|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
|
|
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też ostatnio usłyszałam,że powinnam napisać do sąsiadów petycję, w celu 'udostępnienia do wynajmu wszelkiej wolnej przestrzeni na terenie klatki schodowej" Ponieważ skromny metraż mieszkania nie wsytarcza do przechowywania wszystkiego. Oczywiście, to ja jestem uzależniona, a druga szafka do butów TŻ zostałą kupiona,żeby zwyczajnie zagospodarować przestrzeń.Natomiast przy wstępnym projekcie nowego mieszkania, wyraźnie zaznaczyłam wielkość przestrzeni, jaką uważam za stosowną do nazwania jej garderobą, tym samym zostałam odsunięta od dalszej współpracy przy projektowaniu.
|
||
|
|
|
#723 | |||
|
Zadomowienie
|
dzięki
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202967]To moje marzenie: http://www.youtube.com/watch?v=wO-kM8am5zc[/QUOTE] też bym chciała taką mieć Na razie musze się ograniczyć do szfy i komody w których już się nie mieszczę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#724 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny co sądziecie o tej torbie ?
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się nad nią jeszcze w zimie, jak tylko się pojawiła, bo bardzo spodobała mi się na stronie. Niestety, wszystkie egzemplarze, które oglądałam (a było ich sporo - chyba 5, w obu kolorach) były niedokładnie wykonane, szwy były nierówne, ekoskóra w niektórych miejscach mocno pognieciona albo po prostu źle zszyta W ogóle ostatnio mało która torba Zarowa mi się podoba, a taką mam ochotę na nową torebkę
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
A propo Anies'owej sukienki to potwierdzam, że jest inna niż ta która pojawiła się teraz, bo sama posiadam
Czeka na ciepłe dni Podpowiedzcie mi proszę jakie jasne/białe/kremowe/śmietankowe spodnie kupić ? Które są bardzo przylegające i podszewka w miejscu kieszeni się nie prześwieca ? Bo niestety nie mam możliwości zmierzyć
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy ta sukienka jest z zary?
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#729 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, czy ta koszula już była w sprzedaży on-line i w sklepach, czy dopiero będzie? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BCHECK%2BSHIRT
|
|
|
|
#730 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;33202659]Dziewczyny, pytalam w poprzednim watku, ale pozwole zapytac sie jeszcze raz tutaj.
Czy nie macie jakichs nowych sukienek na wymiane? Ja mam, a ze moj kryzys w szafie osiagnal punkt krytyczny (pomijajac dwie szuflady i komode wrzucam rzeczy do szafy jak leci bo juz miejsca na wieszanie nie ma i w 3/4 ja zapelnilam; kazdorazowe wyjecie jakiejkolwiek rzeczy grozi zasypaniem mnie ) i chce sie pozbyc paru rzeczy.Bialo-czarna - XS, prana. Druga - M (to byl najmniejszy rozmiar; bedzie dobra na XS albo S), prana.[/QUOTE] a nie chciałabyś wymienić xs-ki na gotówkę ;> |
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż tez jest butomaniak i kupuje mnóstwo koszul.
ma dużo wiecej rzeczy niż ja.A projektowania to Wam dziewczyny zazdroszczę. Ja na razie cieszę sie nowym mieszkaniem ale wymusilam na mężu obietnice, ze jak będziemy kiedyś tam budować dom to w pierwszej kolejności pozwoli mi go zaprojektować. Biedak nie wie ze gotowy projekt mam już od 4 lat dopracowany od A do Z Gabi wygladasz cudnie w kombinezonie |
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech nie czeka , swoją nosiłam już 3 razy, bardzo ją polubiłam . Cytat:
![]() My początkowo nie planowaliśmy budowy domu. Mamy dwa mieszkania w kamienicy, które planowaliśmy połączyć w jedno wielkie. Nie chcieliśmy startować z kredytem, więc urządziliśmy tylko jedno mieszkanie po łebkach. Okazało się, że słusznie, bo później doszliśmy do wniosku, że inwestycja w stare mury jest kosztowna, a i tak nigdy nie będziemy mieć dokładnie tak jak chcemy. Architekt wykluczył sporo planowanych rozwiązań ze względów konstrukcyjnych. Stąd zdecydowaliśmy się na budowę parterowego domu. ______ Mierzyła któraś z Was tę marynarkę? Cena jest z kosmosu, ale coś mnie w niej kręci .
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupiłam, bo jest jakaś taka nijaka. Nie jest taliowana, materał trochę transparentny, i nie ma tych wszystkich klap, wykładanych kołnierzy itp., czyli jest to bardziej narzutka, niż marynarka. Gdybym dostała, to pewnie bym nosiła, ale pieniędzy bym na to nie wydała Teraz czekam, aż się pojawi kurtka skórzana (jasna) z look booka
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli marynarka, to nie ma usztywnień, co za tym idzie,kiepdko sie układa. Materiał dosyć cienki, prześwituje. Jakość kompletnie nieproporcjonalna do ceny.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi rodzice budują już drugi dom, można powiedzieć, że mają doświadczenie i wszystko powinno być cacy, ale matkooo mówię Wam ile ja się muszę o tym nasłuchać ![]() od pracy robotników po każdą listewkę, milion wyborów, milion problemów ja nie wiem, czy kiedyś się tego podejmę ![]() ---- Anies zdradzisz skąd masz dywan i taką błyszczącą szarą szafkę w pokoju ?? zawsze jak oglądam Twojego bloga to na koniec zwracam uwagę na drugi plan zdjęć bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju |
|
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to co widac na blogu wyglada boskoooo
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o tych trenczach?
Są z działu dziecięcego, ale na mój wzrost pasują Cena dość kusząca, 149zł |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
zrobilam zdjecie plaszczyka ale niestety telefonem i kolor wyglada inaczej niz w rzeczywistosci,na zywo jest zdecydowanie jasniejszy.
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was, mam prośbę zwłaszcza do posiadaczek woskowanych spodni.
Konkretnie chodzi o ten model: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...KOWANE%2BSUWAK w kolorze beżowym. Kupiłam je jakiś czas temu, kilka razy założyłam i zauważyłam, że pojawiają się na nich samoistne plamy, jakby z wosku Ubrudzenie raczej nie wchodzi tu w grę, uważam na co siadam itp w dodatku te plamy są dziwne (dziwny kształt, jakby ktoś rozlał wosk) Czy któraś z Was miała taki problem? Zastanawiam się czy mi uzwględnią reklamację
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
też tak myślę
![]() ja też nie Cytat:
Ja mierzyłam ten ciemniejszy i łądnie leżał, był trochę długi ale mi to nie przeszkadzało. Ładnie wykonany więc mam nadzieję, że będzie mój ![]() A, i w końcu przekonałam się do łososiowych woskowanych spodni. Jak znajde odpowiedni rozmiar to kupuje
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam płaszczyk, przymierzyłam i jak dla mnie jest świetny
Co prawda mógłby ewentualnie mieć ciut dłuższe rękawy (jak wiecie jestem wysoka) ale to płaszczyk już typowo na wiosnę więc nie widzę w tym problemu. Wrzucę obiecane zdjęcia jak leży ale później bo kupiłam wczoraj nowy komputer i dopiero rozpracowuję w nim co i jak zrobić Jak już rozmawiacie o budowie domu to dodam również że miałabym dość, pamiętam jak rodzicie budowali, ile to było wiecznie problemów - a bo to ekipa nie przyjechała, zamówienie złe przyszło, coś się nie zgadzało... już z samym projektem co chwila coś gdzieś zaprojektowano nie do końca po ich myśli. Nie nie, to zdecydowanie nie dla mnie, całe życie mieszkałam w wielkim domu z ogrodem, widziałam ile przy tym pracy a i nie do końca dobrze się czułam - potrzebuję do życia miasto, ścisłe centrum najlepiej i jak dla mnie to w przyszłości tylko mieszkanie (ale spore, z loggiami a może i nawet dwupoziomowe) wchodzi w grę Chyba że coś mi się jeszcze odmieni, w co wątpię
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2012-03-30 o 08:05 |
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja takiego problemu z nimi nie mam ,ale uważam że powinnaś je zareklamować. ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
z tą klatką schodową to taki nie głupi pomysł no,a z nowego projektu to czyżbyś zażyczyła sobie garderobę ,niczym z sexu w wielkim mieście? ![]() bo mi się właśnie taka marzy
|
||
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny posiadające sweterki za 79 zl z wycieciem na plecach-uważajcie przy czesaniu, ja sie dzis spieszyłam na zajeciach i zaciagnełam szczotką mój ulubiony sweterek!
I teraz mam takie dwie brzydkie skazy![]() ![]()
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
My gdzieś tam w planach mamy budowę domu ale przyznam ze bardzo wygodnie mieszka sie Nam w bloku.mmamy spore mieszkanie w dobrej lokalizacji wszystko pod nosem i nie musimy sie przejmować czy dach cieknie, czy już trzeba trawę skosic, czy płot naprawić. Oboje wychowalismy sie w domach jednorodzinnych, moi rodzice maja ogromny ogród i wiemy ile pracy trzeba włożyć w opiekę nad domem.
No ale zobaczymy. W tej chwili mamy kredyt na głowie ja nie pracuje jeszcze, jedno dziecko i po 20 kilka lat W tej chwili brat męża kupił bliźniak i go wykancza. Sporo roboty owszem, ja będę chciała dom wolnostojacy. Remonty uwielbiam, sama umiem sporo zrobić a mój projekt ma prawie 400 metrów ale to taka opcja full wypas
|
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy w Krakowie znajdę jeszcze ten sweterek?
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka ma dlugosc? bo ja niska jestem wiec kazdy cm jest wazny
|
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co, odebralam wczoraj moja paczke, otworzylam i zakochalam sie w koszuli od pierwszego wejrzenia, oczywiscie od razu odcielam metki i po chwili patrze a koszula jest zaciagnieta
wiecie jak to wyglada na jedwabiu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Garderoba to skarb! Mam takie cudowne pomieszczonko i życia sobie bez niego nie wyobrażam, też myślimy o budowie domu za jakiś czas i wtedy na pewno wygospodaruję spory kawałek na garderobę
Także Anies5 dobrze zaprojektujcie swoje wnętrza 
. Choć jak w Twoim przypadku, porównuje je do ilości moich żakietów
i twierdzi, że to garstka. 
Jakbyś pytała skąd wiem to z doświadczenia

bardzo podoba mi się Twój ogólny wystrój pokoju
wiecie jak to wyglada na jedwabiu