|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dzień dobry
![]() Maryś Maryś!!!!!!! dlaczego Ci dobrze? pochwal się pochwal!!! czy to ma związek z tym kimś kto wywołuje usmiech na Twojej twarzy...?![]() Agatko kochanie co za typ..nie denerwuj się..może powiedz mu, że sobie cienisz swój czas i że nie jestes na każde jego pierdnięcie..i że jesli się z Toba umawia to ma byc konkretny bo Ty zamiast czekac na znak od niego mogłaś sobie inaczej spędzic ten wieczór..niech chłopak wie, że masz swoje ciekawe życie i że na spotkanie z Tobą czeka tabun facetów a co tam!!!! Cytat:
ja mam dziecko które bawi się tymi samymi zabawkami..od roku..nie wydaje majątek na zabawki..i uwazam że mam szczęsliwe dziecko
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
dżem dobry
![]() hmm.. taaaaak! nie wiem czy stety czy niestety.. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- a co u ciebie Nati? wycaluj Filipka mojego!!
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszko to nie są mikołajki tylko Mikołaj- mikołajki to wytwór amerykańskiego rynku, a prawdziwym świętem jest dzień św. Mikołaja. Różnica niby subtelna ale jest, zwłaszcza zagłębiając się w ideę i historię tego święta Agata a ja nie wiem czemu Ty się tak wściekasz. tzn podejrzewam dlaczego- bo Ci się facet podoba i chciałabyś się z nim spotkać to zrozumiałe, ale dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że chłopak kombinował z godz. spotkania. po co szukać drugiego dna? ja właśnie tego nie rozumiem, bo ludzie, zwłaszcza dziewczyny, zawsze szukają drugiego dna, rozkładając daną sytuację na czynniki 1sze. tylko po co?zamotał się z godziną spotkania, przestawiał, kombinował i próbował dopasować tak żeby i Tobie pasowało, a Ty się wściekłaś. A może dlatego, że 1) zależało Ci na tym spotkaniu bardziej niż na "zwykłym" spotkaniu 2) miałaś o nim tzn.spotkaniu inne wyobrażenie- że to będzie np bardziej randka niż zwykły wyskok na piwo może się mylę, ale czy gdybyś miała w perspektywie spotkanie ze zwykłym kumplem to tak bardzo byś się przejmowała tym, że nie możecie się zgrać, zakładała że musisz mieć czas na przebieranie się itd. czy po prostu po zajęciach spotkalibyście się w 1szym lepszym barze na piwko i pogaduchy? wg. mnie bez sensu byłoby rezygnowanie z wyjścia ze znajomymi na imprezę dlatego że on Cię wkurzył. Żyj własnym życiem i nie uzależniaj spotkań, decyzji itd. od tego co akurat mówi M. przypomina mi się jak ja miałam takie niemal roczne podchody z kolegą z grupy. Tak się właśnie bujaliśmy, spotykaliśmy się na imprezach, piwkach, ze znajomymi itd. ale nasze kontakty nigdy nie były jasno określone. mnie to wkurzało i miałam ciśnienie, aż w końcu sobie odpuściłam i pozwoliłam żeby wszystko toczyło się swoim rytmem. I wtedy jego olśniło i starał się mnie zdobyć. Trwało to niemal 3lata, a potem się wszystko rozjechało aż w końcu tuż przed obroną powiedział mi że zawsze mnie kochał i kocha nadal i blablabla, ze gdybym dała mu tylko znak, zachęciła itd to bylibyśmy razem, bo on szalał a ja nic. ... podobne bujanie się przez 3m-ce miałam z moim TŻ (obecnym/byłym ?) który też jakoś nie mógł się zdecydować na jasny krok. i tak się bujaliśmy, ale z tą różnicą że ja odpuściłam. nie starałam się na siłę tego określać, wkładać w jakieś sztywne ramy, uzurpować sobie prawo do jego czasu wolnego, nazywać spotkania randkami itd. nie. wszystko szło swoim rytmem i im mniej ja o to cisnęłam tym więcej dostawałam no i ponad 3lata związku minęło jak biczem strzelić![]() ja go nie znam, nie wiem jaki on jest, co mu siedzi w głowie itd. ale jak się nie ma wpływu na pewne rzeczy to się po prostu albo sobie odpuścić całkowicie albo poddać się nurtowi znajomości ![]() Pati hmmmm widze że z Twojego byłego to taki dupek trochę. Przepraszam, ale ja nazywam rzeczy po imieniu. Dlaczego każdy cholerny facet musi zachowywać się jak pies- zaznaczyć terytorium, obsikać wszystkie kąty i warczeć na każdego kto się zbliży....i uważać że dana kobieta już jest jego i wara Popełnia ogromny błąd już na samym starcie. Zamiast się starać, naprawiać, reperować, dbać, zabiegać itd. to on strzela fochy i strzela sobie w kolano. ehhh faceci.... Natali a gdzie Ty draniuszku się podziewasz że tak rzadko zaglądasz? cały czas się uczysz? jak tam Filipek nasz kochany? Maryś słuchamy słuchamy zdradź coś
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Ciocia Gosia nagadala..
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle dzień dobry U mnie w domku cisza po burzy. Pokłóciłam się z mężem. No i czekam aż mu foch minie W dodatku wczoraj mnie dodatkowo pod.****ił bo kupił Pauli dwie paki wielkie klocków Lego duplo. Tak po prostu bez okazji. A mi zależy na tym aby cieszyła się z małych rzeczy na codzień a porządne prezenty doatwała tylko z jakiejś okazji. Och jaka jestem zła
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
jestes!
![]() tlumacz mu to i tlumacz.. to niestety jest tylko facet a im trzeba jak krowie na rowie. dziewczyny, napisalam wam na klubie, bo nie chcialam o tu.. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- gdzie Kinia i Lala? bo o Kaś to juz nawet nie wspomnę, osioł jeden.
|
|
#757 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() Jestem zla ,smutna i wkurzona Byly przyjechal dzisiaj i chcial rozmawiac ,ze niby wszystko przemyslal ,a nie wiem czy dobrze zrobilam bozamknelam mu dzwi przed nosem,po prostu mnie wczoraj i przedwczoraj wkurzyl i ma byc ok ? Mi nie jest ok i nie jest dobrze z ta sytuacja ... Cytat:
on wie ze mam corke i zaproponowal wspolny we trojke spacer ,ja zgodzilam sie nie wiem pewnie przez was dziewczyny bede skatowana ,ale musze jakos a sytuacje odreagowac ,a spacer mam nadzieje ze mi pomoze i pogadanie z jakims normalnym facetem ,a nie tylko darcie sie z dupkiem Cytat:
i leniuchujemy zaraz wlasnie bedziemy robic obie drugie sniadanie ,a pozniej idziemy na spacer Ja nie jesem taka mama ze co dziecko powie to odrazu kupie (ale jak przyjezdzam do Polski i mieszkam z rodzicami to oni rozpieszczaja wniuczke nie powiem jak kazda babcia,ja mam wtedy troche wolnego bo z babcia ida na zakupy ,al mnie nie zabiora ,ja mam siedziec w domu ,a one razem sobie pojda Tylko jak mamy sie juz pakowac z powrotem do Londynu to sie okazuje ze walizek brakuje , bo babcia jej to i to kupila i musi pokazac Julci co dostala od babci i czasamicierpue ja bo musze mniej rzeczy swoich wziasc tzn.ubran zeby mala wziela wszystko co chce.
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja nienawidze tego jak facet cos spieprzy a potem dla niego wszystko jest ok, i uwaza ze my tez powinnysmy to udawac mimo, ze wczesniej cholernie nas zranil..
dupki!! ja sie wcale nie dziwie, ze jestes wkurzona i bardzo dobrze, ze zamknelas mu drzwi przed nosem. niech sobie troche pomysli.
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam że dobrze zrobiłaś. Co za typ, najpierw próbuje Cię obarczyć winą, wywołać wyrzuty sumienia mimo że nie zrobiłaś nic złego a teraz sierotke udaje
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
i ty tez dobrze zrobilas.. czasami takie milczenie jest lepsze. ja sie tego ucze..
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakie to trudne
I juz mnie korci aby sie odezwać, choćby dogryźć mu z czymś Bo ja to taka Ewa Drzyzga jestem, gaduła totalna. Ale będę twarda i tym razem nie polegnę.
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze trudne.. ale jesli naprawde chcesz to dasz sobie rade!
![]() Goś, jak bedziesz to wyslij mi cos o tym pokoju co masz do wynajecia. na jakiej ulicy i cene czy co tam trzeba.. ten moj kolega powie, ze poprzekazuje znajomym.
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U widze glosna dyskusja o facetach :P kazdy problemowy na swój sposób ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#764 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem z byl pod mieszkaniem bo sasiadka mi powiedziala ,ale dobrze ze nie powiedziala gdzie poszlam bo wiem ze by poszedl by tam ,a w niedziele ide na spacer ,z kolega i z mala.Bo takiego towarzystwa jak byly o juz mam dosyc .Ja mu nic zlego nie powiedzialam tylko on mi ciekawe kto dluzej wytrzyma pewnie ja bo ja sie nie dam zlamac od tak Ja nie wiem jak na nich juz patrzec z jednej strony bez nich nam zle a jak mamy ich przy sobie to jeszcze gorzej czasami , i tak nie dobrze i tak :/ Ja tez jestem gadula,ale czasami trzeba trzymac jezyk za zebami i nic nie mowic
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-19 o 18:49 |
||||
|
|
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() tż spi.. ja włosy umyte, sniadanko zjedzone, koszule mu wyprasowałam.. i zaraz ide sie szykowac i do szkoły ![]() wiecie jak to jest z tymi facetami ? .. sami ich tego nauczyłysmy ze tak czy siak pierwsze przyjdziemy .. ale DO TERAZ
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Gosiu kochanie dziękuję przeczytałam Twój post,przemyślałam i doszłam do wniosku że za dużo myślalam jak to wyglada z mojej strony, a nie pomyślałąm że on rzeczywiście bardzo chciał się spotkać i dlatego tak kombinował. Z resztą tak mi napisał w czwartek późnym wieczorem- że baardzo chciał się spotkać ale ale...bylismy na piwie wczoraj fajnie było gadaliśmy o wszystkim i nie było momentu niezręcznej ciszy zapytał czy będzie następne spotkanie a ja się tylko uśmiechnęłam![]() oj dziewczynki moje kochane, przepraszam jeszcze raz że tak o sobie ciągle paplam, ale nie miałam Was jak czytać...transfer miałam tak wolny że żadna strona mi się nie ładowała ale dzis już mam nowy i internet chodzi sruuuuu- tak szybkoSłoneczko dobrze gadasz! Nobla Ci za to! ![]() zapraszam na śniadanko!
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u psychologa byłam teraz w środe, bardzo ciepła kobieta, wysłuchała porozmawiała jak najbardziej pozytywne wrażenie, powiedziała to co w sumie wiedziałam, że widać, że jestem zmęczona psychicznie, że zbyt wieloma sprawami obarczam się, winie, niestety tak mam, ale może uda mi się myśleć inaczej, powoli małymi kroczkami, na pewnoe będę chciała jeszcze pójść do niej, bo lepiej się poczułam po tej rozmowie to na pewno. Patrycja przeczytałam co tam się dzieje u Ciebie z byłym i niestety powiem jak dziewczyny, że zachowuje się jak dupek, te wyrzuty, ten sms najgorzej, że on krzywdzi tym swoim zachowaniem waszą córkę, bo przez to, że on do Ciebie jakies ma fochy, żale itd to odbija się na kontaktach z małą, że nie chce jej widzieć itd, niech sobie dobrze to wszystko przemyśli, a przy okazji powiedz mu to, że na takich zagraniach najbardziej cierpi dziecko. Nie myślałaś o tym, żeby złożyć sprawe o alimenty? dlaczego on ma Ci nie pomagać finansowo, nie płacić nic na dziecko? przez to Ty musisz tyle pracować i mniej widujesz córke, na pewno byłoby Wam łatwiej jakbyś miała chociaż jakaś część pieniędzy od niego Agata no to ciesze się, że się wszystko ładnie roziwązało i jednak doszło do takiego miłego spotkania i oby takich więcej przed Wamitamlin i masz racje lepiej czasem pomilczeć to może coś zrozumie, ja się musze tego nauczyć, bo jestem taka, że jak się z kimkolwiek pokłóce czy coś zawsze wymiękam pierwsza, a nie zawsze warto to robić ![]() jakoś w ogóle nie miałam chwili, żeby się zebrać i do Was zajrzeć nadrobić, w środe chodziłam po mieście szukałam okularów chyba znalazłam wkoncu musze isc je zamówić potem byłam z koleżanką na aerobiku i wróciłam to padłam tak nas babeczka wymęczyła, że 2 dni chodzić nie mogłam tylko, że ja lubie się tak zmęczyć w czwartek miałam ćwiczenia do późna a wczoraj praktyki i potem się spotkałam z koleżąnką podrinkowałyśmy pogadałyśmy i było miło dziś o 7 rano wstałam i musiałam jechać do komisji bo karty do głosowania przywiezli i takie tam trzeba przygotowac na jutro i jutro od 8 rano wybory a potem na 22 na liczenie głosów pewnie cała noc i we wtorek 2 zaliczenia więc znów mam weekend taki zajęty już w zasadzie powinnam siedzieć w notatkach ![]() Może uda mi się jeszcze wieczorem do Was zajrzeć bo potem to dopiero pewnie we wtorek
|
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc laseczki
![]() Cio tak cicho? ![]() Jaka u was pogoda bo u mnie leje ![]() Cytat:
Ja nie chce jego pieniadzy bo jak zaloze sprawe o alimenty to bdzie tak jak u mojej cioci niby ma placic,a wcale nie placi ,a cioci ma dwoje dzieci i one sa duzo starsze i potrzebuja wiecej niz moja mala i cio ciocia pracuje na dwa etaty i tak jej nie wystarcza... Ja juz sama lepiej zarobie bo wiem ze bede miala te pieniadze ,a jak bedziemy liczyc na mojego bylego to tych pieniedzy mozemy nie dostac :/
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bo już od kilku dni nie dawało mi to spokoju
W domu nadal ciężka atmosfera i powoli mam dość, ale się nie odzywam, bo po co Zaczynam wątpić w nasze małżeństwo.
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
hop hop jest tu kto ?
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- do jasnej cholery co to sie dzieje ;/ cała sie trzęse.. :O
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
![]()
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A Ty czemu na Nas z kijami? :P
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Ja juz nigdy na dyskoteke nie pojade nigdy przenigdy bo dzisiaj nie zyje , dobrze ze mala jeszcze spi to ja mam czas troche dla siebie ...Byly sie odezwal do mnie dzisiaj...Czy by mogl mala sie spotkac , a ja poweidzialam jak Oliwka sie obudzi to spytam sie jej co bede za mala podejmowala decyzje ? on co ty taka zla jestes a ja ze mam powody zeby byc zlai odlozylam sluchawke Asiu ja glupia bylam i jestem bylam na dziisaj umowiona na spacer z kolega i on wiedzial ze mam corke i powiedzial ze na spacer nas chetnie zabierze a mi cos odwalilo i powiedzialam ze nie mam czasu ja jestem glupia ze zrezygnowalam z tego spaceru
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała może się spotykać z tatą kiedy tylko będzie chciała
|
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
To sama zaproponuj spotkanie ponowne
Chyba nie ugryzie
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Chyba nie
,ja wiem dlaczego tak sie zachowuje wystarczylo mi troche pomyslec .Bego gdzis tam kocham i nie chce urazic tego chlopaka bo moze dojsc do czego wiecej tego nie wiem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

pochwal się pochwal!!!

W dodatku wczoraj mnie dodatkowo pod.****ił bo kupił Pauli dwie paki wielkie klocków Lego duplo. Tak po prostu bez okazji. A mi zależy na tym aby cieszyła się z małych rzeczy na codzień a porządne prezenty doatwała tylko z jakiejś okazji. Och jaka jestem zła
, bo babcia jej to i to kupila i musi pokazac Julci co dostala od babci i czasamicierpue ja bo musze mniej rzeczy swoich wziasc tzn.ubran zeby mala wziela wszystko co chce.

I juz mnie korci aby sie odezwać, choćby dogryźć mu z czymś 

.. ale DO TERAZ
ale dzis już mam nowy i internet chodzi sruuuuu- tak szybko

Zaczynam wątpić w nasze małżeństwo.