![]() |
#721 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
żyję, nie rodzę jeszcze;p
Dziś z rana badania krwi potem pochodziłam po mieście, zaliczyłam ciucholand bez stania w godzinnej kolejce (zastosowałam metodę nie pamiętam kogo "czy ktoś ma przeciwko abym została obsłużona bez kolejki" -poskutkowało ![]() ![]() Widzę, że pisałyście o KTG- dziwne to jest, że jedni każą chodzic czy co tydzień albo częściej a inni nie. Mój nie każe, pytałam to mówił że nie trzeba, że jakby się młoda mniej ruszała to wtedy jechac skontrolowac ![]() ![]() resztę potem nadrobię ;p Gratuluję udanych wizyt i BRAKU paciorkowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() AsiaPo prosze fotkę torebki. W rzeczywistości trochę bardziej wyrazisty kolor. ![]() Ma taki paseczek że możesz sobie przez ramię przewiesic. Ja się jaram i nie mogę się czekać tych spacerów wiosną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Mama Land
|
Kropcia: Dzięki
![]() W takim razie kliknęłam te tańsze, jak będzie kasa za miesiąc-dwa, to spróbuję i kupię od niej, w ramach porównania ![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od podejścia lekarza. Ja chodze do Ordynatorki mojego szpitala, i ona uważa, że mogę chodzić 2 razy w tyg no to chodzę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Mama Land
|
Patulinka: Piękna
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też czeka ten przykry obowiązek, więc dopytuję ![]() Jak nie chcesz tu, to priw ![]()
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet moja gin mowil by w aptece sie dopytac co mozna...
![]() |
#730 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() ja też jeszcze nic nie miałam mówione o ktg zaraz się zbieram do sr ;]
![]() |
#731 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta pościel o która pytasz to bawełniana? Czy z minky? Jak bawełniana to raczej nie powinno być dużej różnicy, ewentualnie w grubości materiału. A jesli z minky to ten polar potrafi być naprawdę różny i tu bym nie ryzykowała z tańszym. Sam minky dobry jakościowo kosztuje ok 60 zł za metr. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam robic obiad, ale nie mam weny. Tż wraca pozno, zrobie mu gofry ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
ale sie obżarłam ta pomidorówka, wyszła pyszna
![]() ten cień do brwi to Golden Rose - http://allegro.pl/puder-do-brwi-eyeb...863623811.html kopycio piękne pościelki, zasłonki, poduszki ahh ![]() Nie daje dzisiaj rady na plecy i zebra, taka jestem oblała, nie wiem czy to przez małego aliena który znowu fiknał na druga strone, bo czkawke czuje w prawej pachwinie a nie w lewej, jak to było wczesniej, okopuje mnie syrkami że czuje je pod skórą martinixxx wspolczuje Twojej mamie, że tak ich nauczyła do wygody, ale przynajmniej u Ciebie odpocznie a tamci zrozumieja jak dobrze z nia mają, mój brat z bratową robia to samo, oboje od 3 miesiecy nie pracuja, a potrafia dziecko podrzucic na cały dzień i co drugi dzień przychodzic na obiadki gotowe, nie mówiac że nawet po sobie nie pozmywają :/
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz już nie będę zmieniać lekarza bo jeszcze bym trafiła na kogoś gorszego... ![]() W sumie zostało parę tygodni, wytrzymam, a mąż mnie pocieszył. Ten nie pracuje w szpitalu w którym będę rodzić a mój poprzedni jak ma wrócić w kwietniu to może akurat będzie poród odbierał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Lulka,a jak będziesz rodzić?
