|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Kurteczkę (cienką przeciwdeszczową) mamy z jesieni, babcia kupiła w Cocodrilo rozm. 86 ale jakis wielki i niezdziwię się jak jeszcze na jesień ją ubierze
![]() Jedną kurteczkę lekkozimową mamy z promocji smyka za 40zl rękawki ma odpinane wiec jako kamizelke tez mona nosić a pewnie będzie jak w tamtym roku ze szybko wyskoczymy z kurtek w sweterek (z lidla podszyty polarem) bodziak, bluzeczka i sweterko-polarek ( w tym roku czerwony, w tamtym byl biały, w okolicach września w Lidlu są) i park jest nasz ![]() aaaa na jesien mieliśmy jeszcze kurteczkę lekka z Pepco świetna była (lepsza niz z Cocodrl. bo nie tak sztywna) - zdjecie z piaskownicy z wrzesniachyba niestety zamek się urwał po 4 miesiącach noszenia, no ale 25zł kosztowała i Wiki z niej juz wyrastałjeszcze zdjęcie mojego urwisa aktualnie wrzucę na chwile a co
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2014-03-15 o 20:57 |
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Hosenko Kacperek sliczny.
Alfa ale przystojniak z Wiktora. Gryzelda fajny ten warkoczyk. Moja siostra umie takie robic swojej corce. Ja sobie nie umiem zreszta ja sie nie czuje w warkoczu. Czarnulko Wiktoria to juz duza kobietka.
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorośleje- i chce więcej swobody ![]() przystojniak! kusi mnie na wiosnę piaskownica dla Kasi ale boję się, że albo piasek zje albo za chwilę rozniesie po całym ogrodzie ![]() Luna- zasnęłam usypiając Kasię więc wracam teraz do robótek ręcznych
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-03-15 o 22:19 |
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#725 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za tydzień. Co do bólu mnie też tak bolało nawet ze strachu przyspieszyłam wizytę bo tak się bałam. U Ciebie też będzie dobrze i kciuki za wtorkową wizytę.Cytat:
Cytat:
jeszcze zdjęcie mojego urwisa aktualnie wrzucę na chwile a co [/QUOTE]Kolejna gwiazdka
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj dostałam 38 gorączki i wróciłam wieczorem do domu.Z Domisiem został tż,mama dowiozła mu mm.Dziś już jest ok,nie mam gorączki więc koło 11:00 pojade do nich i chyba znowu ja zostane. Dziewczyny jaka mi się trafiła ☠☠☠☠☠☠☠nięta współlokatorka na sali Potem tżta przebiera małego a ta pi.zda okno otworzyła to ja wyburzyłam do niej że okno otwiera jak dziecko jej rozebrane to stwierdziła że nie zauważyła
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
OMG Iza to jakaś psycholka :O Nie możesz zmienić sali dla własnego spokoju psychicznego?
Alfa Wiktor przystojniak @ przyszła, dużo mi lepiej... |
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Wasze zdrówko.. Śliczny urwisek [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45602299]Perse tak, robiłam w salonie. Niestety nie mam takich umiejętności [/QUOTE]piękna fryzura Cytat:
przykro mi.... Hosenka Twój synuś przeslodki Dobrze że się odezwałaś Dzień dobry niedzielnie Zaraz będę szukać materiałów na allegro. Nabrałem ochoty na uszycie czegoś dla synka Wybacz Berbie że taki zgapiacz jestem Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A tak w ogóle to dzisiaj moja 100dniówka.... Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#729 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z płynów używam też (jak Anitka chyba) ziaję zielone butelki - oliwkowy płyn (bez zbędnej chemii - tzn.mydła, barwników i parabenów)Cytat:
![]() Cytat:
Perse Artus prześliczny Czarnula lasssski rosną ![]() Wika pokaż efekty ![]() Anitko - składam zażalenie - znów nie załapałam się na zdjęcia Cytat:
odzywaj się częściej - piękny synuś ![]() Iza - masakra jakaś !! ========================= ============= dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach nadrobiłam, ale nie łapię się w tych postach jak nie jestem na bieżąco... u mnie nie wiem co się dzieje
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-03-16 o 10:59 |
||||
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze po lebkach ale kiepska noc miałam, tz mi chrapal, wkurzyl mnie wczoraj strasznie i ciśnienie podniósł...
no i na dokładkę budzilam się co chwila, śniło mi się ze krew zobaczyłam przy sikaniu a o 5 tak mnie mdlilo ze musiałam do wc iść... Iza nosz co za baba głupia!! WspółcZuję, może popros o przeniesie? Zdjęć nie widZę a dziś chyba z kompa korzystać nie będę... Rena
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() Dziś taka paskudna pogoda i mam gorszy dzień. Jutro wracam już do pracy skończyło mi się l4 a nie chcę już przedłużać kiedyś i tak trzeba będzie wrócić tym bardziej że mój Mąż wylatuje za granicę poszukać pracy Z jednej strony się cieszę bo lepsze perspektywy ale tęsknota to najgorsze co może być ... Jutro rano idę na badania zrobię te p/c kardiolipidowe i myślałam też żeby zrobić komórki LE. Mam pietra Po stracie dzieciątka zaczęły sie też problemy z nadciśnieniem, jak byłam w ciąży to miałam je przez cały czas porównywalne teraz nadal jestem na dopegycie rano jak wstaję to mam około 170/110 potem w miarę się normuje do 140/100 a wieczorami dochodzi do 180/120 martwią mnie te skoki tym bardziej że biorę tabletki cały czas ![]() Kochane mam do Was pytanie jak to jest z @ po stracie ?? Bo byłam u dwóch gin i każdy mówił co innego. Jeden powiedział żeby # traktować jako @, a drugi u którego byłam tydzień po # powiedział że lada dzień będzie @ czekam i czekam i nic ...
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
Agatko jeśli Cię to pocieszy, to mój TŻ dzisiaj znowu wbił mi szpilę pod tytułem "Ja to się jeszcze muszę zastanowić nad tym ślubem", tylko dlatego, że jestem rozdrażniona i wredna... I sama zaczynam się zastanawiać, czy to jest na pewno dobry pomysł i czy mam brać ten ślub
![]() Szkrabeniek mój lekarz powiedział, że ok. 3-6 tygodni po poronieniu czeka się na @, u mnie dzisiaj mija równo miesiąc i dalej ani widu ani słychu, chociaż brzuch pobolewa i jajeczkowanie miałam ok. 2 tygodnie temu. Liczę, że do czwartku powinna się pojawić. |
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie się wczoraj śniło, że roniłam i takie wielkie skrzepy krwi leciały ze mnie
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Rena może i...w każdym bądź razie mdłości mam od rana i co chwilę musze coś jeść bo inaczej kiepsko jest....już się boję...
Gryzelda ah te chłopy Szkrabeniek po # powinna być @ 4-6 tyg!!!!
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
Agatko no chłopy chłopy
![]() Przyszedł, przytulił, przeprosił i powiedział, że nie ma żadnych wątpliwości, tylko mówi tak, jak go wkurzę
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Alfa ale Wiktor duży już. My też mamy kurtkę ze smyka z odpinanymi rękawami
![]() Iza masakra z tą dziewczyną. Nie dość że macie stres przez chorobę małego to jeszcze ona denerwuje
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
W tej chwili nie ma wolnych sal.Bede obserwować i prosić o przeniesienie.Jak jechałam do szpitala to tż mi dzwoni że znowu wyjechała na niego z gębą że rozmawia na sali przez telefon
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Iza mam nadzieję ze szybciej do domu wyjdziecie niż salę zmienicie!
Gryzelda dobrze ze już sobie wyjsniliscie!
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale Przystojniak ![]() rena, nic nadzwyczajnego pokażę, jak mąż pojedzie i jego bałaganik poskładam
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Brawo dla męża . To ogromna wygoda szperać w sieci na leżąco. Zakupy dla dziecka się same nie zrobią, wizaż się sam nie przeczyta, a leżeć trzeba, więc to idealne rozwiązanie.Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599973]Moja fryzura w oryginale będzie wyglądać tak jak na tej fotce pierwszej, a dzisiaj próbowałyśmy tylko warkocza, żeby właśnie zobaczyć, czy nie trzeba zagęszczać włosów, bo mam dość cienkie Po 20 maja będę miała przymiarkę sukni i welonu i wtedy już będziemy czesać tak, jak ma być na wesele [/QUOTE]Cuuudny warkosz. Fryzurka lekka, dziewczęca i romantyczna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zerknęlam na pierwaszą stronę i widzę, że spora część z Was byla w ciąży już w 4-5 miesięcy po #. To naturalnie, czy decydowałyście się na stymulację? Boje się, że nie uda się szybko naturalnie co jeszcze bardziej mnie przybije. Przed tą ciążą staraliśmy się jakieś 5 cykli, a później zdecydowaliśmy się na stymulację, która udała się za pierwszym razem. Poprzednio również próbowaliśmy prawie pół roku bezskutecznie i zrobiliśmy pół roku przerwy, bo akurat zmieniłam pracę. Później zaszłam w pierwszym cyklu, niestety była to ciąża biochemiczna - nie było nawet widać pęcherzyka i w 6 tygodniu organizm wyczyścił się sam. Z tego wynika, że nie udaje mi się naturalnie szybko zaciążyć, więc tym razem jak zrobię komplet badań, w tym kariotypy i dostanę zielone światło (czyli za jakieś 4 miesiące), chyba pójdę na stymulację. Nie wiem, co z tym zrobić. |
||||||
|
|
|
#741 |
|
Konto usunięte
|
Zaraza różnie to bywa, jedne z nas zaszły szybko, dzieciaczki innych kazały na siebie dłużej czekać. Mnie się akurat udało dwa razy w 1 cs.
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Szkrabeńku a co kardiolog na Twoje ciśnienie mówi? |
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
Leżałam w klinice na to nadciśnienie, badali mi przepływy w tętnicach nerkowych i nic nie wyszło. Muszę schudnąć z każdym kilogramem ciśnienie będzie spadać, tylko tak mi ciężko
w ostatnim czasie trochę mi się przybrało ehhhhhhh , niedoczynność tarczycy, rzuciłam palenie potem straciłam Tymusia Nawet byłam umówiona do dietetyczki ale w tym dniu trafiłam właśnie do szpitala i wizyta przepadła a czekałam na nią ponad miesiąc.
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraza - roznie bywa z zachodzeniem, u jednych szybko u innych nie. U nas akurat szybko, pierwsza ciaza w 2 cyklu staran, druga.. mozna powiedziec ze w pierwszym.
Polazlam dzis z J. na spacer i akurat sie rozpadalo.. wiec spedzilismy pol dnia u rodzicow. Uczylam J. gdzie jest jego siostra ale nie czai. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka dzięki, nie byłam tam jeszcze
![]() I jesteśmy z tych samych okolic, bo ja niedaleko podstawowki 7 ![]() Moze jutro pójdę popatrzec, bo mam w planach zakupy roczkowe więc przy okazji... Iza Ty to masz pecha ![]() A w jakim wieku jest jej dziecko? Cieszę się ze Dominiczkowi się poprawia ![]() Agatko snami się nie przejmuj ![]() Mi w pierwszą noc na nowym mieszkaniu śniło się ze budze się zalana krwią.. a podobno sie sprawdza nic takiego nie miało miejsca. To tylko sny, nasze obawy.A dziś co mi się śniło? Roczek mojego synka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Zaraza dzięki. Kiedyś długo brałam kontracpept ale po pogodzie i tamtych tabletkach mogło się duzo pozmieniac. Tylko to plamienie to malutkie skrzepiki i nitki dokładnie jak wtedy gdy ciążą była obumarla. Ale olewam Ja zaszlam dwa razy w 1cs Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Luna
No widzisz 2 lata mieszkam na Rejtana, zaraz za Europą, wcześniej na Sienkiewicza.---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Zaraza Z NS jesteś? Ja chodzę przeważnie jak jest wyprzedaż. Codziennie dokładają coś nowego, nawet w ciągu dnia. Tak całkiem nowy towar jest chyba co 2 tygodnie. Co do drugiej ciazy to zaszlam w pierwszym cyklu starań, w zasadzie była to "przymiarka".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-16 o 20:18 |
|
|
|
#746 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a mdłości to super objaw ![]() Cytat:
Ale super, że z Domisiem coraz lepiej przystojniak Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45609115]Agatko no chłopy chłopy ![]() Przyszedł, przytulił, przeprosił i powiedział, że nie ma żadnych wątpliwości, tylko mówi tak, jak go wkurzę [/QUOTE]Dobrze, że się pogodziliście Ale mam nadzieję, że napisałaś mu, że nawet jak go wkurzysz to nie wolno takich szpil wbijać ![]() My byliśmy dziś na rodzinnej imprezie - 3 urodziny bratanka TŻ - rośnie mały łobuz ale jaki kochany nawet z tym swoim wszystko na NIE
|
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
Jojla napisałam, że jak mi mówi coś takiego, to mam ochotę się spakować i wrócić do mamy
i że wtedy to ja zaczynam mieć wątpliwości powiedział, że więcej nie będzie.
Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2014-03-17 o 05:52 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45618775]Jojla napisałam, że jak mi mówi coś takiego, to mam ochotę się spakować i wrócić do mamy i że wtedy to ja zaczynam mieć wątpliwości powiedział, że więcej nie będzie.[/QUOTE]No to wystraszyłaś tż-a, ale dobrze, bo widocznie nim trochę wstrząsnęło. Następnym razem się kilka razy zastanowi zanim coś takiego powie. |
|
|
|
|
#749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie napiszę nic na temat współlokatorki, bo nie chcę taką ... się denerwować. życzę wytrwałości i szybkiego przeniesienia na inną salę. i przede wszystkim zdrówka! Cytat:
powiedz mi, jak wyliczyłaś swoją studniówkę, bo według kalkulatora którym ja się posługuję ja też mam dzisiaj więc coś nie tak...wiem kochana Cytat:
który masz jutro dc? Cytat:
jakoś mało napisałyście. może tak jak ja nie miałyście prądu przez te wiatry całe szczęście tylko część domu nie miała prądu, wiec dało się żyć, ale dziwnie tak bez neta.wczoraj z tż wybraliśmy się na małe zakupy (a raczej przymiarki) i oglądaliśmy wózki. Jedo wygrywa.
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A studniówkę wyliczył mi bellybestfriend wiec nie wiem... A Ty kiedy ostatnią @ miałaś? Oglądałam te materiały i spasowałam.... drożyzna jak nie wiem. Dobrze napisałaś, że taniej kupić gotowe w sklepie Dzisiaj wizyta położnej... Temat o wyprawce i torbie do szpitala. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

U nas lepiej.Mały mniej kaszle,zaczął jeść i już nie wymiotuje.W nocy odłaczyli go od aparatury monitorującej nie potrzebuje też już tlenu.

mam nadzieję że to wszystko się rozciaga i powiększa i temu ten ból 

przykro mi....
ja jestem na bieżąco bo nic innego do roboty nie mam. A i tak połowy zapominam tego co chce napisać