Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 19:17   #721
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

neska mozesz kupic spokojnie 84 bedzie na lato albo na jesien bo te male ubranka to pewnie juz dostala duzoooo

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

a mnie glowa zaczela tak bolec, ze ani siedziec ani lezec ani swiatlo, masakra!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:46   #722
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Maja, powiem Ci, że ten gościu z avantarka Twojego bardzo mnie podnieca przystojny... mmm... ej chyba zacznę z nim oglądać filmy
Ja też kocham oczywiście RICHARD GERE oczywiście jak był młody piękny i żwawy w młodości
no House jest mnaim, mnaim... wredny, chudy i złośliwy, ale cholernie inteligentny i sexy
A Richard Gere, hm... ma coś w sobie
NIedawno widziałam na dworcu starszego faceta, który był do niego podobny... aż się normalnie obejrzałam za nim
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

tylko ta kolacjato kanapki ze smalcem przy swiecach bo prad wyłączyli za nieplacenie rachunkow, wspolna kapiel bo szkoda Wam dwa razy wode lac

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Tyyy... ale smalec bym se zjadła
masz Ty zachcianki...
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
a co do trwałości to niektóre zapachy sa lepsze niz orginał mowie tu o moim ukochanym armani code i meskim farenthacie
o matko tylko nie mów tego na perfumeryjnym, bo Cię co bardziej porywczy zlinczują za takie herezje
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Mam te perfumiki - orginalne jeszcze z angli jakiś czas ich nie uzywałam ostatnio wróciłam do tego zapachu i przez 2 pierwsze dnimi podjeżdzał właśnie .........no nie wiem czym ale trup moze byc dobrym skojarzeniem
Angel? uwielbiam to opakowanie w kształcie gwiazdy

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj tu wariactwo się wyprawia

Maja nas zaraziła tym Housem, że ja wczoraj siedziałam przed tv i wpatrywałam się w niego jak leciał serial...hehe. Brzydal z niego, ale jaki sexi
Wogóle to zauważyłam pewna prawidłowość, że kręcą mnie tacy jacyś wcale nie przystojni faceci tzn. albo niscy, nieogoleni, upaprani smarem, z dużym...ilorazem inteligencji
bo ja tu przyszłam siać zgorszenie i deprawować mężatki ha!

kurczę, mi tez się House'a zachciało, a już prawie wszystko widziałam... Idę poszukać, czy są jakieś nowe odcinki
A co do tych facetów... Na jednym z moich ulubionych wątków zwykło się na takie niestandardowo "przystojne" ciacha mówić, że są "niszowi"

A to jeszcze powodzę na pokuszenie i wrzucę moje ulubione ciacho
hy hy hy...
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski przyszłam się pochwalić, mamy pozytywną decyzję kredytową akt notarialny podpisujemy w środę.

Wszystko super, tylko nie spodziewaliśmy się takiego tempa a co za tym idzie trzeba będzie już w kwietniu zapłacić ratę kredytu, a niestety funduszy brak. Tak się wyżyłujemy na ten kredyt, że szok, musimy jeszcze dopożyczyć kasy, mimo, że już pożyczyliśmy. No trudno jakoś to będzie, ale najważniejsze, że za 3 miesiące będziemy na swoim

miłego wieczorku ja idę na imieniny do wujka
gratulacje
Stary 2010-03-19, 19:48   #723
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja sobie dzisiaj zaraz robię wieczór filmowy...Lejdis, Constantine, Blaire Witch Project, Czerwony Kapturek...jest w czym wybierać

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 19:59   #724
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Moja amazonka raz jeszcze
śliczna ta twoja córcia

Cytat:
Boszzzzzeeee...wariatki

A tak w temacie taki tam żarcik:
- Tato, jak się powinno pisać: Królowa Lodu, czy Królowa Loda?
- To zależy, synu, czy chcesz, żeby była postacią negatywną, czy pozytywną ...”
haha dobre

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Cori po naszej A4...ograniczenie jest do 110 w większości w porywach można do 130 hehe mi też się "zdarza" szybciej na niej jechać. Ja 200 to jechałam Oplem Vectra z 93, 2,0 benzyna
masakra 200/h jechałaś? ja to szybciej niż 120 nie próbowałam, fakt, że nie mam czym się rozpędzić, ale ogólnie ze mnie "niedzielny " kierowca i boidupa
Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Informacja dla podczytujacych nas ... panien - nie wychodzić za maż!! Mąz wyciaga z nas wszystkie soki. Ciało staje się zwiodczałe i ogólnie mało atrakcyjne. Piersi zwisją, pośladki opadają, talia zmienia miejsce i przenosi się pod biust ( czyli cycki az do pasa). To najgorsze co Was czeka, nawet zastrzyki robione przez meża nie pomagają . Często zdarza sie też, że brzuch zaczyna być wydęty niszym piłka od kosza . Zmiany, zmiany, zmiany
dobre, dobre i święta prawda zastanówcie się co robicie nim nie jest za późno

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Kwiatuszki Wiosna do nas idzie, u Was też cieplutko?
Ja mam dziś wolne, więc wykorzystuję czas aby do Was naskrobać coś. Musiałam od rana czekać na pana z vatenfalla, aby podpisać umowę, teraz pojedziemy po sprzęt co wczoraj kupiliśmy, późnij trzeba czekać na babkę co zrobi nowy wymiar kuchni i tak cały dzień zleci.
A muszę się pochwalić, że po wypowiedzi którejś z Was co kupiła blender w okeyu, to u pojechaliśmy tam i okazało się, że wszytkie te sklepy są likwidowane i skorzystaliśmy z przecen i zakupiliśmy lodówkę, płytę gazową, piekarnik i okap do zabudowy, do tego pralka i odkurzacz. Jesteśmy zadowoleni z cen bo niższe niż gdzie indziej a jeszcze300 zł na tych większych rzeczach utargowaliśmy

ania84 i co zdecydowałas w końcu jakie bolerko do tej kiecki?

Riana śliczna Ty w nowym avatarku No i trzymam kciuki

anika222 co do staranek to każdy czas będzi enieodpowiedni, bo najpierw praca, dom, mieskzanie, lodówka, samochód a lata lecą. Piszesz, że niedługo będziecie składac wniosek o kredyt, a tak bliżej to kiedy? I w jakim banku? A jak zajdziesz w ciąże to przecież Wam zdolności nie obniżą, bo nic nie będą wiedzieć.
A jak wyniki taty|? wszystko ok?
A te Twoje jajo jest przecudniaste

mona_ja no pewnie, że się pochwalę, wkleję Wam później zdjęcia przed i po poszczególnych pomieszczeń
A Wy kabinę będziecie mieć bez brodzika, taką wykafelkowaną z kratką ściekową? Fajne one takie nowoczesne są
A u mnie własnie zaczynają kłaść płyty w łazience, aby zakryć te rury i chcieli mi zrobić kratkę w suficie nad kabiną (której jeszcze nie mam) ale ja sie uparłam, że na ścianie. No i wymyśliliśmy pólkę , z której potem wymyśliłam wnękę halogenkiem i dekorem. Ach jestem z siebie dumna Tylko czy to się tak da zrobic

stokrotka24 no i co? macie już tą decyzję? Bo to trochę teżmi sie długo wydaje.

Gucia0987 no to szybciutko wycinaj tego intruza i nie bój się, wszystko będzie dobrze

ddaaiissyy buuuuuu My do zeszłego tygodnia mieliśmy osobne konta, choć i tak nie pracowałam to tam za wiele nie było. Jakieś tylko resztki ze stypendium, stazu. A teraz mamy wspólne i przez 3miesiace żyliśmy tylko z jednej pensji. Zaraz po pojawieniu jej się na koncie odliczam sobie czynsz i wszystkie media i wiem ile mogę wydać. Teraz robimy remont więc nic nie oszczędzamy, raczej jeszcze okładamy do interesu ze ślubnej kasy. Ale jak wiesz, że zostaje Ci np. tysiąc na miesiąc po opłaceniu wszystkich opłata, to dzielisz to na 4tygodnie i wiesz ile możesz na tydzień wydać. No czasem jest więcej, czasem mniej. I zakupy robisz wtedy raz na tydzień,bo jużnie będziesz kupować codziennie niepotrzebne rzeczy. No i wiadomo jak coś trzeba kupić to siękupuję czy buty, kurtkę czy kolejną torebkę. Ale raz na jakiś czas można. Ale jakbyśmy mieli tyle kasy na miesiąc to bym się w ogóle o kasę nie martwiła.

Nadrobiłam Was do 15 strony i muszę uciekać. Jadę po ten mój sprzęt
ale wam się fajne zakupy i rabaty trafiły. Dobrze, że macie trochę kasy odłożonej to sobie pomału wyposażycie chatkę.
No ja mam już dzisiaj tą decyzje kredytową wiec jestem spokojna bynajmniej o to, bo trochę się ogólnie o kasę martwię, ale jakoś to musi być.
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
kolanka, martucha84 dzięki

A co do perfum FM, to ja odradzam Skusiłam się raz na tą podróbkę i powiedziałam sobie "już nigdy więcej". Miał to być zapach Ralpha Laurena Ralph. Miał być, ale nie był... nawet ani trochę nie był podobny. Tylko taki ogorkowy zapach zamiast pięknych frezji. Szkoda nawet tych 30zł. Lepiej kupić jakieś z Avonu czy Oriflame.
ja po tych perfumach mam uczulenie. raz kupiłam i wyskakiwały mi czerwone krosty po nich na szyi i dekoldzie więc służyły mi jako odświerzacz do wc

Cytat:
A ja sobie dzisiaj zaraz robię wieczór filmowy...Lejdis, Constantine, Blaire Witch Project, Czerwony Kapturek...jest w czym wybierać
fajne filmy, masz w czym wybierać, constantin i lejdis najlepsze wg mnie.

agus87 gratuluję zawzięcia i życzę dalszej wytrwałości w niepaleniu

ja nie daję rady was nadrabiać, w pracy nie mam czasu bo już mamy zapierdziel powoli a w domu na chwilę usiądę i już ktoś mnie woła, coś chce i tak w kółko. Ostatnio tez zaczytałam się trochę w książkach ( saga harrego pottera) i ogólnie co mi wpadnie w ręce, bo jakoś ostatnio mało czytałam.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 20:00   #725
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy świetny w drugim jest śliczny Reeves Ale - uwaga - przyćmiła go genialna Tilda Swinton w drugoplanowej roli Gabriela!
A BWP... ujdzie, nieco lepszy od Paranormal Activity
Stary 2010-03-19, 20:12   #726
india83
Zakorzenienie

heja!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
DZIEN DOBRY
3 dzien bez fajki zyje i mi dobrze nie dusze sie, nie kaszle, nie smierdze popielniczka, a przemiana materii ok
niezle sie trzymasz, gratuluje

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY mam dylemata idziemy w maju na komunie do chrzesniaka męża i nei wiem co kupic w prezencie, mąz mówi zeby play station 3 alenei wiem ja myslałam o złotym łńcuszku albo aparacie fotograficznym
co sie teraz sie kuppuje na komunie?

od razu mowie ze nei pieniące bo mały nic z tego nei zobaczy
mam ten sam dylemat!!! tyle, ze komunia w kwietniu najgorsze jest to, ze maly mieszka w Berlinie, TZ ostatni raz go widzial na chrzcinach (za co dostał ode mnie opr!) nie mamy pojecia czym chlopak sie interesuje i co tu kupic. jego mama nie chce nic podpowiedziec i twierdzi, ze maly ucieszy sie ze wszystkiego. obstawialam jakis fajny zegarek albo aparat, bo innego pomyslu nie mam. chrzesniak TZa ma jeszcze braciszka 3-4 lata co jemu kupic??

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Informacja dla podczytujacych nas ... panien - nie wychodzić za maż!! Mąz wyciaga z nas wszystkie soki. Ciało staje się zwiodczałe i ogólnie mało atrakcyjne. Piersi zwisją, pośladki opadają, talia zmienia miejsce i przenosi się pod biust ( czyli cycki az do pasa). To najgorsze co Was czeka, nawet zastrzyki robione przez meża nie pomagają . Często zdarza sie też, że brzuch zaczyna być wydęty niszym piłka od kosza . Zmiany, zmiany, zmiany

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Kwiatuszki Wiosna do nas idzie, u Was też cieplutko?
Ja mam dziś wolne, więc wykorzystuję czas aby do Was naskrobać coś. Musiałam od rana czekać na pana z vatenfalla, aby podpisać umowę, teraz pojedziemy po sprzęt co wczoraj kupiliśmy, późnij trzeba czekać na babkę co zrobi nowy wymiar kuchni i tak cały dzień zleci.
A muszę się pochwalić, że po wypowiedzi którejś z Was co kupiła blender w okeyu, to u pojechaliśmy tam i okazało się, że wszytkie te sklepy są likwidowane i skorzystaliśmy z przecen i zakupiliśmy lodówkę, płytę gazową, piekarnik i okap do zabudowy, do tego pralka i odkurzacz. Jesteśmy zadowoleni z cen bo niższe niż gdzie indziej a jeszcze300 zł na tych większych rzeczach utargowaliśmy
Nadrobiłam Was do 15 strony i muszę uciekać. Jadę po ten mój sprzęt
wow, niezłe zakupy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
to wii mnie zainteresowało gdzie mozna poczytac o tym ....

no bo to jest tak ja zauwazam jak od czasu do czadu mały jest u nas w sensie u dziadków, to siedzi przez caly dzien przed telewizorem, kanały zna na pamięć , programy prowadzacych wie co dzieje sie w kazdym serialu

znaczy sie siedzi przez caly dzien przed telewizorem, nawet go na dwór nie mozna wyciągnąć cpo najwyzej do sklepu zeby mu cos oczywiscie kupic
najlepiej słodkiego

sprawa wyglada tak ze chrzesniak mieszka ze swoja mama bo brat tz jest po rozwodzie bardzo szybkim zreszta i jest u nas bardzo zadko u swojego ojca tez jest zadko
no ale wiadomo szkoła inne miasto

ale własnie zauwazyłam sie telewizor to jego zycie
nie odzywam sie bo to nei moja sprawa
stad ten dylemat co mu kupic bo nawet nei wiemy co ma a czego nie
przeciez jego nei spytamy
skoro maly taki maniak telewizyjny to tym bardziej gry by ode mnie nie dostał- ze tez niektorzy rodzice ( w sumie wiekszosc) nie widza co sie z ich dzicmi dzieje. ja tez mam zamiar wychowaywac zupełnie inaczej, jak patrze na dziciaki w szkołach to jest mi ich po prostu zal- ograniczone, bez wyobrazni, bez zainteresowan, nic im sie nie chce, a wszelkie ich funkcje zyciowe budza sie na mysl o TV lub komputerze. TRAGEDIA!!!

Cytat:
przepiekna

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bzyczka nie sie daje, tylko sie tak dzieci rozpieszcza teraz.
My w zeszyl roku dalismy lornetke na komunie taka lepsza, ale nie kosztowala 1000zl a dziecko bylo szczesliwe.

sasiad chrzesniaka tz, dostal quada!! i co? moze 4 razy na nim pojezdzil.
quady totalna glupota. szkoda, ze odrzutowca jeszcze nikt nie kupil

To masz tak jak ja ja najbardziej z czasów dzieciństwa pamiętam codzienne wyświetlanie bajek z Tatą na projektorze Ania o takim

http://vintageshop.blox.pl/resource/rzutnik2.jpg

.[/QUOTE]

tez to uwielbiałam!!! mama niedawno robiła porzadki i przyniosla mi ten projektor mowiac"pamietasz??" no jak mogłabym zapomniec, to było jedno z ulubionych zajec, jedna bajke moglam miec wyswietlana po 100 razy hihi... i nie mialam dosc.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
doklandie tak, ja tez widze u dzieci znajomych czy z rodziny ze nawet 5 minut same nie beda tylko ciagle pobaw sie ze mna.. a klockow nie uloza drewnianych bo to nudne... tak jst im wczesniej dajemy dzieciom bajeranckie zabawki tym gorzej im sie wyobraznia rozwija...
dokładnie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski przyszłam się pochwalić, mamy pozytywną decyzję kredytową akt notarialny podpisujemy w środę.

Wszystko super, tylko nie spodziewaliśmy się takiego tempa a co za tym idzie trzeba będzie już w kwietniu zapłacić ratę kredytu, a niestety funduszy brak. Tak się wyżyłujemy na ten kredyt, że szok, musimy jeszcze dopożyczyć kasy, mimo, że już pożyczyliśmy. No trudno jakoś to będzie, ale najważniejsze, że za 3 miesiące będziemy na swoim

miłego wieczorku ja idę na imieniny do wujka
super, gratulacje!!!
Stary 2010-03-19, 20:14   #727
AgatkaL
Wtajemniczenie

Maja...świetne określenie "niszowy" facet Piękne
To ja też nie będę gorsza i wrzucę swojego niszowca....wrrrrrr...lok o loko

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 20:33   #728
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bo moj maz ma taki dar hahahah przyjaciolka byla w ciazy mila termin na koniec maja (syn) a on jej powiedzial urodzisz corke 10 maja.. i co bum 10 maj corka! a mial byc syn! po czym jego bratowa miala termin na pazdziernik a on urodzisz 27 wrzesnia i bach 27 wrzesnia
aaaaa i ta pierwsza przyjaciolka jak byla z 2 miala tez na pazdziernik a on jej powiedzial 27 a urodzila 28 pierwszy raz sie pomylil
jak swiadka zona teraz rodzila (na koniec grudnia miala termin) wojtas powiedzial ze urodzi miedzy 5 a 10 i urodzila 8

teraz tez mowi ze tak 3 tyg wczesniej Rybulka urodzi ale cos mu ten 17 nie daje spokoju a ja mu ze 19 to 3 tyg wiesniej a on no wiem.. a ja czy nie za wszesnie a on ze nie ale jak cos to jeszcze 27 to ja zdecyduj sie a on no mowie 17 !
Niesamowity jest

Cytat:
rav4 fajna ale suv tez mi sie bardziej podoba
Ja się zakochałam w nowej hondzie CRV Kupię sobie taką

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

nic tylko prać tyłek jednej i drugiej za takie szarżowanie i brawurę
I jeszcze opowiadają ile która najszybciej jechała, jak jakies tępe cwaniaki w dresach. Wstyd, dziewczyny :

Miałam koleżankę, która też się chwaliła, że lubi szybką jazdę i jeździła 160. Póki nie za***ali z bratem w inny samochód tak, ze tamtem koziołkował w powietrzu. Przeszło jej piratowanie jak ręką odjął

Upiór jest boski filmową wersję Schumachera widziałam pare razy, nawet soundtrack sobie ściągnęłam
Zgadzam się z Tobą Maja Zawsze powtarzam, że jak ktoś chce się pożegnać z życiem, to niech to zrobi w samotności, a nie naraża jeszcze innych, dlatego piractwu drogowemu mówię stanowczo nie. I to nie jest tak do końca jak piszą dziewczyny, że panują nad samochodem, bo na pustej drodze też może pojawić się dziura, na której przy takiej prędkości kierownicę po prostu wyrwie z rąk i nie będzie czasu pomyśleć. Przepisy drogowe, choć czasem może bezsensowne od czegoś jednak są.

Scio przepis dla ciebie :

Ciasto:
2szkl. mąki pszennej
1/3 szkl. oleju
1/4 szkl. wody (gorącej)
sól

Ciasto ugnieść, rozwałkować na bardzo cienkie placki i smażyć na mocno rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu. Wystarczy po 5-7 sekund na każdej stronie.

Chyba dawno nie było u nas Daysy85
Stary 2010-03-19, 20:51   #729
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
e, Tom Cruise to ładny jest
A niszowi, to tacy, hm... ładni INACZEJ o takiej trudnej, niejedoznacznej urodzie
np. Daniel Auteil czy Rutger Hauer

Za Cruisem specjalnie nie przepadam Ale zagrał jedną genialną rolę w blond wersji, za którą będę go wielbić
Stary 2010-03-19, 21:04   #730
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć!!!!!
Chyba mnie Ktosiu przyciągnęłaś myślami
Nosiłam się z zamiarem napisania ale jakoś tak schodziło...
Praca i praca ... trochę byłam zmęczona i tak egzystuję tylko...
Czekam na decyzję o kredyt hipoteczny... jak go nie dostaniemy to się pochlastam chyba ... już myśleliśmy że dziś będzie odpowiedź a tu guzik chyba dopiero w poniedziałek albo we wtorek będzie ta decyzja...
No i chyba u mnie tyle...
Troszkę zaczęłam czytać Was a tu patrze zapraszamy na nową część wątku... więc aż wstyd się przyznać ile mnie tu nie było...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 21:15   #731
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!!!!
Czekam na decyzję o kredyt hipoteczny... jak go nie dostaniemy to się pochlastam chyba ... już myśleliśmy że dziś będzie odpowiedź a tu guzik chyba dopiero w poniedziałek albo we wtorek będzie ta decyzja...
Troszkę zaczęłam czytać Was a tu patrze zapraszamy na nową część wątku... więc aż wstyd się przyznać ile mnie tu nie było...
No chyba tak
A jak dzidziuś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 21:19   #732
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
heja!
niezle sie trzymasz, gratuluje
mam ten sam dylemat!!! tyle, ze komunia w kwietniu najgorsze jest to, ze maly mieszka w Berlinie, TZ ostatni raz go widzial na chrzcinach (za co dostał ode mnie opr!) nie mamy pojecia czym chlopak sie interesuje i co tu kupic. jego mama nie chce nic podpowiedziec i twierdzi, ze maly ucieszy sie ze wszystkiego. obstawialam jakis fajny zegarek albo aparat, bo innego pomyslu nie mam. chrzesniak TZa ma jeszcze braciszka 3-4 lata co jemu kupic??
Ten zegarek to świetny pomysł. Kupcie mu jakiś z bajerami, takimi co chłopcy lubią, niektóre firmy mają serie dla dzieci A młodszemu zabawkę, mojej koleżanki chłopcy zwariowali jak dostali wóz strażacki. Zgadnij co odpowiadali na pytanie: Kim zostaniesz w przyszłości?

Cytat:
Cześć!!!!!
Cześć Jak tam Twoja praca? Masz tą umowę? Szefowa wie już, że jesteś w ciąży?
A jakie mieszkanko kupujecie?
Kurcze to jak przesłuchanie zabrzmiało

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 21:20   #733
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mam takie samo zdanie (Kliwuś ostatnio chyba za często się zgadzam)
Jak mi siostra M. powiedziała, ze na komunie ma zamiar dać 1000 zł to myślałam, ze się przekręce
Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką drogich prezentów na komunię, w życiu bym nie kupiła kumputera, konsoli itd. Jak już to jakąś fajną rozwijającą zabawkę. Siedzi cały dzień przy komputerze, tym bardziej bym nie kupiła.
Ale wiecie jakie są czasy, za 10 lat to się bedzie bolida formuły 1 kupować
Wlasnie ja tego nie rozumiem, ta idea drogich prezentow i komputerow dla 8 latkowu TZ w rodzinie w tym roku jest komunia,no i rodzina sklada sie na komputer bo cytuje" ona duzo pracuje z komputerem i nie ma na czym odrabiac zadan domowych" no bez przesady nie sadze zeby osmiolatka musiala pisac wypracowania czy nie wiem co jeszcze na kompie.Tymbardziej ze ich nie stac na taki wydatek...no ale coz jeden komp w domu to za malo
Ostatnio slyszalam opinie ze ludzie wyprawiaja takie komunie swoim dzieciom bo maja je tak pozno ze boja sie iz nie dozyja ich slubu...moim zdaniem to jest chore

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 21:23   #734
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć, ale się wkurzyłam Pojechaliśmy dziś szukać tych kabin co to sobie wymyśliłam i żadna firma tego nie robi, nawet na zamówienie to raczej kwadratowe. No i d.... Miał być dekor w kabinie i będzie, ale musze wybrać pomiędzy grafitowym a przydymionym szkłem, bo przezroczystego do dużych do wysokich brodzików nie ma A jak pojechałam do tego faceta co niby takie miał to dziś mi wciskał kit, ż eon nic takiego nie mówił No trudno, ale jestem smutna

Scio super album

anika222 super, że tata zdrowy i że zaczynacie budowę Ja w zeszłym roku kupiłam mp4 i rolki, ale aparat jest ok.

Emilia211 Ty jesteś z Borów? a skąd dokładniej? Trzymam kciuki za to, żeby było Wam lżej
Tak patrzyłam na allegro, ale też to samo co w sklepach, po prostu mojej opcji nie produkują

Agatek, zaczynasz pracę? to super dasz radę i na kasie, a to w markecie czy innym sklepie?

Muszę dziś kończyć, mam nadzieję, że Was jutro nadrobię do końca. Dobrej nocki, pa

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 21:40   #735
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
tak jak mowiłam nie mamy najgorzej... na msc nasze pensje w sumie to netto ok 9 tys i żadnego kredytu... Najwiekszy problem jest w tym ze nie umiem gospodarowac sie pieniedzmi. Pierwsze dni biegam do marketów co dzien a potem piszcze bo jestem bez pieniedzy.
2 tys odkładamy na konto oszczednosciowo, odpowiednio procentowo - kazdy ze swojej wypłaty. To co zostanie mężowi ma dla siebie, to co mnie - mam dla siebie. Sęk w tym, ze ma 2,5 x wieksza pensje ode mnie

Edit: a mąż sie nie czepia, ze cos tam sobie kupujecie ????? Chyba naprawde wspolne konto jest najlepszym rozawiazaniem.....
Wiesz co to faktczynie masz problem z gospodarowaniem sie kasa.My pracujemy za granica ,dochod mamy tylko troche wyzszy niz Ty- a odkladamy w przeliczeniu jakies 4 tysiace miesiecznie i jeszcze mamy mnostwo kasy na przyjemnosci i ciuchy a zyjemy w kraju gdzie wszystko jest 4 razy drozsze niz w Polsce ,wiec wybacz ale nie wiem na co wydajesz tyle pieniazkow

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:05   #736
Daysy85
Zakorzenienie

No tak tak, czuje się w miarę ok.
Mam tą umowę... szefowa wie o ciąży, na początku nie było wesoło.
Mieszkanie 2 pokoje 48.6 m2 .
I tyle. Uciekam na wyznania Gejszy
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:06   #737
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Wlasnie ja tego nie rozumiem, ta idea drogich prezentow i komputerow dla 8 latkowu TZ w rodzinie w tym roku jest komunia,no i rodzina sklada sie na komputer bo cytuje" ona duzo pracuje z komputerem i nie ma na czym odrabiac zadan domowych" no bez przesady nie sadze zeby osmiolatka musiala pisac wypracowania czy nie wiem co jeszcze na kompie.Tymbardziej ze ich nie stac na taki wydatek...no ale coz jeden komp w domu to za malo
Ostatnio slyszalam opinie ze ludzie wyprawiaja takie komunie swoim dzieciom bo maja je tak pozno ze boja sie iz nie dozyja ich slubu...moim zdaniem to jest chore
dziecko zanim zacznie "pracowac" na komputrze niech sie najpierw dobrze nauczy pisac w zeszycie. co za glupota!!! a pozniej zamiast zgrabnych liter uczen 2-3 klasy "kulfony" nie do odczytania pisze, a niektore dzieci maja nawet problem zeby dobrze trzymac długopis. i czyja to wina??? biedne dzieci,ze tak glupich rodzicow maja.
Stary 2010-03-19, 22:16   #738
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Niesamowity jest

Zgadzam się z Tobą Maja Zawsze powtarzam, że jak ktoś chce się pożegnać z życiem, to niech to zrobi w samotności, a nie naraża jeszcze innych, dlatego piractwu drogowemu mówię stanowczo nie. I to nie jest tak do końca jak piszą dziewczyny, że panują nad samochodem, bo na pustej drodze też może pojawić się dziura, na której przy takiej prędkości kierownicę po prostu wyrwie z rąk i nie będzie czasu pomyśleć. Przepisy drogowe, choć czasem może bezsensowne od czegoś jednak są.

Scio przepis dla ciebie :

Ciasto:
2szkl. mąki pszennej
1/3 szkl. oleju
1/4 szkl. wody (gorącej)
sól

Ciasto ugnieść, rozwałkować na bardzo cienkie placki i smażyć na mocno rozgrzanej patelni bez dodatku tłuszczu. Wystarczy po 5-7 sekund na każdej stronie.

Chyba dawno nie było u nas Daysy85

Któraś pytała o ciuszki, moja rada, kup za duże, takie na później. Zawsze się przyda.

8 latki nie mają rzadnych zadań na komputerze, są oceniane za pisanie i czytanie, wypracowań nie piszą.

A potem biedne polonistki muszą sprawdzać te bachomazy, no i dysleksja. 3/4 klasy ma jakieś orzeczenia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 22:37   #739
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

dziękuję wam bardzo dziewczyny
Stary 2010-03-19, 23:27   #740
Ana***
Zakorzenienie

Troszkę poczytałam i pora uciekać bo Mężuś już w łóżeczku- śpi, jutro do szkoły. Zresztą ja też...
Chciałam powiedzieć, że poinformowałam szefową, że pracuję do końca kwietnia, ale za bardzo się nie wzruszyła... i powiedziała trudno...
Ale teraz już nie żałuję, jeszcze ostatnio takie akcje odchodzą w pracy, że szok.
Z dobrych wieści w środę jedziemy do architekta, zaczynamy działać!
A i byli dzisiaj teście... z okazji moich wczorajszych ur... dostałam kwiaty i perfumy... a od mojego Najdroższego Męża 3 kosmetyki z inglotu: utwardzacz, odżywkę i farbkę do wzorków... Ahhh bardzo się przejął, że nie zdążył kwiatków kupić.... aż się wzruszyłam i tymi prezentami też...Mój Misiu...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 23:45   #741
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Piszecie o perfumach ... ja jestem niestety tym przypadkiem, kórego nie trzymają się zapachy. Czymkolwiek się wypachnię po chwili już nic nie czuc .
.
podobno jak sie posmarujesz wazelina kolo szyji i pozniej popryskasz perfumami to bedzie sie o wiele lepiej trzymalo

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Cori przecież ja Ciebie nie potępiam jestem za zniesieniem ograniczeń na autostradach Lubię szybko jeździć. A z suszarkami może i tak ale są jeszcze mobilni jeżdżący po trasie z kamerami. Zazwyczaj na A4 albo Ople jeździ albo Renault. Wiem jak ludzie reagują na renault megane na drodze. Miałam okazję jechać po autostradzie właśnie tym renault, ludzie uciekali na drugi pas i nerwowo zerkali jak ich mijałam.
ja tez lueeeeubie szybko jezdzic

Cytat:
sliczna jest

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 00:20   #742
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
bossski

SRR będę pracować w sklepie jako kasjer-sprzedawca w... "codziennie niskie ceny!"

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Troszkę poczytałam i pora uciekać bo Mężuś już w łóżeczku- śpi, jutro do szkoły. Zresztą ja też...
Chciałam powiedzieć, że poinformowałam szefową, że pracuję do końca kwietnia, ale za bardzo się nie wzruszyła... i powiedziała trudno...
Ale teraz już nie żałuję, jeszcze ostatnio takie akcje odchodzą w pracy, że szok.
Z dobrych wieści w środę jedziemy do architekta, zaczynamy działać!
A i byli dzisiaj teście... z okazji moich wczorajszych ur... dostałam kwiaty i perfumy... a od mojego Najdroższego Męża 3 kosmetyki z inglotu: utwardzacz, odżywkę i farbkę do wzorków... Ahhh bardzo się przejął, że nie zdążył kwiatków kupić.... aż się wzruszyłam i tymi prezentami też...Mój Misiu...
Oj ty guło jedna, należy Ci się lanie nikt tu nie pamięta kto co i kiedy obchodzi urodziny więc mów wcześniej

Spóźnione ale szczere życzenia: spełnienia marzeń, dużo zdrówka oraz pieniążków, aby Ci się dobrze żyło

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 00:59   #743
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

w koncu weekend hehe

godzine temu skonczyłam pracę. czekam az męz się wykąpie i idziemy jakis film oglądac, bo nie chce nam się spac.

Agatek a jak sie podoba praca??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:07   #744
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!!!!!
cześć powodzenia w sprawie kredytu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:18   #745
Rybulka
Zakorzenienie

Wow, w sobotni poranek taka cisza

Byliśmy wczoraj z TŻem na tym pokazie zdjęć i filmów z podróży jastrzębskich himalaistów na najwyższe szczyty Australii i Oceanii. Super było! Tak bosko ciekawie opowiadali, że aż by się chciało z nimi pojechać Ale niestety wyjeżdżają na kolejną wyprawę w połowie maja, czyli wtedy, gdy ja będę zaczynać swoją przygodę jako mama

Na tym spotkaniu była też nasza stała czytelniczka- położna ze szpitala, w którym będę rodziła. Moja kierowniczka mnie ładnie zareklamowała, a potem sobie chwilę pogawędziłam z tą położną Jak bym ją zobaczyła na sali porodowej, byłabym przeszczęśliwa

stokrotko, gratuluję Niczym się nie przejmuj, najważniejsze, że tak jak piszesz, juz za niedługo będziecie na swoim

neska, ja, jak jadę odwiedzić nowonarodzone maleństwo, to kupuję coś większego, żeby było na potem Najczęściej ludzie właśnie kupują takie maluteńkie rzeczy i biedna mamusia mam małych rzeczy od groma, a jak dzidziuś jest większy pojawia się problem Ja bym kupiła coś choćby na rozmiar 80, albo 74 .

Cytat:
(...)
a mnie glowa zaczela tak bolec, ze ani siedziec ani lezec ani swiatlo, masakra!!
Uuuu... Migrena...

Cytat:
(...)
(...)
Moi teściowie mają hondę CRV . Super się nią jeździ, choć na początku się śmiałam, że to taki mały autobus
Właśnie ona była wczoraj przyczyną naszych wielogodzinnych zakupów i ruiny finansowej Byliśmy z nią na przeglądzie i parę godzin z głowy

Ech, SSR, a Wy ciągle z tymi kabinami pod górkę

Ana, serdeczne życzenia dla Ciebie: spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, radości i szczęścia
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:37   #746
india83
Zakorzenienie

dzien dobry
a my z mezusiem od rana ogladamy Kasie i Tomka
Stary 2010-03-20, 09:44   #747
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Jezuuu, to parę dni po moim egzaminie na prawko Już widzę, że będę chodziła cała spięta w tych dniach Będę zaciskała kolana
dasz rade

Cytat:
Niesamowity jest
no ba

trzymajcie kciuki mieszy 14 a 18 mam seminarium i mam andzieje ze pani wsyztsko akceptnie
Stary 2010-03-20, 09:48   #748
Rybulka
Zakorzenienie

Martuś Akceptnie, akceptnie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:49   #749
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 09:55   #750
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś Akceptnie, akceptnie
mam nadzieje

wogole to dzien dobry

ejjjj brzuch mi sie tak napina i pepek tak wypycha ze sie smieje do wojtka ze mi sie pepek na druga strone obroci

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-03-20 o 09:57
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości