|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
A jak byłam i dermatologa to moje paznokcie były zaraz po ścięciu i nie widział w nich nic niepokojącego. Cena 40 -50 nie jest zła, jesli to pokój z łazienką, bo już bez łazienki nie dała bym tyle.
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to będzie jednak 40 zł
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My teraz płacimy 45 zł z łazienką, telewizorem, lodówką, czajnikiem, naczyniami plus sprzęt plażowy i parking na posesji co nas cieszy. Oj już niedługo wyjazd Trochę boję się jazdy, bo autem, a ja kierowca, ale myslę że dam radę. Dziś jeszcze wymienialiśmy olej w skrzyni biegów, hamulce robiliśmy bo się trochę tłoki zapiekły, a jednak jazdy kawałek będzie. I wiemy, że czeka nas wymiana poduszek pod skrzynią biegów, ale to po urlopie. Jednak te wymiany nam nie straszne, bo auto nie fiksuje więcej.
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do jakiej miejscowości się udajecie? Bo mi umknęło ![]() No my chcemy pożyczyć samochód od rodziców, a jak się nie uda to jedziemy pociągiem
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że nie za blisko do morza, ale nam pasuje, bo lubimy spacerować. jeszcze młodzi i jurni jesteśmy A Jak pociągiem to polecam na noc jechać. Pamiętam jak w sezonie zimowym jechaliśmy, to chyba ferie były, to pusto w pociągu i przedział nasz był.
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
sprzątałam dzisiaj ok 5 h
ale mieszkanie jest na błysk, łącznie z oknami wykorzystałam to że miałam czas i wzięłam się do roboty, chyba jeszcze tak czysto nie mieliśmy![]() poszłam do rodziców i oczywiście zamiast o 14 mama przyjechała po 17, jeszcze ulewa była jak ją nieśli z karetki więc wybiegłam z parasolem, mama była strasznie przestraszona ale jak zobaczyła mnie i tatę to się uspokoiła i uśmiechnęła ![]() jak mama zobaczyła telewizor to nie wierzyła i oglądała tv nawet nie mrugała, ale po 15 minutach zasnęła co doo sondy spodziewałam się nie wiadomo jakiego widoku a to czyściutkie i ładne ![]() wróciłam przed chwilą do domu i zaraz idę się kąpać bo mam całe nogi w błocie przez tą ulewę Ala- ja mam taki problem z paznokciami jak je zetnę na krótko ale jak już zapuszczę to nie rozdwajają się firanka ślicznaSnow- boska sukienka Kash- śliczna sukienka, szkoda że nie mam czasu jechać na zakupy ![]() Danae- robiłam tą rybkę z sosem i jest pyszna |
|
|
|
#727 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Choć powiem, że nie jesteśmy z większości z nich zadowoleni i chyba trochę przesadzacie ![]() Cytat:
Na pewno obce otoczenie robi swoje, ale Ty jesteś cudowną ciocią i chciałabym, żeby moja siostra w przyszłości choć na pół godziny zajęła się moim dzieckiem, a co dopiero wzięła je do siebie na kilka dni! Trzymam kciuki, a jakby były problem z małym - pisz! Ciotki SPD coś wymyślą Cytat:
O nie! To ja jak uboga krewna przyjadę Zapowiadam od razu, że będę w jeansach - i na żadną kieckę mnie nie namówicie. Ale Ciebie Kash z przyjemnością popodziwiam ![]() Cytat:
Jak odkryję, jak to się robi, to wrzucę i podeślę chętnym ![]() Za życzenia dot. plastrów nie-dziękuję Cytat:
I jaka promo! Takie wyprzedaże to ja rozumiem, a nie z 129 na 124,90 Cytat:
Zdjęcia nie są boskie! Są pstrykane na szybko, pod słońce, bez filtra i bez obróbki! Ot. Co do sprzętu, to nie mamy za bardzo czym się pochwalić. Lustrzanka to Sony A500, a obiektywy mamy: - kit 18-55mm f3.5-5.6 - kit 55-200mm f4.0-5.6 - jasną stałkę 50mm f1.8 Wszystkie wrzucone zdjęcia robione kit'ami, zatem bez szału. Cytat:
![]() Naprawdę bardzo mnie cieszą takie "życiowe" tematy i rozmowy Cytat:
Właśnie dziś pytam Ł. "Kochanie, kiedy znajdziesz dla mnie kilkadziesiąt zł na firankę, bo nie mogę na naszą patrzeć"... Ł. odpowiedział wymowną ciszą, czyli firanki nowej nie będzie (żeby nie było, nie pytam Ł. o każdy zakup - to było pytanie dla żartu Bo zaraz będzie potok opinii, że jestem ograniczona przez męża i firanki kupić nie mogę )Lakier nie w moim stylu, choć u kogoś mi się podoba. Co do rozdwajania - moje od kilku miesięcy rozdwajają się identycznie Dziękuję dziewczyny Cytat:
Chciałabym mieć tyle samozaparcia...Ja dziś odkurzyłam całe mieszkanie, bo biegała wataha tygrysów po tygodniu nieobecności Łazienki nie chciało mi się sprzątać, generalnie za dużo nie zrobiłam. W dodatku po odkurzaniu patrzę w lustro, a tam pęknięte naczynko w lewym oku, i to tak solidnie Zdecydowanie nie służy mi powrót do domu Poza tym wykąpałam się, zrobiłam peeling, nałożyłam maseczkę (ijaa, kupiłam tę, o której ostatnio pisałaś, bo moja broda pozostawia wieeele do życzenia... zobaczymy, czy będą efekty)... Później potraktowałam pośladki spirytusem salicylowym i napudrowałam (jak pupę niemowlaka ) - nie wiem już, czym walczyć z krostkami...Aaa, bo nie pisałam: krótko przed wyjazdem po kilku latach przerwy powrócił problem krostek na pośladkach, a na wyjeździe ostro stan się pogorszył. Mam mnóstwo czerwonych krost, całe pośladki są zaognione. Kiedy miałam na to antybiotyk, teraz spróbuję powalczyć sama, jeśli nie poradzę sobie, trzeba będzie wybrać się do dermatologa. Paskudnie to niestety wygląda ![]() Także teraz siedzę w bawełnianych pantalonach Jak Bridget Jones ![]() Zaczął się "Sekret jej oczu" - oglądała któraś z Was? Bo z opisu wygląda ciekawie, lubię takie filmy. Także zmykam. Jeśli któraś ma n i ma ochotę obejrzeć, to film zaczął się 6 minut temu na nfilm hd. Miłego wieczoru!
|
|
#728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dobre. ![]() Cytat:
Lakier z essence boski - koniecznie też taki chcę. Kolejny! ![]() I normalnie z tego linka co podałaś - mimo, że absolutnie nie lubię żółtego koloru, lakier który tam masz jest przeboski. ![]() I na ten co w jego towarzystwie jest przy okazji też. ![]() Chyba wpadłam w trans lakierowy. Cytat:
Nam się w tym roku bardzoooo udało z kwaterą na morzem. Płaciliśmy 40zł/os - 80 zł/ pokój z łazienką. Malutki co prawda, ale w sam raz na nie siedzenie na kwaterze. ![]() Wielkość dodatkowo rekompensowało usytuowanie kwatery - bliziutko do "centrum" ale na tyle fajnie, że już w nie głośnym miejscu i kawałeczek do morza. Cytat:
Ubogie i w jeansach. ![]() Chociaż.. obiecałam Ci coś różowego pamiętasz. Będę musiała to przemyśleć. ![]() Cytat:
![]() Normalnie!! Chyba znów jestem z siebie dumna! Taaaaaak, skromność ode mnie aż bije. ![]() Po pracy udałam się na szybkie zakupy. Dorwałam piękną karkówkę za 12,99zł/kg - wzięłam spory kawał i powędrowała do zamrażarki. W weekend prawdopodobnie planujemy działkę, więc będzie jak znalazł na grilla. ![]() Poza tym, w sklepach nudy - wszystko za drogie. Wróciłam do domu i się zastanawiałam co ze sobą zrobić, pięknie się wypogodziło, więc spoczęłam przy otwartym oknie na parapecie i... popadłam w zadumę. Zachciało mi się też, coś słodkiego, ale.. nie było nic. No! Prawie nic. ![]() Potrzebowałam jednakże czegoś słodkiego i ogarniającego zarazem i wymyśliłam... zrobiłam małą mocną kawę i dodałam spienionego mleka - do tego włożyłam duuuuużą gałkę czekoladowych lodów. Rany Boskie, Laski jakie to było pyszne. Normalnie... nie wybaczyłabym sobie gdybym Wam o tym nie opowiedziała. Pyszności wspomniane wyżej tak na mnie podziałały, że jak wstałam (było przed 18) tak na dobre usiadłam niedawno. Zrobiłam obiad na jutro - duszone udka/cycki z marchewką, sałatkę, sprzątnęłam kuchnię i łazienkę, złożyłam i poukładałam dwa prania, zrobiłam porządek i przetarcie lodówki, wkurzyłam psa (czyściłam mu uszy) - teraz się do mnie nie odzywa, wyprasowałam sobie ubrania na jutro - ja! która nie znosi prasować i zazwyczaj rano fuka z powodu tego, że nic nie naszykowała i ubiera pierwszą wyglądającą w miarę rzecz z brzegu. Z tego ostatniego jestem dumna najbardziej. Normalnie, aż się chyba ciut zmęczyłam. Wzięłam później kąpiel i.. siadłam. Muszę też wspomnieć, że obrosłam dzisiaj w piórka. Szef mnie tak dzisiaj pochwalił, że aż gały na niego wytrzeszczyłam ze zdumienia i zaniemówiłam. Nie powiem - przyjemne to bardzo. ![]() Aaaa i kopnęłam dzisiaj kolesia w autobusie. Dzień ogólnie zaliczam do bardzo udanych. ![]() TŻ ogląda mecz w sypialni, a ja zerkam na jakiś film z kometą zmierzającą ku ziemi w roli głównej. Lubię taki filmy - zawsze jest happy end, a to mnie dobrze nastraja. ![]() Postawiłam przed sobą trzy lakiery do paznokci i dywaguję na jaki kolor się malnąć.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-11 o 08:15 |
||||
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- w zeszłym roku miałam problem z krostkami na pośladkach i mi pomogło solarium
do tego nacierałam spirytusem i jakoś się zasuszyły i zeszły, niestety kilka blizn zostało;/Ijaa- ale mi zrobiłaś ochotę na taką kawkę z lodami no i brawa za zapał do pracy a jak pieskowi czyścisz uszy?![]() witam ![]() ja wczoraj padłam wieczorem, dostałam okres i tak mnie brzuch bolał że zawinęłam się w kokon i zasnęłam ![]() pogoda u mnie jesienna, 14 stopni i deszcz, dzisiaj zakładam kalosze ![]() no i brat dzisiaj jedzie także znowu sie zacznie najbliższe 2 miesiące pewnie znowu sami z mamą
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- podziwiam Cię, ja mojemu nie jestem w stanie czyścić uszu
Tak się urwis wierci, że chyba bym go posmyrała po mózgu tym patyczkiem :P Z takimi sprawami zawsze chodzimy do weta. I jeszcze takie pytanie... za co kopnęłaś tego kolesia w autobusie?;>Aaby- co do brody- łączę się w bólu Już nie wiem co mam stosować... chyba się w końcu przejdę do dermatologa, bo to nie jest normalne Co prawda teraz mam okres, to ma prawo mi coś wyskoczyć, no ale nie w takiej ilości... i gdy nie mam okresu to jest podobnie Kiedyś mi kosmetyczka powiedziała, że gdy problem jest głównie z brodą to może oznaczać jakieś zawirowania z hormonami...Dzień dobry tak w ogóle ![]() Ja już od 30 min na praktykach... jeszcze tylko... 5,5 godziny! Bosko po prostu. Dobrze, że jutro już kończę, w końcu będę mieć wakacje ![]() U mnie pogoda też praktycznie jak jesień... Niby słoneczko jest, ale zimno Przydała się marynarka W ogóle tak myślę co ja napiszę w sprawozdaniu z tych praktyk- że czego się nauczyłam? Kserować?
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty
![]() Ijaa fajny dzień miałaś. Lubię takie dni, które maksymalnie wykorzystuję. Dlatego ostatnio moja frustracja sięga zenitu, bo pół dnia siedzę przed kompem, mało co popracuję, pote mobiad czy jakieś zakupy i siedzę do usranego wieczora i piszę. Wstaję zniesmaczona, że znowu musze sieadać do kompa Nic to, dziś muszę wziąć się w garść, żeby móc pójść na jakiś spacer, o ile pogoda na to pozwoli ![]() Jak wychodziłam rano z małym to miałam wrażenie, że jest cieplutko, a tu psikus. Słońce faktycznie jest, ale takie wiatrzysko zimne, normalnie czuć jesień w powietrzu ![]() Dziewczyny bardzo dziękuję za wszystkie opinie na temat siostrzeńca. Dziś było już o niebo lepiej Tylko ze wstawaniem był problem, bo przesadziliśmy wczoraj z bajkami i wygłupami Dziecko dziś chętnie weszło do przedszkola ze swoją nową zabawką W przyszłym tygodniu idziemy razem do kina, a jutro dostanie ode mnie wystrzałowy długopis z sześcioma kolorami i farbki z kulce (takie jak roll-on pod pachy ). Mam nadzieje, że będzie zadowolony. Ostatnio doszłam do wniosku, że trochę zaniedbuję swoje obowiązki jako chrzestna. A z drugiej strony, jest jeszcze pozostała czwórka, której mi szkoda, a wszystkim prezentów i całej 5 do kina nie jestem w stanie wziąć, bo każdy pewnie by chciał na coś innego. Także wprowadzam plan, że wszyscy po kolei U mnie na obiad dziś takie niby leczo. Ja to nazwym leczo, ale dodaję jeszcze do tego mięso mielone, żeby było treściwsze Obiad na 2 dni z głowy.Jutro wracają moi rodzice i siostra z dzieciakami z wakacji i powiem Wam, że stęskniłam się już za nimi Cieszę się, że się z nimi zobaczę
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Patyczkami i wacikami. Delikatnie, ale daje radę. ![]() Cytat:
![]() Na początku ucieka, jak tylko mnie widzi z patyczkami, ale jak już go dorwę to jest mój. Przekręcam go na plecy i na nim siadam - nie ma wtedy możliwości, żeby mi zwiał. ![]() Czasem marudzi, ale ogólnie daje sobie przy tych uszach podziałać. Zwłaszcza, że wie, że jak będzie grzeczny później dostanie nagrodę. ![]() Cytat:
Niczym mi nie podskoczył.. a ja go kopnęłam. ![]() Ogólnie wysiadałam i potknęłam się o torbę z zakupami jakieś babeczki, on tez wysiadał, ja straciłam równowagę i chyba żeby ją złapać machnęłam ostro nogą do przody i trafiłam go w łydkę. Chyba dość mocno, bo też się chłopak zachwiał. Dobrze, że nie mam w zwyczaju nosić butów z czubem, bo by mocno bolało. ![]() Laski, czy u Was też jest tak zimno? Normalnie zmarzłam! W sierpniu, w kurtce!! Na miły początek dnia rozbolał mnie brzuch (@)! Wzięłam nospę, bo inaczej w pozycji siedzącej byłoby ciężko, więc mam nadzieję, że niedługo przejdzie. Koleżanka przyniosła mi zamówiony lakier - przeboski jest. Niby niebieski, ale jakby fiolet się przebijał, niby średnio ciemny, ale taki jakiś "żywy" ten kolor. A i matowy. CHCĘ DO DOMU - pomalować paznokcie! ![]() Normalnie prawie weekend już mamy.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-11 o 08:51 |
||
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także podziwiam. Jak z moim byłam na obcinaniu pazurków u weta to tak się rwał, że babka do mnie z tekstem wyskoczyła : "On to chyba ma jakieś ADHD..." W ogóle ostatnio jak byliśmy u znajomych na imprezie to go zabraliśmy ze sobą. Oni mają jamnika (płci męskiej) i w naszego choćby diabeł wstąpił! Normalnie non stop tamtego chciał gwałcić! Ale dziewczyny- gdybyście widziały to szaleństwo w oczach Normalnie sensacja wieczoru
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że Twój też jest płci męskiej. Sialalala, geje dwa. W sumie to współczuję temu jamnikowi, być tak napastowanym we własnym domy.
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jamnik się później wku**ił i naszego też zaczął gwałcić ![]() Wszystko by było w porządku, gdyby nie dodatkowy fakto, że byliśmy tam od 18 do 3 w nocy a nasz niestrudzenie próbował tamtego "zahaczyć" ![]()
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
ja na moment bo jadę do babci ijaa lakiery które Ci się podobają są tu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1312800549 nie mam teraz czasu innych zdjęć powstawiać, bo na mym lapku jeszcze coś mieć powinnam żółty to nr 346 ten koralowy to 48 żółty kryje po dwóch warstwach, koralowy jak się człowiek postara to po jednej, szybko wysychają cena 3 zł ja kupowałam na targu, w sklepie nie widziałam nigdzie, ale być może w tych wszystko po 5 zł
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć .dziewczyny. U mnie dzisiaj fatalna pogoda. Nie dośc, że 13 stopni to jeszcze leje. Ale przynajmniej mam dyżur to nie będzie mi szkoda.
Dzisiaj mam zamiar przeczytać 2 ksiązki. Murakamiego i Oates. Ciekawe czy dam rade
|
#738 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam popołudniowo dziewczyny
![]() Wiecie w kuchni mam rozwalone 15 kg ogórów i już nie mam siły ich wkładać więc przybiegłam do Was i od razu się pochwalę- dziś, po pół roku szukania butów na ślub, wreszcie je kupiłam nawet fotkę wrzucę a co![]() i choć są bardzo wysokie to są bardzo wygodne co baaaaaaaaardzo mnie cieszy ![]() wczorajszy wieczór bardzo miły- byłam u kumpeli z liceum. winki, plotki, a na końcu śpiewanie- tak to jest jak dziewczyny popija ![]() aaa... i bardzo dziękuje za wszystkie komplementy nt. sukienki ![]() Cytat:
Cytat:
za porządki![]() cieszę się, że z mamą jest lepiej Cytat:
czekam więc na tą picassę![]() co do krostek to też miałąm taki problem, nie jest to przyjemne ![]() Cytat:
a powiesz za co ta pochwała?![]() Twoja opowiesc o czyszczeniu uszu psiaka siedząc na nim made my day nie musze dodawać, że sobie zwizualizowałam?![]() Cytat:
strasznie to niefajne że pracodawca nie przejmuje sie tym, co robia praktykanci... często takie praktyki to jedyna okazja zeby nabyc jakies umiejetnosci... współczujęCytat:
zobaczysz, że siostrzeniec nie będzie chciał wracać do domu a ciocią jesteś niesamowitą, naprawdę rzadko (nawet w bliskich rodzinach) się teraz zdarza, żeby ktoś tak pomagał przy wychowaniu jak Ty swojej siostrze![]() Cytat:
dobra, trzeba wracać do ogórasów... ![]() a gdzie jest kash?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||||||
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak naprawdę nie ma się nawet kto mną zająć, bo Naczelnik pojechała na urlop. A nawet jak była to mi kazała ustawy czytać Miałam cisto piec na zakończenie praktyk, ale strasznie mnie głowa boli Kupię jutro po drodze... dla 7 osób po kawałku nie powinno mnie tak drogo wyjść... mam nadzieję...Dzwoniłam o te pokoje- po 40 zł są Jak się cieszę na ten wyjazd Aaa- Snow- buty świetne!
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
snow piękne butki
![]() aaaby wrzuć poza facebooka fotki, bo ja nie mam i nie mam jak obejrzeć Jestem zrozpaczona moją pracą. Normalnie wnioski się rodzą przez pączkowanie... Zostawiam puste biurko, przychodzę rano, a jest tak zawalone, że blatu nie widać Zaczynam mieć problemy z nadgarstkiem - boli! Kiedyś już miałam takie bóle, że prawie nie mogłam ruszać. Teraz momentami płakać mi się chce :/ A najgorsze jest to, że nie mogę się od tego oderwać i porobić czegoś innego ![]() W ogóle ostatnio mam jakiegoś doła. Funkcjonuję jak maszyna - pobudka, praca, zakupy, gotowanie obiadu, zmywanie, komputer, telewizor, jakieś sprzątanie, sen. I tak w kółko :/ Źle mi Na obiad frytki i chrupiące kąski z kurczaka - idę po najmniejszej linii oporu, bo na nic innego nie mam siły
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snow- świetne buty ![]() Ijaa- może spróbuję mojej wyczyścić uszka ![]() ja byłam dzisiaj w Esotiq i kupiłam 2 komplety bielizny za nie całe 100zł bo wyprzedaż 70% przynajmniej u mnie w mieście biustonosze niestandardowe oczywiście, porządne i ładne z kolekcji wiosna lato 2011, niestety fot nie będzie bo aparat pożyczyłam a w necie nie mogę znaleźć tych modelipotem zaszłam do Biedronki i wydałam 99,80 ale w tym kupiłam deskę na sedes, może to śmieszne ale nasza się do niczego nie nadaje bo ma plastikowe śruby
|
|
|
|
|
#742 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana, to żadna nowość
![]() Cytat:
![]() A co do różu to pamiętam doskonale! Wypomnę, jeśli go nie zobaczę ![]() Cytat:
Laski, kiedy wpadamy do Boat City do ijii na kawuchę z lodami? Sorry ijaa, ale tym opisem wkopałaś się na maksa. Najbliższa okazja i serwujesz wszystkim gościom! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w podróży w końcu dorwałam się do "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?". Wciągnęła bardzo, pół godziny dłuższa podróż powrotna i łyknęłabym całą Niestety w domu ciężko zabrać mi się za książkę Cytat:
Niestety stronę ma mocno nieaktualizowaną i fotki, które na niej są, nie są najświeższe (co najmniej zeszły rok, jak nie dalej). Wiemy tylko, że nowa strona od dawna już się tworzy, ale nie mają ciągle czasu poważnie nad nią usiąść. Szkoda, bo zdjęcia na aktualnej nie oddają tego, co robią w tej chwili. Co do krostek, to właśnie chcę włączyć do mojej domowej diagnozy wodę utlenioną, co by nie tylko suszyć gady, ale i zabijać bakterie. Bardzo liczę na poprawę, bo nie mam w tej chwili ani czasu, ani kasy na lekarzy i leki ![]() A propo, nie mówiłam, ale na Cyprze dwa dni umierałam z barkiem. Ł. zarządził prywatną wizytę u ortopedy zaraz po przyjeździe do PL. Na szczęście dolegliwość ustąpiła, a ja nie przypominam, bo nie mamy w tej chwili kasy. Choć nie powiem, ze mocno martwi mnie ta sprawa ![]() A w kolejce czeka jeszcze ósemka do wyrwania, która co kilka tygodni rośnie i ułamek milimetra i coraz bardziej wgryza się w polik (rośnie pod kątem 45 stopni). I niech ktoś powie, że pieniądze szczęścia nie dają... Cytat:
Co prawda nie rozglądałam się nigdy za kwaterami w Zakopcu, ale jak sobie przypomnę rozmowy znajomych, to 40zł za pokój niedaleko Krupówek to zdecydowanie atrakcyjna oferta! Ahoj! ![]() Pragnę powiedzieć, iż ciocia aaby była już u fryzjera i zrzuciła naokoło jakieś 15cm futra Od razu lżej!Niestety iście barowa pogoda spowodowała, iż nie zdążyłam nawet dotrzeć do domu, a już na głowie był pudel. Owczy pudel. Po powrocie Ł. zabrał się za obiad (niech się stara ), a ja w końcu wywaliłam z półki wszystkie nasze płyty i na poważnie się nimi zajęłam. Wszystkie zaczęłam wrzucać do kompa, przeglądać, te do wyrzucenia wywalałam bez zająknięcia, te do zostawienia podpisałam (wyobrażacie sobie mieć koło setki niepodpisanych płyt?!), posegregowałam, wyrzuciłam mnóstwo kopert i pudełek, a większość płyt popakowałam w cake'i. Efekt? Jakieś 80 płyt do wyrzucenia, zostały te naprawdę potrzebne, które w końcu zostały opisane i już wiem, gdzie co mam. Jestem z siebie mega dumna! Po obiadku zalegliśmy na kanapach i tak nam się przysnęło, że dopiero otworzyłam oczęta. Jestem rozbita, łeb jak bolał, tak boli, dostałam okres i naprawdę nie chcę myśleć, że we wtorek muszę wrócić do pracy edit: Kochane, linka do ślubnej galerii podałam w klubie Zapraszam!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-08-11 o 19:00 |
|||||||||
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana u mnie podobnie- ból głowy, połowa dnia przespana i dalej czuję się jak niedobitek Nastraja mnie pozytywnie tylko to, że jutro koniec praktyk. Dziewczyny spałam od 16 do 18:30 Normalnie życie prześpię ![]()
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow mamy do przejechania około 600 km w jedną stronę
Wizyta u babci zakończona. Jednak dziś byliśmy w biedronie na szczęście tylko 60 zł poszło, ale to na mniej potrzebne rzeczy, ale jednak potrzebne typu płyn do mycia naczyń, ręczniki papierowe itp A teraz odpoczywam.
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za udane zakupy, niech się dobrze noszą i podtrzymują ![]() Cytat:
![]() Kochana, co to dla Ciebie! Wyśpij się porządnie przed taką trasą i w drogę Laaaski, jak mnie łeb boli Mam urlop, a wstałam o 6.30, bo spać przez ten ból nie mogłam. Nawet koty nie zdążyły wstać, a ja już byłam na nogach. Naprawdę jest mega ciekawa, jak te moje cykle będą teraz wyglądały, bo te bóle głowy pojawiły się kilka miesięcy temu i zaczynają się zawsze dzień przed krwawieniem, a kończą dzień po. Nigdy wcześniej tak nie miałam, brzuch bolał owszem, ale żeby głowa?! ![]() I to ćmi cholerstwo cały dzień i żadna tabletka nie pomaga. W dodatku Solpa mi się skończyła - muszę przejść się do apteki, o ile w ogóle znajdę siłę, by się ubrać i zwlec do miasta. Dzień zapowiada się źle. I pewnie będzie cały przebimbany... Oby Wasz zleciał milej, bo zaczyna się długi weekend (dla mnie to niestety oznacza ostatnie 3 dni urlopu w tym roku
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja po dyżurku siedze jeszcze w pracy.
Aaby moja Mama też tak miała. Była u neurologa i powiedział, że to migrena zalezna od hormonów.
|
#747 | |
|
Konto usunięte
|
jestem, czytam, ale mam taki zapieprz w pracy po urlopie, ze nie mogę z niczym zdążyć
mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie już lepiej bardzo ładne buty Ssnow, ja bym się w takich zabiła a kiecka która kupilaś jest naprawdę pientniutka będziesz szajning lajk e star na tym weselichu! ![]() Cytat:
Aaby zaraz biegne na pw oglądać foty! U mnie szykuje się intensywny weekend, dzis po pracy jade ze znajomymi z pracy (obecnymi i tymi którzy juz nie pracuja) na coroczną impreze integracyjna z noclegiem, tym razem wybralismy urocze ranczo w dolinie czyli gospodarstwo agroturystyczne, mam nadzieje ze bedziemy sie fajnie bawić (jak zwykle!) w sobotę przyjezdza moja siostra z chłopakiem, beda mieli w koncu okazje poznac M. i wybieramy się do kina, ja bardzo chce isc na "Debiutantów" mam nadzieje, ze im tez podpasuje ta pozycja w niedziele wybieramy sie z M. na urodzinowego grilla do mojej przyjaciółki a w poniedziałek na grzyby! a jeszcze M. wczoraj cos mowil, ze jego przyjaciel zaprasza nas na cały wtorek do siebie na działke (w takim wypadku chyba bede musiala sobie jeszcze przedluzyc weekend i wziac dzien wolnego) także same widzicie że duuużo sie u mnie dzieje ostatnio co mnie w sumie bardzo cieszy chyba nigdy nie bylam tak szczęśliwa jak teraz ![]() to jeszcze staropolskim zwyczajem powitam piątek- PIĄTEK, PIĄTEK DŁUUUGIEGO WEEKENDU POCZĄTEK! ![]() i lecę oglądać foty ślubne Aaby |
|
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Wczoraj dorwałam jeden sklepik - matko ile tam mieli lakierów i dodatków do paznokci. Safari też mieli, ale niestety żółty wyszedł. ![]() Będę tam zaglądać i na niego polować. Ja dzisiaj przyodziałam niebieski! Oczo✂✂✂ny niebieski. Widać mnie z daleka. ![]() Cytat:
Taaaaaaak! Jestem skromna.
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra.. niech Ci będzie - mam różowe stringi. Ooooooł nooooooooł. Tylko nie to. Myślisz, że po co ten opis? Właśnie po to by Was w końcu do tej mojej Łodzi zwabić. ![]() No popatrz! Mam to samo! Serio - wpadłam w furię lekką. ![]() Wydawałoby się, że jest lepiej. Dyżo rzeczy mi poznikało, reszta jakaś spokoja - maseczki chyba troche pomagają, to zrobiła mi się jedna taaaaaaaaaaaaaaaaak wielka bulwa, że nie widać mi 1/3 brody! Masakra! Zabić szmatę!! ![]() Zdjęcie zdjęcie, chcemy zdjęcie. (i nie.. nie wytrzymam tygodnia, żeby Cię zobaczyć) No Kochana! Teraz to Ty się wkopałaś. ![]() Wiesz co mam na szafce w salonie ustawione - żeby się oczywiście tym zająć? Wielką górę DO PRZEJRZENIA płyt w sześciu słupkach! Zapraszam zatem skoro Ci tak dobrze to idzie. ![]() Dostaniem kawę z lodami w nagrodę. Cytat:
![]() Widzę Kochana, że ostatnio życie towarzyskie kwitnie. i bardzooooooooooo dobrze. ![]() Kiedy się bawić jak nie teraz. Oooo matko, jak dobrze, że dzisiaj piątek. Coś mnie zmęczył ten tydzień. ![]() Odstroiłam się w spodnie do kolan, bo było rano bardzooooo przyjemnie i zapowiadali 24 stopnie, a tu póki co dupa! Słońce zaszło i jak tak dalej pójdzie będę się w drodze do domu trząść z zimna. ![]() TŻ na szczęście dzisiaj kończy majsterkowanie! Normalnie.. aż zaczęłam za nim tęsknić - caaaaałe dnie go nie ma. ![]() Na dzisiaj mam ochotę na jakiś film. Może romansiodło -trzeda PEBa przeszukać. ![]() Jutro od rana zakupy, a na popołudnie/wieczór umówieni jesteśmy ze znajomymi, a w niedzielę i poniedziałek, działeczka, słonko, grill i inne leniwe przyjemności. Ala, udanego urlopu życzę Pogodę zapowiadają Wam ładną. ![]() Duszko, szybko mijającego ostatniego dnia praktyk.
|
|
|
#750 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to teraz jeszcze by się przydała jakaś gratyfikacja pieniężna I'm proud of you! ![]() Kraven, Aaby- już dawno miałam Wam pisać, że jesteśmy z M. już uzależnieni od słodkości od Pana Sowy! M. jest stałym klientem cukierni Pralinka gdzie sprzedają ichnie wyroby, naszymi faworytami jest tarta z borówkami i tort bezowy z daktylami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

firanka świetna! 

1.09.2012
ale mieszkanie jest na błysk, łącznie z oknami
firanka śliczna

)
Chciałabym mieć tyle samozaparcia...

no i brawa za zapał do pracy

Normalnie zmarzłam! W sierpniu, w kurtce!! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)