![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]() Z resztą ja na praktyce też nie specjalnie robiłam to co powinnam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrobiła pobieżnie, ale przyznaje się, nie zdążyłam wszystkiego przeczytać. Dziewczyny, jutro mam egzamin, proszę, trzymajcie kciuki ![]() ![]()
#723 |
Zakorzenienie
|
Basiek o której ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Basiu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
madziamacius8786 skoro tak piszesz to on moze rzeczywiscie tego czasu potrzebuje..... ja za bardzo w temacie nie jestem ale mam nadzieje że wszystko dobrze się ułoży i ci ulzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
#727 |
Zakorzenienie
|
Na pewno będą Basiu trzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ha, za niecały rok (w czerwcu) będę się bawić na weselisku ![]() "Ciotka" dzisiaj zadzwoniła powiedzieć, że mam sobie szykować chłopaka jakiegoś, bo jej syn się będzie żenił i cała nasza rodzinka ma być na weselichu... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#729 | |
Wtajemniczenie
|
Też to słyszałam. To ten co niby na Jamajkę chce jechać?
![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to jak szłam z TŻ to nagle na mnie się rzuciła jakaś dziewczyna i jak już oprzytomniałam to zobaczyłam że to jest ta co ją zgwałcił i szła ze swoim byłym. Oboje rozpromienieni i w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() no to szukaj chłopaka ![]() ![]() Nie moge przyzwyczaić sie do Twojego nowego ava ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
halooooooooo Lachony, normalnie tak pędzicie że nie mam czasu nadrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kawka
![]()
![]() |
#734 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Łaaaa, ale pędzicie...
padam na twarz bo postanowiłam od dzisiaj zacząć ćwiczyć i z siostrą uprzątnęłyśmy garaż i sobie tam ćwiczymy - padam - ale się nie poddam ![]() i już nie jestem wiewióreczką ![]() ![]()
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
madziu, na próbę wzięłam jakiś krem, a także kilka aloesowych pereł i jakieś tam serum w ampułkach.
hajja, w pierwszym dniu okresu po prostu wymiotuję. W pierwszym dniu często płaczę z tej bezsilności. |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
chętnie. wpadaj Kawka zrobimy sobie melinę w garażu
![]()
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do czerwca jeszcze duuuuuuuużo czasu, może się trafi ten mój Romeo który już na mnie czeka gdzieś tam ![]() Av jest weselszy niż kawałek mojego ryja więc na razie zostanie ![]() A co do Twojego TŻa........ nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony może i miał mało czasu, ale z drugiej,... dlaczego nie zadzwonił? Miał się odezwać to niech się odezwie pierwszy i powie ile czasu potrzebuje a nie czeka aż Ty zrobisz krok... dziwny jakiś. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A co do okresów. Właśnie dzisiaj dostałam bez najmniejszej zapowiedzi, za wcześnie i w ogóle jakoś tak znienacka. Więc... nie będziecie ciociami a Rafała córka nie będzie miała siostrzyczki/braciszka ![]() Mnie zawsze przez pierwsze 2-3 dni bardzo boli ale zwykle po kilku Ibupromach max przechodzi... Zwykle, bo dzisiaj np. nie przeszło. Jeszcze jak jest tak gorąco jak dzisiaj to w ogóle umieram. Poza tym, dzisiaj się obudziłam z bólem głowy, okresem i jakoś mi tak niedobrze było, gorąco, poty mnie oblewały. Zmierzyłam ciśnienie i się okazało że mam 97/58... Masakra. Niedość, że zawsze mam niskie to jeszcze tak mi spadło. I do tego @ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Na wesele wypróbowałam czterokolorowe cienie wibo i powiem Wam,że sama się zdziwiłam ich jakością. Kosztowały niecałe 7 zł a utrzymały mi się całą noc od 15 do 7 rano.
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hajja tak ten z Jamajką ![]() ![]() TŻ już śpi, wrócił taki wymęczony, zdążył zjeść kolację i szybkie zakupy, nie miałam czasu się nim nacieszyć ![]() Basiek, ![]()
![]() |
#743 |
Konto usunięte
|
Boziu, a ja się zastanawiam czemu od 3 dni nie piszecie
![]() ![]() btw. dziś dostałam... OKRES ! ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-08-23 o 20:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te cienie dodatkowo mają bardzo intensywne kolory. Ja mam zestaw szarości. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-powiek.htm To te,firmę oczywiście pomyliłam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ukrywamy się przed Tobą, ale widzę, że daremny był nasz trud ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Carmi, a ja na Twoim miejscu zrobiłabym taki sam szum o brak tej umowy, dlaczego? Przykład mojej koleżanki. Robiła malutkie wesele na 55 osób i kiedy rezerwowali sobie termin w lokalu podpisali co prawda umowę, ale w umowie nie było nic na temat tego, czy właściciel może podnieść się z ceną, a jeśli tak to o ile (np ile procent w górę). Dwa miesiące przed weselem pani z obsługi tego lokalu zadzwoniła i poinformowała, że cena z 95/os wzrosła do 125/os. Nie mieli wyjścia, ponieważ ta Pani pewnie specjalnie zadzwoniła na krótko przed weselem, aby uniemożliwić im poszukanie sobie innego miejsca.
Dlatego ja przy podpisywaniu umowy dopilnowałam sobie, żeby było w niej zawarte to, że nie mogą nam ponieść ceny ![]() Madziu, musisz i wytrzymasz jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Carmi, rozumiem i Ciebie, i Twoją mamę. ja sama nie wiem, jak wygląda organizacja itp., na pewno jakbyś Ty tam była, tobyś popytała sama i się dowiedziała. pewnie też byłabym niespokojna, ale prawdopodobnie będzie u Ciebie jak u Claris ![]() ![]() Basia, kciuki są ![]() Madziu, widzisz! trzeba było nie dzwonić ![]() ![]() właśnie poszła rodzinka. chce mi się ryczeć. moja kuzynka wciąż chrzani o ślubie. oczywiście moim i P. jemu też bezczelnie gada, że mógłby mi się oświadczyć. co więcej, nawkurzała mnie mama. krytykuje wszystko, co powiem i zrobię. zaczęła mówić, że my to za rok zaczniemy spłacać auto, ja na to, że skąd ten pomysł, ona, że skoro chcę odkładać jeszcze na wakacje i nie wiadomo na co, to pewnie tak będzie. tak się wkurzyłam, bo co jej do cholery do tego?! ![]() ![]() ![]() i - uwaga - najlepsze. przed chwilą napisała mi SMS, że ja jej już nie ufam i niczego nie mówię ![]() odpowiedź mamy: "wiem, że P. chce, byś mi mniej mówila - lubie go bardzo, ale to jest jego zły wpływ". odpisałam, żeby nie szukała dziury w całym i dobranoc ![]() nie umiem być dla niej wredna, ale denerwuje mnie to... nie wiem, ile dam radę... teraz będzie megafoch i póki jej nie przeproszę, nie będzie ze mną gadać. trzymajcie kciuki, bym się nie złamała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
no, jestem, musiałam jeszcze nadrobić te 6 stron ^^
dostałam płytkę ze zdjęciami z wczorajszej sesji, ale aż się boję je oglądać, bo pewnie się popłaczę, taka niefotogeniczna jestem ![]() Arrakis, zdjęcia robiłyśmy na klatkach schodowych na Matejki ![]() Madziu, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze Carmi, pamiętam o tym Dju, ale nie widziałam się ostatnio z tą koleżanką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||
Zakorzenienie
|
Kciuki zaciśnięte
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, wszystkie macie okresy...dlaczego ja jeszcze nie mam ![]() Dzidziusia nie będzie - test stanowczo zaprzeczył ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.