![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
piekłam wg przepisu mojej Mamy i tam było napisane jakos tak dziwnie 0,3 ł. soli a ja nie widziałam tego zera i dałam 3 łyzeczki soli do ciasta no i wyszło jak wyszlo, ze ciasto wylądowało w koszu na śmieci
![]() a biurko boskie- z zielonego drewna ![]() ![]() wiec jutro przemeblowanko i sprzatanie mnie czeka cos mnie ząb boli;/ za tydzien mam urodziny, ale jakos sie nie ciesze z tego powodu..nie robie zadnej imprezy wiec tym bardziej...do kitu ![]()
#722 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobry wieczor, ja juz po obiadku(kupilam po pracy pieczonego kuraka bo mialam straszna ochote i sie okazalo w domu,ze mial jakas dziwna przyprawe i mi nie smakowal ![]() teraz nadrabiam netowe zaleglosci i potem zadzownie do kumpeli.z ktora sie przyjaznie od dziecinstwa ale sie od 5 lat nie widzialysmy..ona w Niemczech,ja w UK ale jak gadamy to jaky nic sie nie zmienilo ![]() milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#723 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() \ cieszymy się i czekamy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja niedawno pożegnałam kolegę. bardzo miło było, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy, moja mama z nami też trochę posiedziała i się pośmiała. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Star to fajnie, ze z kolega milo Ci wieczor uplynal
![]() a co do bycia sierota, to ja tez mam pewna praktyke za soba hehe ![]() ![]() a z ostatnich moich osiagniec powazniejszych, to sobie stluklam kolano, jak jeszcze bylam w Norwegii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taka mala opowiastka o sierotce Monisi ^^ nudzi mi sie, zaraz sobie pomaluje pazurki,a potem moze zrobie porzadek w mp3 na kompie, bo sie zabieram i zbieram juz rok hehe a tylko czesciowo mam posegregowane ![]() a jutro mam miec gosci...;/ taka ciotka starsza ze swoimi wnuczkami, a moimi kuzynkami, ktorych nie lubie ;/ nie widzialam ich 2 lata i wcale nie tesknie ;/ no ale coz...musze jakos to przezyc. a wczwartek sie wybiore do taty i posiedze 2 dni na wsi ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||||
Raczkowanie
|
fajnie fajnie ![]() z oczkami wporządku. Noszę okulary i chcę się przerzucić na soczewki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powoli chyba będę się kładła spać. A jutro wczesna pobudka i wyjeżdzam na dwa dni. Niby do krainy spokoju, ale szykuje się tam huczna imprezka... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Rozeznanie
|
Yerba udanej imprezki
![]() Niezapominajko ja tez należe do takich sierotek ![]() ![]() Ok ja juz Wam mowię dobranoc i zycze kolorowych snów ![]() ![]()
#727 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim
![]() ![]()
#728 |
Wtajemniczenie
|
Yerba udanego wyjazdu
![]() ide poczytac gazetke i bede sie kladla spacku dobrej nocki ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Ja dzisiaj ide w Wasze slady i spotykam sie z przyjaciolka z podstawowki ![]() Cytat:
![]() Zielone biurko musi byc sliczne ![]() ![]() A urodzinki masz 18? A czemu nie robisz urodzin? A zreszta zawsze mozna spedzic wtedy milo czas z Tzetem ![]() Cytat:
![]() A dzinsy to tez tak mam ze szukam i szukam...ale lepiej poczekac i kupic cos ślicznego a nie co nam pod reke wpadnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale w sumie fajne to jest. Myslisz o jakis kolorowych?? ![]() Agolku: Na pewno bedziesz bosko wygladac ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogolnie to juz sie zaczynam stresowac powoli ![]() dzien dobry wszystkim, u mnie leje i leje,juz od tyodnia chyba...swietne lato..Na szczescie pojutrze piatek ![]() milego dzionka ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znów zawiodłam ![]() ![]() Ale dziś obiecuję, bo od 20 będę w domu bez zbędnych zajęć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() u mnie leje i leje ![]() Agolek wspolczuje tej choroby skory...czytalam cos kiedys o tym ![]() Mangolina ale masz dlugi remont ![]() ![]() Baby Ty to masz tych wielbicieli ![]() a ja musze sie umyc,ubrac itp, troche mieszkanie ogarnac i potem bede miala tych gosci ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze lato wkoncu sie pokaze ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na wiecej wiadomosci ![]() Cytat:
Tak to jest zaplanowac wakacje nad Polskim morzem... a nie dasz rady sie jeszcze zdrzemnac? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezapominajku nasz kochany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dlaczego smutasek? ; * Cytat:
![]() byłam z rodzicami i przyjaciółką na Mazurach, pływaliśmy jachtem. no, któregoś dnia przycumowaliśmy do takiego mostku i trzeba było po nim przejść, by wyjść na brzeg. wszyscy skakali z jachtu na ten mostek, wychodzili na 'ląd', zgrabnie im to szło i nic im nie było. ja skakałam jako ostatnia. skoczyłam i.. mostek się zawalił! ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Rozeznanie
|
![]() Jestem przerażona, w ciężkim szoku i nie wiem, co jeszcze. I od wczoraj nie moge z tego wyjść. jak można było zrobić mi coś takiego na głowie ? miało być podcięcie końcówek [ zaaaapuszczam od roku chyba ] no i efektem tego są włosy ledwo za ramie! ![]() i miała być grzywka na ukos no i jest, tylko że zaczyna sie jakoś od połowy czoła. ![]() ale włosów nie przeżyje. ;o |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
88niezapominajka88: śliczna jesteś na tym avku
![]() ![]() imposing: Uuu, współczuję;/ Walcz o odszkodowanie za straty moralne, albo walnij plotkę wśród znajomych, że ta fryzjerka jest beznadziejna, niech przynajmniej spadną jej obroty ;] star15: smutasek, bo jakoś takoś nijak. Już nie czuję się jak króliczek z duracella;/ buu, tylko jak taki mały, podarty miś, bez oczka i uszka, którego nikt nie przytulaa. hyh.. Mangolina: u mnie też remont pełną parą... znam ten ból. Najgorzej, że nic nie mogę znaleźć bo taki burdel w domu;/ Jeszcze tato, który wierzy, że wszystko jest w stanie zrobić sam... efekt: naprawdę baaardzo przedłużający sie remont. ![]() Zmykam na spaceros, bo coś pogodos brzydkos, muszę zdążyć przed deszczos ;P ![]()
#737 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ewuś, no to wiadome, że telefonem nie zrobię tak dobrego zdjęcia jak cyfrówką, ale jeśli dobry aparat o zawsze coś (; . A ja ? Wreszcie czuję, że żyję. W życiu towarzyskim układa mi się jak nigdy dotąd, w sprawach sercowych też, i z wielbicielami ( ![]()
![]() |
#738 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja wlasnie zjadlam moj lunch,byl taki pyszny ze szok ![]() wieczorem chce z TZ podskoczyc na aukcje samochodowa zobaczyc co ciekawego jest ![]() zycze wam milego popoludnia ![]()
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
ehm , dzięki laski. ;DDD
niech rosną, rosną. ![]() a ja jem ciasteczka od razu po obiedzie. ;D ojj, pewnie kusze co niektórych ;> |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a mnie szlag trafia! ![]() ![]() edit: aa i wiecie co? tak mi się przypomniało- byłam w sklepie po zakupy i przede mną stała dziewczyna. naprawdę bardzo, bardzo pryszczata i gruba. no tak, każdy może mieć tego typu problemy, ale u niej ich przyczyna akurat była nadzwyczaj jasna- wystarczyło zerknąć w koszyk. kilka paczek herbatników, jakieś mięso, paczka ciastek, czekoladki, słone paluszki i kilka innych produktów. a potem dziewczyny narzekają, że wyglądają tak, nie inaczej...
||||
![]() ![]() |
![]() |
#741 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na początku myslałam ze sie rozchorowałas albo ktoś umarł ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez remonty były-malowanie scian, zmienianie dachu, malowanie okien a potem sprzątanie.....ale juz juz prawie konczymy ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja zaraz zmykam na obiadek, trochę powizażuję jeszcze i odwiedzić dziadka bo coś znów się źle czuje. Później spotkanie i wieczorem prawdopodnie na jakieś zakupy spożywcze i coś tam do remontu rodzicom potrzebne ![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Mój pokój wygląda jak pobojowisko
![]() czekam na to biurko czekam i se chyba jeszcze poczekam , a jak dzis go nie przywiozą ![]() Wiec poza bałaganem u mnie nic nie słychać ![]() Tz wrca jutro wieczorem, ale w ogóle nie pisze, chyba tam zasiegu nie ma ![]()
#745 |
Raczkowanie
|
cześć! można dołączyć do plotek?
![]() widzę, że nie tylko u mnie remonty. w sumie to dopiero początek, ale tego jest tyle, że szok! kurczaki, chciałam każdej z Was odpisać i nie nadążam ![]()
#746 |
Zakorzenienie
|
cher - Witaj
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
możecie mnie udusić :P bo jestem już tutaj dosyć długo [znaczy się trochę] i nigdy nie miałam odwagi, żeby jakoś tak się wkręcić.. ale dużo czytałam tego co piszecie.
![]() swoją drogą właśnie zaserwowałam mojej rodzince te placki wieśniakowe. są w siódmym niebie! ![]()
#748 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
Witaj Cher
![]() hehehe ja tez pamiętam ze pare lat temu chyba ze 3 miesiące obserwowałam wszystko zanim postanowiłam się odezwać ![]()
#750 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki pech. Jak nie było zadnego faceta to nie było a teraz jak w jakims filmie zjawiło sie ich 8 :eek: o zgrozo namietnych wielbicieli :o innych kumpli nie wliczam. Cytat:
Cytat:
Fajnie ze u Ciebie dobrze :ehem: a z jedzeniem to :jupi: Cytat:
Moze na aukcji faktycznie cos ciekawego zobaczyciee:cmok: Cytat:
Cytat:
A powiedz mi,oplaca sie sprzedawac te ksiazki? :-p Co do tych dziewczyn...to wiesz jak dla mnie to jest normalne. Kazdy ma prawo jesc co im pasuje. No chyba ze potem placze cały czas jaki gruby nie jest. CO innego jak ktos sie akceptuje. Bo lepiej jest miec troche kg wiecej niz siedziec w Ed:cool: Cytat:
Cytat:
placki wiesniakowe rodzince?:eek: Ja bym sie chyba nie odwazyla...zaraz by bylo ze znowu jakies chude paskudztwo im podaje:-p |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.