Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 15:07   #721
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy

A czy któraś z was była w Dębkach?
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 19:45   #722
iwoona
Wtajemniczenie

Witajcie

Mam takie pytanie na szybciocha, szczególnie do dziewczyn które mieszkają gdzieś w okolicach Kołobrzegu.
Wiecie może czy coś ciekawego będzie się działo w tym mieście lub okolicach na początku czerwca 3-13? Jakieś imprezy, koncerty. Potrzebuję takich informacji ponieważ chciałabym się tam zatrzymać w drodze do Dźwirzyna gdzie spędzę weekend w 5* hotelu, a chciałabym troszkę dłużej pobyć nad morzem dlatego szukam czegoś tańszego na ten czas a Kołobrzeg najbliżej i nigdy tam nie byłam.
Podpowiedzcie coś dziewczynki, ładnie proszę

A i powiedzcie lepiej zatrzymać się w centrum czy na obrzeżach?

Spełnić marzenia . . .

iwoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 14:59   #723
_Balba_
Rozeznanie

A ja zastanawiam się nad Łebą, Mielnem, a Władysławowem. Co wybrałybyście na moim miejscu?
W Mielnie byłam w tamtym roku, no i bardzo mi się podobało, nie wiem czy w tym znowu tam pojechać, czy lepiej zobaczyć coś nowego?;>
/study at the University of Economics/
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 16:25   #724
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad Łebą, Mielnem, a Władysławowem. Co wybrałybyście na moim miejscu?
W Mielnie byłam w tamtym roku, no i bardzo mi się podobało, nie wiem czy w tym znowu tam pojechać, czy lepiej zobaczyć coś nowego?;>
Łeba -jako miasto -nie odpowiada mi zupełnie -zewsząd daleko do morza. Za to okolice piękne

Mielno -uwielbiam,ale to z powodu sentymentu osobistego za maleńką,spokojną uliczkę 1 maja,za to,że wszędzie jest blisko,za fajne spacery do latarni w Gąskach
Za to nie lubię weekednów w Mielnie za dresiarsko -dyskotekowy klimat. Wtedy zwiewam w miesca oddalone od centrum.
Władysławowo -niczym mnie nie zauroczyło,niczym nie zraziło. Tak jakoś nijako.
Naszło mnie,więc wstawię kilka fotek (Mielno)
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 18:48   #725
_Balba_
Rozeznanie

Dziękuję za oddzew! A więc Mielno oczywiście zgadzam się super miejscowość, tylko np. w deszczowy dzień, no to nie ma za bardzo gdzie się wybrać, nic tego typu do zwiedzania, albo ja się nie orientuję? Prócz tej latarni w Gąskach, o której wspomniałaś. Ja to jestem klubowiczka, więc dyskoteki jak najbardziej na tak, i to nic że 'dresiarskie'!
Tylko właśnie chciałam zobaczyć może inne nadmorskie miasto i waham się które, chociaż jak narazie szukam noclegów tylko w Mielnie.
/study at the University of Economics/
_Balba_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 18:51   #726
loksa
Raczkowanie

Smile Dot.: Wakacje nad Baltykiem- zbiorczy

w lebie tez jest duzo dyskotek i we wladyslawowie tez i to nie tylko disco-polowych sa tam wesole miasteczka, no i w lebie to wydmy jeszcze warte zobaczenia,a z wladka to blisko na polwysep helski.
loksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-25, 18:56   #727
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

niedaleko Mielna,w Dobrzycy sa piękne ogordy Hortulus
a co do Leby ,to oprócz wydm warto wybrać się do latarni Stilo i poźniej niedalko na dziką plażę z której widać wrak frachtowca duńskiego

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2010-05-25 o 19:11
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-30, 11:25   #728
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

A ja na takie spokojniejsze wakacje nad morzem polecę Świbno
Sama mieszkam w Gdańsku i ostatnio "odkryłam" tą miejscowość
Miejsce w którym Wisła wpada do Morza widok po prostu niesamowity! Bardzo fajna plaża i Las. Blisko do Wyspy Sobieszewskiej.
Stary 2010-05-31, 08:41   #729
laponka
Raczkowanie

Ja za miesaiąc jadę do Karwi, niedaleko Jastrzebiej Góry. Uważam że miejscowosć ma swój klimat i turystycznie położona jest w bardzo ciekawym miejscu. Jeżdżę tam co roku i zawsze mam coś nowego do obejrzenia.
laponka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-31, 10:31   #730
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
A ja na takie spokojniejsze wakacje nad morzem polecę Świbno
Sama mieszkam w Gdańsku i ostatnio "odkryłam" tą miejscowość
Miejsce w którym Wisła wpada do Morza widok po prostu niesamowity! Bardzo fajna plaża i Las. Blisko do Wyspy Sobieszewskiej.
Bywaliśmy tam z TŻ, jak i na samej Wyspie Sobieszewskiej! Ale ponieważ latem najczęściej bywamy na Mierzei Wiślanej, częściej oglądamy Wisłę wpadająca do morza od strony Mikoszewa. I bursztynów dużo, bo przy ujściu Wisły do morza woda wyrzuca na brzeg dużo takich czarnych "śmieci" (patyki, glony itp.) i w tych śmieciach właśnie są bursztyny. Ludzie urządzają tam regularne połowy, zaopatrzeni w wiaderka i grabki.

Raz wybraliśmy się a rowerową wycieczkę z Kątów Rybackich na drugi brzeg Wisły(promem), na Wyspę Sobieszewską. Było super, widoki niezapomniane, odwiedziliśmy nasza ulubioną tawernę w lesie niedaleko plaży, tylko zasiedzieliśmy się i ledwo zdążyliśmy na prom. Wracaliśmy po ciemku. Ale w tym roku też jedziemy do Kątów i też pewnie wypuścimy się rowerami na drug brzeg Wisły
Stary 2010-05-31, 10:47   #731
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Od strony Mikoszewa na końcu tego takiego cypla wchodzącego już w morze jest takie fajne samotne drzewko Super to wygląda

Co do bursztynów to fakt przedwczoraj też udało nam się zebrać trochę bursztynów. Mała rzecz a cieszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 23:00   #732
niunia_05
Raczkowanie

GG do niunia_05

Ja byłam już w każdej miejscowości nad Bałtykiem przez 20lat ale najbardziej podoba mi sie w Niechorzu i w tym roku zamierzamy się również tam wybrać z chłopakiem
niunia_05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 16:28   #733
masija
Zakorzenienie

Cześć
Wybieram się z TŻ'tem do Gdańska. Planujemy mieszkać w akademiku Uczelni Medycznej. I tu pierwsze pytanie do Was: czy macie jakieś opinie nt.akademika? Sami jesteśmy studentami i nie chcemy płacić wysokiej kasy za nocleg a nie potrzebujemy luksusów.
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek inf. nt. tego aka.

I jeśli wiecie to czy możecie mi powiedzieć, jak najlepiej dojechać stamtąd nad morze i gdzie?
masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 13:26   #734
linaya
astro-loszka

My z TŻ parę razy stacjonowaliśmy w Trójmieście w akademikach, ale akurat nie UM. Byliśmy w akademiku Akademii Morskiej w Gdyni - warunki super, tylko do morza daleko(lokalizacja - przy Stoczni Gdyńskiej), no z zewnątrz nie za ciekawie - wysokie bloczyska z wielkiej płyty. Ale mieliśmy do dyspozycji taki apartament, coś w rodzaju kawalerki, z kuchnią i łazienką. Największym wzięciem, jesli chodzi o Gdynię, cieszy się akademik AM położony przy samym bulwarze ( i tym samym bliziutko morza), ale on ma największe obłożenie w sezonie, trzeba jakoś dużo wczesniej rezerwować miejsca.

Jeśli chodzi o Gdańsk, to przez ostatnich kilka lat stacjonowaliśmy w pokojach gościnnych przy Wydziale Psychologii UG. W ciągu roku były one przeznaczone dla wykładowców i pracowników naukowych, zamiejscowych, ale w okresie wakacji czy wszelkich "długich weekendów" można było tam spokojnie korzystać z noclegów. Warunki świetne, ceny przystępne, lokalizacja - Gdańsk Jelitkowo, niedaleko deptaka (często chodziliśmy sobie stamtąd do Sopotu na piechotę na spacerek). Tylko, że mieli to w ostatnim czasie zlikwidować, a szkoda, bo to była świetna baza wypadowa.

Nasz kolega korzystał z noclegu w akademiku Politechniki Gdańskiej, w Gdańsku-Wrzeszczu, i też sobie chwalił.
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii nt. noclegów w akademikach i domach studenckich w Trójmieście.
Stary 2010-06-07, 21:13   #735
izydorek
Raczkowanie

gaga87 podbijam Twoją prośbę też jestem ciekawa, gdzie Hedonistka we Władysławowie znalazła takie tani nocleg jeśli to oczywiście nie problem jakieś namiary by się przydały chcemy wybrać się też w tym roku na wczasy, w zeszłym roku byliśmy w Łebie i było naprawdę cudownie byliśmy z naszym 4-miesięcznym synkiem i żaden hałas nam nie dokuczał, ale trzeba wziąć pod uwagę to, że byliśmy na początku września. Teraz zastanawiamy się nad Władysławowem, żeby było troszkę odmiany. A wracając do Łeby - to przepiękne miasto, ale podejrzewam, że nie na przełomie lipca i sierpnia, kiedy jest tam oblężenie turystów. My mieliśmy doczynienia tylko z emerytami ale jak ktoś zna jeszcze jakieś miejsce gdzie można wziąć ze sobą małe dziecko (teraz już roczne), to będę wdzięczna, tym bardziej, jeśli macie jakieś konkretne namiary pozdrawiam
izydorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 17:51   #736
bubamara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laponka Pokaż wiadomość
Ja za miesaiąc jadę do Karwi, niedaleko Jastrzebiej Góry. Uważam że miejscowosć ma swój klimat i turystycznie położona jest w bardzo ciekawym miejscu. Jeżdżę tam co roku i zawsze mam coś nowego do obejrzenia.
Laponka, a mozesz mi polecic jakies fajne noclegi??
Bede strasznie wdzieczna. Wybieram sie w lipcu z mama i corka taki babski wypad i kompletnie nie wiem gdzie najlepiej jest sie zatrzymac w Karwi. Interesuja mnie noclegi ewentualnie ze sniadaniem, nie za daleko od morza, no nie wiem... Na pewno znasz tam kazdy kat, a ja bede wdzieczna za rady. Szukam czegos zeby bylo komfortowo z dzieciaczkiem sie ulokowac. Pozdr
bubamara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-10, 21:07   #737
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Ostatnie kilka lat spędziłam nad Bałtykiem-Kołobrzeg, Krynica Morska, Dźwirzyno, w zeszłym roku Międzyzdroje a w tym jedziemy do Rewala.
Najbardziej spodobały mi się Międzyzdroje zwłaszcza dzika bezludna plaża przy Wolińskim Parku Narodowym.
Zobaczymy co nas czeka w Rewalu

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 09:02   #738
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
My z TŻ parę razy stacjonowaliśmy w Trójmieście w akademikach, ale akurat nie UM. Byliśmy w akademiku Akademii Morskiej w Gdyni - warunki super, tylko do morza daleko(lokalizacja - przy Stoczni Gdyńskiej), no z zewnątrz nie za ciekawie - wysokie bloczyska z wielkiej płyty. Ale mieliśmy do dyspozycji taki apartament, coś w rodzaju kawalerki, z kuchnią i łazienką. Największym wzięciem, jesli chodzi o Gdynię, cieszy się akademik AM położony przy samym bulwarze ( i tym samym bliziutko morza), ale on ma największe obłożenie w sezonie, trzeba jakoś dużo wczesniej rezerwować miejsca.

Jeśli chodzi o Gdańsk, to przez ostatnich kilka lat stacjonowaliśmy w pokojach gościnnych przy Wydziale Psychologii UG. W ciągu roku były one przeznaczone dla wykładowców i pracowników naukowych, zamiejscowych, ale w okresie wakacji czy wszelkich "długich weekendów" można było tam spokojnie korzystać z noclegów. Warunki świetne, ceny przystępne, lokalizacja - Gdańsk Jelitkowo, niedaleko deptaka (często chodziliśmy sobie stamtąd do Sopotu na piechotę na spacerek). Tylko, że mieli to w ostatnim czasie zlikwidować, a szkoda, bo to była świetna baza wypadowa.

Nasz kolega korzystał z noclegu w akademiku Politechniki Gdańskiej, w Gdańsku-Wrzeszczu, i też sobie chwalił.
Jestem bardzo ciekawa waszych opinii nt. noclegów w akademikach i domach studenckich w Trójmieście.
Dziękuję za obszerną odpowiedź
Napisałam maila odnośnie aka na Politechnice, to kobieta mi powiedziała: 80 zł za dobę! Zapytałam się jej jeszcze raz, czy aby na pewno(?) po czym otrzymałam tą samą odpowiedź..
Przecież to się w głowie nie mieści.. Za taką cenę to my możemy iść do hotelu..
masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 10:40   #739
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bubamara Pokaż wiadomość
Laponka, a mozesz mi polecic jakies fajne noclegi??
Bede strasznie wdzieczna. Wybieram sie w lipcu z mama i corka taki babski wypad i kompletnie nie wiem gdzie najlepiej jest sie zatrzymac w Karwi. Interesuja mnie noclegi ewentualnie ze sniadaniem, nie za daleko od morza, no nie wiem... Na pewno znasz tam kazdy kat, a ja bede wdzieczna za rady. Szukam czegos zeby bylo komfortowo z dzieciaczkiem sie ulokowac. Pozdr
Byłam w Karwii 3 razy, z czego raz w dzieciństwie więc się nie liczy, i polecam szukać kwater przez Internet. Zawsze sprawdzam na zumi jak daleko dana ulica jest od plaży i tym się kieruję. W całym miasteczku jest bardzo dużo ośrodków i z większości będziesz mieć naprawdę blisko do plaży.

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 11:58   #740
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izydorek Pokaż wiadomość
gaga87 podbijam Twoją prośbę też jestem ciekawa, gdzie Hedonistka we Władysławowie znalazła takie tani nocleg jeśli to oczywiście nie problem jakieś namiary by się przydały chcemy wybrać się też w tym roku na wczasy, w zeszłym roku byliśmy w Łebie i było naprawdę cudownie byliśmy z naszym 4-miesięcznym synkiem i żaden hałas nam nie dokuczał, ale trzeba wziąć pod uwagę to, że byliśmy na początku września. Teraz zastanawiamy się nad Władysławowem, żeby było troszkę odmiany. A wracając do Łeby - to przepiękne miasto, ale podejrzewam, że nie na przełomie lipca i sierpnia, kiedy jest tam oblężenie turystów. My mieliśmy doczynienia tylko z emerytami ale jak ktoś zna jeszcze jakieś miejsce gdzie można wziąć ze sobą małe dziecko (teraz już roczne), to będę wdzięczna, tym bardziej, jeśli macie jakieś konkretne namiary pozdrawiam
Oj tak, w wakacje jest turystów jak mrówków
Wiem co mówię, bo już 3 raz jedziemy w okresie wakacyjnym do Łeby, ale nas to jakoś nie odstrasza. No i w tym roku jedziemy w 7 osób, w tym właśnie z 4 miesięcznym maluszkiem

Co prawda maluszek nie mój, ale zapytam z ciekawości - jak Wasz znosił nadmorski wypad? We wrześniu pewnie pogoda już mniej dokuczliwa była?

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-12, 16:20   #741
Aranjani
Rozeznanie

Hej, dziewczyny. Można to wrzucic gdzies linka do swojej agroturystyki nad morzem? Czy trzeba mikroreklamę wykupić? Wiecie może?
Stary 2010-06-12, 18:09   #742
Westalka
Zakorzenienie

Trzeba wykupić.

tutaj o mikroreklamie: https://wizaz.pl/mikroreklama/

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-13, 07:55   #743
oonaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Balba_ Pokaż wiadomość
W Łebie byłam jako mała dziewczynka, więc nie pamiętam Mielno .. nie byłam ale bardzo chciałam, a w tym roku Wladysławowo
już załatwione, tylko problem z transportem - pociąg boje sie, że będzie "przeludnienie"
oonaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 09:26   #744
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Dziękuję za obszerną odpowiedź
Napisałam maila odnośnie aka na Politechnice, to kobieta mi powiedziała: 80 zł za dobę! Zapytałam się jej jeszcze raz, czy aby na pewno(?) po czym otrzymałam tą samą odpowiedź..
Przecież to się w głowie nie mieści.. Za taką cenę to my możemy iść do hotelu..
80 zł, ale od osoby, czy za pokój? Bo jeśli za pokój 2-osobowy, to jest nieźle.
My w Jelitkowie (Wydział Psychologii UG) płaciliśmy 60 zł/os., (2 osobowy pokój z łazienką) w AM w Gdyni chyba 70zł/os., ale mieliśmy do dyspozycji cały apartament. Nasz kolega w aka Polibudy chyba płacił ok. 70zł, ale to było kilka lat temu, więc do tej pory ceny mogły wzrosnąć.
Teraz zwykle zatrzymujemy się u koleżanki w Gdyni, lub w pensjonaciku na Wzgórzu Św. Maksymiliana - do morza blisko i ceny 50-70 zł/os. Ale tęsknie za akademikami, szkoda, że Jelitkowo już nie funkcjonuje
Stary 2010-06-14, 21:26   #745
Kiniolek91
Raczkowanie

Oj dziewczyny... Weszłam sobie z nudów na ten wątek i zachciało mi się jechac nad morze... =/ Generalnie to w tym roku zaplanowaliśmy z TŻ jechać do Zakopanego, bo naczytałam się, że pogoda w te wakacje ma nie rozpieszczać... Ale teraz obudziła sie we mnie moja leniwa strona osobowości i sobie przypomniałam zeszłoroczne wakacje w Łebie - polecam to miejsce. Piękny port, mnóstwo knajpek, dyskotek, bary na plazy, wydmy, a nawet kino =) ... Napiszcie dziewczyny czy znacie jakies dobre noclgegi w łebie? Bo my TŻ zatrzymaliśmy sie w penjonacie w samym porcie w zasadzie, ale pokoje trochę rózniły się od tych na zdjęciach - nie, żeby było mega źle, ale śniadanka były pyszne.Interesuje mnie pokój z tv, łazienką, za 50/60 zł za osobę - macie coś do polecenia?

Kiedy w ogóle wybieracie się na wakacje nad morzem? Bo ja planuje swój wypoczynke na połowę sierpnia... Wiecie może jaką zpowiadaja pogodę na lato? Bo w internecie wszędzie piszą co innego =(

Pozdrawiam =)

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-14, 23:44   #746
goszta
Raczkowanie

Szukam towarzyszki na wypad w sierpniu na parę dni nad morze, jakieś chętne? Jak najmniejszym kosztem - namiot, stop itp. Ewentualnie pociąg z Warszawy bo jest za 16 zł chyba
Piszcie najlepiej na gadu3467100, ewentualnie prywatne.
goszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 12:32   #747
Tamt
Zadomowienie

Nie chce zakladac nowego watku wiec zapytam was tutaj.Jade w tym roku z moim Tz do kolobrzegu bo jego znajomi maja tam mieszkanie i w zwiazku z tym co byscie radzily tam zobaczyc?Ja zawsze jezdzilam do sopotu i jestem sceptycznie nastawiona do kolobrzgu wiec moze polecicie jakies fajne miejsca
Tamt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 13:43   #748
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiniolek91 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny... Weszłam sobie z nudów na ten wątek i zachciało mi się jechac nad morze... =/ Generalnie to w tym roku zaplanowaliśmy z TŻ jechać do Zakopanego, bo naczytałam się, że pogoda w te wakacje ma nie rozpieszczać... Ale teraz obudziła sie we mnie moja leniwa strona osobowości i sobie przypomniałam zeszłoroczne wakacje w Łebie - polecam to miejsce. Piękny port, mnóstwo knajpek, dyskotek, bary na plazy, wydmy, a nawet kino =) ... Napiszcie dziewczyny czy znacie jakies dobre noclgegi w łebie? Bo my TŻ zatrzymaliśmy sie w penjonacie w samym porcie w zasadzie, ale pokoje trochę rózniły się od tych na zdjęciach - nie, żeby było mega źle, ale śniadanka były pyszne.Interesuje mnie pokój z tv, łazienką, za 50/60 zł za osobę - macie coś do polecenia?

Kiedy w ogóle wybieracie się na wakacje nad morzem? Bo ja planuje swój wypoczynke na połowę sierpnia... Wiecie może jaką zpowiadaja pogodę na lato? Bo w internecie wszędzie piszą co innego =(

Pozdrawiam =)
zaraz pójdzie do Ciebie PW

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-18, 21:25   #749
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
zaraz pójdzie do Ciebie PW
Dziekuję uprzejmie =) już przeczytałam wiadomość =)

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 15:47   #750
laponka
Raczkowanie

Kilka razy byłam w Karwi w domu Oskar. Byłam bardzo zadowolona. Zdecydowanie jest czysto i pokoje przestronne. Polecam.

http://www.oskar.wczasowicz.pl/

Później w zwiazku z tym, że mam psa, musiałam zmienić lokal i wybrałam przez net to:

http://www.izba.afr2.pl/helena.htm

Małe pokoje (przynajmniej ja na takie trafiłam. Poza tym straszny zgiełk od rana (piekarnia na przeciwko) do óźnej nocy (tuż przy wejsciu na plażę). Ja nie polecam.
A w tym roku mamy zaklepany pokój w "Izba u Jędrusia" No mam nadzieję że będzie fajnie.
laponka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości