![]() |
#721 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- tez ide w końcu zmierzyc te gacie bo inaczej to bede chodzic jak po ostatnim porodzie gdy nie pozwalali ubierac tych gaci Gdzie Meire bo znowu sie nie odzywa?
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Madzia mi się najbardziej ostatni podoba
![]() Ewa jeeeeeej ale super!!!! patrz, nie jest źle kochana jak Cię wypuszczają do domku ![]() ![]() Ahhh cudowne wieści ![]()
#723 |
Zakorzenienie
|
a co do majtek tych siatkowych to ciekawe, czy moja piękna pupcia zmieści się w największy rozmiar czyli xxl ( niby z z wymiaru powinnam wejść...)... będę mogła chodzić w zwykłych bawełnianych jak coś w szpitalu??
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alunia, leż i kuruj gardło ! ![]() MaladT, Ty nic dziś nie rób ![]() Maciejka ![]() Aga ![]() Cytat:
Ja smoczek będę miała w razie W, jakbym już na prawdę nie wiedziała co zrobić. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
Ewek - super! Dbajcie o siebie!
Mala - wiesz, ja myślę, że jak piekarnik poczeka to się świat nie zawali. Czyszczenie piekarnika jest niewygodne i męczące. Odpuść to sobie narazie! A tak w ogóle to co my musimy mieć w tym naszym szpitalu (nie znalazłam żadnej listy)? Też właśnie myślałam o Meire, że zamilkła. Motam się teraz z tymi majtkami poporodowymi. Pomierzyłam te co mam. Canpolu S/M są nawet OK, ale chyba M byłyby lepsze. No ale po porodzie, jeśli lepsze większe to może faktycznie L... . |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
A ja mam jakiejś firmy akuku rozmiar M i powiem Wam, że jest ledwo ledwo kurde
Najgorzej w udach, włożyć włożę, ale w styczniu to na pewno już nie. Kurde. Dobrze, że drogie nie były Maciejka wydaje mi się, że bawełnianych na bank nie pozwolą ;/ Niby o te siateczkowe też mają problem w niektórych szpitalach
#729 |
Rozeznanie
|
Hmm...o Meire miałam pytać już ze 2-3 dni temu, ale tak mi się coś kojarzy, że pisała, że nie będzie jej jakiś czas...
Ewcia- super, że będziesz już w domku, tylko leż naprawdę i odpoczywaj ![]() Ja też już w domku, po badaniach i nawet śniadanie "już" zjadłam ![]() ![]() ![]() teraz chyba posiedzę i poodpoczywam, później zajmę się obiadkiem, a sprzątanie to jak już wróci tz, bo na razie siły nie mam...A na konto profilaktyki cukrzycy zjem albo Prince Polo albo czekoladę...Wyniki dopiero zobaczę na wizycie, więc nie stresuje się na zapas - mam jeszcze półtorej tygodnia niewiedzy, nawet jeśli coś jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Ilonka fajnie z tymi pazurkami masz
![]() ![]() Ja też chłonę Waszą wiedzę na temat smoczków itp... Piszcie więcej ![]() Dziękuje za opinie na temat przewijaków... jeszcze z mężem pogadam i dzisiaj muszę jakiś zamówić. I może w końcu za łóżeczko się wezmę? ![]() W ogóle pytałam Agi o materac kiedy jej przyjechał... A przed chwilą był kurier ![]() ![]() ![]()
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie jak i innym dziewczynom po glukozie wlaczyla sie mega sennosc, uwazaj z tym obiecywaniem mezowi obiadu, bo jak cie zetnie to koniec ;-) zawsze mozna zamowic pizze albo cos na dowoz, hehe :-* Edit, a juz doczytalam ze na wizycie zobqczysz wynik ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-11-14 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz ja z kolei nie zobaczyłam, że doczytałaś ![]() ![]() Edytowane przez wegielek Czas edycji: 2014-11-14 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Tak Meire się dawno nie odzywała...
Ale jeszcz dłużej Kano... I Ewccik tylko raz ostatnio pisała i była jakaś bez humoru.. a wczoraj wizytę miała więc też ciekawe co u niej ![]()
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do przewijaków, to mi się podoba czwarty i ostatni. Kierując się tym, że kochasz koty, kupisz ten ostatni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jesli maluszek nie chce to po co smok? później problem z odstawieniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze prezenty
![]()
#737 |
Zadomowienie
|
a mojego kuriera nadal nie ma wrrrrr
![]() zostało mi umyć podłogę w kuchni i koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
wyszłam z psem w mega tłustych włosach... i dostałam od jakiegos goscia wyborcy długopis... mimo ze powiedziałam ze na kogos innego bede głosowac... ale jak pies robił kupe to jego program wyborczy przeczytałam
![]() ide umyc głowe a potem zobaczymy.. na bank zmywarke trzeba zrobic bo wtedfy 3/4 bałaganu w kuchni zniknie Incognito nie ma nigdzie wyprawki do naszego szpitala ale albo moja kolezanka mi załatwi bo dzis na patologii ja połozyli albo tez jak ja bede odwiedzac to zapytam
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-11-14 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Wtajemniczenie
|
Emdzik, nie widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Migotka- śliczne łupy , ogrodniczki i pajac w paski boskie
Paulina, bo wszytko co masz pomalowane na koszulkach mazakami do tkanin trzeba najpierw potraktować gorącym żelazkiem inaczej w praniu wszytko się spierze Gratulacje 30 tygodnia ![]() 85jaa- duży chłopak i super że wszytko ok Kasiu- super że wizyta udana ![]() ![]() Ollllciaaa- takie kumpele są najgorsze, a bodziaki z biedry mam takie same ![]() Mlebi- super że szyjka ok ![]() ![]() emdzik- super że z córą ok ![]() ![]() amarantas- super że z małym wszystko ok, a waga konkretna ![]() ![]() Maciejka gratuluję III trymestru ![]() maladT- masz dużo racji, szczególnie jak się ma małe dziecko, ale ja wiesz mam dwójkę nastolatków którzy wszytko robią sami, mój tz gotuje obiady i nie ma z tym problemów, a poza tym moja mama obiecała wpadać i gotować obiadki na dwa dni. Więc na pewno będę leżeć tym bardziej, że mam już zapowiedziane że jeśli się nie dostosuję a powtórzą się skurcze, to następnym razem jak przyjdę to już mnie zostawią do końca ciąży ![]() ![]() Alunia - nie zakładali mi szwu bo mam cały czas passera ,a i tak co tydzień mam być na kontroli u mojego gina Asia1105,logoasia,Aga,Mle bi,emdzik,maciejka1987,lu i_89,Alunia,maladT,przekl ete_pragnienia,Ollllciaaa ,IncognitoNick,wegielek,- dziękuję wam laseczki za ciepłe słowa ![]() Wypis już mam, teraz tylko czekam na tz aż przyjedzie i zabierze mnie z całym majdanem do domu, do zobaczenia później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Konto usunięte
|
Miłego dnia ewa. Odpoczywaj w domku.
Teściowa mi dziś przyniesie nogę królika. Nigdy nie jadłam. Nie wiem co z niej zrobić. Może upiec? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj jak wyszłam od siebie z pracy, na parkingu zaczepił mnie Pan: - Dzień dobry, mam dla Pani kalendarz a ja: - o, kalendarz, a jakiej firmy? a on po chwili namysłu: - kalendarz firmy Konrad M..... mam nadzieję, że Pani na mnie zagłosuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie ciesze ze młoda ma 6lat bo jakbym miała teraz z takim 2latkiem latac to bym oszalała... bo ona sama jesc sobie zrobi, poda mi co trzeba, posprzata bo to nawet lubi... tylko psa nie wyprowadzi bo pies ja ciagnie mimo ze jest mały... ale ona chuda to nie ma siły mojego diablaka utrzymac
#744 |
Wtajemniczenie
|
Mlebi a może obskubać ją i zrobić potrawkę? Bo jak upieczesz to chyba za wiele tego mięsa nie zostanie.
Ja już też mam dość tej diety. Toż to udręka. Już nawet nie chodzi o to, że nie mogę słodyczy, luz, przeżyję, będę szczuplejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja po zalecanym śniadaniu czyli 3 kromkach mam cukier w kosmosie. Teraz jem o 6 waza o 7 kanapka i o 8.30 kanapka i mierze po tej 2 kanapce Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Incognito od kiedy idziesz do szkoły rodzenia?
#749 |
Konto usunięte
|
To zrobię potrawke tylko przepis znajdę bo się nie znam
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamowiłam koszulę i szlafrok na telefonie i skorzystałam z rabatu 20 zł tak to ja lubię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.