Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 17:13   #721
orzeszek01
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
solilas szarlotke?
new zakup widze ;D
piekłam wg przepisu mojej Mamy i tam było napisane jakos tak dziwnie 0,3 ł. soli a ja nie widziałam tego zera i dałam 3 łyzeczki soli do ciasta no i wyszło jak wyszlo, ze ciasto wylądowało w koszu na śmieci

a biurko boskie- z zielonego drewna z duzą iloscią szufladek i do tego zielone krzesło z zielona poduszeczką w kwiatki
wiec jutro przemeblowanko i sprzatanie mnie czeka

cos mnie ząb boli;/
za tydzien mam urodziny, ale jakos sie nie ciesze z tego powodu..nie robie zadnej imprezy wiec tym bardziej...do kitu
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 19:20   #722
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
agolku mi tez sie podobaja 2 pierwsze bukieciki - sliczne, z klasa ten na dole tez ladny, aczkolwiek jest zdecydowanie bardziej bogaty

dziekuje kochanajuz myslalam,ze ja jakas inna jestem,ze tylko mi sie one podobaja

alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke...
ojojoj to nie bardzo...mam nadzieje,ze juz ci lepiej

ale niestety - praca wzywa, a dzis musze jeszcze isc godzine wczesniej, bo kolezanka z porannej zmiany ma dentyste i musi wymknac sie prędzej wiec ja mam ja zastapic, ech...
oby ten dzien szybko minal... i oby nie bylo mi juz niedobrze...
Buziaki dla Was
jak to mowia ''czym sie strules tym sie lecz'' ale nie probowalaym na Twoim miejscude trzymac kciuki,zeby szybko ci minelo

Cytat:
Ja rowniez jestem tego zdania ze jezeli suknia ma duzo dodatkow to pasuje ładny,skromny bukiecik Twoja jest przepiekna wiec te 2 pierwsze beda najodpowiedniBukiecik pierwszy w drugim rzedzie jest tez ladny ,ale taki raczej pasuje do prostej sukienkidziejkuje sloneczko mam nadzieje,ze ede ladnie wygladala...
Moze skorzystaj z okazji i posprzataj cos,albo upiecz ciasto
ja tek wlasnie robie jak sie nudze,zabieram sie za gotowanie albo sprzatanie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum Kiedy to było A z powodu naszych różnych wyjazdów nie widziałyśmy się przez ostatnie 3 lata. Mimo to rozmawiałyśmy jak za dawnych czasów. To się chyba nazywa przyjaźń...

podpisuje sie pod tym obiema rekami..Od 5 lat jestem w sumie zagranica,poznaje nowych ludzi ale nie ma to jak wakacje w Polsce i ci sami od lat sprawdzeni przyjaciele...Z niektorymi sie nie widzialam lata ale piszemy na gg, maile i zawsze jet o czym pogadac i czuc ta ''wiez''

Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... Szłam do tej przychodni chyba dobry rok... Wizyta w połowie września
dobrze,ze sie za to zabralas,zdrowie najwazniejsze a jak nie bedziesz dorze wiedziala to nie zobaczysz co do ciebie na wizazu piszemy

dobry wieczor,

ja juz po obiadku(kupilam po pracy pieczonego kuraka bo mialam straszna ochote i sie okazalo w domu,ze mial jakas dziwna przyprawe i mi nie smakowal)

teraz nadrabiam netowe zaleglosci i potem zadzownie do kumpeli.z ktora sie przyjaznie od dziecinstwa ale sie od 5 lat nie widzialysmy..ona w Niemczech,ja w UK ale jak gadamy to jaky nic sie nie zmienilo

milego wieczorka laleczki
Stary 2008-08-12, 19:36   #723
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Ale napisałyscie Ech ja wogole czasu nie mamTzn tylko dzis siedze w domku caly dzien.
Karpatka dobra WYsyłam wirtualnie^^
mm, ta karpatka.. ;D ach! i jak minął dzionek?

Cytat:
Napisane przez imposing Pokaż wiadomość
mniam, smaczna. ;DDD
No my mamy i kryty i na powietrzu. z tym, że ten na powietrzu jest lepszy, są dwa baseny jeden 0,6 - 0,8 i 1,4-1,6 m a drugi 2 - 4 m. ;DD
ale jednak nie pojechałam.
bo teraz ide do fryzjera pozbyć się grzywki i obciąć włoski. ;**
jak wizyta u fryzjera? pochwal się efektami!

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
hejka

u mnie srednio...posprzeczalam sie z mama...ogolnie mam dosc wszystkiego i totalnie nie mam humoru od rana ;/
pocwiczylam i wzielam prysznic, teraz siedze z mokrymi wlosami i zastanawiam sie co robic ;/

Star fajnie, ze milo spedzilas wczorajszy dzien i wieczor tylko kolanko biedne ale sie zagoi
zagoi się, zagoi. ja ogólnie takie dziecko szczęścia jestem, że czegokolwiek się nie dotknę, to muszę mieć po tym ślady. na moich nogach jest zapisane, co robiłam w ciągu ostatnich kilku dni. a tu siniak, bo się obiłam o szafkę, a tu zadrapanie, bo przewróciłam się na rowerze, a tam szrama, bo gdy obierałam ziemniaki, nożyk mi spadł. xD poważnie, taka sierota ze mnie. :P

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hejjj

alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke... ale niestety - praca wzywa, a dzis musze jeszcze isc godzine wczesniej, bo kolezanka z porannej zmiany ma dentyste i musi wymknac sie prędzej wiec ja mam ja zastapic, ech...
oby ten dzien szybko minal... i oby nie bylo mi juz niedobrze...

