|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
nie, czekoladki nie
ja barszcz sobie zrobilam z proszku na rozgrzanie i jakos źle sie po tym czuje, brzuch mi wywalilo
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli jest tu jakaś licealistka to na pewno ona się uczy ![]() czekoladki!!! chciałam przypomnieć, że jestem waszym ANTYSŁODYCZOWYM przykładem, 15 dzień mi już mija i mam zamiar nie jeść ich w święta! |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
O nie! Ale to Twój TŻ? Bo jak nie to:
! zła dziewczyno Adusia, jakie reeboki? Albo może inaczej zapytam, czy któraś z Was ma easy tone? Mam torbę na zakupy z tym tyłkiem, no i nie mogę się napatrzeć... muszę mieć taki tyłek ![]() Lilianka, Tobie tak pięknie idzie ) Jak tam starania o dzidzię? ![]() Love69! nie gadaj głupot! jak najbardziej pasujesz do tego wątku ![]() A z tym niejedzeniem słodyczy,to SZOK! BRAWO! ![]() ![]() klask i:![]() Zooska! ![]() I tyle:P proszę o siebie dbać! A u mnie ok.zrzucam to,coprzybyło mi podczas weekendu i tak w kółko, od wekendu do weekendu Zaraz prostuję włosy, jem śniadanie.Najpierw na uczelnię, później do pracy no i na tą śmieszną wigilię. Najgorsze jest to,że żeby przygotować się na wigilię - nie zdążę skoczyć do domu ;p i muszę nosić rzeczy ze sobą w ogóle... beznadziejnie ;p
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, tak
Ex TŻ
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas jeden i ten sam
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
no pięknie ;p gratuluję serii orgazmów,ale solidaryzuje się z jego dziewczyną, którą nagminnie zdradza! ech szkoda słów na tych durnych facetów :|
A Ty pewnie się wystroiłaś i igrasz jego testosteronem ;p Ładnie to tak się mścić, i jeszcze czerpać z tego korzyści ?!
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw ona mi go odbiła więc nie mam żadnych skrupułów!
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
ee, nie wnikam kto komu go odbił ;p ale jest jakiś dziwny, tzn. hmm... łatwo daje się odbijać ;p
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego wykorzystuję go do jednego :P
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
oo wątek się troche ożywił :P
z facetami to tylko problemy, ja poświęcam się nauce właśnie jem śniadanie, jak zwykle owsianka, maluje sie i lece, bo chce jeszcze w drodze na zajęcia wlecieć do lumpa :P mam ochote cos sobie kupic;d |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mówi, że nie ma czasu nawet napisac mi sms'a bo ma młyn na uczelni i za duzo obowiazków, no fakt, tez bym tak miała jak on, nawet w tramwaju nie mogłabym mu napisac niczego, ani jakbym szłą na przystanek, ani w przerwie miedzy zajeciami, noo...nie ma czasu, Dlatego pisze mi jedna wiadomosc(to jest dobrze,jak sie w ogole odezwie) dziennie...
![]() taaa...chora,w domu, sama i mam nie zajadać smutków... ehe, jeszcze cwiczyc nie moge,bo nie mam siły na nic. a musze wstawac wczesnie,zeby siostre zaprowadzic do szkoł, tak, jak dzisiaj z goraczka potem po nia isc, zrobic z nia lekcje, potem sama na kolo sie nauczyc, w sumie to 3 koła... aha jasne;/ nie mam siły;( siedze i ogladam glupie seriale,zeby tylko nie isc do kuchni i sobie tosta nie zrobic:/ dzisiaj o 8 owsianka z suszonymi morelami, mieszanka bakaliową i słonecznikiem, 3 łyzkami muesli i 4łyzeczkami otrab i mleczko. Najadłam sie o 11 cos przekasze, jakis owocek w koncu co 3 godz trzeba jesc...
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2010-12-08 o 10:19 |
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Nie Ania nie easy tone zwykłe reeboki choć te easy tone tez mi sie podobaja, ale te co kupilam to maja byc tylko do dresow jak do sklepu trzeba wyskoczyc itd.
O takie: No drugi dzień bez słodyczy. Dzisiaj napewno ich nie ruszę bo jakaś grypa mnie bierze i łykać nie mogę. Muszę wysłać tżta na misje do apteki
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
zoooska nie przejmuj sie
moze naprawde nie ma czasu albo nie lubi pisac smsow? A nie rozmawiacie przez telefon jak sie nie widzicie czy co? ja z moim chociazby na gg poklikam , ale my w tym samym miescie ale za czesto sie nie widzimy, on pracuje a ja na wieczor to leeeeniaa mam. Ale w październiku mialam bardzo pracowite 2 tygodnie, od 5 rano do 19 poza domem, marzylam tylko o tym zeby isc spac a on sie czasem martwil ze sie nie odzywam. Przyznam ze wtedy wyprowadzalo mnie to z rownowagi nie martw sie, nie zajadaj tego! psyhe, ja sie nie wypowiem na temt eksa, nie wiem o co chodzi, już bym wolała seksu nie uprawiac niż bzykać się z kolesiem, który mogł przed chwila wyjsc od swojej dziewczyny. Dla mnie to chore. Brzydze sie tym, bo kiedys bylam podobnie oszukana, z tym że Ty o wszytskim wiesz i sie na to godzisz. ja nie grzesze z jedzeniem, wczoraj tylko zjadlam mnostwo pistacji ale mam problem z kolacja, tzn nie jem chcleba i ciezko mi sie napchac czyms zdrowym.---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
o lumpek, jeszcze nigdy w zadnym nic nie kupilam, trzeba dobrze trafic a ja to nawet grzebac tam nie umiem masz jakis ulubiony w poznaniu? ja bylam na sw. Marcinie. Ale lipa tam byla
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2010-12-08 o 12:12 |
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam sobie menu i zamierzam się tego trzymać
Moje dzisiejsze menu Środa)śn. ciemna bułka z białym serem i dżemem z owoców leśnych tym takim słodzonym fruktozą+plus kubek kakao z mlekiem 1,5% II śn. jogurt truskawkowy jogobella light i garść winogron Obiad: kasza, gulasz z łopatki i ogórek kiszony Kolacja: twarożek ze szczypiorem i rzodkiewką i rzeżuchą Czwartek: Śn. 5 łyżek musli ze szklanką mleka II śn. jogurt natralny z ziarnami zbóż i pomarańcza Obiad: 2 ziemniaki z wody, surówka(por, jabłko, marchewka, odrobina soku z cytryny, łyzka jogurtu naturalnego odrobina do smaku soli morskiej i pierzu), pierś kurczka upieczona w foli w piekarniku z ziołami i odrobiną oliwy Kolacja: jajko na miekko i pomidor Piątek: Śn: 2 tosty pełnoziarniste posmarowane kiri na to warzywa (pomidor, ogórek, sałata, rzodkiewka) IIśn: kisiel bez cukru Obiad: spaghetti pełnoziarniste z odchudzonym sosem bolońskim Kolacja: serek wiejski z koperkiem i ogórek kiszony Sobota: Śn: bułka cebulowa z polędwicą własnej roboty, odrobiną flory i warzywami II śn: 2 kiwi Obiad: żurek z jajkiem i połową białej kiełbasy Kolacja: sałatka grecka Niedziela: Śn: jajecznica z pomidorami i szczypiorkiem IIśn: banan Obiad: rosół na skrzydełkach(mała miseczka), 2 ziemniaki pieczone w piekarniku z majerankiem i czosnkiem i pieczone udko kurczaka, surówka wiosenna z sosem winegret Kolacja: twarożek ze szczypiorkiem, koperkiem, rzodkiewka i pół pomidorka |
|
|
|
#736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale koniec tego dobrego![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez! przyda mi sie bo chcialabym dostac stypednium naukowe na 3 roku od 180-280zl przyznaja w zaleznosci do sredniej
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adusia pysznie jesz! mam podobne jadlospisy, z tym że obiady to roznie,tato teraz gotuje i wlasnie usmazyl makaron z boczkiem cokolwiek to jest, nie rusze tego
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas najwyzsza widzialam 4,69 a najnizsza byla 4,01
zobaczymy- tez jestem len i bede musiala sie zabrac do roboty bo moze i mala kasa, ale zawsze cos chociaz wiesz moja kolezanka dostaje stypendium 800zl, ale ona ma studia platne prawie tys zl miesiecznie! i tak ma dobrze, bo ojciec jej placi szkole a stypendium jest cale jej
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No fajnie fajnie, tym bardziej, że nie widzimy się zbyt często ![]() Cytat:
Fajne są i nie mają konserwantów- ja nie lubię tych z torebki Psyhe, nie obraź się, ale chyba jesteś niepoważna. Masz sumienie rozwalać komuś związek? To, że on Cię zostawił, to niczego nie usprawiedliwia. Chociaż Ty miej trochę klasy. Boże, co za ludzie... A jego to już nie skomentuję, dupek totalny. Biedna jego dziewczyna. |
||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego w swieta jest wolne! bo nikt by 4 liter nie uniosl po tym jedzeniu! ![]() na asosie maja wysylke darmowa i znizke do polnocy dzisiaj -20% i wypatrzylam sobie taka torebke ![]() co myslicie? fajna ?
|
|
#741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sok pomidorowy chodzi za mna miesiac.. ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Swietna promocja
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? moi raczej nie...pewnie ojciec by mi dal z tego ok 200zl i tyle no wyjdzie jakies 90zl moze ciut mniej... wysylka normalnie kosztuje prawie 14 euro:/ teraz a ta znizka wyjdzie jakies -4,4funta mniej niby nie jest to duzo, ale zawsze cos
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja też tam nigdy ne mogłam znaleźć nic ciekawego ja kupuję głównie na piatkowie czyli tam gdzie mieszkam ;d mam tu 3 takie ulubione;p
|
|
|
|
|
#744 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki. Cieszę się, że dieta idzie nam wszystkim świetnie.. Tak jak zauważyła Milusia prawie każda gubi kilogramy
U mnie dziś 51,3 kg, cieszę się, no i dzień bardzo dietetyczny.. Na kolacje planuje jajko gotowane + 1 kromka chleba razowego i ogóreczki konserwowe. Pychota Równo za dwa tygodnie wyjeżdżam na Święta, więc trzeba się spiąć! Jak ten czas szybko leci.. Zaraz będzie po wszystkim..Co planujecie na Sylwestra? Ja idę na Bal z mężulkiem Cieszę się, bo lubię wystroić się w sukienkę, no i mąż w gajerku też extra wygląda...
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
Ja jakoś się trzymam... choć muszę Wam powiedzieć,że wczoraj miałam ochotę skonczyc ta cale diete i się porządnie najeść. nie chce być do konca zycia na diecie zjadłabym coś słodkiego, jakiegoś chipsa, orzeszka, ale trzymam sie ostro. TŻ zadowolony z prezentu jak nie wiem co hihi później odpisze wszystkim. teraz znikam się położyć ledwo żyje.
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj trochę nagrzeszyłam
Więc dużych wyrzutów sumienia nie mam, ale zdecydowanie muszę zacząć jeść białkowe kolacje- nie będę głodna wieczorem.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2010-12-08 o 18:26 |
|
|
|
#747 |
|
Rozeznanie
|
Tak Ewelka gotuje sama. Bo i sama mieszkam z TŻ, więc tłuste obiadki rodziców już odchodzą w niepamięć, choć jak ostatnio byłam u mamy to mnie zaskoczyła bo kupiła oliwę z oliwek o!!!!
Dimiti śliczna torebka. Bardzo mi się podoba, choć ja teraz poluje na dużą jasnobrązową torbę. Agnesikk takie grzeszenie to jeszcze nic Tym bardziej że obiadek był chudziutki. Krupnik hmm już chyba z rok nie jadłam muszę ugotować, smaka mi narobiłaś.Liliana ja na sylwestra zostaję w domu. Organizujemy małą domówkę w gronie znajomych. |
|
|
|
#748 |
|
Rozeznanie
|
Cześc kochane
Psyhe podziwiam cie za to że potrafisz byc z kims kto przed chwilą mógł zaliczyc 15 innych. Ja nie potrafiłabym się kochac z moim chłopakiem nie mając do niego tak dużego zaufania... a czy można ufac komus kto zdradza swoja dziewczyne ze swoją byłą którą zdradził z tamtą dziewczyną? ... jednak każdy ma swoje życie i się nie mieszam. Agnes ja podobnie jak ty nie chce byc do konca życia na diecie... jednak widzę ze nie potrafie juz tak jak kiedys zjesc bez wyrzutów sumienia czekolady, paki czipsów czy fast-fooda ... sama nie wiem czy to dobrze czy jednak nie do końca... bo czuje ze nie umiealabym zyc bez diety Nie zdarze wszystkim odpisac do jutra dziewczynki
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
Bo dziewczynki prawda jest taka,że jak człowiek już wkręci się w tą całą dietę i zdrowe odżywianie to już potem nie potrafi żyć bez tego ja po raz pierwszy tak konkretnie wziełam się za zdrowe odżywianie itd i bardzo mi się to podoba
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliknelam ja i jeszcze taka sukienke i teraz mam juz bana na zakupy do konca grudnia niestety trzeba cos przyoszczedzic!![]() Cytat:
takie grzeszenie to prawie jak nie grzeszenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

ja barszcz sobie zrobilam z proszku na rozgrzanie i jakos źle sie po tym czuje, brzuch mi wywalilo

! zła dziewczyno
)
Jak tam starania o dzidzię?
klask i:

moze naprawde nie ma czasu albo nie lubi pisac smsow? A nie rozmawiacie przez telefon jak sie nie widzicie czy co? ja z moim chociazby na gg poklikam , ale my w tym samym miescie ale za czesto sie nie widzimy, on pracuje a ja na wieczor to leeeeniaa mam. Ale w październiku mialam bardzo pracowite 2 tygodnie, od 5 rano do 19 poza domem, marzylam tylko o tym zeby isc spac a on sie czasem martwil ze sie nie odzywam. Przyznam ze wtedy wyprowadzalo mnie to z rownowagi ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cokolwiek to jest, nie rusze tego
ja kupuję głównie na piatkowie czyli tam gdzie mieszkam ;d mam tu 3 takie ulubione;p