|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
oj czyli dzis pracowicie a nie leniuchowo?
![]() milej pracy Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Rosi pomoz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
To ja mam pomysł... wpadniemy na panieński
![]() ![]() ![]() Ktosia, pewnie w ciagu 2 tygodni dostanie zaproszenie ![]() ![]() O tym samym wczoraj pomyślałam. Wiem Daysy, że teraz to bardziej myślisz o dziecku niz o włąsnym biznesie, ale to jest dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ważna sprawa. Musze Was pomęczyć w zwiazku z kredytem... Bierzemy RnS i w umowie jest taki zapis: ,,kwota odsetek w wysokości dopłaty powiększa saldo zadłuzenia z tytułu udzielonego kredytu". Chodzi o ratę odsetkową, którą dopłaca państwo, którą w dniu spłaty kredytu zapewnia bank a później państwo oddaje. Nie kumam jak to moze powiększać saldo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Martucha Gucwińscy ogrodu ei prowadzą już z 2 lata jak nie więcej
![]() ![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Gold kredyt to dla mnie czarna magia jak narazie, wiec nie pomogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Laski chyba sciagnelam fotografa myslami - zamartwiajac sie wczoraj czy mam sie przypomniec czy nie... bo dzis napisal
![]() ![]() ![]() Cytat:
ps. bo to jest chyba takie zabezpiecznie (tak nam tlumaczyla to pani z banku) ze jak niebedziemy regularnie na pierwszego kazdego miesiaca dostarczac pieniedzy na konto z ktorego idzie przelew czy tam placic sami tej raty to panstwo moze odmowic doplacania odsetek - bo ty sie niewywiazujes z umowy zapewnienia srodkow na koncie i bedziesz musiala placic wszystko sama - ale jesli placisz zgodnie z terminem czy raz na jakis czas zdazy ci sie obsuwa, to nic sie nie dzieje placisz tylko kapital plus swoje odestki.. a panstwo swoje...
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Martucha , a w Górach Stołowych, to do jakich miescowosci pojechac? Gory Stołowe to Sudety- tak doczytałam
![]() Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-06-22 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto tez połazić po rezerwacie Błędne Skały ![]() (kręcili tam Opowieści z Narnii ![]()
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
gory stolowe to tak naprawde kilka punktow w ktorych sa skalne "rzezby" korytarze itd.. mozna sie zatrzymac w okolicach dusznikow kudowy wambierzyc polanicy kalowa itd.. ale sa tam pola namiotowe jakies schroniska - niepchajcie sie np do samej polanicy czy udowy bo tam bedzie drozej... polecam wlasnie bardziej schroniska
![]() polecam zwiedzic tam strzeliniec wielki - super widoki, bledne skaly - fajne korytarze, skalne grzyby, jak starczy wam sil to mozecie isc na strone czeska - jest tam rownie pieknie jak nie piekniej.... a pozatym mozecie zahaczyc o ruchoma szopke w wambierzycach i kaplice czaszek w czermnej, szlak ginacych zawodow w kudowej, ojj duzo tego ... prosze moze to pomoze http://www.kudowa.zdroj.pl/
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-06-22 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Marta no właśnie były plotki a zaczęło się od niedźwiedzia który siedział sam a nie z resztą. Czytałam wywiad z nimi i mówili właśnie o tym...niedźwiedź siedział sam bo nie był wykastrowany i był agresywny, nie mogli do dać na wybieg do reszty niedźwiedzi bo szyba była za niska i było niebezpieczeństwo że wydostanie się na teren zoo do ludzi. Podobno państwo gucwińscy starali się o tą szybę i była im ona obiecana już od dawna. Nawet nie pozwolili panu gucwińskiemu dopracować do jubileuszu.
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam rano stronę pana George'a Grie i się zakochałam ![]() ![]() Neo-surrealizm to jest to! ![]() ja sama nie wiem, czy mi się będzie chciało iść... tacy kandydaci do bani ![]() ![]() uwielbiam Sudety ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Marta, ja też tak początkowo myślałam. Tż wczoraj przeczytał cały regulami kredytowy + regulamin kredytowy Rns
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, wpadłam na chwilke w przerwie w pracy
![]() ![]() fajna ta Kudowa Zdrój - my chyba raczej w tym roku nigdzie nie pojedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Przyczajenie
|
witam
chciałam się tutaj udzielić trochę do tego co mówicie , bo denerwuje mnie parę osób , czytam was czasami i wypowiedzi paru osób mnie wkurzają, nie jestem tutaj nawet zapisana , mało się udzielam na jakimkolwiek wątku , ale czytam szczególnie was , bo sama też jestem Pm-ką z 2009 r. a więc: Maja ty naprawdę jesteś walnięta, twoje wypowiedzi czasami są tak puste i nie wiem z czego to wynika , ale jesteś jakaś nie normalna, owszem każdy ma swoje zdanie i wogóle , ale twoje teksty dotyczące małżeństwa są zawsze bebebe i są wkur*****ce , tak samo dotyczące dzieci , a o tym jaka ty jesteś już " stara" i doświadczona to już wogóle, dziewucho ty masz dopiero 24 lata , zero doświadczenia jeśli chodzi o życie , związki, życie ci jeszcze po dupie nie dało , a uważasz się za jakąś madrą babę , zastanów się nad sobą bo piszesz czasami jak bys miała z 15 lat no i wasza gwiazda martucha ty to już wogóle jesteś chyba najbardziej pusta, twoje teksty , czepianie się każdego jest poniżej pasa, do wszystkich [piszesz że zwierzanie się z problemów przyjaciółce, matce to dziecinada , a sama jestes dziecinna , narzucasz każdemu swoje zdanie , pouczasz a jak się ktoś z tobą nie zgodzi to go naskakujesz, cytując jego wypowiedzi. Cos mi się wydaję że wcale tak ci się idealnie nie powodzi w małżeństwie , to takie mydlenie oczu, mam znajomych którzy przy wszystkich są tacccyyy zakochani, jak im się super układa, wogóle się nie kłócą i jest sielanka , a później dowiaduje się że nie jest tak wspaniale, owszem kłóca się i to bardzo , lecą niesamowite wyzwiska i wogóle nie jest ciekawie , ale ona dalej udaje że jakiego ona to ma wspanaiłego męża , zupełnie tak jak ty . Twój maż wcale czego takiego nie wymyślił jak " święte 5 minut" nie pamietam w której książce dla psychologów bądź programie telewizyjnym to widziała , jak psycholodzy, i eksperci od spraw małżeńskich się na ten temat wypowiadali , ale napewno twój " wspaniały" maż tego nie wymyślił, tak samo jak z tym odwracaniem się do siebie plecami na łóżku przy zgaszonym świetle i wyrzucaniem z siebie wszystkiego , napewno nie odkryłaś ameryki , jesli ci się tak wydaję to się mylisz dziewczyno. Twoje ostatnie zdjęcie i zachwycaniem się tobą to już wogóle masakra jakaś , owszem każda kobieta jest " święta " jak nosi w sobie małą kruszynkę ,ale na boga kto ci piwedział że ty jesteś śliczna , owszem dla męża może tak, ale dziewczyny z tego forum ładnie kantują bo nie wypada powiedzieć kobiecie w ciąży że jest maszkarą, a ty właśnie tak wyglądzasz, i nie chodzi mi o twój brzuszek tylko ogólnie, twoje włosy wogóle do ciebie nie pasują, wyglądasz na wredną osobę i na taka która o siebie nie dba wogóle , kobieta w ciąży powinna delikatnie eksponować brzuszek a nie wystawiać na swiatło dzienne tak jak ty to robisz ,to jest nie smaczne , i zagraża dziecku, i NIEWOLNO wystawaić brzucha na takie słońce a tym bardziej się opalać , piersi wcale ci nie urosły , no chyba że miałas takie jajaka sadzone że to tak nazwę to może owszem , i wcale nie wyglądasz pieknie w tej ciąży bo zbrzydłaś . druga sprawa czepiasz się każdego : kliwi, madzialenki, kasiher, domi, , żabci jakim prawem udzielasz takich rad, jesteś wykształconym ekspertem w dziedzinie konfliktów małżeńskich , masz doświadczenie z takimi osobami, masz swój gabinet i udzielasz rad małżeńskich? chyba nie , więc nie narzucaj swojego zdania każdemu, Są różne osoby, różne charaktery i jeśli madzialenka ma ochote analizować wszystko to proszę bardzo nikt jej tego nie zabroni, dla jednych forum to taka chwila na nudę a dla nie których to dobry pomysł żeby się wyżalić , TY im tego zabraniasz . Skoro nie można rozmawiać z przyjaciółką, teściową ( skoro ma się z nia takie relacje wspaniałe) czy mamą ( najbliżaszą osobą dla wielu ) czy też wyżalić się na forum np. bo to dziecinada to co ma to w sobie tłamsić... bo wtedy jest git, a jak pary małżeńskie chodza do poradni małżeńskiej czy też psychologa bo nie dają sobie rady i zwierzają się zupełnie obcej osobie to dla ciebie też jest to dziecinada ? to jesteś wogóle jakaś walnieta i to konkretnie, wydaje mi się że TY własnie jedynie wszelkie sprawy i problemy rozwiązujesz tylko z mężem dobrze , ale chyba nikt po za tym się z tobą nie liczy, poprostu nie masz przyjaciółki , nie masz dobrych kontaktów z teściową ( wcale się nie dziwię ) ani wspaniałych kontaktów z własną mamą , nie masz chyba dobrych koleżanek i dlatego tak naskakujesz na inne dziewczyny, tobie pozostał tylko mąż i rozmowa TYLKO z nim, owszem jestem za żeby rozwiązywać takie problemy między sobą , ale są osoby które potrzebują się wygadać , potrzebują porady, nie każda ma takiego męża który zawsze wysłucha swojej żony i rozwiąże problem, nie każdy facet lubi takie rozmowy , nie każdy jest taki wylewny Nie wiem na co twój mąż poleciał żeniąc się z tobą , ale ty na jego wygląd napewno nie poleciałaś jak to mówisz , jak można się ochajtać jeśli twój maż cię nie podnieca ,mówi ci przed seksem jakieś regułki z książek i mądrości żebyś się podnieciła ? chyba tak nie no poprostu to jakaś paranoja madzialenki sie czepiasz że chce budowac dom, wpajasz jej że mieszkanie jest zarąbiste a dom bardzo BE , myśle że to wynika z zazdrości że ja na to stać a ciebie poprostu nie , ona ma wspaniałą teściową, super rodziców , jest nawet w dobrej sytuacji materialnej, po za paroma sprzeczkami z mężem uważam że układa jej się , samo to jak mów " ale bym się na niego rzuciała , normalnie nie wytrzymuje przy nim ..." mówi samo za siebie , po sprzeczce potrafia się przeprosić , dogadac poprostu się kochają, patrząc na siebie są zakochani a że czasmi jest jakaś sprzeczka to jest zupełnie normalne , ale u ciebie nie- dla ciebie wszystko jest chore , kłótnie sprzeczki .... oj denerwujesz mnie niesamowicie żabcia powiedziała ci prawdę zgadzam się z nią wcale się nie dziwię że domi opuściła to forum bo czytając co drugi twój post sama bym się wnerwiła, ma wspaniałą córkę i męża chwali się tym i bardzo dobrze , ale tobie nie pasuje i innym że się chwali swoim dzieckiem , ciekawe... pewnie ty tego robic nie będziesz , bo... no własnie dlaczego ? bo jak będzie podobne do ciebie to wcale się nie będę dziwić kasiaher pisze o swoich problemach z mężem i dobrze niech się dziewczyna wygada jak jej to ulży , może nie ma koleżanki która jej pomoże, może poprostu potrzebuje się wygadać na forum bo to jej ulge przynosi, ale tobie też się to nie podoba , Wielu facetów się zmienia po ślubie o choćby maż AgatkiL misqa tez ma problemy z meżem , ale dobrze że się rzadko udziela bo znowu byś ja zjechała , że nie pogada z mężem tylko tutaj się wyżala i tekst zawsze " widziały gały co brały" oj masakra bzyczka ostatnio pisała że ma problem zdogadaniem się z mężem i tez jej tekstem dowaliłaś kliwia bo napisała że gada z teściową i słucha cennych rad , tez jest głupia twoim zdaniem i dziecinna zastanów się na sobą bo alfą i Omegą ty nie jestes, pouczaj męża swojego skoro to ci tak wspaniale wychodzi , ale nie naskakuj na innych o to że chca się TUTAj wygadać może poprostu tego potrzrebuja , TY im tego zabraniasz tyle odemnie |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekaj chwile to z tygodnia urlopu i sie plan an 3 zrobi hahaha ![]() hahahaha no tak do bani ale coz zrobic ![]() a co do Sudetow hmm czemu ja nielazilam po innych ich czesciach... moze jak maluch bedzie wiekszy to to nadrobie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Od nastepnego tygodnia miałam zacząc sobie sprzątac w naszym nowym mieszkanku bo Tesciowa tam zrobiła graciarnię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I nie zgodzę się, że Marta wszystkich poucza i uważa, że wszyscy mają najgorszych mężów a ona najlepszego. Każda z nas wybrała sobie męża i dla nas nasi mężowie są/powinni być najlepsi na świecie i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o Sudety, to polecam oczywiście Karpacz, Szklarską Porębę i tamtejsze wodospady, Kocioł Małego Stawu i Schronisko Samotnia. A jeszcze po czeskiej stronie warto jechać przez Harrahov i udać się do wodospadu Mumlavy, przepiękny jest. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Piramido uważam że przesadzasz...co Cię to interesuje jak bardzo szurnięta jest Maja, nie Tobie to oceniać, tak samo jak to czy Marta zbrzydła, spiękniała czy co jeszcze. I chyba nie jest Twoim zadaniem pouczanie jej nt wystawiania brzucha. Trzeba czytać ze zrozumieniem.
A i mnie nie musisz bronić. Nie poczułam się urażona żadnym słowem żadnej z dziewczyn. I to czy mydlimy, czy nie pozostaw naszym sumieniom.
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE wierze w to co czytam uszypnijcie mnie !!!!!! piramido pogieło cię? .................... jak cię denrewują nasze rozmowy to po kiego grzyba nas czytasz????????????? pm-ka 2009? coś kręcisz.... czy mi sie wydaje https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1400
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-06-22 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogą byc Karkonosze z Karpaczem i szczytem Śnieżka, okolice wałbrzycha i zamku Książ, okolice Świdnicy (drewniane ewangelickie kościoły pokoju, Masyw Ślęży), cała Kotlina Kłodzka (Kłodzko w twierdzą, Duszniki-Zdrój z muzeum Papiernictwa, Kudowa-Zdrój, Masyw Śnieznika ze śliczną wioską Międzygórze, Góry stołowe, Jaskinia Niedźwiedzia w Kletnie, Kopalnia Złota w Złotym Stoku z podziemnym wodospadem, Kamieniec Ząbkowicki (dawniej zwany Frankenstein, stąd co roku festiwal grozy ![]()
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Ktosiu ale nie uwążam aby ksiądz mógł żądac aby ktoś mu coś dał. NO poprosic to on może, ale żądać??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piramida bez komentarza... żenujące... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejku jak mi się nie chce szykować... a za godzinke wychodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
wszytko na ten temat...
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.