Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 20:33   #721
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Jesuuu spałam 2 godziny a śniło mi się, że gadałam z Wami na wizażu moja mania wizażowa dosięgnęła i moich snów

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No tak falszka przed każdym goleniem???? Przemyśl to!!! Ze dwa razy w miesiącu musiałabyś się na pewno depilować
Kuszące nie powiem ale nie wiem czy ta flaszka starczy żeby znieczulić całe ciało

Cytat:
Ale jak wypijesz Coldrex to Rysiu juz na bank Cie nawiedzi więc zastanów się
bałam się wziąć Coldrex

Cytat:
A idź prześpij się trochę, żebyś na wieczór siłę miała pisać tu z nami i ze mną w nocy
OOO to dziś znowu chałupa wolna Jakies SPA sobie zrobisz?
No wyspałam się na maxa nie wiem co ja będę robić w nocy, bo wcześniej niż o 3 to ja nie zasnę ale jak ze mną posiedzisz
no wolna ooo ze SPA bardzo dobry pomysł chyba niedługo pójdę się pobyczyć w wannie szkoda, że szampana nie mam

Cytat:
A u mnie mżawka, ciemno i zimno :/ brrrrr nawet Wam fote zrobiłam :
u mnie gorszy widok

Synek widzę już wyzdrowiał na dobre, bo szaleje

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Hej. Ja na chwilkę. Wyspowiadać się:
7.15 2 łyżki płatków owsianych, 4 łyżki musli , 250 ml mleka
10.00 jogurt naturalny z musli
13.15 250 ml żurku, 2 gołąbki z mięsa mielonego z indyka, brązowego ryżu i sałatka: kapusta pekińska, papryka, ogórek, jajko, jogurt
16.00 pomarańcza, kiwi
będzie

19.00 1 kanapka z wędliną
rower godzina, 2 litry herbaty zielonej
Wiem, że zanudzam tym jadłospisem ale to mnie motywuje i dzięki temu nie grzeszę, bo mi głupio przed Wami tamten tydzień nie należał do udanych więc jak się spowiadam to jest lepiej
Bardzo dobrze, że piszesz tu swoje jadłospisy! Mam przynajmniej ściągawkę
bardzo ładnie dzisiaj i za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hejo
Ja wróciłam z uczelni zjadłam obiadek przygotowałam się na jutro na uczelnie i zaraz jadę do koleżanki bo zaliczyła matematykę z moją dużą pomocą i chce mi się odwdzięczyć więc pewnie % jakieś wpadną a z jedzenia będę się trzymała
Pijacki wieczór z koleżanką baw się dobrze!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:33   #722
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Wiecie co tyle piszecie o Ryniu z Klanu ,że zaczynam sie już go bać!!!!a jak zgrzesze dietowo i to właśnie Rychu będzie mnie gonił z tasakiem

Moje menu(jak na razie)
kromka ciemnego chleba+sałatka z tuńczyka
bułka pełnoziarnista+2 plastry zółtego sera, sałatka z roszponka(taka z biedronki)
pomarancza
activia naturalna z wkladka(wkładka to siemie lniane, just fity, orzeczy)
I jak dziewczynki jestok?

Zjadłam pół garstki orzechów nerkowca jeszcze, oraz 2 mandarynki
Klątwa Rysia nad nami wisi no nie mogę

A u Ciebie kiepsko łer is obiad? nie ma nic na ciepło

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Chciałam dziś zameldować 40 minut hula hop, 120 brzuszków i 200 ścisków agrafką
Zrobiłam zdjęcie brzuszka, żeby zobaczyć czy będą widoczne efekty do lata i czy będzie jakikolwiek zarys mięśni brzucha
No szaleeeeeeeejesz!!!!

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
wogóle mam mała ciekawostke wczoraj zapomniałam napisac byłam z kolezanka po pracy w pizza hut ( nie jadłam pizzy tylko sałatke) i jest ten festiwal pizzy gdzie za 22 zł mozna jesc ile chce i przy stoliku koło nas jakis koles bił rekord i zjadł 28 kawałków nie wiem gdzie on to zmiescił ale smiesznie było jak wszyscy mu kibicowali
Dla Ciebie za wybranie sałatki
A ten facet ja zjem dwa i mało nie urodzę booonyyy, jak on to zjadł?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-28, 20:36   #723
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Klątwa Rysia nad nami wisi no nie mogę

A u Ciebie kiepsko łer is obiad? nie ma nic na ciepło

No szaleeeeeeeejesz!!!!