Buziaki dla Was
poprawy samopoczucia. ; ** dobrze, że przynajmniej nie piłaś na pusty żołądek- to dopiero mogłoby zaszkodzić. będzie okay.

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Ze mną troszkę lepiej... Napiszę wam wieczorem itp.
\

cieszymy się i czekamy.

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Baby14- z moim talentem kulinarnym to mi nic nie wyjdzie( przykładem moze byc słona szarlotka )

sprzatac bede jutro bo mi stare buirko wyjezdza i przyjezdza nowe
słona szarlotka hah, boska jesteś orzeszku!

Cytat:
A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum Kiedy to było A z powodu naszych różnych wyjazdów nie widziałyśmy się przez ostatnie 3 lata. Mimo to rozmawiałyśmy jak za dawnych czasów. To się chyba nazywa przyjaźń...

Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... Szłam do tej przychodni chyba dobry rok... Wizyta w połowie września
to super, faktycznie takie znajomości można nazwać prawdziwą przyjaźnią. prawdziwy skarb! no i dumna z Ciebie jestem niezwykle. xD

a ja niedawno pożegnałam kolegę. bardzo miło było, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy, moja mama z nami też trochę posiedziała i się pośmiała. a wcześniej byłam na zakupach i mierzyłam mnóstwo par dżinsów, spodni, ale nic nie znalazłam. -_- ech, jutro muszę się wybrać ponownie i od razu rozejrzę się za bluzką na piątek. miłego wieczoru. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 20:26   #724
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Star to fajnie, ze z kolega milo Ci wieczor uplynal

a co do bycia sierota, to ja tez mam pewna praktyke za soba hehe zwlaszacza, jak bylam mala, mialam pelno siniakow i zadrapan
a z ostatnich moich osiagniec powazniejszych, to sobie stluklam kolano, jak jeszcze bylam w Norwegii kolo domu, w ktorym mieszkalam, byla taka stroma uliczka (zreszta tam bylo sporo takich stromych :PP) , raz tak wracalam ze sklepu i schodzilam w dol, mialam adidasy na gladkiej podeszwie i poslizgnelam sie na kamyczkach wywalilam sie, wstalam i myslalam, ze nic sie nie stalo patrze - a tam dziura w spodniach (najlepszych!) na cale kolano, a samo kolano cale we krwi papralo mi sie chyba miesiac, jeszcze teraz mam slad, a minely 4 miesiace taka jestem zdolna od tamtej pory wszedzie tam chodzilam w adidasach do biegania, bo maja dobra podeszwe do takich warunkow hehe

taka mala opowiastka o sierotce Monisi ^^

nudzi mi sie, zaraz sobie pomaluje pazurki,a potem moze zrobie porzadek w mp3 na kompie, bo sie zabieram i zbieram juz rok hehe a tylko czesciowo mam posegregowane wiec moze troche posegreguje dzis.
a jutro mam miec gosci...;/ taka ciotka starsza ze swoimi wnuczkami, a moimi kuzynkami, ktorych nie lubie ;/ nie widzialam ich 2 lata i wcale nie tesknie ;/ no ale coz...musze jakos to przezyc. a wczwartek sie wybiore do taty i posiedze 2 dni na wsi dla odmiany, no i pooddycham swiezym powietrzem a moze nawet gdzies sobie polaze dawnymi sciezkami dziecinstwa ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 21:06   #725
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Fajnie spotkac znajomych po latach

A cos nie tak z oczkami?

fajnie fajnie

z oczkami wporządku. Noszę okulary i chcę się przerzucić na soczewki

Cytat:
Yerba to jest wlasnie przyjazn ja z moja kumpela przyjaznie sie od paru lat, w gimnazjum bylysmy nierozlaczne, w liceum nam sie kontakty rozluznily, a teraz mieszka za granica.ale jak tylko sie widzimy,jest jak dawniej i rozmawiamy tak,jakbysmy sie widzialy wczoraj i to jest fajne ^^

bardzo fajne

a do okulisty tez musze isc i do dentysty mialo byc w sierpniu, a bedzie pewnie we wrzesniu,tylko,ze ja to prywatnie pojde, bo teraz nawet ubezpieczenia nie mam
do dentysty też muszę się wybrać...

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dobrze,ze sie za to zabralas,zdrowie najwazniejsze a jak nie bedziesz dorze wiedziala to nie zobaczysz co do ciebie na wizazu piszemy

hihihiih narazie widzę co piszecie, ale faktycznie dawno nie byłam sprawdzić jak tam moja wada

dobry wieczor,

ja juz po obiadku(kupilam po pracy pieczonego kuraka bo mialam straszna ochote i sie okazalo w domu,ze mial jakas dziwna przyprawe i mi nie smakowal)

teraz nadrabiam netowe zaleglosci i potem zadzownie do kumpeli.z ktora sie przyjaznie od dziecinstwa ale sie od 5 lat nie widzialysmy..ona w Niemczech,ja w UK ale jak gadamy to jaky nic sie nie zmienilo

milego wieczorka laleczki
dobrze jest wiedzieć, że ma się przyjaciół. Gdziekolwiek oni są, ważne że SĄ

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

to super, faktycznie takie znajomości można nazwać prawdziwą przyjaźnią. prawdziwy skarb!

Cytat:
no i dumna z Ciebie jestem niezwykle. xD
aż się zawstydziłam

Powoli chyba będę się kładła spać. A jutro wczesna pobudka i wyjeżdzam na dwa dni. Niby do krainy spokoju, ale szykuje się tam huczna imprezka...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 22:18   #726
Tarantulek
Rozeznanie

Yerba udanej imprezki

Niezapominajko ja tez należe do takich sierotekEch i nie znosze jak przyjezdzają do nas goscie których nie lubie-więc wiem co czujesz

Ok ja juz Wam mowię dobranoc i zycze kolorowych snów

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 22:23   #727
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 22:52   #728
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Yerba udanego wyjazdu

ide poczytac gazetke i bede sie kladla spacku
dobrej nocki

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-13, 06:51   #729
Baby14
Zakorzenienie

Dzien Dobry
Ja dzisiaj ide w Wasze slady i spotykam sie z przyjaciolka z podstawowki

Cytat:
piekłam wg przepisu mojej Mamy i tam było napisane jakos tak dziwnie 0,3 ł. soli a ja nie widziałam tego zera i dałam 3 łyzeczki soli do ciasta no i wyszło jak wyszlo, ze ciasto wylądowało w koszu na śmieci

a biurko boskie- z zielonego drewna z duzą iloscią szufladek i do tego zielone krzesło z zielona poduszeczką w kwiatki
wiec jutro przemeblowanko i sprzatanie mnie czeka

cos mnie ząb boli;/
za tydzien mam urodziny, ale jakos sie nie ciesze z tego powodu..nie robie zadnej imprezy wiec tym bardziej...do kitu
Nastpenym razem na pewno Ci sie uda to ciasto

Zielone biurko musi byc sliczne Masz zielony pokoj?

A urodzinki masz 18? A czemu nie robisz urodzin? A zreszta zawsze mozna spedzic wtedy milo czas z Tzetem

Cytat:
mm, ta karpatka.. ;D ach! i jak minął dzionek?

a ja niedawno pożegnałam kolegę. bardzo miło było, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy, moja mama z nami też trochę posiedziała i się pośmiała. a wcześniej byłam na zakupach i mierzyłam mnóstwo par dżinsów, spodni, ale nic nie znalazłam. -_- ech, jutro muszę się wybrać ponownie i od razu rozejrzę się za bluzką na piątek. miłego wieczoru. ;*
A dzionek nudno troche ;-) Tzn new wielbiciel zaprosil mnie na soczek , stary na basen a ten po srodku nalego na spotkanie^^
A dzinsy to tez tak mam ze szukam i szukam...ale lepiej poczekac i kupic cos ślicznego a nie co nam pod reke wpadnie

Cytat:
fajnie fajnie

z oczkami wporządku. Noszę okulary i chcę się przerzucić na soczewki
Ooo Odwazna jestes decydujac sie na soczewki. Wyglada to ladnie ,ale ja z moimi zdolnosciami zrecznosciowymi w zyciu bym ich nie załozylaAlbo zalozyla tylko juz nie wyciagla
Ale w sumie fajne to jest. Myslisz o jakis kolorowych??

Agolku:
Na pewno bedziesz bosko wygladac A czy kolezanki z wizazu dostana zaszczytu ogladniecia tego na zdjeciach?
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 08:01   #730
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku: Na pewno bedziesz bosko wygladac A czy kolezanki z wizazu dostana zaszczytu ogladniecia tego na zdjeciach?
dzieki kotek mam nadzieje,ze bede ladnie wygladala...widzisz, chodzi o to,ze ja mam powazna chorobe skory..teraz ona jest zaleczona juz od ok 2 lat ale nie jest wyleczona bo tego sie nie da wyleczyc i boje sie,ze ze stresu cos mi sie zacznie dziac.. wiem,ze nie moge tak myslec ale nie moge sie od tej mysli odpedzic..

ogolnie to juz sie zaczynam stresowac powoli

dzien dobry wszystkim,

u mnie leje i leje,juz od tyodnia chyba...swietne lato..Na szczescie pojutrze piatek

milego dzionka
Stary 2008-08-13, 08:04   #731
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam
Znów zawiodłam Cały dzień mnie nie było, a gdy wróciłam sprzątałam mieszkanie (4 miesięczny remont trwa...), zdzierałam pokaźne warstwy farby z kafelek i nie zdołałam zawlec się przed komputer, bo po 23 padłam jak mucha
Ale dziś obiecuję, bo od 20 będę w domu bez zbędnych zajęć

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 08:29   #732
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

dzien dobry

u mnie leje i leje i nie zamierza przestac...

Agolek wspolczuje tej choroby skory...czytalam cos kiedys o tym

Mangolina ale masz dlugi remont ja lubilam remonty kiedys

Baby Ty to masz tych wielbicieli

a ja musze sie umyc,ubrac itp, troche mieszkanie ogarnac i potem bede miala tych gosci super zrypany dzien sie zapowiada,tym bardziej, ze jeszcze bym chetnie pospala ze 2 godziny

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-13, 09:39   #733
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki kotek mam nadzieje,ze bede ladnie wygladala...widzisz, chodzi o to,ze ja mam powazna chorobe skory..teraz ona jest zaleczona juz od ok 2 lat ale nie jest wyleczona bo tego sie nie da wyleczyc i boje sie,ze ze stresu cos mi sie zacznie dziac.. wiem,ze nie moge tak myslec ale nie moge sie od tej mysli odpedzic..

dzien dobry wszystkim,

u mnie leje i leje,juz od tyodnia chyba...swietne lato..Na szczescie pojutrze piatek

milego dzionka
Ojej a co to za nieznosne chorobsko ? wiem ze przed ślubem to troche nie normane było by sie choc troche nie stresowac,ale postaraj sie podejsc do tego z usmiechem Zobacz to bedzie najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu razem z mezczyzna ktorego kochasz nie ma sie co przejmowac

Mam nadzieje ze lato wkoncu sie pokazeBo juz nie duzo go zostało

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam
Znów zawiodłam Cały dzień mnie nie było, a gdy wróciłam sprzątałam mieszkanie (4 miesięczny remont trwa...), zdzierałam pokaźne warstwy farby z kafelek i nie zdołałam zawlec się przed komputer, bo po 23 padłam jak mucha
wow Toz to musi byc niezly remont;D Cały dom?;>
Czekamy na wiecej wiadomosci
Cytat:
dzien dobry

Baby Ty to masz tych wielbicieli

a ja musze sie umyc,ubrac itp, troche mieszkanie ogarnac i potem bede miala tych gosci super zrypany dzien sie zapowiada,tym bardziej, ze jeszcze bym chetnie pospala ze 2 godziny
Nad morzem wogole jakas taka nie udana ta pogoda...wspolczuje turysta;/
Tak to jest zaplanowac wakacje nad Polskim morzem...

a nie dasz rady sie jeszcze zdrzemnac?
Stary 2008-08-13, 10:10   #734
star15
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

niezapominajku nasz kochany, a może potem sobie pośpisz? jak goście już się wyniosą? u mnie też zapowiada się na deszcz, póki co się mocno chmurzy.

Cytat:
Witam
wiem, co to znaczy remont w mieszkaniu. ja dostaję białej gorączki, gdy tata tylko ściany maluje, a co tu mówić o gruntownym remoncie.. współczuję, ale to już chyba zmierza ku końcowi? dobrze, że przynajmniej dostęp do internetu masz.

Cytat:

dzien dobry wszystkim,

milego dzionka
ach, ta pogoda, patrzę każda narzeka na deszcz.. nie ma to jak lato. ;| a cóż to za choroba skóry?

Cytat:
Dzien Dobry

A dzionek nudno troche ;-) Tzn new wielbiciel zaprosil mnie na soczek , stary na basen a ten po srodku nalego na spotkanie^^
A dzinsy to tez tak mam ze szukam i szukam...ale lepiej poczekac i kupic cos ślicznego a nie co nam pod reke wpadnie
kolejny wielbiciel? dziewczynoo, Ty mnie w kompleksy wpędzasz! ;D ilu ich już tam jest? ale szalej, szalej, okręcaj ich wokół palca, kokietuj.. a co! i miłego spotkania z koleżanką. ; *

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dobranoc wszystkim

dlaczego smutasek? ; *

Cytat:
Star to fajnie, ze z kolega milo Ci wieczor uplynal

a co do bycia sierota, to ja tez mam pewna praktyke za soba hehe zwlaszacza, jak bylam mala, mialam pelno siniakow i zadrapan
a z ostatnich moich osiagniec powazniejszych, to sobie stluklam kolano, jak jeszcze bylam w Norwegii kolo domu, w ktorym mieszkalam, byla taka stroma uliczka (zreszta tam bylo sporo takich stromych :PP) , raz tak wracalam ze sklepu i schodzilam w dol, mialam adidasy na gladkiej podeszwie i poslizgnelam sie na kamyczkach wywalilam sie, wstalam i myslalam, ze nic sie nie stalo patrze - a tam dziura w spodniach (najlepszych!) na cale kolano, a samo kolano cale we krwi papralo mi sie chyba miesiac, jeszcze teraz mam slad, a minely 4 miesiace taka jestem zdolna od tamtej pory wszedzie tam chodzilam w adidasach do biegania, bo maja dobra podeszwe do takich warunkow hehe

taka mala opowiastka o sierotce Monisi ^^

nudzi mi sie, zaraz sobie pomaluje pazurki,a potem moze zrobie porzadek w mp3 na kompie, bo sie zabieram i zbieram juz rok hehe a tylko czesciowo mam posegregowane wiec moze troche posegreguje dzis.
a jutro mam miec gosci...;/ taka ciotka starsza ze swoimi wnuczkami, a moimi kuzynkami, ktorych nie lubie ;/ nie widzialam ich 2 lata i wcale nie tesknie ;/ no ale coz...musze jakos to przezyc. a wczwartek sie wybiore do taty i posiedze 2 dni na wsi dla odmiany, no i pooddycham swiezym powietrzem a moze nawet gdzies sobie polaze dawnymi sciezkami dziecinstwa ^^
ahah to co powiesz na taką opowieść?:
byłam z rodzicami i przyjaciółką na Mazurach, pływaliśmy jachtem. no, któregoś dnia przycumowaliśmy do takiego mostku i trzeba było po nim przejść, by wyjść na brzeg. wszyscy skakali z jachtu na ten mostek, wychodzili na 'ląd', zgrabnie im to szło i nic im nie było. ja skakałam jako ostatnia. skoczyłam i.. mostek się zawalił! poważnie, deski pękły. tzn tak się załamały tylko, ja nie wpadłam do wody, ale możesz sobie wyobrazić, ile śmiechu mieli obserwatorzy. no, kurdesz, a wcale nie byłam taka ciężka wtedy..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2008-08-13, 10:18   #735
imposing
Rozeznanie

Jestem przerażona, w ciężkim szoku i nie wiem, co jeszcze.
I od wczoraj nie moge z tego wyjść.
jak można było zrobić mi coś takiego na głowie ?
miało być podcięcie końcówek [ zaaaapuszczam od roku chyba ] no i efektem tego są włosy ledwo za ramie!
i miała być grzywka na ukos no i jest, tylko że zaczyna sie jakoś od połowy czoła. ją mi sie udało uratować bo po swojemu uczesałam i jak człowiek wygląam ;DDD
ale włosów nie przeżyje. ;o
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 11:30   #736
Niuniuska
Wtajemniczenie

88niezapominajka88: śliczna jesteś na tym avku mmm

imposing: Uuu, współczuję;/ Walcz o odszkodowanie za straty moralne, albo walnij plotkę wśród znajomych, że ta fryzjerka jest beznadziejna, niech przynajmniej spadną jej obroty ;]

star15: smutasek, bo jakoś takoś nijak. Już nie czuję się jak króliczek z duracella;/ buu, tylko jak taki mały, podarty miś, bez oczka i uszka, którego nikt nie przytulaa. hyh..

