![]() |
#751 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Cytat:
moi tak samo reagują, mowie im jaka owsianka pyszna jest a oni ze tym się nie poje-i ze ja potem musze co chwile latac do kuchni bo głodna jestem-chodzi o to ze jem 5 posiłkow ahaha a nie np. 3.Według nich trzeba porzadnie zjesc a nie takie gonienie co chwile hehehe ![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale po owsiance to ja jestem glodna...i faktycznie tym sie nie najem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
przyjechało tararara
![]() i nawet obraz mi Mamcia przysłała , potem wam pokaze jak bede miała czym zrobic ![]() lece porządkowac ![]()
#754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no własnie tu kostka, tam cukierek...a moj tata to juz w ogole, na sniadanie-papieros i 2 kawy-a wstaje o 5, 6 rano, dopiero około 12 sniadanie-bardzo duze...potem obiad..potem długo,długo nic i kolacja-tez duza... Ale się cieszy bo teraz jedzie do pracy to mowi ze wkocnu schudnie ![]()
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Ufff, kochane
![]() ![]() Widzę, że znacie mój ból ![]() ![]() Niuniusko... mój tata również wpadł na ten "doskonały" pomysł ![]() ![]() ![]() Najbardziej ubolewam nad brakiem kuchni ;( Nie mogę żyć bez gotowania i pieczenia ![]() ![]()
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
haha Gabi miło mi
![]() w ogóle dziękuję za miłe przyjęcie! a o końcu wakacji to mi nie mówcie. ja do szkoły wcale wracać nie chcę. nic a nic. jeszcze bym sobie tak poleniuchowała.. pojeździła tu i tam. w sumie co za problem :P osiemnaście dni to dużo! [ccciii!] orzeszku01 ja chcę zobaczyć te Twoje cuda! Mangolina jak kuchnię Ci zrobią to sobie całe to gotowanie odbijesz. ![]() [haha a ja na czas remontu w domu wyjeżdżam! ![]()
#757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nogi ma takie patykowate ze szok... Cytat:
![]() ![]() Ej ej ![]() ![]() ![]() ![]() Za chinsczyzna mowisz... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I do ktorej klasy teraz idziesz tak niechetnie? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Gabi na imię mi agata
![]() Dziewczyny, wstyd się przyznać ale ja chyba nigdy w życiu nie jadłam owsianki! ![]()
#761 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
a moja mama świetnie wygląda
![]() tatuś bębenek posiada ale nie jakiś wielki [mięsień piwny i te sprawy ![]()
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A owsianke ...czas zrobic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój tata ma brata... ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba wszystko bez wyjątku... ![]() ![]() ![]() Ale wracając ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Owsiankę też ![]() ![]() Żebyś wiedziała... ![]() Czymś się podzielę już teraz... ![]() ![]() ![]() Ale esej właściwy dopiero wieczorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W liceum-atmosfera wypasiona?Nie wiem jak gdzieindziej ale moje liceum to było....beeee, zawisc jak komus lepiej poszło, obgadywanie lepszych za plecami, niezgranie i ogolne kazdy sobie rzepke skrobie-takie były co poniektóre osoby, a nauczyciele-zapatrzeni w pupilkii swoje plus ksiadz-szatan.Naszczęscie były tez osoby które miło wspominam ![]() Edit: hehehhe Mango...to czekam na esej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ta dammmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie jestem pełna sił i mogę się zabrać np za czytanie bardzo fascynującej książki o wojnie domowej Cezara z Pompejuszem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Star to niezle z tym mostkiem
![]() Niuniuska dziekuje ![]() Imposing wspolczuje...kiedys mialam podobnie, zapuszczalam wlosy, z tylu mialam dluzsze niz z przodu,wiec tylko tyl chcialam podciac troche.skonczylo sie tak, ze po bokach i z przodu mnie baba obciela z 3 cm, a z tylu z 5 ![]() Ewelka fajnie, ze Ci sie wszystko uklada ![]() Cher witaj ![]() Orzeszku czekamy na fotki ![]() Agness oby z TZ bylo oki wszystko ![]() Tarantulku to mega remont mialas ![]() Mangolina czekamy na esej, a jak ![]() Ewusia widze, ze duzo wrazem znowu ![]() goscie pojechali, a ja nadrabiam na wizazu hehe pogoda srednio na jeza...wybiore sie niedlugo do sklepu chyba, po male zaopatrzenie, a potem do bankomatu po kaske ![]() a ogolnie czuje sie jakas zmeczona...i tak jakos dziwnie...
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
Mango ja też czekam na esej! :P
Tarantulek sadło z psów? ua. fuuuj. Ewusia_marchew - witaj ![]() ![]() madame_apple - dasz radę Kochana! 88niezapominajka88 - cześć! wiem co to znaczy nadrabiać zaległości na wizażu. ale bez tego ani rusz :P agness - trzymaj się ![]()
#769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta ksiazka to historyczna?:D |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam ciastka owsiane
![]() ![]() A ogólnie dzionek ok,łaziłam z siostrą po sklepach,potem na rowerku jeździłam i zrobiłam te ciastka ![]() ![]() Udanego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ich nie posole jak szarlotke ![]() a ja mam porządeczek w pokoiku jak w pudełeczku o dziwo ![]() pocwiczyłam, byłam na spacerze ,,jacys kolesie szli z butelka wódki do tira bo tam zaparkowali i ja sobie ide a jeden do mnie " oo własnie potrzebuje na przepicie" ( trzymałam wode butelke z woda mineralna niegazowaną hehe) moze sie rpzytłączysz?mamy jedno wolne łózko ![]() a ja buzia w ciup niee dziekuje ![]() od kiedy to wóde sie woda mineralna przepija ![]() a teraz posmarowanam balsamem brazujacym sobie wizazuję ![]()
![]() |
#772 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej kochane, ja wlansie sie wykaplam i dopiero usiadlam na tylku...paaaadam dzis,w pracy mialam ciezki dzien,duzo stresu..Potem pojechalismy na te aukcje ale nie wypatrzylam nic,pojechalismy na Mc'a i zjadlam McFlurry ze Smartisami.. ![]() ![]() posiedze chwilke jeszcze na necie i uciekam. kolorowych snow ![]()
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
agness1 podziel się jednym ciastkiem :P też mam owsiane, ale kupne.
![]() no cóż Dziewczyny. jutro wyjeżdżam, i mimo że krótko się znamy czułam potrzebę, żeby Wam to napisać [no i jakoś tak pożegnać się]. więc Kochane, cieszcie się życiem, słońcem i tą resztką wakacji [co niektóre ![]() ![]() trzymajcie się i bawcie na całego! do zobaczenia ![]()
#774 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - przepis to z Wizażu
![]() ![]() Cher - udanego wyjazdu ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wodke to raczej piwem a nie woda ![]() ![]() Cytat:
Milego wypoczynku ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
do Gdańska. do Gdańska. do przyjaciółki!
![]() ps. dziękuję ![]()
#777 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo madam jest blada jak sciana a poza tym rozstepow tak nie widac jak mam brazowy brzuchol ![]() ![]() ostatnio nawet sobie posmarowałam nogi i posladki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wodke przepijac piwem ? ![]() ![]() Ja tam wole soki, tudziez letnią herbatką ![]() A propos wódki, to piłyscie kiedys gruszkówke? ![]() mmmmmmmmmmmmmmmm miód ![]()
![]() |
#779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja ostatnio przepijalam liftem ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baby no tak ksiadz to szatan, wcielony i to dosłownie nawet mu ktos na fotce zrobił taki kawał ze dał jego zdj i podpisał Ave Maria Szatan ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.