Dla Ciebie za wybranie sałatki
A ten facet ja zjem dwa i mało nie urodzę booonyyy, jak on to zjadł?
Nie wierzyłam własnym oczom normalnie ja nie wiem gdzie on to zmiescił ja max 3 kawałki i bym odpadła

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:41   #724
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Hej. Ja na chwilkę. Wyspowiadać się:
7.15 2 łyżki płatków owsianych, 4 łyżki musli , 250 ml mleka
10.00 jogurt naturalny z musli
13.15 250 ml żurku, 2 gołąbki z mięsa mielonego z indyka, brązowego ryżu i sałatka: kapusta pekińska, papryka, ogórek, jajko, jogurt
16.00 pomarańcza, kiwi
będzie

19.00 1 kanapka z wędliną
rower godzina, 2 litry herbaty zielonej
Wiem, że zanudzam tym jadłospisem ale to mnie motywuje i dzięki temu nie grzeszę, bo mi głupio przed Wami tamten tydzień nie należał do udanych więc jak się spowiadam to jest lepiej
I dobrze, że się wyspowiadasz!!!! Menu bardzo dobre tak trzymaj Na kolację dorzuć jakieś białko jeszcze do tej kanapki bo tak to trochę za mało

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hejo
Ja wróciłam z uczelni zjadłam obiadek przygotowałam się na jutro na uczelnie i zaraz jadę do koleżanki bo zaliczyła matematykę z moją dużą pomocą i chce mi się odwdzięczyć więc pewnie % jakieś wpadną a z jedzenia będę się trzymała
ooo to Ty widze dobra z matmy pewnie jesteś? ja to z matmy debil do potęgi jestem. Moja wiedza z tej dziedziny sięga 4 klasy podstawowej bo przyznam szczerze, że na dzień dzisiejszy wszystko zapomniałam! Nawet ułamków dodawać nie umiem!
Miłej imprezki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:42   #725
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Udało mi się zasnąć po południu i nie czułam tego bólu przez godzinę!! Teraz tak siedzę jak głąb i staram się nie ruszać. Przeczytałam wszystko ale Wam nie odpiszę przepraszam nie mogę się w ogóle skupić

Gadałam z mamą i w końcu stwierdziła że 'trzeba się zapisać i pójść do ginekologa'. Teraz tylko muszę ją przypilnować żeby nie poszedł ten mały sukces na marne Tylko teraz tak się zastanawiam.. to w jej obecności będę rozmawiać z lekarzem tak? Bo podejrzewam że zapyta się mnie czy już współżyję, a ona nie musi wiedzieć W każdym bądź razie czytałam o tych różnych tabletkach, nawet nie tyle antykoncepcyjnych które zmniejszają ból ale takich które zmniejszają poziom jakiegoś tam hormonu odpowiedzialnego za skurcze Coś w tym stylu. Ile ja bym dała za takie coś

Jejj, gratuluję postępu w relacjach z mamą w końcu zauważyła, że cierpisz mama nie musi z Tobą wchodzić do środka, no chyba, że Ty sobie tego życzysz rozmowa jest sam na sam z lekarzem obowiązuje tajemnica lekarska
a idziesz do tego swojego ginekologa-popaprańca? bo z nim to może być różnie... jak takie jazdy odstawia

Cytat:
Nie wierzyłam własnym oczom normalnie ja nie wiem gdzie on to zmiescił ja max 3 kawałki i bym odpadła
to musiał być ciekawy widok
Stary 2012-02-28, 20:46   #726
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
monia ja 1 marca wziełam sobie wolne w pracy i robie obchód po przdszkolachmam nadzieje z e tym roku przyjma go bez problemu.On w kwietniu kończy 4 lata- nie chce sam jesc, ubierac sie , wszytsko mama lub babcia !!wiem ,że on to potrafi ale jemu sie nie chcee.

Wiecie co tyle piszecie o Ryniu z Klanu ,że zaczynam sie już go bać!!!!a jak zgrzesze dietowo i to właśnie Rychu będzie mnie gonił z tasakiem

Moje menu(jak na razie)
kromka ciemnego chleba+sałatka z tuńczyka
bułka pełnoziarnista+2 plastry zółtego sera, sałatka z roszponka(taka z biedronki)
pomarancza
activia naturalna z wkladka(wkładka to siemie lniane, just fity, orzeczy)
I jak dziewczynki jestok?

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Zjadłam pół garstki orzechów nerkowca jeszcze, oraz 2 mandarynki

No i dobrze, że chcesz synka do przedszkola zapisać! Super! Wiele się tam nauczy i usamodzielni Mam nadzieję że znajdziesz jeszcze miejsce w jakimś przedszkolu

No Rysiu to tylko nawiedza jak się Klanu nie ogląda więc spoko nie musisz się go obawiać jeśli chodzi o dietkę a jeśli Klanu nie oglądasz to strzeż się !!!!

Co do menu to które to obiad?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość
No u mnei cieżko z tym zachowaniem dystansu,bo on jest takze trenerem i che mi wciaz radzic co i jak,ale..mnei to tez krepuje.Pokazywac sie mu sluchaj tu mam to i nad tym chcial abym popracowac.Teraz przyjezdza to bedzie mnie gonil w sensie cwiczeń i pewnie pilnowal z jedzeniem.Bo jak on na mnie patrzy i wim,ze przeginam z jedzonkiem to mi wszytsko w gardle staje hehe.
A w kwestii UK to on ma tam prace i dobrze sobie tam poukladal wszystko,mielismy zamieszkac razem w Londynie,ale ja tutaj mam dziadka,z ktorym meiszkam i nie moge tak po prostu wyjechac.Wiec chcac byc razem ,porzucil pracie i przyjechal do mnie.Tzn bedzie w neidziele
ależ on Cie kochac musi Rzuca wszystko i wraca do tej biednej Polski!! Piękny gest z jego strony
A Ciebie rozumiem, też bym dziadka samego nie zostawiła - cudowna z Ciebie wnuczka dziadek pewnie jest dumny z Ciebie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 20:50   #727
murka04
Zadomowienie

heroine no to kamień z serca, a co jeśli ona się nie zapyta czy sobie tego życzę i po prostu wejdzie? Lekarz jej powie żeby wyszła? W ogóle nie wyobrażam sobie że będzie przy badaniu się gapić na mnie !!
A ten lekarz co ja byłam to był tylko rodzinny, nie ginekolog, u ginekologa nigdy nie byłam
agunia i mam nadzieję że tak jest jak mówisz bo nie chciałabym przy niej być badana.
maminka właśnie wiele kobiet tak ma że po porodzie @ tak nie boli, mam nadzieję że będę jedną z nich Ale też nie zawsze, bo np. monia pisała że jej się pogorszyły. A ja bym nawet nie chciała żeby była mama przy tym badaniu bym się czuła skrępowana, no ale od biedy już niech będzie. Mam tylko nadzieję że nie będzie później siedziała ze mną.

a tak co do jedzenia pizzy to ja normalnie jem zawsze całą 40 i jeszcze zagryzam czymś

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:52   #728
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Dzis zrobilam sobie terapie szokową i poszlam na zakupy mierzylam spodnie i...masakra wszystko mi sie wylewalo.To bylo dla mnie wstrząsajace,bo dawno nie oglądałam się w lustrze tak w calosciPo powrocie do domu przymierzyłam sukienkę,która przyszla z allegro nie podobal mi sie widok.I mówie,musze sie przelamac i na wage.Oczy mialam jak 5 zl od wakjacji przytylam 7kg,to jakis obłed.Ostatnio tyle ważylam w 6stym miesiącu ciązy.najpierw szok, pozniej smiech, pozneij poryczalam się jak moglam do tego dopuscic.teraz mam wielka motywacje.Wierze,że mi się uda stracic to co nabrałam i juz będe sie pilnowac tak jak robiłam to keidyś.
Stary 2012-02-28, 20:59   #729
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine no to kamień z serca, a co jeśli ona się nie zapyta czy sobie tego życzę i po prostu wejdzie? Lekarz jej powie żeby wyszła? W ogóle nie wyobrażam sobie że będzie przy badaniu się gapić na mnie !!
A ten lekarz co ja byłam to był tylko rodzinny, nie ginekolog, u ginekologa nigdy nie byłam
Kurcze nie byłam w takiej sytuacji ale wydaje mi się, że masz prawo sama decydować... co do lekarza, to uff, może trafisz na jakiegoś normalnego popytaj koleżanek albo poczytaj na necie, może ktoś kogoś konkretnego poleca ja tak zawsze robię

Cytat:
Dzis zrobilam sobie terapie szokową i poszlam na zakupy mierzylam spodnie i...masakra wszystko mi sie wylewalo.To bylo dla mnie wstrząsajace,bo dawno nie oglądałam się w lustrze tak w calosciPo powrocie do domu przymierzyłam sukienkę,która przyszla z allegro nie podobal mi sie widok.I mówie,musze sie przelamac i na wage.Oczy mialam jak 5 zl od wakjacji przytylam 7kg,to jakis obłed.Ostatnio tyle ważylam w 6stym miesiącu ciązy.najpierw szok, pozniej smiech, pozneij poryczalam się jak moglam do tego dopuscic.teraz mam wielka motywacje.Wierze,że mi się uda stracic to co nabrałam i juz będe sie pilnowac tak jak robiłam to keidyś.
czasem potrzebny nam jest ten przysłowiowy kop w dobrze, że się zmotywowałaś teraz będzie tylko lepiej
Stary 2012-02-28, 21:15   #730
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
agunia i mam nadzieję że tak jest jak mówisz bo nie chciałabym przy niej być badana.
maminka właśnie wiele kobiet tak ma że po porodzie @ tak nie boli, mam nadzieję że będę jedną z nich Ale też nie zawsze, bo np. monia pisała że jej się pogorszyły. A ja bym nawet nie chciała żeby była mama przy tym badaniu bym się czuła skrępowana, no ale od biedy już niech będzie. Mam tylko nadzieję że nie będzie później siedziała ze mną.

a tak co do jedzenia pizzy to ja normalnie jem zawsze całą 40 i jeszcze zagryzam czymś
Mi sie wydaje, ze lekarz ja poprostu wyprosi nie słyszłam o przypadku zeby ktowkolwiek zostawał przy badaniu , no jesli juz jest potrzeba to pielęgniarka, no ewentualnie mama ale jesli w gre wchodzi badanie dziwczynki np 12-letniej.

Cytat:
Napewno Ci sie uda najtrudniej jest zacząc pozniej juz z górki

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-28, 21:20   #731
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Monia no sęk polega na tym, że ................. ja nie mam odwagi wydepilować pach i w ogóle niczego : hahaha:oprócz moich łydeczek a robię to od 4 lat regularnie. Mówiłam parę dni temu do mojego TZta że teraz jak nie karmię to walnę ze trzy głębsze (pragnę nadmienić iż po trzech latach zupełnej abstynencji będzie to dla mnie baja bongo ) i pojadę girki od kolan w górę a jak poleje mi ze dwa to tu u góry wszystko (o ile nie zaliczę zgonu po 5 kielonkach) : hahaha:
hehehe no może akurat alkohol Cię znieczuli trochę Jak dawno nie piłas to na bank szybko Cię zetnie tylko zanim zaczniesz pić to naucz swojego TŻta jak się depiluje nogi żeby w razie czego zrobił to za Ciebie gdy tobie film sie urwie
JA chyba jednak pozostanę przy depilatorze nie wyobrażam sobie jakoś woskować się pod pachą i zrywać te paski

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Chciałam dziś zameldować 40 minut hula hop, 120 brzuszków i 200 ścisków agrafką
Zrobiłam zdjęcie brzuszka, żeby zobaczyć czy będą widoczne efekty do lata i czy będzie jakikolwiek zarys mięśni brzucha

Ojj do lata na pewno będzie coś widać jak będziesz codziennie ćwiczyła Tylko rób sobie chociaż 1 dzień przerwy od ćwiczeń aby mięsnie mogły się zregenerować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 21:26   #732
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Udało mi się zasnąć po południu i nie czułam tego bólu przez godzinę!! Teraz tak siedzę jak głąb i staram się nie ruszać. Przeczytałam wszystko ale Wam nie odpiszę przepraszam nie mogę się w ogóle skupić

Gadałam z mamą i w końcu stwierdziła że 'trzeba się zapisać i pójść do ginekologa'. Teraz tylko muszę ją przypilnować żeby nie poszedł ten mały sukces na marne Tylko teraz tak się zastanawiam.. to w jej obecności będę rozmawiać z lekarzem tak? Bo podejrzewam że zapyta się mnie czy już współżyję, a ona nie musi wiedzieć W każdym bądź razie czytałam o tych różnych tabletkach, nawet nie tyle antykoncepcyjnych które zmniejszają ból ale takich które zmniejszają poziom jakiegoś tam hormonu odpowiedzialnego za skurcze Coś w tym stylu. Ile ja bym dała za takie coś
Tak mi Ciebie szkoda, że się męczysz A co do ginekologa to sądze, że możesz isć sama wiem tyle że nie zapisze Ci tabletek jesli nie masz 18 lat bez zgody rodzica ( tak miała ostatnio moja kuzynka) Bo też ma strasznie bolesne okresy. Ja też miałam, ale w sumie odkąd biorę tabsy to nic mi się nie dzieje wiadomo czasem brzuch boli ale to nie to samo co kiedyś Ewentualnie jak czuje że już mnie tam coś pobolewa to biorę ibuprom i po problemie A no i najważniejsze mam w końcu regularne okresy

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Monia no sęk polega na tym, że ................. ja nie mam odwagi wydepilować pach i w ogóle niczego oprócz moich łydeczek a robię to od 4 lat regularnie. Mówiłam parę dni temu do mojego TZta że teraz jak nie karmię to walnę ze trzy głębsze (pragnę nadmienić iż po trzech latach zupełnej abstynencji będzie to dla mnie baja bongo ) i pojadę girki od kolan w górę a jak poleje mi ze dwa to tu u góry wszystko (o ile nie zaliczę zgonu po 5 kielonkach)

Ahahahaha no przegięcie z tym w-fem na studiach. Jak ja nawiewałam z zajęć to też na początku myślałam, że tak jak z wykładem czy ćwiczeniami - po prostu Cię nie ma a tu ... trzeba było odrabiać zonk Ale Ci zazdroszczę - studia - kiedy to było ?? piękny okres w moim życiu, aż łza się kręci
Ja tam pachy i bikini woskiem depiluje da się przeżyć kwestia przyzwyczajenia. Najbardziej nie nawiedzę wąsika czuje się potem jak hitler
A co do wfu na studiach też miałam i niestety trzeba chodzić chociaż ja tam się cieszyłam, ale taki wycisk miałam u jednego wuefisty że szok jak przychodziłam do domu to kąpiel i spałam

Cytat:
Jesuuu spałam 2 godziny a śniło mi się, że gadałam z Wami na wizażu moja mania wizażowa dosięgnęła i moich snów

Kuszące nie powiem ale nie wiem czy ta flaszka starczy żeby znieczulić całe ciało

bałam się wziąć Coldrex

No wyspałam się na maxa nie wiem co ja będę robić w nocy, bo wcześniej niż o 3 to ja nie zasnę ale jak ze mną posiedzisz
no wolna ooo ze SPA bardzo dobry pomysł chyba niedługo pójdę się pobyczyć w wannie szkoda, że szampana nie mam

Pijacki wieczór z koleżanką baw się dobrze!
Wyspałaś sie teraz będziesz siedzieć do późna haha jakie Ty masz sny
Ja właśnei tez miałam pijacki wieczór z koleżanką w ramach kolacji wypiłyśmy litr Martini
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 21:27   #733
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe no może akurat alkohol Cię znieczuli trochę Jak dawno nie piłas to na bank szybko Cię zetnie tylko zanim zaczniesz pić to naucz swojego TŻta jak się depiluje nogi żeby w razie czego zrobił to za Ciebie gdy tobie film sie urwie
JA chyba jednak pozostanę przy depilatorze nie wyobrażam sobie jakoś woskować się pod pachą i zrywać te paski
haha dziewczyny co wy sie tak boicie pod pachą nic nie boli
Stary 2012-02-28, 21:32   #734
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Mureczko a próbowałas iść sama? Idż chociaż do recepcji i zapytaj czy musisz przyjść z mamą czy możesz być sama.
Ja chodzę do ginekologa i często widzę takie młodziutkie dziewczyny jak też chodzą i nigdy żadna z mamą nie była. A nawet jeśli mama z Tobą pójdzie to ty do gabinetu najpierw wejdz sama i zapytaj samego ginekologa czy mama też ma wejść, bo wolałabyś sama porozmawiać z lekarzem bez mamy.
Wiem, że jak dziewczyna jest w ciąży i jest nie pełnoletnia to musi z rodzicem przyjść ( bo wtedy rodzic będzie prawnym opiekunem nienarodzonego jeszcze dziecka, gdyż biologiczna matka nie może być do ukonczenia 18-stu lat czy jakoś tak :P ) ale na zwykłą poradę to pierwsze słyszę
No ale idź jak najszybciej! Niech Ci lekarz pomoże bo ile można się tak męczyć? bidulku nasza
Fajnie, że mama chcę pójść z Tobą w końcu!

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Ja tez sie smieje do kompa jak czasami cos czytam az sie domownicy na mnie dziwnie patrza czasem
Uwieeeelbiam pringelsy ale jakos nigdzie nie moge ich znalezc ostatnio, ale to moze i lepiej
No pewnie, że lepiej jeśli jesteś na diecie to lepiej ich wcale nie kupować
Ja kupowałam je w Kauflandzie i w Carrefourze

Cytat:
Ja na frytki mam sposob tzn biore jeden dwa ziemniaki kroje na paseczki i pieke w piekarniku na blaszcze odrobinke posmarowanej tłuszczem i tez bardzo dobre wychodza
Pieczonych w piekarniku jeszcze chyba nie jadłam ale z tego co słyszałam nie sa tak dobre jak smażone bo sa strasznie suche

Cytat:
wogóle mam mała ciekawostke wczoraj zapomniałam napisac byłam z kolezanka po pracy w pizza hut ( nie jadłam pizzy tylko sałatke) i jest ten festiwal pizzy gdzie za 22 zł mozna jesc ile chce i przy stoliku koło nas jakis koles bił rekord i zjadł 28 kawałków nie wiem gdzie on to zmiescił ale smiesznie było jak wszyscy mu kibicowali
ooo matko!!!! faceci to jednak mają spust!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 21:39   #735
meeedzik
Zakorzenienie

Murka z tego co słyszałam, to u mnie tak jest, że w gabinecie są dwa pomieszczenia, w pierwszym lekarz ma biurko itp a w drugim ma gabinet i cały sprzęt do badania. U nas było tak, że najpierw wchodzisz lekarka zakłada Ci kartę i przeprowadza z Tobą rozmowę ( jeśli nie jesteś pełnoletnia to w obecności rodzica ) a na badanie wchodzisz już sama, a mama zostaje z pielęgniarką w tym drugim pomieszczeniu. Tak słyszałam od koleżanek nie wiem czy tak jest wszędzie, więc pewnie wszystko się okaże na miejscu

Monia mam nadzieję, że chociaż minimalny efekt będzie a przerwę mam przeważnie w weekend, nieraz dwa dni a nieraz jeden
Stary 2012-02-28, 21:39   #736
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
bo np. monia pisała że jej się pogorszyły. A ja bym nawet nie chciała żeby była mama przy tym badaniu bym się czuła skrępowana, no ale od biedy już niech będzie. Mam tylko nadzieję że nie będzie później siedziała ze mną.

No mi sie bardzo pogorszyły ale ja znowu do ciązy nie miałam wcale bolesnych miesiączek. Ty masz bolesne teraz to po ciązy pewnie bóle ustąpią

Ja dużą pizze też potrafię sama zjeść całą !!!!! ale musze być choć trochę głodna

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 21:40   #737
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wyspałaś sie teraz będziesz siedzieć do późna haha jakie Ty masz sny
Ja właśnei tez miałam pijacki wieczór z koleżanką w ramach kolacji wypiłyśmy litr Martini
No jestem teraz jak młody bóg sen mnie przeraził bardziej niż Rysiu z Klanu

Martini! ale litr? cały? we dwie? zasłodziłabym się
Stary 2012-02-28, 21:41   #738
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Mureczko a próbowałas iść sama? Idż chociaż do recepcji i zapytaj czy musisz przyjść z mamą czy możesz być sama.
Ja chodzę do ginekologa i często widzę takie młodziutkie dziewczyny jak też chodzą i nigdy żadna z mamą nie była. A nawet jeśli mama z Tobą pójdzie to ty do gabinetu najpierw wejdz sama i zapytaj samego ginekologa czy mama też ma wejść, bo wolałabyś sama porozmawiać z lekarzem bez mamy.
Wiem, że jak dziewczyna jest w ciąży i jest nie pełnoletnia to musi z rodzicem przyjść ( bo wtedy rodzic będzie prawnym opiekunem nienarodzonego jeszcze dziecka, gdyż biologiczna matka nie może być do ukonczenia 18-stu lat czy jakoś tak :P ) ale na zwykłą poradę to pierwsze słyszę
No ale idź jak najszybciej! Niech Ci lekarz pomoże bo ile można się tak męczyć? bidulku nasza
Fajnie, że mama chcę pójść z Tobą w końcu!

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

No pewnie, że lepiej jeśli jesteś na diecie to lepiej ich wcale nie kupować
Ja kupowałam je w Kauflandzie i w Carrefourze

Pieczonych w piekarniku jeszcze chyba nie jadłam ale z tego co słyszałam nie sa tak dobre jak smażone bo sa strasznie suche

ooo matko!!!! faceci to jednak mają spust!!!
No niestety sa troche bardziej suche niz zwykle z patelni badz frytkownicy, ale mi smakuja szczególnie z sosikiem tzatziki ( jakos tak to sie pisze albo czosnkowym

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-28, 21:45   #739
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hehehehe Ty to masz te sny! W sumie lepsze sny z nami niż z Rysiem w roli głównej

Cytat:
No własnie.... jedna to może być za mało

Cytat:
bałam się wziąć Coldrex
Nie dziwię Ci się też bym się bała

Cytat:
ja się dziś wyspałam więc posiedzę z Tobą ale też muszę sobie jakieś małe SPA zrobić i obejrzeć dwa odcinki Julii bo znowu w telewizji przegapiłam :/
Ojj szampan by się przydał no ale nic innego w domu nie masz?

Cytat:
u mnie gorszy widok

Synek widzę już wyzdrowiał na dobre, bo szaleje
U Ciebie więcej śniegu? U mnie cały dzień pada :/

Synek już zdrowy całkowicie.... tak mnie wkurza, że zaraz nie wytrzymam!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 21:49   #740
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No jestem teraz jak młody bóg sen mnie przeraził bardziej niż Rysiu z Klanu

Martini! ale litr? cały? we dwie? zasłodziłabym się
My potrafimy cin&cina wypić całego same haha
Ale teraz robiłam martini rosato z fantą takie ala drinki :d mniamciu są
Stary 2012-02-28, 21:51   #741
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubie martini ze spritem, ale max dwa bo za słodkie dla mnie
Ostatnio zakochałam sie w mohito jak w klubie ze znajomymi byłam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-28, 21:57   #742
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
haha dziewczyny co wy sie tak boicie pod pachą nic nie boli
No ja nie wiem bo nie próbowałam :P ale myślę że depilatorem będzie mi łatwiej niż woskiem
Ciebie to już nie boli bo sie przyzwyczaiłaś i te włoski odrastają już później delikatniejsze to lepiej sie je wyrywa
Ale pewnie pierwszy raz też Cię bolało co???

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 21:59   #743
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie wiem bo nie próbowałam :P ale myślę że depilatorem będzie mi łatwiej niż woskiem
Ciebie to już nie boli bo sie przyzwyczaiłaś i te włoski odrastają już później delikatniejsze to lepiej sie je wyrywa
Ale pewnie pierwszy raz też Cię bolało co???
Bardziej mnie bolało jeżdżenie rolką z woskiem niż samo zrywanie teraz nakładam patyczkiem i lajcik
Stary 2012-02-28, 22:01   #744
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to widzę super wieczór ja coś nie przepadam za martini nie wiem jakoś mi smakiem pod zioła podchodzi, nawet ze sprite'm
Stary 2012-02-28, 22:02   #745
murka04
Zadomowienie

Kochane jesteście że tak się przejmujecie Ja już mam na oku jednego gościa, słyszałam od koleżanki że jest spoko ale właśnie nie spytałam jej czy jej mama była w gabinecie! Ale myślę że tak bo ona musiała zrobić badania bo podejrzewali że ma jakieś guzki w macicy. No nic spytam jutro
Póki co to nalałam wrzątku do termoforu i siedzę tak z nim przy brzuchu, jakoś tak mniej boli.. Może dziś pośpię trochę

Kładę się, dziękuję że tak wyjasniłyście mi co i jak bo ja to ciemna jestem w tych sprawach Co ja bym bez Was zrobiła? Trzymajcie kciuki żebym mogła zasnąć Dobranoc

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 22:02   #746
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hehehehe Ty to masz te sny! W sumie lepsze sny z nami niż z Rysiem w roli głównej
nie powiedziałabym moje uzależnienie od wizażu się pogłębia

Cytat:
No własnie.... jedna to może być za mało
w końcu trochę tego golenia jest

Cytat:
ja się dziś wyspałam więc posiedzę z Tobą ale też muszę sobie jakieś małe SPA zrobić i obejrzeć dwa odcinki Julii bo znowu w telewizji przegapiłam :/
Ojj szampan by się przydał no ale nic innego w domu nie masz?
To super ja się dzisiaj wymoczę spokojnie nie ma męża to nawet se muzykę mogę puścić na maxa może sąsiedzi mnie nie zabiją
Ooo Julię też muszę obejrzeć
No właśnie nic nie mam nie chce mi się do sklepu iść po redd'sa żurawinowego, bo mam taką ochotę zresztą to i lepiej, dla mojej diety

Cytat:
U Ciebie więcej śniegu? U mnie cały dzień pada :/

Synek już zdrowy całkowicie.... tak mnie wkurza, że zaraz nie wytrzymam!!!!!!!
U mnie świata nie widać samochody przysypane, że nikt by nie powiedział, że w ogóle tam stoją No masakra jakaś :/ zrobiłabym fotkę, ale nawet nie mam jak ;/

Hehe, ale to lepiej niż jak by był chory
Stary 2012-02-28, 22:05   #747
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail to widzę super wieczór ja coś nie przepadam za martini nie wiem jakoś mi smakiem pod zioła podchodzi, nawet ze sprite'm
Moja jedyna rozrywka, że czasami się spotkam z koleżankami. Tak to umieram z nudów. Tż wróci dopiero w połowie kwietnia
Ja tam lubie martini czy cin&cina Właśnie jak mamy z koleżanką jakieś cieżkie dni to kupujemy sobie litra i idziemy do altanek w zdroju A potem się genialnie wraca w butach na 12cm koturnach
Stary 2012-02-28, 22:06   #748
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
takiego połączenia jeszcze nie piłam

Cytat:
Ja lubie martini ze spritem, ale max dwa bo za słodkie dla mnie
Ostatnio zakochałam sie w mohito jak w klubie ze znajomymi byłam
Ja też zawsze ze spritem i też max 2 bo zamula i to jeszcze sobie zawsze wódki dolewam
mohito

Cytat:
Kochane jesteście że tak się przejmujecie Ja już mam na oku jednego gościa, słyszałam od koleżanki że jest spoko ale właśnie nie spytałam jej czy jej mama była w gabinecie! Ale myślę że tak bo ona musiała zrobić badania bo podejrzewali że ma jakieś guzki w macicy. No nic spytam jutro
Póki co to nalałam wrzątku do termoforu i siedzę tak z nim przy brzuchu, jakoś tak mniej boli.. Może dziś pośpię trochę

Kładę się, dziękuję że tak wyjasniłyście mi co i jak bo ja to ciemna jestem w tych sprawach Co ja bym bez Was zrobiła? Trzymajcie kciuki żebym mogła zasnąć Dobranoc
Popytaj koleżanki będzie dobrze Kochana!

Śpij dobrze i bezboleśnie Kolorowych!
Stary 2012-02-28, 22:07   #749
meeedzik
Zakorzenienie

Murka trzymamy no i mam nadzieję, że brzuch przestanie w końcu boleć
Dobrej nocki

Ja też się już zmywam, bo Tż woła a mnie ciężko od kompa odciągnąć

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cocktail haha na takim wysokim koturnie to Cię podziwiam jeszcze po 0,5 litra martini
Stary 2012-02-28, 22:10   #750
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też się już zmywam, bo Tż woła a mnie ciężko od kompa odciągnąć
Wizaż ponad wszystko

To paaaa a może jeszcze się rozmyślisz i zostaniesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości