Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-09, 13:42   #721
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

czeeeeeść
piszecie stanowczo za duzo

ale mialam dlugii weekend, mam bo dzis wolne wzielam, bardzo tego potrzebowałam choć jak narazie nie zrobilam nic pozytecznego i jeszcze się nie ogarnęłam.

Za to ogarnął mnie wstret do samej siebie, co ja ze soba zrobiłam. Mając 23 lata wstydze sie isc na basen. TZ mnie ciagnie dzis ze znajomymi. Nie pojde, nie ma takiej opcji. I dodam ze nie przesadzam, moj cellulit to olbrzym! Jeszcze nigdy nie mialam takich kompleksow. Zmierzylam sie rano, cholernie przytyłam bo w udzie mam juz 55 a w biodrach 97. Jak to czytam to wydaje mi sie ze jestem gigant baba, a ciagle slysze ze jestem szczuplutka. Obiecałam sobie, że w tym roku będę nosić szorty, sukienki, a nie kisić się w legginsach całe lato. U mnie I dzien diety takiej najnormalniejszej w swiecie, jem zdrowo i nie glodze sie
Stary 2012-01-09, 13:49   #722
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Ewelka to mamy takie same postanowienie - pokazujemy ciałko latem!! Damy radę

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 13:51   #723
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
co to linessa

ja sie mierze w najszerszych miejscach
w udzie mam takie pucki, nie bezposrednio pod pupka i tam sie mierze

eee, w niedziele mozna jesc placki ;p dzisiaj wosp, wiec jurek owsiak nam wybaczy
Linessa to linia produktów Lidlowych z obniżoną zawartością tłyuszczów. Od dzisiaj sa na promocji: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=23756

U mnie najgrubze miejsce w udzie to właśnie zaraz pod pupcią i porównując Wasze wymiary z moimi przeszłam załamanie
Same chudziny tu są!!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hahahaha

Dziewczyny jak będzie Wam się chciało słodkiego, pomyślcie, że wyglądacie właśnie tak
Właśnie to mnie teraz uratowało od batonika!!

Przeczytałam,że jedna z Was jest świeżo upieczoną narzeczoną! Gratuluję serdecznie wielkie przeżycie, mój TŻ też mi się kilka dni temu oświadczył po kilku latach

Ja aerobik już zaliczyłam, dzisiaj były ćwiczenia z tymi wielkimi piłkami, o masakra robię sobie szybko niewielka ilość (ok 100g) pesto i lecę zaraz do pracy

A no i jeszcze się pochwalę,że mój luby ściągnął mi te magiczne ćwiczenia, zapoznam sie z nimi i daję czadu;D

Edytowane przez marikamb
Czas edycji: 2012-01-09 o 14:06
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 14:14   #724
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Agnes gratuluje spadku Fajnie że masz taki potencjał mając tak maleńkie dziecko w domu P.S. Oli jest śliczna nawet mój TŻ mówi ale słodka ta opaska na główce tej maleńkiej Też będę aktywna mama!!! To moje postanowienie, bo mój mąż gdy oglądałam wczoraj Twoje zdjęcia mówi że nie możliwe żebyś urodziła dziecko, bo tak dobrze wyglądasz w tak krótkim czasie po porodzie.
dziękuje
za ten weekend należy się
sama się sobie dziwie,że mi się chcę zazwyczaj na starcie się poddawałam, ale nie tym razem. mam w sobie jakąś dziwną energie i wiem,że tym razem osiągnę założony cel i sukces.o!
Twój Tż tak mówił? kurczę,aż nie wiem co mam powiedzieć... hehe dziękujemy, dziękujemy ...

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
A komu dzisiaj nie zadzwonił budzik i nie poszedł na historię

Zaraz lecę do fryzjera, mam nadzieję, ze będzie miejsce
osz TY
co robisz z włoskami?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Właśnie mi uświadomiłaś że teraz muszę się wziąść się za siebie bo narzeczona mojego Tż nie może być przecież pasztetem!
mi się wydaje że to te ćwiczenia z Tż mają taki wpływ na ten spadek wagi
Kocham ją! jest cudowna
nie jesteś pasztetem!!
taaaaak te ćwiczenia na pewno dużo dają
dziękujeeeee

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
czeeeeeść
Za to ogarnął mnie wstret do samej siebie, co ja ze soba zrobiłam. Mając 23 lata wstydze sie isc na basen. TZ mnie ciagnie dzis ze znajomymi. Nie pojde, nie ma takiej opcji. I dodam ze nie przesadzam, moj cellulit to olbrzym! Jeszcze nigdy nie mialam takich kompleksow. Zmierzylam sie rano, cholernie przytyłam bo w udzie mam juz 55 a w biodrach 97. Jak to czytam to wydaje mi sie ze jestem gigant baba, a ciagle slysze ze jestem szczuplutka. Obiecałam sobie, że w tym roku będę nosić szorty, sukienki, a nie kisić się w legginsach całe lato. U mnie I dzien diety takiej najnormalniejszej w swiecie, jem zdrowo i nie glodze sie
Hej kochana nie jesteś żadną gigant baba!!
nie załamuj się, ani nie poddawaj. ostra mobilizacja i na wiosnę włożymy szorty, sukienki i legginsy na tyłek

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Przeczytałam,że jedna z Was jest świeżo upieczoną narzeczoną! Gratuluję serdecznie wielkie przeżycie, mój TŻ też mi się kilka dni temu oświadczył po kilku latach
gratulacje!

idę pobawić się z Oliwką, czekam na mamę i na tża i idziemy najpierw do salonu tatuażu dowiedzieć się ile bedzie kosztował mój tatuaż, a później 1,5godz siatkówki

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 16:06   #725
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
osz TY
co robisz z włoskami?
Jutro dojdzie mój HTC i wierzę, że nie zrobi mi takiego numeru!

