wrzesnia te nauki a slub 10 padziernika:/ boje sie ze mnie ksiadz wywali :p a wy wszysko jzu macie zalatwione? |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dziękuje wszystkim za gratulacje ![]() Ja byłam w niedziele po obrączki ale nie było Pan zeby nagrawerek nam zrobił i musimy za 2 tygodnie przyjechac. Ale przynajmniej miło spedzilismy sobie niedziele . |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Widzę, że przygotowania ruszyły pełną parą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zlotko855 ja stwierdziła, że obrona to najłatwiejszy egzamin w ciągu tych moich studiów był ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#738 | |
Raczkowanie
|
BEAMIGratuluję obrony
![]() aniagratuluje zakończenia sesji. Niestety moja jeszcze trwa,w tą sobotę mam jedną poprawkę i jeden egzamin. Jeśli chodzi o teściową to nieraz poprostu mało co słucham, bo wiem że zrobimy po swojemu. Niestety moja teściowa jest przerażona całym weselem, ona już chce by było po wszystkim itd.itd. ehhh Dobrze, że moja mama ma inne podejście. ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
helo
malenstwoKr nie byloby problemu gdyby nie moj proboszcz, troche sie go boje:p Mama moja jak chodzila zamawiac msze to z jego strony taka zlewka chodzila po kilka razy, a jak spowiada w kosciele to w calym go slychac jak ludzi opiernicza. No ale nie bede miala chyba wyjscia jka kulnac sie do niego:p ale zrobie to dopiero jak moj bedzie mial urlop bo on z innego miasta i wtedy musimy razem isc jakis protokol spisac czy cus ![]() A tak z innej beczki jutro ide ogladac kiecke ![]() ![]() pozdrawiam Edytowane przez pilaa Czas edycji: 2009-06-29 o 19:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do zaproszeń to lipa, miałam dziś wysłać i co? Mój luby miał w sobotę pociąć tuby wysyłkowe, bo za długie, ale tego nie zrobił. Dziś rano tak jak obiecał też nie, bo niby nie znalazł kartki na wzór (jakby się postarał to by sobie przypomniał wymiary A4) i dziś po południu sama poszłam do piwnicy, wzięłam brzeszczot i to pocięłam. Jestem z siebie dumna i jutro wysyłam. Ale TŻ dziś szybciutko w podskokach załatwił dziś adresy rodzinki - chyba przeczuwał awanturę i chciał załagodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
hej jestem jeden krok do przodu, wczoraj zaliczylismy poradnie i mamy 3 wpisy, nie ma to jak dobierac daty z kalendarzem, zeby pasowalo
![]() kobietka bardzo mila, powiedziala ze nie chce zadnego kalendarzyka bo ja nie interesuje kiedy mam dni plodne a kiedy nie, zreszta skoro jestesmy z tz 7 lat, znamy sie od 10lat to jakos sobie radzimy - no radzimy tylko nie z kalendarzykiem ale tego juz nie dodalam ![]() generalnie to przeczytalam ksiazeczke ktora dostalismy od ksiedza, no nawet nie komentuje zawartosci ![]() ![]() no ale zauwazylam ze jest jeszcze cos takiego na naszych kartkach jak spotkanie rejonowe dla narzeczonych, co to jest ![]() voodia no to bedziesz nas wspierala teraz a my bedziemy trzymac kciuki w 2010 za ciebie, a tez zostajesz na pazdzierniku czy zmieniasz date hipka rada z piorem bardzo dobra, co do cieni to zauwazylam juz ze to srednio wyglada ![]() zlotko obrona to tylko duzo stresu przed, jak wchodzisz to schodzi z ciebie, ja magistra na uczelni technicznej bronilam godzine (standard), na ekonomicznej 20min a podyplomowe 30min i ja sie zastanawiam jaka jest regula ![]() pilaa a ty nie jestes czasem z kujawskopomorskiego bo te komentarze o ksiedzu to mi pasuja troche do naszego proboszcza ![]() przycisnelam tz i wybralismy winietki, podziekowania dla gosci i zawieszki, tak na 90% bo ja oczywiscie nadal robie research w necie, mamy wybrane tablice na samochod tylko musze zamowic, znalazlam goscia ktory robi je na zamowienie, jaki tekst i czcionke chcecie plus mozecie sobbie na stronei podglad zobaczyc, wieczorem wkleje linka z domowego kompa co jeszcze hmmmm.... a znalazlam takie woreczki w ktore swiadkowa bedzie wkladala zyczenai od gosci, zeby sie nie pogubily ![]() i na prezent dla rodzicow zamawiamy kosze w jednej firmie, nie chcemy statuetek itp. a kosze to narazie jedyna rzecz ktora jakos do naszej wybrednej dwojki przemowila ufff to sie rozpisalam, milego dnia ![]()
#742 |
Rozeznanie
|
MAM BUTY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filoetowe i brudnorozowe z prima mody, napisze wiecej wieczorej i wkleje zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#743 |
Raczkowanie
|
judith postawiłas na swoim
![]() ![]()
#744 |
Rozeznanie
|
hipka a walsnei mialam do ciebie pytanie, ile cm maja twoje buty? bo ja te bladorozwe mam 11cm, a fioletowe maja 7 lub 8cm i zastanawiam sie jak suknie dopasuje do bladorozowych to czy potem przy zmianie butow na nizsze nie bede sie przydeptywac; a jaka jest roznica u ciebie? i czy wogole jest?
siedze w pracy i mysle tylko o butach ![]()
#745 |
Raczkowanie
|
te w kolorze fuksji - 8, a białe 6,5. qrcze, masz racj nie pomyslałam o długosci kiecki...
![]() chociaz cały czas myśle czy ubrać te menbura, bo mi ten kwiatek za bardzo do sukni chyba nie pasuje - zagwozdke mam ![]() i tak od czasu do czasu poszukuje w tym kolorze tylko może inny fason mi sie uda znaleźć....no ale nie jest latwo.Tym bardziej, sie ciesze ze Ty już znalazłaś ![]() ja to samo, przez ten ślub stałam sie monotematyczna;-) ja mam nadzieje, ze dzisiaj albo jutro najpóźniej bede miała te białe. Wczoraj dostałam maila, ze wysłali;-) a ja jutro prawko zdaje, ale mam stresa;-( wole nie nastawiac sie na sukces, chociaz to raczej do mnie nie podobne;-/
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-06-30 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się co w końcu wybraliście? Chodzi mi o winietki i inne pierdołki ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś od rana siedziałam i pakowałam zaproszenia-rulony w tuby, do wysyłki - po południu jadę na pocztę. Najbardziej się bałam, żeby nic nie pomieszać, ale chyba się udało. Dałam też rodzicom w końcu (nie mieliśmy dawać, bo oboje wychodzimy z rodzinnego domu, ale tata się uparł, że chce na pamiątkę). No i jak je pakowałam to głupio było im nie dać, jak widzieli co robię. No i dałam im sama, ale ucieszyli się ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
pobawilam sie w necie, to moje buciki
![]() hipka trzymam kciuki SSR reszta linkow pochwale sie z domu
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-30 o 14:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
stawiam na różowe
![]() ![]() judith czego Ci jeszcze z garderoby brakuje?
#749 |
Rozeznanie
|
bielizny, ponczoch chyba tylko takie rzeczy, no i tz ubrac bo narazie to garnitur mamy
chce zalozyc te rozowe i potem na tance najwyzej zmienie na fioletowe ![]()
#750 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() nie bylo mnie troche, ale juz jestem ![]() ![]() hipka super, ze sprawy weekendowe pozalatwiane (tak wiem dawno to bylo ![]() ![]() mysia, SSR, judith w sumie wiecie, co ja zawsze sie wszystkim stresuje. kazdy mowi, ze obrona to niepotrzebne nerwy i mam nadzieje, ze sama po swojej tak powiem ![]() ![]() jutro ide do promotora zalatwic jeszcze jedna sprawe, a jest akurat jutro na obronach, zobaczymy, czy mu to sprawnie idzie. SSR zastanawilam sie jak Wam poszla wysylka zaproszen... teraz wiem ![]() tez dajemy rodzicom jednak zaproszenia - tak na pamiatke, by byly ![]() judith o to spotkanie tak jak babka wam z poradni powiedziala, spytajcie ksiedza, czy wymaga, bo ja np mam na naszej kartce napisane cos o warsztatach narzeczenskich czy cos w tym stylu ![]() fajnie, ze poradnia juz zalatwiona. ooooooo super, ze kupilas butki ![]() ![]() ![]() hipka powodzenia jutro ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.