"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-09, 18:12   #721
dolly87
Raczkowanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

To zdjęcie z mojego ślubu, kiedy ważyłam 60kg Byłabym przeszczęśliwa wyglądając tak teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (136,9 KB, 109 załadowań)
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg
Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg
Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg

24lata 164cm
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 18:16   #722
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Ola zapomniałam napisać, że mam takie same spodnie ale niestety za duże lubiłam je, ale mało w nich chodziłam, bo najpierw były za bardzo opięte i rzadko zakładałam, a ostatnio jak założyłam to luźne na mnie.
Cocktail widziałam też na zdjęciach

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Dolly ślicznie wyglądałaś
Stary 2011-08-09, 18:18   #723
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Myślicie że taka sałatka grecka(pomidor, sałata lodowa, ogórek,feta) jest bardzo kaloryczna?
jako spec od salatek polecam odrzucic fete a dac do tego oliwy z jakims sosem knorra (greckim, francuskim, wloskim), jaki tam lubisz...feta to slona bardzo jest, a oliwa zdrowsza...

dolly..to ile teraz masz? bo widze ze brniemy do tego samego celu ostatecznego zdjecie sliczne sie nie dziwie, ze znow bys tak chciala wygladac

dzaga..natchnelas mnie i tez sie przespacerowalam 40 min do rossmanna bo to pisanie juz malo produktywne sie zrobilo, ile mozna siedziec nad tym kompem...az mnie glowa rozbolala

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 18:28
kosaciec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 18:22   #724
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosaciec Pokaż wiadomość
jako spec od salatek polecam odrzucic fete a dac do tego oliwy z jakims sosem knorra (greckim, francuskim, wloskim), jaki tam lubisz...

feta to slona bardzo jest, a oliwa zdrowsza...
Ja fete uwielbiam,, sałatkę jadłam właśnie z sosem francuskim
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 18:24   #725
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja fete uwielbiam,, sałatkę jadłam właśnie z sosem francuskim
a to robisz z oliwa, sosem i jeszcze feta? bo ja to kiedys fete bralam zamiast sosu, zeby sie tak rozpackala na salacie

a u mnie dzis:
1: kromka zytniego z szynka i miseczka salatki greckiej (taka jak wczoraj i od wczoraj )
2: nektarynka i 200ml kefiru
3: leczo z makaronem
4: 200ml kefiru
5: kromka zytniego z serkiem wiejskim

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 18:31
Stary 2011-08-09, 18:30   #726
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
a to robisz z oliwa, sosem i jeszcze feta? bo ja to kiedys fete bralam zamiast sosu, zeby sie tak rozpackala na salacie
Tzn. oliwa jest w tym sosie francuskim, a feta w kosteczkę
Stary 2011-08-09, 18:32   #727
kosaciec
Raczkowanie

ok w kosteczke...moja tez niby w kosteczke byla, ale zawsze sie rozpackala

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 18:42

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 19:10   #728
Dorisek16
Raczkowanie

Meedzik, Monia dzieki
Moze pulpetem nie jestem ale to jeszcze nie to
Chcialabym zmienic kilka rzeczy w sobie ale podchodze do tego raczej z luzem, nie spinam sie bo wiem ze kiedys to osiagne

Tym bardziej ze choruje na ED to raczej sie staram trzymac diety i wyrobic w sobie wlasciwe myslenie o jedzeniu choc jest to walka z wiatrakami ale probuje

Wiem ze jak sie czegos chce to mozna wiec ten brzuszek i tak kiedys zgubie
Dolly wygladalas normalnie cudnie, a jaka sliczna suknia

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-09 o 20:32
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 19:23   #729
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dolly87 Pokaż wiadomość
Ale Ty Kochana Olciu masz 170, a ja zaledwie 164cm wzrostu...
A faktycznie, umknęło mi to bo takim jasnym kolorkiem masz to napisane . Znajomy kościołek, hm, to gdzieś na pomorzu jest? Ślicznie wyglądałaś .

Moja spowiedź z dzisiejszego dnia:
ś. 3 kromki chleba razowego takiego zwykłego, dwa z paprykarzem jeden z serkiem takim twarożkowym, w 300 kaloriach się zmieściłam, wyliczyłam równe 288kalorii ale nie rozdrabniajmy się
2ś. 2 ciasteczka Lu GO, jedno ma 55kalorii czyli 110kalorii
o. sałatka ze śledziem i papryką
p. jogurt do picia jovi, anasowy, miał 113 kalorii wg opakowania, nektarynka wg ilewazy.pl 45kalorii
k. 3 biszkopty 66kalorii, jajko na twardo 80kalorii i kawałek chleba razowego 70kalorii
Jak zwykle przekroczyłam 1000 kalorii . 1083kalorie dzisiaj zjadłam więc prawie 1100kalorii. Jak będę tak przekraczać ciągle to nigdy nie schudnę .
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 19:51   #730
murka04
Zadomowienie

na kolację zjadłam, a raczej wypiłam kisiel. nie chciałam nic ciężkiego jeść żeby brzuch mnie nie rozbolał. jestem zmęczona mimo że NIC dziś nie robiłam.. oglądam sobie filmik i tak mi się śmiać chce, obejrzyjcie jak chcecie może i Wam się spodoba dziewczyna ma zabójczy śmiech :
http://www.wikary.pl/?12282

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 19:51   #731
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Moze pulpetem nie jestem ale to jeszcze nie to
no tak to juz jest, ze czlowiek najbardziej krytyczny jest w stosunku do samego siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 19:59   #732
_Baletnica_
Zadomowienie

Eh...przestaje to być fajne...przed 2strony ciągłe licytacje, która lepiej wygląda...masakra.
Meedzik, ja nie linczuje dziewczyn, tylko po prostu nie mogę słuchać jak ktoś pisze, że ma 57cm. w talii i ma fałdki? Możesz sobie to wyobrazić? Bo ja nie. Owszem narzekam na swój brzuch, tylko czy kiedyś napisałam, że ma oponki, fałdki i jest przeogromny? Na pewno jest grubszy niż moje uda czy ramiona. Ale ja mam w talii 62,a pamiętaj, że jestem niższa o 3cm. Nie wyobrażam sobie jaki on byłby szczupły mając 5cm. mniej. I o to Mi chodzi, wiadomo, że ciężko zaakceptować siebie w pełni, stanąć przed lustrem i powiedzieć- mam ekstra figurkę. Rozumiem, że coś się w nam sobie nie podoba..ale stwierdzenia, że jestem gruba, czy itp. przy wadze oscylującej w dolnych granicach normy to lekka przesada
Murka, brawa dla Ciebie..wiesz za co jesteś bardzo dojrzała dziewczyną jak na swój wiek. Poza tym kocyk, winko, parę świec i będzie romantyczny wieczorek..piątkowy wieczór ma być ciepły
Monia, on jest niepoważnym człowiekiem, jak nie będzie łożył na Twoje utrzymanie...A co, dzieci to obcego Faceta są? Musisz iść do pracy i zrobić się niezależna..wtedy zobaczy, że jesteś silna...Trzymam mocno kciuki za Ciebie.

U mnie dzisiaj kolejny beznadziejny dzień.
Rano płatki, a potem AŻ DO KOLACJI wielkie NIC, byłam u kumpeli i nie poczęstowała mnie niczym jak wróciłam to zjadłam pół kanapki chleba białego z połową schabowego(obrałam z panierki) za godzinę 2kawałki piernika, a teraz ryba na teflonie z 5plastrami ziemniaka i 3łyżkami otrąb pszennych.
Stary 2011-08-09, 20:12   #733
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Eldo_rado mi sie podoba Twoja figura Tyłeczek masz świetny powiedz kochana co robisz ze cellulit tak zszedl? poza rowerkiem??
mi nie rower tak pomógł tylko steper

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Eldorado no i widzisz Tobie się moje "bułeczki" podobają, a ja tak troszeczkę je lubię, albo może inaczej zaakceptowałam je już
i o to chodzi, ze lepiej pewne rzeczy zaakceptować niż ciągle myśleć 'to jest niefajne'
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:38   #734
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja właśnie poćwiczyłam 8 min ABS pokręciłam hh 15 minut i idę oglądać film Dzień myślę, że wporządku koło 1000kcal wyszło. Dziewczynki może coś doradzicie jak zw3alczyć cellulit, ja masuję się bańkami chińskimi, ale to chyba za mało
Stary 2011-08-09, 20:43   #735
dolly87
Raczkowanie

Ola kościólek jest w mazowieckim
Dorisek sukienka, to dzieło mojej babci kochanej

Dzisejszy dzień przeszedł znakomiecie Z rana miałam małego lenia, ale jakoś się go pozbyłam Wstałam o 7, więc zanim dzieciaczki się obudziły udało mi sie nastawić pranie i naszykować śniadanko w spokoju Doszły do mnie dzisiaj ciuszki, które zamówiłam na allegro dla starszego synka, więc je uprałam i czekam aż wyschną, ale że średnio z pogoda to potrwa to pewnie do jutra Sporo dzisiaj pospacerowałam, ponieważ w moim miasteczku dzisiaj gościła pielgrzymka akademicka, która idzie do częstochowy, więc mały miał frajdę, że tyle rozśpiewanych ludzi po ulicy chodzi Po powrocie uprasowałam górę ciuchów i trochę ogarnęłam chałupkę. Troszki się napracowałam dzisiaj, najgorsze to prasowanie, bo go po prostu nienawidzę :/
Teraz malutki śpi, a starszy pojechał z tatą na krótką przejażdżkę, więc mam chwilkę spokoju, także napiszę moją spowiedź:

ś: mleko 250ml+nestle fitness z czekoladą pół szklanki+błonnik pół szklanki
2ś:chlebek pełnoziarnisty+4 plastry kindziuka+odrobinka chrzanu+jogurt pitny zero (mnie bardzo smakuje )190g
o:leczo+chlebek (narobiłyście mi ostatnio chęci na leczo pisząc o nim gdzieś na forum i ugotowałam cały gar- niestety moje dziecko nie chce go jeść)
p:kawa+batonik fitness
k:galaretka z kurczaka z jajeczkiem na twardo(kupna)+chlebek
RAZEM 948kcal, więc nie za dużo, ale przyda się trochę postu po ostatnim obżarstwie

A propos niechęci dziecka do jedzenia: mam taki problem, że mój synek, 2 latka, nie chce prawie nic jeść ;( Na śniadanie najchętniej płatki, jogurciki, żadnych kanapek nie chce jeść, ewentualnie z kupnym pasztetem z kurcząt. Mięso jada tylko w postaci parówek i tego nieszczęsnego pasztetu! Na obiad jest walka żeby przełknął parę łyżek zupy i na tym najchętniej zakończył by jedzenie... Przed snem wypija butlę kaszy i już... Czasem zastanawiam się, czy on przypadkiem nie przerabia powietrza na kupy, bo zdarzają mu się dni, że nie je cały dzień, a robi ze 3 kupki ;>
moniaTy masz dzieciaczki, jednego nawet w podobnym wieku, może masz na to jakąś radę??? Bo ja czasem wychodzę z siebi jak patrzę, co on wyprawia przy jedzeniu!
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg
Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg
Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg

24lata 164cm
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:45   #736
sweetish
Zakorzenienie

Hej,
u mnie dziś też dość grzecznie z jedzonkiem.
Zajęta byłam malowaniem, wiec nie mialam za bardzo czasu na opychanie się

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:48   #737
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaoo87 Pokaż wiadomość
A faktycznie, umknęło mi to bo takim jasnym kolorkiem masz to napisane . Znajomy kościołek, hm, to gdzieś na pomorzu jest? Ślicznie wyglądałaś .

Moja spowiedź z dzisiejszego dnia:
ś. 3 kromki chleba razowego takiego zwykłego, dwa z paprykarzem jeden z serkiem takim twarożkowym, w 300 kaloriach się zmieściłam, wyliczyłam równe 288kalorii ale nie rozdrabniajmy się
2ś. 2 ciasteczka Lu GO, jedno ma 55kalorii czyli 110kalorii
o. sałatka ze śledziem i papryką
p. jogurt do picia jovi, anasowy, miał 113 kalorii wg opakowania, nektarynka wg ilewazy.pl 45kalorii
k. 3 biszkopty 66kalorii, jajko na twardo 80kalorii i kawałek chleba razowego 70kalorii
Jak zwykle przekroczyłam 1000 kalorii . 1083kalorie dzisiaj zjadłam więc prawie 1100kalorii. Jak będę tak przekraczać ciągle to nigdy nie schudnę .
Malo powiedziane, wrecz sie roztyjesz!!! Litosci dziewczyno. Jak bedziesz jesc tyle kalorii i mowic, ze to duzo i ucinac do mniej niz 1000 to zapomij o schudnieciu.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:49   #738
olaoo87
Raczkowanie

Baletnico uważam, że troszkę za ostro odbierasz to o czym piszemy. Może jesteś taka nerwowa przez to, że nie masz pracy? Nikt tuaj się nie licytował. Każdy pisał co mu się w sobie nie podoba. I uwierz mi, że mając 57 cm w tali można mieć fałdki (nie fałdy a fałdki), bo talia a brzuch to dwie różne sprawy. W prawdzie teraz nie mam fałdek bo ćwiczę ale jak nie ćwiczyłam to mając 58,5cm w tali miałam lekkie fałdki, teraz mając centymetr mniej nie widzę ich ale wierzę w to, że można je mieć. Poza tym, ja mimo, że mam szczupłą górę to uda mam do poprawki i o tym pisałam, podobnie jak inne dziewczyny, nikt tutaj się nie licytował. Źle to odebrałaś .

Poszła spać bo oczka jej się zamykają same
Stary 2011-08-09, 20:51   #739
kosaciec
Raczkowanie

ee jaka tam zaraz licytacja kazdy jest troche ciekawy ile to cm trzeba miec zeby bylo tak a tak...na ulicy sie nie spytam...eee laska a ile masz w udzie, bo fajne

przypomnialo mi sie jak mnie jedna kiedys zlinczowac chciala, ale to z innego powodu..na rolkach nie umialam hamowac - do dzis nie umiem- i w desperacji sie na jej facecie zatrzymalam tak go od tylu w pasie chwycilam zeby w jeziorze nie wyladowac

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 20:54

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 20:51   #740
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Malo powiedziane, wrecz sie roztyjesz!!! Litosci dziewczyno. Jak bedziesz jesc tyle kalorii i mowic, ze to duzo i ucinac do mniej niz 1000 to zapomij o schudnieciu.
Nie ucinam kalorii poniżej 1000 kalorii a chodziło mi głównie o to, że chciałabym chociaż jednego dnia zmieścić się w 1000 kcal tak jak inne dziewczyny
Stary 2011-08-09, 20:56   #741
Dorisek16
Raczkowanie

Baletnica ja mam w tali 65 cm wiec widzicie ze masakrycznie duzo
jest co zrzucac

A to moje dzisiejsze jadlo:
Ś: 250 g jog. nat+ 50 gr bran flaksow + 2 lyzki otrab
II ś: 250 g jog + jabluszko
o: kanapka z 2 plasterkami sera i mala piers z kurczaka
k: tunczyk wsw (puszka mala 150 g)

Ja tez sie zmiescilam w 1000 kcal i jestem happy

Agniesikk zgadzam sie, nie mozna za bardzo obcinac tych kalorii bo kazda nadwyzka pozniej bedzie odkladana tylko w tk. tluszczowa, lepiej wiec nie wariowac i 1000 kcal to minimum

Kosaciec tak sie kurde usmialam z tych rolek ze nie moge przestac sie smiacty to masz wrazenia

Co do kalorii to ja zawsze przekraczam 1000 i zazwyczaj mam 1050

Murka super ten filmik ogladam juz go 3 raz, dzieki

Edytowane przez Dorisek16
Czas edycji: 2011-08-09 o 21:17
Stary 2011-08-09, 20:57   #742
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ucinam kalorii poniżej 1000 kalorii a chodziło mi głównie o to, że chciałabym chociaż jednego dnia zmieścić się w 1000 kcal tak jak inne dziewczyny
dziewczyny tez sie idealnie nie mieszzcza nie badz perfekcjonistka pod tym wzgledem, bo to bez sensu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 20:59   #743
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w bibliotece. Wypożyczyłam Sparksa i Cobena. Zacznę od Sparksa, bo mam ochotę na coś romantycznego, a Cobena zostawię sobie na następny tydzień To lecę jeszcze z godzinkę-dwie poczytać i śpię. Buziaki Ślicznoty Do jutera!
Który Coben? Jestem fanką i przeczytałam całą radosną twórczość tego pana !! ;-)
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 21:03   #744
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
jest co zrzucac

Agniesikk zgadzam sie, nie mozna za bardzo obcinac tych kalorii bo kazda nadwyzka pozniej bedzie odkladana tylko w tk. tluszczowa, lepiej wiec nie wariowac i 1000 kcal to minimum
Kochana 65cm to nie jest dużo, uwierz mi. Każdy ma inną budowę ciała. Ja mam wąską talię bo najwyraźniej mam źebra jakoś wężej ułożone ale za to mam szeroko kości biodrowe. Chcę zbędny tłuszczyk zgubić z ud i wtedy będzie ok! Co do 1000 kalorii, to ja raczej w 1200kaloriach się mieszczę

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
dziewczyny tez sie idealnie nie mieszzcza nie badz perfekcjonistka pod tym wzgledem, bo to bez sensu
Ja nawet tak sobie myślałam dzisiaj, że ja chyba potrzebuję 1200kalorii dziennie, toznaczy do 1200kalorii bo czasami mam tak, że poprostu muszę coś zjeść bo nienawidzę głodu. I wtedy zawsze przekraczam .
Stary 2011-08-09, 21:04   #745
kosaciec
Raczkowanie

Cytat:
Kosaciec tak sie kurde usmialam z tych rolek ze nie moge przestac sie smiacty to masz wrazenia
a bys widziala jak gostek zacieszal no jego luba juz mniej, ale na rolkach to by mnie i tak nie dopedzila ale moj najdramatyczniejszy moment to jednak jak o maly wlos rozjechalabym pudelka

Edytowane przez kosaciec
Czas edycji: 2011-08-09 o 21:05
Stary 2011-08-09, 21:06   #746
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
jest co zrzucac

A Ty Dorisku nie jesz podwieczorków? Ja umarłabym z głodu do kolacji gdybym nie zjadła podwieczorku... Co do kalorii to ja zawsze przekraczam 1000 i zazwyczaj mam 1050
Kochana i jeszcze jedno, jak narzekasz tak na talię do staraj się codziennie, przez godzinkę kręcić hula hoop. Uwierz mi, że mi dało to bardzo dużo. Meeedzik chyba też kiedyś o tym pisała. No i hh ujędrnia skórę na brzuchu! Jest taka sprężysta .

Edytowane przez olaoo87
Czas edycji: 2011-08-09 o 21:08
Stary 2011-08-09, 21:08   #747
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Eh...przestaje to być fajne...przed 2strony ciągłe licytacje, która lepiej wygląda...masakra.
Meedzik, ja nie linczuje dziewczyn, tylko po prostu nie mogę słuchać jak ktoś pisze, że ma 57cm. w talii i ma fałdki? Możesz sobie to wyobrazić? Bo ja nie. Owszem narzekam na swój brzuch, tylko czy kiedyś napisałam, że ma oponki, fałdki i jest przeogromny? Na pewno jest grubszy niż moje uda czy ramiona. Ale ja mam w talii 62,a pamiętaj, że jestem niższa o 3cm. Nie wyobrażam sobie jaki on byłby szczupły mając 5cm. mniej. I o to Mi chodzi, wiadomo, że ciężko zaakceptować siebie w pełni, stanąć przed lustrem i powiedzieć- mam ekstra figurkę. Rozumiem, że coś się w nam sobie nie podoba..ale stwierdzenia, że jestem gruba, czy itp. przy wadze oscylującej w dolnych granicach normy to lekka przesada
Ja mam 59 w tali i też nie mam idealnie płaskiego brzucha i mam boczki ale nie chce mi się już o tym pisać, bo przecież ważę 47kg to MUSZĘ być chuda jak patyk i nie mogę napisać, że mam boczki i "bułki" na udach, no bo przecież to NIEMOŻLIWE! A jednak

Cytat:
Baletnico uważam, że troszkę za ostro odbierasz to o czym piszemy. Może jesteś taka nerwowa przez to, że nie masz pracy? Nikt tuaj się nie licytował. Każdy pisał co mu się w sobie nie podoba. I uwierz mi, że mając 57 cm w tali można mieć fałdki (nie fałdy a fałdki), bo talia a brzuch to dwie różne sprawy. W prawdzie teraz nie mam fałdek bo ćwiczę ale jak nie ćwiczyłam to mając 58,5cm w tali miałam lekkie fałdki, teraz mając centymetr mniej nie widzę ich ale wierzę w to, że można je mieć. Poza tym, ja mimo, że mam szczupłą górę to uda mam do poprawki i o tym pisałam, podobnie jak inne dziewczyny, nikt tutaj się nie licytował. Źle to odebrałaś .
i tyle w temacie
Cytat:
ee jaka tam zaraz licytacja kazdy jest troche ciekawy ile to cm trzeba miec zeby bylo tak a tak...na ulicy sie nie spytam...eee laska a ile masz w udzie, bo fajne
Hehe no mnie też nieraz ciekawi jakie wymiary ma laska którą widzę na ulicy
A przecie się nie spytam
Stary 2011-08-09, 21:12   #748
olaoo87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja mam 59 w tali i też nie mam idealnie płaskiego brzucha i mam boczki ale nie chce mi się już o tym pisać, bo przecież ważę 47kg to MUSZĘ być chuda jak patyk i nie mogę napisać, że mam boczki i "bułki" na udach, no bo przecież to NIEMOŻLIWE! A jednak

i tyle w temacie

Hehe no mnie też nieraz ciekawi jakie wymiary ma laska którą widzę na ulicy
A przecie się nie spytam
No dokładnie Meeedzik, każdy ma inną budowę i co niektórzy ważąc mniej wyglądają na więcej a dziewczyny ważące więcej wyglądają na mniej. NIE MA LUDZI IDEALNYCH a już w ogóle kobiet. My kobitki zawsze coś znajdziemy do poprawki . Mi się marzy powiększenie piersi, gdybym miała kasę już dawno zrobiłabym to .
Stary 2011-08-09, 21:29   #749
Dorisek16
Raczkowanie

Kosaciec z pudelkiem to nie ciekawie

Ola nie mam hh niestety, jak narazie to robie codziennie po 1200 polbrzuszkow

I zgadzam sie z tym ze kazdy ma inna budowe ciala, inne kosci itd.
Nie bedziemy tacy sami nigdy, kazdy musi znalesc swoje wymiary i juz, a nie dazyc slepo do jakis cyferek

Murka ale sie usmialam
Stary 2011-08-09, 21:29   #750
olaoo87
Raczkowanie

kosaniec ja teraz dopiero zauważyłam, że Ty 16kg zgubiłaś! Brawo!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości