|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
. Na pewno zwróciłabym na nią uwagę na ulicy . A na asosie normalnie wysyłka do PL jest darmowa, czy to tylko dziś?
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dzisiaj do polnocy jest darmowa wysylka i -20% na nieprzecenione rzeczy ![]() musze sobie kupic jeszcze futerkowa kamizelke! zaraz wpisze kod bo musze go poszukac ![]() XMAS20ROW kod na asosa
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-12-08 o 21:45 |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
już widziałam ostatnio, że na święta darmowa przesyłka, szkoda, że nie umiem tego pay pala obsługiwać i nie mam chyba nawet dobrej karty do tego, chociaż z 2 strony lepiej dla moich funduszy :P
|
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
ech... wypiszcie mnie z wątku, ja się do tego całego odchudzania nie nadaję
![]() no bo czekolada piernikowa z konfiturami, wyobrażacie sobie to? Nie można, no można nie zjeść. No i ogólnie dieta mi parę dni nie idzie, chora jestem, mam PMS i generalnie beznadzieja straszna. Jem wszystko co popadnie, nawet dziwny twór o nazwie PAMPUCHY (mniam mniam).Ale torebka dimti- boska pokaż sukienkę!adusia- u mnie to tak nie działa, ja za każdym razem muszę wkręcać się na nowo w to odchudzanie, odżywianie, planowanie. Jeśli pewnego pieknego dnia zaakceptuję siebie chyba rozryczę się ze szczęścia. A tym czasem od jutra postaram się wrócić na dietę... ![]() Na sylwestra jeszcze nie wiem co zrobimy, jakaś domówka pewnie, o ile zmieszczę się w sukienkę
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a pampuchy uwielbiam. jeszcze z tlustym sosem i karkowka mniam mniam ![]() a weźcie nie dobijajcie mnie sylwestrem. Szkoda gadac. Wole isc na domowke, kupic tanio alkohol, pic pyszne drinki, zrobic cos pysznego, niz isc na "zabawe" byle jaka bo moi znajomi szukaja czegos na sile. Do wyboru jakas swietlica, bez jedzenia, alkoholu a 80 zl. Albo pub w ktorym spedzamy prawie kazdy weekend, Ci sami ludzie, bezsens. Ehh. Nie moge namowic TZta zeby w domu zrobil, bez sensu, az mi sie sylwestra odechcialo
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w ogóle mam tragedie. znowu mam jakieś dni, które mnie dołują, załamują... nie mobilizują do diety. dzisiaj nawet z tego wszystkiego pochłonęłam kit kata. tragedia! PAMPUCHY ja tez sie jutro postaram wszystko naprawic. ajjj zresztą jestem wykończona pracą. wstawanie o 5 mnie zabija. TŻ ma drugie zmiany, widzę się z Nim 15 minut. ajjj dziś wszystko jest na NIE.
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
agnesuk a zawsze masz takie zmiany?
ja sie nie nadaje do takiego wstawania, ale jak trzeba to i popracuje ale nie na dluzsza mete. Kolacje ladna zjadlam serek plesniowy, ma troche tluszczu i pewnie cos ale moj brzuszek reaguje na brak pieczywa pod koniec dnia zalacze sobie serial i spac. Od jutra zaczynam prace, dorabiac w markecie wrrrrr
|
|
#758 |
|
Wtajemniczenie
|
tak. ciagle mam taka zmiane.
caly grudzien, styczen i chyba luty. sluchajcie... mozna zmienic nick?
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-08 o 22:47 |
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie można :/.
|
#760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sukienka nic nadzwyczajnego http://www.asos.com/Asos/Asos-Tailor...rt=-1&clr=Grey lubie takie tulipanki mam jedna od nich i jest sliczna![]() Cytat:
moj pracuje w sylwestra i wigilie
|
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
o cholera, no szkoda.
nie podoba mi się jednak mój nick. lepiej jakby bylo samo Agnes. a UK to w ogole nie potrzebne yhhh właśnie się wyżaliłam TŻowi,że miałam straszny dzień,że zawaliłam diete - to tylko powiedział. 'nie łam się, jutro będzie lepiej'. ajjjj ... co za beznadzieja. doooobra, nie narzekam już Wam. a ja Wam się chwalilam,że jestem zaręczona?
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz Ty co! Ty to masz pamiec normalnie!
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
o cholera haha
no ładnie. TŻ mi się oświadczył 14 maja! hihih później mieliśmy problemy, rozstałam się z Nim dosłownie na miesiąc. i znów jesteśmy razem i jestem najszczęśliwsza pod słońcem. o! Teraz myślimy coś o ślubie. zobaczymy, zobaczymy. na pewno się dowiecie jak podejmę jakieś kroki
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje !
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile Ty i On macie lat tak właściwie? ![]() W ogóle nigdy nie wpadłam na to, że Twój nick to Agnes i UK hahaha. Mądra jestem, nie ma co :P. Właśnie sobie zjadłam mandarynki . Ogólnie jestem dzisiaj zadowolona ze swojego jedzenia. - zupa ogórkowa - filet drobiowy + sałatka - dwie kromki ciemnego chlebka z szynką - 8 mandarynek (zjedzone partiami po 4, ale nie pamiętam między którymi posiłkami zjadłam te pierwsze 4) Nie jest idealnie, bo troszkę mało, ale po wczorajszym obżarstwie ... W każdym razie grunt, że bez słodyczy i fast foodów . Wracam na dobrą drogę!
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Widzę, że złe dni nastały :P ja też mam problemy z dietą ;/ Nie wiem, może jestem przed@? (ostatnio @ samo wybiera sobie terminy ... )Dimiti - i torba i sukienka są nie w moim stylu,ale tak jak dziewczyny - na pewno zwróciłabym na nie uwagę ! Torba bardzo oryginalna Agnes! Fajnie,że jesteś zaręczona... zakochana, szczęśliwa super! więc co to za doły Głowa do góry ![]() BŚ! przestań nie gadaj głupot, tylko odstaw pampuchy i tą pyszną czekoladę![]() Powiem wam szczerze, że mam dosyć życia w ciągłym biegu. Chciałabym odpocząć. A na tą wigilię nie poszłam. I szef grozi mi że będę musiała zapłacić za to (eee...? po*ebało chyba ) . Miałam kompletnie dość wszystkiego i na pewno nie miałam ochoty na pseudo uśmiechy i niby dobrą atmosferę. TŻ po mnie przyjechał i pomógł mi się zrelaksować i zapomnieć o problemach ![]() echh na uczelnię miałam iść na 8.i du pa :P siedzę na wizażu :P nic,pójdę od razu na koło
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj weszła na wagę i się przestraszyłam, nie dość że chora jestem i mało jem, nie mam ochoty to jeszcze kg więcej na wadze;O pomierzyłam sie, cm spadły, a waga wzrosła, ale to mięśnie są
także jest dobrze!!! Już nie mam ochoty przygotowywać sobie jedzenia nawet, tak jakoś na nic już ochoty nie mam. Też gorsze dni z tą dieta.
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny nie martwcie się ja to miałam tak nie dietowo w zeszły tydz. W ogóle to teraz tylko staram się jeść zdrowo i mało słodyczy-od naszego postanowienia w ogóle ich nie jem. A po nowym roku to się wezmę za siebie i to konkretnie. Mi zależy na super figurze na sierpnia więc mogę zdrowo zrzucić te nadprogramowe kg. Po ślubie i tak będę się starać o dziecko to i tak i tak przytyje ech
![]() BŚ- Ty nie gadaj głupot tylko weź się w garść i zostań z nami. Dimiti- sukienka taka biznesowa wręcz ja mam takie 2 na właśnie jakieś takie spotkania i na egzaminy je ubieram po białą bluzkę koszulową. W takich sukienkach ja wyglądam mega szczupło więc bardzo je lubie, do tego czarne szpilki i można iść. Agnes- gratuluje. I powiem Ci,że takie przygotowania do ślubu to coś pięknego wybieranie ustroju sali, sukni, zaproszeń super sprawa. Aniu temu Twojemu szefowi to chyba się sufit na głowę spadł hihi. Dobrze, że TŻ odpowiednio się o Ciebie zatroszczył
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaż pewnie w takim razie jak Wam np jutro będzie dobrze szło to ja zawalę :p. Zawsze tak jest.Szef się chyba naćpał :P. Kurde, Ty to masz za dobrze z tym swoim nimfomańskim TŻtem! Dzisiaj sobie zaspałam :|. Także teraz zbieram tyłek i biegiem przez te śniegi, lody, wiatry na uczelnię!
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja mam wolne z uczelni do konca tego tygodnia
Nie wiem czy smiac sie czy plakac, 3 kola mnie omijaja xD---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
nie łam sie!!! To wszystko przez zimę. Się widzi śniegi i mróz za oknem to aż się chce jeść![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Dobrze, że nie powiedział "jutro będzie lepiej, ale skoro dzisiaj zawaliłaś o może..." i zachęcającym ruchem prezentuje Ci okazały kawał czekolady Jak to mój ma w zwyczaju^^
|
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie takie dziwne i oryginalne (na swoj sposob) rzeczy za co masz niby zaplacic?? nie ma to jak wyludzac pieniadze, za wigilie na ktora nie poszlas Cytat:
bedzie to kolorowych obcasikow- niby elegancka, ale spokojnie- da sie zrobic z niej tez zwykla kiece
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przemiana materii zostaje ta sama, a zresztą co za sens dietować i wracać potem do starych niezdrowych nawyków.Ja się o wiele lepiej teraz czuję. Nie mam problemów z zaparciami, lepsza cera, więcej energii itp. |
|
|
|
|
#773 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hehe chciałabym zmienić ten nick, ale chyba musze się przemęczyć, albo po prostu piszcie : Agnes. o! Cytat:
Cytat:
ale my planujemy jak już coś to cywilny. żadnych kościelnych hehe Cytat:
ufff jak dobrze,że dzisiaj już czwartek. jutro ostatni dzień w pracy i weekend! w końcu się wyspie od tej pracy na magazynie, jestem taka przemarznięta. gardło mnie boli i jakaś grypa mnie chyba bierze... w ogóle nie mogę się zagrzać. w domu siedzę pod kocem, z herbata i mi zimno. dzisiaj grzecznie - jedna kanapka z białego chleba, bo innego nie było już w sklepie :/ + jogurt truskawkowy. na obiad pierś z kurczaka zawinięta w sreberku z serem i pieczarkami. na kolacje dzisiaj chyba wieśniak.
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
agnes ja tylko napisze tyle, ze ja niedlugo bede miala 22 a moj tzt 25 i jak na poczatku byly marzenia slubu itd to teraz nam juz zaped troche opadl
![]() no razem ok 5 lat jestesmy - moze ciut dluzej bo 8 lat temy tez bylismy razem ale to dobrze, jak powoli planujecie razem przyszlosc i oboje tego tak samo chcecie wszystko pewnie bedzie pieknie wygladalo na tym waszym slubie ! a zdjecie pierscionka kiedy nam pokazesz ?
|
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe nie spieszy Nam się z tym. zdjęcie wstawie pozniej, bo musze kupic baterie. o 16 ide do centrum spotkac sie z kolezanka wiec na pewno kupie
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wedlug mnie nie ma co sie spieszyc a fajnie jest byc tak zareczona niektorym to sie wydaje, ze jak zareczyny to juz szybko slub musi byc! ![]() no to kupuj bo czekamy ! udanego spotkania
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Hiiiiihihihi
![]() Wagaryyyyy Już nie miałam siły;p napisałam koło i narrra Śnieg zaczął padać. A ja w moich różowych śniegowcach... Także ucieczka z uczelni była barwna i śmieszna dla przechodniów. Bo idę, idę i gleba.Idę, idę - gleba. i tak ciągle jakbym się naćpała Miałam taki bezczelnie bojowniczy nastrój, więc poszłam na chwilę do tej mojej głupiej pracy ;p obczaić grafik i w ogóle, nawrzucać szefowi e.... czaicie ;p nie wiem czasami co to się dzieje wokół mnie. ![]() jeśli chodzi o dietę, czuję się jak jeden wielki pasztetowy bałwan ;p cóż, powiedzmy że rozpoczęłam weekend i to dlatego tak./ Dimiti,ja też uwielbiam takie oryginalne i ekstrawaganckie rzeczy ![]() A z tym że masz 22 lata - szok! głosowałam na Ciebie w tym konkursie i sądząc po zdjęciu - dawałam Ci jakieś 17,5 ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2010-12-09 o 16:54 |
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tez mam rozowe butki zimowe! znaczy sie buty- normalne takie, bo te botki to zabrzmialo jakbym miala takie slodkie obcasiki ![]() ogolnie to mam manie kolorowych butow dobrze, ze Ci szef nie nawrzucal jak sie poszlas na nim wyzyc! no to przyjdzie torebka to sie pochwale bede z baranem chodzic na plecach![]() eeee no cos Ty! nie wiedzialam, ze tak mlodo wygladam! zawsze mi wszyscy dawali ze 3-4 lata wiecej, ale to moze sie zmienilo cos bo to bylo jak mialam jakies 15 lat![]() ![]() to dobrze, ze tak mlodo wygladam! pocieszylas mnie![]()
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane, dziękuję za pocieszenie
![]() Jest u mnie teraz TŻ na kilka dni (olaliśmy zajęcia i przyjechaliśmy do mnie) i co chwilę robię mu niezdrowe rzeczy typu frytki, zapiekane kanapki itd. No i oczywiście przy okazji podjadam Za to straaasznie fajnie tak spędzić razem tak dużo czasu, ach i och i jeszcze OooO! by bylo, gdyby nie ten cholerny okres ![]() Agnes, ale fajnie z tymi zaręczynami, gratuluję Ja na początku też Twojego nicka nie załapałam, w sensie to uk mi nie pasowało, dopiero potem wszystko sobie poukładałam ![]() Dimiti, sukienka strasznie fajna. Masz rację, w takich się mega szczupło wygląda, mam podobna na egzaminy i jest ekstra ![]() Ania, bez sensu całkowicie z tą wigilią, chyba Cie nastraszyć chciał tylko bo o co innego mogłoby mu chodzić, chyba nie o zwrot tych kilkudziesięciu zlotych... No i w sumie przed świętami wszystkim teraz odbija i się śpieszą, wyluzujesz przez święta ![]() A Twojego awatara oficjalnie nie znoszę |
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTEdzisiaj grzecznie - jedna kanapka z białego chleba, bo innego nie było już w sklepie :/ + jogurt truskawkowy.
na obiad pierś z kurczaka zawinięta w sreberku z serem i pieczarkami. na kolacje dzisiaj chyba wieśniak.[/QUOTE] hej Troszke za mało Dorzuć do tego jakieś owocki miedzy posiłkami, czy schrup sobie marchewkę a przerwie na uczelni, a w tramwaju wciągnij morele![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Od jutra (dzisiaj juz nie jem ) obiecuję wprowadzić urozmaicenie w moim jadłospisie! Na nowo!!! A od niedzieli ostro ,ćwiczyć i przyłożyc sie na uczelni
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

. 

(mniam mniam).

mniam mniam 

ja w ogóle mam tragedie. znowu mam jakieś dni, które mnie dołują, załamują... nie mobilizują do diety. dzisiaj nawet z tego wszystkiego pochłonęłam kit kata.
serek plesniowy, ma troche tluszczu i pewnie cos ale moj brzuszek reaguje na brak pieczywa pod koniec dnia 

moj pracuje w sylwestra i wigilie

Bo przemiana materii zostaje ta sama, a zresztą co za sens dietować i wracać potem do starych niezdrowych nawyków.