|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hmm mam nawilżacze na kaloryferach ehh no sama już nie wiem apetyt ma, pokasłuje ale jak uleje zawsze tak miała innych objawów brak tylko to kichanie jest .... ja nie ćwiczyłam czasu nie miałam wrrrr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak to bajkę? nie za wcześnie ??? u nas jak TV włączone to tak by nie patrzyła, głosy może słyszeć ale obrazu nie widzi z komputerem też tak się staramy .. ale pewnie nie dotrwamy do wskazanych 3 lat bez bajek ... ja mam na najniższym póki co
![]() |
#722 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Iwa, dzięki za ćwiczenia. A czy ja 7 tygodni po porodzie cc mogę już to ćwiczyć?? Chciałabym, chciała...
![]() Konczita, ja w sumie lubię malować, mam tylko wątpliwości co do swoich predyspozycji i zdolności. W tej szkole miałam również fryzjerstwo i tu już wiem, że jestem z tego noga. Tym bardziej, że najwięcej zajęć właśnie z fryzjerstwa opuściłam.. A w sumie szkoda, taki pakiet ładny byłby. Gda a jak to neurolog uzasadnił? Bo chciałabym mieć jakiś argument konkretny w ręku jak TŻ będzie chciał małego z tv oswajać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to moja praca dyplomowa, fryz tyż ![]() Przypomniałam sobie, że w dniu kiedy był ten egzamin miałam jeden jedyny dzień w ciąży z mdłościami i wymiotami, co chwilę latałam do kibelka postraszyć lwa. Ale paskudnie się czułam, a jeszcze wracałam autem 160km.. Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2012-12-01 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Poradziłam się znajomej pediatry - podałam Nasivin i gentamycyne do nosa i jeszcze powiększyłam dziurke w smoczku. Wszystko razem poskutkowało 75 ml w 15 minut. W nosie jeszcze troche gra ale jest o niebo lepiej
![]()
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u la laaaa no ten motylek boski a i cienie przechodzą ślicznie uzyskana paleta jest rewelejszyn ! zdolniacha .. uuu to egzamin zapamiętasz i ciążowo i stresowo ![]() kraven super że lepiej ja zobaczę jutro jak będzie z tym kichaniem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Konczi
![]() A co do ortopedy to u nas wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Lewek to prawdziwe dzieło sztuki
![]()
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, ja mam dziś jakiś gorszy dzień, ćwiczyłam 10 minut i mi kolana siadły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
Lewk cudo po prostu!!!!!!!!!
Ja byłam w 2letniej szkole fryzjerskiej- bo to lubie, nawet bardzo, ale przed ostatnim semestrem wyjechałam do Włoch.. i mój dyplom szlag jasny trafił.. no ale zawsze moge na te pół roku wrócić.. może za jakiś czas.. a i tak wszystkie najbliższe koleżanki na ślube i inne uroczystości czeszę ![]() a za chwilke wychodzimy z tżtem do baru ze znajomymi ![]() ![]()
#732 |
Rozeznanie
|
Witam sie wieczorową porą
![]() Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić ![]() Tak jak wspominałam, mieliśmy u siebie teściową, ma prawie 500 km do wnuka, widziała go drugi raz w zyciu i zakochała sie totalnie ![]() ![]() Ja dostałam pieniądze na prezent imieninowy i zakupiłam sobie płaszczyk w H&M ![]() ![]() Wczoraj Mały miał jeden z najgorszych ataków kolki, po długiej przerwie. Nie skutkowało nic, wył nieustannie 3 godziny - w ruch poszły rureczki windi, odeszły gazy, ale płakał dalej ![]() Mam nadzieję, że u naszych forumowych Maluchów wszystko ok, kolki i inne dolegliwości ich nie nękają. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | ||
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki nie było mnie parę dni bo TŻ przyjechał i muszę ogólnie nad pracą mgr siedzieć jeszcze trochę - przepraszam zatem za moją nieobecność
![]() ![]() p.s. dziękuję za namiar na maila ![]() musze się jeszcze pochwalić że wczoraj dałam małemu o 23:00 odciągnięte mleczko (znowu problem z laktacją, musiałam pobudzić laktatorem), wypił 80ml (a wypija tak między 90 a 120 max jednorazowo) i obudził się o 6:30 ![]() ![]() ![]() ![]() hehe rozbierane niee :p faktycznie tak napisałam że fajnie to zabrzmiało i się skojarzyło ale wiadomo jak się czasem cos na szybko pisze przy małym :p bez składu bez ładu ;] mogę też poprosić ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- kurcze jeszcze się tak zastanawiam, bo mój mały też kicha cały dzień ale nic mu z noska nie leci w sumie..i mam nadzieję że się nie przeziębił mi..ulewa mi też cały dzień i jak wspomniałam wyżej - przespał pierwszy raz całą noc. A ostatni raz jak ulał po karmieniu to normalnie na żółto :O czemu?? i to było świeże mleko jeszcze nie przerobione, a żółtych kropelek witaminowych mu nie dawałam jeszcze dzisiaj
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny, ale powiem Wam że technicznie to wcale nie jest takie trudne, trochę wskazówek i ćwiczeń i do opanowania. Dla mnie trudniejsze jest dopasowanie kolorów do osoby oraz kształtu makijażu tak żeby upiększyć a nie po prostu pomalować. Chciałabym jeszcze przejść kurs analizy kolorystycznej, a niestety choć wydaje się to być podstawową rzeczą w szkole mojej tego nie zaoferowali.
Sojka, to gratuluję, dla mnie włosy to masakra, choć chciałabym umieć stworzyć fajną fryzurkę, nawet sobie główkę do ćwiczeń kupiłam ale chyba ani razu nic na niej nie stworzyłam ![]() Afternoon strasznie mi przykro z powodu kolek, wyobrażam sobie tą bezsilność, oby się to więcej nie powtórzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje talentu!! cudo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że dziecko może mieć potem opóźniony rozwój poznawczy, duże problemy z koncentracją i problemy z zachowaniem, np. agresją. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() nie jestem w stanie nadrobić ![]() po łebkach aby "przeleciałam" Was ![]() u nas dziś śpiacy dzień był ![]() Lewek ale cudooo ![]() w tajemnicy wam powiem ![]() ![]() wogóle juz od paru dni wybieramy z Tż łóżeczko turystyczne i jakoś wybrać nie możemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecię śpi od ponad godziny i ja powinnam, bo dziś w nocy dał mi popalić - 6 razy wołał cyca
![]() ![]() Dobrej nocki! |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Na mailu zdjęcia z dziś wrzuciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Wtajemniczenie
|
widziałam, widziałam
![]() piękny Henio, a jakie ma wyraziste brewki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam się nocnie. Cały dzień był u nas teść. kurcze dostałam od niego złotą bransoletkę z 86r....Aż mnie zatkało. Póki co idę nadrabiać i szukam stroju kąpielowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie witam wieczorową pora jak zwykle ostatnio
![]() Widziałam zdjecia Anedh cudne Gda mam wrażenie ze na niektórych zdjęciach Twój słynie jest troszkę podobny do mojego ![]() Niegrzeczna wow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkie dzieciaczki piekne ![]() Tamlin gratulacje ![]() Lewek piękna praca ![]() Kasiam dzieki wielkie za link do projektora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
No i znowu wzdęcia.
A biszkoptów nie jadłam... Chyba to nie to jednak... |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
![]() me czekamy na pediatrę no jednak to kichanie zwiastowało choróbsko ehh zaraziłam moją perełeczke maleńką tak mi jej żal ... yhhh niegrzeczna śliczny makijaż!!! widziałam dzieciaczki na mailu ... no cudne wszystkie - Henio dostojny kawaler jest hyhy anash ale masz maleństwo kochane w domku ![]() ![]() ![]()
#748 |
Zakorzenienie
|
Hejka hej
![]() ![]() Mały sie przebudził godzine temu na cyca, pojadł i spi, a ja co?? Zamiast spać to fon i wizaż ![]() Ide spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Normalne, oczy zamkne to mały zaraz sie wierci i zaś cyc w ruch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
boze jakiego ja mam s*****la w domu!!! juz wyszykowana wychodze do szkoly,a on ze jak wyjde to on tez wychodzi i dzieci zostawia same! Wiec zostalam w domu.Wychodzi na to ze nie zalicze tego semestru przez h*ja!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.