|
|
#721 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Cieszę się, że trochę lepiej się poczułaś i teraz masz czarno na białym, że takie typy się nie zmieniają, dobrze, że się od niego uwolniłaś ![]() Cieszą mnie strasznie takie pozytywne posty tutaj Zwłaszcza jak czytałam twoje wypowiedzi zaraz po tym jak się rozstaliście i widziałam, że wtedy to się na tobie odbiło, ale fajnie, że na dobre w końcu ci wyszło to rozstanie ![]() Cytat:
Moim zdaniem dobrze zrobiłaś, że umówiłaś się ze znajomymi i nie zmienisz zdania, bo jaśnie pana nagle oświeciło, bo, uwaga, pewnie zauważył, że potrafisz sobie ułożyć życie bez niego
Edytowane przez Lemony Czas edycji: 2013-08-25 o 14:13 |
||
|
|
|
#722 | |
|
Zadomowienie
|
No i widzisz jak odżyłaś?
Najlepszego ![]() Cytat:
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego co najlepsze, i oby nastawienie Ci pozostało
|
|
|
|
#725 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() To za mało, żeby go przyjąć z powrotem. Moim zdaniem powinnaś choć parę miesięcy pomieszkać bez niego. Jeśli to taka wielka miłość, to poczeka. Wszystkiego dobrego! Cytat:
Nie odpisał, bo nie chciał. Może siedział wtedy z tamtą. To dupek, nie ma szacunku do Ciebie, nie zasługuje na Twoją przyjaźń. Cytat:
Gdyby od kłamstwa malały fiuty... Porzucenie kogoś fajnego jest diabelnie trudne, ludzie podejmują różne strategie. Twój chciał się rozstać ładnie i w przyjaźni, ale nie zastanowił się, jak ta przyjaźń po rozstaniu powinna wyglądać. Teraz jest w kropce, bo przecież rozstając się z Tobą chciał zminimalizować Twój udział w jego życiu, a określanie kogoś "przyjacielem" oznacza odgrywanie ważnej roli w bieżącym życiu. Nie wie, jak Ci powiedzieć, że nie chce się z Tobą spotykać, więc odpowiada enigmatycznie lub wcale. Skoro się z Tobą rozstał, to znaczy, że: - może Cię bardzo lubić, ale już Cię nie kocha, - nie chce spędzać z Tobą tyle czasu co wcześniej, - chce robić rzeczy, których nie mógł z Tobą, - czuje przesyt Tobą, niechęć do Ciebie, potrzebuje od Ciebie odpocząć. Dajesz się złapać na miłe słowa, ale to puste słowa. On Cię teraz nie chce i próbami odzyskania go tylko pogarszasz sytuację. Jeśli chcesz, by doszło do niego, co stracił, musi Cię faktycznie stracić. Rzuciłaś kiedyś kogoś zakochanego w Tobie? Jak rzuciłam chłopaka, na każdy jego błagalny sms reagowałam "znoooowu ooon, znowu blabla, niech sobie da siana..." Jak stał pod moimi drzwiami, to robiłam mu awantury. W końcu stałam się wobec niego chamska, ale zupełnie mu to nie przeszkadzało. Czułam do niego potworną niechęć. Naprawdę chcesz, by odbierając wiadomość od Ciebie robił zdegustowaną minę i przewracał oczami?
|
|
|
#726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że powoli się podnoszę W każdym bądź razie naprawdę tego chcę. Czas najwyższy zacząć żyć!
|
|||
|
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, wiem, ale nie mogę się z nim nie kochać
Trochę niedobrze. Jak mnie suszy, to biorę sobie chłopa i do dzieła
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego!
Cytat:
Dzisiaj jak jego dziewczyna była u niego w pokoju i ja przypadkiem spotkałam go w korytarzu, coś się mnie zapytał, staliśmy blisko siebie i w pewnym momencie objął mnie w pasie... Znieruchomiałam, a on sie tak znacząco uśmiechnął, jakby chciał mnie tym uśmiechem uwieść. Zapytałam sie, co robi i czy mam powiedzieć o tym jego dziewczynie. To sie zapytał, dalej z tym zawadiackim uśmiechem, że co on takiego robi. Wtedy mnie puścił. Ale jaki wniosek z tego? Dalej na mnie leci Ale nie dla psa kiełbasa. ![]() W ogóle perfidny jest, za ścianą jego aktualna, a on do byłej zarywa. Co za szczęście, że mi już żadnego numeru nie wywinie. |
|
|
|
|
#729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem jak mam to sobie już tłumaczyć po tym ślubie w jego rodzinie na który idzie z nią wiem,że to będzie już koniec...tęsknie za osobą,której już nie ma jest to irracjonalne żałuje,że go spotkałam wolałabym być sama przez ten czas do wczoraj myślałam,że za to zapłaci dzisiaj mogę śmiało powiedzieć Olvnia,że w to już nie wierze nie zapłaci za to co mi zrobił za te wszystkie krzywdy znowu się wymiga nie mogę nawet patrzeć w niebo na nic nie mogę on może beze mnie żyć szkoda,że ja tak nie umiem....![]() Ostatnio łapie często doły a powinno być już lepiej... Edytowane przez klaudia179654 Czas edycji: 2013-08-25 o 19:34 |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Ja juz prawie 3 tyg i nadal jest do kitu. Juz nie wiem czy w koncu bede szczesliwa
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I choć mnie bolało i boli, że on ma już nową, to teraz dostrzegłam pozytywy tej całej sytuacji. Coś chciało, żebym to widziała, bo tak upewniłam się, że moja decyzja była najlepszą, jaką mogłam podjąć i że on rzeczywiście się już nie zmieni. |
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
klaudia179654,musisz pogodzić się z tym,że każdy ma w życiu wybór-mój ex zmienił swój system wartości,wybrał karierę,elitarną szkołę i beztroskie imprezy zamiast mnie,warszawskie życie tak mu zawróciło w głowie,że kompletnie przestał mnie szanować.Twój też dokonał wyboru. My nie możemy zrobić z tym NIC.Choćbyśmy rwały sobie włosy z głowy,nic to nie da. Nikt nie mówi,że to jest łatwe,bo przecież po rozstaniu życie zmienia się o 180 stopni,każda para wypracowuje sobie własną "codzienność",z której brakiem po prostu trzeba się pogodzić i zacząć budować własną. To boli niewyobrażalnie,ale takie jest życie,ludzie się rozstają. Do walki o związek potrzeba chęci dwojga. Skoro ich nie ma przy nas-chęci nie mają.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
#734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę się z tego otrząsnąć myślałam,że jest lepiej ale od jakiegoś czasu nie... |
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wracam z nową torebką, biżuterią albo kosmetykiem Bo na doła, jeśli chodzi o mnie, najlepsze są zakupy.
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez klaudia179654 Czas edycji: 2013-08-25 o 20:48 |
||
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Ja nie chce jego. Chce nowA piekna milosc możliwośc rozpoczecia wszystkiego od nowa ale mam tylko samotnosc , samotnosc. We wcześniejszym wpisie sie pomyliłam nie minely 3 tyg tylko 3 miesiace.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
braknie mi słów i powiem Prawdę : jesteśmy stworzeni dla siebie ja dla siebie ty dla siebie odchodząc zawstydzona aż brzydka zrozum że naprawdę razem można się tylko rozstawać Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2013-08-25 o 21:44 |
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za dwa tyg też będą trzy miesiące i dziwię się, że ten czas takl szybko minął. jeszcze się od eksa całkiem nie uwolniłam, jest troszkę lepiej, jak na początku, ale też marzę już o jakiejś nowej, cudownej miłości, tylko jeszcze nie jestem na nią gotowe, na razie jej nie szukam.
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do dzisiaj mi nie odpisał... Po prawie 7 latach bycia razem nie zasługuje według niego na to żeby mi odpisać i to jeszcze w jego sprawie... Czuję się jak najgorsza a to nie ja tak się powinnam czuć
|
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Nie wiem do końca czy to wątek dla mnie ale szukam zrozumienia, wsparcia, pomocy. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zakończenia długoletniego związku (8lat) ale nie umiem tego zrobić Edytowane przez Lovelyyy Czas edycji: 2013-08-25 o 23:51 |
|
|
|
#745 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dlaczego uważasz, że źle zrobiłaś?
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Sama nie wiem. Po prostu mogło to się zakończyć 3 lata temu i byłoby prościej. Chociaż po naszym zejściu się wszystko układało się cudownie. Po czasie wszystko wróciły do normy(kłótnie). Teraz mieszkamy razem (wynajmujemy) i jakoś boję się zrobić krok.
|
|
|
|
#747 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Kłócicie się = nie dogadujecie się w każdym aspekcie wspólnego życia, macie inne wizje na przyszłość? Co jest nie tak? Czy nie czujesz, że to wypalenie, rutyna? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#749 |
|
BAN stały
|
A ja cały dzień spedzilam z przyjaciółka dzisiaj.Pilysmy sobie dobre winko,od dawna podobał nam sie ratownik,ja go poznałam on zagadal.Mówiłam mojej przyjaciółce,ze moze go sobie wziąsc.No i wzięła zostawiła mnie za zamkniętymi drzwiami a z nim sie bzykala,nie interesując sie kapletnie mna gdy ja prosiłam żeby odwiozla mnie do domu.I tak właśnie straciłam najlepsza kumpele z która od roku czasu sie przyjaznilam,przez faceta oczywiście.Nie dość,ze znała go krótko to jeszcze on okazał sie ważniejszy niż nasza przyjaźń.Zostałam sama smutne to
![]() Nigdy wiecej sie do niej nie odezwę. |
|
|
|
#750 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

O tym, że eks założył sobie kolejny profil na portalu randkowym dowiedziałam się z jego maila, bo znałam hasło, o czym nie wie. Wczoraj zajrzałam na jego skrzynkę (wiem, nie powinnam, nie zamierzam robić tego stale, bo raz, że to chamskie, dwa, to już nie mój interes, co u niego) ale zauważylam, że znowu założył konto na jakiejś stronie... Czyli jego nowej też na poważnie nie traktuje i ulżyło mi
Cieszę się, że trochę lepiej się poczułaś i teraz masz czarno na białym, że takie typy się nie zmieniają, dobrze, że się od niego uwolniłaś
Zwłaszcza jak czytałam twoje wypowiedzi zaraz po tym jak się rozstaliście i widziałam, że wtedy to się na tobie odbiło, ale fajnie, że na dobre w końcu ci wyszło to rozstanie
Moim zdaniem dobrze zrobiłaś, że umówiłaś się ze znajomymi i nie zmienisz zdania, bo jaśnie pana nagle oświeciło, bo, uwaga, pewnie zauważył, że potrafisz sobie ułożyć życie bez niego 

W każdym bądź razie naprawdę tego chcę. 

nie wiem jak mam to sobie już tłumaczyć po tym ślubie w jego rodzinie na który idzie z nią wiem,że to będzie już koniec...tęsknie za osobą,której już nie ma jest to irracjonalne żałuje,że go spotkałam wolałabym być sama przez ten czas