Mangolina: u mnie też remont pełną parą... znam ten ból. Najgorzej, że nic nie mogę znaleźć bo taki burdel w domu;/ Jeszcze tato, który wierzy, że wszystko jest w stanie zrobić sam... efekt: naprawdę baaardzo przedłużający sie remont. Teraz czekam na sofę, żeby w końcu w domu spać... heh i podłączyć swój internet! ;P

Zmykam na spaceros, bo coś pogodos brzydkos, muszę zdążyć przed deszczos ;P

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:22   #737
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien Dobry
Hihi, ja dziś też .

Cytat:
To jak nudno, dziewczynoo , co Ty ^^

Cytat:
Witam
O prosz, a ja mam akurat remont w kuchni i wiem co to znaczy bo czasem też nerwicy dostaje ; ))

Cytat:

miało być podcięcie końcówek [ zaaaapuszczam od roku chyba ] no i efektem tego są włosy ledwo za ramie!
i miała być grzywka na ukos no i jest, tylko że zaczyna sie jakoś od połowy czoła. ją mi sie udało uratować bo po swojemu uczesałam i jak człowiek wygląam ;DDD
Oj, teraz fryzjera to ja się nie bez powodu bardziej boję niż dentysty, bo już tak z fryzurami kombinowałam, że po wyjściu wychodziłam albo z płaczem, albo to było dopiero podłamanie poczekajta, odrosną i zetniesz sobie znów piknie ^^ (tylko, że ile te włosy rosną, niestety)

Cytat:
A cos u Was wszystkos takos brzydkas pogodos ? ; D

Ewuś, no to wiadome, że telefonem nie zrobię tak dobrego zdjęcia jak cyfrówką, ale jeśli dobry aparat o zawsze coś (; .

A ja ? Wreszcie czuję, że żyję. W życiu towarzyskim układa mi się jak nigdy dotąd, w sprawach sercowych też, i z wielbicielami () , z jedzeniem też b. dobrze .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:23   #738
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Ojej a co to za nieznosne chorobsko ? wiem ze przed ślubem to troche nie normane było by sie choc troche nie stresowac,ale postaraj sie podejsc do tego z usmiechem
no, bede sie starala...nie pogniewaj sie ale nie chce pisac co to za choroaba.. nie chce nawet o tym myslec,ze moge miec nawrot na slub...

Zobacz to bedzie najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu razem z mezczyzna ktorego kochasz nie ma sie co przejmowac no, obys miala racje
Cytat:
ach, ta pogoda, patrzę każda narzeka na deszcz.. nie ma to jak lato. ;| a cóż to za choroba skóry?
no,teraz nie pada i oby tak pozostalo... a o chorobie nie bede pisac,kiedys o tym chyba mowilam,ale teraz staram sie zapomniec o tym narazie,zeby nie wywolac wilka z lasu..

Cytat:

na szczescie wlosy nie zebyodrosna

hej laleczki,

ja wlasnie zjadlam moj lunch,byl taki pyszny ze szoka ja bylam glodna jak wilk bo od rana zasuwam jak glupia i mam ogolnie stresujacy dzien..
wieczorem chce z TZ podskoczyc na aukcje samochodowa zobaczyc co ciekawego jest

zycze wam milego popoludnia
Stary 2008-08-13, 12:42   #739
imposing
Rozeznanie

ehm , dzięki laski. ;DDD
niech rosną, rosną.

a ja jem ciasteczka od razu po obiedzie. ;D
ojj, pewnie kusze co niektórych ;>
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 12:49   #740
star15
Zakorzenienie

Cytat:
no,teraz nie pada i oby tak pozostalo... a o chorobie nie bede pisac,kiedys o tym chyba mowilam,ale teraz staram sie zapomniec o tym narazie,zeby nie wywolac wilka z lasu..

hej laleczki,

ja wlasnie zjadlam moj lunch,byl taki pyszny ze szoka ja bylam glodna jak wilk bo od rana zasuwam jak glupia i mam ogolnie stresujacy dzien..

a co miałaś na lunch? pochwal się. ;D miłego spędzania czasu, więc. ; *

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

A cos u Was wszystkos takos brzydkas pogodos ? ; D

Ewuś, no to wiadome, że telefonem nie zrobię tak dobrego zdjęcia jak cyfrówką, ale jeśli dobry aparat o zawsze coś (; .

A ja ? Wreszcie czuję, że żyję. W życiu towarzyskim układa mi się jak nigdy dotąd, w sprawach sercowych też, i z wielbicielami () , z jedzeniem też b. dobrze .
no to super, Kochanie! masz któregoś na oku czy tylko oni mają Ciebie? ;d korzystajmy z wakacji, bo zostały nam już tylko nieco ponad 2 tygodnie. albo AZ ponad 2 tygodnie! u mnie nie brzydkos pogodos.. u mnie OKROPNOS pogodos! fatalnos. pff.

Cytat:
88niezapominajka88: śliczna jesteś na tym avku mmm

imposing: Uuu, współczuję;/ Walcz o odszkodowanie za straty moralne, albo walnij plotkę wśród znajomych, że ta fryzjerka jest beznadziejna, niech przynajmniej spadną jej obroty ;]

star15: smutasek, bo jakoś takoś nijak. Już nie czuję się jak króliczek z duracella;/ buu, tylko jak taki mały, podarty miś, bez oczka i uszka, którego nikt nie przytulaa. hyh..

Mangolina: u mnie też remont pełną parą... znam ten ból. Najgorzej, że nic nie mogę znaleźć bo taki burdel w domu;/ Jeszcze tato, który wierzy, że wszystko jest w stanie zrobić sam... efekt: naprawdę baaardzo przedłużający sie remont. Teraz czekam na sofę, żeby w końcu w domu spać... heh i podłączyć swój internet! ;P

a jak ja Cię przytulos? to nie będziesz się czuła jak niechciany, podarty miś? widzę, że jednak skrawki dobrego humoru się Ciebie trzymają [ostatnie zdanie] i bardzo, bardzo dobrze, miłego spacerku.

Cytat:

oops.. ci fryzjerzy. może ta kobieta Ci po prostu tak bardzo pozazdrościła ładnej, długiej czuprynki, że postanowiła Cię oszpecić i obciachała tak, a nie inaczej? głupia! ale dobrze, że udało Ci się doprowadzić do jako takiego stanu.

a mnie szlag trafia! byłam w antykwariacie sprzedać stare podręczniki i przy okazji kupić sobie już nowe, do II kl. zmokłam jak nie wiem co! w dodatku byłam na popołudnie umówiona z koleżankami na mieście, z jedną z nich dawno się nie widziałam, a ten deszcz pokrzyżował mi szyki. może przejdę się wieczorem do koleżanki na ciacho i herbatę, ale póki co jestem skazana na siedzenie w domu i.. wizażowe forum. ^^ popijam sobie przepyszną kawę z mlekiem i marudzę, jakie to lato jest brzydkie w tym roku. mama się ze mnie śmieje i tak to czas leci, no.

edit: aa i wiecie co? tak mi się przypomniało- byłam w sklepie po zakupy i przede mną stała dziewczyna. naprawdę bardzo, bardzo pryszczata i gruba. no tak, każdy może mieć tego typu problemy, ale u niej ich przyczyna akurat była nadzwyczaj jasna- wystarczyło zerknąć w koszyk. kilka paczek herbatników, jakieś mięso, paczka ciastek, czekoladki, słone paluszki i kilka innych produktów. a potem dziewczyny narzekają, że wyglądają tak, nie inaczej...

Studentka
Stary 2008-08-13, 12:58   #741
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
hahah jej..ja zawału dostane przez Ciebie
na początku myslałam ze sie rozchorowałas albo ktoś umarł i mi ulzyło ze to o włosy chodzi jednak tylko...chociaz w sumie to tez powazna sprawa jeszcze jak je chodowałas tyle czasu...znam ten bol-po wyjsciu od fryzjeraAle nie martw się włosy troche odzyja i odrosna

Cytat:
niezapominajku nasz kochany, a może potem sobie pośpisz? jak goście już się wyniosą? u mnie też zapowiada się na deszcz, póki co się mocno chmurzy.

u mnie tez pogoda kijowa-chmurzy się

kolejny wielbiciel? dziewczynoo, Ty mnie w kompleksy wpędzasz! ;D ilu ich już tam jest? ale szalej, szalej, okręcaj ich wokół palca, kokietuj.. a co! i miłego spotkania z koleżanką. ; *

hahahaha no pewnie ze tak-Baby wymiata

ahah to co powiesz na taką opowieść?:
byłam z rodzicami i przyjaciółką na Mazurach, pływaliśmy jachtem. no, któregoś dnia przycumowaliśmy do takiego mostku i trzeba było po nim przejść, by wyjść na brzeg. wszyscy skakali z jachtu na ten mostek, wychodzili na 'ląd', zgrabnie im to szło i nic im nie było. ja skakałam jako ostatnia. skoczyłam i.. mostek się zawalił! poważnie, deski pękły. tzn tak się załamały tylko, ja nie wpadłam do wody, ale możesz sobie wyobrazić, ile śmiechu mieli obserwatorzy. no, kurdesz, a wcale nie byłam taka ciężka wtedy..
oj dobrze ze Ci się nic powaznego nie stało

Cytat:
dzien dobry

Wspołczuje gosci ale przezyjesz-moze nie bedzie tak zle

Cytat:

dzien dobry wszystkim,

milego dzionka
Cicho!!Nie mysl o chorobie bo wywołasz jeszcze, ale ja mysle ze się nic nie stanie-przeciez to Twoj slub w kocnu-los nie moze byc az tak złosliwy

Cytat:
no i tak trzymać

Cytat:

hej laleczki,

A co jadłas na lunch?Daj znac jak coś wypatrzycie z TZ

U mnie tez remonty były-malowanie scian, zmienianie dachu, malowanie okien a potem sprzątanie.....ale juz juz prawie konczymy

Miłego dnia

To ja Mercy!
Stary 2008-08-13, 13:11   #742
agness51
Zakorzenienie

Witam . Ja tylko na chwilę,u mnie dobrze,chociaż ostatnio niewielkie zgrzyty z TŻ-tem są ... no ale ogólnie to za szybko te wakacje lecą,już prawie połowa sierpnia ...

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:12   #743
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
ehm , dzięki laski. ;DDD
niech rosną, rosną.

Hihi, a mnie ostatnio nawet do słodyczy nie ciągnie, a tutaj leży sobie drugi batonik w szafeczce i czeka na mnie

Cytat:
no to super, Kochanie! masz któregoś na oku czy tylko oni mają Ciebie? ;d korzystajmy z wakacji, bo zostały nam już tylko nieco ponad 2 tygodnie. albo AZ ponad 2 tygodnie! u mnie nie brzydkos pogodos.. u mnie OKROPNOS pogodos! fatalnos. pff.
Trzech wielbicieli z czego jeden mi się podoba . Pewnie, że korzystajmy, póki jest z czego ; D /A u mnie bardzos ładnos pogods, dla mnie wręcz idealnos !

Cytat:
edit: aa i wiecie co? tak mi się przypomniało- byłam w sklepie po zakupy i przede mną stała dziewczyna. naprawdę bardzo, bardzo pryszczata i gruba. no tak, każdy może mieć tego typu problemy, ale u niej ich przyczyna akurat była nadzwyczaj jasna- wystarczyło zerknąć w koszyk. kilka paczek herbatników, jakieś mięso, paczka ciastek, czekoladki, słone paluszki i kilka innych produktów. a potem dziewczyny narzekają, że wyglądają tak, nie inaczej...
Ehh, Star, czasem też tak sobie myślę, ale to chyba osobista sprawa tych osób .. a może im akurat tak pasuje i nie narzekają ? Ludzie są różni, ja np. po jednym dniu takiego 'śmieciowego jedzenia' opamiętuję się i na drugi jest już ok, a co dopiero mówiąc o jedzeniu takim na codzień - ja bym nie dała rady . A one przecież mają lustro w domu i widzą jak wyglądają .

A ja zaraz zmykam na obiadek, trochę powizażuję jeszcze i odwiedzić dziadka bo coś znów się źle czuje. Później spotkanie i wieczorem prawdopodnie na jakieś zakupy spożywcze i coś tam do remontu rodzicom potrzebne Więc nie narzekam na brak zajęć.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:16   #744
orzeszek01
Zakorzenienie

Mój pokój wygląda jak pobojowisko
czekam na to biurko czekam i se chyba jeszcze poczekam , a jak dzis go nie przywiozą
Wiec poza bałaganem u mnie nic nie słychać
Tz wrca jutro wieczorem, ale w ogóle nie pisze, chyba tam zasiegu nie ma
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:18   #745
cher
Raczkowanie

cześć! można dołączyć do plotek?

widzę, że nie tylko u mnie remonty. w sumie to dopiero początek, ale tego jest tyle, że szok!

kurczaki, chciałam każdej z Was odpisać i nie nadążam przepraszam więc.
Stary 2008-08-13, 13:39   #746
agness51
Zakorzenienie

cher - Witaj

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:45   #747
cher
Raczkowanie

możecie mnie udusić :P bo jestem już tutaj dosyć długo [znaczy się trochę] i nigdy nie miałam odwagi, żeby jakoś tak się wkręcić.. ale dużo czytałam tego co piszecie.

swoją drogą właśnie zaserwowałam mojej rodzince te placki wieśniakowe. są w siódmym niebie!
Stary 2008-08-13, 13:55   #748
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
hahah jej..ja zawału dostane przez Ciebie
na początku myslałam ze sie rozchorowałas albo ktoś umarł i mi ulzyło ze to o włosy chodzi jednak tylko...chociaz w sumie to tez powazna sprawa jeszcze jak je chodowałas tyle czasu...znam ten bol-po wyjsciu od fryzjeraAle nie martw się włosy troche odzyja i odrosna

oj dobrze ze Ci się nic powaznego nie stało

Wspołczuje gosci ale przezyjesz-moze nie bedzie tak zle

Cicho!!Nie mysl o chorobie bo wywołasz jeszcze, ale ja mysle ze się nic nie stanie-przeciez to Twoj slub w kocnu-los nie moze byc az tak złosliwy

no i tak trzymać

A co jadłas na lunch?Daj znac jak coś wypatrzycie z TZ

U mnie tez remonty były-malowanie scian, zmienianie dachu, malowanie okien a potem sprzątanie.....ale juz juz prawie konczymy

Miłego dnia
to dobrze, że kończycie- odsapniesz sobie nieco. u mnie dawno żadnego remontu nie było i nie zapowiada się na takowy. chociaż rodzice przebąkują coś o zmianie wystroju kuchni, ale to raczej odleglejsze plany.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam . Ja tylko na chwilę,u mnie dobrze,chociaż ostatnio niewielkie zgrzyty z TŻ-tem są ... no ale ogólnie to za szybko te wakacje lecą,już prawie połowa sierpnia ...

Miłego dnia
ale jeszcze 2 tygodnie, trzeba się nimi nacieszyć! ; D fakt, szybko zleciało.. ech, ani się obejrzałam, a tu już połowa sierpnia. ale ważne, że jeszcze nie koniec.

Cytat:
Hihi, a mnie ostatnio nawet do słodyczy nie ciągnie, a tutaj leży sobie drugi batonik w szafeczce i czeka na mnie

Trzech wielbicieli z czego jeden mi się podoba . Pewnie, że korzystajmy, póki jest z czego ; D /A u mnie bardzos ładnos pogods, dla mnie wręcz idealnos !

Ehh, Star, czasem też tak sobie myślę, ale to chyba osobista sprawa tych osób .. a może im akurat tak pasuje i nie narzekają ? Ludzie są różni, ja np. po jednym dniu takiego 'śmieciowego jedzenia' opamiętuję się i na drugi jest już ok, a co dopiero mówiąc o jedzeniu takim na codzień - ja bym nie dała rady . A one przecież mają lustro w domu i widzą jak wyglądają .

A ja zaraz zmykam na obiadek, trochę powizażuję jeszcze i odwiedzić dziadka bo coś znów się źle czuje. Później spotkanie i wieczorem prawdopodnie na jakieś zakupy spożywcze i coś tam do remontu rodzicom potrzebne Więc nie narzekam na brak zajęć.
masz rację. to w sumie nie moja sprawa, ale nie wiem, jak można się do takiego stanu doprowadzić.. przykro mi na to patrzeć, naprawdę.. nie, żebym ja była nadzwyczajną pięknością, no ale bez przesady.

Cytat:
Mój pokój wygląda jak pobojowisko
czekam na to biurko czekam i se chyba jeszcze poczekam , a jak dzis go nie przywiozą
Wiec poza bałaganem u mnie nic nie słychać
Tz wrca jutro wieczorem, ale w ogóle nie pisze, chyba tam zasiegu nie ma
przywioząąą, przywioząą ; ) a czas do jutra wieczora minie Ci jak z bicza strzelił. ;d

Cytat:
Napisane przez cher Pokaż wiadomość
cześć! można dołączyć do plotek?

widzę, że nie tylko u mnie remonty. w sumie to dopiero początek, ale tego jest tyle, że szok!

kurczaki, chciałam każdej z Was odpisać i nie nadążam przepraszam więc.
witaj, cher. ;* nie musisz każdej odpisywać, wystarczy, że od teraz będziesz na bieżąco i ładnie się wdrążysz w wątek, zobaczysz.

Studentka
Stary 2008-08-13, 13:57   #749
Tarantulek
Rozeznanie

Witaj Cher

hehehe ja tez pamiętam ze pare lat temu chyba ze 3 miesiące obserwowałam wszystko zanim postanowiłam się odezwać

To ja Mercy!
Stary 2008-08-13, 14:02   #750
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:

kolejny wielbiciel? :eek: dziewczynoo, Ty mnie w kompleksy wpędzasz! ;D ilu ich już tam jest? ale szalej, szalej, okręcaj ich wokół palca, kokietuj.. :-p a co! i miłego spotkania z koleżanką. ; *

No kolejny;) Wiem ,wiem ze to nudne sie robi...mnie sama juz nudzi powoli:cool:
To taki pech. Jak nie było zadnego faceta to nie było a teraz jak w jakims filmie zjawiło sie ich 8 :eek: o zgrozo namietnych wielbicieli :o innych kumpli nie wliczam.

Cytat:
:cmok:
miało być podcięcie końcówek [ zaaaapuszczam od roku chyba ] no i efektem tego są włosy ledwo za ramie! :eek:
i miała być grzywka na ukos no i jest, tylko że zaczyna sie jakoś od połowy czoła. :eek: ją mi sie udało uratować bo po swojemu uczesałam i jak człowiek wygląam ;DDD
Nie zartuj ze jest tak zle;) A i tak odrosna:ehem: Moze masz zdjecie?

Cytat:
Hihi, ja dziś też :D .

A ja ? Wreszcie czuję, że żyję. W życiu towarzyskim układa mi się jak nigdy dotąd, w sprawach sercowych też, i z wielbicielami (:-p) , z jedzeniem też b. dobrze .
Nie poszłam przez pogode:mad:

Fajnie ze u Ciebie dobrze :ehem: a z jedzeniem to :jupi:

Cytat:
no,teraz nie pada i oby tak pozostalo... :o a o chorobie nie bede pisac,kiedys o tym chyba mowilam,ale teraz staram sie zapomniec o tym narazie,zeby nie wywolac wilka z lasu.. :o

hej laleczki,

ja wlasnie zjadlam moj lunch,byl taki pyszny ze szok:Da ja bylam glodna jak wilk bo od rana zasuwam jak glupia i mam ogolnie stresujacy dzien..
wieczorem chce z TZ podskoczyc na aukcje samochodowa zobaczyc co ciekawego jest :rolleyes:

zycze wam milego popoludnia:cmok:
Oki jasne:ehem: nie musisz pisac. Przpraszam za ciekawosc :owscibska baba jestem :o
Moze na aukcji faktycznie cos ciekawego zobaczyciee:cmok:

Cytat:
ehm , dzięki laski. ;DDD
niech rosną, rosną. :)

mnie nie kusisz bo jem czekolade:D

Cytat:

a mnie szlag trafia! :-p byłam w antykwariacie sprzedać stare podręczniki i przy okazji kupić sobie już nowe, do II kl. zmokłam jak nie wiem co! w dodatku byłam na popołudnie umówiona z koleżankami na mieście, z jedną z nich dawno się nie widziałam, a ten deszcz pokrzyżował mi szyki. może przejdę się wieczorem do koleżanki na ciacho i herbatę, ale póki co jestem skazana na siedzenie w domu i.. wizażowe forum. ^^ popijam sobie przepyszną kawę z mlekiem i marudzę, jakie to lato jest brzydkie w tym roku. :cool: mama się ze mnie śmieje i tak to czas leci, no.

To widze ze pogoda ta sama;) I to samo zrobila z naszymi planami :cool:
A powiedz mi,oplaca sie sprzedawac te ksiazki? :-p

Co do tych dziewczyn...to wiesz jak dla mnie to jest normalne. Kazdy ma prawo jesc co im pasuje. No chyba ze potem placze cały czas jaki gruby nie jest. CO innego jak ktos sie akceptuje. Bo lepiej jest miec troche kg wiecej niz siedziec w Ed:cool:

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam :) . Ja tylko na chwilę,u mnie dobrze,chociaż ostatnio niewielkie zgrzyty z TŻ-tem są:cool: ... no ale ogólnie to za szybko te wakacje lecą,już prawie połowa sierpnia:( ...

Miłego dnia:cmok:
No niestety polowa sierpnia...ech:(

Cytat:
cześć! można dołączyć do plotek? :)

kurczaki, chciałam każdej z Was odpisać i nie nadążam :D przepraszam więc.
Witaj:cmok: Gabi po tej stronie:D
Cytat:
możecie mnie udusić :P bo jestem już tutaj dosyć długo [znaczy się trochę] i nigdy nie miałam odwagi, żeby jakoś tak się wkręcić.. ale dużo czytałam tego co piszecie. :)

swoją drogą właśnie zaserwowałam mojej rodzince te placki wieśniakowe. są w siódmym niebie! :D
placki wiesniakowe rodzince?:eek: Ja bym sie chyba nie odwazyla...zaraz by bylo ze znowu jakies chude paskudztwo im podaje:-p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości