![]() |
#721 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]() Hehe na zaproszeniu napisze Twój wierszyk cytacie i dam pod spodem Twoj nick z wizażu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-25 o 13:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też się tam dziś wybieram żeby mi pani wyceniła za ile może mi uszyć ta suknię z Kiary ![]()
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Maxima86 śliczna ta suknia, na pewno pięknie będziesz w niej wyglądać Jestem średniego wzrostu blondynką ![]()
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
.
- ja uważam, że facet to powinein być starszy minimum 2-3 lata, ja mam starszego o rok i powiem Wam szczerze, że niekiedy ma odchyły od normy...mimo, że mój Tż-cik jest zazwyczaj nad wyraz poważny i ułożony.To nie reguła,ale zazwyczaj faceci później "dojrzewają". A ja mam rok mlodszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-02-25 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie te reguły facet ma być o tyle młodszy/starszy to o kant d... rozbić. Najważniejsza jest miłość
![]() Kiedyś mi siostra mówiła, że jeśli facet jest dużo starszy to niezbyt dobrze bo potem można być długo wdową. Bo my faceci to słabsza płeć i umiermy wcześniej ;-) Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-02-25 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
Beaciunia u nas w czerwcu minie 3 lata odkąd jesteśmy razem i nie żałuje ani jednej chwili spędzonej z TŻ
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- A wiadomo kogo licho weźmie pierwszego?:-D |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Nie no pewnie, że najważniejsza jest miłość, ale znam osobiście przypadek, że dziewczyna ma 18 lat, jej facet 25 i on chce już ślubu i rodziny a jej to nie w głowie. I choc miłośc jest to nie mogą się dogadać. Trzeba się dobrać pod różnymi względami i jak ma się podobną wizję życia to nawet ogromna różnica wieku( w obie strony) nie przeszkadza. Jeśli dwoje ludzi jest ze sobą szczęśliwych to to jest najważniejsze.
#729 |
Zadomowienie
|
Maxima86 sukienka śliczna
![]() między mną, a moim Tż jest 5 lat rożnicy (on jest starszy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chwała Bogu krawcowe są super miłe i pomocne oraz wytrzymałe na wszytskie moje pytania i zmiany ![]() Z całych przygotowań ślubnych to chyba najbardziej cieszy mnie robienie zaproszeń (sama jestem zaskoczona efektem koncowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
odnośnie rodziców to my jesteśmy świeżo po spotkaniu "na szczycie" w minioną niedzielę było oficjalne zapoznanie moich i mojego Tż rodziców. Mimo, że moi i jego rodzice są ogólnie spoko, mamy nawzajem bardzo dobre stosunki i bardzo się lubimy to stresa miałam mega! Chciałam, żeby rodzice się polubili, bo miałam wrażenie, że potem przez pryzmat rodziców będą na nas patrzeć. Spotkanko zaczęło się dośc sztywno, ale z każdą minutą i kieliszkiem wina
![]() ![]() Co do wesela to ustaliliśmy z Tż, że sami finansujemy, ale rodzice-szczególnie jego mama bardzo chcą się dokładać, więc i wtedy moi nie chcą być gorsi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak było z moją rodziną. U TŻ zostałam zaakceptowana od razu ![]() No i zgadzam się, nigdy nie wiadomo kogo weźmie pierwszego ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-25 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
tak dla odmiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
A ja mam rok mlodszego
![]() Jakbym siebie słyszała, a dojrzałość faceta niestety nie zawsze idzie w parze z wiekiem.....u niekórych w ogóle nie wystepuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczynki
![]() ![]() Widzę rozmowa o różnicy wieku ![]() ![]()
#738 |
Raczkowanie
|
syrwia81 u mnie jest tak samo, jesesmy z jednego roku tylko ja 4 miesiące starsza
![]() Na początku strasznie mi było się przyzwyczaić, gdzieś każda koleżanka w weekendy wychodziła ze swoim chłopakiem a my w domu bo do matury trzeba było sie uczyć jak ja miałam czas to on go nie miał i tak w kółko. Aż stała się tragedia, i moja choroba nauczyła nas życia, życia z druga osobą nieustannie bo prze całe dzień musiał być ktoś koło mnie i to on często pomagał moim rodzicom w opiece i czuwaniu przy moim łóżku. Wiem, że jak tyle wycierpiał i przeszedł ze mną to nic nie powinno nas już złamać. A po czasie wiem że nie było kolorowo, zrywałam z nim wyganiałam go ze szpitala, nie chciałam z nim rozmawiać a on i tak przychodził. Dużo rzeczy nie pamiętam bo prawie prze tydzień spałam ale jak się budziłam między jedną a druga dawka morfiny to jego gdzieś tam zawsze widziałam. A później tylko a niego mogłam liczyć powiem Wam że nauczyłam się z nim tak żyć że kupował mi ubrania, kosmetyki itp. Teraz wiem że co nas nie zabije to nas wzmocni. I powiem Wam nie przejmujcie się Teściowymi bo najważniejsi jesteście Wy i Wasza miłość. U mnie jak teściówka się dowiedziała że tak jestem chora to powiedziała mojemu TŻ żeby ze mną zerwał bo to długo nie potrwa a im dłużej będzie ze mną to się przyzwyczai a ja i tak długo mogę nie pożyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Kasia1429 jestem poruszona Twoją historią. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
wybieramy się z Tż w najbliższą sobotę na kurs na Karczówce. Czy trzeba się wcześniej zapisać czy można poprostu przyjśc "tak z ulicy"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Kasiu czytając Twoją historię miałam wrażenie że czytam książkę... Nie myślałam że takie zdarzenia mają miejsce w rzeczywistości. A jednak!!! Ten Twój Tż-cik musi Cię bardzo, bardzo kochac.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Dziewczyny czy orientujecie się może coś w sprawie wynajmu autokaru na wesele???
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasiu-wzruszająca historia...My tez wiemy, ze co nas nie zabije to nas wzmocni. W ciągu 7,5 roku bycia razem przeszliśmy wiele wzlotów i upadków, a jednak zawsze wychodzimy obronną ręką. Co tu czarować, że zawsze jest jak w baje, same wiecie, że każdy ma kryzysy, ale nie zamieniłabym za nic nawet jednego dnia z moim Tż-em na inny....Też przetrwaliśmy chorobę z tym, że mojej mamy, ale takie doświadczenia uczą, że należy korzystać z każdego dnia, bo następny może być już całkiem inny... ![]()
![]() |
#743 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu- widać, że ma kochanego tego TŻ-a swojego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Dlatego wiem że trzeba cieszyć się tym co się ma. Śmiać mi się teraz chce, bo w piątek jedziemy do Warszawy na badania bo w Kielcach wyniki nie są najlepsze. To w środę leżeliśmy i oglądaliśmy film zasłonił mi tv i kazał przyrzec że cokolwiek się będzie działo to go nie zostawię i pozwolę mu być przy mnie. I właśnie dlatego Kocham go za to
![]() Teściowa teraz udaje Kochaną, choć na początku nie była zadowolona z naszej decyzji. Madziastanczyk zaraz podam Ci stronkę internetową osoby która ma autokary http://www.szerszen.org.pl/ Napisz do nich z tego co wiem nie są najdrożsi i mają tez jak się nie mylę busy. |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Witam Was mam ogromną prośbę, czy ma któraś z Was nr kom. do Pani Ani Tusień bo Pani Ania Świeboda ma wolne 1 maja a z tego salonu inna pani ma już komplet. Proszę o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Kasia1429 aż mi się łzy pojawiły w oczkach jak czytam Twoją historię.
Życzę Ci dużo dużo zdrówka i aby ta wasza piękna i prawdziwa miłośc była z dnia na dzień coraz mocniejsza i nigdy nie ustała ![]() Ach ale się wzruszyłam ![]() ![]() martaj9 śliczne zaproszenia. Jaka cena za jedno?w rzeczywistości tez są takie ładne? Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-02-25 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Rozeznanie
|
oj gaduły gaduły
![]() ![]() Maxima86 śliczna sukieneczka ![]() sunshine bardzo mi się podoba taki fason sukieneczek ![]() ![]() ![]() Co do rodziców i podziękowań to jeśli rodzice nie mają nic przeciwko można przecież zrobić podziękowanie w domu ![]() Odnośnie siedzenia rodziców w kościele to przecież nie musi być tak że jedni rodzice siedzą po jednej stronie a drudzy po drugiej. Jak byłam na weselu mojego kuzyna to siedzieli razem rodzice jego i małżonki ![]() Nie ma się co kierować stereotypami jeśli komuś to nie odpowiada ![]() A co do wieku to nie ma reguły. To bardziej zależy od dojrzałości obu stron. Czasem mężczyzna jest młodszy a w związku układa się dobrze ![]() Ja jak jestem na ślubie i słyszę przysięgę młodych to jestem gotowa się rozpłakać więc nie wiem jak to będzie na moim ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
Kasia1429 trzymaj się kochana a my w piątek będziemy trzymały za Ciebie kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Na pewno się przydadzą, zapewne ten tydzień będzie nerwowy ale muszę wytrzymać jakoś do piątku.
Srubka, wiem co czułaś bo moja Mama od miesiąca jest dopiero w domku bo była prawie 2,5 miesiąca w szpitalu, pisałam Wam nawet że myślałam o cywilnym ślubie wcześniej. W takich chwilach najbardziej potzrebna jest nam pomoc drugiego człowieka a najwięcej serca jest w stanie dać TŻ albo najbliższa rodzina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.