![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteryjki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WOŚP
Niepotrzebnie się martwiłaś, wszystko wyszło bardzo ładnie: Ty, charms i cały kolaż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
kurcze no nie zdążę, no nie dam rady się dziś wyrwać na pocztę, Mari już zamawiam na jutro kuriera i kurierem do Ciebie wyślę mojego charmsika, przepraszam, przepraszam, nie bij plisssssss
![]()
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
dziewuszki, ja nie bardzo na bieżąco jestem ,zwłaszcza że mój komp pada i grzecznościowo korzystam - na jaki adres mam wysyłać charmsy i jakiej wielkości te kolaże?
już wszystko znalazłam. Edytowane przez iwona sikorska Czas edycji: 2012-12-19 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o kolażach: KLIK
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
no to chociaż kolaż zrobiłam... ech.... wysłałam na maila WOŚP-owego z zapytaniem czy może być....
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
moje serduszko numer dwa i baza do czarno białej bransy
![]() regulowana na około 14-15, 16-17 i 18-19cm ![]()
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
A to moje charmsy:
1) z cytrynem 2) z granatem 3) z peridotem. Prośbę o kolaże już wysłałam na maila wośpowego, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
Nigdzie nie mogłam doszukać się informacji co zrobić w przypadku wysyłki więcej jak jednej osoby charmsów w jednej kopercie. Wysłałam swoje dwa charmsy razem z charmsem Letike (na kopercie napisałam do których trzech bransoletek)
![]() |
#729 |
Rozeznanie
|
oto i moje kolaże, pyszczkowe zdjęcia mocno przycięte, mam nadzieję że to wystarczy - widać oko, albo jego kawałek... niestety robił je mój TŻ i na szybko, żeby przesyłka jeszcze dziś wyszła, więc obrabiałam dopiero teraz i nie mam możliwości poprawienia fot, mam nadzieję, że jest ok...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
no właśnie na zdjęciach jest tyle twarzy ile widać na kolażu, foty robione na szybko niestety, a teraz nawet nie mam możliwości poprawić, zdjęcia mogę wysłąć jak coś, widać przynajmniej na nich rękę, która trzyma serduszko
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
Dla tych co maja serduszka w nr 10 a nie zagladaja na fb
![]() ![]() Iwonka - jak dorobisz zdjecia samej siebie (najlepiej tez na takim bialym tle, tak do pasa na przyklad), to da sie je polaczyc z ta dlonia trzymajaca serduszko ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-12-20 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Wrzucam jeszcze fotki karteczek z podziękowaniami. Scrapowanie to jednak zupełnie nie moja działka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Ło matko z córką! A ja tylko malutki bilecik zrobiłam! A Ty tu kartkami ozdobnymi dajesz! Super są
![]()
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
Jestem tępa i nie potrafię robić zdjęć przy sztucznym świetle ani kolaży ;(
Jedyne, które jako tako mi wyszły to te z karteczkami, zdjęcia samych charmsów to porażka... a zdjęcia z ryjkiem jeszcze gorsze. Jedynymi widocznymi elementami są na nich moje pryszcze ![]() Będę bardzo wdzięczna za odpuszczenie mi pokazywania twarzy, bo to tylko odstraszy licytujących (zarówno moja facjata jak i jakość zdjęć...). Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-12-20 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Eilo, ja Cię widziałam na żywo i dobrze wiem, żeś śliczna dziewczyna. Nie kombinuj tylko wrzucaj fotki z paszczą, a pryszcze się wyfotoszopuje
![]() ![]() ![]() A w ogóle to prześliczne te Twoje bileciki ![]()
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i śliczne karteczki dziewuszki porobiły - ja miałam tylko takie do kolczyków, które robiłam na zamówienie, więc przycięłam je żeby zmieściły się w pudełeczku z charmsem i skrobnęłam podziękowanie za udziała w aukcji, a z tyłu jest adres bloga, bardzo skromnie... Edytowane przez iwona sikorska Czas edycji: 2012-12-21 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już kompletnie pomijając kwestie urody (bo tu nie dojdziemy do porozumienia ![]() Rozmiary tragedii poznała już rododendron7, która wyszła z propozycją pomocy i wykonuje wręcz heroiczną pracę nad moimi pseudofotkami. Ewentualnie, jeśli się Szefowa zgodzi, to postaram się cyknąć same portretowe fotki (w lepszych warunkach i inym aparatem) i zrobi się kolaże z tychże, zdjęć z karteczkami i zdjęć samych charmsów. Jestem mimo wszystko dobrej myśli, bo rododendron7 działa cuda! Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-12-21 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wpadam niniejszym jak po ogień powiedzieć tylko, że otrzymane do dziś przesyłki odznaczyłam w tabeli - link do tabeli jest w notce na blogu:
http://wospodkuchni.blogspot.com/201...owodzenia.html Zerknijcie sobie czy Wasza paczka doszła (Ewelinka - Twoja jest, nie martw się ![]() A jeśli nie wysyłaliście to hmmm... może lepiej się nie przyznawajcie ![]() Aukcje ruszają 30 grudnia i naprawdę nie ma wiele czasu na przygotowanie wszystkiego! ![]() Gosia Sowa i ktoś jeszcze, kto się nieopatrznie zgłosi Gosi do pomocy, będzie wieczorem pisać do wszystkich, od których paczki jeszcze nie doszły i którzy nie zgłosili, że wysłali, więc jeśli sami napiszecie co i jak, to im ujmiecie roboty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Dziewczyny, wklejam jeszcze tu wstępniak z wydarzenia na FB, bo może przydadzą się wszsytkie najwazniejsze linki w jednym miejscu ![]() ________________ Zapisy na wykonanie charmsa zostały wstępnie zakończone, a charmsy powoli spływają do Wiejskiego Centrum Dowodzenia ![]() Wędraś także wrócił już do domu (i jest piękny!) Do akcji można się już przyłączyć wyłącznie reklamując ją jak się da i trzymając kciuki za Marisellu, żeby zdążyła ze wszystkim do godziny zero, czyli późnego wieczoru dnia 30 grudnia, kiedy to aukcje zostaną wystawione ![]() PRZYDATNE LINKI: -> blog organizacyjny akcji (tu jest WSZYSTKO co trzeba wiedzieć): http://wospodkuchni.blogspot.com/ -> blog publiczny akcji: http://bizuteryjkidlawosp.blogspot.com/ -> Wymogi dotyczące zdjęć: http://wospodkuchni.blogspot.com/sea...l/Zdj%C4%99cia -> Osoby pomagające z kolażami: http://wospodkuchni.blogspot.com/201...armsowych.html (pod koniec posta) -> Tabelka z podziałem charmsów na bransoletki: https://docs.google.com/spreadsheet/...5SjBNYmc#gid=0 -> Tabelka, w której odznaczam otrzymywanie paczek: https://docs.google.com/spreadsheet/...hSkt5U3c#gid=0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
Cieszę się, że paczka doszła - w sumie kamień z serca
![]() W ostateczności gdybyś nie zdążyła wraz ze swoim sztabem ( ![]()
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Tak, pewno tak będzie w razie czego, ale stanę na rzęsach, żeby zdążyć, bo wiadomo, że im dłużej będą aukcje trwały, tym lepiej
![]() Poza tym już wszędzie ogłaszam start 30go, więc byłoby miło dotrzymać słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta, kopiuję apel Olgi z FB
![]() Musimy się koniecznie sprężyć! ![]() ____________________od Olgi _________________________ ___ UWAGA! UWAGA! OGŁOSZENIE PARAFIALNE: W tabelce (kolumna H) oznaczone są kolaże, które dostałyśmy. https://docs.google.com/spreadsheet/...5SjBNYmc#gid=0 Jeśli ktoś wysyłał kolaż, a nie widzi oznaczenia przy swoim serduszku (bądź bazie), proszony jest o info ![]() ![]() POZOSTAŁE OSOBY proszone są o jak najszybsze dosyłanie zdjęć lub kolaży na adres: dla-wosp@gazeta.pl , bo na razie są ogromne braki... ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ogłoszeń ciąg dalszy ![]() ![]() _________________________ __________________ Drodzy moi charmsotwórcy, koniec odpoczynku od Mariselli-wośpo-mękoły ![]() Oto urwałam się ze Świąt u mamusi, żeby Was ten dodatkowy dzień podręczyć ![]() ![]() Lista jest tutaj: https://docs.google.com/spreadsheet/...hSkt5U3c#gid=0 Są tu spisane wszystkie osoby, które biorą udział w akcji i na podstawie tej listy będę niedługo uaktualniać niepełną listę na blogu akcji. Dlatego: a) jesli ktoś nie życzy sobie na liście uczestników na blogu wisieć z imienia i nazwiska albo nie zyczy sobie wisieć z pseudonimu b) jeśli ktoś nie życzy sobie aby pod jego imię, nazwisko i/lub nick został podlinkowany jego blog/strona c) życzy sobie, aby pod jego imię, nazwisko i/lub nick został podlinkowany jego blog/strona, ale adresu jego bloga/strony nie ma w tabeli d) ew. nie zyczy sobie w ogóle wisieć na liście uczestników niechaj napisze teraz albo zamilknie na wieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy zostanę podlinkowana - jest mi zupełnie obojętne. Oczywiście nie szperaj w czeluściach bloga, jeśli gdzieś mogłaś użyć mojego pseudo [jak znajdę, to sama zmienię], byle w miejscach "niezmienialnych" jak np aukcje w trakcie i po licytacji - nie pozostało na kres wieków ![]()
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-12-26 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Ja natomiast poproszę, by nie wymieniać mojego imienia i nazwiska
![]() Jeśli dodatkowo byłaby możliwość by użyć mojego alternatywnego pseudonimu (Morri), to będę bardzo wdzięczna. Zdecydowana większość moich znajomych bardziej kojarzy mnie jako Morri, ale na wizażu nick już był zajęty ![]() Za link do bloga będę wdzięczna, przyda mi się kop motywacyjny... P.S.: Gdyby zaszła taka potrzeba, to mogę jeszcze jakieś serducho machnąć za rudąAB. Jutro poszłoby PP. Mari, daj proszę znać, czy się przyda ![]() Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-12-26 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- A w ogóle - polecam Waszej uwadze kilka słów na temat cudnych baz ![]() http://bizuteryjkidlawosp.blogspot.c...-charmsow.html Pisała Kornelia, ja jej trochę namieszałam, skróciłam i dodałam fotę, mam nadzieję, że nie dostanę w facjatę za to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
Marii ja również wolałabym widnieć albo pod Agnes albo pod imieniem i nazwiskiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Wtajemniczenie
|
myślę, że nie będzie potrzeby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Ja poproszę o niewymienianie imienia i nazwiska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.