| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-09, 07:30 | #691 | |
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Hej Wam   wstałam dzisiaj o 6 i jestem naładowana energią!   zaczął się nowy tydzień! dzisiaj mam trening, na który nie mogę się już doczekać!   do tego chudnę dalej   Oli znowu przespała całą nockę. poszła spać o 23 i wstała o 6! yeah  jak sobie przypomnę pierwsze dwa tyg po porodzie, ta aż wyć mi się chcę   Cytat: 
   uwielbiam takie ćwiczenia  chciałabym już brać tabletki  ciągle czekam na @ po porodzie. wiecie,że cały 2011 nie miałam @!  ależ to wspaniałe uczucie! szkoda,że nie można tak cały czas   dobrze,że jest taki kochany  mój coś ostatnio ma złe dni i chodzi zły jak osa   suszarkę też muszę kiedyś kupić   dziękuje  .. jestem w niej absolutnie zakochana! serio? no nie spodziewałabym się takich wyznań po takich kolesiach  a tu proszę, miła niespodzianka. no heeeeej  łącze się w bólu razem  z Tobą   Oliwka zasnęła, więc chyba zaraz rozpocznę Turbo Jam   
				__________________ Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 07:36 | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:32 | #692 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat: 
  Ej, ale co Ty masz do tego, że rzekomo mało ma kasy??? Chyba nie jesteś na jego utrzymaniu??? Wkurzają mnie tacy faceci... Ten P. taki był   Uuuu, bidulka  Ty to się nałazisz po tych lekarzach  Ja byłam w sklepie już  Kupiłam sobie banany, jog. nat., wieśniaka i 2 serki homo xD ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Agnesuk, kurde zdemotywowałaś mnie  Jesz czekoladę na diecie i chudniesz, a ja wczoraj mało jadłam, a i tak -0,1kg.  I tak codzień... Starość nie radość i metabolizm nie ten... 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:41 | #693 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
   a tża co wzięło na takie wyznania? koniecznie zrób te badania, martwimy się   Cytat: 
   coooo? zdemotywowałam? nie chciałam.... wybacz   mogę zjeść tylko 5 kostek czekolady. nie ma szału, ale to zawsze coś... gdybym nie ćwiczyła, to pewnie ta czekoladka odłożyła by się w moich udach   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:42 | #694 | 
				 | 

Agnes, tylko ja ćwiczę   I tłumaczę sobie, że mięśnie dużo ważą   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:44 | #695 | 
| Wtajemniczenie | 

aaaaaaaaa! przed chwilą weszłam na wagę, a tam... równe 55kg!!     Psyhe - spokojnie, trzeba czasu  może masz ciężkie kości  hah ja też bym chciała od razu ważyć 50kg   
				__________________ Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 07:45 | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:45 | #696 | 
				 | 

Gratuluję (i zazdroszczę   )  Zmień sobie w podpisie   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:52 | #698 | 
				 | 

I elegancko   Postanowiłam, że węglowodany jem tylko na śniadanie!!! Dzisiaj owsianka z bananem   Zaopatrzyłam się w dużo białkowego żarcia   
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:53 | #699 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
  od razu turbo jam?! a pozniej jeszcze siatkowka?!  jestes niemozliwa! Cytat: 
  I wiem, że życie pisze różne scenariusze, ale jednak dążę do tego, żeby być zawsze niezależną  wiadomo, kasa będzie też wspolna, ale swoją drogą chciałabym, żebyśmy mieli swoją kasę, na swoje wydatki, z ktorej nie musimy sie spowiadac  inaczej bedzie zuooo  moj tz widzi to troche inaczej. dla niego JUZ mamy wspolna kase (yyy... ale jaka? chyba jego? bo ja swojej mam tak malo, ze  nie mam sie za bardzo czym dzielic  ) mniejsza z tym, w nocy chyba chcial mi sie pozalic, i tez zlapal dziwna rozkmine ;p nocą jakoś bardziej pesymistycznie podchodzi sie do pewnych spraw. a on marzy zeby miec 2 samochody na zmiane, na benzyne oczywiscie, bo diesel to dla niego juz nie to samo (gratuluje), wsiadac spontanicznie  w samolot i leciec na weekend zwiedzac europejskie stolice  - majac takie wymagania od zycia dawno bym sie pociela, mam bardziej realistyczne podejscie. a takie zawyzone aspiracje rzeczywiscie moga powodowac bezsennosc;p bylas juz w sklepie?! ach, poranne zakupy sa takie urocze! ja nie zapomne, jak raz na wakacje wstalam, poszlam na dol napic sie wody, a patrze, oo, nie ma ani mleka, ani pieczywa... pojade po zakupy!  i wsiadlam  na rower , o 6 rano, zeby rodzina byla ze mnie dumna, pojechalam do ulubionej (czyli wcale nie najblizszej) piekarni, zrobilam mega zakupy za swoje ostatnie pieniadze (XD), nogi mnie bolaly jak nie wiem, bo nie lubią za duzo pedalowac  wracam do domu i co widze, tata z bułkami i chlebem  "musisz trenowac na tym rowerze bo ford byl szybszy"  Psyhe, Ty sie ciesz, ze masz -0,1 a nie np. +0,4 co czesto sie zdarza przy codziennym wazeniu  Ty sie chyba nie wazylas codziennie, co? nie pamietam  ale nie potepiam Cie , sama tez waze sie ostatnio codziennie - wtedy czuje nad soba kontrole i jestem jakas spokojniejsza ;p 
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:53 | #700 | 
| Wtajemniczenie | 

no to git    ja jeszcze nic nie jadłam. wypiłam tylko herbatkę   zaraz chyba wciągnę jogurt waniliowy z garstką musli   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 07:59 | #701 | |
				 | 

Cytat: 
   A co do TŻta... To ile on chce miesięcznie zarabiać?????  Bo takie spontaniczne wypady i dwa auta na benzynę to kupa kasy... Chyba, że zamierza sikać do baku, to wtedy rozumiem   Zawsze się codziennie ważyłam, ale nie miałam takich problemów z qpą jak teraz i dlatego z węgli rezygnuję prawie całkowicie (a wcześniej każdy posiłek się z nich składał) i zabieram się za Twoje ulubione wieśniaki   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:00 | #702 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  siatkówkę mam dopiero na 15:30. jak będzie mój był trener i jak zrobi nam rozgrzewkę tą co zawsze, to jutro będe mieć takie zakwasy,że nie wstanę z łóżka   a co do przespanych nocy, mam nadzieje,ze już wpadła w swoj tryb dnia i już jej tak zostanie   mojego też wieczorem coś bierze na jakieś dziwne rozkminy... zastanawia się, myśli, planuje  widze,że Twój Tż ma spore wymagania od życia. ale nie powiem fajne. podoba mi sie coś takiego. chce jeździć zwiedzać, bawić się. tylko skąd brać na to środki?   hehe,tata ma dobre teksty   Psyhe - nic nie pomaga na qpe?  a kawa z rana?  ja na szczęście nie mam z tym problemu. czasem idę dwa razy dziennie. mam jakąś dziwnę przemianę materii   
				__________________ Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-09 o 08:04 | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:06 | #703 | 
				 | 

No właśnie piję teraz kawę na czczo, ale nic   Jak nigdy   
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:10 | #704 | 
				 | 

Hahahaha       Dziewczyny jak będzie Wam się chciało słodkiego, pomyślcie, że wyglądacie właśnie tak   
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:14 | #705 | ||||
				 | 

Cytat: 
  a nie.  2. no ja węgle jem głównie na śniadanie i dobrze na tym wychodze  nie powiem, ze tylko, bo w ciągu dnia też jakieś tam wpadają, ale staram sie jesc je rano. pozniej wcinam wlasnie wiesniaki  a w domu jeszcze jakies chude mieso, warzywa  i chyba zaczne jesc te jajka na kolacje, bo uznalysmy z Laura, ze zapychaja na dlugo  Cytat: 
  powodzenia na treningu  2. wiesz, no ma, ale martwi mnie to, jest za bardzo ambitny, robi wszystko w kierunku, zeby w przyszlosci zapewnic nam dostatnie zycie, ale wymaga od siebie zbyt wiele i przez to sie doluje. a nie umiem mu wytlumaczyc, ze dla mnei super sukcesem bedzie wspolne mieszkanie, wakacje raz do roku i normalne, spokojne zycie bez wielkich ograniczen w ciagu miesiaca. wiadomo, chcialabym takiego zycia jakie on sobie wymyslil, ale, no, zejdzmy na ziemie, jak uczciwie na to zarobic?  nie widze tego  ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat: 
  Cytat: 
 kiedy kaśka doda nowy outfit  bo narazie jest tylko nowy wpis kulinarny  ide myc glowe! 
				__________________ | ||||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-09, 08:20 | #706 | ||
| Wtajemniczenie | 

na mnie to zawsze działa... ciekawe dlaczego u Ciebie cisza    Cytat: 
  Cytat: 
 ja też nie mam za wiele, a jestem bardzo szczęśliwa. oczywiście spoooooro mi zajęło żeby mój tż w końcu to zrozumiał. uczciwie może i zarobisz, ale nie wiem gdzie musiałby pracować   ehe 2 razy. rano jak wstaję i po południu   własnie podłączyłam głośniki i będę maltretować moich sąsiadów moimi Minimalami   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:23 | #707 | 
				 | 

słuchasz minimalu?!!!!!

__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:29 | #708 | 
				 | 

Ja nawet nie wiem co to...    
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:36 | #709 | 
| Wtajemniczenie | 

ania - no baaaa!   kocham minimale i drum&bassy   psyhe - http://www.youtube.com/watch?v=yzAml2XeMYM 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:40 | #710 | 
				 | 

Agnes, bardzo specyficzna ta muzyka    
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:42 | #711 | 
| Wtajemniczenie | 

oj tak    mój tż mówi,że jest głupia, dziwna i jak można tego słuchać   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:44 | #712 | 
				 | 

Chyba podzielam jego zdanie.... Ale tylko co do tego, że 'jak można tego słuchać?'      
|     |   | 
|  2012-01-09, 08:47 | #713 | 
| Wtajemniczenie | 

hehe    kiedyś mi się nie podobała, ale jak usłyszałam kilka piosenek to się zakochałam w tej muzyce! dobra, pora na jakieś śniadanko   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 10:03 | #714 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

ja też    Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  nie tknę juz słodyczy  dzień dobry  dzwoniłam w sprawie pracy (tej na produkcji). Jutro się dowiem czy mnie chcą bo dzis juz szefa nie było.... i!!! wlazłam na wagę po tygodniu. -0,6 kg i mam juz mniej niż 60     ciesze się bo w sobotę było trochę browarków a wczorajszy dzień przeleżałam w łózku   | ||||||
|     |   | 
|  2012-01-09, 11:09 | #715 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Hej Laseczki!! Powiem tak długi weekend to coś czego nie lubię po względem dietetycznym. Echh 2 razy wpadł mc donald's(czwartek wieczór i sobota po południu  ) i w piątek 2 driny z czerwonego malibu i soku pomarańczowego a w sobotę 2 albo 3 szklanki baileys'a tragedia ale tak to jest jak weekend jest poza domem   Za to wczoraj zacisnęłam pasa tylko woda i zielona herbatka i jedno latte z cynamonem nawet gorzkie wypiłam  . Na śniadanie zjadłam sałatkę owocowa(mango, banan, pomarańcza, kilka winogron czerwonych, gruszka,kiwi, kawałek ananasa  ) Potem wypiłam kubek czystego rosołu z ogromną ilością zielonej pietruszki i rozgnieciona marchewka Obiad: Pieczone udko z kurczaka plus 2 surówki z kiszonej kapusty i z pora Kolacja: 2 jajka na półmiękko z sosem jogurtowo-koperkowo-pietruszkowym (zielony sos) i 1 tost z chleba żytniego Wieczorem ćwiczyłam 8min legs i buns 30min rowerek 15min skakanka 50 brzuszki Dzisiaj rano wstałam i była kawa na czczo a potem qpa i warzenie i jest 59,2  Śn: kromka chleba wieloziarnistego(wypiek bratowej), pół małej makreli wędzonej plus pół pomidora II śn: jogurt bez cukru z wkrojonym mango i ananasem Obiad: pulpety z mięsa indyczego w lekkim sosie koperkowym plus brązowy ryż plus dużo surówki z buraka i papryki-przetwory mamuni  Kolacja: roladki z sałaty i chudej wędliny plus zielony ogórek Wieczorem ćwiczonka  Agnes gratuluje spadku  Fajnie że masz taki potencjał mając tak maleńkie dziecko w domu P.S. Oli jest śliczna nawet mój TŻ mówi ale słodka ta opaska na główce tej maleńkiej  Też będę aktywna mama!!! To moje postanowienie, bo mój mąż gdy oglądałam wczoraj Twoje zdjęcia mówi że nie możliwe żebyś urodziła dziecko, bo tak dobrze wyglądasz w tak krótkim czasie po porodzie. Psyhe tak od rana na rowerku bardzo ładnie  Może jak na qpe nie pomaga kawa to może wypijaj na czczo czerwona herbatę mi to też pomaga  P.S. Słodyczy już nie tknę  Bania ale ma Twój TŻ ambicje. Ja teraz np nie pracuję, bo zwolniłam się z firmy gdzie zamiast dostać wyrobioną premię szef nic nie dawał tłumacząc że jakaś tam pierdoła nie została zrobiona, psychicznie tam nie wyrobiłam  Moj TŻ na nas zarabia jak na razie ale też dążymy do tego żeby każdy miał jakiś tam swój grosz na własne wydatki ja dorobię zawsze na jakiś maseczkach, makijażach, hennach itd. On zarabia sporo więc zawsze z wypłaty bierze sobie jakieś zaskórniaki hehe ale pamiętam że jak jeszcze razem nie byliśmy to nigdy nie było tematu typu mamy mało kasy ale jestem beznadziejny że nie potrafię zarobić tyle ile bym chciał itd. P.S. ile Twój TŻ chciałby zarabiać, żeby był w pełni zadowolony? 
				__________________    Żonka od 20.08.2011       Sara    | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 13:15 | #716 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  TŻ nie przestawił się na polskie realia i uważa, że osiągnie tyle co Jego ojciec, ale pracując tutaj. Przed tą niedzielną rozmową w BMW ma mega aspiracje i nadzieje. Bo On: "Za tyle, a tyle nie będzie pracował, bo nie pozwoli na to, żeby mi czegoś brakowało". Skoro myśli, że będzie zarabiał krocie zaraz na początku to pozdrowienia  ) Bo On musi mieć swoje BMW M3, bo takie OJCOWSKIE nie jest fajne. Ale i tak Go kocham  A komu dzisiaj nie zadzwonił budzik i nie poszedł na historię  Zaraz lecę do fryzjera, mam nadzieję, ze będzie miejsce   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-09, 13:26 | #717 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Właśnie mi uświadomiłaś że teraz muszę się wziąść się za siebie bo narzeczona mojego Tż nie może być przecież pasztetem!  Cytat: 
  No to Laura nie możesz pozwolić na to żeby sukienka była za duża , trudno musisz zawiesić dietę  Cytat: 
  super długość i kolor świetny! taki tylko wyszedł na zdjęciach czy masz fioletowe refleksy?  no to super  widzisz mimo ciężkiej sytuacji sobie poradził  Cytat: 
  Cytat: 
   mi się wydaje że to te ćwiczenia z Tż mają taki wpływ na ten spadek wagi  Kocham ją!  jest cudowna   Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-01-09 o 13:33 | ||||||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-09, 13:36 | #718 | 
				 | 

Alexis, nieeeeeeeeeee mam fioletowych refleksów   rycynowy, słonecznikowy, oliwa z oliwek i kokos :P 
|     |   | 
|  2012-01-09, 13:38 | #719 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

ach.... dzis szaleje od rana 2 kanapki z szynką kawa z mlekiem Rosół z makaronem kawa z mlekiem a nie ma jeszcze 14  mój TZ choruje na punkcie Audi, BMW tez fajne ale nasze polskie realia i te wielkie finanse   | 
|     |   | 
|  2012-01-09, 13:40 | #720 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
   a widzisz jakąs poprawę po olejowaniu?czy tylko po prostowaniu Ci się tak super błyszczą? a jak nakładasz olej to na końcówki czy na całe włosy? bo nie wiem od czego zacząć. Mam w domu rycynowy, otwarty jest już z rok ale date ma jeszcze ważną to może od niego zacznę | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

BLOGUJĘ
      BLOGUJĘ