Co do mnie, to narazie SN, a jesli cisnienie skoczy na porodowce, to CC. Co do tych rak. Lekarka nie ma pomyslu na to i ma minac do kilku tygodni po porodzie... . Mam nadzieje, bo to chyba najgorsza zmora tej ciazy. Co do Bozeny... boli szczegolnie rano, ale boli mnie tez ujscie pochwy... . Dobrze, ze jutro wizyta, to posprawdza dół. Co do kosmetykow, ostatnio na Yves Rocher zaszalalam i mam teraz w lazience sporo nowosci ![]() ![]() ![]() ![]() Do kobietek farbujacych wlosy w domu... . Nie chce mi sie isc do fryzjera i siedziec te 2h, a chcialabym zafarbowac wlosy w domu. Czym farbujecie ??? Mam ciemny blond i pasemka, a chcialabym zafarbowac calosc na ciemny, chlodny blond. Ma ktoras wiedze w tym temacie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Stosuje może któras tu puder transparentny? Jakie efekty nadaja one? Duzo jest opinii dobrych na temat pudru kryolan, tu babka opisuje http://matleenamakeup.blogspot.com/2...y-kryolan.html ale jakoś tak wolalabym od osoby stosujacej cos wiecej sie dowiedziec
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
Ufff...od rana ogarnialam szafę zosi ...jeszcze muszę wyprac parę ciuszkow i gotowe!
![]() Wieczorkiem was podczytam ![]() W załączniku fotki szafy.. Jak ktoś chce etykietki do wydruku to mogę podeslac:p jestem zodiakalna panna i germanistką wiec wiecie "Ordnung muss sein" hehe
#738 | ||||||||||||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi si jeszcze nigdy zimno nie zrobiło zawsze mi pękają kąciki ust. I to strasznie piecze. Wtedy smaruje pomadka. Pomaga. Cytat:
Cytat:
u mnie dziś od rana pada śnieg cały dzień. Taki mokry. Blee... Cytat:
a ja jestem jedynaczka. Ale mnie nigdy rodzice nie rozpieszczali. Czasem tata był dla mnie bardziej surowy jak dla obcych dzieci. Ale i dobrze w sumie. Teraz pomagają nam jak nie wiem co i cieszą się z wnuka. Cytat:
js uzywam kremu BB z garniera i jest okay. Delikatny Ale ładnie nadaje kolor skórze. Smaruje tym i szyję by się nie odcinalo. Ale mam najasnienszy kolor. W ogóle mało kosmetyków używam. Tusz jakies cienie. Cytat:
Cytat:
ja też jem i jem. Ale najgorsze to to ze ja mam tak od po 3 miesiącu. Cytat:
dzięki i ja z tego skorzystam chętnie. Mam 22 lata tez się czegoś dowiem m temat kosmetykow. Cytat:
znam ta gazetke i używam jest mega i super ! Cytat:
też nie wiem jak mam dojść do męża. Ale on jedno piwo pije. Gorzej jak pijemy z kimś. Wtedy ile na stole tyle wypije. Nie zna umiaru. Ale młody jeszcze. Nigdy nie balowal nie chodził na imprezy. Pewnie to dla tego że tak szybko stanie się tata. Mam nadzieję ze sobie z tym poradzi. Cytat:
Wow. Ja to mam same brzydkie buty. I strasznie je niszcze. Od razu. Koszmar jakiś... Cytat:
oh. Też chce. Pomóżcie mi też. Cytat:
Zobaczysz. Cytat:
mam tak jak Ty z tymi gazami. Koszmar. Mąż mówi że się zaczadzi. ![]() Cytat:
moja teściowa ciągle nam dowozi słoiki robi ich na potęgę. Ale odkąd spróbowała gotowych kupnych ze ss smaczne i tanie stwierdziła że już nie będzie robić. A szkoda. Bo robi super smaczne. Cytat:
dzięki. Już wiem co będę dziś z mężem oglądać. Ale on biedny już tak bardzo chce seksu. A tu jeszcze tydzień nie wolno. Cytat:
talent. Piękne. Cudowne zrobić coś takiego samej. Cytat:
matko co za koszmar. Okropny. Chyba bym urodziła ze strachu. Cytat:
dziwne przecież na to nie ma recepty. Dziwny gość... Cytat:
Zacytowalam więcej ale się już widzę nie zmieściło bo chyba 21 wypowiedzi. Trochę kiepsko. Miałam coś jeszcze od siebie ale wieczorem chyba napiszę bo mąż zaraz będzie. A coś dziś ma kiepski humor bo marudzi mi w SMS. |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedzi w sprawie ciśnienia
![]() Przespałam się na chwilę i znowu mnie skurcze męczyły. Kompletnie nie umiem sobie znaleźć wygodnej pozycji ani do spania ani do siedzenia. Dobrze, że to już końcówka. Lulka nie ogarniam jak mógł Ci magnezu nie sprzedać... a podkłady ja mam seni ale ten większy rozmiar 60x90, w aptece powinny być, ale idź może do innej bo znowu nie będzie Ci chciał sprzedać buc ![]()
#742 |
Zakorzenienie
|
Lulka
![]() ![]() Cloche o to ładnie sie dzieje ![]() ![]() Melduje ze wyslalam albumy do ciotek i wyslalam ubrania na wymianę ![]() ![]() Zjadłam właśnie pyszna tarte!! Chyba taka zrobię na obiad bo jest genialna 💗 z o kurde juz nie pamiętam z czym byla . Świetnie. Podejdę do kasy to przeczytam i postaram się zapamięta składniki hehe bo potem musze pójść je kupic ![]() Teraz czekam na kawke i jednak koktajl z owoców to sobie sama w domu zrobię ![]() ![]()
![]() |
#743 | ||
Zadomowienie
|
Kopycio, sliczne to wszystko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dokladnie te same podkłady,sa w kazdej aptece. U mnie na stronie szpitala sa na liście rzeczy które mam zabrać.To w sumie pprzydałobysie ddokupic je by polozyc prpfilaktycznie na moja stone lozka.
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak te calkiem jasne wyglądają na twarzy i jaki efekt dają bo czulabym sie w takim jak lala z porcelany, wiec jak to dobierać pod kolor skóry?
![]() |
#746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit. bo napisałaś kolejnego posta...wg mojej kosmetyczki tylko biały! On zmienia kolor na twarzy i musiałabyś go nałożyć tonę, żeby było choćby troszkę biało... Wyrwałam się dziś z domowego więzienia..w końcu dostałam zielone światło od gina...ale tak już ciężko chodzić cholipa...
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-03-08 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Kejka a gdzies to wyszla na spacerki?
![]() ![]() Kurde dobrze was miec :P w zyciu bym nie wiedziała ze są takie kremy heh ![]() ![]() Dziewczynki co stosuja kosmetyki sylveco mam pytanie bo sobie upatrzyłam dwie rzeczy to jak wrócę do domu pomęczę was który z nich wybrac:P ![]() ![]()
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
ach, zrobiłam ostatnie pranie, zostało trochę prasowania i torba do spakowania (wszystko mam już ułożone w oddzielnej szafce).
W przyszłym tygodniu oddam wózek do czyszczenia i męża muszę pomęczyć żeby dno łóżeczka przykręcił wyżej i szczebelki powkładał, bo do grudnia korzystał z niego starszy synek. Zazdroszczę wam tych kącików i pokoików dla maluszków. U nas wszystko w naszej sypialni. Co prawda to duży pokój, ale 2 łóżka i łóżeczko+ komoda z przewijakiem i nasze meble to już graciarnia a nie sypialnia. Nie kupuję już żadnych półeczek ani pierdółek bo to tylko pogorszy sprawę... No ale... byle do lata i mamy się przeprowadzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tą chwilę CC, ale mam nadzieję, że to jeszcze ulegnie zmianie ![]() Cytat:
Pięknie, szafa marzenie ![]() Kupię te podkłady w rossmanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ! Im mniej ☠☠☠☠☠☠☠ na widoku tym sympatyczniej i milej dla oka. Dlatego ja tez zrezygnowałam z półek. U nas jak u was, w mini pokoju wielkie lóżko nasze, łóżeczko na którym jest przewijak, i wielka szafa. Tyle. Nic więcej sie nie zmieści. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Ej slowo : P i e r d u l e k mi zbanowalo heheh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.