|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]() Z resztą ja na praktyce też nie specjalnie robiłam to co powinnam plus za to, że praca, którą mi zadawano przynajmniej wiązała się z nauczeniem obsługi programów komputerowych, które teraz są mi niezbędne...
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadrobiła pobieżnie, ale przyznaje się, nie zdążyłam wszystkiego przeczytać. Dziewczyny, jutro mam egzamin, proszę, trzymajcie kciuki ![]() :pros i:
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek o której ?
|
|
|
|
#724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz,nikt nie chciałby mnie widzieć w tym stanie w jakim jestem ale dziekuje![]() Cytat:
to ,że nie podpisali umowy jeszcze nie znaczy,że coś złego sie stanie bedzie dobrze![]() Cytat:
dam mu ten tydzień ,4 dni to może rzeczywiście mało tym bardziej ,że był na wyjeździe to aż tak odpocząć nie mógł..zobaczymy, ja wierze,że bedzie dobrze Wasze kciuki mam nadzieje mi bardzo pomogą![]() Basiu
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
madziamacius8786 skoro tak piszesz to on moze rzeczywiscie tego czasu potrzebuje..... ja za bardzo w temacie nie jestem ale mam nadzieje że wszystko dobrze się ułoży i ci ulzy
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będą Basiu trzymać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ha, za niecały rok (w czerwcu) będę się bawić na weselisku "Ciotka" dzisiaj zadzwoniła powiedzieć, że mam sobie szykować chłopaka jakiegoś, bo jej syn się będzie żenił i cała nasza rodzinka ma być na weselichu...
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też to słyszałam. To ten co niby na Jamajkę chce jechać?
![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to jak szłam z TŻ to nagle na mnie się rzuciła jakaś dziewczyna i jak już oprzytomniałam to zobaczyłam że to jest ta co ją zgwałcił i szła ze swoim byłym. Oboje rozpromienieni i w ogóle
właśnie coś kombinuje żeby spróbować jeszcze raz
|
|
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znowu od nowa musze przez to przechodzić a Tżowi łatwo sie mówi,że tydzień szybko minie,dla mnie to wieczność tym bardziej,że znowu boje sie jego decyzji ale mam nadzieje,że weźmie pod uwage te lepsze dni w końcu one są najważniejsze.Miłego wieczorku ![]() bedzie dobrze ![]() Cytat:
![]() no to szukaj chłopaka ![]() ![]() Nie moge przyzwyczaić sie do Twojego nowego ava
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
halooooooooo Lachony, normalnie tak pędzicie że nie mam czasu nadrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kawka
|
|
#734 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jest mi tak smutno jak pomyślę, że niemożliwym jest posiadanie go w najbliższym czasie. Za 3 lata najwcześniej (co jest też bardzo wątpliwe). Pewnie z 5, 7 lat jak nie więcej spełnię to marzenie
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
Łaaaa, ale pędzicie...
padam na twarz bo postanowiłam od dzisiaj zacząć ćwiczyć i z siostrą uprzątnęłyśmy garaż i sobie tam ćwiczymy - padam - ale się nie poddam ![]() i już nie jestem wiewióreczką ![]()
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
madziu, na próbę wzięłam jakiś krem, a także kilka aloesowych pereł i jakieś tam serum w ampułkach.
hajja, w pierwszym dniu okresu po prostu wymiotuję. W pierwszym dniu często płaczę z tej bezsilności. |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
chętnie. wpadaj Kawka zrobimy sobie melinę w garażu
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).A do czerwca jeszcze duuuuuuuużo czasu, może się trafi ten mój Romeo który już na mnie czeka gdzieś tam ![]() Av jest weselszy niż kawałek mojego ryja więc na razie zostanie ![]() A co do Twojego TŻa........ nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony może i miał mało czasu, ale z drugiej,... dlaczego nie zadzwonił? Miał się odezwać to niech się odezwie pierwszy i powie ile czasu potrzebuje a nie czeka aż Ty zrobisz krok... dziwny jakiś. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A co do okresów. Właśnie dzisiaj dostałam bez najmniejszej zapowiedzi, za wcześnie i w ogóle jakoś tak znienacka. Więc... nie będziecie ciociami a Rafała córka nie będzie miała siostrzyczki/braciszka Mnie zawsze przez pierwsze 2-3 dni bardzo boli ale zwykle po kilku Ibupromach max przechodzi... Zwykle, bo dzisiaj np. nie przeszło. Jeszcze jak jest tak gorąco jak dzisiaj to w ogóle umieram. Poza tym, dzisiaj się obudziłam z bólem głowy, okresem i jakoś mi tak niedobrze było, gorąco, poty mnie oblewały. Zmierzyłam ciśnienie i się okazało że mam 97/58... Masakra. Niedość, że zawsze mam niskie to jeszcze tak mi spadło. I do tego @
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
Na wesele wypróbowałam czterokolorowe cienie wibo i powiem Wam,że sama się zdziwiłam ich jakością. Kosztowały niecałe 7 zł a utrzymały mi się całą noc od 15 do 7 rano.
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wg moich obliczeń wynika, że to akurat, nie za wcześnie, pewnie masz dłuższe cykle ode mnie
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hajja tak ten z Jamajką A jak się cieszył- w sumie ja to chyba bym padła na miejscu, a oni mogą sobie tak swobodnie jeszcze rozmawiać ![]() TŻ już śpi, wrócił taki wymęczony, zdążył zjeść kolację i szybkie zakupy, nie miałam czasu się nim nacieszyć A budzić nie mam sumienia...Basiek,
|
|
#743 |
|
Konto usunięte
|
Boziu, a ja się zastanawiam czemu od 3 dni nie piszecie
![]() btw. dziś dostałam... OKRES ! Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2010-08-23 o 21:41 |
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te cienie dodatkowo mają bardzo intensywne kolory. Ja mam zestaw szarości. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-do-powiek.htm To te,firmę oczywiście pomyliłam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ukrywamy się przed Tobą, ale widzę, że daremny był nasz trud
|
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, a ja na Twoim miejscu zrobiłabym taki sam szum o brak tej umowy, dlaczego? Przykład mojej koleżanki. Robiła malutkie wesele na 55 osób i kiedy rezerwowali sobie termin w lokalu podpisali co prawda umowę, ale w umowie nie było nic na temat tego, czy właściciel może podnieść się z ceną, a jeśli tak to o ile (np ile procent w górę). Dwa miesiące przed weselem pani z obsługi tego lokalu zadzwoniła i poinformowała, że cena z 95/os wzrosła do 125/os. Nie mieli wyjścia, ponieważ ta Pani pewnie specjalnie zadzwoniła na krótko przed weselem, aby uniemożliwić im poszukanie sobie innego miejsca.
Dlatego ja przy podpisywaniu umowy dopilnowałam sobie, żeby było w niej zawarte to, że nie mogą nam ponieść ceny ![]() Madziu, musisz i wytrzymasz jakoś będziemy tu z Tobą |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Carmi, rozumiem i Ciebie, i Twoją mamę. ja sama nie wiem, jak wygląda organizacja itp., na pewno jakbyś Ty tam była, tobyś popytała sama i się dowiedziała. pewnie też byłabym niespokojna, ale prawdopodobnie będzie u Ciebie jak u Claris czyli okaże się, że to uczciwi ludzie. poza tym wiedzą, że teraz nietrudno o złą reklamę, więc raczej nie będą chcieli zawieść klientów Basia, kciuki są ![]() Madziu, widzisz! trzeba było nie dzwonić myślę, że jak przetrzymasz ten tydzień, to on na spokojnie pomyśli i to mu wiele da właśnie poszła rodzinka. chce mi się ryczeć. moja kuzynka wciąż chrzani o ślubie. oczywiście moim i P. jemu też bezczelnie gada, że mógłby mi się oświadczyć. co więcej, nawkurzała mnie mama. krytykuje wszystko, co powiem i zrobię. zaczęła mówić, że my to za rok zaczniemy spłacać auto, ja na to, że skąd ten pomysł, ona, że skoro chcę odkładać jeszcze na wakacje i nie wiadomo na co, to pewnie tak będzie. tak się wkurzyłam, bo co jej do cholery do tego?! jeśli jej coś mówię, to nie po to, żeby o tym mówiła przy rodzinie. poza tym powiedziałam, że jeśli chce wiedzieć, to już zaczęliśmy spłacać (pierwsza rata w piątek, ale co tam ), a ona: "tak? nie mówiłaś mi..." i - uwaga - najlepsze. przed chwilą napisała mi SMS, że ja jej już nie ufam i niczego nie mówię odpowiedź mamy: "wiem, że P. chce, byś mi mniej mówila - lubie go bardzo, ale to jest jego zły wpływ". odpisałam, żeby nie szukała dziury w całym i dobranoc ![]() nie umiem być dla niej wredna, ale denerwuje mnie to... nie wiem, ile dam radę... teraz będzie megafoch i póki jej nie przeproszę, nie będzie ze mną gadać. trzymajcie kciuki, bym się nie złamała
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
no, jestem, musiałam jeszcze nadrobić te 6 stron ^^
dostałam płytkę ze zdjęciami z wczorajszej sesji, ale aż się boję je oglądać, bo pewnie się popłaczę, taka niefotogeniczna jestem ![]() Arrakis, zdjęcia robiłyśmy na klatkach schodowych na Matejki ![]() Madziu, |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze Carmi, pamiętam o tym Dju, ale nie widziałam się ostatnio z tą koleżanką
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kciuki zaciśnięte
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to jest kombinowany lek, bo ma i składnik przeciwbólowy i rozkurczający i jest dedykowany specjalnie na bóle miesiączkowe. O ile pamiętam to takie różowe opakowanie miał.Kurde, wszystkie macie okresy...dlaczego ja jeszcze nie mam ![]() Dzidziusia nie będzie - test stanowczo zaprzeczył
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

No ale jak to, przecież każdy staż ma swój program, który trzeba zrealizować, bo potem jest się z tego rozliczanym z urzędem. A jak program nie jest realizowany, nie ma opiekuna, który czegoś uczy, to naskarżyć do urzędu i pracodawca ma niewesoło! Serio u Was tak staże wyglądają?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
plus za to, że praca, którą mi zadawano przynajmniej wiązała się z nauczeniem obsługi programów komputerowych, które teraz są mi niezbędne...

uwierz,nikt nie chciałby mnie widzieć w tym stanie w jakim jestem
to ,że nie podpisali umowy jeszcze nie znaczy,że coś złego sie stanie
dam mu ten tydzień ,4 dni to może rzeczywiście mało tym bardziej ,że był na wyjeździe to aż tak odpocząć nie mógł..zobaczymy, ja wierze,że bedzie dobrze

13.03.2008

A budzić nie mam sumienia...

jeśli jej coś mówię, to nie po to, żeby o tym mówiła przy rodzinie. poza tym powiedziałam, że jeśli chce wiedzieć, to już zaczęliśmy spłacać (pierwsza rata w piątek, ale co tam