|
|
#721 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mielone jest łatwiejsze w obsłudze, ale pewnie mniej skuteczne...Cytat:
![]() Mi też ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4030680 8]http://www.facebook.com/photo.php?fb...count=1&ref=nf Haha, ja to codziennie muszę zamiatać, bo szybko się kurz i piasek zbiera Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Kupiłam w sklepie E. Leclerc, za 49,99 zł, może masz u siebie ten sklep, sprawdź uwielbiam jasne spodnie, ciemnych nie trawię, mam tylko kilka par, czasem się przydają. Niestety rzeczywiście w sklepach są tylko ciemne, na allegro jest większy wybór...
|
|
|
#722 | ||
|
Lux Mundi
|
Czyli nie ma bata - wiosna przyszła
.Cytat:
.Cytat:
![]()
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha
![]() ![]() Nie ma za co ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Nie potrafię się zdecydować, jaki pędzel do brwi kupić : taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sh.html&next=1 , taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...85.html&next=1 , czy taki : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...1t.html&next=1 Jeśli ktoś umie mi pomóc, będę wdzięczna
|
|
#724 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie miałam pisać, że się skłaniam ku Hakuro
![]() w takim razie go kupię, dzięki ![]()
|
|
#726 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Daj później znać jak się sprawuje .
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4030680 8]http://www.facebook.com/photo.php?fb...count=1&ref=nf
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Czuję się przekonana Zaraz pogrzebię, gdzie te pędzelki mogę kupić i zamówię resztę rzeczy.
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4030680 8]http://www.facebook.com/photo.php?fb...count=1&ref=nf
O to ja dziś Wysprzątałam 3 szafy z ubraniami męża, swoje 3, w kibelku szafki od góry do dołu, a tam jest ich bardzo dużo, szafę z butami i płaszczami na przedpokoju zabudowaną od ziemi do sufitu też ogarnęłam, zrobiłam 2 prania, posprzątałam szafkę w kuchni ze słodyczami i napojami i nie pamiętam co jeszcze ale generalnie to ja od rana miałam się UCZYĆ! i wiecie co? przeczytałam 3 strony ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#731 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szampon beabydream niebieski dla dzieci ![]() siemie w ziarenkach potem i tak ładnie woda je zmywa a jeśli robie żel to zawsze po ugotowaniu odstawiam na chwilę i wtedy ziarenka opadają na dno a potem tylko przelewam żel obok do innego kubka mi też przez sitko to nie przechodzi ![]() a zdjęcie zaraz wrzucę albo jutro ![]() Cytat:
![]() a ja melduję całego Banisha kac mi już o 15.00 przeszedł byliśmy z TŻ na spacerze a wieczorem miałam się uczyć - jutro mam egzam ale stwierdziłam, że walka o piękna sylwetkę jest ważniejsza haha
|
|
#732 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Mam między innymi ten == > https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html. Kanula, na pierwszym roku podczas sesji wysprzątałam calusieńki strych u babci, u której wynajmowałam pokój .
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj doła....
moja uda są okropne.... z tego wszystkiego tylko 30 minut hula hop
|
#734 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, w sumie chyba jeszcze go nie miałam, po Sanosanie wypróbuję Nie wpadłam na to, że ziarenka opadają i żeby przelać do tej pory się z sitkiem szarpałam może spróbuję pić, a ile razy dziennie trzeba? Nie wiem, jak mi ten glutek przez gardło przejdzie Aaa, ile tego glutka mam wypić? Pół szklanki czy więcej?![]() Cytat:
jest fajny, ale kusi mnie ciągle coś innego, bo nie mam porównania ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Maadziulek91, doczytałam, jestem gapa, przecież napisałaś - szklanka 250 ml, pijesz połowę ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Skoro nikogo już nie ma, idę spać dobranoc
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-04-14 o 23:42 |
|||
|
|
|
#735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeśli nie chcesz miec glutka możesz 2 łyżeczki zalać 3/4 kubka i wtedy będzie mniej glutowate na początek możesz tak spróbować ja za pierwszym razem piłam w łazience bo miałam odruch wymiotny ![]() Dzień dobry wcinam owsinkę, przepijam zielona herbatką, zaraz lecę na uczelnie ![]() piękna pogoda !!
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poszłam na angielski, nie chciało mi się
![]() Trzymać kciuki bo mam dziś zaliczenie ćwiczeń i nie wiem czy umiem, bo nie wiem czego się spodziewać ![]() W ogóle to jak wrócę do domu na weekend majowy to zrobię domowe musli i mam nadzieję przeprosić się z jogurtem naturalnym Mam już dość kanapek na śniadanie, a nie chcę kupnego musli bo po pierwsze wychodzi drogo jakbym miała jeść codziennie i kusiłoby mnie zawsze z dodatkiem czekolady itd, a po drugie domowe lepsze![]() aaa i wczoraj biegałam i było super
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-15 o 09:12 |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, a w jaki sposób robisz domowe ? Nigdy takiego nie jadłam ![]() Trafiłaś na tego chłopaka?
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jeszcze nigdy nie robiłam, ale ostatnio koleżanka dałą mi spróbować takiego domowego i pyszne było![]() Nie trafiłam ![]() Cytat:
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-15 o 09:30 |
||
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Izzie, te z przepisu wyglądają super Trzeba się będzie szarpnąć na suszone owoce i orzechy
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-04-15 o 09:35 |
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam wczoraj hantle w empiku
Wspominałyście o matach do ćwiczeń możecie coś polecić? Wybrać najprostszą czy jednak zainwestować w droższą? Myślałam nad tą w załączniku (ok 50 zł) bo ma dodatkowo pasy ale myślałam, że maty są tańsze
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mata kosztowała mnie ok. 25 zł i w zasadzie to niby jest do jogi. Użytkuję ją ok. 2 lat aczkolwiek intensywniej używana była w ciągu ostatniego roku, szczególnie teraz. Mimo że była taka tania, to nie porobiły mi się w niej dziury, nie starła się (nie wiem czy takie rzeczy często się dzieją, ale próbuję opisać jej zalety ), jest wygodna Może rzeczywiście minus jest taki, że przy niektórych ćwiczeniach się przesuwa, np. gdy ręce są na podłodze, a nogami wykonuje się takie ruchy jakby się biegło. I może pod tym względem przydałyby się jakieś paski do jej przywiązania czy coś, ale mnie to jakoś nie przeszkadza, bo po prostu przenoszę się przy takich ćwiczeniach na podłogę Brak paska jest minusem przy transporcie maty, ale ja z nią nigdzie nie chodzę, bo wszelkie ćwiczenia wykonuję w domu ![]() Myślę, że 50zł to nie jest zła cena. Może po prostu jest jakaś grubsza i lepszej jakości niż moja, a w dodatku ma rączkę, tak że pewnie będzie wygodniejsza ![]() Tak patrzę teraz na stronę decathlona i nie ma tam maty o tej cenie. Możliwe, że trafiłam wtedy na jakąś promocję albo mieli inny produkt, nie pamiętam
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-04-15 o 10:04 |
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Madziulku
![]() a jak robisz maseczke na wlosy z siemienia lnianego??
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma decathlonu (szkoda bo widziałam, że sporo osób poleca ten sklep) ale może jeszcze pochodzę po sklepach i jak po dotyku poznam różnicę
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- A, niedawno Cię o to pytałam, ale albo nie zauważyłaś albo ja nie dopatrzyłam się odpowiedzi Jednocześnie biegasz i robisz Insanity?
|
|
|
|
|
#747 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ładna pogoda, ale ja będę tkwić w domu i się uczyć... Niestety. Cytat:
mielone piłam i mi smakowało bardzo, ale to nie to samo, takie z ziarenek jest na pewno bardziej skuteczne. Dzięki ![]() Cytat:
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
Insanity robię raz na jakiś czas dla wyrzeźbienia (uda zbyt mocno rozbudowały się więc odpuściłam codzienne treningi). Tylko absy robię częściej bo dobrze działają na brzuch. A bieganie to pasja od paru lat
|
|
|
|
|
#749 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Widzę, że na tapecie maty . Też przymierzam się do kupna, ale myślałam o takiej do 20/30 zł max .
|
|
|
#750 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio byłam czerwona jeszcze rano jak wstałam mimo, że biegałam dzień wcześniej wieczorem i już od 2 dni mam zakwasy na łydkach mimo, że miałam rozgrzewkę i rozciąganie lepiej narazie poćwiczyć w domu i wzmocnić kondycję wczoraj na przykład całego Banisha udało mi się zrobić i myślę, że to dobry sposób na pozbycie sie kilogramów ![]() Cytat:
ale trochę się ślizga i z jednej strony podstawiam stolik a z drugiej krzesło ale taka mata antyposlizgowa pewnie fajna sprawa ![]() Cytat:
mimo, że już półtora miesiąca łykam suplementy i pije siemie nic się nie poprawia na paznokciach obcinam tylko na krótko i modle się, żeby odrastały ładniejsze ![]() Cytat:
Cytat:
ja na początku jak mi się zrobił bardzo duży glut to brałam do buzi i popijałam szybko wodą lub sokiem, żeby rozpuścić w buzi jeszcze przed połknięciem i dało się przeżyć mielone ma takie same właściwości pod warunkiem, że mielisz sama bezpośrednio przed użyciem. Takie kupione w sklepie gotowe zmielone ponoć tracą właściwości ![]() Dziś mam egzam o 17.00 - trzymać kciuki ![]() a potem TŻ zabiega mnie do galeri i mamy kupić jakąś sukieneczke ładną, mam dwie komunie w maju, masakra
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

nie dość, że paznokcie mi się łamią jak nigdy! to jeszcze włosy mi lecą 

Do tego codziennie pije siemie od miesiąca, łykam cynk i wit A+E
mielone jest łatwiejsze w obsłudze, ale pewnie mniej skuteczne...
.

Jeśli ktoś umie mi pomóc, będę wdzięczna

.

? Nigdy takiego nie jadłam 

Trzeba się będzie szarpnąć na suszone owoce i orzechy
i już od 2 dni mam zakwasy na łydkach