Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-17, 21:44   #721
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oooo ja paranoja ja bym się nie odważyła brać ślubu po 4 miesiącach

a w końcu się zmobilizowałam i zawiozłam moją studniówkową sukienkę do cioci żeby mi ją przerobiła na ślub kumpla jeszcze 2,5 tyg. ale lepiej żeby ciocia miała ją teraz bo potem mogła by czasu nie mieć....
a oprócz tego szukam jakiś pomysłów na upięcie włosów samemu lub w domu ;p i powiem wam ze jest tego trochę ;P i dzięki temu nie muszę lecieć do fryzjera i tracić kasy :P
Ja mam za miesiąc wesele u kumpla z pracy.
Też nie chcę wydawać kasy na fryzjera, ale do układania włosów mam tak lewe ręce, że szkoda gadać. Zastanawiam się czy znajdzie się jakaś koleżanka, która da się wykorzystać jako domowa fryzjerka.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:45   #722
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

lecę spać dziewczęta. Jutro ciężki dzień. Boooje się dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:45   #723
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Uciekam. Dobrej nocki! Do jutra
Stary 2011-05-17, 21:45   #724
E87
Wtajemniczenie

Nadrobilam troche watek... u mnie ostatnio duzo sie dzieje, ale w sprawach nie zwiazanych ze slubem...nawet glupie koszmary minely - budze sie godzine przed slubem i oczywiscie czegos nie mam np butow slibnych, zamowionego fryzjera itd.... pewnie wiekszosc wie o czym pisze
Jagodzia 3maj sie i daj znac jak sie sprawy dalej potocza!
Witam nowa PM-ke
3mam kciuki za dziewczyny ubiegajace sie o posady & piszace wazne zaliczenia! Niech moc wizazu bedzie z Wami!
Ja sie musze zabrac za nauke, bo obrona zbliza sie wieeeelkimi krokami
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:51   #725
__Paulinka__
Zakorzenienie

ja nie wiem o co dokladnie chodzilo z tym slubem i co nimi kierowalo, bo z tego wynika ze musiala zajsc w ciąze jakoś w kwietniu tamtego roku, a przeciez w kwietniu juz niby brala slub! no dziwne to wszystko, ale sie wiecej nie pytalam bo nie chcialam wyjsc na wscibską:P ale ogolenie to jestem tego baaardzo ciekawa:P hehhe

a dodam, ze Ona zawsze byla taka cnotka, dopiero pozniej sie troche rozbujała, miala juz jednego narzeczonego, to po 3 latach zaczela go zdradzac i to tak konkretnie, i go rzucila wkoncu, spotykala sie z kolesiami ktorych ledwo znala i pamietam jak ją spotkalam przed tamtym sylwestrem i mowila ze idzie na sylwka z chlopakiem ktorego zna 2 dni! co rzekomo teraz jest jej męzem... aaa szkoda gadac.. moim zdaniem duzo ją ominęlo, te wmocje przedslubne itp... ale kazdy robi jak uważa...

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-05-17 o 21:55
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 21:56   #726
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja nie wiem o co dokladnie chodzilo z tym slubem i co nimi kierowalo, bo z tego wynika ze musiala zajsc w ciąze jakoś w kwietniu tamtego roku, a przeciez w kwietniu juz niby brala slub! no dziwne to wszystko, ale sie wiecej nie pytalam bo nie chcialam wyjsc na wscibską:P ale ogolenie to jestem tego baaardzo ciekawa:P hehhe
ja tez nigdy nie pytam o szczegóły ale ciekawość to mnie zżera...

Uciekam bedziemy oglądać jakis film z Tż nie wiem jaki ale cos napewno...mam nadzieje ze nie horror bo zwine sie wkuleczke i zasne... Dobranoc PM
Stary 2011-05-17, 22:03   #727
jagodzia133
Zakorzenienie

niektóre z nich dużo gadają także radzę przewijać ;p wklejam tylko kilka ale wpiszcie w google fryzury zrób to sama i tam sporo tego jest :P
http://www.youtube.com/watch?v=fLo9D...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=L5reA...feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=VHg7M...feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=Vx5eT...feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=7LD-H...feature=relmfu
i mogła bym tak wklejać i wklejać
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-17, 22:04   #728
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
ja tez nigdy nie pytam o szczegóły ale ciekawość to mnie zżera...

Uciekam bedziemy oglądać jakis film z Tż nie wiem jaki ale cos napewno...mam nadzieje ze nie horror bo zwine sie wkuleczke i zasne... Dobranoc PM

to widac jestesmy takie same:P hehe;P a moj TZ tez mi często mówi ze jestem małą kuleczką jak sie czegos boję albo jak jest mi zimno, bo sie zwijam cala, mam kolana przy brodzie i wyglądam jak kulka:P hehe:P

ja tez spadam jeszcze zrobic cos mojemu TZ do pracy na jutro
zeby mi z glodu nie padl:P
Stary 2011-05-17, 22:19   #729
jagodzia133
Zakorzenienie

ooooo dziewczyny ta jest fajna
http://www.youtube.com/watch?v=y8zvB...eature=related
no nic mam 2 tygodnie do wesela to popróbuję ;p ;p a co tam
a teraz też lecę dobranoc skarby
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-17, 22:36   #730
evoonia86
Zakorzenienie

zbieram sie i ja do łóżeczka. dobrej nocki
Stary 2011-05-18, 06:55   #731
ibyza
Wtajemniczenie

ooo pierwsza wstawać śpiochy
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
tej 3 to już nie mogę sie doczekać

Cytat:
jagodzia133 no to chyba zostaje Ci pogodzić się z faktem, że będziesz ciocią
kicia to czekanie jest najgorsze- dni wtedy jakoś dziwnie się wleką ale jak zostanie 100 dni, to będzie panika, że tak mało czasu zostało, a jeszcze tyle do załatwienia
a ja się boję tej 3 ;/

zapowiada się śliczna pogoda, dlatego wybywam z domu bo jest trochę pracy miłego dnia
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 07:13   #732
Madziuniusia
Zakorzenienie

a ja po 4 nad ranem wróciłam z pracy i muszę znowu iść na chwilkę, bo dziewczyna jakiś głupot narobiła.
Stary 2011-05-18, 07:26   #733
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Wiecie co... Mamy już podpisaną umowę ze studiem video-foto a ja chyba zaczynam żałować bo chciałabym kogoś innego. I tak myślę, żeby chociaż na plener po ślubie wziąć kogoś innego. Zaczęłam już nawet obdzwaniać fotografów. I mam pytanie, jak myślicie czy 1000zł za plener po ślubie to dużo? Wchodzi w to:
(skopiowałam z maila którego dostałam od fotografa)
Podam wam też linka do tego studia, doradźcie mi czy warto. Dodam, że nasz fotograf+ kamerzysta na ślub to koszt ok. 2500zł więc jeśli dorzucę do tego jeszcze ten 1000zł za plener to chyba nie będzie tragedii, co?
http://www.styczen-fotografia.pl/#/portfolio/plener
Kiedyś polowałam na tego fotografa, ale niestety termin mój juz zajęty. Ja za dodatkowy plener po ślubie płacę 900 zł w tym 30 zdjęć jest wydrukowanych, taka jest różnica

chatka szczerze, nie widzisz mi sie w żadnej z tych sukienek, które mierzyłaś, czuję, że jeszcze nie przymierzyłaś tej jednej jedynej. chociaż ta fotka z ucięta głowa jest nawet ciekawa

martuha sukienki skromne, mi sie podoba ta druga ale mi się takie w ogóle nie podobają - ja szukam innej

jagodzia ta przed ostatnia fryzurka fajna, a ostatnia dziewczyna ma super włosy do układania.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 07:53   #734
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej cośik słonko z rana może będzie cieeeepło aaaaa moja mama oglądała pogodę i podobno na lubelszyźnie(a jak będzie gdzie indziej to nie wiem) ma być 30stopni w weekend. Zobaczymy jak się ich prognozy sprawdzą
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
jagodzia ta przed ostatnia fryzurka fajna, a ostatnia dziewczyna ma super włosy do układania.
no właśnie ja też super włosów nie mam ale coś będę kombinować wkleiłam tylko kilka pierwszych lepszych żeby pokazać że są różne jak któraś jest ciekawa to można naprawdę sporo tego w necie znaleźć
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-18, 08:19   #735
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
a w końcu się zmobilizowałam i zawiozłam moją studniówkową sukienkę do cioci żeby mi ją przerobiła na ślub kumpla jeszcze 2,5 tyg. ale lepiej żeby ciocia miała ją teraz bo potem mogła by czasu nie mieć....
a oprócz tego szukam jakiś pomysłów na upięcie włosów samemu lub w domu ;p i powiem wam ze jest tego trochę ;P i dzięki temu nie muszę lecieć do fryzjera i tracić kasy :P
To bedzie 4 czerwca? a gdzie się bawisz?
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 08:29   #736
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
To bedzie 4 czerwca? a gdzie się bawisz?
tak 4 czerwca wiesz co chłopak jez z lublina a dziewczyna z Poniatowej więc ślub w Poniatowej a wesele to w jakieś innej miejscowości w osp
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-18, 09:19   #737
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a ja po 4 nad ranem wróciłam z pracy i muszę znowu iść na chwilkę, bo dziewczyna jakiś głupot narobiła.
Biedactwo
Nie ma to jak poprawiać błędy po kimś Jak ja tego nie lubię
Stary 2011-05-18, 09:31   #738
__Paulinka__
Zakorzenienie

dzien dobry ale sobie dzisiaj pospalam ale zaraz musze śmigac do pracy wiec miłego dniaa
Stary 2011-05-18, 09:32   #739
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Witajcie,
postanowiłam do Was dołączyć chodz dużo czasu na pisanie nie mam.
Nasz ślub odbędzie się 14.072012 r.

Co już mamy:
-sala
-zespół
-fotograf
-kamerzysta
-zaproszenia
-dekorację na samochód
-tablice rejestracyjną
-samochód
-dzień skupienia
-zawieszki na alkohol

Jeszcze mamy jedną naukę i spotkanie w poradni
witam kolejna PM-ke 2012

ja się przyznam bez bicia, że parę stron nadrabiania mi jeszcze zostało, ale nadrobię!!!
mi udało sie w przyszłym tyg.umówić na przymiarke u lisy ferrery
zobaczymy jak to pójdzie, nie moge sie już doczekać!!!
chc zobaczyć jak lezy ta cosmobella 7375, póki co ją sobie wymarzyła, a moja kolezanka mi ja uszyje , wyceniła koszt pracy plus materiały (po znajomości) na tysiac zlotych
w niedziele idziemy na spotkanko z dominikaninem, coby ustalić czy nasz termin jest wolny, wogóle to jestem zaskoczona, że Wy wszyskie juz macie terminy , godzimy w kościele, nam w paru świątyniach powiedzieli , że na przyszły rok to najwczesniej w październiku, żebyśmy przyszli
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 10:00   #740
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
oj dziewczęta dziewczeta ale mam , Siedzę właśnie u TZ. on jest w pracy poprosił mnie żebym przyszła do niego bo sprawdzają stan takich liczników od ogrzewania na kaloryferach. Siedzę ktoś dzwoni otwieram dwie dziewczyny około 22 lat i do mnie "a jest ktoś dorosły??" a mnie zatkało ah tak młodo wyglądam

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

U mnie na osiedlu tez ocieplają, na szczęście mój jeszcze nie. Zaczynają o 6:00, muzyka na full, nie zazdroszczę
u mnie zaczynają o 7, ale to i tak kiepsko jak ktoś na rano do pacy nie chodzi
Cytat:

Oj przepraszam za mój wybuch ale nie mam się komu wygadać nie chcę przeszkadzać tżtowi bo pisze magisterkę a termin go goni
współczuję
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No Laseczki, pierwsza przymiarka za mną Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki...
Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale fun trochę był
mnie się dwie ostatnie podobają najbardziej dwie pierwsze zniekształcają figurę
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A u mnie do 3 z przodu jeszcze tak daleko.... Chcę już na ten tychmiast
ja mam dziś równo 350

Cytat:
wrzucę Wam 3 suknie które mnie się najbardziej podobają i chyba to ta ostatnia jest ta której szukam...co o nich sądzicie?
najładniejsza druga
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
chc zobaczyć jak lezy ta cosmobella 7375, póki co ją sobie wymarzyła, a moja kolezanka mi ja uszyje , wyceniła koszt pracy plus materiały (po znajomości) na tysiac zlotych
super

Trzymam kciuki za dziewczyny które mają dziś ważne sprawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 10:31   #741
(kicia)
Zakorzenienie

Dziewczynki jesteście kochane moc wizażanek zawsze pomaga. Właśnie wracam z poprawki. Dostałam ten sam zestaw co ostatnio. A że go obkułam to na 90%zaliczyłam

W lublinie piękna pogoda wracam do domku nam nadzieję że i tam taka będzie

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-18 o 10:34
Stary 2011-05-18, 10:45   #742
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki jesteście kochane moc wizażanek zawsze pomaga. Właśnie wracam z poprawki. Dostałam ten sam zestaw co ostatnio. A że go obkułam to na 90%zaliczyłam

No to gratuluje serdecznie ale 3 mam kciuki dalej bo to chyba wyniki dopiero za kilka dni??
Stary 2011-05-18, 10:48   #743
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laski! Nie miałam wczoraj czasoprzestrzeni żeby do Was zajrzeć (podczas stażu byłam w terenie - jutro powrótka, a potem mieliśmy długą wizytę u mamy TŻa ) ale już powoli nadrabiam

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oto i sukieneczki, w sumie są dosyć podobne. Na pewno wezmę czarny żakiet, który jest na pierwszym zdjęciu - waham się co do butów (na jednej nodze mam buta z jednej pary, a na drugiej - z drugiej - o ile nie zauważyłyście), obie pary są wygodne, a nie umiem się zdecydować. Według mnie lepsza będzie pierwsza sukienka, druga okazała się niestety za krótka , myślałam żeby doszyć do niej takie 10-15 cm. wykończenie koronką, ale chyba dam sobie spokój. Co myślicie? A...i fryzura będzie upięta - jakiś koczek po prostu
Ty modeleczko nasza Piękne nogi Obie kiecki są super extra, ale ta dłuższa faktycznie bardziej się nadaje na tę okazję Super pasek tak poza tym! A i mnie się bardziej widzą te beżowe buciki
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 10:56   #744
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja właśnie mam z tym problem że koła mieć nie chciałam a ten fason tylko z halkami z kołem dobrze się układa... Sztywny tiul ponoć tak średnio się nadaje bo jak sukna jest lekka to bardziej czuje się tą halke niż całą suknię. Tak przynajmniej twierdzi moja znajoma
Eh, no to wygląda na to, że trzeba będzie to sprawdzić... Bo ja bym właśnie chciała jak najlżejszą i najbardziej miękko się układającą suknię i dlatego to koło nijak mi nie pasuje. No nic, coś czuję, że tak czy siak będę szyła, no chyba, że naprawdę zdarzy się moja wymarzona - śmieszne, że akurat w tym roku modne się zrobiły falbanki, a ja naprawdę w życiu za modą nie podążałam Ale może dzięki temu we wrześniu będzie jakaś falbankowa idealna dla mnie sprzedawana przez jakąś PMkę za grosze, to też bym nie pogardziła

Cytat:
moja kolezanka z ktorą chodzilam do technikum, a z ktorą juz nie rozmiawialam ok 2 lata to ostatnio do mnie napisala co u mnie slychac, to jej napisalam przedewszystkim ze powoli zajumujemy sie organizacją slubu, a ona na to (wogole bylam w szoku jak mi to napisala) ze Ona zalatwila swoj caly slub w miesiac ! Ona poznala chlopaka przed Sylwestrem tamtego roku, juz w kwietniu wzieli slub a w styczniu tego roku urodzila corke! szok co nie?
Cytat:

a dodam, ze Ona zawsze byla taka cnotka, dopiero pozniej sie troche rozbujała, miala juz jednego narzeczonego, to po 3 latach zaczela go zdradzac i to tak konkretnie, i go rzucila wkoncu, spotykala sie z kolesiami ktorych ledwo znala i pamietam jak ją spotkalam przed tamtym sylwestrem i mowila ze idzie na sylwka z chlopakiem ktorego zna 2 dni! co rzekomo teraz jest jej męzem... aaa szkoda gadac.. moim zdaniem duzo ją ominęlo, te wmocje przedslubne itp... ale kazdy robi jak uważa...
Łohoho, takie marry in a hurry Ciekawe, że się tak pośpieszyli, szkoda, że nie dopytałaś się więcej, bo teraz i mnie będzie zżerać ciekawość Po mojemu to było tak, że dziewczyna długo w sobie tłumiła, może nieśmiała była, a jak już puściły tamy, to przegięła w drugą stronę Ale takiego ślubu to ja bym nie chciała, całość przygotowań sprowadzić to jednego mega stresującego miesiąca to dla mnie jak strzelić sobie w ramię Ale każdy ma wszak inne podejście

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
w niedziele idziemy na spotkanko z dominikaninem, coby ustalić czy nasz termin jest wolny, wogóle to jestem zaskoczona, że Wy wszyskie juz macie terminy , godzimy w kościele, nam w paru świątyniach powiedzieli , że na przyszły rok to najwczesniej w październiku, żebyśmy przyszli
Aaale super, że masz taką koleżankę! Co ja bym dała za taką Czekamy na relację z Lisy, mam nadzieję, że Twoja wymarzona będzie taka, jak myślisz
Z tymi terminami to naprawdę wszystko od księdza zależy. U nas zapisał bez problemu, ale może dlatego, że był trochę ten teges po

Cytat:

Super, że się udało, gratulejszyn

Podobno taka piękna pogoda ma być w całej Polsce: http://www.tvn24.pl/28115,1703173,0,...wiadomosc.html Szykuje się gorrący weekend

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 11:13   #745
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
gratuluję zdolna dziewczynka

ja również dziękuje za moc wizażowych kciuków- poszło mi baaaardzo dobrze i chcą mnie zatrudnić. pracę zaczęłabym od 1 czerwca. pod koniec maja mamy uzgodnić resztę szczegółów dotyczących współpracy ależ mi sie serducho cieszy
Stary 2011-05-18, 11:46   #746
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

evoonia86 no to gratki serdeczne Mi też się gębusia haha jak czytam dobre wieści.
Stary 2011-05-18, 11:54   #747
magdziaS
Podróżniczka

Dzień dobry dziewczynki Jakaś dziwna pogoda u mnie dziś. Na przemian zimno i gorąco. Byłam robić porządki na ogródku i tak mnie plecey bolą, że ledwo siedze

Przepraszam, że tak nie składnie i niechronologicznie odpisuje. Multicytowałam strony na przemian

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No Laseczki, pierwsza przymiarka za mną Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki...
Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale fun trochę był
Też już bym chętnie przeżyła taki fun Wczoraj z mamą rozmawiałam i zaczynamy chodzić po 15 czerwca

Ta podoba mi się najbardziej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305651090

A ta najmniej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1305651090

Cytat:
Napisane przez evoonia86
ja również dziękuje za moc wizażowych kciuków- poszło mi baaaardzo dobrze i chcą mnie zatrudnić. pracę zaczęłabym od 1 czerwca. pod koniec maja mamy uzgodnić resztę szczegółów dotyczących współpracy ależ mi sie serducho cieszy
Gratki Powodzenia w nowej pracy!

Cytat:
wrzucę Wam 3 suknie które mnie się najbardziej podobają i chyba to ta ostatnia jest ta której szukam...co o nich sądzicie?
Aire Barcelona!
Wszystkie piękne. Już chyba z milion razy pisałam, że uwielbiam całą tą kolekcję i jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia. Bardzo mi się podobają, ale to znowu typ sukien w których wyglądam jak patyczak jedyne do czego można się uczepić to obcisły przedłużony tył do pośladka. Widziałam te suknie na żywo i tak samo pięknie wyglądają jak można sobie wyobrazić No to koniec peanów
Niestety regularna cena tych sukien w salonie kształtuje się na poziomie 5 tyś zł. Więc dla mnie nieosiągalne, chyba, że na przecenie lub sobie taką uszyje

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

Magdziu a zdradzisz nam jakie macie pomysły?
Chcemy trzy sesje plenerowe. Jedną w Londynie lub Wenecji, drugą na Słowacji a trzecią w Naszym rodzinnym mieście Częstochowie Dodatkowo nie chcemy typowo statycznych zdjęć, pozowanych. Co ogranicza nam pole manewru. Żadnych ławeczek, jezior, walizek itp. TŻ z racji tego, że jest piłkarzem chce zdjęcia na boisku. Jeden z tych fotografów, o których pisałam ma możliwość wejścia na stadiony (jest dziennikarzem) wiec dałoby radę zrobić z tego coś ciekawego. Obaj fotografowie zgodzili się zrobić to wszystko bez dodatkowego wkładu finansowego z naszej strony, tylko w standardowej cenie, każdy z nich pokrywa z własnej kieszeni przelot, my za nic dodatkowo nie płacimy.

Cytat:

Gratulacje Wizażanki mają moc!

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:57
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 12:00   #748
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry

gratulacje serdeczne )
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-18, 12:17   #749
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

Stary 2011-05-18, 12:26   #750
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny!!!!
ale zakończył się nasz wypad spacerowy do lasu mój brat (19lat) i jego dziewczyna(22lata) powiedzieli mi że prawdopodobnie wpadli. masakra myślałam że żartują ale to prawda. Robiła test dzisiaj wyszedł pozytywny robi jutro kolejny jak wyjdzie pozytywny to idzie do ginekologa. Powiedzieli mojemu ojcu zareagował łagodnie i mówi teraz że się ucieszył mój tata ma (45lat). Po powrocie do domu tata powiedział mamie a mama(44lata) zaczęła się śmiać i wołać mojego tatę : dziadku drogi dziadku. No nic zobaczymy. Ja dalej nie mogę w to uwierzyć.
Haha no to nieźle Reakcja Waszych rodziców - bezcenna

Cytat:
A moja matka dalej nie odpuszcza. Dzisiaj mnie zawołała i pyta sie mnie co z tą salą. No to ja jej pytam A CO MA BYĆ? Na to ona : Odwołaliście? No to ja, że nie i nie mamy zamiaru. I ona na to, że w takim razie jej, ani nikogo z jej rodziny na weselu nie będzie.
O rany... co za koszmarna sytuacja! Bardzo Ci współczuję, że musisz znosić fochy własnej mamy

Cytat:
Pytałam ją czy wg niej sala jest w tym wszystkim najważniejsza to odpowiedziała, że tak. Że tragedia narodowa, bo goście najpierw jadą w sumie z okolic sali do mnie na ślub, a później z powrotem na salę.
Kurczę, co za argumentacja "z dupy" :/ Przecież zawsze będzie tak, że część gości ma bliżej do sali weselnej niż do kościoła - to znaczy, że nie opłaca im się wpadać na chwilę do kościoła na przysięgę tylko od razu mają czekać pod salą ? Mówiłaś mamie, że to jest absurdalne co mówi? Poza tym sali nie dobiera się tak, żeby goście mieli blisko - idąc tym tokiem myślenia należy wybrać na tę ważną uroczystość byle ruderę :/? Bez sensu...

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
byłam w piątek u ginekologa i jest dobrze przepisała mi tabletki z małą dawką hormonów by mój organizm sam zaczął funkcjonować poprawnie, zapytałam się czy bez problemów będę mogła mieć dzidziusia (planujemy w przyszłym roku) to powiedziała że nie powinno być problemów będę musiała łykać kwas foliowy i powiedziała że nie tylko ja muszę być zdrowa bo mój TŻ też będzie się musiał sprawdzić w tej roli a raczej jego kijanki
Cieszę się, że kobiece zdrówko Ci dopisuje Ja dziś idę do giny, po ośmiu miesiącach (miałam się zjawić po 0,5 roku, ale wiadomo - zawsze coś ;p) no i miejmy nadzieję, że w porządku, że żadnego zapalenia nie ma i innych głupotek

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Wy już planujecie chodzić za sukienkami? Ja boję się nawet w necie oglądać :P Bo jak mi się jakaś spodoba i na nią zachoruję, to ją kupię, a potem w nowej kolekcji moze będzie jakaś ładniejsza i będę żałować :P Więc zamierzam szukać dopiero późną jesienią
Ano tak - ja po 5 czerwca (czyli po egzaminie ) zabieram się za intensywne poszukiwanie sukni Chcę zamówić do końca wakacji (przeróbki krawieckie to wiadomo, że w przyszłym roku przed ślubem) żeby mieć czas jesienią na pisanie mgr Pragnę mieć suknię dużo wcześniej wybraną żeby mieć czas na opracowanie szczegółów wizerunku - fryzura, jaka ozdoba do włosów, biżuteria, buty itd - nie mogę sobie na to pozwolić na początku przyszłego roku bo po prostu nie będę miała na to energii Aha no i nowych kolekcji będę się wystrzegać, bo ceny na początek zazwyczaj są najwyższe (no, chyba, że na jakąś zachoruję ;p). Tak btw, moja mama wypaliła w sobotę: "ale co? tak za 3 tysiące to już się kupi suknię, nie ?" hehe w sumie planowałam kupić znacznie tańszą, ale z drugiej strony cieszy mnie jej swobodne podejście do tego tematu

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie PM-ki
Niestety zaglądam na chwilę ostatnio niemam czasu na nic, właśnie zmarł mój wujek. Dodatek do stytuacji pokłuciłam się z Tż-tem i to dosyć ostro a kłótnie raczej nam się nie zdażają więc jest jeszcze gorzej
Spać nie mogę, a jak usnę śnią mi się takie głupoty że szok, nic mi się nie chce łącznie z jedzeniem Mam tylko nadzieje że gorzej być już nie może. Trzymajcie kciuki aby szybko się sprawy poukładały.
Jak będę wolniejsza zajrze do Was, pa.
Biedna... przykro mi z powodu Twojego wujaszka A Tobie i TŻowi życzę szybkiego dojścia do porozumienia
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości