|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Kurteczkę (cienką przeciwdeszczową) mamy z jesieni, babcia kupiła w Cocodrilo rozm. 86 ale jakis wielki i niezdziwię się jak jeszcze na jesień ją ubierze
![]() Jedną kurteczkę lekkozimową mamy z promocji smyka za 40zl rękawki ma odpinane wiec jako kamizelke tez mona nosić ![]() ![]() bodziak, bluzeczka i sweterko-polarek ( w tym roku czerwony, w tamtym byl biały, w okolicach września w Lidlu są) i park jest nasz ![]() aaaa na jesien mieliśmy jeszcze kurteczkę lekka z Pepco świetna była (lepsza niz z Cocodrl. bo nie tak sztywna) - zdjecie z piaskownicy z wrzesniachyba ![]() jeszcze zdjęcie mojego urwisa aktualnie wrzucę na chwile a co ![]()
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" ![]() Wiktor ![]() Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2014-03-15 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Hosenko Kacperek sliczny.
Alfa ale przystojniak z Wiktora. Gryzelda fajny ten warkoczyk. Moja siostra umie takie robic swojej corce. Ja sobie nie umiem zreszta ja sie nie czuje w warkoczu. Czarnulko Wiktoria to juz duza kobietka.
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorośleje- i chce więcej swobody ![]() przystojniak! kusi mnie na wiosnę piaskownica dla Kasi ale boję się, że albo piasek zje albo za chwilę rozniesie po całym ogrodzie ![]() Luna- zasnęłam usypiając Kasię więc wracam teraz do robótek ręcznych
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-03-15 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#725 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze zdjęcie mojego urwisa aktualnie wrzucę na chwile a co ![]() Kolejna gwiazdka ![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Witam
Wczoraj dostałam 38 gorączki i wróciłam wieczorem do domu.Z Domisiem został tż,mama dowiozła mu mm.Dziś już jest ok,nie mam gorączki więc koło 11:00 pojade do nich i chyba znowu ja zostane. Dziewczyny jaka mi się trafiła ☠☠☠☠☠☠☠nięta współlokatorka na sali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Konto usunięte
|
OMG Iza to jakaś psycholka :O Nie możesz zmienić sali dla własnego spokoju psychicznego?
Alfa Wiktor przystojniak ![]() @ przyszła, dużo mi lepiej... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Wasze zdrówko.. ![]() Śliczny urwisek ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45602299]Perse tak, robiłam w salonie. Niestety nie mam takich umiejętności ![]() piękna fryzura ![]() Cytat:
![]() Hosenka Twój synuś przeslodki ![]() ![]() ![]() Dzień dobry niedzielnie ![]() Zaraz będę szukać materiałów na allegro. Nabrałem ochoty na uszycie czegoś dla synka ![]() ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A tak w ogóle to dzisiaj moja 100dniówka.... Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perse Artus prześliczny ![]() Czarnula lasssski rosną ![]() Wika pokaż efekty ![]() Anitko - składam zażalenie - znów nie załapałam się na zdjęcia ![]() Cytat:
odzywaj się częściej - piękny synuś ![]() Iza - masakra jakaś !! ========================= ============= dziewczyny przepraszam, że tak po łebkach nadrobiłam, ale nie łapię się w tych postach jak nie jestem na bieżąco... u mnie nie wiem co się dzieje ![]() ![]() ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-03-16 o 10:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze po lebkach ale kiepska noc miałam, tz mi chrapal, wkurzyl mnie wczoraj strasznie i ciśnienie podniósł...
![]() ![]() Iza nosz co za baba głupia!! WspółcZuję, może popros o przeniesie? Zdjęć nie widZę a dziś chyba z kompa korzystać nie będę... Rena ![]()
#731 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() Dziś taka paskudna pogoda i mam gorszy dzień. Jutro wracam już do pracy skończyło mi się l4 a nie chcę już przedłużać kiedyś i tak trzeba będzie wrócić tym bardziej że mój Mąż wylatuje za granicę poszukać pracy ![]() Jutro rano idę na badania zrobię te p/c kardiolipidowe i myślałam też żeby zrobić komórki LE. Mam pietra ![]() ![]() Kochane mam do Was pytanie jak to jest z @ po stracie ?? Bo byłam u dwóch gin i każdy mówił co innego. Jeden powiedział żeby # traktować jako @, a drugi u którego byłam tydzień po # powiedział że lada dzień będzie @ czekam i czekam i nic ...
#732 |
Konto usunięte
|
Agatko jeśli Cię to pocieszy, to mój TŻ dzisiaj znowu wbił mi szpilę pod tytułem "Ja to się jeszcze muszę zastanowić nad tym ślubem", tylko dlatego, że jestem rozdrażniona i wredna... I sama zaczynam się zastanawiać, czy to jest na pewno dobry pomysł i czy mam brać ten ślub
![]() Szkrabeniek mój lekarz powiedział, że ok. 3-6 tygodni po poronieniu czeka się na @, u mnie dzisiaj mija równo miesiąc i dalej ani widu ani słychu, chociaż brzuch pobolewa i jajeczkowanie miałam ok. 2 tygodnie temu. Liczę, że do czwartku powinna się pojawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Rena może i...w każdym bądź razie mdłości mam od rana i co chwilę musze coś jeść bo inaczej kiepsko jest....już się boję...
Gryzelda ah te chłopy ![]() Szkrabeniek po # powinna być @ 4-6 tyg!!!!
#735 |
Konto usunięte
|
Agatko no chłopy chłopy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Alfa ale Wiktor duży już. My też mamy kurtkę ze smyka z odpinanymi rękawami
![]() Iza masakra z tą dziewczyną. Nie dość że macie stres przez chorobę małego to jeszcze ona denerwuje
#737 |
Zakorzenienie
|
W tej chwili nie ma wolnych sal.Bede obserwować i prosić o przeniesienie.Jak jechałam do szpitala to tż mi dzwoni że znowu wyjechała na niego z gębą że rozmawia na sali przez telefon
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Iza mam nadzieję ze szybciej do domu wyjdziecie niż salę zmienicie!
![]() Gryzelda dobrze ze już sobie wyjsniliscie! ![]()
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale Przystojniak ![]() rena, nic nadzwyczajnego ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Brawo dla męża ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599973]Moja fryzura w oryginale będzie wyglądać tak jak na tej fotce pierwszej, a dzisiaj próbowałyśmy tylko warkocza, żeby właśnie zobaczyć, czy nie trzeba zagęszczać włosów, bo mam dość cienkie ![]() ![]() Cuuudny warkosz. Fryzurka lekka, dziewczęca i romantyczna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zerknęlam na pierwaszą stronę i widzę, że spora część z Was byla w ciąży już w 4-5 miesięcy po #. To naturalnie, czy decydowałyście się na stymulację? Boje się, że nie uda się szybko naturalnie co jeszcze bardziej mnie przybije. Przed tą ciążą staraliśmy się jakieś 5 cykli, a później zdecydowaliśmy się na stymulację, która udała się za pierwszym razem. Poprzednio również próbowaliśmy prawie pół roku bezskutecznie i zrobiliśmy pół roku przerwy, bo akurat zmieniłam pracę. Później zaszłam w pierwszym cyklu, niestety była to ciąża biochemiczna - nie było nawet widać pęcherzyka i w 6 tygodniu organizm wyczyścił się sam. Z tego wynika, że nie udaje mi się naturalnie szybko zaciążyć, więc tym razem jak zrobię komplet badań, w tym kariotypy i dostanę zielone światło (czyli za jakieś 4 miesiące), chyba pójdę na stymulację. Nie wiem, co z tym zrobić. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
Zaraza różnie to bywa, jedne z nas zaszły szybko, dzieciaczki innych kazały na siebie dłużej czekać. Mnie się akurat udało dwa razy w 1 cs.
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Szkrabeńku a co kardiolog na Twoje ciśnienie mówi? |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
Leżałam w klinice na to nadciśnienie, badali mi przepływy w tętnicach nerkowych i nic nie wyszło. Muszę schudnąć z każdym kilogramem ciśnienie będzie spadać, tylko tak mi ciężko
![]() ![]()
#743 |
Zakorzenienie
|
Zaraza - roznie bywa z zachodzeniem, u jednych szybko u innych nie. U nas akurat szybko, pierwsza ciaza w 2 cyklu staran, druga.. mozna powiedziec ze w pierwszym.
Polazlam dzis z J. na spacer i akurat sie rozpadalo.. wiec spedzilismy pol dnia u rodzicow. Uczylam J. gdzie jest jego siostra ale nie czai. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Hosenka dzięki, nie byłam tam jeszcze
![]() I jesteśmy z tych samych okolic, bo ja niedaleko podstawowki 7 ![]() Moze jutro pójdę popatrzec, bo mam w planach zakupy roczkowe więc przy okazji... Iza Ty to masz pecha ![]() A w jakim wieku jest jej dziecko? Cieszę się ze Dominiczkowi się poprawia ![]() Agatko snami się nie przejmuj ![]() Mi w pierwszą noc na nowym mieszkaniu śniło się ze budze się zalana krwią.. a podobno sie sprawdza ![]() A dziś co mi się śniło? Roczek mojego synka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Zaraza dzięki. Kiedyś długo brałam kontracpept ale po pogodzie i tamtych tabletkach mogło się duzo pozmieniac. Tylko to plamienie to malutkie skrzepiki i nitki dokładnie jak wtedy gdy ciążą była obumarla. Ale olewam Ja zaszlam dwa razy w 1cs Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Luna
No widzisz ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Zaraza Z NS jesteś? Ja chodzę przeważnie jak jest wyprzedaż. Codziennie dokładają coś nowego, nawet w ciągu dnia. Tak całkiem nowy towar jest chyba co 2 tygodnie. Co do drugiej ciazy to zaszlam w pierwszym cyklu starań, w zasadzie była to "przymiarka".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-16 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() a mdłości to super objaw ![]() Cytat:
![]() Ale super, że z Domisiem coraz lepiej ![]() ![]() przystojniak ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45609115]Agatko no chłopy chłopy ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że się pogodziliście ![]() ![]() My byliśmy dziś na rodzinnej imprezie - 3 urodziny bratanka TŻ - rośnie mały łobuz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#747 |
Konto usunięte
|
Jojla napisałam, że jak mi mówi coś takiego, to mam ochotę się spakować i wrócić do mamy
![]() ![]() Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2014-03-17 o 05:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45618775]Jojla napisałam, że jak mi mówi coś takiego, to mam ochotę się spakować i wrócić do mamy ![]() ![]() No to wystraszyłaś tż-a, ale dobrze, bo widocznie nim trochę wstrząsnęło. Następnym razem się kilka razy zastanowi zanim coś takiego powie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie napiszę nic na temat współlokatorki, bo nie chcę taką ... się denerwować. życzę wytrwałości i szybkiego przeniesienia na inną salę. i przede wszystkim zdrówka! Cytat:
powiedz mi, jak wyliczyłaś swoją studniówkę, bo według kalkulatora którym ja się posługuję ja też mam dzisiaj ![]() wiem kochana ![]() Cytat:
który masz jutro dc? Cytat:
jakoś mało napisałyście. może tak jak ja nie miałyście prądu przez te wiatry ![]() wczoraj z tż wybraliśmy się na małe zakupy (a raczej przymiarki) i oglądaliśmy wózki. Jedo wygrywa.
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A studniówkę wyliczył mi bellybestfriend ![]() Oglądałam te materiały i spasowałam.... ![]() ![]() Dzisiaj wizyta położnej... Temat o wyprawce i torbie do szpitala. Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.