|
|
#751 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Cytat:
moi tak samo reagują, mowie im jaka owsianka pyszna jest a oni ze tym się nie poje-i ze ja potem musze co chwile latac do kuchni bo głodna jestem-chodzi o to ze jem 5 posiłkow ahaha a nie np. 3.Według nich trzeba porzadnie zjesc a nie takie gonienie co chwile hehehe ![]()
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po owsiance to ja jestem glodna...i faktycznie tym sie nie najem
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
przyjechało tararara
![]() i nawet obraz mi Mamcia przysłała , potem wam pokaze jak bede miała czym zrobic ![]() lece porządkowac
|
#754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no własnie tu kostka, tam cukierek...a moj tata to juz w ogole, na sniadanie-papieros i 2 kawy-a wstaje o 5, 6 rano, dopiero około 12 sniadanie-bardzo duze...potem obiad..potem długo,długo nic i kolacja-tez duza... Ale się cieszy bo teraz jedzie do pracy to mowi ze wkocnu schudnie
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, kochane
W końcu mam chwilkę, żeby podzielić się szczegółami remontu ![]() Widzę, że znacie mój ból Mam remont całego mieszkania, a normalnie funkcjonować można tym czasem jedynie w moim pokoju. Tygodniowy brak dostępu do internetu również już mam za sobą. Niuniusko... mój tata również wpadł na ten "doskonały" pomysł Dlatego tak się bujamy z tym remontem Teraz na szczęście zatrudnił brata, ale to tylko w dni, w które mama pracuje, bo się pokłócili ![]() Najbardziej ubolewam nad brakiem kuchni ;( Nie mogę żyć bez gotowania i pieczenia ... i chińszczyzny...
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
haha Gabi miło mi
moim rodzicom właśnie baaaaardzo smakowało. :P w ogóle dziękuję za miłe przyjęcie! a o końcu wakacji to mi nie mówcie. ja do szkoły wcale wracać nie chcę. nic a nic. jeszcze bym sobie tak poleniuchowała.. pojeździła tu i tam. w sumie co za problem :P osiemnaście dni to dużo! [ccciii!] orzeszku01 ja chcę zobaczyć te Twoje cuda! Mangolina jak kuchnię Ci zrobią to sobie całe to gotowanie odbijesz. a jak chcesz wpadnij do mnie, bo ja + kuchnia = niezłe zamieszanie![haha a ja na czas remontu w domu wyjeżdżam! ]
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ich "zdrowy tryb zycia" Moj przyjechal z Francji taki chudy a teraz tak sie spasł znow ze zla przemiana materii oj zła Ale nogi ma takie patykowate ze szok... Cytat:
A Ty widze zmieniasz co 5 minut avatary![]() Ej ej Nie mowilas ze masz brata Nie pytam czy przystojny bo wiadomo ze tak skoro siostre ma taka ladna ale czy moze wolny?![]() Za chinsczyzna mowisz... dobre sa pieski? nie no zartuje^^ co konkretnie lubisz z tej kuchni?
|
||
|
|
|
#758 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cieszmy się ostatnimi osiemnastoma dniami! a co!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I do ktorej klasy teraz idziesz tak niechetnie? ![]() Cytat:
Zjem moze raz na ruski rok
|
||
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Gabi na imię mi agata
a od września będę w drugiej klasie liceum. [no dobra, może trochę tęsknię za ludźmi i atmosferą, ale za nauką? aaaa..]Dziewczyny, wstyd się przyznać ale ja chyba nigdy w życiu nie jadłam owsianki!
|
#761 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
..a swoja droga to jeju.....jak mozna psy jesc![]() Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
a moja mama świetnie wygląda
tatuś bębenek posiada ale nie jakiś wielki [mięsień piwny i te sprawy ]
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A owsianke ...czas zrobic Cytat:
|
||
|
|
|
#764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rokoszą Gdzie mam przybyć?![]() Cytat:
![]() Mój tata ma brata... Zapomniałam dopisać, że "zatrudnił swojego brata". Ale jeśli jesteś chętna Pomińmy fakt, że ma żonę i dzieci ![]() Chyba wszystko bez wyjątku... No może niekoniecznie psy Bo to akurat kuchnia slumsów Katowickich. (w mojej dzielnicy jada się psy) Ale wracając Indyjska również należy do moich ulubionych. Kuchnia dalekiego wschodu to mój żywioł. W sobotę byłam w 'A Dongu' (czyt. byłam w niebie. ) Tam nawet surówka z kiełkami, sezamem etc. miała niezmieski smak. Nie będę opisywała reszty dań, które spożywałam, bo bym dzisiaj nie skończyła ![]() Cytat:
Owsiankę też ...Każdego ranka gości owsianka! ![]() Żebyś wiedziała... ![]() Czymś się podzielę już teraz... Znowóż zastanawiam się nad zostawieniem R... Każdy jego gest, każde słowo, jego wygląd doprowadza mnie do szału. Jest to obecnie jedyna osoba, którą okłamuję Obecnie np. wyjechałam do cioci w góry... A. już nie okłamuję, bo powiedziałam mu prawdę - co o nim myślę (czyt. jak bardzo jest anormalny i przemądrzały). Ale efekt był taki, że przez godzinę udawałam, że nie ma mnie w domu... Bo "on mnie kocha i muszę mu to powiedzieć w twarz" ![]() Ale esej właściwy dopiero wieczorem
|
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobno działało...![]() W liceum-atmosfera wypasiona?Nie wiem jak gdzieindziej ale moje liceum to było....beeee, zawisc jak komus lepiej poszło, obgadywanie lepszych za plecami, niezgranie i ogolne kazdy sobie rzepke skrobie-takie były co poniektóre osoby, a nauczyciele-zapatrzeni w pupilkii swoje plus ksiadz-szatan.Naszczęscie były tez osoby które miło wspominam i tak klasa się tak troche bardziej zgrała na koniec roku-nooo ale lepiej pozno niz wcale:PEdit: hehehhe Mango...to czekam na esej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie umiem tego pojąć witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
współczuję i oby się jednak szybko skończył ![]() Cytat:
musisz spróbować koniecznie ta dammmm wróciłam z Krk żywa i w jednym kawałku imprezka udana bardzo ja tam z TŻ-em byłam wiec nie dawałam się podrywać, ale koleżanki sobie troszkę poszalały wróciliśmy o 5 z imprezki a że TŻ miał być w domu o 9, bo miał badania akurat dziś, wiec w ogóle nie kładliśmy się spać tylko przegadaliśmy jeszcze 1,5 godziny z tymi co przetrwali tym sposobem o 9 byłam już wykąpana we własnym łóżku, a np Siss moja dopiero po 14 przyjechała i jescze w międzyczasie śpiwór na dworcu zostawiła i musiałam z nia jechać żeby go szukać, bo to był śpiwór mojego TZ-a ;mdleje: tak to jest jak ją spuszczę z oczu ![]() ogólnie jestem pełna sił i mogę się zabrać np za czytanie bardzo fascynującej książki o wojnie domowej Cezara z Pompejuszem |
|||||||||
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Star to niezle z tym mostkiem
![]() Niuniuska dziekuje ![]() Imposing wspolczuje...kiedys mialam podobnie, zapuszczalam wlosy, z tylu mialam dluzsze niz z przodu,wiec tylko tyl chcialam podciac troche.skonczylo sie tak, ze po bokach i z przodu mnie baba obciela z 3 cm, a z tylu z 5 Ewelka fajnie, ze Ci sie wszystko uklada ![]() Cher witaj Orzeszku czekamy na fotki ![]() Agness oby z TZ bylo oki wszystko Tarantulku to mega remont mialas ![]() Mangolina czekamy na esej, a jak ![]() Ewusia widze, ze duzo wrazem znowu milej lektury ^^ goscie pojechali, a ja nadrabiam na wizazu hehe pogoda srednio na jeza...wybiore sie niedlugo do sklepu chyba, po male zaopatrzenie, a potem do bankomatu po kaske a ogolnie czuje sie jakas zmeczona...i tak jakos dziwnie...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
Mango ja też czekam na esej! :P
Tarantulek sadło z psów? ua. fuuuj. Ewusia_marchew - witaj a Krk to zazdroszczę, zazdroszczę. jeszcze ze wspaniałą ekipą to już w ogóle. ![]() madame_apple - dasz radę Kochana! 88niezapominajka88 - cześć! wiem co to znaczy nadrabiać zaległości na wizażu. ale bez tego ani rusz :P agness - trzymaj się
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta ksiazka to historyczna?:D |
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam ciastka owsiane
ciekawe co z tego wyjdzie ![]() A ogólnie dzionek ok,łaziłam z siostrą po sklepach,potem na rowerku jeździłam i zrobiłam te ciastka .Udanego wieczorku .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ich nie posole jak szarlotke ![]() a ja mam porządeczek w pokoiku jak w pudełeczku o dziwo ![]() pocwiczyłam, byłam na spacerze ,,jacys kolesie szli z butelka wódki do tira bo tam zaparkowali i ja sobie ide a jeden do mnie " oo własnie potrzebuje na przepicie" ( trzymałam wode butelke z woda mineralna niegazowaną hehe) moze sie rpzytłączysz?mamy jedno wolne łózko ![]() a ja buzia w ciup niee dziekuje od kiedy to wóde sie woda mineralna przepija ![]() a teraz posmarowanam balsamem brazujacym sobie wizazuję
|
|
#772 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ot,taka madrosc agolkowa![]() Cytat:
Cytat:
moj tez nie ma ''kaloryfera''![]() hej kochane, ja wlansie sie wykaplam i dopiero usiadlam na tylku...paaaadam dzis,w pracy mialam ciezki dzien,duzo stresu..Potem pojechalismy na te aukcje ale nie wypatrzylam nic,pojechalismy na Mc'a i zjadlam McFlurry ze Smartisami.. a najgorsze,ze wcale nie byl smaczny...jakis taki wodnisty...![]() posiedze chwilke jeszcze na necie i uciekam. kolorowych snow
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
agness1 podziel się jednym ciastkiem :P też mam owsiane, ale kupne.
no cóż Dziewczyny. jutro wyjeżdżam, i mimo że krótko się znamy czułam potrzebę, żeby Wam to napisać [no i jakoś tak pożegnać się]. więc Kochane, cieszcie się życiem, słońcem i tą resztką wakacji [co niektóre ]. po prostu: optymistycznie, pozytywnie i z uśmiechem ![]() trzymajcie się i bawcie na całego! do zobaczenia [wrócę, wrócę, no bo jakby inaczej?!]
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku - przepis to z Wizażu
wpisz w wyszukiwarkę ''ciasteczka owsiane'' i na ostatniej stronie jest przepis![]() Cher - udanego wyjazdu .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wodke to raczej piwem a nie woda niezly gosciu ![]() Cytat:
Milego wypoczynku |
|||
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
do Gdańska. do Gdańska. do przyjaciółki!
![]() ps. dziękuję
|
#777 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo madam jest blada jak sciana a poza tym rozstepow tak nie widac jak mam brazowy brzuchol ![]() ![]() ostatnio nawet sobie posmarowałam nogi i posladki ![]() ![]() ( nie smiac sie)![]() Wodke przepijac piwem ? To chyba w celu konkretnej fazy![]() Ja tam wole soki, tudziez letnią herbatką ![]() A propos wódki, to piłyscie kiedys gruszkówke? ![]() mmmmmmmmmmmmmmmm miód
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet o niej nie slyszalam ![]() ja ostatnio przepijalam liftem i bylo oki
|
|
|
|
#780 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baby no tak ksiadz to szatan, wcielony i to dosłownie nawet mu ktos na fotce zrobił taki kawał ze dał jego zdj i podpisał Ave Maria Szatan a jak on się zachowywał w stosunku do takiej staruszki(która tez go nazywała szatanem) to szkoda gadać-ta babcia była niewidoma bo w czasie wojny podobno na niej eksperymenty robili itd, a ten ksiadz-zero szacunkui w stosunku do niej...
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

Ja bym sie chyba nie odwazyla...zaraz by bylo ze znowu jakies chude paskudztwo im podaje

Teraz na szczęście zatrudnił brata, ale to tylko w dni, w które mama pracuje, bo się pokłócili
... i chińszczyzny...
ich "zdrowy tryb zycia" Moj przyjechal z Francji taki chudy a teraz tak sie spasł znow ze 

a najgorsze,ze wcale nie byl smaczny...jakis taki wodnisty...