Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 15:56   #721
Venise
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Brałam XS i najbardziej się boję czy rękawy będą dość długie

Dziś mierzyłam rozmiar S, ale był za duży
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 15:59   #722
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrina_s Pokaż wiadomość
Dziewczęta, nie jesteście same! u mnie podobnie i również trochę sama sobie na to zasłużyłam, bo moje ubrania i buty to jedno, ale że z męża zrobię "fashion victim"... kto by pomyślał Garderoba to skarb! Mam takie cudowne pomieszczonko i życia sobie bez niego nie wyobrażam, też myślimy o budowie domu za jakiś czas i wtedy na pewno wygospodaruję spory kawałek na garderobę Także Anies5 dobrze zaprojektujcie swoje wnętrza
Tak, dobra garderoba to podstawa. Tylko dlaczeko po jakimś czasie nawet te ogromne wydają się małe?
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
U mnie historia ta sama - kilkanaście garniturów, dziesiątki krawatów, okryć wierzchnich ma chyba więcej ode mnie . Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów i twierdzi, że to garstka.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko my borykamy się z "takim problemem". Moi teściowie uważają, że jestem ubraniowym szatanem. Teść ostatnio naprawiał nam pralkę i prawie się przewrócił, jak zobaczył półki z butami (akurat pralka jest w szafie obok półek na buty), a ja na to: "Hola, hola Janek, zobacz szafę swojego syna!"Słowem się nie odezwał, bo przecież złotego syna się nie krytykuje .
"Ubraniowy szatan'

Ja też ostatnio usłyszałam,że powinnam napisać do sąsiadów petycję, w celu 'udostępnienia do wynajmu wszelkiej wolnej przestrzeni na terenie klatki schodowej" Ponieważ skromny metraż mieszkania nie wsytarcza do przechowywania wszystkiego. Oczywiście, to ja jestem uzależniona, a druga szafka do butów TŻ zostałą kupiona,żeby zwyczajnie zagospodarować przestrzeń.

Natomiast przy wstępnym projekcie nowego mieszkania, wyraźnie zaznaczyłam wielkość przestrzeni, jaką uważam za stosowną do nazwania jej garderobą, tym samym zostałam odsunięta od dalszej współpracy przy projektowaniu.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:24   #723
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ja używam środek do zamszu i skór z Deichmanna
dzięki
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie:

http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE]
też bym chciała taką mieć Na razie musze się ograniczyć do szfy i komody w których już się nie mieszczę
Cytat:
Napisane przez anusia_usa Pokaż wiadomość
Do mnie ten plaszczyk wlasnie wczoraj dotarl w jasniejszej wersji, niestety ale bede go zwracac, jak dla mnie okazal sie za dlugi- mam 168 i bardziej mi odpowiada dlugosc tego o fakturze brzoskwini ( w tamtym znow nie pasuje mi material), tak przy okazji zauwazylam ze material dosyc sie gniecie chociaz w dotyku jest bardzo fajny, no i podszewke ma super , gdyby nie ta dlugosc napewno bym go zostawila ale postanowilam dalej czekac az Zara zrobi idealny trench dla mnie
a mogłabyś zrobić zdjęcie? Mierzyłam go w sklepie ale w tym 2 kolorze a zastanwiam się nad tym
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Muszę Cię zmartwić Kobieta kochająca ubrania i dodatki jest w stanie zapełnić nimi absolutnie KAŻDĄ przestrzeń i jak wielkiej garderoby by nie miała, to dojdzie do sytuacji, w której nagle się zdziwi, że ojej, znowu nie mam miejsca Jakbyś pytała skąd wiem to z doświadczenia Kiedyś wynajmowałam mieszkanko i miałam tylko 2 szafki w pokoju, więc część ciuchów trzymałam w szafkach kuchennych, bo na co mi jakieś talerze i gary Później przeprowadziłam się do mieszkania 3 pokojowego, z czego ten najmniejszy był garderobą to robiłam tak tyyyle mieeeejsca, tyle miejsca, każdy ciuch będzie miał swoje miejsce, każda para butów będzie prosto ustawiona, koniec z ugniataniem, wciskaniem i będzie miejsce na nowe... później znowu się przeprowadziłam, zaprojektowałam SAMA swoją wielką garderobę, moja mama i teściowa wchodząc do niej mówiły, że no przesadziłam, po co mi tyle miejsca... a teraz jestem znowu w punkcie wyjścia - nie mam gdzie wcisnąć ostatnio kupionych 3 par butów

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio usłyszałam,że powinnam napisać do sąsiadów petycję, w celu 'udostępnienia do wynajmu wszelkiej wolnej przestrzeni na terenie klatki schodowej" Ponieważ skromny metraż mieszkania nie wsytarcza do przechowywania wszystkiego. Oczywiście, to ja jestem uzależniona, a druga szafka do butów TŻ zostałą kupiona,żeby zwyczajnie zagospodarować przestrzeń.
ja to ostatnio usłyszałam, że skoro się nie mieszcze w szafie to znak że powinnam przestać kupować
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:29   #724
Ekscelencja
BAN stały

Dziewczyny co sądziecie o tej torbie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4576104105_1_1_3.jpg (18,1 KB, 28 załadowań)
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:35   #725
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ja to ostatnio usłyszałam, że skoro się nie mieszcze w szafie to znak że powinnam przestać kupować
E tam, to bzdura jakaś...

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądziecie o tej torbie ?
Zastanawiałam się nad nią jeszcze w zimie, jak tylko się pojawiła, bo bardzo spodobała mi się na stronie. Niestety, wszystkie egzemplarze, które oglądałam (a było ich sporo - chyba 5, w obu kolorach) były niedokładnie wykonane, szwy były nierówne, ekoskóra w niektórych miejscach mocno pognieciona albo po prostu źle zszyta W ogóle ostatnio mało która torba Zarowa mi się podoba, a taką mam ochotę na nową torebkę
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:44   #726
LadyI
Zakorzenienie

A propo Anies'owej sukienki to potwierdzam, że jest inna niż ta która pojawiła się teraz, bo sama posiadam Czeka na ciepłe dni

Podpowiedzcie mi proszę jakie jasne/białe/kremowe/śmietankowe spodnie kupić? Które są bardzo przylegające i podszewka w miejscu kieszeni się nie prześwieca ? Bo niestety nie mam możliwości zmierzyć
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:02   #727
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Dziewczyny czy ta sukienka jest z zary?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Desktop10.jpg (55,4 KB, 333 załadowań)

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:03   #728
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam coś dla fanek zarowych butów asymetrycznych
http://www.butyk.pl/towar.16512.Polb..._111-3011.html

Kupiłam ostatnio u nich buty, podoba mi się kilka par, przeglądałam szpilki i tak mi w oko wpadły Może któraś skorzysta
Wyglądają ślicznie. Ciekawe jak wyglądają na żywo i jak są wyprofilowane
Stary 2012-03-29, 20:22   #729
paulinawu
Przyczajenie

dziewczyny, czy ta koszula już była w sprzedaży on-line i w sklepach, czy dopiero będzie? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BCHECK%2BSHIRT
paulinawu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:41   #730
201606210931
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202659]Dziewczyny, pytalam w poprzednim watku, ale pozwole zapytac sie jeszcze raz tutaj.

Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.

Bialo-czarna - XS, prana.

Druga - M (to byl najmniejszy rozmiar; bedzie dobra na XS albo S), prana.[/QUOTE]
a nie chciałabyś wymienić xs-ki na gotówkę ;>
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:47   #731
julka910
Zakorzenienie

Mój mąż tez jest butomaniak i kupuje mnóstwo koszul. ma dużo wiecej rzeczy niż ja.

A projektowania to Wam dziewczyny zazdroszczę. Ja na razie cieszę sie nowym mieszkaniem ale wymusilam na mężu obietnice, ze jak będziemy kiedyś tam budować dom to w pierwszej kolejności pozwoli mi go zaprojektować. Biedak nie wie ze gotowy projekt mam już od 4 lat dopracowany od A do Z

Gabi wygladasz cudnie w kombinezonie
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:54   #732
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ta sukienka jest z zary?
Nie kojarzę tej sukienki.
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:10   #733
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
A propo Anies'owej sukienki to potwierdzam, że jest inna niż ta która pojawiła się teraz, bo sama posiadam Czeka na ciepłe dni
Inna, zdecydowanie . Nasza ma gumkę w talii i z przodu zakładkę. Gabiowa jest bardziej ołówkowa i prostsza w kroju. Różnią się też rękawami.
Niech nie czeka , swoją nosiłam już 3 razy, bardzo ją polubiłam .

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mój mąż tez jest butomaniak i kupuje mnóstwo koszul. ma dużo wiecej rzeczy niż ja.

A projektowania to Wam dziewczyny zazdroszczę. Ja na razie cieszę sie nowym mieszkaniem ale wymusilam na mężu obietnice, ze jak będziemy kiedyś tam budować dom to w pierwszej kolejności pozwoli mi go zaprojektować. Biedak nie wie ze gotowy projekt mam już od 4 lat dopracowany od A do Z
Dobrze, że nasi mężowie/partnerzy nie pozostają sami w modowych zachciankach.

My początkowo nie planowaliśmy budowy domu. Mamy dwa mieszkania w kamienicy, które planowaliśmy połączyć w jedno wielkie. Nie chcieliśmy startować z kredytem, więc urządziliśmy tylko jedno mieszkanie po łebkach. Okazało się, że słusznie, bo później doszliśmy do wniosku, że inwestycja w stare mury jest kosztowna, a i tak nigdy nie będziemy mieć dokładnie tak jak chcemy. Architekt wykluczył sporo planowanych rozwiązań ze względów konstrukcyjnych. Stąd zdecydowaliśmy się na budowę parterowego domu.

______

Mierzyła któraś z Was tę marynarkę? Cena jest z kosmosu, ale coś mnie w niej kręci .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2271826712_1_1_3.jpg (16,5 KB, 129 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2271826712_2_1_3.jpg (16,1 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2271826712_2_2_3.jpg (39,7 KB, 83 załadowań)
Stary 2012-03-29, 21:19   #734
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Mierzyła któraś z Was tę marynarkę? Cena jest z kosmosu, ale coś mnie w niej kręci .
Ja mierzyłam, jak tylko pojawiła się w sklepach, czyli dawno temu Nie kupiłam, bo jest jakaś taka nijaka. Nie jest taliowana, materał trochę transparentny, i nie ma tych wszystkich klap, wykładanych kołnierzy itp., czyli jest to bardziej narzutka, niż marynarka. Gdybym dostała, to pewnie bym nosiła, ale pieniędzy bym na to nie wydała
Teraz czekam, aż się pojawi kurtka skórzana (jasna) z look booka

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:48   #735
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Generalnie za bardzo nie wiadomo co to jest. Jeżeli marynarka, to nie ma usztywnień, co za tym idzie,kiepdko sie układa. Materiał dosyć cienki, prześwituje. Jakość kompletnie nieproporcjonalna do ceny.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 21:54   #736
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam, jak tylko pojawiła się w sklepach, czyli dawno temu Nie kupiłam, bo jest jakaś taka nijaka. Nie jest taliowana, materał trochę transparentny, i nie ma tych wszystkich klap, wykładanych kołnierzy itp., czyli jest to bardziej narzutka, niż marynarka. Gdybym dostała, to pewnie bym nosiła, ale pieniędzy bym na to nie wydała
Teraz czekam, aż się pojawi kurtka skórzana (jasna) z look booka
Cytat:
Generalnie za bardzo nie wiadomo co to jest. Jeżeli marynarka, to nie ma usztywnień, co za tym idzie,kiepdko sie układa. Materiał dosyć cienki, prześwituje. Jakość kompletnie nieproporcjonalna do ceny.
Faktycznie bliżej jej do narzutki, niż marynarki. Rzuciła mi się w oko na tych zdjęciach. Wygląda jak sweterek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_0041.jpg (84,3 KB, 379 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_003.jpg (74,1 KB, 348 załadowań)
Stary 2012-03-29, 21:58   #737
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:

My początkowo nie planowaliśmy budowy domu. Mamy dwa mieszkania w kamienicy, które planowaliśmy połączyć w jedno wielkie. Nie chcieliśmy startować z kredytem, więc urządziliśmy tylko jedno mieszkanie po łebkach. Okazało się, że słusznie, bo później doszliśmy do wniosku, że inwestycja w stare mury jest kosztowna, a i tak nigdy nie będziemy mieć dokładnie tak jak chcemy. Architekt wykluczył sporo planowanych rozwiązań ze względów konstrukcyjnych. Stąd zdecydowaliśmy się na budowę parterowego domu.

.
Budowa domu to niby fajna ale i bardzo stresująca rzecz
moi rodzice budują już drugi dom, można powiedzieć, że mają doświadczenie i wszystko powinno być cacy, ale matkooo mówię Wam ile ja się muszę o tym nasłuchać
od pracy robotników po każdą listewkę, milion wyborów, milion problemów ja nie wiem, czy kiedyś się tego podejmę

----
Anies zdradzisz skąd masz dywan i taką błyszczącą szarą szafkę w pokoju ?? zawsze jak oglądam Twojego bloga to na koniec zwracam uwagę na drugi plan zdjęć bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:14   #738
AsikL
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
Budowa domu to niby fajna ale i bardzo stresująca rzecz
moi rodzice budują już drugi dom, można powiedzieć, że mają doświadczenie i wszystko powinno być cacy, ale matkooo mówię Wam ile ja się muszę o tym nasłuchać
od pracy robotników po każdą listewkę, milion wyborów, milion problemów ja nie wiem, czy kiedyś się tego podejmę

----
Anies zdradzisz skąd masz dywan i taką błyszczącą szarą szafkę w pokoju ?? zawsze jak oglądam Twojego bloga to na koniec zwracam uwagę na drugi plan zdjęć bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju
Własnie Anies plisssssss pokaz choc troche swojego domu to co widac na blogu wyglada boskoooo
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 22:35   #739
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o tych trenczach? Są z działu dziecięcego, ale na mój wzrost pasują Cena dość kusząca, 149zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trencz zara.jpg (19,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trencz zara 2.jpg (21,0 KB, 35 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 02:51   #740
anusia_usa
Raczkowanie

zrobilam zdjecie plaszczyka ale niestety telefonem i kolor wyglada inaczej niz w rzeczywistosci,na zywo jest zdecydowanie jasniejszy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0038.jpg (60,2 KB, 99 załadowań)
anusia_usa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 06:35   #741
Cygaretka888
Raczkowanie

Witam Was, mam prośbę zwłaszcza do posiadaczek woskowanych spodni.

Konkretnie chodzi o ten model: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KOWANE%2BSUWAK w kolorze beżowym.

Kupiłam je jakiś czas temu, kilka razy założyłam i zauważyłam, że pojawiają się na nich samoistne plamy, jakby z wosku

Ubrudzenie raczej nie wchodzi tu w grę, uważam na co siadam itp
w dodatku te plamy są dziwne (dziwny kształt, jakby ktoś rozlał wosk)

Czy któraś z Was miała taki problem? Zastanawiam się czy mi uzwględnią reklamację
Stary 2012-03-30, 07:51   #742
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość
E tam, to bzdura jakaś...
też tak myślę
Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Nie kojarzę tej sukienki.
ja też nie
Cytat:
zrobilam zdjecie plaszczyka ale niestety telefonem i kolor wyglada inaczej niz w rzeczywistosci,na zywo jest zdecydowanie jasniejszy.
dzięki no to musze się przejść do Z. i zobaczyć jaki ma kolor. Albo Mirell pokaże jak do niej dojdzie Ja mierzyłam ten ciemniejszy i łądnie leżał, był trochę długi ale mi to nie przeszkadzało. Ładnie wykonany więc mam nadzieję, że będzie mój

A, i w końcu przekonałam się do łososiowych woskowanych spodni. Jak znajde odpowiedni rozmiar to kupuje
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:59   #743
Mirell
Zakorzenienie

Odebrałam płaszczyk, przymierzyłam i jak dla mnie jest świetny Co prawda mógłby ewentualnie mieć ciut dłuższe rękawy (jak wiecie jestem wysoka) ale to płaszczyk już typowo na wiosnę więc nie widzę w tym problemu.
Wrzucę obiecane zdjęcia jak leży ale później bo kupiłam wczoraj nowy komputer i dopiero rozpracowuję w nim co i jak zrobić

Jak już rozmawiacie o budowie domu to dodam również że miałabym dość, pamiętam jak rodzicie budowali, ile to było wiecznie problemów - a bo to ekipa nie przyjechała, zamówienie złe przyszło, coś się nie zgadzało... już z samym projektem co chwila coś gdzieś zaprojektowano nie do końca po ich myśli. Nie nie, to zdecydowanie nie dla mnie, całe życie mieszkałam w wielkim domu z ogrodem, widziałam ile przy tym pracy a i nie do końca dobrze się czułam - potrzebuję do życia miasto, ścisłe centrum najlepiej i jak dla mnie to w przyszłości tylko mieszkanie (ale spore, z loggiami a może i nawet dwupoziomowe) wchodzi w grę Chyba że coś mi się jeszcze odmieni, w co wątpię

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2012-03-30 o 08:05
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 08:13   #744
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych trenczach? Są z działu dziecięcego, ale na mój wzrost pasują Cena dość kusząca, 149zł
Widziałam je, są bardzo ładne

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 08:24   #745
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cygaretka888 Pokaż wiadomość
Witam Was, mam prośbę zwłaszcza do posiadaczek woskowanych spodni.

Konkretnie chodzi o ten model: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KOWANE%2BSUWAK w kolorze beżowym.

Kupiłam je jakiś czas temu, kilka razy założyłam i zauważyłam, że pojawiają się na nich samoistne plamy, jakby z wosku

Ubrudzenie raczej nie wchodzi tu w grę, uważam na co siadam itp
w dodatku te plamy są dziwne (dziwny kształt, jakby ktoś rozlał wosk)

Czy któraś z Was miała taki problem? Zastanawiam się czy mi uzwględnią reklamację

Ja takiego problemu z nimi nie mam ,ale uważam że powinnaś je zareklamować.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Tak, dobra garderoba to podstawa. Tylko dlaczeko po jakimś czasie nawet te ogromne wydają się małe?

"Ubraniowy szatan'

Natomiast przy wstępnym projekcie nowego mieszkania, wyraźnie zaznaczyłam wielkość przestrzeni, jaką uważam za stosowną do nazwania jej garderobą, tym samym zostałam odsunięta od dalszej współpracy przy projektowaniu.

z tą klatką schodową to taki nie głupi pomysł
no,a z nowego projektu to czyżbyś zażyczyła sobie garderobę ,niczym z sexu w wielkim mieście?

bo mi się właśnie taka marzy
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 08:38   #746
paradiso
Zadomowienie

Dziewczyny posiadające sweterki za 79 zl z wycieciem na plecach-uważajcie przy czesaniu, ja sie dzis spieszyłam na zajeciach i zaciagnełam szczotką mój ulubiony sweterek! I teraz mam takie dwie brzydkie skazy

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:12   #747
julka910
Zakorzenienie

My gdzieś tam w planach mamy budowę domu ale przyznam ze bardzo wygodnie mieszka sie Nam w bloku.mmamy spore mieszkanie w dobrej lokalizacji wszystko pod nosem i nie musimy sie przejmować czy dach cieknie, czy już trzeba trawę skosic, czy płot naprawić. Oboje wychowalismy sie w domach jednorodzinnych, moi rodzice maja ogromny ogród i wiemy ile pracy trzeba włożyć w opiekę nad domem.

No ale zobaczymy. W tej chwili mamy kredyt na głowie ja nie pracuje jeszcze, jedno dziecko i po 20 kilka lat dajemy sobie na decyzje o budowie 10 lat.

W tej chwili brat męża kupił bliźniak i go wykancza. Sporo roboty owszem, ja będę chciała dom wolnostojacy. Remonty uwielbiam, sama umiem sporo zrobić i budowa domu pewnie będzie dla mnie jakaś radością a mój projekt ma prawie 400 metrów ale to taka opcja full wypas
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:28   #748
magic_bar
Raczkowanie

Dziewczyny czy w Krakowie znajdę jeszcze ten sweterek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9733036251_2_3_3.jpg (18,0 KB, 45 załadowań)
magic_bar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:07   #749
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:

jaka ma dlugosc? bo ja niska jestem wiec kazdy cm jest wazny
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:43   #750
silke85
Raczkowanie

wiecie co, odebralam wczoraj moja paczke, otworzylam i zakochalam sie w koszuli od pierwszego wejrzenia, oczywiscie od razu odcielam metki i po chwili patrze a koszula jest zaciagnieta wiecie jak to wyglada na jedwabiu i nie wiem co z tym teraz zrobic
silke85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości