|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
i dobrze, że chce sam wszystko robić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
idź się połóż Kochana.. może przejdzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Powiem wam,ze zbliza sie pora obiadowa i nie wiem co zjesc
![]() Zrobie sobie omlet z 2 jajek Kupilam zielona herbate
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie!!
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko kochana połóż się do łóżka i może uda Ci się zasnąć
|
#695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisanie pracy z TZ z małymi przerwami na .................:brzydal : Heroine no jasne ,że dołączam ,już kiedys sie zdeklarowalam ze zaczynam od 1 marca.Wiecie co dostałam wezwanie na policje w charakterze świadka i najlepsze jest to ,że kompletnie nie wiem o co chodzi!!!!
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super!!! ![]() Oooo, a to ciekawe
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Bunny Zukino witamy na pokładzie
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
święte słowa
|
|
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Jutro mam sie stawić na 9 rano!Kurcze nie mialam takiej sytuacji,żebym mogła byc swiadkiem, nie mam pojęcia kto mnie podał, zwłaszcza ,że ja tu mieszkam od wakacji i mało koga znam
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pójdziesz to się przekonasz
|
|
|
|
|
#701 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawiła taką szopkę a teraz apartament dostanie Rutkowskiemu się w głowie poprzestawiało!!! Niech otworzy fundacje dla zbrodniarzy a nie biuro detektywistyczne!---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
no my często fotki robimy i wrzucamy tu na forum Mamy albumy pozakładane na swoich profilach ale tylko widoczne dla znajomych ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Ty koniecznie musisz iść do ginekologa! I powiedzieć co się dzieję.... to nie jest normalne!!!!! Teraz tyle tyle leków które by Ci pomogły i nie musiałabyś tak cierpieć Jak skończy Ci się okres to idź koniecznie do gina! A jak się boisz, że Cie nie przyjmie to poszukaj jakąś kobietę ginekolog! ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Moja mama i mój tata nawet ostatnio powiedzieli, że ze wszystkich ich wnuków ( czterech mają) to własnie mój Kolinek jest taki najkochanszy i najczulszy i najgrzeczniejszy ponoć![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
A Twój facet tam mieszka i pracuje? Nie myślałaś aby z nim tam pojechać?
|
|
#702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#703 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.....weź mi nie przypominaj nawet
No ja bym się bała na Twoim miejscu Cytat:
dlatego chyba depilator w Twoim przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem Przed każdym goleniem wypijesz flaszkę i bólu nie poczujesz a będziesz gładka i niepokaleczona Cytat:
no i weź ich wykarm!! ale ja ich wyszkolę będą sprzatać i zakupy mi robić a z czasem to i gotować hahahaha Cytat:
Cytat:
No ja to pewnie od spania schudłam
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahaha dlatego mi wpadł w oko jest taki Mały Przystojniak bardzo podobny do Brata ale będą Chłopaki mieć branie w przyszłości ! Ale w sumie co się dziwić jaka Mama tacy Synkowie Piękni Ale ten młodszy to musi byc niezły Słodziak !! chciała bym mieć takiego kiedyś
|
|
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam
my jesteśmy młode duchem Cytat:
chociaż perspektywa wypicia flaszki trochę mnie pociesza Cytat:
będą chodzić jak w zegarku w końcu będziesz jedyną kobietą w domu pomoc w dźwiganiu siat niezastąpiona ![]() w sumie nic mi nie jest wielkiego, no ale co? zaszkodzi? Apropo spania, to... ziewa mi się nie wiem czy nie iść się położyć nie mam co robić, jest mi smutno, bo TŻ poszedł do pracy na 15 i wróci dopiero jutro o 7 rano
|
||
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
No i synowie to mi się udali (chociaż jedno w tym życiu ) Mam tylko nadzieję że znajdą sobie ładne i mądre żony w przyszłości A Ty też będziesz miała takiego słodziaka zapewne kiedyś Zobaczysz
|
|
#707 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć piękne
Staram się nadrabiać i wszystko czytać co piszecie ale tyle się tego zbiera,że nawet jak przeczytam to również nie wiem co mam pisać i od czego zaczynać. Monia czytałam gdzieś wcześniej, że masz twardy gęsty i ciemny zarost podobnie jak ja Ja poleciła bym woskowanie bo za jednym machem szybciutko pozbywasz się dużej ilości włosków na większej powierzchni girki jest po prostu szybciej i mniej boleśnie chociaż jak robiłam to początkowo sama (pierwsze dwa razy woskowała mnie koleżanka potem sama) to zajmowało mi to rany julej 1,5 h a teraz 10 minut Przy depilatorze bardziej sięskupiasz na bólu bo idzie wolno ale to są moje odczucia---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Popieram zelus To taki nadęty cwaniak do studio w okularach no myślałby kto !!! A tej Luizie to nawet nie pozwala się nigdy do końca samej wypowiedzieć.
|
|
|
|
|
#708 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No ja się już staro czuję... dwoje dzieci, mąż to już powazna sprawa!
No i te siedzenie w domu mnie dobija.... ale może w Niemczech trochę odżyję Cytat:
Przemyśl to!!! Ze dwa razy w miesiącu musiałabyś się na pewno depilować Cytat:
Cytat:
więc zastanów się Cytat:
OOO to dziś znowu chałupa wolna Jakies SPA sobie zrobisz? ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Pewnie masz rację! Też mi się wydaje że woskiem jest szybciej i mniej boleśnie bo tylko szybko zerwiesz pasek i po sprawie. Ale ja nie wiem czy bym umiała :/ a łydki to już w ogóle bym nie dała rady :/ Mi głównie chodzi o pachy i miejsca bikini, nogi mogę ostatecznie zwykłą maszynką golić - nie przeszkadza mi to aż tak. A jak sobie Ty radzisz z pachami?
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie mżawka, ciemno i zimno :/ brrrrr nawet Wam fote zrobiłam :
DSC00343.jpg Poza tym latam do kibelka ciągle bo znowu mnie przeczyszcza..... to już chyba teraz na pewno przed okresem :/ Dzieciaki wariują aż mnie głowa boli od ich krzyków Idę obiad zjeść - 2 naleśniki z jabłkiem
|
#710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No u mnei cieżko z tym zachowaniem dystansu,bo on jest takze trenerem i che mi wciaz radzic co i jak,ale..mnei to tez krepuje.Pokazywac sie mu sluchaj tu mam to i nad tym chcial abym popracowac.Teraz przyjezdza to bedzie mnie gonil w sensie cwiczeń i pewnie pilnowal z jedzeniem.Bo jak on na mnie patrzy i wim,ze przeginam z jedzonkiem to mi wszytsko w gardle staje hehe. A w kwestii UK to on ma tam prace i dobrze sobie tam poukladal wszystko,mielismy zamieszkac razem w Londynie,ale ja tutaj mam dziadka,z ktorym meiszkam i nie moge tak po prostu wyjechac.Wiec chcac byc razem ,porzucil pracie i przyjechal do mnie.Tzn bedzie w neidziele ![]()
|
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Ja na chwilkę. Wyspowiadać się:
7.15 2 łyżki płatków owsianych, 4 łyżki musli , 250 ml mleka 10.00 jogurt naturalny z musli 13.15 250 ml żurku, 2 gołąbki z mięsa mielonego z indyka, brązowego ryżu i sałatka: kapusta pekińska, papryka, ogórek, jajko, jogurt 16.00 pomarańcza, kiwi będzie 19.00 1 kanapka z wędliną rower godzina, 2 litry herbaty zielonej Wiem, że zanudzam tym jadłospisem ale to mnie motywuje i dzięki temu nie grzeszę, bo mi głupio przed Wami tamten tydzień nie należał do udanych więc jak się spowiadam to jest lepiej
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-02-28 o 17:19 |
|
|
|
#712 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Ja wróciłam z uczelni zjadłam obiadek przygotowałam się na jutro na uczelnie i zaraz jadę do koleżanki bo zaliczyła matematykę z moją dużą pomocą i chce mi się odwdzięczyć więc pewnie % jakieś wpadną a z jedzenia będę się trzymała ![]() Jak wrócę to poćwiczę jeszcze chociaż się postaram ![]() A w ogóle to jestem taka zła bo mieliśmy godziny rektorskie i mieliśmy nie mieć wf a sie okazuje że był i teraz muszę go odrobić. A mogłam iść dzisiaj i mieć regularnie ehh. Tym bardziej że dzisiaj mało zajęć No nic odezwę się wieczorem
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale romantycznie to już tak na stałe porzucił?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
monia ja 1 marca wziełam sobie wolne w pracy i robie obchód po przdszkolach
mam nadzieje z e tym roku przyjma go bez problemu.On w kwietniu kończy 4 lata- nie chce sam jesc, ubierac sie , wszytsko mama lub babcia !!wiem ,że on to potrafi ale jemu sie nie chcee.Wiecie co tyle piszecie o Ryniu z Klanu ,że zaczynam sie już go bać!!!!a jak zgrzesze dietowo i to właśnie Rychu będzie mnie gonił z tasakiem ![]() Moje menu(jak na razie) kromka ciemnego chleba+sałatka z tuńczyka bułka pełnoziarnista+2 plastry zółtego sera, sałatka z roszponka(taka z biedronki) pomarancza activia naturalna z wkladka(wkładka to siemie lniane, just fity, orzeczy) I jak dziewczynki jestok? ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Zjadłam pół garstki orzechów nerkowca jeszcze, oraz 2 mandarynki
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam dziś zameldować 40 minut hula hop, 120 brzuszków i 200 ścisków agrafką
Zrobiłam zdjęcie brzuszka, żeby zobaczyć czy będą widoczne efekty do lata i czy będzie jakikolwiek zarys mięśni brzucha
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej mi by się tyle nie chciało
|
|
|
|
#717 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja za Wami normalnie nie nadążam ![]() ale dooobrze, mam co czytac smieje sie własnie do kompa![]() Ja w koncu z pracy wróciłam, zmokłam strasznie, co za okropna pogoda cały dzien leje i konca nie widac Dzisiaj pochłonełam ok 1500 kcal ![]() Cytat:
![]() A moze spróbuj isc do innego lekarza, bo tej jest jakis dziwny ze Cie nie przyjął...nie rozumiem, przeciez jestes prawie pełnoletnia....ja do rodzinnego sama chodziłam w wieku 16 lat i nigdy nie miałam z tym problemu... Ale tak czy siak musisz isc do lekarza, pamietaj ze zdrowie jest najwazniejsze Cytat:
az sie domownicy na mnie dziwnie patrza czasemUwieeeelbiam pringelsy ![]() Cytat:
tzn biore jeden dwa ziemniaki kroje na paseczki i pieke w piekarniku na blaszcze odrobinke posmarowanej tłuszczem i tez bardzo dobre wychodza![]() Cytat:
Cytat:
im wiecej tym lepiej i weselej![]() wogóle mam mała ciekawostke wczoraj zapomniałam napisac byłam z kolezanka po pracy w pizza hut ( nie jadłam pizzy tylko sałatke ) i jest ten festiwal pizzy gdzie za 22 zł mozna jesc ile chce i przy stoliku koło nas jakis koles bił rekord i zjadł 28 kawałków![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Udało mi się zasnąć po południu i nie czułam tego bólu przez godzinę!! Teraz tak siedzę jak głąb i staram się nie ruszać. Przeczytałam wszystko ale Wam nie odpiszę przepraszam nie mogę się w ogóle skupić
![]() Gadałam z mamą i w końcu stwierdziła że 'trzeba się zapisać i pójść do ginekologa'. Teraz tylko muszę ją przypilnować żeby nie poszedł ten mały sukces na marne Tylko teraz tak się zastanawiam.. to w jej obecności będę rozmawiać z lekarzem tak? Bo podejrzewam że zapyta się mnie czy już współżyję, a ona nie musi wiedzieć W każdym bądź razie czytałam o tych różnych tabletkach, nawet nie tyle antykoncepcyjnych które zmniejszają ból ale takich które zmniejszają poziom jakiegoś tam hormonu odpowiedzialnego za skurcze Coś w tym stylu. Ile ja bym dała za takie coś
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu tajemnica lekarska obowiazuje
|
|
#720 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
A jeśli chodzi o lekarza to jeżeli jest na poziomie to podczas rozmowy wyprosi mamę gdy będzie chciał zapytać o współżycie i inne wiadomości intymne. Ja na takiego lekarza właśnie trafiłam.A może po prostu przekonaj mamę żeby została na poczekalni ??? ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Ahahahaha no przegięcie z tym w-fem na studiach. Jak ja nawiewałam z zajęć to też na początku myślałam, że tak jak z wykładem czy ćwiczeniami - po prostu Cię nie ma a tu ... trzeba było odrabiać |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

po mamusi oczywiście
sporo juz potrafi i wszystko przy sobie sam zrobi 

idź się połóż Kochana..
może przejdzie 

Mikołaj ważący 150 kg Cię zmotywował?
fajnie, że dołączasz
wiesz, ja wiem co oznacza pisanie pracy z TŻ-tem
ale pójdziesz to się przekonasz
a zdjęcia jego z Kotkiem powalają na nogi
pomoc w dźwiganiu siat niezastąpiona
nie wiem czy nie iść się położyć
nie mam co robić, jest mi smutno, bo TŻ poszedł do pracy na 15 i wróci dopiero jutro o 7 rano
do studio w okularach no myślałby kto !!! A tej Luizie to nawet nie pozwala się nigdy do końca samej wypowiedzieć.
więc zastanów się