|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Lubię bardzo, jak ni z tego, ni z owego przestają się do mnie odzywać ludzie. Zawsze poprawia mi to humor.
|
|
|
|
#722 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - kto tym razem?
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
A, kolega. Spokojnie, jestem już przyzwyczajona
.
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam sobie zrobić wszystkie testy, ale pani w labie ma to gdzieś i mam teraz sama studiować ![]() Conff - może śpi
|
|
|
|
|
#725 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - może mu kobieta dała i to ukróciło smycz
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie martw się, też mi się wydaje, że On Ci już dawno dupy nie truł i po prostu musiał znaleźć powód, żeby zadzwonić. Nie twierdze, że nic mu nie jest, ale powinien pomyśleć, że z jakiej racji Ty też masz coś mieć, skoro już tyle czasu razem nie jesteście. Miał po Tobie niejedną partnerkę, więc nie widzę zasadności tego telefonu do Ciebie. Można się zarazić, niekoniecznie podczas stosunku, chociaż to podobno rzadkie, ale jakieś tam prawdopodobieństwo jest. W każdym razie, mam nadzieję, ze ten stes jest niepotrzebny i po prostu Twój eks, złapał coś po rozstaniu.EDIT: A tak w ogóle, to od razu widać, że wolne się skończyło, bo dużo nowych postów
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2012-05-09 o 20:29 |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie nie rozumiem dlaczego on twierdzi, że to akurat podczas naszego związku, skoro minęło już ponad 7 miesięcy. Może z tą drugą się nie bzykał? Nie wiem
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Ja chcę ślub!!!
Zawsze wyskoczę nie w temacie ale dziś mam taki tęskniący dzień, właściwie tydzień... Fubi, może ona zrobiła sobie test i nie wyszło nic, wtedy uderzył do Ciebie... W każdym razie współczuję sytuacji... |
|
|
|
#729 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Ja w sobotę byłam i śmiać mi się chciało, tak się cieszyłam ze szczęścia młodej pary
. Przez ten weekend długi zakochałam się w moim misiaku po raz kolejny i mocniej!!! |
|
|
|
#732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niee, nie w tym rzecz, to po prostu bardzo specyficzny kolega... No i nie odzywa się mi w twarz, więc wiesz .Może U mnie było ok . Żadnych negatywnych reakcji.W ogóle to wracając sobie dzisiaj rowerkiem stwierdziłam, że co prawda absolutnie, ale to absolutnie nic mi nie wychodzi z facetami, ale tak na dobrą sprawę to jestem całkiem szczęśliwa. Jest fajnie. Przydałoby się tylko wydłużyć dobę . Jak to mawia moja Mama, szczęście to nie jest coś wielkiego i szumnego, tylko umiejętność cieszenia się najmniejszymi pierdołami. I chyba się z nią zgadzam, bo inaczej bym się nie cieszyła jak głupek z przejażdżki rowerem przez całe miasto .I nawet chyba już do końca mi przeszedł Niedoszły. Fajnie byłoby, jakby wyjechał gdzieś na koniec świata i jakbym go już nigdy nie miała możliwości zobaczyć, aaaale i tak da się przeżyć .
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
A jakby Ci wyznał miłość, odpowiedziałbyś tym samym?
Cytat:
Cieszę się, że Ci przeszło.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-05-09 o 22:19 |
|
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Tak nam wyszło z rozmowy.
Jaką on sprowokował, a ja nie wiem, czy mi zależy, bo postanowiłam sie zasznurowac i nic nie czuć.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-05-09 o 22:44 |
|
|
|
#736 |
|
Nie depcze krokusów
|
A jemu zależy?
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapytałam, ale ma doła po wieczorze kawalerskim kumpla.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie sądzę, nawet z jego nasraniem w głowie raczej człowiek nie wpada na pomysł chwalenia się takimi chorobami. Zresztą odczytywał mi z tych wyników jaki rodzaj testu itd, bo nie mogłam (i dalej nie mogę) tego ogarnąć a on się na takich rzeczach nie zna, zresztą zaczął mi tłumaczyć na czym to polega, bo myślał, że nie słyszałam o tej chorobie wcześniej. Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-05-10 o 00:06 |
|||
|
|
|
#739 |
|
Nie depcze krokusów
|
Okropna jestem, ale dobrze mu tak.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Okropna jesteś.
![]() Tylko powiedział, że on wie czego chce, ale ja sie muszę określić sama, czego chcę, bez oglądania sie na niego, jak chcę, żeby wyglądała nasza relacja.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-05-10 o 01:00 |
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw obrazek na dziś
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-05-10 o 02:41 |
|
|
|
|
#743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, jeśli nikt nie okaże się być świnią, będę miała pracę od czerwca. Trzymajcie kciuki. (jak znam życie, to będzie inaczej, tj. pewne osoby będą świniami; dlatego trzymajcie też kciuki, żeby zdanie "brzydkich ludzi" się nie liczyło )Kurde, tyle chciałabym Wam poodpisywać, a nie mam jak :/ Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2012-05-10 o 07:11 |
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Królowo trzymam kciuki
|
|
|
|
#745 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#746 | |||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Od zawsze, pamiętaj że ja też jestem z takiego a nie innego środowiska. To się rzuca na głowę, bez względu na to, jak wyzwolony człowiek stara się być.
Cytat:
Cytat:
![]() Lol, swój? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie. Generalnie chłop jest bezczelny, tyle czasu rzucał hasła o swoim braku zaangażowania, a teraz raptem mu się spieszy? Oj, dostałby ode mnie piękne kazanie. Ta, od kiedy? Od momentu, kiedy się zorientował, że wszyscy jego kumple są już ustabilizowani uczuciowo i związkowo? Pfffffffffffffffffff. O kant dupy potłuc wnioski oparte na czymś takim. Trzymamy kciuki i czekamy żebyś miała jak poodpisywać
|
|
|
#747 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ty, to jak planujesz się uczyć? Bo ja już się zastanawiam... Na razie się uczę, ale powiem Ci, że bez fajerwerków... Przebrnęłam przez ustrój, KRO i KC (a i to nie całe...).
|
||
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiem na 100%, że nie ściemnia, widziałam wynik.
![]() Cytat:
![]() elve - już sobie poradziłam, kazałam mu, żeby wysłał mi ten wynik i wiem jakie to testy. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-05-10 o 23:45 |
||
|
|
|
#749 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - okropna jestem, ale dobrze mu tak.
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Mój brat wrócił do swojej byłej, gdy wreszcie przestała się odzywać. Spotkali się przypadkiem na mieście, pogadali i tak już zostało. Jakie to typowe
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skosiłam dzisiaj tyle trawy, że mi pęcherze na dłoniach wyskoczyły od pchania kosiarki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

.

i po prostu Twój eks, złapał coś po rozstaniu.

Ale ślubu nie chce 

.

. Ty, to jak planujesz się uczyć? Bo ja już się zastanawiam... Na razie się uczę, ale powiem Ci, że bez fajerwerków... Przebrnęłam przez ustrój, KRO i KC (a i to nie całe...).