Musiałam ściągnąć z objętości, bo były już za ciężkie i zrobiłam sobie swoją kochaną lwią grzywę

Siatkówka?! Moja dziewczynka Moje serce, które pisze relacje z meczy siatkarskich PlusLigi jest z Ciebie dumne Sama kiedyś trenowałam, ale kontuzja, potem błąd lekarza

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 16:29   #726
MalaPikanteria
Zadomowienie

Stanęłam przed lustrem i powiedziałam sobie "Jestem ładna , będę booooska!"

co do sprawy z clubu... Nie bede mu robic scen zazdrości zadbam o siebie i pokażę co, a właściwie kogo może stracić jak mu jakaś blondi wpadnie w oko
Nie bede tylko żoną i matką, ale Jego Panią, najpiękniejszą, najszczęśliwszą!!

zastanawiam się co zrobić z włosami, wypadałoby wycieniować bo się puszą a myslicie ze kolor jak na Małej urodzinach jest ok, czy rozjaśnić do brązu/karmelu?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-09, 17:07   #727
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

o kurcze 8 stron do nadrobienia, masakra jakaś a tylko 3 dni mnie nie było

w skrócie: dieta świetnie, pozwalam sobie na małe odstępstwa, ale wszystko w granicach normy tak, aby dziennie nie przekroczyć 1800 kacl to mój próg

właśnie zjadłam posiłek przed treningowy : 125g piersi + brązowy ryż czekam z 45 min i dziś ruszam z turbo fire w końcu 1 dzień

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 17:37   #728
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Kochana nie możesz tak nawet myśleć! Na pewno jesteś piękną kobietą , musisz tylko w to uwierzyć! Skoro znajomi mówią Ci że jesteś szczupła to coś w tym musi być Jeśli nie podoba Ci się twoje ciało to coś z nim zrób, ale daj sobie trochę czasu. Możesz postanowić że na lato będziesz mega mega seksowna kobietą bez grama celluitu a teraz nawet jeśli masz go odrobinę większą czy też mniejszą to i tak jesteś piękną i wartościową osobą
Cytat:
to ja to ja
kiedy Tż Ci się oświadczył? planujecie już ślub czy jeszcze chcecie poczekać? Ile macie lat? opowiedz jak Ci się oświadczył lubie słuchać takie romantyczne historie
Cytat:
Musiałam ściągnąć z objętości, bo były już za ciężkie i zrobiłam sobie swoją kochaną lwią grzywę
Twoje są ciężkie? to co mam ja powiedzieć jak mam prawie do pasa?
Pokaż lwią grzywę
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość

co do sprawy z clubu... Nie bede mu robic scen zazdrości zadbam o siebie i pokażę co, a właściwie kogo może stracić jak mu jakaś blondi wpadnie w oko
Nie bede tylko żoną i matką, ale Jego Panią, najpiękniejszą, najszczęśliwszą!!

zastanawiam się co zrobić z włosami, wypadałoby wycieniować bo się puszą a myslicie ze kolor jak na Małej urodzinach jest ok, czy rozjaśnić do brązu/karmelu?
MP Ty już jesteś boska na prawdę jesteś szczuplutka , przecież widziałam zdjęcia
No no super podejście , to mi sie podoba!
Mi się wydaje że te ciemne włoski bardzo Ci pasują , ja na pewno nie rozjaśniała bym. a to jest Twój naturalny kolor?

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-01-09 o 17:39
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 18:01   #729
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Kochana nie możesz tak nawet myśleć! Na pewno jesteś piękną kobietą , musisz tylko w to uwierzyć! Skoro znajomi mówią Ci że jesteś szczupła to coś w tym musi być Jeśli nie podoba Ci się twoje ciało to coś z nim zrób, ale daj sobie trochę czasu. Możesz postanowić że na lato będziesz mega mega seksowna kobietą bez grama celluitu a teraz nawet jeśli masz go odrobinę większą czy też mniejszą to i tak jesteś piękną i wartościową osobą
dzieki dziewczyny, na Was zawsze mozna liczyc

na szczescie nie mam problemu z zaburzeniami wlasnej wartosci czy cos, nie mam tez problemow z odzywianiem, ED czy inne takie. po prostu mam mega kompleksy ktore wynikaja ze stanu faktycznego

najgorsze ze ja nie mam czasu zeby gotowac, jakos musze sie spiac no i fitness. Mam za maly pokoj zeby cwiczyc. Ale pierwszy krok zrobiony - zamowilam torbe na fitness
Stary 2012-01-09, 18:24   #730
psyhe666
Zakorzenienie

Oooo, Ewelka, właśnie o Tobie pomyślałam, bo akurat oglądam Pierwszą Miłość i pojawił się wątek Marysi
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 18:32   #731
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Ale pierwszy krok zrobiony - zamowilam torbe na fitness
hehe zawsze to coś, pokaż foto do torby

turbo fire ! to kupa po całym programie nie czułam nic egghhh
będę robić różne mixy

Więc jestem bezrobotna tak na prawdę zostałam zwolniona w niedzielę całkowicie chyba sobie wykrakałam...

dzisiaj byłam w pośredniaku i mam staż nagrany tylko, ze niby nie ma kasy na staże jeszcze jutro idę do babeczki wypełni mi papiery i znów do pośredniaka

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 18:34   #732
Loriette
Zakorzenienie

Alexis, zdjęcie SZPECJALNIE dla Ciebie
Najgorsze jest to, że Pani skróciła mi włosy o 1,5cm.. z tyłu tego nie widać, ale z przodu tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0307.jpg (64,9 KB, 26 załadowań)

Stary 2012-01-09, 18:36   #733
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP Ty już jesteś boska na prawdę jesteś szczuplutka , przecież widziałam zdjęcia
No no super podejście , to mi sie podoba!
Mi się wydaje że te ciemne włoski bardzo Ci pasują , ja na pewno nie rozjaśniała bym. a to jest Twój naturalny kolor?
prawie naturalny, poprawiam kolorem bo mój jest trochę myszowaty
Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość

będę robić różne mixy

Więc jestem bezrobotna tak na prawdę zostałam zwolniona w niedzielę całkowicie chyba sobie wykrakałam...

dzisiaj byłam w pośredniaku i mam staż nagrany tylko, ze niby nie ma kasy na staże jeszcze jutro idę do babeczki wypełni mi papiery i znów do pośredniaka
fajnie ze załapiesz sie na staz to zawsze cos

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-09, 18:40   #734
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Oooo, Ewelka, właśnie o Tobie pomyślałam, bo akurat oglądam Pierwszą Miłość i pojawił się wątek Marysi
aaaa dawno jej nie widzialam
Cytat:

taka o http://www.perhapsme.com/dodatki/tor...rba-17605.html
jak pierwszy raz robisz u nich zakupy to jest znizka 20 zl tylko kurier kosztowal 15 mam nadzieje ze bedzie w miare fajna

wspolczuje ze nie masz pracy, ja tak strasznie się boje , u mnie coraz gorzej... ja chyba sama sie zwolnie w lutym bo zmienily mi sie warunki pracy. Zalamana jestem ze prawie nic nie odlozylam

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Alexis, zdjęcie SZPECJALNIE dla Ciebie
Najgorsze jest to, że Pani skróciła mi włosy o 1,5cm.. z tyłu tego nie widać, ale z przodu tak
ladna fryzurka, sama kiedys taka nosilam grzywke mam podobna ale juz sie nie uklada chyba znow musze podciac
Stary 2012-01-09, 19:26   #735
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Turbo sraczki nie ma A przydałaby się Dawno nie zawitała u mnie qpa jak nigdy... Czuję się jak mega balonicho
Polecam herbatkę z senesu,jak zjem coś grzesznego to zaparzam kubek z 2 torebek i po sprawie

Cytat:
To wszystko jest bezsensu - chociaż TŻowi wmawiam, że to ma sens.. że nic nie dzieje się bez powodu. Nie mogę NIC zrobić. Dzisiaj o 8 ma zaliczenie na uczelni, ja chyba nocy nie prześpię z nerwów. Tak mu zależało na tej ocenie.
Poszedł spać nafaszerowany lekami, a ja mogę siedzieć jak trusia
Mój brat rok temu miał obronę w dniu pogrzebu dziadka,więc nawet go nie było. Obronił się superowo
Ja na Twoim miejscu pojechałabym do tż i była obok, tak po prostu.

Cytat:
czeeeeeść

ale mialam dlugii weekend, mam bo dzis wolne wzielam, bardzo tego potrzebowałam choć jak narazie nie zrobilam nic pozytecznego i jeszcze się nie ogarnęłam.

Przede wszystkim syrenka pod prysznic! dla mnie wyglądasz na drobną dziewczynę,a nie gigababę

Dziewczyny, jesteście szalone
Też chcę pogadać przez tel z kasią albo enrigue

Cały weekend miałam zajęty, dzisiaj ledwo żyję i czuję że coś mnie łamie. Pół dnia w pracy byłam sama, wynudziłam się i tylko smarkałam nosem. Jedyny plus to wizyty przedstawicieli, zgarnełam dzisiaj boski szary komin, kubek fervexu i malinowy zestaw z joanny (piling,żel,mydło w płynie). Lubię to

Poza tym dopada mnie dół bo jutro kończę 22 lata a czuję się jakbym nic nie miała,nic nie osiągnęła,jakbym od lat tkwiła w tym samym poziomie
W dodatku mam @ co potęguję mój depresyjny nastrój
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 19:33   #736
psyhe666
Zakorzenienie

Moniaaaa, a jakiej firmy ta herbatka? I ile kosztuje?
so trójka maybe.

Stary 2012-01-09, 19:36   #737
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaaaa, a jakiej firmy ta herbatka? I ile kosztuje?
Laxantia, za ok.5zeta :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 20:51   #738
agnesuk
Wtajemniczenie

Aaaaaah jestem z powrotem!! czuję się świetnie! myślałam,że zapomnę odbijać piłkę, albo coś, ale nieeeee, tego się nie zapomina!
1,5 godziny odbijania, skakania, grania i Aga szczęśliwa
trochę mam obite ręce, ale co tam. warto było
po drodze do domu wstąpiłam do sklepu i kupiłam redd'sa. może jutro ominą mnie zakwasy

podsumowanie dnia.
śniadanie : dwie kromki chleba z serem, sałatą i pomidorem.
II śniadanie : 5kostek czekolady.
obiad: miseczka zupy pomidorowej z ryżem.
podwieczorek : redd's.
kolacja:bułka z szynką i ogórkiem.
+ćwiczenia:
1,5 godz. siatkówki
30minut learn and burn.

ahh czuję się lekko!

Cytat:

Siatkówka?! Moja dziewczynka Moje serce, które pisze relacje z meczy siatkarskich PlusLigi jest z Ciebie dumne Sama kiedyś trenowałam, ale kontuzja, potem błąd lekarza
pokaż tą grzywę
Ty też zakochana w siatkówce? aaaa! co to za kontuzja i błąd lekarza?

Cytat:
tak trzymaj!!
Cytat:
dziś ruszam z turbo fire w końcu 1 dzień
ja dzisiaj zaczełam turbo jam

Cytat:
będę robić różne mixy

turbo fire Cię nie ruszyło?
ja się trochę zastałam i powoli wracam do formy... na razie jeszcze dyszę, sapie przy ćwiczeniach... ale jeszcze trochę i kondycja wróci.
ważne,że coś robisz
dobrze,że chociaż staż będziesz miała....
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Cały weekend miałam zajęty, dzisiaj ledwo żyję i czuję że coś mnie łamie. Pół dnia w pracy byłam sama, wynudziłam się i tylko smarkałam nosem. Jedyny plus to wizyty przedstawicieli, zgarnełam dzisiaj boski szary komin, kubek fervexu i malinowy zestaw z joanny (piling,żel,mydło w płynie). Lubię to
o proszę, też tak chcę

Stary 2012-01-09, 21:05   #739
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

pokaż tą grzywę
Ty też zakochana w siatkówce? aaaa! co to za kontuzja i błąd lekarza?
Misiu, mój tata to niedoszły reprezentant Polski w siatkę Dziadek był zawodowym biegaczem i mam w sobie sportową krew
Na obozie naderwałam w 98% więzadło krzyżowe w kolanie - wychowawca uznał, że symuluję. Dzwoniłam do domu z rykiem. Po 3 tygodniach wróciłam i od razu jechałam do szpitala - dostałam gips na miesiąc. Po wszystkim rodzice wyjechali na wakacje, a ja miałam iść na ściągnięcie gipsu. Ściągneli, ale lekarz powiedział, że mam ZAKAZ ruszania tym kolanem - nie ruszałam i dostałam zaniku mięśnia w kolanie - mam je mniejsze o 2cm Dlatego spełniam się jako dziennikarz sportowy

Agnesuk, zdjęcie wstawiłam wyżej!

I: Kanapka w szkole z sałatą i szynką
II: zupa pomidorowa + pierś z kurczaka z ananasem i serem
III: 3 pierogi na zimno (patrzały na mnie ) + kanapka z szynką
______
IV: Pizza + troszkę lodów Straciatella - kolejny nadzór mamy!

+ 10 minut na bieżni
+ 8 minut ABS

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-09, 22:28   #740
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie masz fajny kolor, ja lubie ciemne nie wiem czy meczylabym je rozjasnianiem
Cytat:
dzieki dziewczyny, na Was zawsze mozna liczyc
najgorsze ze ja nie mam czasu zeby gotowac, jakos musze sie spiac no i fitness. Mam za maly pokoj zeby cwiczyc. Ale pierwszy krok zrobiony - zamowilam torbe na fitness

takie rzeczy to tylko u nas na watku ! Dawno Cie nie bylo Ewelka! aa! wlasnie! mialam pytac- za co w koncu przebralas sie na sylw.?
Cytat:
Poza tym dopada mnie dół bo jutro kończę 22 lata a czuję się jakbym nic nie miała,nic nie osiągnęła,jakbym od lat tkwiła w tym samym poziomie
jezu Monia, mam to samo jak zblizaja sie moje urodziny ;/ mam wtedy mega dola i juz. a co bedzie dalej?! ja juz chyba wole obchodzic imieniny
Cytat:
ania - no baaaa! kocham minimale i drum&bassy
psyhe - http://www.youtube.com/watch?v=yzAml2XeMYM
AAAAAAAAAAAAAAAAAA! Agnes, SIOSTRO! matko, malo kto wie co to w ogole jest, przynajmniej ja sie z tym spotkalam jak mowie ze kocham minimal, to ludzie robia takie oczy A CO TO?!
Mrau! tez mecze minimalem sąsiadow i cala rodzine
Cytat:
dzwoniłam w sprawie pracy (tej na produkcji). Jutro się dowiem czy mnie chcą bo dzis juz szefa nie było....

i!!! wlazłam na wagę po tygodniu. -0,6 kg i mam juz mniej niż 60
ciesze się bo w sobotę było trochę browarków a wczorajszy dzień przeleżałam w łózku
gratuluję spadków! i magicznej 5 z przodu i trzymam kciuki za prace
Cytat:
Bania ale ma Twój TŻ ambicje. Ja teraz np nie pracuję, bo zwolniłam się z firmy gdzie zamiast dostać wyrobioną premię szef nic nie dawał tłumacząc że jakaś tam pierdoła nie została zrobiona, psychicznie tam nie wyrobiłam Moj TŻ na nas zarabia jak na razie ale też dążymy do tego żeby każdy miał jakiś tam swój grosz na własne wydatki ja dorobię zawsze na jakiś maseczkach, makijażach, hennach itd. On zarabia sporo więc zawsze z wypłaty bierze sobie jakieś zaskórniaki hehe ale pamiętam że jak jeszcze razem nie byliśmy to nigdy nie było tematu typu mamy mało kasy ale jestem beznadziejny że nie potrafię zarobić tyle ile bym chciał itd. P.S. ile Twój TŻ chciałby zarabiać, żeby był w pełni zadowolony?
powiem Ci, ze nie mam pojecia, ja tam nie mam wielkich wymagan, ale on ma dziwna psychike i jest przekonany ze musi duzo zarabiac, najlepiej tyle zebym siedziala w domu, lepila mu pierogi i skupiala sie na byciu seksowna (nie mam zamiaru siedziec w domu )
Cytat:
U mnie jest ten sam problem TŻ nie przestawił się na polskie realia i uważa, że osiągnie tyle co Jego ojciec, ale pracując tutaj. Przed tą niedzielną rozmową w BMW ma mega aspiracje i nadzieje. Bo On: "Za tyle, a tyle nie będzie pracował, bo nie pozwoli na to, żeby mi czegoś brakowało". Skoro myśli, że będzie zarabiał krocie zaraz na początku to pozdrowienia ) Bo On musi mieć swoje BMW M3, bo takie OJCOWSKIE nie jest fajne. Ale i tak Go kocham
Laura! mam TO-SA-MO! ten sam tekst

ja go tam nie namawiam na kombi ani zadne jakis tam ojcowski model, niech narazie sobie buli na benzyne ile chce, ale w przyszlosci moze zapomniec.

no chyba ze sobie spelni te swoje wygoowane ambicje
Cytat:
a jak nakładasz olej to na końcówki czy na całe włosy? bo nie wiem od czego zacząć. Mam w domu rycynowy, otwarty jest już z rok ale date ma jeszcze ważną to może od niego zacznę
feeeeee mi rycyna tak capi, ze nie moge tego trzymac na wlosach ;/ olej kokosowy robil mi srake z wlosow!
najbardziej pasuje mi amla ze strony helfy.pl
Cytat:
Linessa to linia produktów Lidlowych z obniżoną zawartością tłyuszczów. Od dzisiaj sa na promocji: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=23756

Ja aerobik już zaliczyłam, dzisiaj były ćwiczenia z tymi wielkimi piłkami, o masakra robię sobie szybko niewielka ilość (ok 100g) pesto i lecę zaraz do pracy

A no i jeszcze się pochwalę,że mój luby ściągnął mi te magiczne ćwiczenia, zapoznam sie z nimi i daję czadu;D
Wow! przede wszystkim - gratuluje zareczyn
a poza tym - naleza Ci sie brawa za cwiczenia!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 23:15   #741
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:

gratulacje!
Dziękuję

Cytat:
to ja to ja
kiedy Tż Ci się oświadczył? planujecie już ślub czy jeszcze chcecie poczekać? Ile macie lat? opowiedz jak Ci się oświadczył lubie słuchać takie romantyczne historie

Mój oświadczył mi si.ę w sylwestra 13 min. po północy. Byli przy tym wszyscy nasi najlepsi znajomi, bo organizowaliśmy imprezę sylwestrową, wygłosił przemowę obsypał kwiatami i zaskoczył pierścionkiem. Ogólnie byłam przerażona, tym bardziej,że 2 h wcześniej mówiłam przyjaciółkom iż mój J. zachowuje się dziwnie, mało mówi, chodzi zamyślony, myślałam,że ma problemy w firmie, ale okazało się,że nie
Ze ślubem jeszcze czekamy tak ok 2-3 lata, nie śpieszno nam A razem jesteśmy 5,5 roku, za miesiąc kończę 23 lata, jesteśmy rówieśnikami.

A u Ciebie to jak to było???
Opowiedz wszystko!

Cytat:

Oj nie wolno tak się zamartwiać, spójrz raczej z innej perspektywy: ile jeszcze rzeczy do odkrycia i osiągnięcia jest przed Tobą, więcej pozytywizmu

Cytat:
Wow! przede wszystkim - gratuluje zareczyn
a poza tym - naleza Ci sie brawa za cwiczenia!
Dziękuję
Niestety dziś już mojego treningu nie zrobię, bo późno z pracy wróciłam ale ważne,że chociaż pomachałam pupką na aerobiku.

Dziewczynyyyyyyyyyy mam chory pęcherz zaraz wyskoczę przez okno (szkoda tylko,że mieszkam w piwnicy)
Stary 2012-01-09, 23:46   #742
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
czeeeeeść

Za to ogarnął mnie wstret do samej siebie, co ja ze soba zrobiłam. Mając 23 lata wstydze sie isc na basen
. TZ mnie ciagnie dzis ze znajomymi. Nie pojde, nie ma takiej opcji. I dodam ze nie przesadzam, moj cellulit to olbrzym! Jeszcze nigdy nie mialam takich kompleksow. Zmierzylam sie rano, cholernie przytyłam bo w udzie mam juz 55 a w biodrach 97. Jak to czytam to wydaje mi sie ze jestem gigant baba, a ciagle slysze ze jestem szczuplutka. Obiecałam sobie, że w tym roku będę nosić szorty, sukienki, a nie kisić się w legginsach całe lato. U mnie I dzien diety takiej najnormalniejszej w swiecie, jem zdrowo i nie glodze sie
Często mam podobne odczucia co do siebie samej. I strasznie mi przykro, że często nei wychodzę z domu, nie robię czegoś co inni, nie idę na imprezę, nie realizuję swoich marzeń albo chociażby zachcianek, bo mi za siebie wstyd, że tak wyglądam . Niestety takie przemyślenia mnie nie motywują tylko dołują i robi się pacman na czekoladę.
Ale już postanowione, że to lato jest moje!
Nie przejmuj się, ja ostatnio jak ważyłam miliony kilogramów i się mierzyłam (nie pamiętam kiedy jeszcze przed wakacjami sporo) to zdarzyło mi się mieć w udzie 61, a przypomnę, że jestem karłem. To nic, że w talii miałam mniej więcej tyle samo . Figura gruszki to coś pięknego .
Tak sobie myślę, że te moje nogi to są większe na grubość niż na długość . Tzn. teraz podejrzewam, że mam JEDYNIE jakieś 59cm . Ale twardo dążę do ok. 50 .
Aa i zapomniałam dodać, że ja np. nie martwię się cellulitem, bo gdybym schudła i miała cellulit to mówiłabym ok - z jednym dziadem się rozprawiłam, czas się rozprawić z drugim. Ale jestem na tyle otłuszczona, że cellulit to moje najmniejsze zmartwienie aktualnie.

Wiecie co ,w ogóle poznałam ostatnio pewną świetną osobę, która inspiruje mnie bardzo do tego,żeby zmienić nastawienie do życia i w zasadzie powoli je zmieniam! (generalnie chcę wrócić do dawnego bycia bardzo wesołym, pozytywnym człowiekiem)
Czas skończyć z niepotrzebnymi stresami itp. Nawet nastawienie do diety zmieniłam i co? Wcinam codziennie jakąś czekoladę czy coś w tym stylu, a chudnę. W końcu zaczęłam chudnąć. Powoli, bo powoli, ale na trwałe.

Cytat:
Twoje są ciężkie? to co mam ja powiedzieć jak mam prawie do pasa?
Pokaż lwią grzywę
Ej, moje są mocno kręcone i w takim stanie są do tyłka (ostatnio ścięłam ), a ciężkie nie są. Ale za to brzydkie wybitnie!
Są z nich cieniasy ;(.
I co jak co, ale bez kręciołów się nie da mieć lwiej grzywy! To moja domena!

Bania - ten Wasz minimal to jest coś, co sprawia, że moje uszy płaczą

W ogóle wiecie co Wam powiem? Im jestem grubsza, tym gorszy ze mnie człowiek. Już nie mówię o wyglądzie, ale mój charakter się straszliwie zmienia, na o wieeele, wieeele gorszy i nie lubię takiej siebie. Dlatego muszę wrócić do dawnej formy psychicznej oraz nabrać tej nowej, pięknej fizycznej .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-01-09 o 23:53
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 01:35   #743
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję
Niestety dziś już mojego treningu nie zrobię, bo późno z pracy wróciłam ale ważne,że chociaż pomachałam pupką na aerobiku.

Dziewczynyyyyyyyyyy mam chory pęcherz zaraz wyskoczę przez okno (szkoda tylko,że mieszkam w piwnicy)
aerobik to juz duzo!
mi by sie przydalo, mam ostatnio strasznie sztywne miesnie

oooooooooooo nie, chory pęcherz?! nienawidze tego! często zalę się dziewczynom, że mnie tez to dopadlo a jak sobie z tym radzisz? ja biore tabletki urofuraginum (? czy jakos tak) lub zurawit (urofuraginum nie w kazdej aptece sprzedaja ), a poza tym pije przeswietna herbatke ktora szybko przynosi ulge, jesli masz dosc czesto takie dolegliwosci, kup sobie koniecznie. kosztuje grosze, jest co prawda paskudna w smaku, ale da sie przezyc no i tak jak mowie - szybko pomaga! UROSAN
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Często mam podobne odczucia co do siebie samej. I strasznie mi przykro, że często nei wychodzę z domu, nie robię czegoś co inni, nie idę na imprezę, nie realizuję swoich marzeń albo chociażby zachcianek, bo mi za siebie wstyd, że tak wyglądam . Niestety takie przemyślenia mnie nie motywują tylko dołują i robi się pacman na czekoladę.
Nie przejmuj się, ja ostatnio jak ważyłam miliony kilogramów i się mierzyłam (nie pamiętam kiedy jeszcze przed wakacjami sporo) to zdarzyło mi się mieć w udzie 61, a przypomnę, że jestem karłem. To nic, że w talii miałam mniej więcej tyle samo . Figura gruszki to coś pięknego .
Tak sobie myślę, że te moje nogi to są większe na grubość niż na długość . Tzn. teraz podejrzewam, że mam JEDYNIE jakieś 59cm . Ale twardo dążę do ok. 50 .
Aa i zapomniałam dodać, że ja np. nie martwię się cellulitem, bo gdybym schudła i miała cellulit to mówiłabym ok - z jednym dziadem się rozprawiłam, czas się rozprawić z drugim. Ale jestem na tyle otłuszczona, że cellulit to moje najmniejsze zmartwienie aktualnie.

Wiecie co ,w ogóle poznałam ostatnio pewną świetną osobę, która inspiruje mnie bardzo do tego,żeby zmienić nastawienie do życia i w zasadzie powoli je zmieniam! (generalnie chcę wrócić do dawnego bycia bardzo wesołym, pozytywnym człowiekiem)
Czas skończyć z niepotrzebnymi stresami itp. Nawet nastawienie do diety zmieniłam i co? Wcinam codziennie jakąś czekoladę czy coś w tym stylu, a chudnę. W końcu zaczęłam chudnąć. Powoli, bo powoli, ale na trwałe.

Ej, moje są mocno kręcone i w takim stanie są do tyłka (ostatnio ścięłam ), a ciężkie nie są. Ale za to brzydkie wybitnie!
Są z nich cieniasy ;(.

W ogóle wiecie co Wam powiem? Im jestem grubsza, tym gorszy ze mnie człowiek. Już nie mówię o wyglądzie, ale mój charakter się straszliwie zmienia, na o wieeele, wieeele gorszy i nie lubię takiej siebie. Dlatego muszę wrócić do dawnej formy psychicznej oraz nabrać tej nowej, pięknej fizycznej .
wiesz co, co do pierwszej cześci Twojej wypowiedzi, napisze tylko krotki i tresciwy komentarz - martwisz mnie i nie wiem jak Ci pomoc

co do osoby - ciekawi mnie, jaka filozofie wyznaje ;>

co do włosów, jestem pewna, ze ciagle sa piekne!

co do minimala, to niestety Winyl, jestes otoczona przez same bezguscia muzyczne, slucham i minimalu, i wszelkich odmian trance'u, od lagodnych po hardcorowe, jak Ewelka, nie gardze enrikiem ^^ jak Psyhe, no i jak wiekszosc dziewczyn z wątku jestem fanka jaświł (pozdrawiamy dziewczyny z podlasiaaaaaa) nie wiem czy jestes swiadoma tego miejsca, komentujac minimal w tak podly sposob, że rzekomo bola Cie uszy jak go słuchasz! Mam dobre serduszko i Ci podpowiem
zajrzyj tu :

http://www.youtube.com/watch?v=MQorYL_4wPk
daj się zmiażdżyć!
http://www.youtube.com/watch?v=XwV_jKNuKhU

jak sama widzisz, teraz jestes skazana na sympatyzowanie w kwestii muzyki z jędrną maturzystką Agniesik, która jak sama się ostatnio przyznała - pierze W PRALCE misia juliana, aby oczyścić go z kocich alergenów, w dodatku jest dziewicą która nie pije alkoholu na studniówce oraz nie ulega na wigilii i podczas świąt presji pt. red lips i fashion show i beztrosko paraduje w (braf)dopasowanym staniku i bandażwoej sukience i jest fanka kasi tusk (PS, Agniesik, nowości u Kasi, wpis o tytule SALE, jest szał )
Agniesikkkkkkkkk- to wlasnie ona slucha red hottow, hey, adele i innych wytrawności, ktorymi pisalas ze nie gardzisz

Winyl, to sugerujesz ze sie robisz zgorzkniala dziewucha po 20 r.ż. i jeszcze troche i zaczniesz wystepowac w scholi i chodzic w golfach z reniferem

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-10 o 01:41
Stary 2012-01-10, 06:52   #744
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
aerobik to juz duzo!
mi by sie przydalo, mam ostatnio strasznie sztywne miesnie

oooooooooooo nie, chory pęcherz?! nienawidze tego! często zalę się dziewczynom, że mnie tez to dopadlo a jak sobie z tym radzisz? ja biore tabletki urofuraginum (? czy jakos tak) lub zurawit (urofuraginum nie w kazdej aptece sprzedaja ), a poza tym pije przeswietna herbatke ktora szybko przynosi ulge, jesli masz dosc czesto takie dolegliwosci, kup sobie koniecznie. kosztuje grosze, jest co prawda paskudna w smaku, ale da sie przezyc no i tak jak mowie - szybko pomaga! UROSAN
Mam furagin to go łykam, to w sumie tyle.
Kurcze 2 tygodnie temu ledwo wyleczyłam pęcherz, a teraz znowu, wszystko przez tą klimatyzację w pracy!A najgorsze jest to,że już 6 dzień bolą mnie jajniki i muszę iśc do lekarza, ale nie mam kiedy

Widzę,że wszystkie czytacie bloga Kasi, oj je też go bardzo lubię, chciałabym mieć jej figurę

Miłego dnia Wam życzę, ja jadę na uczelnie, będę niestety dopiero po 20
Buzia
Stary 2012-01-10, 07:13   #745
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam furagin to go łykam, to w sumie tyle.
Kurcze 2 tygodnie temu ledwo wyleczyłam pęcherz, a teraz znowu, wszystko przez tą klimatyzację w pracy!A najgorsze jest to,że już 6 dzień bolą mnie jajniki i muszę iśc do lekarza, ale nie mam kiedy

Widzę,że wszystkie czytacie bloga Kasi, oj je też go bardzo lubię, chciałabym mieć jej figurę

Miłego dnia Wam życzę, ja jadę na uczelnie, będę niestety dopiero po 20
Buzia
widzę, ze mam podobnie z tym pecherzem ledwo zaleczę jedna infekcję, już wpadam w drugą choć ostatnio, odpukać mam mniejsze problemy. no zobaczymy jak długo to potrwa. a z klimatyzacją nie wygrasz :| leć do lekarza , bo nie ma zartow!

ech, moj dzien wygląda podobnie. do tego zarwalam nockę jestem zupełnie niewyspana, kolejny dzień ok, koniec narzekań!

aa, i dzis lece do lidla po ta odtluszczona linie produktow i po serek wiejski za 1,30 (a w ogole, magia reklamy. wczoraj caly dzien reklamowali w radio, ze serek wiejski jest za 1,30, z typowa dla lidliowskich reklam infantylnoscia. a do mnie i tak dotarla to w domu, po dostaniu smsa od znajomego, ze przy moim apetycie na serki powinnam z tej promocji skorzystac )

Marika, a w tego bloga jestes od dawna wkręcona? ja tkwię w nim od weekendu, a jestem podjarana jak nie wiem tylko faktycznie - ona ciagle lata w leginsikach

Stary 2012-01-10, 07:44   #746
psyhe666
Zakorzenienie

Heeeeeej

Ej, ja się nie wkręciłam w jej bloga

U mnie spadł śnieg A ja muszę iść do banku
so trójka maybe.

Stary 2012-01-10, 07:54   #747
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Heeeeeej

Ej, ja się nie wkręciłam w jej bloga

a ja jestem chyba patriotką w kwestii blogów, te zagraniczne są jeszcze bardziej sztuczne ;p i te laski jakieś zbotoksowane, często mają sztuczne cycki (coraz częściej o tym myślę)
jestem zafascynowana światem blogów od weekendu i przemknęło mi przez mysl, zeby takiego założyć, ale to by byla taaaaaaaaaaaaka nudaaa, musialabym codziennie robić zdjęcia mojej owisance i wiesniakowi

śnieg?! omg, boję się podnieść roletę, brrrrr! a wczoraj bylam na miescie w kurteczce skorzanej, dzis tez chce

Stary 2012-01-10, 08:46   #748
MalaPikanteria
Zadomowienie

AAAAAAAAA!!!! 59,3 kg (-0,4) czuje sie taka lekka -szkoda ze bok nie chce zmiescic sie w spodniach
Cytat:

aaaa..... kolejna osoba z mojego rocznika, nie dołuj się no!!! Jesteśmy młode
Cytat:

Są z nich cieniasy ;(.

Winyl kochana nie łam się! Skoro poznałaś jakąś motywującą osoba to super a do formy na pewno wrócisz
Cytat:
ech, moj dzien wygląda podobnie. do tego zarwalam nockę jestem zupełnie niewyspana, kolejny dzień ok, koniec narzekań!

aa, i dzis lece do lidla po ta odtluszczona linie produktow i po serek wiejski za 1,30 (a w ogole, magia reklamy. wczoraj caly dzien reklamowali w radio, ze serek wiejski jest za 1,30, z typowa dla lidliowskich reklam infantylnoscia. a do mnie i tak dotarla to w domu, po dostaniu smsa od znajomego, ze przy moim apetycie na serki powinnam z tej promocji skorzystac )
ja tez zarwalam nockę
ciesze sie chwilami ze mieszkamy daleko od siebie - nie musimy sie lać o wiesniaki w supermarketach
heh, dzis wypłata TZ - dziołcha z wioski jedzie na zakupy
Cytat:

U mnie spadł śnieg
u mnie też, a Mała biega po domu i woła "hula, nieg"(hura, śnieg )

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-01-10, 09:46   #749
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laseczki! Byłam wczoraj na zumbie!!! Wow co to za frajda, coś jakby to nazwać aerobiko-taniec. Godzina czasu super było. A potem jeszcze zrobiłam 30 min na rowerku i 50 brzuszków ech dumna z siebie jestem i wreszcie czuję się lekko. Dziś na wadzę spadek o -0,1kg zawsze coś.
Rano TŻ zaspał do pracy bo budzik mu nie zadzwonił, wstaje a tu pieczywa żona zapomniała kupić i nie ma co zabrać do pracy Więc jak to przystało na dobrą żonę wstałam rowerek między nogi i na zakupy ech jak super takie rześkie powietrze z rana i nawet nie padało. Zrobiłam już większe zakupy co by potem znów nie jeździć no i z tymi torbami szybko do domu przez całe miasto. W domku ładnie wysprzątałam, wyszorowałam łazienkę, wstawiłam pranie. No i zrobiłam TŻ śniadanko i zaś na rower i drugie pół miasta do pracy śniadanie zawieść ale jestem z siebie dumna Takie ćwiczenia od rana. No i teraz przydałoby się coś zjeść a zupełnie nie mam pomysłu co. Wymyśliłam tylko że na obiadek ugotuje zupkę pieczarkowa bo już nie pamiętam kiedy zupkę jakąś gotowałam.

Cytat:

idę pobawić się z Oliwką, czekam na mamę i na tża i idziemy najpierw do salonu tatuażu dowiedzieć się ile bedzie kosztował mój tatuaż, a później 1,5godz siatkówki
Wow będziesz miała nowy tatuaż ależ Ci zazdroszczę! Co to będzie i w jakim miejscu? Który to już na Twoim ciele będzie?

Cytat:
bardzo dobre nastawienie.

Ja wczoraj wieczorkiem pod prysznicem syrena i szorowanie tych moich ud aż zmierzyłam je z ciekawości bo nie wyglądają za ciekawie no i co 54 cm ale jeszcze trochę tak poćwiczę i będę miała jak Bania 49,5. A teraz idę zjeść śniadanie a właściwie to 2 śniadanie bo rano przed zakupami zjadłam jogurt z wkrojona pomarańcza.
Zjem grahamkę z almette jogurtowym, na to liść sałaty, plaster wędliny z indyka, pomidor, rzodkiewka i rzeżucha do tego zielona herbata. A potem umyje włoski i posiedzę trochę z wax'em, włoski wreszcie zaczynają żyć jak należy

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-10, 10:59   #750
agnesuk
Wtajemniczenie

hej kolejna przespana noc za mna

śniadanko:
2 kanapki. jedna z dzemem, druga z szynka i sałatą + woda.
II śniadanie : jabłko.
obiad: miseczka zupy pomidorowej.
podwieczorek: lody.
kolacja: bułka z szynką i ogórkiem.
+ ćwiczenia
8min buns + 30min learn and burn.

po wczorajszym mam mega zakwasy. ledwo moge brzuch spiąć
wiecie co.. chyba mi się @ zbliża bo warcze na wszystko dookoła. tż ma mnie dość

Cytat:
Misiu, mój tata to niedoszły reprezentant Polski w siatkę Dziadek był zawodowym biegaczem i mam w sobie sportową krew .
Na obozie naderwałam w 98% więzadło krzyżowe w kolanie - wychowawca uznał, że symuluję. Dzwoniłam do domu z rykiem. Po 3 tygodniach wróciłam i od razu jechałam do szpitala - dostałam gips na miesiąc. Po wszystkim rodzice wyjechali na wakacje, a ja miałam iść na ściągnięcie gipsu. Ściągneli, ale lekarz powiedział, że mam ZAKAZ ruszania tym kolanem - nie ruszałam i dostałam zaniku mięśnia w kolanie - mam je mniejsze o 2cm Dlatego spełniam się jako dziennikarz sportowy
taaak? nieźle
ja nie wiem po kim mam ten zapał do sportu
kontuzja faktycznie powazna.
dziennikarz sportowy - brzmi super

Cytat:

Są z nich cieniasy ;(.

winylku głowa do góry i do przodu! szkoda czasu na smutki, załamania. bierz sie do roboty! przeciez to lato jest Twoje
mojego tza uszy tez placza jak to słyszy

Cytat:
dlaczego nie spałaś?
minimiale górą

Cytat:
u mnie znowu deszcz. pogoda mnie nie nastraja
Cytat:
AAAAAAAAA!!!! 59,3 kg (-0,4) czuje sie taka lekka -szkoda ze bok nie chce zmiescic sie w spodniach
ja tez zarwalam nockę

heh, dzis wypłata TZ - dziołcha z wioski jedzie na zakupy
zawsze coś mi tez sie wylewaja
mała nie dala pospac?
ja tez dzisiaj zamierzam isc na zakupy, a konkretnie po nowa wage

Cytat:
Rano TŻ zaspał do pracy bo budzik mu nie zadzwonił, wstaje a tu pieczywa żona zapomniała kupić i nie ma co zabrać do pracy Więc jak to przystało na dobrą żonę wstałam rowerek między nogi i na zakupy ech jak super takie rześkie powietrze z rana i nawet nie padało. Zrobiłam już większe zakupy co by potem znów nie jeździć no i z tymi torbami szybko do domu przez całe miasto. W domku ładnie wysprzątałam, wyszorowałam łazienkę, wstawiłam pranie. No i zrobiłam TŻ śniadanko i zaś na rower i drugie pół miasta do pracy śniadanie zawieść ale jestem z siebie dumna Takie ćwiczenia od rana. No i teraz przydałoby się coś zjeść a zupełnie nie mam pomysłu co. Wymyśliłam tylko że na obiadek ugotuje zupkę pieczarkowa bo już nie pamiętam kiedy zupkę jakąś gotowałam.

Wow będziesz miała nowy tatuaż ależ Ci zazdroszczę! Co to będzie i w jakim miejscu? Który to już na Twoim ciele będzie?
ale z Ciebie dobra żonka
bede miec imie Oliwki na rece to bedzie moj 7

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-01-10 o 11:01
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości